• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Aune Selland Heggebø

Started by Kagain, August 15, 2019, 09:28:49 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kagain

Jeg tror nok at Heggebø kunne ha godt av et forlenget utlån ut året til Nest. Få litt trygghet, dunke inn noen mål. Mest fordi at jeg ikke tror at LAN kommer til å bruke han i høst uansett. Han er nettop fylt 18 og vil fremdeles være 18 når sesongen sparkes i gang neste år.

Hustad er noe eldre og i mitt hode tror jeg at det vil telle i hans favør hos LAN. Jeg har heller lyst at en som er trent som spiss skal få lov å dasse rundt der på toppen. Jeg mener, mål er jo ikke så viktig for LAN sine spisser. Så om Hustad er villig til å være fysisk på toppen der og springe som et pisket skinn så har han en lys fremtid hos LAN.

Alternativene er

1. Karadas på topp. Men problemet er at Karadas ikke holder en hel kamp.
2. Berisha på topp. Men da må Brann legge om spillet.
3. Vill og uhemmet eksperimentering med omskolering av spillere. LAN har jo truffet der en gang før (Braaten), men jeg ser ikke frem til at Strand eller noen skal jage der fremme...

krakra

Hvis du ikke tror LAN vil bruke ham nå er det da noen grunn overhodet til å tro at LAN vil bruke ham neste når? Hustad vil fortsatt være eldre. Mehnert og.

Skal vi bare slå fast allerede nå at så lenge LAN er trener så er det beste å leie ut Heggebø? Siden vi bare godtar premisset om at Lan er Lan og Lan bruker ikke unge spillere?

Nixon

Uansett hvor bra intensjonen om å hente Heggebø tilbake er, så blir det til en virkelighet som ikke finnes. I den virkeligheten som faktisk finnes er det til det beste for spilleren å bli i Nest ut sesongen.
Rød makt på Hansa!

Falkman

Quote from: krakra on August 26, 2019, 08:45:31 AMMan burde hente Heggebø hjem og bruke han som spiss. Er det ikke rom for det nå er det vanskelig å se at det vil bli rom for det de beste 2-3 årene. Hustad kan sikkert være en nødløsning, men siden han ikle har stort mer potensiale enn en middels ES-spiss så er det et litt kjipere valg.

Vet vi at Hustad bare har potensialet til å bli en middels ES-spiss? og vet at Heggebø har potensialet til å bli noe mer?  spør for en venn.

Nixon

Heggebø har alderen på sin side, men mer enn en middels ES-spiss? Da må det bli fart på utviklingen for å si det sånn.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Quote from: krakra on August 26, 2019, 09:01:20 AMHvis du ikke tror LAN vil bruke ham nå er det da noen grunn overhodet til å tro at LAN vil bruke ham neste når? Hustad vil fortsatt være eldre. Mehnert og.

Skal vi bare slå fast allerede nå at så lenge LAN er trener så er det beste å leie ut Heggebø? Siden vi bare godtar premisset om at Lan er Lan og Lan bruker ikke unge spillere?

JEg liker jo å tro at om Heggebø herjer hos Nest Best og Hustad går på trynet så det synger i Brann så kan det hende at LAN er villig til å bruke han mer. Selv om han er ung. Poenget her er at han fremdeles er et talent 1. januar 2020, men om han er like god som du later til å mene så har han bevist noe slikt ettertrykkelig ute på Sotra i løpet av det halvåret. Så da er han et enda mer attraktivt talent. Som har bevist ferdigheter på et høyere nivå enn Brann 2. OVer lengre tid.

Det er ikke jeg som har stemplet Hustad og Mehnert som ubrukelig, det er noen andre. Så jeg bare prøver å få til en situasjon der man kan bli kvitte disse to såkalt ubrukelige spissene.

Men se for deg at Hustad fortsetter i NEst og Heggebø blir hentet tilbake. Hustad har færre konkurrenter ettersom Heggebø ikke er der lengre, LAN bruker ikke unggutter slik at Heggebø ikke får vist seg. Heggebø ender sin karriere som forumhelt og ÅSanespiller.

