• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter Broder Kåre

Started by Kagain, August 09, 2020, 08:17:47 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Finfin respons

Hvis målet er
1. Å redde plassen
2. Beholde kontinuitet i formasjon
3. Midlertidig ansettelse

Da ville jeg faktisk valgt Lars Arne Nilsen som trener ut sesongen.

Jeg vet det er sprøtt. Men ta tolv minutt og tenk på det. Det gir mening.
Kanskje.

Lasaron

Nei, livet er for kort til å bruke tolv minutt på den :D
Tren på langskudd

Finfin respons

Quote from: Lasaron on July 20, 2021, 10:59:19 AMNei, livet er for kort til å bruke tolv minutt på den :D

Du skylder ham det (!)
Kanskje.

Lasaron

Jeg har forstått det slik at treneryrket er mer komplekst nå enn før. Dette har ført til en fremvekst at unge trenere som av ulike grunner la opp spillerkarrieren tidlig, og satset på trenerkarriere. Folk som har vært trenere siden tidlig 20-årene vil når de er 35 år ha en ganske annerledes kompetanse enn en fersk trener med en lang og god spillerkarriere bak seg. Den annerledes kompetansen er kanskje undervurdert, og er kanskje viktigere.

Å satse på en som ikke har vært god som spiller, og som ikke har vært trener på så høyt nivå som eliteserien enda, er dermed ikke nødvendigvis så risikabelt. De har gjerne enormt god faglig peiling på fotball og treneryrket, og samtidig gode pedagogiske evner.
Tren på langskudd

Lasaron

BA lanserer Eirik Bakke som mulig kandidat, men tror mest på Horneland. BT kjører sak på seks kandidater, men jeg har ikke tilgang. Noen som kan liste dem opp? Jeg tror det er bilde av Jørgen Isnes, men er usikker.
Tren på langskudd

gladiporno

Ingen Jørgen Isnes.

Morten Røssland
Kjetil Rekdal
Steffen Landro
Jakob Michelsen
Glen Riddersholm
Olafur Kristjansson


pidre

Skal denne Isnes nå hypes og bli forumhelt?
Saludar a los monos!

krakra

Horneland ut sesongen og Røssland fra neste sesong tror jeg er en bra løsning. At Horneland blir "for lite nytt" som det ble snakket om i Ballspark syns jeg ikke er noe problem. Horneland står for en annen fotball enn KI og vil nok gjøre endringer i taktikk og inngang til kamper. I tillegg er det viktig at det ikke blir for store endringer.

Røssland er den som passer best til stillingsbeskrivelsen på lengre sikt. Der man skal utvikle unge spillere, spille offensiv fotball og fortsatt få resultater, men noen kortsiktig redningsmann tror jeg ikke han er.

Kagain

Quote from: Lasaron on July 20, 2021, 14:54:14 PMBA lanserer Eirik Bakke som mulig kandidat, men tror mest på Horneland. BT kjører sak på seks kandidater, men jeg har ikke tilgang. Noen som kan liste dem opp? Jeg tror det er bilde av Jørgen Isnes, men er usikker.

BA snakker generelt om at Brann må se seg om etter en kynisk trener ala Bakke eller Horneland. De stiller spørsmålstegn om Horneland er villig til å ta steget frem som hovedtrener. De tar frem Bakke fordi han har kort kontrakt med Sogndal (ut året).

BA nevner noen andre alternativ

Røssland mener de ikke står for den stilen Brann trenger nå.

De erklærer Rekdal og Nordlie som usannsynlige uten noen større begrunnelse for det. Loberto antar de at ikke vil bli ansett som sterk nok, hva nå enn det skulle bety. De tar også fram Jönsson og Skullerud og forkaster dem uten noen videre begrunnelse. De anser det som mer sannsynlig at Monsamjelden vil fortsette som fotballekspert hos dem, og anser ellers Landro og Knutsen som ikke aktuelle av vidt forskjellige grunner.

