• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Stabæk, lørdag 24 oktober kl. 20.30 (runde 22)

Started by Gulløl, October 20, 2020, 12:22:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Ny mulighet for Brann til å komme på sporet igjen og plukke seire. Alt fokus foran de ni siste kampene må være på å plukke mest mulig poeng for å unngå nedrykk. Hvor fint spillet blir betyr ingen ting.

Selv om Stabæk er et lag som står bra til Brann er laget absolutt et bedre lag enn Mjøndalen. Stabæk klarer seg bra på bortebane og har bare tapt fire av 10 bortekamper i år. Brann har en elendig hjemmestatistikk i år og har bare vunnet to av 10 kamper, skrekk og gru. Vi må helt tilbake til 12 juli for å finne en kamp Brann vant på Stadion.

Brann scorer lite mål i år. Derfor er det viktig at Brann også tetter forsvaret og ikke har mest fokus på å score mer mål (som KI gjentar og gjentar) for det er ikke sikkert at det løsner i de resterende kampene når Bamba med måltørke er spiss. Forhåpentligvis jobber Eirik Horneland hard og målbevisst denne uken for å forbedre forsvarsarbeidet. Blir det null baklengs og 1-0 seier på lørdag er det supert.

Vil ikke sette opp noe forslag til lag uten status på spillerne i forhold til skader og slitasjer. Det har vært alt for mye utskiftinger og rulleringer som har gått ut over relasjoner og resultater. KI bør ha høyest prioritert på å sette et lag med spillere som ikke er skadeutsatt. Altså ikke nødvendigvis et lag med de beste spillerne men med de spillerne som tåler både treningsbelastingen og kampprogrammet fremover og kan være med på å spille inn relasjoner i laget. Dermed bør (for tiden) såkalte "kjeksspillere" som Haugen, Forren,  Ordagic og Pedersen absolutt ikke settes inn på laget igjen fra start før en er ganske sikker på at de tåler belastingene over tid. Klarer Brann å stille med omtrent den samme lagoppstillingen fra start de neste kampene er mye gjort, så får det heler våge seg at noen spillere er litt ustabile i laget de første to tre kampene. Altså laget må settes, det må være første bud.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Vi er 4 som har partoutkort og 2 av oss "vant" billetter til Sandefjordkampen mens de 2 andre har "vunnet" til denne kampen. Er det et tegn på ny seier?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Jeg er glad jeg ikke skal sette opp laget til denne kampen. Det er et utall mulige konstellasjoner i alle de tre lagdelene, spesielt fremover. Ikke bare hvem som skal spille, men hvor. Og siden laget ikke har fungert veldig bra i det siste er det kanskje fristende å være litt kreativ. Men ikke sikkert det er lurt. Blir spennende å se hvem som blir plukket ut og hvor de skal spille.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Spennende kamper Gulløl har. Å satse på de som har vist god helse over tid, og spille inn laget. Så får vi heller ha gode innbyttere, eventuelt. Hm.
Tren på langskudd

Lasaron

For å følge Gulløl sin ide videre, bør kanskje dette være laget å spille inn:

Opdal
Tveita - Kolskogen - Fjoluson - Grøgaard
Rasmussen - Barmen - Strand
Svendsen - Bamba - Taylor

Ja, hvor skal de forskjellige spille på midten og framme? Taylor, Strand og Grøgaard har vist fine tendenser sammen før, derfor vil jeg ha de der.
Tren på langskudd

Gulløl

Quote from: Lasaron on October 21, 2020, 07:53:12 AMFor å følge Gulløl sin ide videre, bør kanskje dette være laget å spille inn:

Opdal
Tveita - Kolskogen - Fjoluson - Grøgaard
Rasmussen - Barmen - Strand
Svendsen - Bamba - Taylor