 Det er ingenting som tyder på at Brann (om han har mulighet) spiller talenter med mindre de ettertrykkelig har bevist noe. Da følger det at om Heggebø er så talentfull som du vil ha det til så vil det være flott for han om han får spille garantert i stedet for å bli erstattet av Strand på spissplass i Brann.

krakra

Hva hvis Heggebø herjer fullstendig i Nest og Hustad ikke går på trynet så det synger da? Hva hvis Heggebø bare er god i Nest, og Hustad er middelmådig i Brann?

Ja, du har helt rett. Heggebø er fortsatt er talent 1. januar 2020 og derfor vil alle argumentene for å leie ham ut fortsatt være der da.

gladiporno

Quote from: krakra on August 26, 2019, 08:45:31 AMMan burde hente Heggebø hjem og bruke han som spiss. Er det ikke rom for det nå er det vanskelig å se at det vil bli rom for det de beste 2-3 årene. Hustad kan sikkert være en nødløsning, men siden han ikle har stort mer potensiale enn en middels ES-spiss så er det et litt kjipere valg.

Nå har riktignok Nilsen hatt en del out-of-character øyeblikk i år, men såpass drøye ting som å bruke spillere under 22 år tror jeg ikke han gjør om så hele a-laget dør av matforgifting.

Heggebø spiller neppe for Brann i 2019. Om han spiller for Brann før fylte 25 er avhengig av om hvor lenge Nilsen er trener i Brann.  

Lasaron

Løsningen, på alle måter, er å skifte trener.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Kagain

Quote from: krakra on August 26, 2019, 11:14:40 AMHva hvis Heggebø herjer fullstendig i Nest og Hustad ikke går på trynet så det synger da? Hva hvis Heggebø bare er god i Nest, og Hustad er middelmådig i Brann?

Ja, du har helt rett. Heggebø er fortsatt er talent 1. januar 2020 og derfor vil alle argumentene for å leie ham ut fortsatt være der da.

Ja, om de to tilfellene du skisserer hender, så vet vi i alle fall at Heggebø antageligvis ikke vil være det største tapet for Brann.

Når det gjelder argumentene for å leie ham ut så vil de være betydelig svekket om Heggebø dominerer og viser seg å være "for god for OBOS". I Nest får han spille, og det vil da være lettere å vurdere ferdighetene hans om han har hatt en halv sesong med jevnt spill på OBOS nivå. Følgelig vil en slik god sesong svekke argumentene for å leie ham ut igjen. Ihvertfall i en rettferdig verden.

krakra

Så hans «Pressfrie» opphold i Nest består av at han må herje der for å vise at han er verdt noe for Brann? Har Hustad herjet i OBOS ennå?

Kagain

Ikke fritt for press. Lavere press.

Og ja, tanken er at om han viser hva han er god for så blir LAN tvunget til å gjøre noe så u-LANsk som å la han spille fast. Hustad var jo godt omtalt før Brann kjøpte han, men han har ikke herjet. Men han skal jo selges allikevel ettersom han er udugelig, og da kan man like gjerne ta han tilbake til Brann og la han være backup her. Så blir det mindre konkurranse på Heggebø i Nest.

Du vet, Krakra, det er ungdommer som Heggebø som er fremtiden. Ikke gamle & mette OBOS-spillere som Mehnert og Hustad.

krakra

August 26, 2019, 16:13:15 PM #62 Last Edit: August 26, 2019, 16:15:55 PM by krakra
Har du sett Hustad i det hele tatt siden du stempler ham som udugelig?
Istedenfor å hente Hustad hjem for å gjøre konkurransen lettere for Aune kan vi hente Heggebø hjem og la han spille her.

Premisset du legger for at Heggebø skal leies ut nå tilsier dog at han burde signere for en annen klubb så fort som mulig.

Kagain

Det er ikke jeg som har stemplet Hustad som udugelig. Om du ser tilbake på mine innlegg så har andre tatt til orde for å selge Hustad snarest mulig da han måtte være et bomkjøp uten i det hele tatt å få vist seg frem. Allerede en uke etter han kom til Brann var det noen som var ute og mente at det bare var å selge han. Fortest mulig.

Hvem steg da frem fra mørket for å si at "Vi må i alle fall la fyren få en sjanse..."? Jo, trauste Kagain. Noen dager senere er det på an igjen med desperate rop om å "Selge Hustad". Selv før Heggebø fikk a-lags kontrakten sin. Jeg bare regnet med at siden noen ville selge han så måtte han være udugelig. Jeg er skeptisk til fyren, men jeg vil la han få sjansen til å motbevise meg.

