• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2020

Started by Kagain, September 01, 2019, 15:08:10 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krakra

Tenker at litt av skylden må Soltvedt få, så har det vært litt uflaks. Radlinger, SHN og Skålevik er ikke erstattet. De var viktige for at spillestilen våren 2018 funket. I tillegg har Haugen og Barmen vært mye skadet. Da er ganske mange av fjorårets nøkkelspillere borte.

Men jeg syns fortsatt at LANa filosofi er primitiv. Og at den også var det i fjor vår. Den baserte seg på mye løping og ødelegging av motstanders spill og lite på hva vi selv gjorde med ball. Slikt spill har begrenset potensiale og fremmer ikke gode fotballspillere akkurat. LAN er også feig. Han tørr ikke satse på ungdomen, tørr ikke endre på noe som fungerer sånn passe og tørr ikke prøve noe over tid hvis det funker dårlig i starten.

blobby winters

Radlinger ble erstattet av Holmen Johansen
SHN ble erstattet av RYJ
Skålevik ble ikke erstattet men mer eller mindre fikk lov til å gå fordi vi allerede hadde hentet Bamba som erstatter

Ja, uflaks at Haugen og Barmen ble skadet, men vi hadde hentet Løkberg og Strand som backup IL.

På papir ser det ut som gode signeringer, men det har ikke fungert og personen med ansvar for spillerlogistikk har ikke gjort en god nok jobb å sørge for at egenskapene, spiller stilen og kvaliteten passer i Branns system.

Jeg synes ikke det er uflaks at:-
LANs spillestil trenger en duellsterk anker og vi henter en ballfordeler.
Eller at vi henter en spiss som blir lett frustrert hvis han ikke blir servert med målsjanser når vi vet at han kommer aldri til å få mange målsjanser måten LAN spiller.
Vi henter Løkberg med løpskraft og ballgjenvinning når vi trenger kreativitet fra høyre IL.
Vi henter Strand når venstre IL er oppspillspunkt for lange høye baller.

Var det en plan bak disse signeringene eller, jo de er gode spillere så la oss kjøpe dem og finne ut av hvordan vi legger om spillestilen til å passe etterhvert?


krakra

Uflaksen ligger i skadene. Og at nøkkelroller ikke er fylt godt nok må Soltvedt ta sin del av ansvaret for. Så er resten av ansvaret LANs, men det er ikke sånn at alt skyldes at han ikke vil spille god fotball liksom.

Lasaron

Finfin Respons: Angående moderasjonene i punkt 1. Jeg vet ikke om LAN har hatt noe dårligere vilkår enn andre trenere det passer å sammenligne med. Han har nok hatt like gode eller bedre vilkår enn de fleste til å forme en stall i sitt bilde. Vil jeg tro.
Tren på langskudd

SK

Quote from: blobby winters on October 25, 2019, 21:52:21 PMRadlinger ble erstattet av Holmen Johansen
SHN ble erstattet av RYJ

Ergo er de ikke erstattet...

Finfin respons

Quote from: krakra on October 25, 2019, 17:43:48 PMTenker at litt av skylden må Soltvedt få, så har det vært litt uflaks. Radlinger, SHN og Skålevik er ikke erstattet. De var viktige for at spillestilen våren 2018 funket. I tillegg har Haugen og Barmen vært mye skadet. Da er ganske mange av fjorårets nøkkelspillere borte.

Men jeg syns fortsatt at LANa filosofi er primitiv. Og at den også var det i fjor vår. Den baserte seg på mye løping og ødelegging av motstanders spill og lite på hva vi selv gjorde med ball. Slikt spill har begrenset potensiale og fremmer ikke gode fotballspillere akkurat. LAN er også feig. Han tørr ikke satse på ungdomen, tørr ikke endre på noe som fungerer sånn passe og tørr ikke prøve noe over tid hvis det funker dårlig i starten.