Det ble sagt litt rundt språket som VG brukte i sine spekulasjoner. Om man skal ta det til følge har BA bedre kilder enn VG. De melder nemlig at

"Men etter det BA kjenner til, ser man nærmest utelukkende etter trenere med god kjennskap til norsk fotball."

https://www.ba.no/assistenten-er-favoritt/s/5-8-1660940

Det vi uansett må innse er at Brann antageligvis ikke har det navnet som man skulle tro, og det som er aktuelt på trenerfronten er nok ikke det største utvalget. 

krakra

Det stemmer nok at Røssland ikke står for den stilen Brann trenger nå, men de som står for den stilen Brann trenger nå står vel ikke for den stilen Brann trenger de neste årene? Jeg klarer ikke se at noen som skal inn og redde Brann fra nedrykk skal være rett på lang sikt. Dette er jo gjerne kyniske typer med en ganske primitiv tilnærming til fotballen. Noe som gjør at man får maks ut av laget i form av resultater, men samtidig gjør utviklingspotensialet svært begrenset. Som med LAN.

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Nixon

Quote from: osoerli on July 20, 2021, 16:37:23 PMDavid Nielsen

Nettopp skrevet ny kontrakt med et av topplagene i Danmark. Hvorfor i alle dager skulle han ville bryte den kontrakten for Brann? For ikke å snakke om hva det ville kostet.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Men er det virkelig sånn at det ikke finnes trenere som kan være bra både på kort og på lang sikt? Må det nødvendigvis være noe primitivt som kan redde oss nå?
Rød makt på Hansa!

krakra

De finnes sikkert, men en trener som både kan gi kortsiktige resultater og også utvikle en offensiv spillestil med unge spillere og gode resultater på lengre sikt er jo litt av en pakke og det spørs om noe sånt er innenfor vår rekkevidde.

Lasaron

At Horneland har sagt ja til å lede Brann frem til og med cupkampen får meg til å spekulere i følgende:

- Han er ikke så negativ til å ta jobben, iallfall ut året, som BA antydet.
- Det svekker troen på at de velger en annen intern løsning.
- Ny trener er neppe klar med det absolutt aller første.


Isolert sett er jeg ikke særlig negativ til Horneland som midlertidig løsning, men jeg vil advare sterkt mot at vi går i Skarsfjord-fella igjen.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: krakra on July 20, 2021, 16:50:45 PMDe finnes sikkert, men en trener som både kan gi kortsiktige resultater og også utvikle en offensiv spillestil med unge spillere og gode resultater på lengre sikt er jo litt av en pakke og det spørs om noe sånt er innenfor vår rekkevidde.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor det må være en så stor pakke. En oppegående trener må vel kunne justere seg litt etter forholdene. Som at Røssland ut sesongen ikke prøver å innføre sin ganske ambisiøse spillestil, men heller gjør det enklere basert på hva han har å rutte med av tid og spillere. Og så kjøre på i vinterpausen. Vi snakker om fagfolk her som burde kunne tenke to tanker samtidig.
Rød makt på Hansa!

krakra

Hvis det bare er å justere seg etter forholdene så kunne jo bare KI gjort det. Eller så kan Horneland gjøre det, eller hvem som helst. Det er jo et talent, en ferdighet, å gå rett inn i en gruppe som sliter og skape resultater med en gang. Har man både denne egenskapen i tillegg til egenskapen til å utvikle unggutter, spille offensiv fotball og kombinere dette med langsiktige resultater så har man jo en ganske god pakke med egenskaper, vil jeg si.

tovatle

Uwe Rösler. Arbeidsledig for øyeblikket. Kjenner skandinavisk og norsk fotball godt. Har norsk kone. Ypperlig trenertype og akkurat det de trenger nå.

Huff

Islendingen som BT nevner, og som visstnok er Jimmis gamle venn, beskrives som en trener som foretrekker en angripende 4-3-3-
formasjon ifølge transfermarkt.