Når jeg så videre fremmer en påstand om at det for Heggebø sin utvikling kanskje ville vært best å få en høst i Nest, så er det av flere grunner (i tilfeldig rekkefølge under).

* Kjensgjerning: Det sitter langt inne for LAN å la unge talenter få spille. Om Heggebø blir hentet tilbake til Brann for å varme benk så er det ikke positivt for Heggebø.

* Kjensgjerning: det er nivåforskjell på 3. divisjon (Brann 2) og Eliteserien (Brann). Om Heggebø får prøve å ta trappene i to steg fremfor ett kan det være nyttig for han.

* Kjensgjerning: så langt ser det ut som Heggebø har levert greit for Nest. Det kan virke som det er lettere for han å få spille der enn i Brann.

* Mange ser ut til å mene at ved å gi spillere tillit over tid vil være best for spillerens utvikling.

* Heggebø er kun 18 og allerede forumhelt. Han vil fremdeles være 18 om 4 måneder. Og kanskje enda større forumhelt. Hva er ulempen med å la han få de 4 månedene?

I sum mener jeg at vi må stikke fingeren og andre kroppsdeler i jorden og innse at det faktisk er LAN som er trener for Brann. Videre må vi anerkjenne det faktum at Brann ikke akkurat er eliteseriens yngste lag, mye på grunn av LAN og Soltvedt sine prioriteringer.

Man kan syns og mene at Heggebø før få komme tilbake til Brann og spille fast, og jeg er ikke uenig der. Jeg anser det derimot som forholdsvis usannsynlig at LAN kommer til å la han spille fast (se forrige avsnitt), og da er Nest det nest beste alternativet. Det er hovedsaklig to grunner til at jeg mener at en fast plass hos Brann i høst er tvilsomt. Den første av de er at LAN er en trener som kjører på det trygge. Den andre er at hva man enn kan si om Heggebø i det skrivende tidspunkt, så er en ting i alle fall sikkert: han har ikke fått mulighet til å overbevise enda. Han er et ubeskrevet blad på ett vis. En talentfull unggutt som har blitt tatt opp i stallen til A-laget og lite annet.

Håper som jeg klamrer meg til er at om Heggebø virkelig er så suveren som man håper, så kan det kanskje bli så åpenbart for LAN at han faktisk ikke tør annet enn å la Heggebø få spille. Det er kanskje en umulig drøm, men den er ørlite mer mulig om Heggebø gjør en solid figur der ute på Sotra denne høsten.

krakra

Du er den eneste jeg har sett beskrive Hustad som udugelig. Ingen andre. «Noen» har sagt at han verken har nivået eller potensialet som trengs for å være i stallen til en klubb med våre skyhøye ambisjoner. Det betyr ikke udugelig. Han er en bra OBOS-spiss og kan sikkert gjøre en bra jobb for middelhavsfarere i OBOS på sikt.

Du trenger ikke gjenta de samme argumentene. Mitt poeng er at disse vil gjelde 2020 også. Det kan jeg garantere deg. Det hjelper ikke at han fortsatt er et talent når premisset er at Lan ikke tørr å satse på talenter. Da blir han leid ut til han ikke signerer kontrakt igjen, vi har nok et eksempel på at Brann ikke tørr å satse ungt og sjansen for at spennende talenter vil signere for Brann blir enda mindre. Vi har faktisk en glimrende mulighet til å gi talentene matching i Eliteserien i høst. En sjanse vi ikke har før vi ryker ut av medaljestriden igjen. Noe vi ikke bør håpe skjer så ofte. Istedenfor å ta den muligheten så vil folk leie ut vårt mest aktuelle talent ut sesongen fordi treneren ikke vil bruke talenter. Men «ingen vet hva som skjer neste år»

Kagain

Quote from: krakra on August 26, 2019, 17:32:59 PMDu er den eneste jeg har sett beskrive Hustad som udugelig. Ingen andre. «Noen» har sagt at han verken har nivået eller potensialet som trengs for å være i stallen til en klubb med våre skyhøye ambisjoner. Det betyr ikke udugelig. Han er en bra OBOS-spiss og kan sikkert gjøre en bra jobb for middelhavsfarere i OBOS på sikt.