Ja, hvor skal de forskjellige spille på midten og framme? Taylor, Strand og Grøgaard har vist fine tendenser sammen før, derfor vil jeg ha de der.
Er enig i at det laget er et lag som kan tåle å spille sammen over tid og at det holder god kvalitet, mangler bare å spille inn relasjoner over flere kamper noe som nå er kjempeviktig. Den venstresiden med Grøgaard, Strand og Taylor har vi sett er den venstresiden som har fungert best i år. Strand mener jeg bør få klippekort på venstre indreløper resten av sesongen, i den posisjonen han bidrar klart best i og har vært laget beste spiller i flere kamper når han har fått lov å spille i den posisjonen. Som venstre indreløper er Strand nært landslagsnivå, i andre posisjoner er han ganske middels dessverre, forstår veldig godt at han er frustrert når han blir flyttet rundt. Rasmussen på høyre indreløper er en frisk og kreativ "Haugen type", han kan få spille 60 - 70 min og så kan Haugen komme inn som innbytter om KI vurderer at han tåler det i forbindelse med eventuelle skader/slitasjer som han ofte har. Skulle absolutt hatt en bedre spiller og mer fremoverrettet spiller enn Barmen på DM men kandidatene er få eller ingen, men bedre at Barmen spiller enn at Pedersen bare holder i et par kamper så må han ut med skade igjen. Når det gjelder spissplassen vet vi at Bamba scorer ganske lite eller "aldri" mot lavtliggende lag, er det kanskje på høy tid at Hustad kan få sjansen over flere kamper ?? Bamba sitt målsnitt på 0,28 (6/21) er ganske dårlig i betraktning av at han har fått full tillitt og klippekort på spissplassen, i tillegg har han kun to assist i år. Skal ikke så mye til før Hustad presterer bedre enn Bamba resten av sesongen. Neste år er det nok høyst aktuelt at KI vil erstatte Bamba med en ny spiss, en spiss med et klarere potensial på å klare 15 mål eller mer, men også en spiss som har potensial til å produsere en del assist i tillegg og få et godt samarbeid med spillerne rundt seg (ikke egospiller).
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Forsvarsfireren og keeper tror jeg gir seg selv.
Det blir Opdal, Tveita, Kolskogen, Fjoluson og Grøgaard.
Eneste  wildcardet er Blomberg inn for Tveita.
Grøgaard er foretrukken back hos KI og så lenge han ikke må vikariere andre plasser så spiller han back.
Neste som er sikkert er at Bamba spiller. Alternativene er ikke gode nok og tror ikke KI har gitt ham opp enda. Men kanskje på tide å la en annen få den lille boosten av tillit fra start?
Eg kunne tenke meg å se hvordan Hustad eller Mehnert responderte på den tilliten det er å få starte selv om første valget er tilgjengelig.

Strand tror jeg og er sikker som banken fra start, men så spørs det hvilken posisjon han kommer inn i. Eneste kampene han har spilt bra og gitt meg håpet tilbake på ham er på venstre indreløper. Utenom det (som sagt over) er han middelmådig.

Om Pedersen er skadet så starter Barmen som DM om det blir 4-3-3 som sist. Er Pedersen klar får han plassen. Om det spilles 4-2-3-1 så blir det uten Pedersen til at det er Strand og Barmen som får plass foran forsvaret.
Og mens jeg skrev dette så fikk jeg et lite flash av at det hadde vært konge med den formasjonen og med Taylor, Svendsen og Rasmussen som de tre bak spissen. Pluss da på med Blomberg på back så kunne vi fått et ganske offensivt lag.

Men tilbake til det mest trolige som er 4-3-3
Det er med andre ord 1 indreløper og 2 kanter det er litt tvil rundt.
Indreløper står mellom Haugen om han er klar, Rasmussen og Grøgård. Om Pedersen er klar for kanskje Barmen siste indreløper rolle.
Kantene står mellom Svendsen, Taylor og Rasmussen samt Blomberg som fikk starte sist.
Svendsen virket litt ute av fysisk form og så ikke ut til at var klar for å starte kamper selv om jeg likte det jeg så.
Taylor ble benket sist og var det pga landskamper og hardt program eller har han ikke samme stjerne hos KI lengre?
Blomberg gjorde ingenting bortsett fra de første minuttene så han tror jeg spilte seg ut.
Rasmussen var teknisk men innlegg og skudd var svakere enn Stoffis Bestemor. Syntes dog han spilte seg opp i andre omgang men spilte da på Strand sin indreløper plass.

Om KI mener Svendsen kan spille en hel kamp så tror jeg han spiller og den andre kanten tror jeg står mellom Rasmussen og Taylor. Rasmussen kan fort få indreløper plassen.
Men om Taylor starter blir det nok på høyre kant og han er mye bedre på venstre.

Nok en melding med mye synsing og omattehvisom

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Korona blusser såpass opp igjen, at gleden ved 600 tilskuere kan bli kortvarig.
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Lasaron on October 23, 2020, 08:43:14 AMKorona blusser såpass opp igjen, at gleden ved 600 tilskuere kan bli kortvarig.

Det vil være tåpelig å gå ned til 200 igjen. Brann og så godt som alle klubbene i eliteserien har tribuner og innganger nok til å ha 600 og vel så det.
Gå av.

