• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Viking - søndag 21. juni kl. 20.30

Started by Nixon, June 18, 2020, 08:34:12 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Doddos Brann-barometer er oppunder taket. Alltid et dårlig tegn.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Eivind

"Nye Brann" ser skremmende likt ut som "gamle Brann" så langt...

Nixon

Ikke veldig mye å skryte av de 20 første. Tror ikke vi klarer oss hele kampen uten baklengs dersom dette fortsetter.
Rød makt på Hansa

osoerli

Slapt både på banen og tribunen. Høyrer ikkje han som skulle synge for 10
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Gå av.

osoerli

Gåfotball og pasningar bakover. Blir ikkje medalje i år heller
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Hvorfor i all verden smeller ikkje Koomson til når han får gå inn i feltet?
Gå av.

Spelaren

Bamba begynner med kroppspråk-fakter nå. Skjerpings.
Gå av.

Huff

Mens jeg må se på dette helvetes dritet er det en bergenser som skaper festfotball i kamp etter kamp i Bodø. Helvetes fittestyre.

Nixon

Kolskogen er på grensen til slepen. Minner litt om gode gamle Wassberg.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Bamba med oppadgåande kurve i løpet av omgangen. Ahamada også. Kanskje ein skal byte Barmen med Haugen i pausen?
Tren på langskudd

osoerli

Både Bamba og Koomson manglar krutt i støvlane. Huseklepp har veldig trua på Bamba. Svak etter mi meining
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

SeLyren


gladiporno

Haugen bør inn. Brann mangler balltempo og kreativitet. Haugen i form kan bedre på dette.

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

Og der slo Barmen til med ein genial pasning :-)
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Gå av.

Nixon

Er det Krøvel som står alene på tribunen bak keeperen vår?

Gilbert!!!!
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Spelaren

Gå av.

Nixon

Quote from: Spelaren on June 21, 2020, 20:54:16 PMTypete keeper han der. Gøy!

Tenk responsen han hadde fått fra fulle tribuner. Ekstra synd med tomme tribuner når vi har sånne profiler.
Rød makt på Hansa

Nixon

Får ikke håpe alle byttene ødelegger rytmen nå.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Hustad virker kjapp i steget! Legger vel opp til det angrepet omtrent selv.
Gå av.

Spelaren

Gå av.

Nixon

Der har vi flaks. Synes vi har mistet mye av initiativet nå.
Rød makt på Hansa

Huff

Ikke imponert over Brann, synes vi surfer på fryktelig svake motstanderlag så langt. Men, for all del, en har mer å gå på når en starter med Haugen på benken.

Spelaren

Deilig innlegg av Haugen. Sykt nære 3-0...
Gå av.

Churchill

Vi må rett og slett ha plass til Haugen på dette laget. Med han og Pedersen som som ballfordelere er Brann vanskelig å forholde seg til.
...we shall never surrender.

Spelaren

Dette laget var noe totaaalt annet i andre omgang. Hustad på scoringslisten er digg!
Gå av.

Lasaron

Tren på langskudd

opplett

At spisser + Koomson begynner å få mål tidlig er helt nydelig og akkurat det vi trenger
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

krakra

Herlig å høre Ahamda beskrive den første straffesituasjonen på Ballspark. "The striker recieved my punch in his head".

I dag skulle han hatt to straffer i mot. Det må justeres der, men ellers er han flott å se på. Særlig feltarbeidet hans.

Nixon

Ja, vi kommer til å bli straffet mye mer dersom Ali skal komme i slike straffesituasjoner i hver kamp. Det ble jo en fin seier, men ingen tvil om at vi hadde litt flaks også i noen situasjoner.