Du trenger ikke gjenta de samme argumentene. Mitt poeng er at disse vil gjelde 2020 også. Det kan jeg garantere deg. Det hjelper ikke at han fortsatt er et talent når premisset er at Lan ikke tørr å satse på talenter. Da blir han leid ut til han ikke signerer kontrakt igjen, vi har nok et eksempel på at Brann ikke tørr å satse ungt og sjansen for at spennende talenter vil signere for Brann blir enda mindre. Vi har faktisk en glimrende mulighet til å gi talentene matching i Eliteserien i høst. En sjanse vi ikke har før vi ryker ut av medaljestriden igjen. Noe vi ikke bør håpe skjer så ofte. Istedenfor å ta den muligheten så vil folk leie ut vårt mest aktuelle talent ut sesongen fordi treneren ikke vil bruke talenter. Men «ingen vet hva som skjer neste år»

Jepp, jeg har nok overdrevet litt der. Men jeg vil jo si at om en spiller kun tenkes å gjøre en bra jobb for en middelhavsfarer i OBOS (ikke en gang i eliteserien) og bør selges snarest mulig, så er det mye det samme som å si at han er udugelig for en klubb som Brann. For som du kanskje riktig påpeker så har de etter sigende mye høyere ambisjoner enn å være en middelhavsfarer i OBOS. Jeg anser dog Hustad inntil videre som stallfyllkvalitet i Eliteserien, men jeg ser ikke bort fra at med en taktikk som den Brann kjører hvor mål faktisk ikke er så viktig for spissene så kan han kanskje klare seg greit.

Jeg har gjentatt de samme argumentene flere ganger, men poenget har ikke blitt tatt enda. Så la meg forsøke å gjøre poenget mitt så klart som mulig.

OM Heggebø får en god høstsesong hos Nest så vil det kanskje føre til at selv en stabeis som LAN føler et press og ser seg nødt til å la han spille i neste sesong. På BAKGRUNN av det Heggebø forhåpentligvis får bevist hos Nest i HØST. Selv om jeg ikke tror det er en stor sannsynlighet for det, så er den STØRRE enn om Heggebø sliter benk hos Brann denne høsten.

Så for Brann, LAN og Heggebø sitt beste: La gutten få sjansen til å oppleve tillit og mestring. Hos Nest. 

Nixon

Quote from: Kagain on August 26, 2019, 17:20:50 PMMan kan syns og mene at Heggebø før få komme tilbake til Brann og spille fast, og jeg er ikke uenig der.

Spille fast? Hvorfor i alle dager vil du Brann og oss supportere så vondt?
Rød makt på Hansa!

krakra

Nå har du endret premisset fra herje til «god høstsesong». Tidligere var jo god ikke nok til at han var noe tap for oss.
Han bør få tillit og mestring her. At situasjonen endrer seg til det bedre neste år er fullstendig urealistisk. Sannsynligvis vil konkurransen bli hardere og ambisjonene høyere.

Nixon

Quote from: krakra on August 26, 2019, 17:32:59 PMVi har faktisk en glimrende mulighet til å gi talentene matching i Eliteserien i høst. En sjanse vi ikke har før vi ryker ut av medaljestriden igjen. Noe vi ikke bør håpe skjer så ofte. Istedenfor å ta den muligheten så vil folk leie ut vårt mest aktuelle talent ut sesongen fordi treneren ikke vil bruke talenter.

Dette er blitt en litt merkelig diskusjon. Mange er sikkert helt enig at høsten ville vært en god mulighet til å gi Heggebø matching. Men når folk likevel ikke vil det så er det fordi han sannsynligvis ikke ville fått denne matchingen. Det er jo ikke opp til noen av oss å "ta denne muligheten". Jeg kan ikke se hvordan det vil være til det beste for Heggebø å komme tilbake til en slik usikker tilværelse.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: krakra on August 26, 2019, 17:55:32 PMAt situasjonen endrer seg til det bedre neste år er fullstendig urealistisk. Sannsynligvis vil konkurransen bli hardere og ambisjonene høyere.

