• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

NM, Arna-Bjørnar - Brann, onsdag 1. mai 2019, kl 18:30

Started by Lasaron, April 29, 2019, 20:48:00 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Følgende kommer vel nærmest garantert til å spille: Løfgren, Eggen, Grøgaard, Marengo, Kjelsrud. Blir spennende å se hvordan midtbanetrioen vil se ut. Kanskje det blir Ordagic - Jenssen - Løkberg.
Tren på langskudd

Kagain

Det føles som mange av de førsterundekampene mot motstand som er antatt svært mye dårligere enn Brann har vært vanskelige. Håper at Brann klarer å dunke inn noen kjappe mål tidlig slik at kampen kan punkteres før den kommer i gang... Men er skeptisk...

Jose Arrogantio

Spent på midtbanen. Ordagic starter sikkert, men håper Strand og Løkberg hviles. Helst RYJ også men da blir det vel fort veldig tynt.

Corran

Quote from: Kagain on April 29, 2019, 21:20:54 PMDet føles som mange av de førsterundekampene mot motstand som er antatt svært mye dårligere enn Brann har vært vanskelige. Håper at Brann klarer å dunke inn noen kjappe mål tidlig slik at kampen kan punkteres før den kommer i gang... Men er skeptisk...
Tror følelsene dine lurer deg litt. Generelt sett har vel Brann alltid gjort det greit med et b-preget lag i første runde.
Er vel kun mot Førde i 2016 de har virkelig slitt (0-0) og utenom det er det vel 2-3 1 måls seire de siste 20 årene.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Tror Jenssen spiller. Hvis ikke, hvem skal spille sentral midt da? Andreas Mjøs? Joda, man kan alltids si at han spiller til daglig sentral midt mot 3.divisjonsmotstand, så hvorfor ikke mot 4.divisjon?
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Corran on April 29, 2019, 22:46:19 PMTror følelsene dine lurer deg litt. Generelt sett har vel Brann alltid gjort det greit med et b-preget lag i første runde.
Er vel kun mot Førde i 2016 de har virkelig slitt (0-0) og utenom det er det vel 2-3 1 måls seire de siste 20 årene.

Takk for oppløftende informasjon. Da ser jeg litt lysere på det :)

Lasaron

Kjenner meg igjen, Kagain. Jeg mener jeg de fleste ganger har tenkt noe sånn som dette: "Akk, hvorfor kan ikke Brann bare feie gjennom første runde med kalassesifre, slik som mange av de andre gjør?"
Tren på langskudd

Nixon

https://www.brann.no/nyheter/stiller-med-lag-pa-eliteserieniva


Brann skal stille med et lag på "eliteserienivå" skal man tro Nilsen. Barmen, Haugen, Gilbert og Bamba er ute med skader og sykdom, mens Holmen er usikker.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Med den skade/sykdomslisten kan et toppet lag se slik ut?

Opdal
Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen
Løkberg - Jenssen - Ordagic
Strand - Berisha - Gilli

Tipper dog at flere av disse starter på benken.
Tren på langskudd

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Håper da vi får se noen unggutter i aksjon, selv om LAN tror det er farlig. Nå har vi effektivt klart å renske klubben for de fleste store talentene, med Christiansen, Stenevik, Pettersen, Bildøy, Martiniussen og Fredriksen er alle forsvunnet siden samme tidspunkt i fjor.
Men vi har jo fortsatt Kalsaas, Moldenes, Heggebø, Tufta og Mjøs. Og i de litt yngre rekker Maden, Baisotti og Kvinge.

ostraume

Hvor ble det av Bildøy? I Nest? Eller er han vurdert til å være for dårlig for Nest?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Marius Bildøy er utleid til Åsane for hele sesongen. De er i andredivisjon, og har seks poeng på sine tre første kamper. Bildøy har blitt byttet inn i alle tre kampene, senest i det 70. minutt. I den ene kampen fikk han en hel omgang. Ingen mål så langt. At han ikke spiller fra start tyder på at han ble i Brann for lenge. Han stagnerte. Men det er da fortsatt håp. Han får iallfall en del spilletid på et høyere nivå enn på Brann 2, og er nok ikke langt unna å starte. Siden han er ung kan han fort hentes tilbake til Brann ved behov.
Tren på langskudd

Norlings Hund 2

At han ikke spiller fra start kan tolkes på mange måter, å påstå at det er fordi han ble for lenge i Brann grenser til idioti.

krakra

Nja, at spilleren som herjet i pre-season som 16-åring for to og et halvt år siden nå ikke får spille fra start i andredivisjon kan definitivt tyde på at han ikke har hatt godt av årene i Brann. Ingenting idiotisk med det. Tvert imot ganske standard.