Gulløl

Blir nok holdt på 600 tilskuere, vingler neppe tilbake til 200 når det bare er litt over 50 dager igjen av sesongen. Skal det reduseres til 200 igjen de siste ukene av sesongen bør det kun være på enkelte eliteseriearenaer med lav tribunekapasitet og/eller i byer med eliteserielag det det er mest smitte i forhold til befolkningen slik som Oslo. Som FHIs ukerapport konkluderer er det fremdeles begrenset smitte i befolkningen og generelt fremdeles på et relativt lavt nivå.
Gledelig nå at koronavaksinering får en oppstart allerede om tre uker. Selv om vaksineringen vil gå over lang tid gir det håp om mange av oss som vil gå på eliteseriekamper får begynne med det i vårsesongen 2021. Så får vi se etter hvert hvordan tempoet i vaksineringen blir og når samfunnet er helt åpent igjen og alle Stadion porter er åpnet. Skal blir deilig når dette er over, det er litt lys i tunnelen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Altomfotball melder at Mats Solheim fikk sitt fjerde gule kort mot Aalesund og må dermed sone karantene mot Brann. VGlive meldte ikke om dette kortet. Den som dekket kampen for VG så trolig det hele fra TV-skjermen, for den eventuelle advarselen ble ikke vist på Eurosport. Det som er interessant er at Mats Solheim gikk inn i en stygg takling i det 33. minutt, før Benjamin Karamoko gjorde en enda styggere takling minuttet etter. TV-skjermen fokuserte på Karamoko, men ikke utenkelig at Solheim også fikk et gult kort mens sendingen viste reprise fra Karamoko sin taklling.

Jeg stoler mer på altomfotball enn en tilfeldig fyr som så kampen på Eurosport, og tror derfor at Solheim soner mot Brann. Det betyr trolig at Sturla Ottesen fortsetter som høyreback, mens Emil Jonassen går inn på venstreback. Ikke noen dårlig erstatter, men med tanke på at Valsvik har også erstattet Hanche-Olsen så stiller Stabæk trolig med en backfirer som ikke har spilt sammen før. Det er noe som Brann bør utnytte.

Fremover er Stabæk gode, og i mine øyner klart bedre enn Brann. Branns sjanser ligger i å utnytte usikkerheten i Stabæks backfirer, tror jeg.

Spelaren

Ingen sms til denne kampen, og svigers kommer på besøk i helga. Tror nok denne i beste fall blir fulgt under sporadiske besøk på trykkeriet.

En ting eg er glad for, og det er at Alsaker ikkje kommenterer kamper mellom Stabæk og Brann lengre. Ble så lei av å høre myten om at de tok gullet på Stadion i 2008.
Gå av.

SKBCPH

Quote from: gladiporno on October 23, 2020, 12:18:32 PMAltomfotball melder at Mats Solheim fikk sitt fjerde gule kort mot Aalesund og må dermed sone karantene mot Brann. VGlive meldte ikke om dette kortet. Den som dekket kampen for VG så trolig det hele fra TV-skjermen, for den eventuelle advarselen ble ikke vist på Eurosport. Det som er interessant er at Mats Solheim gikk inn i en stygg takling i det 33. minutt, før Benjamin Karamoko gjorde en enda styggere takling minuttet etter. TV-skjermen fokuserte på Karamoko, men ikke utenkelig at Solheim også fikk et gult kort mens sendingen viste reprise fra Karamoko sin taklling.

Jeg stoler mer på altomfotball enn en tilfeldig fyr som så kampen på Eurosport, og tror derfor at Solheim soner mot Brann. Det betyr trolig at Sturla Ottesen fortsetter som høyreback, mens Emil Jonassen går inn på venstreback. Ikke noen dårlig erstatter, men med tanke på at Valsvik har også erstattet Hanche-Olsen så stiller Stabæk trolig med en backfirer som ikke har spilt sammen før. Det er noe som Brann bør utnytte.

Fremover er Stabæk gode, og i mine øyner klart bedre enn Brann. Branns sjanser ligger i å utnytte usikkerheten i Stabæks backfirer, tror jeg.

Solheim står oppført som utilgjengelig pga av suspensjon på Eliteserien Fantasy også, så det stemmer nok ja. Med andre ord slipper vi å møte de to beste forsvarspillerne til Stabæk denne sesongen.
- Vi har den treneren vi har.

gladiporno

Nå slapp Brann å møte Shuaibu Ibrahim og Tonny Brochmann mot Mjøndalen uten at det hjalp en skit. Men Stabæks svakhet ligger nok i den bakre fireren. Fremover har de flere gode individualister i Bohinen, Edvardsen, Maatsen og Skytte for å nevne noen. Synd at Brann har eliteseriens kanskje minst farlige spiss.