Men var den primitiv i fjor vår? Jeg er litt uenig men ikke helt uenig.
Ja, mye løping og ødelegging lenger oppe i banen enn vanlig, men det er jo beskrivelsen av all defensiv jobbing (men lavere i banen er det lettere å lage en tett ramme fordi hele laget er mindre strekt og ligger mer kompakt, så det ser enklere ut). Med ball gjorde vi utrolige ting på bakre tredjedel. De seks bakerste spilte seg ut gang på gang. Samtidig avslørte denne festfotballen en svakhet på ankerplass. Sivert var ikke rett person for den mer spillende fotballen som nå manifesterte seg. Her ble det litt primitive løsninger litt for ofte, noe jeg erindrer hele forumet gremmet seg over.

Det var likevel den såkalte siste tredjedelen som jevnt over ikke har fungert optimalt i henhold til filosofien med å angripe med overtall fra mellomrommet. Ikke våren 2018, men det var jo resultatmessig greit nok i sølvsesongen 2016 av en eller annen Orlovsk grunn.

LAN sin opprinnelige filosofi teoretisk sett er diverse frispillingsteknikker, sideforskyvninger og ubalanseskapende grep for å få pjåtet den ballen til indreløperne i det berømte  m e l l o m r o m m e t .  Den teoretiske filosofien er ikke primitiv, men viser seg kanskje som litt naïv?

Så, hva med filosofien i praksis?
La meg være ærlig. Det har sett primitivt ut.
Jeg synes mange av overgangene inn  mot årets sesong hadde potensiale til å forbedre denne filosofien, få det til å funke i praksis, men jeg er nesten like skuffet som alle andre over resultatene og fruktene.

MEN: Har vi egentlig sett en stall som skulle klare denne filosofien -- før årets sesong? Har ikke Brann egentlig holdt på med diverse plan-b og plan-c i påvente av den rette stallsammensetningen, som årets lag    *endelig*   s k u l l e   ha? Jeg tror dette. Jeg tror dette.
--
Tottenhamtreneren sa følgende denne uken: Alle nye spillere trenger 1 1/2 år til 2 år for å slå gjennom. Det stemte i alle fall med løftenes gutt, Amer Ordagic. Han er den lovede, han som profetene og de gamle har ventet på. Det er han som skal løse denne floken, med å både være kreativ og duell-heltn. Og da kommer alt i rette stand.
Kanskje.

Nixon

Jeg så litt på kampen mellom Lillestrøm og Engen i går, og denne Matthew for hjemmelaget virket som en bra Nilsen-spiller på den sentrale midtbanen. Han tok godt for seg foran midtforsvaret. Men så så jeg at han er ganske ettertraktet og har blant annet sagt nei til et tilbud fra Rosenborg i høst da betingelsene ikke var gode nok. Så da når vi neppe opp.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Du tenker som en bedre variant av SHN-rollen eller?

Nixon

Quote from: Kagain on October 28, 2019, 10:37:11 AMDu tenker som en bedre variant av SHN-rollen eller?

Ja det var tanken at han passet bedre i den rollen enn de som vi har i klubben i dag.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Det kan jo tenkes at en slik type spiller seriøst vil kunne finne på å ønske seg til Brann.
Tren på langskudd

Kagain

Ja, men er det noe Brann burde sprenge et lønnsbudsjett for eller bare hvis han aksepterer lønn under taket?

Lasaron

Vi har mindre og mindre billettinntekter, noe som igjen vil gå ut over sponsorinntekter. Vi tjener ikke særlig med premiepenger for plasseringen i eliteserien. Vi selger ikke spillere for noe særlig. Vi tjener ikke penger på e-cup. Slik vil det etter all sannsynlighet fortsette. Dermed kan vi selvsagt ikke sprenge lønnsbudsjettet. Tvert i mot. Vi må redusere lønningene, og hente spillere deretter.
Tren på langskudd

Corran

Sponsor inntektene er litt over budsjett (ble nevnt i en artikkel hin dagen) og de skal vel ikke fornye noen av de større etter denne sesongen så der har de litt tid på seg til å forbedre produktet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: Lasaron on October 30, 2019, 12:35:51 PMVi har mindre og mindre billettinntekter, noe som igjen vil gå ut over sponsorinntekter. Vi tjener ikke særlig med premiepenger for plasseringen i eliteserien. Vi selger ikke spillere for noe særlig. Vi tjener ikke penger på e-cup. Slik vil det etter all sannsynlighet fortsette. Dermed kan vi selvsagt ikke sprenge lønnsbudsjettet. Tvert i mot. Vi må redusere lønningene, og hente spillere deretter.