Full pott etter to kamper smaker godt. Og da er det deilig at neste kamp kommer om bare noen få dager. Kanskje vi til og med kan gjøre en god kamp oppe på Sunnmøre! Men blir nesten litt skeptisk når forsvaret der oppe med Grønner i spissen har sluppet inn elleve mål på to kamper. Det lukter en mytisk klassisk nedtur lang vei.
Rød makt på Hansa

Giles

Urytmisk sett bort fra noen korte perioder i andre omgang. Med unntak av Kristiansen og tildels Ordagic så alle sideveis eller bakover så hvordan dette offensive mønsteret egentlig er skulle jeg likt å vite.
Sårbare bakover også så det kan lett bli tap mot Aalesund.
Men hatten av for Kolskogen i tillegg til de nevnte. Synes også Hustad og Mehnert virker lovende. Mange gode bevegelser der i gården.
Haugen er også god nok selv om han gjør for mange feil.
Ahamada er ren bingo.

Superjack

Håper Forren kan ta plass sammen med Komskogen meget snart igjen. Var ingen styrmann bakerst i dag til å dirigere når Brann skulle spille ball.

Hustad var dagens mest på hugget. Fortsetter han slik så går det ikke lenge før Bamba ikke er gitt 1. valg.
Brannsupporter.

Larsendos

Da har vi altså startet sesongen med to ting som ofte går imot oss: overtidsmål og dommerhjelp. You win some - you lose some.

krakra

Hustad får jo enorme rom å løpe i. Helt andre arbeidsvilkår enn Bamba. Bamba bør satses på framover.

Lasaron

Quote from: Giles on June 21, 2020, 22:20:46 PMUrytmisk sett bort fra noen korte perioder i andre omgang. Med unntak av Kristiansen og tildels Ordagic så alle sideveis eller bakover så hvordan dette offensive mønsteret egentlig er skulle jeg likt å vite.
Sårbare bakover også så det kan lett bli tap mot Aalesund.
Men hatten av for Kolskogen i tillegg til de nevnte. Synes også Hustad og Mehnert virker lovende. Mange gode bevegelser der i gården.
Haugen er også god nok selv om han gjør for mange feil.
Ahamada er ren bingo.

Eg syntes også Ordagic var god. Pamer ikkje samd. Han delte ut ein firar.
Tren på langskudd

Christian

Viking gjorde sitt beste for å ta ut Pedersen og når verken Forren eller Haugen var på banen ble det opp til stopperne å fordele ballene bakfra. Det gikk jo ikkje så bra. Nesten hver gang Pedersen kom seg løs med ball skjedde det mer framover. Vi trenger Haugen eller Forren. Ordagic gjør nok en viktig jobb, men eg er enig med Pamer i at de offensive bidragene er få.

Heldig med boksesituasjonen, utvilsomt, men det var mest deilig etter fjorårets skandale i Stavanger. Enda bedre når Høiland brenner straffen de får.

Ellers veldig bra å få igang både Bamba og Koomson.

Lasaron

Ja, det er interessant korleis dei kan la enkelte få god tid til å slå pasningar, fordi dei er dårlege til det. Eg ser Kolskogen ikkje har lenge igjen før han blir god. Får Forren og Kolskogen spele mykje saman, så blir det risikabelt for motstandarene å ta ut Pedersen. Då vil Forren og Kolskogen få rikeleg med tid til å distribuere framover, og det blir bra for oss.
Tren på langskudd

Leffen

Helt enig. Første omgangen i går var virkelig prov på hvorfor Forren kommer til å bli viktig. Å se ballen gå i ping pong mellom stopperne dro frem vonde minner fra den begredelige fjorårssesongen. Skulle gjerne sett et heatmap fra noen av de kampene, hadde lyst irrødt i området mellom stopperne. Men synes og Kolskogen hadde noen fine driv fremover. Tror og håper han kommer til å utvikle dette videre!