Det har du rett i. Og det er vel i bunn og grunn slik vi vil ha det; at det skal bli vanskeligere å vanskeligere å spille seg inn på Brann for hvert eneste år.
Rød makt på Hansa!

krakra

Quote from: Nixon on August 26, 2019, 18:03:41 PM
Quote from: krakra on August 26, 2019, 17:55:32 PMAt situasjonen endrer seg til det bedre neste år er fullstendig urealistisk. Sannsynligvis vil konkurransen bli hardere og ambisjonene høyere.

Det har du rett i. Og det er vel i bunn og grunn slik vi vil ha det; at det skal bli vanskeligere å vanskeligere å spille seg inn på Brann for hvert eneste år.
Men vil vi ha det sånn at når det egentlig ikke er spesielt langt vei inn. Når vi har to reelle spisser som vi pleier å bruke samtidig, begge har karantene i neste kamp, den ene får det i minst tre kamper og vi ikke har noe igjen å spille for så leier vi ut får fremste talent fordi vi ikke har noe tro på at treneren vil la han spille?

Giles

Selvfølgelig har Krakra rett. Både Heggebø og Hustad burde fått sjansen i høst. Det burde en annen trener også.
Det kan ikke bli verre enn nå.
Da sett bort fra at trenden fortsetter, noe som ikke er usannsynlig, med LAN ved roret.
Tredje strake kommer mot Lillestrøm.

Lasaron

Heggebø er like gammel nå som Håkon Evjen var i fjor. Evjen-historien er langt fra unik. Det er en svært vanlig måte å bli en god fotballspiller på. Evjen spilte mye i fjor, på et lag som neppe var særlig dårligere enn Brann er nå.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Corran

Hustad har vel gjort sine saker bra siden han kom til Nest? Har vel scoret i hver kamp + noen assist. Herjet både med Mhenert og med Heggebø så når de kommer tilbake må Landro komme med på lasset :-)

Men Brann kommer til å hente en av dem nå før neste kanmp da både Bamba (mest sannsynlig) og
Berisha er ute med karantene.
Heggebø er jo bare på et 17 dagers utlån så vidt jeg har forstått det og er jo den av de 2 som er mest drillet i Brann sitt system da Hustad vel ikke har hatt noen treninger med Brann???
Så en skulle tro det var mest naturlig å hente Heggebø tilbake ut i fra dette?

Eller kanskje de panikk kjøper en eller annen middelmådighet for alt for mye peng?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Det siste er mest sannsynlig.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Spelaren

Tipper Heggebø skuler innom her og bare "å, nei... eg er det nye forum-helten".
Alle må gå.

Nixon

Det mest triste er dog (etter min mening) at han visstnok for øyeblikket er det beste U-avdelingen kan tilby.
Rød makt på Hansa!

gladiporno

Quote from: Nixon on August 27, 2019, 07:53:05 AMDet mest triste er dog (etter min mening) at han visstnok for øyeblikket er det beste U-avdelingen kan tilby.

Vet ikke om jeg er helt enig i det. Hvis vi ser bort fra Kalsaas, vil jeg si at Maden, Toftesund, Moldenes, Tufta, Steinseide og Berg Kvinge er vel så spennende, men de har helt andre roller i laget.

Fysisk ligger Heggebø nok fremst. Der er han nærmest på linje med mange elitespillere. God målteft har han også. Må utvikle evnen til å holde på ball i press. Har gjort store fremskritt der det siste året. 

gladiporno

I en normal klubb ville Tufta og Maden (evt. Mjøs) vært 5. og 6. valg på midtbanen. Brann velger i stedet seks etablerte spillere med dertilhørende lønn. Resultat: Kaos, tap og billig spillersalg etter et halvt år. 

Nixon

Quote from: gladiporno on August 27, 2019, 08:11:43 AMVet ikke om jeg er helt enig i det. Hvis vi ser bort fra Kalsaas, vil jeg si at Maden, Toftesund, Moldenes, Tufta, Steinseide og Berg Kvinge er vel så spennende, men de har helt andre roller i laget.

Joda, men det var ikke spisskrise i klubben da Heggebø fikk starte treningskampen mot Lysekloster eller ble tatt opp i A-stallen. Så han må jo regnes som blant de fremste. Men vi får se. Jeg håper jo at jeg tar feil og at han er bedre enn inntrykket som jeg har.
Rød makt på Hansa!