Likevel mener folk at sesongen er over i august og at det ikke spiller noen rolle hvem vi stiller med og hvordan vi gjør det resten av sesongen. Sannheten er vel at Brann har alltid noe å spille for.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

At folk føler det i august er et symptom på sykdom. Det er jo pr defenisjon irrasjonelt. Folk følte det slik likevel fordi de "visste" at elendigheten ville fortsette.

Jeg tok til orde for at LAN måtte gå i juli, fordi jeg "visste" at elendigheten ville fortsette allerede da. Nå er jeg der at jeg må ta meg sammen for å reise meg når Brann scorer på stadion. Jeg er veldig resignert følelsesmessig.

La meg skynde meg å legge til at jeg har "visst" ting før også, og tatt feil.

Til det tråden handler om: Brann må gå etter bosmannspillere, og ta opp juniorer. Prøve å hente noen lokale bossmenn.
Tren på langskudd

SKBCPH

Mats Solheim spiller sin siste kamp for Hammarby i dag. Har bestemt seg for å flytte hjem til Norge. Fortid i Sogndal, og har blitt legende etter fire sesonger og 110 kamper for Bajen.

Er fra Loen, i vårt eget nye fylke, Vestland.

31 år gammel potet, perfekt for LAN.

Men er ganske frittalende på sosiale medier og i media. SÅ hadde passet perfekt i Brann for 15 år siden. Nå? Not so much.
- Vi har den treneren vi har.

gladiporno

Solheim var høyreback da han spilte for Sogndal. Fin backup for jevnaldrende Teniste. Kalsaas hives.

Finfin respons

Koomson må ut. Øygården kan få ham. Nå er det nok.
Kanskje.

Corran

Han var dårlig men ikke dårligere enn alternativene.
Og han har det i seg må bare få en trener som får de ut
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Overgang nr 1 vinteren 2020 er LAN ut. Å stille med 7! forsvarsspillere til start sier sitt.

Selvfølgelig blir det få mål
mot når taktikken bare er forsvar.
Brannsupporter.

ACHTUNG

I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Lasaron

Kjekt for han. Riktig alder og lokal type. Kan nok absolutt være aktuell som erstatter for Wormgoor. Jeg tror LAN heller vil ha Amankwah enn Glesnes, for å si det sånn.
Tren på langskudd

ACHTUNG

La oss da inderlig håpe at det er en ny trener som henter Yaw og ikke LAN.
I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Lasaron

Joda, men la oss være realistiske. Det er tydelig at Nixon har hatt rett hele tiden. LAN sitter kjempetrygt. Hans tidligere resultater med oss trumfer tydeligvis alle uheldige virkninger av at han fortsatt er treneren vår.
Tren på langskudd

Kagain

Jeg vil forøvrig trekke frem at det som var ment som en "fleip" da jeg skrev hent Yaw Eystein fra Danmark. Dette var før han kom til Stabæk. Spennende at han faktisk har gjort det godt også, det hadde jeg ikke trodd.

Lasaron

Om Brann bare har råd til å kjøpe en veletablert og god spiller i vinter, håper jeg det blir Jakob Glesnes. Wormgoor skal vekk, Eggen er alt for dårlig, Acosta begynner å bli gammel. Løvgren er for lite, vi må ha en til. Det blir Glesnes. Han er god på mye, ledertype, fin alder og lokal.
Tren på langskudd

gladiporno

Quote from: Lasaron on November 10, 2019, 18:55:28 PMOm Brann bare har råd til å kjøpe en veletablert og god spiller i vinter, håper jeg det blir Jakob Glesnes. Wormgoor skal vekk, Eggen er alt for dårlig, Acosta begynner å bli gammel. Løvgren er for lite, vi må ha en til. Det blir Glesnes. Han er god på mye, ledertype, fin alder og lokal.