Morkel

Quote from: Christian on June 22, 2020, 07:24:54 AMViking gjorde sitt beste for å ta ut Pedersen og når verken Forren eller Haugen var på banen ble det opp til stopperne å fordele ballene bakfra. Det gikk jo ikkje så bra. Nesten hver gang Pedersen kom seg løs med ball skjedde det mer framover. Vi trenger Haugen eller Forren. Ordagic gjør nok en viktig jobb, men eg er enig med Pamer i at de offensive bidragene er få.

Heldig med boksesituasjonen, utvilsomt, men det var mest deilig etter fjorårets skandale i Stavanger. Enda bedre når Høiland brenner straffen de får.

Ellers veldig bra å få igang både Bamba og Koomson.

Jeg synes det er rart å vurdere Ordagic utelukkende på offensive bidrag. Rollen han er satt til er å dekke inn rommet til Pedersen når han går frem, samt å vinne dueller. Når Pedersen først blir tatt ut faller rollen hans litt igjennom. Skal man kritisere noen for det, så man kritisere LAN for å gi ham den jobben. For Ordagic løser den ganske eksemplarisk når han og Pedersen senkes. Så ser jo selvfølgelig ikke Pamer dette (Ballspark har aldri hatt sansen for Ordagic), på samme måte som at ikke alle skjønte at Pirlo sin rolle var totalt avhengig av Gattuso og Ambrosini for å dekke inn rommene han etterlot seg.

Ordagic er ikke svak offensivt, men han er ikke Haugen. Han er god når han får frigjøre seg å komme i rom. Så må han jobbe litt med avgjørelsene han tar. Sånn som når han kommer inn i boksen i går og prøver seg på mål istedenfor å slå på en av de tre spillerne inni boksen.

Man kan skyve Barmen ned for å gjøre den harde jobbingen, da kan man sette Haugen inn til å ligge høyt. Men Barmen flytter ikke beina like fort som Ordagic og dekker ikke rommet på samme måte. Ikke dårlig defensivt han altså, men han er en litt annen type og man mister også hodestyrken utenfor boksen.

Utfordringen føler jeg med dagens stall er nettopp dette. Vi har skapt en tropp med masse spisskompetanse, men LAN er veldig avhengige av disse spesifikke rollene. Barmen vinner dueller, Haugen fordeler baller, Ordagic er god boks til boks, Strand har tempo og teknikk, den mest anvenlige spilleren er Pedersen. Så man er nødt til å velge noen bort i de øvrige posisjonene. Jeg håper man velger å satse på Haugen i kampene hvor vi skal styre spillet og Ordagic i kampene hvor vi trenger løpskraft. Alt i alt er det et luksusproblem, men noen ganger skulle man jo ønske man kunne ha en ekstra spiller på midten.


Finfin respons

Enig med forrige taler i ett og alt.
Vi hadde en ekstra spiller på midten i januar. Det het kjeiv kant og Haugen ble mutt på første forsøk av den ideen. Tror de må ta det de får, byguttene.

Ellers:Jeg registrerer enda en kamp med lite spille på Branns høyrekant. Alt skjer på venstresiden. Det er greit hvis målet er å gi kooomson masse rom, men da får han pinadø gå på løp i de rommene. Alle langpasningene gikk ut på venstrekanten.
Kanskje.

Corran

En første omgang som minnet om høsten i fjor foruten at de ikke slapp inn mål. Andre omgangen mye bedre.
Håper de nå spiller på seg selvtillit for i denne serien betyr flyt mye.

Og nå er det gått 2 kamper hvor det omtrent ikke har kommet avslutninger på mål i mot under åpnet spill. Mao så har midtbanen og forsvar blitt mer solid enn det var.
Kolskogen Acosta og Foren virker alle meget gode så vi har 3 solide stoppere.

På back skjønte jeg ikke hvorfor Strand ble plassert og syntes spillet hans beviste at det ikke er plassen for ham. Ikke god nok defensivt og det ble ikke nok offensive bidrag til å forsvare at han spilte.