Nixon

Quote from: krakra on May 01, 2019, 13:32:18 PMNja, at spilleren som herjet i pre-season som 16-åring for to og et halvt år siden nå ikke får spille fra start i andredivisjon kan definitivt tyde på at han ikke har hatt godt av årene i Brann. Ingenting idiotisk med det. Tvert imot ganske standard.

He he, herje i pre-season... Sånn kan også historien skrives om for å passe best mulig. Sannheten er vel én god omgang mot Sogndal i Vestlandshallen og ellers minimalt med spilletid ellers i oppkjøringen. Nærmere bestemt under 90 minutter med spilletid fordelt på åtte treningskamper, derav 45 av disse altså kom i den siste mot Sogndal. Da er det i så fall godt gjort å "herje i pre-season"...

Men ikke dermed sagt at at ikke hadde hatt godt av å vært et annet sted litt tidligere.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Bildøy har jo fått noen innkallinger til forskjellige landslagssamlinger med sitt kull. Han spilte 6 kamper for G18-landslaget i 2018 og har foreløpig en kamp for G19-landslaget i 2019. Både G19-landslaget og G20-landslaget skal ut i mesterskap i mai/juni. De beste 00-modellene er med på G20. Likevel tror jeg Bildøy ikke blir med på G19-landslaget siden han ikke var med på den forrige samlingen med tre kamper.
Tren på langskudd

gladiporno

Quote from: krakra on May 01, 2019, 10:42:33 AMHåper da vi får se noen unggutter i aksjon, selv om LAN tror det er farlig. Nå har vi effektivt klart å renske klubben for de fleste store talentene, med Christiansen, Stenevik, Pettersen, Bildøy, Martiniussen og Fredriksen er alle forsvunnet siden samme tidspunkt i fjor.
Men vi har jo fortsatt Kalsaas, Moldenes, Heggebø, Tufta og Mjøs. Og i de litt yngre rekker Maden, Baisotti og Kvinge.

Moldenes tror jeg pådro seg et brudd i forsesongen og vil være ute lenge.

ACHTUNG


ostraume

Quote from: krakra on May 01, 2019, 13:32:18 PMNja, at spilleren som herjet i pre-season som 16-åring for to og et halvt år siden nå ikke får spille fra start i andredivisjon kan definitivt tyde på at han ikke har hatt godt av årene i Brann. Ingenting idiotisk med det. Tvert imot ganske standard.

Da er vi tilbake på denne damned if you do, damned if you dont-logikken som er litt vrien å forholde seg til.

Dersom alt som er innom Brann egentlig er er dødsrå talenter uavhengig av hvilke karrierer de får etterpå, og uavhengig av hvor lenge de er i Brann, så har du liksom bestemt deg for at de er dødsrå talenter, og at det er ferdig snakket. Realiteten, i mine øyne, er at mange av disse ungguttene rett og slett ikke har potensiale til å bli elitespillere.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Damned if you do damned if you dont?

Når Brann ikke klarer å utvikle fram talentene sine får de kritikk. Hadde de lykkes med det hadde de fått skryt. Det er ikke damned if you do, damned if you dont. At talentene Brann sender fra seg ikke storspiller når de forsvinner fra Brann er ikke et bevis på at Brann ikke er dårlige på talentarbeid. Ikke i det hele tatt. Hvis man hadde snudd på det, og mange talenter hadde hatt stor suksess i Brann og storspilt her. For så å dra ut til andre klubber og storspiller der. Hadde det vært et bevist på at det ikke var Branns fortjeneste at talentene slo til? At de bare var gode?

Ser du på hvilke Bergens-talenter som har slått til i Eliteserien er det i størst grad de som aldri har vært innom Brann, eller som har forlatt Brann i ung alder.

Det er neppe tilfeldig.

Lasaron

Kalsaas og Løfgren fra start. Ungt. I tillegg er Heggebø og Mjøs på benken. Ja, og Harloff, da.
Tren på langskudd

SeLyren

Hadde gledet meg til å se Kalsaas. Synd han måtte ut!

Spelaren

Så litt stygg ut, den duellen der. Går kun på Kalsaas, markeringsbehov.
Gå av.

Brynjulf

Verden hadde vært et mye bedre sted uten terrorister og fotballkommentatorer!

Spelaren

Ordagic, skudd fra 5 meter. 4.divisjonskeeper holder ballen fast.
Ulveseter, skudd fra over 20 meter, skrå vinkel. Eliteseriekeeper slår til corner.
Gå av.

krakra

Og kommentator kan ikke slutte å skryte av den. Var ikke skuddet rett på Opdal?

Spelaren

0-1 Grøgaard. Pen volley etter innlegg frå Gilli. Ser ut som det var en 4.divisjonskeeper mellom stengene igjen  :)  .
Gå av.