Erifos

Quote from: Kagain on August 26, 2019, 11:07:24 AMMen se for deg at Hustad fortsetter i NEst og Heggebø blir hentet tilbake. Hustad har færre konkurrenter ettersom Heggebø ikke er der lengre, LAN bruker ikke unggutter slik at Heggebø ikke får vist seg. Heggebø ender sin karriere som forumhelt og ÅSanespiller.

Mulig jeg tar feil og at regelen er fjernet, men er det ikke slik at en spiller ikke kan representere mer enn to klubber i et kalenderår? Hustad har tellende kampen for Notodden og Nest-Sotra.

https://www.theguardian.com/football/2015/jan/14/hatem-ben-arfa-limbo-clearance-fifa-nice-newcastle

gladiporno

Quote from: Erifos on August 27, 2019, 09:16:51 AM
Quote from: Kagain on August 26, 2019, 11:07:24 AMMen se for deg at Hustad fortsetter i NEst og Heggebø blir hentet tilbake. Hustad har færre konkurrenter ettersom Heggebø ikke er der lengre, LAN bruker ikke unggutter slik at Heggebø ikke får vist seg. Heggebø ender sin karriere som forumhelt og ÅSanespiller.

Mulig jeg tar feil og at regelen er fjernet, men er det ikke slik at en spiller ikke kan representere mer enn to klubber i et kalenderår? Hustad har tellende kampen for Notodden og Nest-Sotra.

https://www.theguardian.com/football/2015/jan/14/hatem-ben-arfa-limbo-clearance-fifa-nice-newcastle

Regelen eksisterer fremdeles, men gjelder ikke for Hustad fordi hans overgang til Nest inngår i NFFs prøveordning som gjelder utlån av spillere under 22 år.

Kagain

Quote from: krakra on August 26, 2019, 17:55:32 PMNå har du endret premisset fra herje til «god høstsesong». Tidligere var jo god ikke nok til at han var noe tap for oss.
Han bør få tillit og mestring her. At situasjonen endrer seg til det bedre neste år er fullstendig urealistisk. Sannsynligvis vil konkurransen bli hardere og ambisjonene høyere.

Nå har du misforstått hva jeg ville frem til.

Om man herjer så er det bedre enn en god høstsesong, og en god høstsesong hos Nest er bedre enn benkesliting hos Brann.

JEg tror at det du skriver om god ikke nok til at han vare noe tap kommer fra følgende meningsutveksling

Kagain: "JEg liker jo å tro at om Heggebø herjer hos Nest Best og Hustad går på trynet så det synger i Brann så kan det hende at LAN er villig til å bruke han mer."

Krakra: "Hva hvis Heggebø herjer fullstendig i Nest og Hustad ikke går på trynet så det synger da? Hva hvis Heggebø bare er god i Nest, og Hustad er middelmådig i Brann?"

Kagain: "Ja, om de to tilfellene du skisserer hender, så vet vi i alle fall at Heggebø antageligvis ikke vil være det største tapet for Brann"

Så "Ikke det største tapet" versus "Ikke noe tap [i det hele tatt]". OM Hustad gjør det godt eller middelmådig, så har han i det minste ikke gjort det skikkelig dårlig. JEg burde kanskje tatt en helgardering på det jeg skrev og formulere meg gjennom formalisert matematisk logikk. Det er vanskelig å bruke logiske symboler som ikke a og a, union og snitt i vanlig tekst, så jeg setter opp premissene gjennom fire situasjoner.

Situasjon 1: Heggebø herjer [I Nest]. Hustad går på trynet [I Nest] = a
Situasjon 2: Heggebø herjer [I Nest]. Hustad går IKKE på trynet. Dvs. presterer greit nok [I Nest] = b
Situasjon 3: Heggebø herjer [I Nest]. Hustad går IKKE på trynet. Dvs. presterer greit nok [I Brann] = c
Situasjon 4: Heggebø gjør det bra [I Nest]. Hustad er middelmådig [I Brann] = d

Jeg kan også sette opp en femte og sjette situasjon

Situasjon 5: Heggebø sliter benk [I Brann]. Hustad gjør det greit eller til og med bra [I Nest] = e

Situasjon 6: Heggebø sliter benk [i Brann]. Hustad flopper etter en god start [I Nest] = f

a= LAN kan være villig til å bruke han mer grunnet store forskjeller i prestasjoner.

