• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Partoutkort 2020

Started by Gulløl, October 28, 2019, 11:15:23 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

October 28, 2019, 11:15:23 AM Last Edit: October 28, 2019, 11:52:43 AM by Gulløl
Brann skal i denne uken begynne å selge partoutkort for neste sesong. Det er foreløpig få eller ingen nye positive faktorer å finne som vil virke positivt inn på salget i forhold til samme tid i fjor. Derimot er det dessverre flere negative faktorer som trolig vil virke inn som vil redusere salget betydelig i forhold til denne sesongen om de ikke blir kompensert med "nyheter" fremover som kan skape entusiasme og ny tro. Her er noen av de negative faktorene:

1.   Et stadig mer likegyldig publikum som skylder på at Brann spiller kjedelig fotball.

2.   Svake resultater siden i fjor sommer både i serie, cup og i Europa.

3.   Brann er blitt middelshavsfarer i høst, 7 plass på tabellen pr. i dag.

4.   Brann har neppe stort spillerom økonomisk til å styrke stallen, trolig blir det få nye spillere inn. Forsvarsbauten og kapteinen Wormgoor er enda ikke erstattet.

5.   I de siste hjemmekampene i høst har omtrent halvparten av partoutkorteierne latt være å møte på kamper de har betalt for å se. Mange av de omtrent 3500 vil vil lete etter grunner til hvorfor de skal fornye neste år. Vil Brann overbevise de og gi de grunner nok ?

6.   Et omdiskutert flytting av Store Stå som har gjort at en del av den harde kjerne på øvre Frydenbø signaliserer at de trolig sier takk for seg som langvarige partoutkorteier. Noe av misnøyen går ut på at rabatten de får fra Brann ved å flytte er for lav.

7.   Publikum vil ha god angrepsfotball og mye mål på Stadion men Brann har bare scoret 11 mål på 12 hjemmekamper i år. Faktisk må en helt ned til bunnen av fjerde nivå for å finne lag i norsk fotball som har scoret like lite eller mindre enn Brann på hjemmebane i år.

8.   Lars Arne Nilsen begynner å bli alvorlig omdiskutert. Kommentatorfelt og leserinnlegg tyder nå på at det er en overvekt for at han bør gå. "Flokken" som LAN kaller oss har gitt klare innspill, men lytter LAN ?


I år har Brann solgt ca.7100 partoutkort. Om det ikke blir opptil flere positive faktorer inn mot 2020 sesongen som enda ikke er kjent tror jeg at Brann får en kraftig svikt i partoutkortsalget og dermed inntektene.
Siden «gullet kom hem» har det dårligste salget av partoutkort vært til 2015 sesongen i Obos med 5200 solgte. Det nest dårligste året har vært 2016 sesongen med 6424 solgte. Jeg tror Brann til 2020 sesongen vil selge et antall mellom nivået i de to årene. Langt fra sikkert at 6000 passeres slik utsiktene nå ser ut.

Statistikk solgte partoutkort siste 13 år:

2019: ca.7100
2018: 6640
2017: 7130
2016: 6424
2015: 5200
2014: 6 700
2013: 7 000
2012: 8 200
2011: 8 000
2010: 10 196
2009: 11 700
2008: 13 020
2007: 13 065
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Corran

Når det åpne salget starter vil de reklamere stolt med at det aldri har vært lettere å få gode plasser på partoutkort.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Lurer på om publikumsoppmøtet i går skremte ledelsen. Lurer på hvor få som fornyer partoutkortet sitt denne uken.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Miller

Quote from: Lasaron on October 29, 2019, 09:08:05 AMLurer på om publikumsoppmøtet i går skremte ledelsen. Lurer på hvor få som fornyer partoutkortet sitt denne uken.

Neida, det var jo en mandagskamp. Folk var fortsatt på hytten grunnet fint vær :)

Lasaron

Ja, det er nok det de forteller seg selv. Det var mandag.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Quote from: Lasaron on October 29, 2019, 09:08:05 AMLurer på om publikumsoppmøtet i går skremte ledelsen.

De er oppgående menensker, så regner med at de følger med på antall fremmøte med stigende uro. Og det samme med partoutkortsalget i dagene som kommer. Men tviler på at de er veldig nært å ta i bruk sitt mest drastiske virkemiddel.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Du er litt på gli nå, Nixon 🙂
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Rød makt på Hansa!

Gulløl

October 29, 2019, 15:18:55 PM #8 Last Edit: October 29, 2019, 18:51:47 PM by Gulløl
I går opplevde jeg at det var så stille på Stadion at det var mulig å høre tydelig hva beskjeder spillerne gav til hverandre og ordrene fra LAN på motsatt side. Det har jeg ikke opplevd siden 80-tallet da det stod Patrick og Vesta Hygea på brystet til spillerne og det var nedrykksbonanza.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Lasaron

Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

SK

Greit at LAN bidrar til at folk mister engasjementet, men det er ikke utelukkende det. Det svake fremmøtet henger også sammen med at Brann har absolutt null å spille for med en del kamper igjen, og da er det ikke spesielt forlokkende å stå og fryse en mørk kveld oppe på Stadion.

Hva folk gjør inn mot neste år og fornyelse, betyr langt mer.

Nixon

Quote from: Lasaron on October 29, 2019, 18:17:05 PM
Quote from: Nixon on October 29, 2019, 14:28:49 PM
Quote from: Lasaron on October 29, 2019, 14:17:57 PMDu er litt på gli nå, Nixon 🙂

I forhold til hva?

I forhold til hvor trygt LAN sitter.

Vet ikke helt hvordan det kunne tolkes veldig annerledes i forhold til det jeg har skrevet tidligere. For selv om Nilsen selvsagt er litt nærmere å få sparken for hver dag som går, så er det slik jeg ser det fortsatt ingenting som tyder på at han ikke er trener når sesongen 2020 sparkes i gang.

Men det kan selvsagt endre seg. Skulle det vise seg at fornyingsprosenten for partoutkortene blir katastrofalt dårlig kan en endring tvinge seg frem. Men det kommer til å sitte svært langt inne.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Men hvordan i all vide verden kan det fortsatt sitte svært langt inne, når vi ser utviklingen uke for uke for uke? Jeg forstår det ikke. Jeg godtar ikke forklaringen som går ut på hvor mye han betydde før. Utviklingen har vært dårlig over lang tid nå. Hvor er Åshild Samnøy?
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Spelaren

Styret ser nok litt mer langsiktig på det, og har større tålmodighet enn oss. Det er ikkje mer enn året siden Nilsen ledet oss til vår andre medalje etter gullet, så det sitter nok ganske langt inne å foreta seg noe. Og for all del, kanskje dette er smekken i trynet klubben, Nilsen og co trengte før de skjerpet seg kommende vinter? Selvsagt er det utrolig lite sannsynlig, og eg tror ikkje Nilsen vil finne tonen med dagens stall neste år heller, men styret må ha den ekstra biten tålmodighet siden de tross alt styrer. Eg kan jo smekke til med en "kong Gud" neste vår om me står med 8-0-0 på de første kampene og mange mål :)  .

Men eg fornyer ikkje mitt voksenkort, faderens kort og barnekortet eg disponerer ved denne korsvei. Har råd til å vente til våren...
Alle må gå.

Kagain


Christian

Konkrete løsninger kommer de ikkje inn på. Schultz er intervjuet og svarer i generelle vendinger om tilskuersvikt og at de tar det på alvor. Så er det noen supportere som lurer på om de skal fortsette å ha partoukort.

Billy Elliott

Jeg har i alle fall informert klubben om at mitt kort ikke blir fornyet med mindre det gjøres spillestilendringer. De får gjøre med den informasjonen som de vil.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Tipper de diskuterte eventuelle kampanjer, pauseunderholdning, promotering, "produktet," pakkeløsninger etc.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

fortune

De burde kjøre Alex Alexander som pauseunderholdning igjen! Stor suksess sist
First is first, second is nothing

Corran

De har flyttet store står og mener dette vil gjøre det mer attraktivt å gå på stadion.

