• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ranheim - Brann 04.08.19 kl 18:00

Started by Superjack, July 24, 2019, 20:39:18 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Her er BARE seier godt nok. Ydmylet i cupen og et av tidenes ran på Stadion.

Samme lag som 2. omgang mot Stabæk, takk!

Kanskje med unntak av om Vito spiller for barnebarnet.
Brannsupporter.

ACHTUNG

Stiller LAN samme lag som mot Stabæk, vinner Brann. Det avhenger også litt av at han kjører inn de rette innbytterne til riktig tid, for stallen og elleveren til Brann er flere nivåer over Ranheims.

Spelaren

"Me hadde mykje av banespelet, men klarte ikkje å omsetta dominansen der i mål, og det må me berre jobba vidare med. Så har også Ranheim nokre spelarar av toppklasse, og laget e ikkje ein kasteball - som dei absolutt viste i dag. Me må berre bretta opp ermane og jobba knallhardt i veka so kjem så skal me revansjera oss i neste kamp."
Gå av.

Kagain

Ja, regner med at det er noe slikt han kommer til å si etter denne kampen mot Ranheim også... Har dessverre ikke troen på at LAN og guttene får til noe bedre der oppe enn sist gang de var der...

Lasaron

Hvis Brann ikke vinner denne kampen, skal jeg bli medlem igjen.
Tren på langskudd

Giles

Hvorfor skulle Brann vinne, 0-5 på to kamper hittil i år.

Kagain

Enig der. Ser for meg den klassiske oppskriften: Brann dominerer pasningsspillet, men kjører bare pasninger på kryss og tvers i forsvaret. Karlsen og/eller Reginiussen klarer å krangle inn et mål. Brann står med 20 målsjanser, Ranheim 1. Etter kampen kommer LAN ut og forteller at "Det var mange gode fotballspillere på det andre laget" men at "Brann spilte årsbeste, men at de nok en gang hadde marginene mot seg".

Superjack

Brannsupporter.

Corran

Tror Brann reiser seg i denne kampen og taper kun med 1 mål
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Quote from: Corran on July 31, 2019, 22:40:35 PMTror Brann reiser seg i denne kampen og taper kun med 1 mål

Her blir det knallseier!
Brannsupporter.

ACHTUNG


Spelaren

Quote from: ACHTUNG on August 03, 2019, 12:34:22 PMJeg tror Brann vinner

Hadde vært en positiv overraskelse. Rbk er tett i ræven på oss nå.
Gå av.

Lasaron

Sekspoengskamp. Ranheim har en kamp til gode på oss. La oss si at de kommer til å vinne den. Da er de reelt åtte poeng bak oss. Slår de oss i morgen er de da bare fem poeng bak, noe som betyr full kamp. Vinner vi er avstanden elleve poeng og de er da sjanseløse på å nå oss igjen.

2009 var første sesong med 16 lag. To ganger har laget på kvalik fått 34 poeng. Vi kan da si, med forbehold, at vi er sikker med 35 poeng. Vi trenger altså ni poeng til.
Tren på langskudd

SK

Hvis dette er en sekspoengskamp, er nesten hver eneste kamp i serien en sekspoengskamp.

gladiporno

Quote from: Lasaron on August 03, 2019, 18:44:26 PMSekspoengskamp. Ranheim har en kamp til gode på oss. La oss si at de kommer til å vinne den. Da er de reelt åtte poeng bak oss. Slår de oss i morgen er de da bare fem poeng bak, noe som betyr full kamp. Vinner vi er avstanden elleve poeng og de er da sjanseløse på å nå oss igjen.

2009 var første sesong med 16 lag. To ganger har laget på kvalik fått 34 poeng. Vi kan da si, med forbehold, at vi er sikker med 35 poeng. Vi trenger altså ni poeng til.

Det hadde vært greit med noen tilfeldige seire nå tidlig på høsten slik at man kan slappe og nyte en uspennende der nedrykksfaren ikke er overveldende.

Medaljer og e-cupplass er utelukket med tanke på hvor svakt laget faktisk er. Noe som kanskje er like greit med tanke på at vi uansett bare dummer oss ut i Europa.

krakra

Quote from: SK on August 03, 2019, 19:52:22 PMHvis dette er en sekspoengskamp, er nesten hver eneste kamp i serien en sekspoengskamp.
Tror han driver med noe særmorsomme greier der han kaller alle kamper sekspoengerskamper.

Superjack

Seier i morgen PUNKTUM.  Ellers vurderer jeg sterkt å bli meget skuffet.
Brannsupporter.

Corran

PÅ reise i morgen og for mest sannsynlig ikke sett kampen så stor sjanse for at dette blir årets beste kamp.
Er meget sjelden og max 1-2 kamper i året jeg ikke får sett live eller på tv og når det skjer så pleier det alltid å bli kanonkamper med store seire
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Jeg har egentlig null tro på seier i morgen. Men av og til overrasker Brann i slike kamper som i kveld der vi er underdog mot antatt svakere motstand. Jeg føler at det ligner litt på oppgjørene borte mot Sogndal. Vi taper som oftest, men av og til... Krysser fingrer for det!

Rød makt på Hansa

Lasaron

Sekspoengskamper oppstår et stykke ut i serien. Det er når avstanden mellom lagene er slik at seier til det nederste laget gjør at avstanden mellom den blir så liten at det er full kamp dem i mellom. Vinner det øverste laget blir avstanden så stor at det blir umulig for det nederste å ta igjen det andre laget.

