• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2021

Started by Nixon, December 09, 2020, 22:22:32 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Larsendos

Vi kan vel fortsatt hente en ny keeper?

pidre

Er det rett å sette Barmen og Andersen i samme bås?

Dessutan har vi vel meir bruk for Andersen ;) Barmen klarer vi oss fint utan.
Saludar a los monos!

haak

Barmen har nok spilt sin siste kamp for SKB.
For mye gammelt grums og tilliten fra tribunen, og sikkert i klubben for øvrig er lik null.
Da er det umulig å fortsette. Grense for hvor mange sjanser han skal få.
Det var en absurd forlengelse av kontrakten tidligere i år, og det får VJ ta ansvaret for.

Huff

Quote from: pidre on August 14, 2021, 15:32:13 PMEr det rett å sette Barmen og Andersen i samme bås?

Dessutan har vi vel meir bruk for Andersen ;) Barmen klarer vi oss fint utan.

Er det snakk om kokainbruk bør det være rett ut for begge to

fortune

Lurer på hvor Brann visste om tidligere fest(er) med ungjenter på stadion. Strengt tatt stilles ikke Vibecke og resten av ledelsen i noe godt lys enten de visste om det eller ikke.
First is first, second is nothing

krakra

Det er jo uansett helt sykt. Man har spillere som har holdt hele klubben for narr og brukt Stadion som sin private festbule. De har brutt smittevernsregler (straffbart), idrettens smittevernsregime, klubbens interne regler. De har sjenket mindreårige(vil jeg anta) som også er straffbart. Alt dette inne på Brann Stadion. Flere ganger! Nå kan det være snakk om overgrep og narkotikabruk.

Det er helt sykt og hvis Barmen har vært en arkitekt så bør han ikke bare sparkes, han bør utestenges fra Stadion for livet.

baggenGBG

August 14, 2021, 16:06:48 PM #1006 Last Edit: August 14, 2021, 16:09:04 PM by baggenGBG
Jeg har skapt meg ett konto her bare for å få ut min frustrasjon.
(har hatt konto for mange år siden, men alzeimer...)
(bor i Sverige siden mange år, derav svenske bokstaver og sikkert ett og annet svensk ord innimellom)

Jeg har fulgt Sportsklubben i mange år, siden heisturene og Terje Böe på sitt beste. I yngre dager i tjukt og tynt, hjemme og borte. De siste 20 årene på lengre avstand, men fortsatt fått med meg det meste og noen kamper hvert år. Seinest mot Fana, og Fyllingsdalen på TV. Mange skandaler har passert disse årene, og det har hendt mer enn en gang at spillere har gitt oss supportere fingeren. Men nå... fy faen! Det her er å spytte på klubben, trampe drit i flaggene og pisse på supporterne. Det har kommet fram mye, og mer kommer til å komme. Utifra allt som svirrer på nett (og som media også har fått nyss om) så er narkotika brukt i tillegg til det som sannsynligvis er ett seksuelt overgrep av en 30+ mann på en 18 år gammel jente.  Dette er noe flere av spillerne som var på plass helt sikkert er bevisst på i ettertid da man får utgå ifra at de snakker sammen etter en sånn natt.

De 12 som var med på nachspielet skal etter min mening ikke väre aktuell for morgendagens kamp. Jeg tar heller ett hederlig tap av en tropp som har fått lide av de andres idioti, og som kan ha supporternes stötte, en poeng med de spillerne som til de grader har vist at de driter i Brann og Bergen. At det kan og bör väre ulike former for reaksjoner mot disse 12 (11 etter at en fikk kontrakten terminert samme dag det kom ut) det er klart. Tydeligvis er det også allerede klarlagt at de 2 andre som var mest aktiv ikke kommer til å spille mer for klubben (forhåpentligvis). For de resterende 9 (vet at Kolskogen, Rasmussen og Johannesen var blant de) så bör straff utdeles etter alvorlighetsgrad der terminering er ett alternativ. Og for den eventuelle overgrepet så tar politiet seg av det. (og om det er ett overgrep som har skjedd på Brann stadion, av en  ansatt i Brann, så bör Sportsklubben virkelig ta affäre overfor offeret i ettertid og gi all stötte de kan!)