Btw i følge ham jeg mailet med i Brann vil det også bli innført restriksjoner på tifo når store stå flytter.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Huff

Quote from: Billy Elliott on October 30, 2019, 12:23:18 PMJeg har i alle fall informert klubben om at mitt kort ikke blir fornyet med mindre det gjøres spillestilendringer. De får gjøre med den informasjonen som de vil.

Du er ikke den eneste.
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Nixon

Quote from: Corran on October 30, 2019, 12:43:32 PMDe har flyttet store står og mener dette vil gjøre det mer attraktivt å gå på stadion.

Helt siden denne flytting kom på agendaen har Brann gjentatte ganger kommet med dette mantraet: "Publikumsundersøkelsen viser at stemningen er den viktigste faktoren for totalopplevelsen til alle som går på Stadion". Og det er klart at alle ønsker å oppleve god stemning, men å tro at det er den viktigste grunnen til at folk faktisk gidder å bruke tid og penger på å gå på Stadion? Det er i beste fall naivt.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: Huff on October 30, 2019, 12:43:59 PM
Quote from: Billy Elliott on October 30, 2019, 12:23:18 PMJeg har i alle fall informert klubben om at mitt kort ikke blir fornyet med mindre det gjøres spillestilendringer. De får gjøre med den informasjonen som de vil.

Du er ikke den eneste.

Det skal bli spennende å se hvor mange som boikotter partoutkortsalget denne høsten. Jeg var med på det da Skarsfjord fikk sin famøse kontraktsforlengelse, men er ikke helt der nå.
Rød makt på Hansa!

esp123

Quote from: Nixon on October 30, 2019, 12:52:08 PM
Quote from: Corran on October 30, 2019, 12:43:32 PMDe har flyttet store står og mener dette vil gjøre det mer attraktivt å gå på stadion.

Helt siden denne flytting kom på agendaen har Brann gjentatte ganger kommet med dette mantraet: "Publikumsundersøkelsen viser at stemningen er den viktigste faktoren for totalopplevelsen til alle som går på Stadion". Og det er klart at alle ønsker å oppleve god stemning, men å tro at det er den viktigste grunnen til at folk faktisk gidder å bruke tid og penger på å gå på Stadion? Det er i beste fall naivt.

Ja, og hva er god stemning? Tror den jevne stadiongåer bryr seg lite om hvor mye lyd det kommer fra Bataljonen. Det er god stemning når Brann Stadion er fullsatt.

Hvis norske lag noen gang skal oppleve jevnlig fullsatte stadion igjen, så må de tenkte helt nytt hva gjelder billettpriser. Hvorfor skal en fotballkamp koste 3-400 kroner?


Lasaron

Det kan godt tenkes det med stemning er riktig, men alt henger sammen med alt. Når det spilles god fotball bidrar det ofte til god stemning. Hovedproblemet her er jo at ledelsen åpenbart nekter å ta tak i løsningen på problemet, de vil bare flikke på ting som hjelper lite.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Corran

Ingen kommer pga at noen hundre (på veldig gode dager) lager stemmning. De kommer for å oppleve den generelle gode stemningen på stadion når brann spiller bra/underholdende
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Jeg er blitt gjort oppmerksom på at prisøkningen på partoutkortet mitt ikke er så stor som jeg trodde. Jeg betalte ikke 3300 kr i år, men 3600 kr. Økningen er da bare på 50 kr, ikke 350 kr.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Yngve

Quote from: SK on October 29, 2019, 19:08:17 PMGreit at LAN bidrar til at folk mister engasjementet, men det er ikke utelukkende det. Det svake fremmøtet henger også sammen med at Brann har absolutt null å spille for med en del kamper igjen, og da er det ikke spesielt forlokkende å stå og fryse en mørk kveld oppe på Stadion.

Hva folk gjør inn mot neste år og fornyelse, betyr langt mer.

Samstundes, hadde Brann levert underhaldande fotball stort sett heile tida og vist at dei vil gje det folk betalar for, underhaldning og spaning, trur eg det både hadde kome flere folk på kvar kamp og det hadde vore større interesse for å fornya partoutkorta til neste år.

Eg kjem truleg til å fornya sjølv, men det er jo ikkje for at eg har so veldig lyst til det..

fortune

Har syngende og stående supportere som ikke er så glade i forsangere, megafoner og å «sitte ned om man hater lag x» funnet et nytt samlingssted?

Spør for en venn
First is first, second is nothing

DumboMumbo

Branns magi på 80 og 90 tallet var alle skandalene og at de aldri vannt noe. I 2019 er magien helt borte. Motivasjonen min på 90 tallet var aldri å gå på Stadion for å se god fotball. Det var jo for å være en del av noe stort som alle var opptatt av. I dag snakker folk om defensiv fotball og at man får en "at dere gidder gå på Stadion" kommentar. Før var det status å gå på kamp, mens det i dag fremstår som meningsløst. Tidene har endret seg.

Nixon

Quote from: DumboMumbo on October 31, 2019, 11:21:15 AMI dag snakker folk om defensiv fotball og at man får en "at dere gidder gå på Stadion" kommentar. Før var det status å gå på kamp, mens det i dag fremstår som meningsløst. Tidene har endret seg.

Jeg lurer på om vi i 2020, i tillegg til flyskam, kjøttskam og annet vi bør skamme oss over, også kommer til å få Brannskam som greie. Vi forteller ikke til naboen hvor vi skal. Vi går av et stopp før eller etter på Bybanen. Skjerf og drakt skjules til vi har øyekontakt med Stadion. Ingen tar med ungene sine for ingen liker å se ungene sine lide. Og ingen oppdateringer på sosiale medier.
Rød makt på Hansa!

Spelaren

Dette er ganske vanlig allerede. På Åråsen nylig, var det ganske mange maskerte tilskuere tilstede.
Alle må gå.

Nixon

Ja, det er sant. Og man kunne jo se at de hadde det vondt og var skamfulle så utagerende som de var...
Rød makt på Hansa!

DumboMumbo

Quote from: esp123 on October 30, 2019, 14:22:39 PMHvis norske lag noen gang skal oppleve jevnlig fullsatte stadion igjen, så må de tenkte helt nytt hva gjelder billettpriser. Hvorfor skal en fotballkamp koste 3-400 kroner?Herlighet jeg er lei dette argumentet. Hvordan kan det være for dyrt når 5000 kjøper billett som de ikke en gang  gidder å bruke.
Skal man ta noen grep så må det være å få de som har billett til faktisk å også komme på Stadion.

Lasaron

Her har begge rett. Klart pris spiller en rolle for mange, i alle fall når man er i en sånn skal-skalikke-situasjon. Særlig med tanke på partoutkort.

Samtidig viser jo det elendige oppmøte til partoutkortinnehavere at prisendring langt ifra er nok.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Quote from: DumboMumbo on October 31, 2019, 23:25:31 PMHvordan kan det være for dyrt når 5000 kjøper billett som de ikke en gang  gidder å bruke.

Når partoutkortet er kjøpt og betalt høsten 2018 er det ikke et veldig stort økonomisk offer å ikke gå på kamp høsten 2019. Men det kan sitte mye lenger inne å kjøpe seg nytt partoutkort i år enn det var i fjor.
Rød makt på Hansa!

Gulløl

Noe som er greit å vite i forbindelse med partoutkort og kommende sesong. Det foreløpige utkastet for 2020 sier:
- Seriestart 15/3.
- Midtukerunde 29/4 - ellers kun helg.
- Spillefri tre siste helger i juni og to første i juli.
- Serieavslutning 29/11.

At det ikke spilles seriekamper i de fem ukene rett i forkant av at jeg og mange andre reiser på ferie er lite gunstig. For meg personlig som sannsynligvis reiser på ferie utenlands i tre uker fra midten av juli blir det åtte uker uten kamper på Stadion. Enda en grunn for at partoutkort er lite aktuelt for meg neste år.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Christian

Snodig at ikkje pausen legges i fellesferien, men der er vel diverse landslagsdatoer og denslags inne i bildet her.