Jeg tror ikke Brann er i stand til å hente spillere under kontrakt foran neste sesong. Med tanke på hvor lite treffsikker Branns sportslige ledelse er på dyre spillerkjøp, er det kanskje like greit.

Av lokale midtstoppere vil jeg helst at Brann henter Grønner tilbake. Det skjer dog neppe.

Spelaren

Spiller det egentlig noen rolle om det er en dyr under kontrakt eller en av de mange bosmenn som går rundt og tråkker? Suksessraten er omtrent like stor.
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

stigh

Ser Eurosport studio linker helland til brann i vinter. Hva tenker folk om dette?

gladiporno

Quote from: stigh on November 10, 2019, 22:13:15 PMSer Eurosport studio linker helland til brann i vinter. Hva tenker folk om dette?

Så ikke innslaget, men tipper det er ren spekulasjon fra han rabiate svensken eller den mindre galne halvdelen av romsdalstvillingene.

Uansett ser jeg ikke for meg at Nilsen ville brukt Helland eller hvilken som helst spiller med offensiv kraft som sin fremste styrke på en slik måte at deres kvaliteter kommer fram. Og ja, jeg er klar over at Helland har spilt for Nilsen tidligere.

Hvis man ser bort i fra hva Nilsens fotball gjør med offensiv anlagte fotballspillere, ville jeg uansett foretrukket Phillip Zinkernagel. Brann har dog neppe råd til noen av dem. 

Lasaron

Her er en foreløpig ønskeliste inn og ut, basert på følgende premisser:

- LAN fortsetter
- Lite penger
- Brann mener alvor med tanke på flere lokale og flere talenter i stallen

Mine tanker er at vi må opprettholde kvaliteten på spillerne bak, for å fortsette å være god bakover. Fremover er det nok potensiale, og jeg har mine tvil til om LAN klarer å få noe særlig ut av å hente enda en god spiller der. Han må få de som er der til å prestere først.

Keeperplass: Sats på Opdal og Pettersen, samt en av ungdommene som allerede er i klubben som tredjekeeper, en som holder junioralder og kan matches der. Eirik Holmen Johansen ut. Digg om vi får et par hundre tusen kr der.

Forsvar: Ut med Wormgoor og Eggen. Kanskje vi får noe for Eggen? En liten slant? Inn med Løvgren og Glesnes.

Midtbane: Ut med Yttis, kanskje vi får noe? Inn med Berg Sande fra Nest.

Angrep: Ut med Karadas, inn med Mehnert og Hustad.

Forøvrig, fyll på med egne.

Et slikt overgangsvindu vil være en betydelig og helt nødvendig senking av snittalder, samtidig som vi beholder mange komtinuitetsbærere i klubben. Det vil også øke den lokale profilen i betydelig grad. Og det vil øke sjansen bra mye for å utvikle egne spillere, og sende et godt signal til lokale talenter.
Tren på langskudd

Larsendos

Quote from: Lasaron on November 11, 2019, 11:40:33 AMHer er en foreløpig ønskeliste inn og ut, basert på følgende premisser:

- LAN fortsetter
- Lite penger
- Brann mener alvor med tanke på flere lokale og flere talenter i stallen

Mine tanker er at vi må opprettholde kvaliteten på spillerne bak, for å fortsette å være god bakover. Fremover er det nok potensiale, og jeg har mine tvil til om LAN klarer å få noe særlig ut av å hente enda en god spiller der. Han må få de som er der til å prestere først.

Keeperplass: Sats på Opdal og Pettersen, samt en av ungdommene som allerede er i klubben som tredjekeeper, en som holder junioralder og kan matches der. Eirik Holmen Johansen ut. Digg om vi får et par hundre tusen kr der.

Forsvar: Ut med Wormgoor og Eggen. Kanskje vi får noe for Eggen? En liten slant? Inn med Løvgren og Glesnes.

Midtbane: Ut med Yttis, kanskje vi får noe? Inn med Berg Sande fra Nest.