Var en spiller på nachspiel -> spiller ikke på söndag
Brkte en spiller narkotika -> kontrakt terminert umiddelbart!

Horneland framstod som en leder idag sammenlignet med de to andre på pressekonferansen. La oss håpe han gjör det fremover også, og at styret gir han makt til å bygge opp igjen. Holdninger og lagspiller bör väre kriterier for laguttak på samme måte som fart og kreativitet. De 9 spillere som er igjen etter nachspielet må vise at de har dette for å få väre med igjen. Det er ikke nödvändig å si opp noen for at det skal bli straff. Det går å vise at den slags holdninger gjör at du ikke er aktuell for å spille på laget.

Ledelsen... her har journalister noe å grave i. At en av de involverte får gå samme dag som dette kommer ut, men ikke relatert til nachspielet, er litt for tilfeldig for å väre sant. JNJ og VJ framstår ikke troverdig i det hele tatt, og har nok fått vite mer enn hva som har framkommet. Forren var tydeligvis med i troppen som ble sendt in til NFF dagen för... At VJ har for mange riper i lakken nå til å fortsette tror jeg er tydelig for mange, og det kanskje er mer enn en danske som burde få en veldig kort karriere på stadion?

Min datter på 13 år under sommeren virkelig fått öynene opp for mitt lag, og har värt helt i skyene over at ett par spillere lagt ut hennes supporterbilder på SoMe samt att sportsklubben fölger henne. Det som å har hendt föles for meg personlig som at disse spillerne pisser på meg og på henne. Og på alle andre barn og ungdommer (og voknse og gretne gamle gubber som meg) som har Brann i sitt hjerte! De spillerne det gjelder burde ha vett i pannen og guts nok til å stå frem, forklare seg og be om undskyldning! Det burde väre ett klokkeklart krav fra bataljonen, sportsklubben og hele Bergen by!

La oss få se ett lag i morgen uten disse 11 idioter, men med spillere som er villige til å blö for drakten og som kjemper for stoltheten til sportsklubben og byen! Og la supporterne i hopetall samles og gi de den stötten de fortjener og vise at Vi e´Brann, Bergens stolthet!

Superjack

Quote from: Nixon on August 14, 2021, 13:25:30 PM
Quote from: Superjack on August 14, 2021, 13:22:10 PM
Quote from: eivhelle on August 14, 2021, 13:13:19 PM
Quote from: Leffen on August 14, 2021, 12:48:20 PM
Quote from: krakra on August 14, 2021, 12:40:23 PMAndersen kan jo ikke anklages for å ha vært en pådriver over tid, men hvis Barmen overlever dette er det god natt. Jeg tror begge er ferdig.

Enig. Hvis Barmen ikke er ferdig er de faen meg feige oppe på stadion. Si han opp umiddelbart.

Hvordan har du tenkt at de skal kunne si opp Barmen, uten å samtidig straffe de andre som deltok på festen? Tror ikke det juridisk sett er nok å begrunne det med at en rekke deltagere på forumet til bataljonen har utnevnt han som sjefs syndebukk.

At Barmen har bedt om å få stå over helgens kamp, betyr ikke at han gjort seg skyldig i verre ting enn andre. Men han har fått gjennomgå såpass mye på ryktebørsen at han ikke klarer å konsentrere seg om jobben sin.

Jeg tror at en viktig grunn til at politiet har valgt å granske ryktene om seksuell overgrep, ikke bare er av hensyn til et potensielt offer. Men også for å sikre at man ikke stempler noen som overgriper, uten grunn. Det er derfor viktig at politiet får gjort sin etterforskning og fått fakta på bordet, før man begynner å dømme enkeltpersoner

Han har åpenbart løyet til VJ og sine ledere, brutt vedtekter ved flere anledninger.

Klart de kan få han ut. Mulig det må gjøres ved et forlik, for han stiller nok ikke uten en godt gasjert advokat.

Men ut må han, for klubben sitt rykte.


Barmen og dansken var etter sigende helt til slutt. Og de var utro mot sine respektive partnere. Og de løy om det som skjedde i ettertid.
Sett opp mot de som var til stede på samme fest, gikk før, men sannsynligvis også løy til ledelsen. Er det opplagt at det er oppsigelsesgrunn for de første, men mye mildere reaksjon til de andre?