SKBCPH

Det har kommet forandringer i terminlisten, skjedde for et par uker siden.

* Seriestart utsettes tre uker, til første helg i april.

* Det legges opp til spillefri i Eliteserien under gruppespillet i EM. Seriespillet tas opp igjen når cupspillet starter og Eliteserien vil da bli spilt på hviledager i EM.

* Cupfinalen flyttes frem til siste helg i oktober, mens kvartfinalene i NM flyttes tilbake til helg. Dette for å gi bedre flyt i gjennomføringen.

* Seriespillet avsluttes siste helg i november.

https://www.fotball.no/globalassets/turneringer/hovedterminliste-2020-oppdatert.pdf

Henki

https://www.facebook.com/sportsklubbenbrann/posts/10156640424136709

Den siste posten på Branns facebooksider fremstår som en perfekt oppfordring til å ikke fornye partoukortet. Det er lenge siden jeg har sett et klarere tegn på at Brann tar støtten fra publikum som en selvfølge.
Ballen skal fremover!

Superjack

Quote from: Henki on November 01, 2019, 20:49:07 PMhttps://www.facebook.com/sportsklubbenbrann/posts/10156640424136709

Den siste posten på Branns facebooksider fremstår som en perfekt oppfordring til å ikke fornye partoukortet. Det er lenge siden jeg har sett et klarere tegn på at Brann tar støtten fra publikum som en selvfølge.

Oi den var arrogant.
Brannsupporter.

Billy Elliott

Quote from: Henki on November 01, 2019, 20:49:07 PMhttps://www.facebook.com/sportsklubbenbrann/posts/10156640424136709

Den siste posten på Branns facebooksider fremstår som en perfekt oppfordring til å ikke fornye partoukortet. Det er lenge siden jeg har sett et klarere tegn på at Brann tar støtten fra publikum som en selvfølge.

Mildt sagt bekymringsverdig at slik slipper gjennom. Hvem har godkjent denne? Men det forteller kanskje litt om hvordan de som styrer og steller der oppe ser situasjonen. Vibekke holdt vel på å plumpe uti med noe lignende på en Ballspark-sending for et par uker siden.

Men det er klart, når klubben mener det er supporternes feil at det går dårlig, så er det kanskje ikke så rart at man ikke ser noe behov for å endre hverken trener, spillestil eller noe annet.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

fortune

November 01, 2019, 22:25:32 PM #42 Last Edit: November 01, 2019, 22:27:53 PM by fortune
Dette var pinlige greier og klubben får virkelig passet påskrevet i kommentatorfeltet under. Spennende om de har tatt den helt ut og sendt den til trykk i morgendagens BT!

Edit: Er blitt artikkel i BT allerede:
https://www.bt.no/sport/i/MRXEA0/kraftige-reaksjoner-etter-brann-innlegg-latterlig

«Brann-leder Camilla Schutz gjør det klart at klubben på ingen måte har hatt som hensikt å fornærme noen.

- Dette har vært et forsøk på å være litt vittig en fredag. Vi har overhodet ikke et ønske om å støte noen. Kommunikasjon kan tolkes ulikt. Vi beklager om noen har følt seg støtt, sier Schutz.»
First is first, second is nothing

Lasaron

Det var ikke provoserende. Det var noe annet. Det var en bekreftelse på det jeg allerede "visste." At de ikke tar situasjonen på alvor. De har åpenbart tenkt i de baner at løsningen er å forbedre kampproduktet. Hva som skjer etter kampen. Totalopplevelsen. Og ekte supportere kommer ikke med kritikk, tydeligvis.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Henki

November 01, 2019, 22:57:14 PM #44 Last Edit: November 02, 2019, 19:01:26 PM by Henki
Quote from: Lasaron on November 01, 2019, 22:45:04 PMDet var ikke provoserende. Det var noe annet. Det var en bekreftelse på det jeg allerede "visste." At de ikke tar situasjonen på alvor. De har åpenbart tenkt i de baner at løsningen er å forbedre kampproduktet. Hva som skjer etter kampen. Totalopplevelsen. Og ekte supportere kommer ikke med kritikk, tydeligvis.

Fokus ligger i hvert fall, hvis vi skal stole på det som står i BT, på tilbudet til supporterne etter kampen. Hva i alle dager det måtte innebære? Skal vi bæres på gullstol ut, kjøres hjem, eller takkes personlig av LAN hver og en av oss?
Ballen skal fremover!

Spelaren

Det var ikkje provoserende, bare utrolig tonedøvt. Sorry Brann, men dere har absolutt null injurierende kraft - og framstår som et tidsfordriv det er lettere og lettere å nedprioritere.

Å være vittig i sosiale medier krever kløkt, sjarm og selvironi - samt evner til å gripe fatt i noe dagsaktuelt og gjerne lage en meme av det. Eksempelvis skryte over "tidenes korteste pølsekøer!"...
Alle må gå.

Lasaron

Kanskje de etter kampslutt skal bruke storskjermene til å vise flotte fjellandskap slik at savnet av hytten ikke blir så stort.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Kagain

Quote from: Spelaren on November 01, 2019, 23:12:19 PMÅ være vittig i sosiale medier krever kløkt, sjarm og selvironi - samt evner til å gripe fatt i noe dagsaktuelt og gjerne lage en meme av det. Eksempelvis skryte over "tidenes korteste pølsekøer!"...

"Dere vet dere har ventet på det. Guttene på banen er klar til å gjøre sitt, er guttene og jentene på tribunene klar til pølsefest? Tidenes korteste pølsekøer venter på Brann stadion!"

DumboMumbo

Er det noen av dere som har kjøpt partoutkort på Brann Stadion for å bli underholdt av fin fotball ?


Spelaren

Quote from: DumboMumbo on November 02, 2019, 06:52:41 AMEr det noen av dere som har kjøpt partoutkort på Brann Stadion for å bli underholdt av fin fotball ?Å bli underholdt, ihvertfall. Eg kan tåle noen knepne seire og poengtap sålenge det jobbes beinhardt og det tidvis kommet en storseier som virkelig sliter ut stemmebåndene.

Nå er det jo ingenting som stemmer lengre.
Alle må gå.

Lasaron

Kjøper for at det i hovedsak skal være gøy/spennende. Altså underholdende.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Superjack

Quote from: Lasaron on November 01, 2019, 22:45:04 PMDet var ikke provoserende. Det var noe annet. Det var en bekreftelse på det jeg allerede "visste." At de ikke tar situasjonen på alvor. De har åpenbart tenkt i de baner at løsningen er å forbedre kampproduktet. Hva som skjer etter kampen. Totalopplevelsen. Og ekte supportere kommer ikke med kritikk, tydeligvis.

Ja, og derfor arrogant. Problemet er ikke «sure» reportere eller «sure» tilskuere. Det er total mangel på personligheter og underholdning som er problemet. Etter kampen?? Når kampene er så trise som det har vært i år, så går folk hjem. Klovner og sirkus etter kamp er ikke noe som hjelper mye. Lurer på hvem som skal etterfølge Camilla, for det blir ikke lett, om produktet som skal selges blir av samme kvalitet som siste 16-17 månedene.
Brannsupporter.

Lasaron

Vi er en trio som har gått på Stadion sammen i mange år. Partoutkort. Nå har han ene og jeg fornyet våre partoutkort. Tredjemann gjør det nok snart.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Fikk både SMS og mail fra Brann i går om at både salg og fornyelse er "godt i gang". Godt i gang som i at det har vart en stund, eller at salget faktisk går bra? Ikke godt å si...
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Spelaren

Eg fikk også melding om fornyelse. De la likesågodt til et fjerde sete sju rader nedenfor de tre plassene eg hadde i år. Interessant.
Alle må gå.