Gepard

Hvis intensjonen er å redde divisjonsstatusen (som man må forutsette iåm at man fyrer en trener som står for strategien som ble valgt for et år siden) er det en rekke kandidater som nevnes som bør være totalt uaktuelle

- Dansker\svensker (norsk fotball er totalt anderledes, spesielt i en situasjon hvor en nå skal klore til seg poeng)

- Røssland (langtidsprosjekt, spillestil som er totalt uaktuell i nedrykkskamp)

- Blindheim (et slags i tiden prosjekt, sikkert flink, men burde i så fall fått sjansen i en mer stabil situasjon)Rekdal, Nordli vil kunne funke som korttidsløsninger, men vil aldri passe inn over tid, sånn sett bør de være uaktuelle

Knutsen er totalt urealistisk


Sitter selv med kun to kandidater pt, Landro og Horneland, begge flinke i det inspirasjonsmessige, kan fyre opp gruppen.

Horneland mest sansynlig det logiske valget. Kan fikse en nedrykkskamp strategi, økonomisk rikgtig, og gir evt brann mulighet til å se an hvordan sesongen går, og kan da evt hente inn trener for en mer langsiktig ide etter sesongen, uavhengig om det blir Eliteserien eller Obos.

Poenget for meg blir at å velge en trener nå er enormt vanskelig, fordi en søker en kjapp fiks for å holde divisjonsstatus, mens det prosjeketet man har mest lyst til å få til antageligvis krever en trener som ikke er en kjappfiks.

Dermed blir Horneland det logiske valget, kanskje blir han tom en stor suksess og kan drive denne klubben videre. Er en grunn til at Rbk hentet han i sin tid.

Lasaron

Jeg syns Nixon har et godt poeng her oppe. Hvis Røssland er fotballfaglig sterk, og ellers en generelt dyktig trener, så kan han kanskje være kynisk nok akkurat i høst, og så starte prosjektet sitt i vinter. Kanskje.

Jeg vil iallfall minne på at måten han sverger til ikke bare er romantikk. Det er en enormt utviklende spillestil som har levert spillere til eliteserien i søkk og kav.
Tren på langskudd

esp123

Vi spiller jo alltid for å vinne, så det er jo ikke sånn at primitiv spillestil gir poeng automatisk. Da hadde jo alle spilt sånn. En godt gjennomført spillestil gir poeng, den trenger ikke være primitiv og direkte.

Cifuentes forbedret Sandefjord kraftig i 2018, og det med en svært ambisiøs spillestil.

Lasaron

Det er sant. Men da er det ofte fint med en treningsvinter bak seg, eller noe i den dur.
Tren på langskudd

osoerli

Quote from: Nixon on July 20, 2021, 16:41:51 PM
Quote from: osoerli on July 20, 2021, 16:37:23 PMDavid Nielsen

Nettopp skrevet ny kontrakt med et av topplagene i Danmark. Hvorfor i alle dager skulle han ville bryte den kontrakten for Brann? For ikke å snakke om hva det ville kostet.
Var eg ikkje klar over. Kva med Jørn Andersen?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

krakra

Quote from: esp123 on July 20, 2021, 19:45:51 PMVi spiller jo alltid for å vinne, så det er jo ikke sånn at primitiv spillestil gir poeng automatisk. Da hadde jo alle spilt sånn. En godt gjennomført spillestil gir poeng, den trenger ikke være primitiv og direkte.

Cifuentes forbedret Sandefjord kraftig i 2018, og det med en svært ambisiøs spillestil.
På lang sikt er det ikke nødvendigvis sånn nei, men en primitiv spillestil sitter nok raskere. Fordi den er enklere.

esp123

Quote from: krakra on July 20, 2021, 23:09:06 PM
Quote from: esp123 on July 20, 2021, 19:45:51 PMVi spiller jo alltid for å vinne, så det er jo ikke sånn at primitiv spillestil gir poeng automatisk. Da hadde jo alle spilt sånn. En godt gjennomført spillestil gir poeng, den trenger ikke være primitiv og direkte.

Cifuentes forbedret Sandefjord kraftig i 2018, og det med en svært ambisiøs spillestil.
lang sikt er det ikke nødvendigvis sånn nei, men en primitiv spillestil sitter nok raskere. Fordi den er enklere.

Nja, men gir det resultater er spørsmålet. Jeg er ikke med på at en enkel, primitiv stil vil gi Brann de poengene de trenger for å overleve. Det finnes ingen enkle veier til å vinne.

