• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Aalesund - Brann, 24.06.20 kl. 18:00

Started by Lasaron, June 22, 2020, 09:48:01 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Corran

Synes Taylor er meget spennende og så lenge han ikke må hviles for belastningen sin del så bør han spille. Han er uten tvil den jevnt beste kanten vi har og tror han kan ta flere steg etter hvert.
Og han var ikke kjempe god i går, men liker at han prøver og han er flink å komme seg i boksen samt at han fungerer meget godt med Ruben, Barmen og Bamba.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

Quote from: Christian on June 25, 2020, 07:02:32 AMJa, det er lov. 5 bytter, men bare 3 avbrudd av spillet. Bytte i pausen teller ikke som dette.


Ahh satt og lurte på dette i går. Var veldig irritert over at de ikke byttet inn Kolskogen samtidig med Haugen da han alikevel gjorde seg klar og tenkte de brukte opp et bytte ekstra der.
Og ble da veldig overasket når Gilli kom inn som 4 bytte.
I etterkant så viste det seg jo at Kolskogen skulle kommet inn litt tidligere men av helt andre grunner.

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Det mest bekymringsverdige i går var at vi fortsatt virker å være ganske avhengige av Barmen for å få stilen til å sitte. Det er ikke et godt tegn for en spillestil at man trenger Kristoffer Barmen for å fungere. Ikke noe vondt om Barmen, men han er en spillertype som ikke burde være grunnmuren i noen spillestil.

Nixon

Er det ikke snakk om flere spillestiler her, og at Nilsen la om spillestilen da Barmen kom inn?
Rød makt på Hansa

krakra

Men har vi sett Brann fungere uten Barmen ennå? Sånn i hele LANs Brann-karriere. Kanskje hvis vi leder, motstander legger seg høyt og vi kan kontre, men mot lag som legger seg dypt er fortsatt den lange på Barmen vårt fremste angrepsvåpen.

Corran

Skrev et langt innlegg som svar til Krakra men det forsvant vist.
Men enig med Krakra for Brann har ingen som kan erstatte Barmen. De 3 andre indreløperne er helt andre spilletyper der en mister litt men får andre ting når de bytter på sin plass, men forskjellene er ikke så store og kan utlignes ved små endringer.
Men ingen av disse er like flinke til å være med i boksen og være offensive trusler, de er mer på det oppbyggende spillet. De mister også mye hodestyrke både på utspill/oppbygging og i/rundt boksen.
Det nærmeste en har vært var Orlov som spiss som falt litt tilbake på oppspill.
Om Barmen er vekke må en av de andre tre angriperne være en med hodestyrke og kantene samt indreløper (kun Strand som kan ta den rollen tenker jeg) må bevege seg mer i de rommene som spissen er i når Barmen spiller.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Quote from: krakra on June 24, 2020, 18:26:38 PMVi har en indreløper på backen og en back som indreløper-

Det var det første som slo meg da jeg leste om denne kampen. Greit nok at LAN er glad i omrokkering, men...

Go Up