Gulløl

Quote from: gladiporno on October 23, 2020, 13:52:49 PMSynd at Brann har eliteseriens kanskje minst farlige spiss.
Nettopp derfor er det ikke noen bombe om Hustad får sjansen på spissplass i morgen. Spissplassen er nok en verkebyll som KI har kjent på en stund, så at han prøver noe nytt kan skje enten mot Stabæk eller mot Sandefjord i kampen deretter.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Huff

Begynner å bli jævlig lei disse lørdagskveldskampene. Det er mange av oss supportere som har koner, samboere eller andre vi bor med som ikke er fotballinteresserte. At en er så uheldig å holde med Brann er ille nok om en ikke i tillegg skal føle at en svikter familien når man trekker seg tilbake til kjellerstuen.

gladiporno

Quote from: Gulløl on October 23, 2020, 14:13:45 PM
Quote from: gladiporno on October 23, 2020, 13:52:49 PMSynd at Brann har eliteseriens kanskje minst farlige spiss.
Nettopp derfor er det ikke noen bombe om Hustad får sjansen på spissplass i morgen. Spissplassen er nok en verkebyll som KI har kjent på en stund, så at han prøver noe nytt kan skje enten mot Stabæk eller mot Sandefjord i kampen deretter.

Med tanke på at Stabæk stiller med Amankwah og Valsvik i midtforsvaret blir jeg overrasket om Bamba vrakes. Farten hans bør kunne skape store problemer for dem - i teorien. I praksis tror jeg ikke vi får se én løpsduell dem i mellom gjennom kampen.

Uansett, uavhengig av divisjonstatus tipper jeg Bamba går over i spillerarkivet etter inneværende sesong. Brann kan ikke leve med en spiss som ikke produserer mål for seg selv eller andre. Så er spørsmålet om Soltvedt kan trylle på forhandlingsbordet. For det blir litt av en jobb å få solgt Bamba for en noenlunde anstendig pris.

Corran

Quote from: Huff on October 23, 2020, 19:14:15 PMBegynner å bli jævlig lei disse lørdagskveldskampene. Det er mange av oss supportere som har koner, samboere eller andre vi bor med som ikke er fotballinteresserte. At en er så uheldig å holde med Brann er ille nok om en ikke i tillegg skal føle at en svikter familien når man trekker seg tilbake til kjellerstuen.
Må gjøre en bedre jobb med oppdragelsen av deres kone ;-)
Har ikke dårlig samvittighet men ja lørdagskvelden skal brukes til kos og Brann kamper faller dessverre ikke inn i kategorien kos (eller gøy). Eneste positive er at en får søndagen på å komme seg og slipper å høre teite kommentarer fra kunder og kollegaer dagen etter 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Brann har relativt skadefri tropp. Men det er nok lurt at Haugen starter på benken og får et relativt kort innhopp. Han må slutte å være kjeks. Og så må vi rett og slett satse på at Rasmussen og Svendsen ikke er kjeks.
Tren på langskudd

Nixon

Jeg er naiv og tror på ny-assistenttrener-effekt til denne kampen. Knapp seier, men likefullt seier.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Tydeligvis ikke populært med brannkamp på en lørdagskveld, nei. Og tydeligvis ikke Brannfeber. Nå skal jeg plutselig på stadion i kveld, fordi jeg fikk mail av Brann. Mange billetter er ikke hentet, nemlig.
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Lasaron on October 24, 2020, 16:58:15 PMTydeligvis ikke populært med brannkamp på en lørdagskveld, nei. Og tydeligvis ikke Brannfeber. Nå skal jeg plutselig på stadion i kveld, fordi jeg fikk mail av Brann. Mange billetter er ikke hentet, nemlig.

Samme her. Men det er ikkje aktuelt å gå i kveld. Biff og rødvin står på menyen, Kåres palliative behandling av Brann lokker lite.
Gå av.

Nixon

Pokker!! Hadde fått mail jeg også, men hadde ikke fått det med meg. Og nå er det utsolgt.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Jerv hadde 490 tilskuere mot Øygarden i ettermiddag. Spørs om Brann slår den.

Edit: Ja, det ser sånn ut, heldigvis. Synd, Nixon, ellers kunne vi tatt en prat :D
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Nixon on October 24, 2020, 17:41:14 PMPokker!! Hadde fått mail jeg også, men hadde ikke fått det med meg. Og nå er det utsolgt.