Barmen, om det stemmer at han er en av igangsetterne, det er ikke første gang og han skal være en av de voksne og gode forbildene. Ja, han må lukes ut som et ugress. Ekempler må faktisk statueres.
Med en pappa med penger og kontakter så kan det hende det blir et forlik og avslutning av kontrakt. Ut må det uansett.

Dansken, usikker. Om han ikke har gjort annet enn å kose seg litt ekstra  på et vis som gjerne ikke familien hjemme syntes var så kult, etter invitasjon fra noen som tydeligvis må ha kommunisert at dette både var greit og vanlig i klubben kan for min del bli.

Brannsupporter.

Superjack

Jeg lurer på hva godeste VJ har snakket med disse damene om også jeg.... Ikke tøddel overrasket om det var av sorten, dette er slikt som skjer i fylla. Husk at disse har samboere og barn, og det er synd på dem om dette kommer ut osv.

Min tillit til VJ. NULL.
Brannsupporter.

krakra

Nå skal spillerne narkotesten. Synd at den mest aktuelle ikke er i klubben lenger da.

fortune

Den eneste «hyllesten» Barmen får fra meg dersom han mot formodning skal spille på stadion igjen er «ut med pakket»..
First is first, second is nothing

SK

Høres sent ut å narkoteste spillere nå. Er allerede over 5,5 døgn siden.

nero

Da er de i trøbbel. Kan spores ved hårtest flere måneder etter inntaket.
Lions led by donkeys.

Gulløl

Koronatesting av supporterne. Narkotesting av spillerne. Sånn går nu dagan.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Jose Arrogantio

Quote from: nero on August 14, 2021, 17:27:45 PMDa er de i trøbbel. Kan spores ved hårtest flere måneder etter inntaket.

Men er det sikkert de tester håret? Jeg ser for meg mer type urintest, men kan hende jeg tar feil.

nero

Det spørs vel litt om de har lyat til å finne noe eller ei....

For Branns del er det jo selvfølgelig greiest om de ikke finner noe.
Lions led by donkeys.

Gulløl

Skal ikke se bort fra at Barmen og Andersen også er pådrivere for testing. Har de ikke inntatt narko må de ha stor interesse av å renvaske seg på dette området, ellers vil dette og usikkerheten om de var "rene" henge ved dei i fremtiden.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

krakra

Quote from: Jose Arrogantio on August 14, 2021, 17:55:53 PM
Quote from: nero on August 14, 2021, 17:27:45 PMDa er de i trøbbel. Kan spores ved hårtest flere måneder etter inntaket.

Men er det sikkert de tester håret? Jeg ser for meg mer type urintest, men kan hende jeg tar feil.
De er nok for sent ute for urintest. Tror jeg.

nero

Blir interessant om det blir politiet eller Brann som gjennomfører testene. Det sto visst i BA at det var Brann som ville gjøre det selv. De er vel mest interessert i å ikke finne noe.
Lions led by donkeys.

Huff

Quote from: nero on August 14, 2021, 17:27:45 PMDa er de i trøbbel. Kan spores ved hårtest flere måneder etter inntaket.

Blir Barmen og Andersen vår Christoph Daum?

fortune

Quote from: nero on August 14, 2021, 18:10:47 PMBlir interessant om det blir politiet eller Brann som gjennomfører testene. Det sto visst i BA at det var Brann som ville gjøre det selv. De er vel mest interessert i å ikke finne noe.

Om Brann ønsker å avslutte kontrakten med noen spillere har de også interesse i å finne noe. Uansett kan Brann neppe gjennomføre testene selv, men få inn politiet eller noen andre uavhengige.
First is first, second is nothing

Nixon

Det ble vel sagt på pressekonferansen at Brann ikke hadde noen indikasjoner på bruk av narkotika. Spillerne har med andre ord ikke innrømmet det dersom det er sant.

Men det er vel ikke unaturlig. Av alt det gale som ble gjort (det angivelige overgrepet til side) den kvelden og natten er nok narko på toppen av pyramiden mer tanke på alvorlighetsgraden, og det siste man innrømmer.
Rød makt på Hansa!