1908

Salget har vel aldri gått dårligere vil jeg tro.. Ikke på mange mange år..

Yngve

Quote from: Spelaren on November 16, 2019, 11:19:48 AMEg fikk også melding om fornyelse. De la likesågodt til et fjerde sete sju rader nedenfor de tre plassene eg hadde i år. Interessant.

Det samme med meg. Eg fekk mitt sete samt eit anna, på ein heilt annan tribune. Sterkt gjort.

Lasaron

Da har tredjemann fornyet også. Vi er altså med neste sesong, LAN eller ei.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/stein-ove-har-vart-fast-pa-stadion-siden-1970-tallet-na-leverer-han-inn-partout-kortet/s/5-8-1196467

Denne fyren har gått på Stadion siden 70-tallet, men situasjonen nå er den verste han har opplevd på alle disse årene. Det er i alle fall nå han gir opp og leverer tilbake partoutkortet...
Rød makt på Hansa!

Henki

Quote from: Nixon on December 17, 2019, 08:02:54 AMhttps://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/stein-ove-har-vart-fast-pa-stadion-siden-1970-tallet-na-leverer-han-inn-partout-kortet/s/5-8-1196467

Denne fyren har gått på Stadion siden 70-tallet, men situasjonen nå er den verste han har opplevd på alle disse årene. Det er i alle fall nå han gir opp og leverer tilbake partoutkortet...

Vanskelig å ikke ha forståelse for avgjørelsen.
Ballen skal fremover!

Gulløl

Status på salget får vi rett over nyttår sier Vibeke Johannesen i samme artikkel. Blir nok stygge tall, holder fast på mitt tips på 25 - 40 % nedgang i forhold til samme tidspunkt i fjor.
Nå må Brann begynne å komme ut med noe positivt til folket, noe før jul, noe før nyttår og drypp gjennom hele januar. Men spørs om de har så mye å komme med som kan begynne å trigge interessen. Nå er det ihvertfall helt dødt.

Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Lasaron

Med mindre Trond Mohn spyttar i ein del, blir det få gode nyhende. Dog, blir det mange talentar i stallen, noko vi har råd til, vert nokon av oss glad.

Dei som eigentleg har lyst på partoutkort, men som held tilbake fordi LAN er trenar og håpar det skal føre til at LAN må gå, dei vil eg oppfordre til å kjøpe partoutkort no likevel. Når han vart freda på styremøtet er det 98% sikkert at han er trenar ved seriestart også.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Corran

Eg må si meg enig med han som var i ba artikkel i dag om at det mangler klare svar fra trener, ledelse og styre om hva veien videre er. Hva mener de har gått galt og hva skal de gjøre for å gjøre det bedre neste år, er det stilt krav til trener og/eller sportslig ledelse o.l.
Pr nå har en jo bare fått bortforklaringer.

Selv om det ikke er aktuelt for meg så har jeg forståelse for de som ikke vil gå neste år. personlig hadde jeg det meget tøft med å overtale de jeg sitter med til å være med neste år og endte opp med å kjøpe partoutkortene til dem og så få pengene tilbake. Frivillig tvang kalles vel det ;-)

Og det er jo utrolig at det er vanskeligere å overtale supportere til å gå på stadion og at trofaste supportere leverer inn partoutkortene sine i større grad og mer demonstrativt en etter nedrykket hvor treneren fikk fortsette
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Det er helt utrolig at ingen ennå har presentert noen plan for veien videre. Det bærer solid inntrykk av at man ikke har noen tanker for hvordan LAN skal få skuta på rett kjøl igjen. Man bare regner med at han ordner det.

gladiporno

Såvidt jeg vet er kommunikasjon på ferie allerede.  Tviler på at det kommer noe nytt fra Stadion før etter nyttår.

Nixon

Det er under en uke siden Nilsen "overtalte" styret til å la han få beholde jobben. Noen har sikkert også tatt en tidlig juleferie. Så det var nok utopisk å regne med at det kom veldig mange tanker oppe fra Stadion på denne siden av nyttår.
Rød makt på Hansa!

krakra

December 17, 2019, 12:20:18 PM #67 Last Edit: December 17, 2019, 12:28:56 PM by krakra
Quote from: Nixon on December 17, 2019, 12:11:47 PMDet er under en uke siden Nilsen "overtalte" styret til å la han få beholde jobben. Noen har sikkert også tatt en tidlig juleferie. Så det var nok utopisk å regne med at det kom veldig mange tanker oppe fra Stadion på denne siden av nyttår.
Det er jo helt absurd hvis de tankene ikke var der da de vedtok å la ham bli. Dette burde vært kommunisert dagen etter pressekonferansen.

Etter en sesong der vi har levert fiaskoresultater på alle fronter, der løfter om angrepsfotball ikke har blitt innfridd, der treneren beviselig løy(eller feiget ut) om bruk av unge spillere i slutten av sesongen, der misnøyen er sterk bådë i egen spillerstall og rundt klubben og der flere i styret angivelig var klare for å sparke LAN så kan jeg ikke tenke meg at en 15 minutters tale uten konkret innhold skal være nok til å snu alt. LAN (og eventuelt Soltvedt) må jo ha pekt på konkrete ting.

Hvis styret og ledelsen skal vente til over nyttår med å presentere noe som helst konkret om veien videre så fremstår det jo som de har skutt i blinde her.

Det de derimot har klart å kommunisere er at LAN ikke bryr seg om mistilliten fra spillergruppen sin og at trener og styreleder har forskjellig syn på mulighetene for å bygge en ny stall.

Nixon

Quote from: krakra on December 17, 2019, 12:20:18 PMEtter en sesong der vi har levert fiaskoresultater på alle fronter, der løfter om angrepsfotball ikke har blitt innfridd, der treneren beviselig løy(eller feiget ut) om bruk av unge spillere i slutten av sesongen, der misnøyen er sterk bådë i egen spillerstall og rundt klubben og der flere i styret angivelig var klare for å sparke LAN så kan jeg ikke tenke meg at en 15 minutters tale uten konkret innhold skal være nok til å snu alt. LAN (og eventuelt Soltvedt) må jo ha pekt på konkrete ting.

Det har vel kommet tydelig frem at Nilsen var veldig konkret i pausepraten sin.
Rød makt på Hansa!

krakra

December 17, 2019, 14:32:33 PM #69 Last Edit: December 17, 2019, 14:40:43 PM by krakra
Quote from: Nixon on December 17, 2019, 14:28:27 PM
Quote from: krakra on December 17, 2019, 12:20:18 PMEtter en sesong der vi har levert fiaskoresultater på alle fronter, der løfter om angrepsfotball ikke har blitt innfridd, der treneren beviselig løy(eller feiget ut) om bruk av unge spillere i slutten av sesongen, der misnøyen er sterk bådë i egen spillerstall og rundt klubben og der flere i styret angivelig var klare for å sparke LAN så kan jeg ikke tenke meg at en 15 minutters tale uten konkret innhold skal være nok til å snu alt. LAN (og eventuelt Soltvedt) må jo ha pekt på konkrete ting.

Det har vel kommet tydelig frem at Nilsen var veldig konkret i pausepraten sin.
Så hvorfor ikke gjengi dette med en gang? Hva trenger de så lang tid for? For hvis styret syns det han har lirt av seg i media etter fredingen viser ydmykhet så begynner jeg å helle mot at de kanskje bør byttes ut.

Finfin respons

Quote from: Henki on December 17, 2019, 08:40:11 AM
Quote from: Nixon on December 17, 2019, 08:02:54 AMhttps://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/stein-ove-har-vart-fast-pa-stadion-siden-1970-tallet-na-leverer-han-inn-partout-kortet/s/5-8-1196467

Denne fyren har gått på Stadion siden 70-tallet, men situasjonen nå er den verste han har opplevd på alle disse årene. Det er i alle fall nå han gir opp og leverer tilbake partoutkortet...