Jeg mener man heller skal bygge på grunnlaget som tross alt er der. Det er ikke så mange knepp man trenger å justere før poengene hentes.

fortune

Det finnes dessverre knapt noe grunnlag å bygge videre på. Defensivt har vi hverken presspill eller en klar struktur og offensivt er det ingen klare og gjentakende angrepsmønstre. Med andre ord intet av det rbk-fotballen, slik den ble utvikler av Eggen, egentlig handler om.
First is first, second is nothing

pidre

For meg vert det mest banalt å lese om alle sine våte trener-drømmer, og kor mykje betre det kan bli om vi berre får Morten RØSSLAND, denne Isvik, eller for ikkje å snakke om sjølvaste KK. Det er dessutan eit kobbel av andre favorittar, som Rekdal, Nordli, Røsler, Landro og Bakke mv. Problemet til klubben er IKKJE trenaren, det stikk djupare.

For å overleve er eg ganske sikker på at KI var vår beste mulighet, og den nestbeste er Horneland. (Alt avhenger likevel om vi får ein inn ein spiss - tenk om KI hadde hatt Søderlund mot Mjøndalen).

Så trur eg den gamle mannen i Jean Paul shorts undervurderer den uheldige effekten dette får. Vanligvis er trenarsparking noko som fører til ein ny giv og eit oppsving. Det er heile poenget med å sparke trenaren. Det motsette kan skje for oss. KI var både likt og elska av spelargruppa, og han var populær i byen. Grevstad kan snart oppdage ei demotivert spelagruppe og kaos, og at det er han det kritiske blikket vert retta mot - med rette.

Styret hadde ei kjempemulighet for å samle alle, mobilisere klubben, supportere byen, næringsliv og gjere Brann stor att, men kasta den vekk til fordel for ei meiningslaus trenarsparking.
Saludar a los monos!

krakra

July 21, 2021, 20:43:50 PM #529 Last Edit: July 21, 2021, 20:48:27 PM by krakra
Det er sjokkerende at enkelte ikke har fått med seg hvor dårlig vi har vært. Mobilisere klubben, supporterne og byen? Mot hva? Et soleklart nedrykk? Det snakkes om marginer i mot, men jeg kommer på svært få kamper hvor Brann har vært det klart beste laget. Det er strengt tatt bare mot Mjøndalen at jeg mener vi burde ha vunnet. Mot Glimt og Kristiansund hadde det ikke vært ufortjent om vi vant, men det var heller ikke ufortjent at vi tapte mot Glimt og spilte uavgjort mot TIL. I resten av kampene har vi maks vært jevngode. I flertallet har vi vært klart dårligst. Antallet kamper hvor vi har vært så dårlige at vi hadde slitt med å ta poeng i OBOS-ligaen er høyere en antallet kamper vi har vært best.

Hva skal man mobilisere rundt her? Fornektelse? Vrangforestillinger? En eller annen religiøs oppfatning om at Kåre er mannen?

Det skremmer meg at folk faktisk mener at vi har vært gode, at vi har sett framgang, at vi har noe bra på gang, men at det har vært stang ut. Det er ikke realiteten. Vi har hatt noen kamper de siste rundene hvor vi kunne tatt flere poeng, men vi har møtt Kristiansund(greit, de er ikke så verst, men har ikke imponert all verdens spillemessig) og fuckings Tromsø og Mjøndalen!!

Jeg har ingen tro på at Brann skal kunne plukke trenere fra øverste hylle. Ei heller at det skal komme noen uprøvd mirkalmann og snu alt til suksess på alle fronter fra dag én, men skal kjøre et langsiktig og såpass krevende prosjekt som det Brann har begitt seg ut på, så er det en klar fordel at dette ledes av noen som har gjort dette før.