Huff

Quote from: Nixon on August 14, 2021, 18:25:15 PMDet ble vel sagt på pressekonferansen at Brann ikke hadde noen indikasjoner på bruk av narkotika. Spillerne har med andre ord ikke innrømmet det dersom det er sant.

Men det er vel ikke unaturlig. Av alt det gale som ble gjort (det angivelige overgrepet til side) den kvelden og natten er nok narko på toppen av pyramiden mer tanke på alvorlighetsgraden, og det siste man innrømmer.

Hvis de har lyst til å beholde jobben er det nok lurt å ikke innrømme narkotikabruken, for Branns del vil vel narkotikabruken gjøre det lett å si opp spillerne uten at en skal belastes ved å betale sluttpakker til spillerne.

gladiporno

Da er vel Vibeke Johannessen ferdig i Brann? Synes hun var spesielt unnvikende i PK i dag om når hun fikk vite om overgrepene og hva hun hadde snakket med kvinnene om. Utrolig skuffende og sjokkerende håndtering av henne. For øvrig veldig god journalistikk av BT.

https://www.bt.no/fotball/i/dnJbX1/brann-sjefen-sa-hun-foerst-fikk-vite-om-mulig-overgrep-fra-politiet-en

krakra

Blir jo bare verre og verre. Jævla søppelkultur i hele klubben.

gladiporno

Jeg er i sjokk. Det er helt utrolig at hun prøvde å feie det under teppet. Eller hva hun prøvde på. Helt utrolig.

Jose Arrogantio

Har ikke tilgang til artikkelen, men fra overskrift og ingress ser det ut til at hun ble varslet av øyevitne, stemmer det ut i fra artikkelen?

gladiporno

Fra BT:

- Jeg snakket med Vibeke Johannesen tirsdag kveld i 47 minutter. Jeg fortalte i detalj hva som hadde skjedd, også om et mulig overgrepsforsøk. Jeg ga uttrykk for bekymring og et ønske om at det som hadde skjedd skulle få konsekvenser for de involverte spillerne.

Kvinnen som uttaler seg er ikke den fornærmede i politisaken, men har vært i vitneavhør med politiet.

krakra

Johannessen påstår at hun ikke oppfattet det som et overgrep, men som en «ubehagelig opplevelse» og at hun ba kvinnene om å gå til politiet hvis det hadde skjedd noe kriminelt.

Det stinker forsøk på neddyssing. I beste fall er det ekstremt inkompetent.

Jose Arrogantio

Helt utrolig, selv hvis hun ikke trodde på kvinnen (og håper for all del det, alternativet er jo at hun prøvde å dysse ned en kriminell handling), så burde hun jo ha skjønt at kvinnen kunne komme til å dele historien med andre.

Uansett har hun lyvet til media og til supporterne. Får håpe for hennes del hun har vært ærlig med politiet.

Sier artikkelen noe om Horneland og/eller Jimmi ble informert også? Håper at de har også blitt lyvet til, og ikke var med på det.

Billy Elliott

Dagbladet erfarer narkobruk:

«Kilder tett på etterforskningen opplyser til Dagbladet at det foreligger informasjon om at minst én av spillerne skal ha inntatt narkotika på festen. Ifølge Dagbladets opplysninger skal det være snakk om kokain.»

https://www.dagbladet.no/sport/vil-teste-spillere-etter-kokain-opplysninger/74111014
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

August 14, 2021, 19:36:53 PM #1031 Last Edit: August 14, 2021, 19:39:00 PM by Nixon
Greit nok at Brann ikke kan agere på samtalen med vitnet. Og greit å henvise til politiet. Men da må de følge opp det sporet aktivt før de sier at saken er over.
Rød makt på Hansa!

gladiporno

Quote from: krakra on August 14, 2021, 19:29:02 PMJohannessen påstår at hun ikke oppfattet det som et overgrep, men som en «ubehagelig opplevelse» og at hun ba kvinnene om å gå til politiet hvis det hadde skjedd noe kriminelt.

Det stinker forsøk på neddyssing. I beste fall er det ekstremt inkompetent.

Når man får en slik telefon så bør ryggmarksrefleksen være å kontakte politiet. Å si at hun ville gått til politiet hvis kvinnene hadde bedt henne om det er jo absurd. Hun må 1) snakke med spilleren 2) kontakte politiet slik at Brann viser at de tør å ta ansvar samtidig som de får mest mulig eierskap til saken.