Vanskelig å ikke ha forståelse for avgjørelsen.

Nei. (mons ivar-nei) Det er nok mange som føler de må ha en grei unnskyldning for å trekke inn årene.
Kanskje.

Nixon

Quote from: krakra on December 17, 2019, 14:32:33 PM
Quote from: Nixon on December 17, 2019, 14:28:27 PM
Quote from: krakra on December 17, 2019, 12:20:18 PMEtter en sesong der vi har levert fiaskoresultater på alle fronter, der løfter om angrepsfotball ikke har blitt innfridd, der treneren beviselig løy(eller feiget ut) om bruk av unge spillere i slutten av sesongen, der misnøyen er sterk bådë i egen spillerstall og rundt klubben og der flere i styret angivelig var klare for å sparke LAN så kan jeg ikke tenke meg at en 15 minutters tale uten konkret innhold skal være nok til å snu alt. LAN (og eventuelt Soltvedt) må jo ha pekt på konkrete ting.

Det har vel kommet tydelig frem at Nilsen var veldig konkret i pausepraten sin.
vorfor ikke gjengi dette med en gang? Hva trenger de så lang tid for? For hvis styret syns det han har lirt av seg i media etter fredingen viser ydmykhet så begynner jeg å helle mot at de kanskje bør byttes ut.

Styret mener at det er en naturlig oppgave for sportslig avdeling.
Sportslig avdeling har ikke lyst til å binde seg til noe før de må.

En hypotese tatt helt ut av ingenting...
Rød makt på Hansa!

Spelaren

Skylder på pinnekjøtt og god mjød, nå er tre stk partoutkort fornyet!

Takk for det gamle, sees på nyåret!
Alle må gå.

Kagain

Ja, jeg har fylleshoppet rare ting selv. Men aldri et partoutkort. Kanskje en gang, en vakker dag?

Gulløl

Fylla har skylda. Ingen partoutkort på meg, holdt meg klink edru i det siste for å ikke gå på en smell.

Ellers har Vibeke lovt oss salgstallene på partoutkort rett over nyttår. Blir det årets første gladsak på brann.no kanskje ; )
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Kagain

Quote from: Gulløl on January 01, 2020, 13:33:49 PMFylla har skylda. Ingen partoutkort på meg, holdt meg klink edru i det siste for å ikke gå på en smell.


Det må jeg si, med tanke på nicket ditt og så videre så vil jeg tro at det faktisk var en ganske stor forsakelse. Men bra for deg at du står på kravene!

fortune

https://www.bt.no/sport/i/0nJAJg/saa-mange-har-kjoept-partoutkort-til-brann-stadion

30 % nedgang ved nyttår, det er vel omtrent som forventet? Problemet for Brann er at de 3200 som allerede har kjøpt i stor grad er dem som «kjøper uansett», den totale nedgangen kan derfor fort bli på mer enn 30 % når sesongen starter
First is first, second is nothing

krakra

Det er skremmende at den arrogante/kunnskapsløse tonen fortsetter. Hun peker på niende plassen og "skuffende resultater på slutten av fjorårssesongen" som årsak til nedgangen. Nevner ikke upopulær trener, at tilliten til ledelsen er svekket, at spillet er kjedelig, at spillerne er kjedelige osv osv.

Når man først gjør en så risikabel og upopulær avgjørelse som det å forlenge med LAN var, så må man for pokker klare å komme seg på offensiven. Det innebærer å være brutalt ærlig på alt man har sviktet på og ambisiøse og konkrete på hvordan man skal snu det. Det betyr ikke å lulle seg selv inn i en komfortabel forestilling om at folk ikke kjøper p-kort utelukkende fordi de er skuffet over avslutningen på fjorårssesongen, og bare trenger litt tid og en god oppkjøring før de kommer tilbake. Slik Johannessen gir et ganske sterkt inntrykk av her.

Lasaron

Eg er for så vidt einig med deg, men eg tippar VJ tenkjer noko slikt som dette: -Eg ser ikkje at vi er tent med å snakke Brann enda meir ned. Mange nok gjer det. Om Brann nok ein gong gjentek det som har gått gale, vil vi selge enda færre partoutkort. Eg uttalar meg heller litt nøkternt.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

krakra

Neivel, så ikke uttal deg om det som er galt da. Uttal deg om ambisjonene, grepene og optimismen foran årets sesong. Fortell hvorfor dere har så stor tro på LAN-prosjektet at dere gikk mot både supportere, media og spillere. Vær offensiv og på hugget!

Corran

Hadde også vært interessant å vite hvor stor andel av de som ble kastet vekk pga flyttingen av SS som ikke har fornyet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

fortune

Quote from: Corran on January 06, 2020, 12:55:59 PMHadde også vært interessant å vite hvor stor andel av de som ble kastet vekk pga flyttingen av SS som ikke har fornyet

Og forsåvidt også dem som ufrivillig samlokaliseres med SS..
First is first, second is nothing

Gulløl

Nedgang på 29,92 prosent. Traff godt på mitt tips på 25 - 40 prosent for noen uker siden.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Nixon

Quote from: fortune on January 06, 2020, 12:12:02 PMhttps://www.bt.no/sport/i/0nJAJg/saa-mange-har-kjoept-partoutkort-til-brann-stadion

30 % nedgang ved nyttår, det er vel omtrent som forventet?

Jeg vil si at det er mer enn forventet. 30 % er en stor nedgang uansett hva man driver på med. Tenk bare på hvor mye penger som ikke er kommet inn i systemet som de hadde fått på samme tid i fjor. Dette kan lett bli et hinder med tanke på sportslig satsing.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: Corran on January 06, 2020, 12:55:59 PMHadde også vært interessant å vite hvor stor andel av de som ble kastet vekk pga flyttingen av SS som ikke har fornyet

Ja, mulig det trekket ble et større selvskudd enn fryktet.
Rød makt på Hansa!

Falkman

Quote from: Nixon on January 06, 2020, 13:11:14 PM
Quote from: fortune on January 06, 2020, 12:12:02 PMhttps://www.bt.no/sport/i/0nJAJg/saa-mange-har-kjoept-partoutkort-til-brann-stadion

30 % nedgang ved nyttår, det er vel omtrent som forventet?

Jeg vil si at det er mer enn forventet. 30 % er en stor nedgang uansett hva man driver på med. Tenk bare på hvor mye penger som ikke er kommet inn i systemet som de hadde fått på samme tid i fjor. Dette kan lett bli et hinder med tanke på sportslig satsing.

Hva kan man egentlig kalkulere med gjennomsnittspris for et partoukort?

krakra

Hun sier også dette:

"Vi har egentlig hatt gode avslutninger på sesongen de siste årene. Det hadde vi ikke i fjor, konstaterer hun."

Har vi egentlig det? I 2018 var vi det fjerde beste laget de siste ti kampene, og det sjette beste laget de siste fem kampene.
I 2017 var vi det 7. beste laget de siste ti kampene og det samme de siste fem.
I 2016 var vi riktignok nummer tre de siste ti kampene og det samme de siste fem.

Jeg trodde det var en gjengs oppfatning at vi har sviktet på høsten de siste sesongene. Vi har ikke vært på nedrykksnivå, som i fjor, men vi har ikke hatt "gode avslutninger".

Nixon

Jeg vil tro at en ny langside til fjorårets sesong overskygget litt det faktum at vi avsluttet 2018 svakt og gjorde salget kunstig høyt. Det igjen gjør nedturen i år ekstra stor.
Rød makt på Hansa!

Falkman

Quote from: krakra on January 06, 2020, 13:25:10 PMHun sier også dette:

"Vi har egentlig hatt gode avslutninger på sesongen de siste årene. Det hadde vi ikke i fjor, konstaterer hun."

Har vi egentlig det? I 2018 var vi det fjerde beste laget de siste ti kampene, og det sjette beste laget de siste fem kampene.
I 2017 var vi det 7. beste laget de siste ti kampene og det samme de siste fem.
I 2016 var vi riktignok nummer tre de siste ti kampene og det samme de siste fem.