Jeg fatter faktisk ikke at noen mener at Kåres erfaring i RBK, der han tok over den suverent sterkeste stallen i Eliteserien, hadde ressurser til å hente landslagsspillere fra både Norge, Danmark og Sverige og kunne rådføre seg med Nils Arne Eggen, er relevant for situasjonen Brann er i. Det er virkelighetsfjernt.

fortune

Problemet til klubben stikker dypere enn treneren ja, men treneren har også mislyktes fullstendig og er i ferd med å sende en av Norges mer ressurssterke klubber ned i OBOS. Vi har ingen samhandling hverken offensivt eller defensivt, vi har knapt nok poeng og knapt nok en eneste spiller har hevet seg under KI.

Likevel virker det som om «halve byen» frikjenner Kåre fordi han bruker noen unge spillere og er litt mer offensiv i tankegangen enn sin forgjenger. Merk at man innenfor både spillestil og bruk av unge spillere knapt nok/neppe ligger over snittet av eliteserien, bare bedre enn LAN.

I Bergen blir trenere tydeligvis mest populær ved å ha medietekke og ha elendige resultater, ala Norling og Kåre. Et tydelig tegn på at stadig færre faktisk ser Branns kamper..
First is first, second is nothing

Lasaron

Noe av det mest rare er at så mange ikke ser/tar konsekvensen av likhetene med 2014. Offensiv spillestil, bruk av unge, medietekke, godt likt av spillerne - elendige resultater.
Tren på langskudd

esp123

Brann hadde kjempet i bunnen uansett om marginene hadde gått imot eller med, men de kunne godt hatt dobbelt så mange poeng hvis ting hadde bikket i riktig retning. 7 poeng er veldig dårlig betalt.

Brann har ikke fått noen kamper med stang inn, og har flere kamper med stang ut.

Lasaron

Horneland har, etter min mening, styrket sjansene litegrann. Om han vil selv. Han virker ikke så avvisende til en slik jobb som jeg fikk inntrykk av gjennom reporteren til BA på mandag kveld.

Siden han er en litt annerledes type enn KI, som kjenner laget ut og inn, og garantert har gjort seg opp sine tanker om hva som kunne vært gjort litt annerledes, så har han gode muligheter til å gjøre vellykkede grep fra dag èn.

Økonomien er også god. Vi kan leve greit med en mindre i trenerteamet ut året, og trenger dermed ikke "erstatte" Horneland.
Tren på langskudd

krakra

Quote from: esp123 on July 21, 2021, 21:23:09 PMBrann hadde kjempet i bunnen uansett om marginene hadde gått imot eller med, men de kunne godt hatt dobbelt så mange poeng hvis ting hadde bikket i riktig retning. 7 poeng er veldig dårlig betalt.

Brann har ikke fått noen kamper med stang inn, og har flere kamper med stang ut.
Skal jo godt gjøres å ha hatt stang inn når man har sju poeng på 14 kamper, men i den eneste seieren vi har så kunne vi godt med litt stang ut mistet minst to poeng.

Superjack

Kjapt spørsmål, i mangel på kunnskap. Brann har vel ingen nedfelt vedtak på formasjon? Ala RBK eller Glimt?

Mtp Horneland så er vel han en mer 4-4-2 trener?
Det ble jo sterkt brukt mot Horneland når RBK hentet en 4-4-2 trener til en klubb med vedtektsnedfelt 4-3-3 formasjon.

Litt som når LAN ble bedt om å stille på banen en fotball han ikke hadde tro/filosofi for, ble feil.

Om Horneland skal inn og spille det han mener vil redde nok poeng så er det forhåpentlig han som får bestemme formasjon. Og dermed 4-4-2 sannsynlig.

Hvem kan da ta rollene på midten? Petter Strand vil jeg si er selvskreven, siden 4-4-2 ofte krever mye løpskraft sentralt i midten mot lag som spiller med 3 sentralt på midten pga undertall.

Men Strand / Skaanes virker helt håpløst. Rasmussen / Strand?
Bamba vil fort passe bedre med en makker på topp. Taylor eller Søderlund om han kommer inn?
Kant? Med 4-4-2 er det ofte viktig å kunne doble på kant og gode innlegg mot spisser. Hvem kan det?
Eller liker Horneland innoverkanter?


Brannsupporter.

