• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tromsø - Brann , søndag 28 april kl 18.00 (runde 5)

Started by Gulløl, April 26, 2019, 11:23:31 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

To dager til ny kamp, vi trenger vel en kamptråd. Vanskelig å tippe hvilket lag LAN velger for tiden men skal jeg forsøke å gå inn i hodet på LAN tror jeg han tar til seg litt av kritikken i forhold til for mye rullering. Derfor tror jeg han bare bytter to spillere i forhold til forrige kamp, Holmen Johansen inn for Opdal på keeperplass og Koomson inn for Rólantsson på høyrekant.

Vi er mange som vil ha Strand fast på venstre indreløper inkl. han selv men etter Barmen sin kamp mot VIF og den viktige offensive rollen han har forblir det nok venstrekant på Strand denne gangen også.  

Haugen som ikke er i skikkelig slag enda står i fare for å bli vraket til fordel for Løkberg, men tror Haugen får tillit i denne kampen også.  

Synd med Bamba som ikke får tillit over flere kamper på spissplass, men jeg tror ikke Berisha blir benket.
Altså tipper LAN velger dette laget med kun to endringer i forhold til forrige kamp.          

          Holmen Johansen
Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen
    Haugen - Yttergård Jenssen - Barmen
      Koomson - Berisha - Strand


En må vel si at Tromsø er favoritter til å vinne på søndag, de har historisk hatt veldig god kontroll på Brann på hjemmebane. Skal Brann ha en sjanse til å vinne bør de ta lærdom av de siste årenes kamper der oppe og ha en god plan. En nøkkel til seier for Brann er å få i gang Haugen og Yttergård Jenssen sine kreative evner med gjennomspill lang baken til Berisha, men det er vel lettere sagt enn gjort siden begge spillerne ser ut å mangle enn del på formen.

Brann har ganske dårlig statistikk på bortebane mot Tromsø og vi må tilbake til 2010 for å finne forrige Brann-seier. Siste seks kamper har Brann kun hentet et poeng og scoret to mål der oppe, ganske elendig altså.

Siste seks kamper på Alfheim Stadion:
2018: Tromsø - Brann 2-1
2017: Tromsø - Brann 1-1
2016: Tromsø - Brann 1-0
2013: Tromsø - Brann 2-0
2012: Tromsø - Brann 2-0
2011: Tromsø - Brann 4-0

I forhold til pågående flystreik blir ikke Brann sitt lag berørt siden de reiser med Widerøe. Brann reiser opp i morgen på lørdag og trener om kvelden på Alfheim 24 timer før kampstart.

I forhold til supporterne som hadde planer om å reise oppover er dette blitt meldt:
Jeg har fått indikasjoner at en del som hadde planlagt å dra som ikke får dratt, sier leder i Brann Bataljonen Roger Lillebøe-Hansen.Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Gulløl on April 26, 2019, 11:23:31 AMVi er mange som vil ha Strand fast på venstre indreløper inkl. han selv men etter Barmen sin kamp mot VIF og den viktige offensive rollen han har forblir det nok venstrekant på Strand denne gangen også.

Skåringen til Barmen var utsøkt, men gjorde han veldig mye offensivt ellers? Såvidt jeg husker tapte han veldig mange av duellene på de mange lange ballene som ble slått opp. Kan ikke huske at han stusset ballen videre mange ganger til medspiller i god posisjon. Og når det faller bort er det ikke veldig mye igjen. Jeg hadde satt han på benken dersom jeg var trener og spilt med et litt mer bevegelig og kontringsterkt mannskap.
Rød makt på Hansa