b= LAN kan være villig til å bruke han mer grunnet beviste prestasjoner på et høyere nivå enn før.

c= LAN kan så for seg at Heggebø har et veldig høyt toppnivå, men i tillegg til dette ar Brann har fått testet ut et mulig alternativ til Heggebø. En spiller kan bidra til noe (om kanskje ikke noe annet mer enn å fylle stallen) i Brann. Videre vil de da se at Heggebø å absolutt har noe å fare med på. Kan også føre til et litt større press, men ved siden av dette har man flere strenger å spille på


Både situasjon a og b er noe jeg vil håper vil føre til at selv en kar som LAN som ikke har satset utpreget mye på talenter i sin Brann-karriere kan føle et press på å bruke spilleren eller kanskje han i det minste føler et lite større snev av trygghet. Han vet på en måte litt mer hva han kan forvente.

a vil antageligvis være det som gir størst sannsynlighet for at LAN kan gjøre noe utypisk for han og la Heggebø spille over lengre tid. Det trenger ikke å bety at sannsynligheten er stor, bare større enn det den var.

b kan også telle til Heggebø sin fordel. Men ikke i like stor grad som a.

c og resultatet av c vil nok telle til både Hustad og Heggebø sin fordel. Men for Brann og LAN vil de ved siden av dette få en litt større klarhet i situasjonen for neste sesong. Hustad vil ha kunne vist at han har noe å bidra med på eliteserienivå, og om Heggebø har HERJET så vil han kanskje også bli mer aktuell. Så fra Brann sin side vil dette være bra. Hvordan mennesker som er mer interessert i at lokale folk og lokale talenter spiller for Brann snarere enn hvordan selve spillet og resultatene har vært vet jeg ikke.

Det er tenkelig at d vil (i det korte løp) være litt mindre gunstig for Heggebø enn for for Hustad. OG at LAN da vil bruke Hustad i stedet for Heggebø. Men Heggebø er fremdeles en ung spiller og har over 2 år før han er like gammel som Hustad var da han ble kjøpt til Brann. Men han vil ha fått med seg noe mer erfaring enn det han hadde fra før av. Så Heggebø personlig vil nok tjent på det. Brann vil kanskje ha fått litt mer klart for seg hva de må gjøre vedrørende spiss-situasjonen til neste sesong.

Det som for meg synes sikkert er at både situasjon e og f vil være mindre heldig for Heggebø og hans utvikling som spillere. Hva Hustad får ut av det er en annen sak. Brann på sin side kan kanskje se for seg at Hustad er den de vil arbeide videre med.  

Konklusjonen min står fremdeles fast: Ser man historisk på LAN sitt bruk av talenter, så vil nok det å forlenge NEst-utlånet til Heggebø frem til jul føre til at han får spille mer. Håpet er at han gjennom å få spille mer primært skal
gjøre det vanskeligere for LAN å se bort fra han som et reellt alternativ til neste sesong, og sekundært utvikle spilleren.

Så kan det være at konkurransen for Heggebø blir større til neste år (om Brann kjøper noen flere spisser og Karadas ikke pensjoneres). Men om han har vist seg litt frem vil kanskje han kunne gjøre sitt til at han hevder seg bedre i konkurransen trass i at alderen taler mot ham. Jeg har vanskeligheter for å tro at ambisjonene til Brann kan bli mye høyere da de satset på å gjøre det godt i serie, cup og Europa i år, og til neste år kan det hende at de ikke en gang er ute i Europa.

krakra

Quote from: gladiporno on August 27, 2019, 09:40:18 AM
Quote from: Erifos on August 27, 2019, 09:16:51 AM
Quote from: Kagain on August 26, 2019, 11:07:24 AMMen se for deg at Hustad fortsetter i NEst og Heggebø blir hentet tilbake. Hustad har færre konkurrenter ettersom Heggebø ikke er der lengre, LAN bruker ikke unggutter slik at Heggebø ikke får vist seg. Heggebø ender sin karriere som forumhelt og ÅSanespiller.