I stedet velger de å kvitte seg med spiller (med dekkhistorie) og håper at saken avsluttes på den måten. Håpløst! Nok håpløse avgjørelser fra VJ nå. Den ene verre enn den andre.

SK

Sitter med inntrykk av at hvis det ikke hadde vært for dette mulige overgrepet og all oppmerksomheten det medfører med tilhørende åpenbare behov for å ta tak i ting, så hadde dette sluttet med det som ble uttalt på onsdag og kanskje et par mindre reaksjoner sett bort fra Forren. Ukulturen hadde ikke blitt tatt tak, i slik den frem til denne uken ikke har blitt tatt tak i.

Jose Arrogantio

Quote from: krakra on August 14, 2021, 19:29:02 PMJohannessen påstår at hun ikke oppfattet det som et overgrep, men som en «ubehagelig opplevelse» og at hun ba kvinnene om å gå til politiet hvis det hadde skjedd noe kriminelt.

Det stinker forsøk på neddyssing. I beste fall er det ekstremt inkompetent.

Uansett så løy hun i pressekonferansen da hun sa at hun ikke hørte om det før politiet kontaktet henne.

krakra

Quote from: Nixon on August 14, 2021, 19:36:53 PMGreit nok at Brann ikke kan agere på samtalen med vitnet. Og greit å henvise til politiet. Men da må de følge opp det sporet aktivt før de sier at saken er over.
Hun kan og burde gått til politiet. I mange organisasjoner er dette vedtatte rutiner. At leder skal kontakte politiet med mistanke om noe sånt. Jeg vil anta at hun også ble fortalt om narkobruk. En annen ting hun burde kontaktet politiet om.

Nixon

Quote from: gladiporno on August 14, 2021, 19:38:33 PMI stedet velger de å kvitte seg med spiller (med dekkhistorie) og håper at saken avsluttes på den måten. Håpløst! Nok håpløse avgjørelser fra VJ nå. Den ene verre enn den andre.

Ja, tirsdag samtalen, onsdag pressemeldingen om at Forren var ferdig i Brann. Jeg hadde tidligere i uken flere teorier om hvorfor Forrens avgang hadde naturlige årsaker som ikke var relatert til festen. Det har endret seg.
Rød makt på Hansa!

ostraume

Quote from: gladiporno on August 14, 2021, 19:07:30 PMJeg er i sjokk. Det er helt utrolig at hun prøvde å feie det under teppet. Eller hva hun prøvde på. Helt utrolig.

Enig, det var sjokkerende. Hvor dum kan man være?

Vibeke ut!
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Quote from: krakra on August 14, 2021, 19:45:23 PM
Quote from: Nixon on August 14, 2021, 19:36:53 PMGreit nok at Brann ikke kan agere på samtalen med vitnet. Og greit å henvise til politiet. Men da må de følge opp det sporet aktivt før de sier at saken er over.
Hun kan og burde gått til politiet. I mange organisasjoner er dette vedtatte rutiner. At leder skal kontakte politiet med mistanke om noe sånt. Jeg vil anta at hun også ble fortalt om narkobruk. En annen ting hun burde kontaktet politiet om.

Ja jo, det er nok rett. Jeg tenkte kanskje at det var nok at hun oppfordret vitnet og den fornærmede å gå til politiet. Men hun skulle nok vært mer aktiv der.
Rød makt på Hansa!

Pyton

Quote from: gladiporno on August 14, 2021, 19:16:10 PMFra BT:

- Jeg snakket med Vibeke Johannesen tirsdag kveld i 47 minutter. Jeg fortalte i detalj hva som hadde skjedd, også om et mulig overgrepsforsøk. Jeg ga uttrykk for bekymring og et ønske om at det som hadde skjedd skulle få konsekvenser for de involverte spillerne.

Kvinnen som uttaler seg er ikke den fornærmede i politisaken, men har vært i vitneavhør med politiet.

Her nevnes det spesifikt «de involverte spillerne» - det er mao flere spillere det er snakk om her som har gjort noe ugreit. Jeg har fått rykter om at det er minst 4 spillere (navngitt) som hadde sex så spørsmålet blir snart om hvem dette gjelder. Polititet fokuserer tydelig på en person som vel er «kjent» nå men det at det her nevnes spillere i flertall gjør at det internt fremdeles er et stort problem.  