Angrep: Ut med Karadas, inn med Mehnert og Hustad.

Forøvrig, fyll på med egne.

Et slikt overgangsvindu vil være en betydelig og helt nødvendig senking av snittalder, samtidig som vi beholder mange komtinuitetsbærere i klubben. Det vil også øke den lokale profilen i betydelig grad. Og det vil øke sjansen bra mye for å utvikle egne spillere, og sende et godt signal til lokale talenter.

Veldig enig. Kanskje vi skulle hatt en stopper til? En som kan spille stopper + back.

På bortebane er vi der vi skal være. Hjemme derimot.. mest sannsynlig blir det ikke nok bedring, så da går vi inn i en sesong der målet må være øvre halvdel + cupfinale

Lasaron

En stopper til? Tja. Vi vil ha Acosta, Glesnes og Løvgren. Pluss et talent eller to. Kanskje Kristiansen eller Barmen til nød kan vikariere. Tror det er greit nok.
Tren på langskudd

Lasaron

Er det mulig å hente "bergenseren" Noah Jean Holm? Han er fast spiss på G18-landslaget, og scorer en del mål der. Han er også fast på U19-laget til RB Leipzig, der han også scorer en del mål. Født i 01. Kontrakten hans med tyskerne går ut i juli. Er dette for mye å forlange? (Så kan man alltids spørre seg hvorfor i all verden han skal gå til en klubb der han ikke får spille.)
Tren på langskudd

Jose Arrogantio

Quote from: Lasaron on November 12, 2019, 08:58:24 AMEr det mulig å hente "bergenseren" Noah Jean Holm? Han er fast spiss på G18-landslaget, og scorer en del mål der. Han er også fast på U19-laget til RB Leipzig, der han også scorer en del mål. Født i 01. Kontrakten hans med tyskerne går ut i juli. Er dette for mye å forlange? (Så kan man alltids spørre seg hvorfor i all verden han skal gå til en klubb der han ikke får spille.)

Og hvorfor i all verden hente en spiller som ikke får spille. Ingen vits i at Brann bruker penger på spillere under 23.

Lasaron

Du har rett. Jeg er litt sånn uhelbredelig på det feltet. Foreslår stadig talentvennlige ting, enda vi har den treneren vi har. Det er vel en liten flik av meg som håper LAN skal endre seg, eller at vi skifter trener, siden jeg foreslår slike ting. Tenk om vi hadde hatt en trener der man seriøst kunne diskutert å hente et ungt spisstalent fra Bergen med et halvt år igjen av en akademikontrakt i en tysk storklubb.
Tren på langskudd

krakra

Jeg tror Brann kvier seg for å hente mer profilerte talenter. Det gjør det vanskeligere å påstå at de ikke er gode nok.


Gulløl

November 14, 2019, 14:38:55 PM #138 Last Edit: November 14, 2019, 14:40:28 PM by Gulløl
Quote from: Nixon on November 14, 2019, 13:56:30 PMhttps://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/nest-sotra-spillere-trener-med-brann/s/5-8-1173871

Noen som har troen?
Neida. LAN driver ikke med prøvespill, det hadde tatt seg ut.

Nilsen er svært nøye med å påpeke at BA ikke må kalle treningsoppholdet for et prøvespill.
- De trener med oss fordi vi synes at det er de er de beste spillerne vi har i nærmiljøet, og vi er interessert i å følge med på dem. De kan bli bedre kjent med oss, mens vi kan bli bedre kjent med dem. Samtidig er de med på å heve nivået på treningene våre, nå som vi mangler en del spillere, sier Nilsen.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Lasaron

Siden den er bak betalingsmur hadde det vært kult om man i alle fall kunne nevnt hvilke spillere det er snakk om.
Tren på langskudd

SKBCPH

Nesse Stephensen og Daniel Arrocha. Siste trening i dag. Neste uke tar Bjarte Haugsdal og Mads Sande turen fra øyriket.
- Vi har den treneren vi har.

gladiporno

Quote from: SKBCPH on November 14, 2019, 15:30:51 PMNesse Stephensen og Daniel Arrocha. Siste trening i dag. Neste uke tar Bjarte Haugsdal og Mads Sande turen fra øyriket.