Men men 2 tradisjonelt sett vanskelige kamper er over og vi har full pott og har ikke sluppet inn mål foruten et straffe samt scoret 5 mål hvorav kun en fra dødball. Alle angrepspillerne er i gang med målpoeng (foruten Mehnert) så ting ser tross alt bedre ut enn i fjor høst
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Kanskje ein viktig grunn til at mykje har foregått på venstresida er dette: at Ruben Kristiansen så langt har vore veldig flink til å bryte og setje i gang angrep. Mykje flinkare enn Teniste og Strand.
Tren på langskudd

Morkel

Quote from: Finfin respons on June 22, 2020, 10:43:14 AMEllers:Jeg registrerer enda en kamp med lite spille på Branns høyrekant. Alt skjer på venstresiden. Det er greit hvis målet er å gi kooomson masse rom, men da får han pinadø gå på løp i de rommene. Alle langpasningene gikk ut på venstrekanten.

Dette har nok også litt å gjøre med at Kristiansen var litt mer på hugget i denne kampen. Strand søkte også instinktivt innover i banen. Samt at Koomson ofte måtte trekke ned for å hjelpe en defensivt svakere Strand.

En ting jeg savner mtp kantene er "timing". Jeg føler løpene til ving og back ofte kommer til feil tid. Backløpene er ofte over før ballen kommer opp i angrep. Vingene timer ofte løpene litt senere, men når ballen kommer treigt (som det gjorde når Pedersen ble tatt ut) så blir det for tidlig det og. Det ender ofte med at vingene lunter tilbake og blir stående stille mellomrommet. Når løpene først kommer til riktig tid, som på kontringen til Koomson i første, samt mål nummer 2 så blir det nesten alltid farlig.

Husker under Mjelde når backene kom på utsiden akkurat i det vingen fikk ballen. Det var bare å spille videre så var back i en perfekt innleggsposisjon eller på vei mot mål. Vingene doblet også med backer og man skapte konstant overtall på kant. Ser man på Bodø/Glimt nå så er 90% av suksessfaktoren mange løp akkurat til riktig tid. Ser man på Haalands siste mål i helgen så holder han igjen løpet i 10 sekunder så han kan sprinte inn og komme forbi forsvarspiller til centimeterspresisjon. De fleste andre ville bare kommet seg inn i boksen så fort som mulig og ville hatt null momentum når ballen først kom. Her har Brann blitt bedre i år, men man må også kunne stoppe løpet litt hvis ballen ikke kommer opp med en gang. Evt. trekke litt ned og starte løpet på nytt.


Henki

Skulle ikke Høiland hatt rødt kort i går? Altså, ikke fordi han bommet på straffe slik han gjorde (selv om han jo hadde fortjent å gå hjem til Stavanger etter et sånt forsøk), men på grunn av stemplingen av Pedersen.
Ballen skal fremover!

Giles

Quote from: Lasaron on June 22, 2020, 06:14:13 AM
Quote from: Giles on June 21, 2020, 22:20:46 PMUrytmisk sett bort fra noen korte perioder i andre omgang. Med unntak av Kristiansen og tildels Ordagic så alle sideveis eller bakover så hvordan dette offensive mønsteret egentlig er skulle jeg likt å vite.
Sårbare bakover også så det kan lett bli tap mot Aalesund.
Men hatten av for Kolskogen i tillegg til de nevnte. Synes også Hustad og Mehnert virker lovende. Mange gode bevegelser der i gården.
Haugen er også god nok selv om han gjør for mange feil.
Ahamada er ren bingo.

Eg syntes også Ordagic var god. Pamer ikkje samd. Han delte ut ein firar.
Da må Pamer følge bedre med. Best på Brann de første to kampene sett under ett.

Gulløl

Quote from: Henki on June 22, 2020, 14:51:16 PMSkulle ikke Høiland hatt rødt kort i går?
Ja under oppvarmingen, for håret. Hoooooley makaroni !!
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up