Jeg trodde det var en gjengs oppfatning at vi har sviktet på høsten de siste sesongene. Vi har ikke vært på nedrykksnivå, som i fjor, men vi har ikke hatt "gode avslutninger".

Enig. det blir noe  "Komiske Vibeke" over det utsagnet der!

Gulløl

Partoukortsalget har i en årrekke vært svært viktig for klubbens likviditet i vintermånedene. En så stor svikt som 30 % betyr nok at Brann trenger hjelp utenfra denne vinteren, tipper Trond Mohn blir kontakten igjen.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Gulløl

Quote from: Falkman on January 06, 2020, 13:42:55 PMEnig. det blir noe  "Komiske Vibeke" over det utsagnet der!
Ja toppsjefen må være klar over at uttalelsene hennes blir gjennomanalysert mot fakta fra en hærskare som følger med. Derfor bør ho være mer sikker med sine påstander og utsagn. Om journalistene ikke følger med på alt leser de forum og kommentatorfelt de også viser det seg.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

krakra

Akkurat den påstanden trenger man ikke være faktasjekker for å reagere på.  Det har jo vært et av de klareste problemene foran fjorårssesongen at Brann sprekker på høsten, og nettopp ikke avslutter bra.

fortune

Noen som utifra tilgjengelige partoutkort-plasser klarer å si noe om hvilke felt som har og ikke har fornyet?
First is first, second is nothing

faxekondi

February 10, 2020, 19:17:44 PM #93 Last Edit: February 11, 2020, 13:47:39 PM by faxekondi Reason: Fordi

Jess

Gulløl

Den overbevisende seieren mot de svenske mesterene i dag er den første nyheten i vinter som kan trigge partoutkort salget noe.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Huff

Fikk bare sett deler av kampen, men dette var imponerende.

Så kan en jo diskutere hvor relevant for den grå Eliteseriehverdagen dette resultatet var, for jeg tror ikke vi kommer til å se mange lag som står så høyt mot Brann i Norge. Denne kampen viste meg at Brann kan bli meget gode i kamper som borte mot Molde og RBK. Jeg er usikker på hvor mye en kamp som dette kan fortelle meg om de resterende 28 kampene.
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Corran

Også greit å huske at det var gode treningskamper i fjor og
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

February 15, 2020, 21:55:33 PM #97 Last Edit: February 16, 2020, 12:26:43 PM by Nixon
Selv om det var tilløp til pro-Nilsen rop på tribunen i dag tror jeg neppe at stemningen snur veldig mye i den forstand at folk vil tappe lommeboken for flere tusenlapper. Greit at stemning kan snu fort og folk kan glemme fort, men akkurat nå har jeg inntrykk av at skepsisen sitter veldig dypt hos mange. I tillegg må man huske at et ukjent antall som mistet plassene sine har latt være å fornye av andre årsaker enn det sportslige, og de kommer ikke tilbake etter gode treningskamper.
Rød makt på Hansa!

Huff

Nei, skal en selge partoutkort er det nok andre ting som er mer effektive enn å vinne treningskamper i februar.

VIF byttet trener. Resultatet ble en femdobling av antall solgte partoutkort i januar sammenlignet med året før.
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Corran

Quote from: Huff on February 16, 2020, 10:54:23 AMNei, skal en selge partoutkort er det nok andre ting som er mer effektive enn å vinne treningskamper i februar.

VIF byttet trener. Resultatet ble en femdobling av antall solgte partoutkort i januar sammenlignet med året før.
Men det er ikke snakk om så store antall og det er kun en uke som trekkes fram som en femdobling her er utdrag fra VG:

"- Vi har femdoblet antall solgte sesongkort den første uken i februar sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, sier Morten Nydal, eventsjef i Vålerenga, til Nettavisen.
På Vålerengas nettsider utdyper Nydal at klubben normalt sett selger 20 sesongkort i uka i januar og tidlig i februar, men at det tallet er økt til 100 i 2020. Klubben melder at de har solgt 1600 sesongkort totalt."

Det må også legges merke til at fornying av partoutkort gikk ut 24.12 og de da hadde solgt 1300 sesongkort.
Så i januar og starten av februar har de solgt 300
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Såvidt jeg husker fikk ikke vi et veldig stort oppsving da vi erstattet Skarsfjord med Norling. Så noe fasit er det ikke på dette.
Rød makt på Hansa!

Huff

Pleier Brann å ringe tidligere partoutkortinnehavere for å omvende dem å få dem til å vende tilbake eller er dette en indikasjon om at det går til helvete med partoutkortsalget?
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Nixon

Quote from: Huff on February 20, 2020, 12:52:06 PMPleier Brann å ringe tidligere partoutkortinnehavere for å omvende dem å få dem til å vende tilbake eller er dette en indikasjon om at det går til helvete med partoutkortsalget?

Om det er en indikasjon eller ikke er ikke godt å si. Men det kan være en smart måte å gjøre det på. Vet at andre klubber har gjort det med stor gjenkjøpssuksess, spesielt når det har vært spillerne som har ringt.
Rød makt på Hansa!

krakra

Ja, det blir jo et alternativ tre her: At Brann ikke har pleid å gjøre det, men at de har funnet ut at det kan være en god idé og derfor prøver det ut uten at det indikerer så mye. Jeg tenker jo at uansett hvor bra eller dårlig p-kortsalget går, så bør Brann ta de grepene de kan for å selge flere.

Så lenge det ikke er utsolgt da.


Corran

Det lyser vel gjennom i intervjuer o.l. at det ikke går så bra med partoutkort salget.
Vet også med sikkerhet at det er mange som ikke fornyet og da spesielt de som satt der SS ble flyttet til på Hansa
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: Corran on February 20, 2020, 13:41:03 PMVet også med sikkerhet at det er mange som ikke fornyet og da spesielt de som satt der SS ble flyttet til på Hansa

Ja, det er mitt inntrykk også. Noen ble jo sinte og ville ikke forlenge, mens det ble også et problem for noen å få gode plasser andre steder da de var en gjeng som hadde partoutkort sammen. Og da forvitret en del gjenger som ikke ville ta til takke med f.eks. seter langt ute på den nye langsiden (de to midterste feltene har høyere pris).

Men apropos den nye langsiden. Jeg snakket med en der de var tre som ble tvangsflyttet, og de måtte ta til takke med litt dårlige seter på langsiden. Å bytte plass med SS var ikke noe alternativ da de fryktet, med rette, å bli dynket ned med drikke og annet snacks når gleden eller frustrasjonen blir stor på det nye sangfeltet. Men da fristen gikk ut for gjenkjøp åpnet det seg opp mange seter på langsiden og de fikk bedre plasser høyt oppe helt inn mot midtfeltene. Gode nyheter for de, men ikke så gode nyheter for Brann dersom mange gav opp etter bare ett år på den nye langsiden.
Rød makt på Hansa!

Gulløl

Svikten på 30 % i salget ved nyttår er det lite som tyder på blir noe stor endring på frem til seriestart. Om Brann vinner resten av treningskampene og får et par skikkelige gode signeringer forbedrer det kanskje svikten til "bare" noe i nærheten av 25 %. Går det dårlig i resten av treningskampene og ingen spillere inn som forsterker førsteelleveren kan nok svikten øke til 35 %. Blir et inntektsvikt som vanskelig kan kompenseres uten hjelp fra Mohn.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

DumboMumbo

Er vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.

Corran

Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

DumboMumbo

Quote from: Corran on February 24, 2020, 21:48:37 PM
Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag

Mitt inntrykk er at Brann drukner i alt mellom sosmed og selvrealisering. Branns store utfordring er hvordan de skal knekke koden for å bli noe man ønsker å bli assosiert med. Før gikk hele byen på en kamp eller to i året. Nå er det de samme 7000 som går på alle kampene.