Spelaren

Quote from: krakra on May 01, 2019, 17:49:22 PMOg kommentator kan ikke slutte å skryte av den. Var ikke skuddet rett på Opdal?

Det eneste i Opdals forsvar var at den var i en ekkel lav høyde, men eg skal vel være fornøyd med at den ble slått ut til corner denne gangen, og ikkje i farlig rom.
Gå av.

Spelaren

May 01, 2019, 17:56:50 PM #29 Last Edit: May 01, 2019, 18:02:40 PM by Spelaren
1-1, chip over Opdal etter en langball i bakrom frå ABs høgreback. Grusom forsvarslinje (Löfgren og Teniste totalt uenig om linjen).
Pinlig.

1-2 yay straffe igjen.
Gå av.

Lasaron

Marengo typisk. Nest best på Brann, men uten det såkalte sluttproduktet. Ordagic best. Resten skuffende. Innleggskvaliteten til Gilli, med så mange forsøk, er underlig dårlig. Opdal lyser av baklengs. Eliteseriens letteste å score på?
Tren på langskudd

Lasaron

Hyggelig resultat. Likevel gir kampen grunn til bekymring fordi Opdal er kronisk dårlig.
Tren på langskudd

krakra

Mjøs var aktiv og god. Kan vel fint ta plass på benken i helgen med både Haugen og Barmen ute av spill.

Ellers en kamp på det jevne. Stopperne virker litt tunge og trege. Midtbanen var ikke all verdens, men vi tok dem på overlegen fysikk og ferdigheter i andreomgang.

Lasaron

Vil ikke legge for mye i Mjøs sine finfine prestasjoner. Han er vant til å spille i 3. div. Nå kom han innpå mot slitne 4. divisjonsspillere, med bedre medspillere enn han er vant til.
Tren på langskudd

Corran

Mjøs gjorde seg ikke bort og gjorde det bra på målet, men langt fra en plass på benken til helgen.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Fordi? Du vil heller fylle benken med tre spisser og to stoppere? Hvis LAN fortsatt vil bruke Strand som kant er det Ordagic som går inn som indreløper sammen med Løkberg. Da har vi ingen midtbanespillere igjen i stallen som kan sitte på benken og må fylle på fra b-listen. Hvis det da ikke er viktigere å gi plass til både Bamba, Karadas og Kjelsrud Johansen, samt både Løvgren og Eggen på benken.


Lasaron

I eliteserien vil LAN heller la Kjelsrud spille indreløper enn Mjøs.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Kjelsrud god, Marengo god, helt til han fikk seg en eller annen smell, Ordagic god, Mjøs spennende og Karadas akkurat så god som han pleier å være. Resten får godkjent, bortsett fra Opdal, som igjen viser at han ikke har noe å gjøre som Branns førstekeeper. Urovekkende dårlig feltarbeid, det er ofte tilfeldigheter som gjør at ikke det havner baller i det åpne buret, etter at Opdal har vært på skovtur. På målet er det gjerne ikke feil å ruse ut, men han legger seg ned og satser alt på at det kommer et skudd under ham og tar ikke hensyn til chippen som kommer over. Brann MÅ gjøre noe på keeperfronten i sommer, ideelt sett bør klubben ha 2 nye keepre, en ny førstekeeper og en bedre andrekeeper enn Opdal.

Yngve

Såg ikkje kampen, men vil heller ha Mjøs på benken enn Azar. Any day.


Klubben må byrja å tenkja framover, ikkje berre gammalt rask.

Lasaron

Ja, målet til Arna var ikke en tabbe akkurat av Opdal. Men jeg husker jeg tenkte hvorfor han ikke prøvde å gjøre seg stor. Han har jo trent sammen med Piotr, og han var en mester på det. Å ruse ut mot en spiller og gjøre seg stor. Opdal prøvde ikke på det en gang. Han virker like lett å score på som Radlinger og Holmen, bare uten andre styrker.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Glemte jeg å si at Grøgaard var glimrende, spesielt offensivt, med en herlig skuddfot? Problemet er at han er rundingsbøye bakover, han har ikke den samme speeden som Ruben K, til å hente spillere inn igjen, når han blir forbipassert.

Gulløl

Quote from: ACHTUNG on May 02, 2019, 09:13:39 AMGlemte jeg å si at Grøgaard var glimrende, spesielt offensivt, med en herlig skuddfot? Problemet er at han er rundingsbøye bakover, han har ikke den samme speeden som Ruben K, til å hente spillere inn igjen, når han blir forbipassert.
Kan vel være en aktuell kandidat både som venstrekant og venstre indreløper. Seriøs type som jeg håper lykkes i Brann.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG


Go Up