Mulig jeg tar feil og at regelen er fjernet, men er det ikke slik at en spiller ikke kan representere mer enn to klubber i et kalenderår? Hustad har tellende kampen for Notodden og Nest-Sotra.

https://www.theguardian.com/football/2015/jan/14/hatem-ben-arfa-limbo-clearance-fifa-nice-newcastle

Regelen eksisterer fremdeles, men gjelder ikke for Hustad fordi hans overgang til Nest inngår i NFFs prøveordning som gjelder utlån av spillere under 22 år.
Hustad et over 22

krakra

Da avslutter Brann Heggebø-lånet. Det er flott!

Lasaron

Et steg i riktig retning. Så får vi se.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Ikke uventet når Bamba er ute i fire kamper. Så får vi se om det betyr spilletid eller bare bedre dekning bak de som får spille. For uten spilletid hadde han hatt det bedre der han er.
Rød makt på Hansa!

krakra

Skjønner ikke hvordan han ikke skal få spilletid. Særlig mot LSK. Mulig Karadas starter, men han kan da neppe spille mer enn 60 min. Da er det ikke andre spisser på benken og LAN må da rokkere ganske mye for å unngå Heggebø.

Med Gilli og Karadas fra start vil man, sannsynligvis, ha en benk bestående av Heggebø, Mjøs, Tufta, Barmen, Eggen, Grøgaard

Er vel bare Barmen av disse som kan gå inn på spiss. Da mangler man alternativer på midtbanen.

Lasaron

Jeg tror LAN både har Barmen og Karadas foran i køen på spissplass fra start. Kanskje også Gilli og Koomson.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Henki

Ballen skal fremover!

gladiporno

Quote from: krakra on August 28, 2019, 13:52:13 PMSkjønner ikke hvordan han ikke skal få spilletid.

Enkelt. Barmen som spiss i kveld. Karadas inn de siste ti etter at Brann hadde fått to i rassen og må score mål.

De neste kampene spiller Berisha spiss før Bamba er tilbake fra suspensjonen.

Sliter litt med å se hvordan han skal få sjansen.

Jose Arrogantio

Fikk sjansen i går. Ikke beste kampbildet for ham å vise seg fram på, men fikk faktisk litt spilletid mer enn siste 10, så det var positivt.

Lasaron

Ja, og han klarte seg like bra eller bedre enn Karadas gjør i 80% av sine innhopp.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Bra med innhopp slik at han fikk prøvd seg. Men ble ikke styrket i troen på at han vil ta steget opp til å bli en spiss på et topplag i den øverste divisjonen.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Jeg tror ikke det er vanlig for en debutant på dette nivået, i den alderen, å spille særlig bedre i sitt første innhopp.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Nixon

Neida, jeg sier ikke at han gjorde seg bort på noen som helst måte. Jeg tror bare ikke at han har det i seg.
Rød makt på Hansa!

Huff

Heggebø var god, og lyktes vel  i samtlige av de få situasjonene han var involvert i. Ingenting av dette var spektakulært, og han viste ingenting ekstraordinært, men dette var et solid innhopp. Det blir selvsagt umulig å konkludere med at han har det som skal til eller ikke ut fra et 20.minutters innhopp med det kampbildet han kommer inn i.
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Nixon

Quote from: Huff on September 02, 2019, 10:27:58 AMDet blir selvsagt umulig å konkludere med at han har det som skal til eller ikke ut fra et 20.minutters innhopp med det kampbildet han kommer inn i.

Det er sant. Men for det første er det ingen konklusjon. Og for det andre er det basert på flere minutter enn dette.
Rød makt på Hansa!

Yngve

Quote from: Nixon on September 02, 2019, 09:01:38 AMBra med innhopp slik at han fikk prøvd seg. Men ble ikke styrket i troen på at han vil ta steget opp til å bli en spiss på et topplag i den øverste divisjonen.

Akkurat dette er problemet talent i Bergen har.

Får komma innpå og spela 10-15 minutt. Skårar ikkje hat-trick, ergo konkluderer me med at han ikkje vil verta spiss i toppklassen.

Det må vera lov å be om tolmod frå både tidlegare presidentar og andre som ser Brann-kampar. La han få kjenna på nivået litt etter litt. La han få litt fleire minutt i kroppen og så sjå om han er klar for større oppgåver.

Lasaron

Nixon har vel allerede bedyret at han ikke har konkludert, bare at han tror.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Go Up