Corran

Quote from: DumboMumbo on February 26, 2020, 22:31:17 PM
Quote from: Corran on February 24, 2020, 21:48:37 PM
Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag

Mitt inntrykk er at Brann drukner i alt mellom sosmed og selvrealisering. Branns store utfordring er hvordan de skal knekke koden for å bli noe man ønsker å bli assosiert med. Før gikk hele byen på en kamp eller to i året. Nå er det de samme 7000 som går på alle kampene.
Før eg sier noe mer så må jeg spørre om hva du mener med før
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

DumboMumbo

February 27, 2020, 06:00:17 AM #111 Last Edit: February 27, 2020, 06:01:48 AM by DumboMumbo
Quote from: Corran on February 26, 2020, 23:34:40 PM
Quote from: DumboMumbo on February 26, 2020, 22:31:17 PM
Quote from: Corran on February 24, 2020, 21:48:37 PM
Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag

Mitt inntrykk er at Brann drukner i alt mellom sosmed og selvrealisering. Branns store utfordring er hvordan de skal knekke koden for å bli noe man ønsker å bli assosiert med. Før gikk hele byen på en kamp eller to i året. Nå er det de samme 7000 som går på alle kampene.
Før eg sier noe mer så må jeg spørre om hva du mener med før
Dette interesse fallet begynte i årene etter seriegullet.Parallellt med den nye mediehverdagen.

Billy Elliott

Quote from: DumboMumbo on February 27, 2020, 06:00:17 AM
Quote from: Corran on February 26, 2020, 23:34:40 PM
Quote from: DumboMumbo on February 26, 2020, 22:31:17 PM
Quote from: Corran on February 24, 2020, 21:48:37 PM
Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag

Mitt inntrykk er at Brann drukner i alt mellom sosmed og selvrealisering. Branns store utfordring er hvordan de skal knekke koden for å bli noe man ønsker å bli assosiert med. Før gikk hele byen på en kamp eller to i året. Nå er det de samme 7000 som går på alle kampene.
Før eg sier noe mer så må jeg spørre om hva du mener med før
Dette interesse fallet begynte i årene etter seriegullet.Parallellt med den nye mediehverdagen.

Hvis dette virkelig var årsaken (SOME og ny mediehverdag), ville ikke man sett akkurat den samme publikumssvikten i alle vestlige land? Eller i alle fall land som generelt er veldig like oss? Men det har jo ikke skjedd i f.eks. Sverige, der har publikumstallene gått opp, til tross for at de har akkurat de samme sosiale mediene og nye mediehverdagen som oss.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Quote from: DumboMumbo on February 27, 2020, 06:00:17 AM
Quote from: Corran on February 26, 2020, 23:34:40 PM
Quote from: DumboMumbo on February 26, 2020, 22:31:17 PM
Quote from: Corran on February 24, 2020, 21:48:37 PM
Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag

Mitt inntrykk er at Brann drukner i alt mellom sosmed og selvrealisering. Branns store utfordring er hvordan de skal knekke koden for å bli noe man ønsker å bli assosiert med. Før gikk hele byen på en kamp eller to i året. Nå er det de samme 7000 som går på alle kampene.
Før eg sier noe mer så må jeg spørre om hva du mener med før
Dette interesse fallet begynte i årene etter seriegullet.Parallellt med den nye mediehverdagen.
Og med før så mener jeg 70-80 og 90 tallet
Fra 2005 og utover så var det en voldsom hype fra TV2 samtidig som Brann hadde vunnet cupen i 2004 og hadde startet en "ny" satsing.
Disse faktorene og andre førte til en veldig høy interesse som dro med seg veldig mange som ikke hadde interesse før dette og som raskt mistet interessen. Var veldig mange som ikke "taklet" nedturen i 2008 og var litt mettet.
I tiden etter dette har interessen falt i takt med at Brann ikke lengre var en toppklubb og selv om de fikk en opptur etter nedrykket var mye ødelagt. Det hjalp heller ikke at TV2 først delvis mistet rettigheter og så helt mistet dem.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Pelle

Sikkert mye riktig i alt dette over.

For min egen del sank entusiasmen litt med gullet, kanskje jeg liker å holde med taperne og det er kjekt når de lykkes ?

For å føle seierens gleder må man ha ett tap en gang i blant!

Det er kanskje snart på tide med seier igjen ;-)
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Corran

Quote from: Pelle on February 27, 2020, 11:34:13 AMSikkert mye riktig i alt dette over.

For min egen del sank entusiasmen litt med gullet, kanskje jeg liker å holde med taperne og det er kjekt når de lykkes ?

For å føle seierens gleder må man ha ett tap en gang i blant!

Det er kanskje snart på tide med seier igjen ;-)
Kjenner mange som følte en litt tomhetsfølelse og mettelse etter 2007 sesongen og å gå på stadion i 2008 sesongen hjalp ikke på. Av 6 partoutkort var vi 2 igjen i 2009 sesongen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Ja. Mange ting spelte inn.

- Me vart mette
- 2008 var stor skuff
- 2009 var veldig kjedeleg
- 2010 var dårleg
- TV2 og hypen tok slutt
- Brann fortsatte å auke prisane samstundes som minifinanskrisa slo til og "produktet" vart dårlegare

Etter 2010 har høgdepunkta vore sjeldne.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

DumboMumbo

O
Quote from: Billy Elliott on February 27, 2020, 09:09:59 AM
Quote from: DumboMumbo on February 27, 2020, 06:00:17 AM
Quote from: Corran on February 26, 2020, 23:34:40 PM
Quote from: DumboMumbo on February 26, 2020, 22:31:17 PM
Quote from: Corran on February 24, 2020, 21:48:37 PM
Quote from: DumboMumbo on February 24, 2020, 05:38:59 AMEr vel bare å akseptere den nye virkeligheten. Der Brann nå har en annen posisjon blandt almuen.
Har de det historisk sett?
Før i tiden var det mange Bergensere som ikke gikk på staddaen pga at det var en doddeklubb, for lite bergensere på laget og mye de samme tingene som klages på i dag

Mitt inntrykk er at Brann drukner i alt mellom sosmed og selvrealisering. Branns store utfordring er hvordan de skal knekke koden for å bli noe man ønsker å bli assosiert med. Før gikk hele byen på en kamp eller to i året. Nå er det de samme 7000 som går på alle kampene.
Før eg sier noe mer så må jeg spørre om hva du mener med før
Dette interesse fallet begynte i årene etter seriegullet.Parallellt med den nye mediehverdagen.

Hvis dette virkelig var årsaken (SOME og ny mediehverdag), ville ikke man sett akkurat den samme publikumssvikten i alle vestlige land? Eller i alle fall land som generelt er veldig like oss? Men det har jo ikke skjedd i f.eks. Sverige, der har publikumstallene gått opp, til tross for at de har akkurat de samme sosiale mediene og nye mediehverdagen som oss.

I Sverige så har man lag som Malmø, Hammarby, AIK, Djurgården og IFK Gøteborg. Virker på meg som om alt er større og bedre, ifht norske lag.

Jeg liker å skille mellom et entusiast drevet tilbud og et premium arrangement. Ta en konkurranse i bueskyting den er 100% drevet av entusiaster blandt både arrangører og deltakere det omsettes for noen få tusen. Går man på Man U på Old Trafford  så er alt profesjonellt drevet og omsetningen er på flere millioner.
Brann beveger seg i en retning der de blir mer og mer entusiast drevet. Det er noen få som støtter godt opp om laget. Skal man tro det folk skriver her inne så virker det som om mange ser på det like mye som en plikt som en glede. "Jeg tok nå å fornyet i år også"  noen som sier det i Hammarby ?
Brann virker å ha falmet. Jeg er selv født på midten av 70-tallet og mener selv jeg har hatt pulsen bra på interessen opp gjennom årene.

DumboMumbo

Quote from: Lasaron on February 27, 2020, 19:12:36 PMJa. Mange ting spelte inn.