Det var nå et godt tegn, det då. Godt det fortsatt er folk som har håp. Og stillongs.
Gå av.

Nixon

Mail er jo håpløst når man trenger respons raskt. De har vel mobilnummer til alle med partoutkort?

Ja, jeg er litt ekstra gretten nå!;)
Rød makt på Hansa

Nixon

1 Håkon Opdal
4 Jón Gudni Fjóluson
5 Thomas Grøgaard
7 Mathias Rasmussen
8 Fredrik Haugen
9 Petter Strand
11 Daouda Bamba
19 Jon-Helge Tveita
25 Ole Martin Kolskogen
27 Sander Svendsen
29 Kristoffer Barmen

Benken:
30 Ali Ahamada
14 Erlend Hustad
15 Bismar Acosta
16 Robert Taylor
17 Gilli Rolantsson
18 Ole Didrik Blomberg
20 Marcus Mehnert
21 Ruben Kristiansen
22 Vegard Skeie
Rød makt på Hansa

Lasaron

Backrekken og Bamba på topp er sikkert. De andre er jeg spent på. Hvilken formasjon? Hvem hva hvor?
Tren på langskudd

Gulløl

Quote from: Nixon on October 24, 2020, 17:53:29 PMMail er jo håpløst når man trenger respons raskt. De har vel mobilnummer til alle med partoutkort?

Ja, jeg er litt ekstra gretten nå!;)
Mailvarsel på mobilen. Prøvd det ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Blir nok ganske sikkert 4 - 3 - 3. Er nok slutt å vingle med formasjonen.
Slik mest trolig, kantene bytter eventuelt plass ?    

                       Opdal
Tveita - Kolskogen - Fjoluson - Grøgaard
    Haugen - Barmen - Strand
   Rasmussen - Bamba - Svendsen
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Lasaron on October 24, 2020, 18:19:03 PMBackrekken og Bamba på topp er sikkert. De andre er jeg spent på. Hvilken formasjon? Hvem hva hvor?

Det er en svakhet at vi ikke instinktivt vet hvem som spiller hvor. Det vitner om et lite innkjørt lag.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Kommentator tok NESTEN den der seriemester i Bergen - myten, men reddet seg inn med "i praksis".
Gå av.

gladiporno


Spelaren

Angrepsspillet er helt bånn. Tilfeldigheter, null tro og spillere som gjemmer seg vekk.
Gå av.

Finfin respons

Svendsen en gedigen skuffelse. Ser også helt ferdig ut. Huftefeste etter 20 minutt?
Kanskje.

Finfin respons

Brann slutter å ligge høyt og samlet etter nøyaktig 20 minutt.
Bamba leder an i endringen, men det ser ut som en kollektiv avgjørelse. Resultat: Bohinen dominerer.
Kanskje.

Spelaren

Svendsen ser ut som han tok danskebåten fire-fem ganger for mye i forbindelse med overgangen.
Gå av.

Huff

Hvis dette er en kamp mot en drømmemotstander så kan jeg ikke si at jeg gleder meg til vi møter motstandere vi sliter med. Skuffende første omgang, i andre blir det i tillegg betydelig mer motvind.

Spelaren

FJOLUSON hva pokker ER det han driver med? HVER kamp gjør han det der, pissesvakt.
Gå av.

Finfin respons

Da er det bekreftet. Brann rykker ned. Ingebrigtsen blir en større flopp enn Norling og Hoff.
Kanskje.

Spelaren

Gå av.

Spelaren

Godt jobbet Strand. Hadde jo vært for gale om du gjorde noe nyttig når me jager en utligning.
Gå av.

Finfin respons

Kanskje.

Kruxleiven

Forlot Norge i 2016 for å bo utenlands. Hadde mistet interessen for dette laget og fotball generelt på grunn av til de grader mangel på profiler. Hva enn det var som gjorde at jeg fikk interesse for dette igjen så setter jeg ikke pris på det. Glad jeg er utenlands og slipper å se på.

Billy Elliott

October 24, 2020, 20:51:32 PM #44 Last Edit: October 24, 2020, 20:54:09 PM by Billy Elliott
Gilli faktisk. Nå fomles det i mørket her.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Finfin respons

Kanskje.

Finfin respons

Kanskje.


Spelaren

Gå av.

Huff

Uten kraftig forbedring i neste kamp bør Ingebrigtsen få sparken. Brann har kanskje hatt litt dårlig uttelling, men ikke i nærheten av 2014- formen tilsier nedrykk. Trønderen har stort sett gjort alt feil.

Go Up