Jose Arrogantio

July 21, 2021, 23:11:49 PM #536 Last Edit: July 21, 2021, 23:17:09 PM by Jose Arrogantio
Quote from: pidre on July 21, 2021, 20:25:44 PMFor meg vert det mest banalt å lese om alle sine våte trener-drømmer, og kor mykje betre det kan bli om vi berre får Morten RØSSLAND, denne Isvik, eller for ikkje å snakke om sjølvaste KK. Det er dessutan eit kobbel av andre favorittar, som Rekdal, Nordli, Røsler, Landro og Bakke mv. Problemet til klubben er IKKJE trenaren, det stikk djupare.

For å overleve er eg ganske sikker på at KI var vår beste mulighet, og den nestbeste er Horneland. (Alt avhenger likevel om vi får ein inn ein spiss - tenk om KI hadde hatt Søderlund mot Mjøndalen).

Så trur eg den gamle mannen i Jean Paul shorts undervurderer den uheldige effekten dette får. Vanligvis er trenarsparking noko som fører til ein ny giv og eit oppsving. Det er heile poenget med å sparke trenaren. Det motsette kan skje for oss. KI var både likt og elska av spelargruppa, og han var populær i byen. Grevstad kan snart oppdage ei demotivert spelagruppe og kaos, og at det er han det kritiske blikket vert retta mot - med rette.

Styret hadde ei kjempemulighet for å samle alle, mobilisere klubben, supportere byen, næringsliv og gjere Brann stor att, men kasta den vekk til fordel for ei meiningslaus trenarsparking.


Norling var også godt likt av spillerne og byen, hvorfor skjedde ikke denne uheldige effekten når han ble sparket, men i stedet ble laget merkbart bedre? Og hvorfor skjedde ikke den mmobiliseringen du spår ville kommet rundt KIs prosjekt rundt den minst like populære Norling?

Til slutt, har du noen historiske presedenser å vise til i moderne tid for påstandene dine om enten dårlige effekter av sparking av populære trenere med dårlige resultater, eller mobilisering rundt en klubb i Branns situasjon etter freding av trener?

Dette er oppriktige spørsmål.

Nixon

https://www.bt.no/fotball/i/8B7bXE/det-er-vel-ingen-bergensere-som-ikke-kunne-tenke-seg-aa-trene-brann

Det har vært en liten etablert sannhet at Røssland ikke er mannen som kan komme inn nå og snu dette raskt. Det er mannen helt uenig i selv. Han mener tvert i mot at endringsledelse er det han er god på. "Kanskje er situasjonen de er i nå den jeg kan bidra mest i", sier han.
Rød makt på Hansa!

krakra

Det gjør jo saken enkel.

Har jo vært sådd tvil om Røssland ville gå til Brann i det hele tatt (merkelig nok). Den tvilen tror jeg man kan legge fra seg nå. Jeg tror Røssland har hatt Brann i sine innerste tanker en god stund.

pidre

God til å snu ting? Då har han ein jobb i Åsane.

Etter ei strålande sesongopning, har det snudd til 1 seier siste 8, og klubben styrer mot direkte nedrykk.
Saludar a los monos!

Lasaron

Quote from: pidre on July 22, 2021, 07:07:28 AMGod til å snu ting? Då har han ein jobb i Åsane.

Etter ei strålande sesongopning, har det snudd til 1 seier siste 8, og klubben styrer mot direkte nedrykk.

Røssland har hatt en kjempesesong sålangt, sammenlignet med din favoritt.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: pidre on July 22, 2021, 07:07:28 AMklubben styrer mot direkte nedrykk.

Det var jo også en måte å vinkle det på, samtidig som de er 1 poeng unna opprykks play-off.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

«Styrer mot» er vel ikke helt feil når laget er i fritt fall på tabellen. Hadde det vært omvendt og de var på vei oppover fra bunnen, hadde det vært noe annet.