Selv om de fleste av disse er over salgbaralder, er det bare positivt at Brann tester spillere i nærmiljøet som har gjort det bra. Mer av dette, takk.

krakra

November 14, 2019, 21:59:25 PM #142 Last Edit: November 14, 2019, 22:01:58 PM by krakra
Haugsdal ja. Hvis han under Landro faktisk har utviklet seg til å bli en stopper som er god nok for et lag med ambisjoner om gullkamp så burde jo det alene vært grunn nok til å ansette den nye Sandnes Ulf-treneren. Nesse Stephensen har jo lenge vært en artig spiller, så hvis Landro har fått skikk på de fysiske og defensive manglene hans i sterk nok grad til at han kan spille i ES så er det spennende det.

Den mest spennende her er naturligvis Mads Sande. Enda en spiller det har vært snakket om i noen år(var jo en tid der enkelte påstod han var bedre enn Emil Hansson) som har fått en slags hull på utviklingsbyllen i Nest. Han er sikkert for ung for Brann, men en spiller med et offensivt driv som bare Haugen og Strand i dagens Brann-stall matcher.

Lasaron

Norge slo selveste Tyskland 2-1 i U18-landskamp nettopp. Bergenseren Noah Jean Holm scoret begge målene. Kontrakten går ut i sommer.
Tren på langskudd

Kagain

Jeg liker at Noah Jean Holm hypes litt. Vet ikke noe om hvilken type spiller han er, men han er tydeligvis ung og vet hvor målet står. Ikke bare det, men han treffer innenfor stengene av og til også.

Jeg vil dog tro at denne ungfolen vil kreve noe penger da han har vært kjent som et talent lenge og har jo tross alt kommet ut som profesjonell på RB Leipzig. Han var jo tidenes yngste med proffkontrakt i Godset også.

Så det spørs om Brann har pengene eller interessen (det er tross alt en ungdom dette) til å handle han inn. Kanskje de kunne fått David Nielsen med på lasset?

Gulløl

November 19, 2019, 12:33:19 PM #145 Last Edit: November 19, 2019, 12:42:39 PM by Gulløl
Tror Vito som 31 år gammel midtstopper som kommer fra en av de dårligste europeiske ligaene skal slite med å få en bedre kontrakt og lønn enn den Brann gav han tilbud om. Spesielt når han som firebarnsfar også ønsker en familievennlig by å spille fotball i som han sier til BA i går.
I BA sin artikkel "bekrefter" Vito også at Legia Warszawa er en av klubben som har vist interesse, men at han har fortsatt god tid på å bestemme meg. Polsk media har kastet seg på det som stod i BA og har fått informasjon at Legia ikke er interessert i han i det hele tatt og at det ikke er noe tema. Legia har for tiden fem sentrale forsvarsspillere står det også i artikkelen linket under.
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,25423401,transfer-holendra-do-legii-pewny-na-50-proc-on-chce-legia.html

Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Spelaren

Dette er ikkje en av de dårligste ligaene i Europa.
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

krakra

Sier du at Vito er overbetalt Gulløl?

SKBCPH

Quote from: Spelaren on November 19, 2019, 14:16:47 PMDette er ikkje en av de dårligste ligaene i Europa.

Eliteserien er rangert som nummer 29 av 55 toppdivisjoner i UEFA, så nei. Men nedre halvdel kan vi vel påstå vi er for øyeblikket.
- Vi har den treneren vi har.

Spelaren

Quote from: SKBCPH on November 19, 2019, 14:22:30 PM
Quote from: Spelaren on November 19, 2019, 14:16:47 PMDette er ikkje en av de dårligste ligaene i Europa.

Eliteserien er rangert som nummer 29 av 55 toppdivisjoner i UEFA, så nei. Men nedre halvdel kan vi vel påstå vi er for øyeblikket.

Koeffisientsmessig er me på 23. plass av 55 ligaer, ifølge selve gudfaren på dette området.

"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

Go Up