- Me vart mette
- 2008 var stor skuff
- 2009 var veldig kjedeleg
- 2010 var dårleg
- TV2 og hypen tok slutt
- Brann fortsatte å auke prisane samstundes som minifinanskrisa slo til og "produktet" vart dårlegare

Etter 2010 har høgdepunkta vore sjeldne.

Brann var jo den store klubben som alltid tapte cupfinaler og aldri vant serien og der det alltid var bråk i kulissene. Dette skapte nok en egen dynamikk som i dag er helt borte.

Lasaron

Og så står kanskje engelsk fotball sterkare her enn i Sverige. Samstundes har engelsk fotball dei siste åra hatt eit oppsving i kvalitet. Klart, engelsk fotball er like tilgjengeleg i Sverige som her, men tradisjonelt sett er det vel meir vanleg å ha eit lidande forhold til lag frå stader ein ikkje har tilknytning til om ein kjem i frå Noreg.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

DumboMumbo

Ja jeg tror også at folk lettere velger Netflix foran Brann enn Netflix foran Hammarby.

De underholdningsproduktene som fremstår som middels attraktivt taper nok mer til moderne media.

fortune

Det er nærmest umulig å vurdere påvirkningen fra de eksterne faktorene så lenge Brann spiller ekstremt lite underholdende fotball. Jeg elsker å se fotball live og da jeg bodde på Nymark så jeg juniorkamper og tredjedivisjon, men det var bare på Brann Stadion jeg virkelig har kjedet meg under kamp.
First is first, second is nothing

Lasaron

No må Brann snart lande på kva dei tilbyr. Eg er glad i Brann og alt det der. Likevel, eg har ein medioker økonomi, og det er ikkje Brann som er mitt veldedighetsprosjekt lzm.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Er det noen andre norske klubber som har kommet med alternativer for tilbakebetaling, utsettelse, donasjon o.l. til supportere med partoutkort? Eller venter alle på at det kanskje kan komme nye regler?

Jeg vil kanskje tro at dette emnet vil blusse opp når serien starter opp igjen i neste uke for tomme tribuner. Nå er folk litt i dvale, men når første hjemmekamp går på Stadion vil det bli en annen bevissthet om at her har vi betalt for noe som vi ikke får.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Ja, noko må skje. Det er ikkje utenkeleg at eg vil gå med på eit gratis abonnement med Eurosport/dplay. Men skjer ingenting, og eg ikkje får gått på kampar, så skal eg nok ha pengane igjen.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Gulløl

Kan ikke noen sette opp en storskjerm på Festplassen og kalle det en demonstrasjon mot et eller annet så kan alle med partoutkort få se kampene. En fint rutemønster utover som viser hvor folk kan stå  ; )
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Nixon

Fikk mail fra Brann ang. partoutkort. Her står det blant annet:

Det skal alltid lønne seg med partoutkort. Vi jobber fortløpende med å gi våre partoutkortinnehavere fordeler utover sesongen, men den aller største fordelen i år er at du vil være en av de første som slipper inn på Stadion. Når det blir og hvor mange som får delta i de første kampene med publikum vet vi ikke på nåværende tidspunkt. Vi tror det er gode muligheter for å få et begrenset antall publikum inn på Stadion, innenfor forsvarlig rammer og jobber sammen med NFF og myndighetene for å få dette til.
Som en takk for støtten til de som vil beholde sitt partoutkort i år lager vi en navnevegg. Ønsker du å støtte klubben din og samtidig få ditt navn med på "Stadion-veggen" trenger vi en bekreftelse fra deg innen 30. juni.


Jeg for min del heller nok mot at klubben får beholde pengene mine. Og denne navneveggen tipper meg over på rett side!;)
Rød makt på Hansa!

Henki

Quote from: Nixon on June 09, 2020, 15:00:12 PMFikk mail fra Brann ang. partoutkort. Her står det blant annet:

Det skal alltid lønne seg med partoutkort. Vi jobber fortløpende med å gi våre partoutkortinnehavere fordeler utover sesongen, men den aller største fordelen i år er at du vil være en av de første som slipper inn på Stadion. Når det blir og hvor mange som får delta i de første kampene med publikum vet vi ikke på nåværende tidspunkt. Vi tror det er gode muligheter for å få et begrenset antall publikum inn på Stadion, innenfor forsvarlig rammer og jobber sammen med NFF og myndighetene for å få dette til.
Som en takk for støtten til de som vil beholde sitt partoutkort i år lager vi en navnevegg. Ønsker du å støtte klubben din og samtidig få ditt navn med på "Stadion-veggen" trenger vi en bekreftelse fra deg innen 30. juni.


Jeg for min del heller nok mot at klubben får beholde pengene mine. Og denne navneveggen tipper meg over på rett side!;)

Fikk samme e-post i dag. Jeg har for lengst ansett pengene jeg betalte før nyttår, som tapt. Da er det ikke noe problem for meg å heller ta til takke med en navnevegg og en mulighet for kanskje muligens å være en av dem som får lov å gå på kamp i løpet av sommeren.

Andre får selvsagt gjøre sine egne betraktninger, men jeg lar også Brann få beholde pengene mine.
Ballen skal fremover!

Gulløl

June 09, 2020, 18:07:34 PM #128 Last Edit: June 09, 2020, 18:11:01 PM by Gulløl
Blir det gullskrift på navnveggen kjøper jeg partoutkort sporenstreks  : )
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Spelaren

Får man større font hvis man har kjøpt flere partoutkort?
Alle må gå.

Lasaron

Då vart det til, etter at vi holdt råd, at alle tre held fram med partoutkort.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Finfin respons

Quote from: Spelaren on June 09, 2020, 22:56:44 PMFår man større font hvis man har kjøpt flere partoutkort?

Får man  v e l g e  font???
Kanskje.

Gulløl

Er det bekreftet noen plass av Brann at de 200 som ble trukket ut til første hjemmekamp ikke får være med på en ny trekning ? Eller for å si det på en annen måte at de blir prioritert under de som ikke hatt blitt trukket ut før ?
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Nixon

Quote from: Gulløl on June 24, 2020, 09:17:52 AMEr det bekreftet noen plass av Brann at de 200 som ble trukket ut til første hjemmekamp ikke får være med på en ny trekning ?

https://www.brann.no/nyheter/slik-trekkes-billettene-til-kampene-pa-stadion-under-covid-19-pandemien

Svaret på det er ja. De som fikk billett til Viking-kampen er ikke med i kampen om billetter til søndag.
Rød makt på Hansa!

Spelaren

Men hvor lang er denne "karantenen"? Er de som ikkje er med i trekningen til RBK-kampen inne i varmen igjen mot Sandefjord? Synes det også kunne ha vært nevnt.
Alle må gå.

Gulløl

Quote from: Spelaren on June 25, 2020, 11:39:30 AMMen hvor lang er denne "karantenen"? Er de som ikkje er med i trekningen til RBK-kampen inne i varmen igjen mot Sandefjord? Synes det også kunne ha vært nevnt.
Trolig ikke. Med gjeldende regler får 3000 av 5000 gå på kamp i år men kun en kamp hver. 2000 får null kamper. Vi får se etterhvert om reglene blir endret.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Nixon

Tipper reglene blir endret såpass at alle får kommet seg på en kamp eller to. Men kjipt å måtte vente til november/desember med minusgrader og ingenting å spille om...
Rød makt på Hansa!

Gulløl

Forståelig om Brann for tiden selger null partoutkort for resten av sesongen. Blir dyrt pr.kamp.
Lars Arne Nilsen: "For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0."

Crispo 2

Quote from: Nixon on June 25, 2020, 12:53:02 PMTipper reglene blir endret såpass at alle får kommet seg på en kamp eller to. Men kjipt å måtte vente til november/desember med minusgrader og ingenting å spille om...

Half fullt, halv tomt... Sater på at vi har alt å spille om da.
Per Pettersen 1960-1964

Go Up