Når det gjelder Røssland endrer det ikke så mye for min del at han selv tror han er rett mann for jobben. Noe annet hadde kanskje vært rart.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Tren på langskudd

krakra

Det nå uansett litt inkonsekvent å skrive et langt, aggressivt forsvarsskriv om Kåre Ingebrigtsen der man omtaler den sparkede treneren som den beste sjansen til å overleve og situasjonen på denne måten "Styret hadde ei kjempemulighet for å samle alle, mobilisere klubben, supportere byen, næringsliv og gjere Brann stor att, men kasta den vekk til fordel for ei meiningslaus trenarsparking.".

For så å omtale situasjonen som Åsane er i som å "styre mot direkte nedrykk".  Men joda, Åsane er i dårlig form for tiden. De mistet vel seks sentrale spillere etter fjorårets sesong, i tillegg til at Blomberg forsvant på sommeren. Ikke så rart at et lag som "alle" spådde skulle rykke ned i fjor får en reaksjon da. Overraskende god start, litt vel svak form etter det (forsterket av noen absurde keepertabber). Jeg tror nok de justerer inn igjen snart.

Billy Elliott

Quote from: Nixon on July 22, 2021, 09:48:34 AM«Styrer mot» er vel ikke helt feil når laget er i fritt fall på tabellen.

Det kan som sagt vinkles slik man selv ønsker. Fakta er at man er nærmere å spille om opprykk enn direkte nedrykk.

Og det med et budsjett som må være et av ligaens aller minste. De to foregående sesongene har man henholdsvis rykket opp, og havnet topp 6 og spilt om opprykk. Greit at man har en liten down periode akkurat nå, men det er ikke vilt usannsynlig at man ender med å spille om opprykk igjen slik tabellsituasjonen ser ut akkurat nå.

Og det uten å nesten bruke en eneste krone på spillerkjøp, bruk av unge spillere og masse spillersalg. Samtidig som man har spilt offensiv fotball. Alt Brann påstår at de ønsker seg.

Jeg mener Brann gjør en kardinalfeil om de ikke seriøst vurderer Røssland til jobben. Han er rett mann, til rett tid, og i motsetning til Kåre har han en CV som passer bestillingen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Spelaren

Røssland blir ikkje Brann-trener nå. Horneland overtar nok ut sesongen, og så henter Jimmi noe dansk.
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

Lasaron

Quote from: Billy Elliott on July 22, 2021, 10:29:02 AM
Quote from: Nixon on July 22, 2021, 09:48:34 AM«Styrer mot» er vel ikke helt feil når laget er i fritt fall på tabellen.Og det uten å nesten bruke en eneste krone på spillerkjøp, bruk av unge spillere og masse spillersalg. Samtidig som man har spilt offensiv fotball. Alt Brann påstår at de ønsker seg.Det skal sies at årets Åsanelag ikke har vært spesielt ungt.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Lasaron on July 22, 2021, 11:09:27 AM
Quote from: Billy Elliott on July 22, 2021, 10:29:02 AM
Quote from: Nixon on July 22, 2021, 09:48:34 AM«Styrer mot» er vel ikke helt feil når laget er i fritt fall på tabellen.Og det uten å nesten bruke en eneste krone på spillerkjøp, bruk av unge spillere og masse spillersalg. Samtidig som man har spilt offensiv fotball. Alt Brann påstår at de ønsker seg.Det skal sies at årets Åsanelag ikke har vært spesielt ungt.

Det er vel mest fordi de unge spillerne har blitt solgt videre eller er hentet tilbake fra lån. Dessuten har vel Mvuka vært mer eller mindre fast på laget denne sesongen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Jan Jönsson. Jeg ble overrasket over at han fikk sparken i Stabæk. Riktignok er jeg overrasket på tynt grunnlag, for jeg har sett dem veldig lite, og resultatene er jo dårlige. Men Jönsson har jo lykkes i å utvikle mange spillere, og så vidt jeg har forstått står han for offensiv og fin fotball.

Etter at alle han har utviklet så bra, forsvant, så er det ikke så rart at laget presterer dårligere. Jeg nevner Kristoffer Askildsen, Tobias Børkeeiet, Ola Brynhildsen, Hugo Vetlesen, Emil Bohinen og Andreas Hanche-Olsen.

Kan denne mannen være aktuell for oss?
Tren på langskudd

Go Up