Ryktet er tydelig også på bruk av annet enn alkohol så det skal bli spennende å se hva som kommer ut av de testene.

Nixon

Quote from: ostraume on August 14, 2021, 19:49:47 PMHvor dum kan man være?

Tror kanskje ikke at dum er det rette ordet. Det er ikke uten grunn at det er en skog av bøker om krisehåndtering. Det ser ut til å være vanskelig å ta de rette avgjørelsene når er slik orkan rammer. Hun er ikke den første for å si det sånn.

Tviler sterkt på at hun overlever nå.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: Pyton on August 14, 2021, 19:50:31 PMså det skal bli spennende å se hva som kommer ut av de testene.

Hvis det blir tester.

Påtaleansvarlig hos politiet i Vest, Gunnar Fløystad, opplyser imidlertid til Dagbladet at politiet ikke nødvendigvis vil gjennomføre en slik test.

- Blodprøve bare for mistanke om narkotikabruk er ikke i tråd med Riksadvokatens retningslinjer, skriver Fløystad i en SMS til Dagbladet.
Rød makt på Hansa!

ostraume

For all del: Vanskelig situasjon. Men tidslinjen her er rimelig håpløs: Tirsdag kveld; blir opplyst om at "noe ugreit" har skjedd og ber vedkommende gå til politiet dersom det føles riktig. Torsdag: "Vi går videre og medieoppmerksomheten er straff nok". Fredag: Skiten treffer viften hardt.

Rimelig sprøtt.

Også interessant å merke seg at spillerne nekter for kokain ovenfor Brann. Lukter jo at det kommer flere skjelletter ut av skapet.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

gladiporno

Quote from: Jose Arrogantio on August 14, 2021, 19:42:23 PM
Quote from: krakra on August 14, 2021, 19:29:02 PMJohannessen påstår at hun ikke oppfattet det som et overgrep, men som en «ubehagelig opplevelse» og at hun ba kvinnene om å gå til politiet hvis det hadde skjedd noe kriminelt.

Det stinker forsøk på neddyssing. I beste fall er det ekstremt inkompetent.

Uansett så løy hun i pressekonferansen da hun sa at hun ikke hørte om det før politiet kontaktet henne.

På PK sa hun først at hun hadde hørt rykter før politiet kom på banen, så presiserte hun at hun ikke visste om det før kontakten med politiet. Hun var inkonsistent allerede da, men kan forsvares med at hun ikke kunne ta hensyn til løse rykter. Nå viser det seg at hun hadde blitt fortalt i detalj av et vitne. Det stemmer ikke med noe av det hun sa. Det er ubegripelig at hun ikke gikk til politiet allerede onsdag. Elendig lederskap.

Jose Arrogantio

Quote from: Nixon on August 14, 2021, 19:55:21 PM
Quote from: Pyton on August 14, 2021, 19:50:31 PMså det skal bli spennende å se hva som kommer ut av de testene.

Hvis det blir tester.

Påtaleansvarlig hos politiet i Vest, Gunnar Fløystad, opplyser imidlertid til Dagbladet at politiet ikke nødvendigvis vil gjennomføre en slik test.

- Blodprøve bare for mistanke om narkotikabruk er ikke i tråd med Riksadvokatens retningslinjer, skriver Fløystad i en SMS til Dagbladet.


Antidoping Norge sa tidligere i dag at de vanligvis ikke gikk inn i saker med rus rundt fest, og henviste til politiet, så om politiet ikke vil blir det vel neppe test ja. Med mindre Brann kan bruke private aktører, da, vet ikke om det er en mulighet.

Nixon

BA melder at spillerne mister tilgangen til Stadion døgnet rundt. De skulle uansett ikke hatt tilgang til det området der festen ble holdt. Her er det koder som spillerne i utgangspunktet ikke skal ha. Men spillere som har vært i klubben i en liten mannsalder klarer vel å plukke opp litt av hvert underveis.
Rød makt på Hansa!