Så er jeg enig i at det er bittelitt tullete å kalle dette en sekspoengskamp likevel, selv om den passer til definisjonen min, for det er så mange lag mellom oss. Det er liksom ikke slik at det er Ranheim og Brann det står mellom. Så det er litt på tøys, og litt for å fyre opp viktigheten.
Tren på langskudd

Gulløl

Brann nr.2 på bortetabellen. Ranheim nr. 14 på hjemmetabellen. Ranheim har ikke vunnet siden 25. mai. Brann har trent mye mot etablert forsvar i det siste. Tror ikke Brann gjør lurt å presse høyt i denne kampen, ihvertfall ikke tidlig i kampen. Kontringer i regi av Berisha, Bamba og Koomson bør være nøkkelen til å ta denne seieren hjem. Bamba må få lov til å jakte bakrom og få litt frihet i denne kampen. Har bra håp om seier men blir ikke overrasket om det blir 0-0 eller 1-1.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Opdal
Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen
Barmen - Ordagic - Strand
Koomson - Bamba - Berisha

Grøgaard ute av troppen.

Riktig å ta Strand inn igjen i elleveren, og riktig å beholde de tre på topp. Dog fortsetter LAN famlingen på midten. Haugen og Yttis på benk igjen. Ut og inn. Acosta nok en gang. Akk o ve. Men det er gjerne like bra som Eggen, og nå er ikke Løfgren der.
Tren på langskudd

Nixon

Kanskje det er dette laget som må til borte mot Ranheim. Men generelt sett hadde jeg likt sett mer av at Ordagic hadde en bedre ballspiller å leke seg med på midten. Enten i Haugen eller Jenssen. Eller begge.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Når det gjelder kombinasjonsspill, om det er hva du tenker på, ser det ut til at Strand er vel så god til det som Yttis og Haugen.
Tren på langskudd

krakra

Trodde man hadde funnet et lag jeg. Tydeligvis ikke. Her lukter det at man skal slå langt på Barmen. Hvis ikke er det uforståelig at han er foran Haugen og RYJ.

SK

August 04, 2019, 16:26:29 PM #25 Last Edit: August 04, 2019, 16:29:02 PM by SK


Enig ang. Barmen, ut fra det vi har sett av spillerne i år setter jeg Barmen bak i køen etter Haugen og RYJ.

Nixon

Løkberg er med i troppen som er presentert på brann.no.
Rød makt på Hansa

SK

Quote from: Nixon on August 04, 2019, 16:28:39 PMLøkberg er med i troppen som er presentert på brann.no.

Ja, det stemmer. Ser ut til å ha vært en feil hos vglive som de nå har korrigert.

Lasaron

Jeg syns Barmen har sett_mye_dårligere ut på hodet i år enn tidligere.
Tren på langskudd

Lasaron

Quote from: krakra on August 04, 2019, 16:24:00 PMTrodde man hadde funnet et lag jeg. Tydeligvis ikke. Her lukter det at man skal slå langt på Barmen. Hvis ikke er det uforståelig at han er foran Haugen og RYJ.

Nei, han trenger nok vinteren til å sette laget, har han bebudet.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Nixon on August 04, 2019, 16:28:39 PMLøkberg er med i troppen som er presentert på brann.no.

Det er en uting å moderere innlegget sitt etter at noen har kommentert det, SK!;) Da blir man gjerne hengende i løse luften...

Edit. Så ikke at du hadde skrevet en egen kommentar!:)
Rød makt på Hansa

Lasaron

Ifølge Eurosport Player skulle sendingen til kampen starte 1745. De fem første minuttene gikk med til tabell og kul? bakgrunnsmusikk. Men hei, nå er vi i gang. Kjør!
Tren på langskudd

Nixon

Har det skjedd noe de første syv minuttene? Ble opptatt med en annen kamp som gikk til straffespark.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Hvis du kan gi gult for en takling i det 80. minutt, kan du gi gult for den i det 4. minutt.
Gå av.

Spelaren

Quote from: Nixon on August 04, 2019, 17:09:13 PMHar det skjedd noe de første syv minuttene? Ble opptatt med en annen kamp som gikk til straffespark.

Et par småfarlige avslutninger av hvert lag.
Gå av.

krakra

Vi må få byttet ut disse museumsklare backene.

nero

Lions led by donkeys.

Spelaren

Typisk at eurosports hakkete stream tar vekk magien av en live scoring.
Gå av.

Nixon

Skyte i stedet for å trille ballen på tvers. Ikke dumt, ikke dumt...
Rød makt på Hansa

Lasaron

Tren på langskudd

ACHTUNG


ACHTUNG

Hva holder Ranheim på med? Han burde vært byttet ut for lengst!

Norlings Hund 2

Ganske sikker på at han ikke er full.

ACHTUNG


Spelaren

Litt rart, siden situasjonen med Bamba fortsatt var pågående. Men jo, Berisha ble forsåvidt tatt etter pasningen. Deilig straffe av Wormgoor!
Gå av.

ACHTUNG

Det var IKKE straffe, Berisha detter litt for ofte og litt for lett.

Nixon

Virket billig. Tror vi hadde reagert dersom det hadde blitt blåst sånn mot oss. Men takker og bukker!!
Rød makt på Hansa

wintersleep

If only Brann would have shown the same attitude in Dublin...
Super solid first half.
I just hope LAN lets them keep going this time.

Lasaron

Spørsmålet melder seg: Er Berisha tidenes beste i Brann til å konstruere straffer? Ikke filme, men konstruere. Ellers er det voldsomt hvor opptatt kommentator er av varmen. Jeg gikk nettopp inn og sjekket. 18 grader. Jaja.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Den var meget billig. Uvant for oss å få slike.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Go Up