Jose Arrogantio

Quote from: Nixon on August 14, 2021, 20:02:39 PMBA melder at spillerne mister tilgangen til Stadion døgnet rundt. De skulle uansett ikke hatt tilgang til det området der festen ble holdt. Her er det koder som spillerne i utgangspunktet ikke skal ha. Men spillere som har vært i klubben i en liten mannsalder klarer vel å plukke opp litt av hvert underveis.

Litt synd om dette går utover mer seriøse spillere som faktisk bruker tilgangen som ment: til privat ekstratrening og lignende. Om det er noen slike i klubben.

gladiporno

Quote from: Jose Arrogantio on August 14, 2021, 20:00:50 PM
Quote from: Nixon on August 14, 2021, 19:55:21 PM
Quote from: Pyton on August 14, 2021, 19:50:31 PMså det skal bli spennende å se hva som kommer ut av de testene.

Hvis det blir tester.

Påtaleansvarlig hos politiet i Vest, Gunnar Fløystad, opplyser imidlertid til Dagbladet at politiet ikke nødvendigvis vil gjennomføre en slik test.

- Blodprøve bare for mistanke om narkotikabruk er ikke i tråd med Riksadvokatens retningslinjer, skriver Fløystad i en SMS til Dagbladet.


Antidoping Norge sa tidligere i dag at de vanligvis ikke gikk inn i saker med rus rundt fest, og henviste til politiet, så om politiet ikke vil blir det vel neppe test ja. Med mindre Brann kan bruke private aktører, da, vet ikke om det er en mulighet.

Men har Brann som arbeidsgiver rett til å ta blodprøve av ansatte på grunnlag av mistanke om narkotikabruk?

Jose Arrogantio

Quote from: gladiporno on August 14, 2021, 20:05:25 PM
Quote from: Jose Arrogantio on August 14, 2021, 20:00:50 PM
Quote from: Nixon on August 14, 2021, 19:55:21 PM
Quote from: Pyton on August 14, 2021, 19:50:31 PMså det skal bli spennende å se hva som kommer ut av de testene.

Hvis det blir tester.

Påtaleansvarlig hos politiet i Vest, Gunnar Fløystad, opplyser imidlertid til Dagbladet at politiet ikke nødvendigvis vil gjennomføre en slik test.

- Blodprøve bare for mistanke om narkotikabruk er ikke i tråd med Riksadvokatens retningslinjer, skriver Fløystad i en SMS til Dagbladet.


Antidoping Norge sa tidligere i dag at de vanligvis ikke gikk inn i saker med rus rundt fest, og henviste til politiet, så om politiet ikke vil blir det vel neppe test ja. Med mindre Brann kan bruke private aktører, da, vet ikke om det er en mulighet.

Men har Brann som arbeidsgiver rett til å ta blodprøve av ansatte på grunnlag av mistanke om narkotikabruk?

Aner ikke.

Nixon

Quote from: Jose Arrogantio on August 14, 2021, 20:06:32 PM
Quote from: gladiporno on August 14, 2021, 20:05:25 PM
Quote from: Jose Arrogantio on August 14, 2021, 20:00:50 PM
Quote from: Nixon on August 14, 2021, 19:55:21 PM
Quote from: Pyton on August 14, 2021, 19:50:31 PMså det skal bli spennende å se hva som kommer ut av de testene.

Hvis det blir tester.

Påtaleansvarlig hos politiet i Vest, Gunnar Fløystad, opplyser imidlertid til Dagbladet at politiet ikke nødvendigvis vil gjennomføre en slik test.

- Blodprøve bare for mistanke om narkotikabruk er ikke i tråd med Riksadvokatens retningslinjer, skriver Fløystad i en SMS til Dagbladet.


Antidoping Norge sa tidligere i dag at de vanligvis ikke gikk inn i saker med rus rundt fest, og henviste til politiet, så om politiet ikke vil blir det vel neppe test ja. Med mindre Brann kan bruke private aktører, da, vet ikke om det er en mulighet.

Men har Brann som arbeidsgiver rett til å ta blodprøve av ansatte på grunnlag av mistanke om narkotikabruk?

Aner ikke.

Vet heller ikke. Men det er for eksempel ganske strenge regler om mistanke for at en arbeidsgiver skal kunne gå inn på e-posten til en ansatt. Så hvor sterk er mistanken her? Bare basert på rykter eller noe mer håndfast?
Rød makt på Hansa!

Go Up