Gulløl

April 26, 2019, 12:34:58 PM #2 Last Edit: April 26, 2019, 12:43:02 PM by Gulløl
Quote from: Nixon on April 26, 2019, 11:49:11 AMSkåringen til Barmen var utsøkt, men gjorde han veldig mye offensivt ellers? Såvidt jeg husker tapte han veldig mange av duellene på de mange lange ballene som ble slått opp. Kan ikke huske at han stusset ballen videre mange ganger til medspiller i god posisjon. Og når det faller bort er det ikke veldig mye igjen. Jeg hadde satt han på benken dersom jeg var trener og spilt med et litt mer bevegelig og kontringsterkt mannskap.
Barmen har evnen til å komme i scoringposisjon og virker på gang selv om han enda er et stykke fra toppformen. I tillegg til det flotte målet hadde han en heading like over tverrliggeren etter 15 min. Hadde også en uheldig bom på ballen i bra scoring situasjon (der også Strand bommet rett etterpå). I tillegg til en nesten situasjon foran mål etter 57 minutt etter innlegg fra Gilli. Mener Barmen var en av de som klarte seg best mot VIF. Brann har scoret sjelden mot Tromsø borte siste årene, mulig at det er på dødballer Brann har størst sjanse på søndag der Barmen har en av sine styrker. Når det gjelder kontringsterkt mannskap har ikke Brann så mange på benken som kan forbedre det så mye. Koomson vil nok spille uansett på søndag (for Gilli) og konkurrerer ikke direkte med Barmen om plass på laget. Marengo kunne bidratt på kontringer men er fremdeles skadet. Å erstatte Barmen med Ordagic eller Løkberg bidrar vel heller ikke så mye i forbedret kontringsstyrke. Bamba kan bidra med forbedret kontringsstyrke men da må nok Berisha ofres på spissplass og da mister Brann andre egenskaper i laget. Ikke enkelt dette og LAN klør seg nok i hodet inn mot søndagens kamp. Håper Brann allerede nå sonderer markedet etter en kontringssterk kantspiller inn mot sommervinduet, noe laget absolutt trenger.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Gulløl on April 26, 2019, 12:34:58 PMÅ erstatte Barmen med Ordagic eller Løkberg bidrar vel heller ikke så mye i forbedret kontringsstyrke.

Jo, det hadde det. Spesielt Løkberg. Barmen sinket oss veldig på en del overganger mot VIF.
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Vi har ikke vunnet en tellende kamp i 433 i 2019.

Det er på tide med:
Holmen
Acosta - Vito - Løfgren
Strand - Haugen - RYJ - Løkberg - Gilli
Bamba - Berisha
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

osoerli

Du får noko med Barmen, og du tapar noko med Barmen.  I mine auge skal ikkje Barmen spela heile kampar, men enten koma inn elle bli bytta ut.  Løkberg og Strand skal i mine auge starta som indreløparar 10 av 10 kampar.  Strand kan gjerne spela heile kampen, Løkberg kan bli bytta ut.  Haugen, Barmen og Ordagic er indreløparar som kan koma inn frå benken og gjera ein forskjell.

eg ville starta med dette laget:

               Holmen
Teniste  Bis  Vito   Ruben1
Løkberg    Ruben2      Strand
Gilli          Bamba       Berisha

og avslutta med dette:

              Holmen
Teniste  Bis  Vito   Ruben1
Haugen    Ruben2   Barmen   
Koomson  Berisha   Strand

Bytter ca etter 55 (Haugen), 65 (Koomson) og 70 (Barmen) minutt
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Danny1

Jeg digger måten Barmen i langsomt trav gang etter gang dukker opp i riktig posisjon i boksen. Haugen sammen med Teniste og høyreving kommer alltid til innlegg fra høyre (VIF og Viking kampene). Koomson var fresh mot VIF. Strand er best som indreløper, da kombinerer han og Berisha godt sammen (Kristiansund). Sett sammen alt dette som har vært bra, og kjør på:

                             Keeper

     Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen

              Haugen - Yttergard - Strand

             Koomson - Barmen - Berisha

Bamba er jokeren på benken.
Løkberg og Gilli klar om noen går tom.
Karadas som desperate plan omega as usual.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Gulløl

April 26, 2019, 17:24:16 PM #7 Last Edit: April 26, 2019, 17:26:16 PM by Gulløl
Kun Opdal som er forskjellig fra laget jeg satte opp, altså det kan ende opp med kun en endring fra forrige kamp.

Klipp fra BA:
Ut fra fredagens trening på Nymark, ser det ut som om Gilbert Koomson er tilbake på laget i sin vante posisjon på høyrekanten. «LAN» plasserte nok en gang Peter Stramd på kanten, på samme måte som i de siste kampene og på torsdagens formasjonstrening.
Laget som fikk en ekstra «peptalk» etter treningen, og som sannsynligvis starter søndag, var dette (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen - Gilbert Koomson, Veton Berisha, Petter Strand.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Skal Brann spille som de har gjort i store deler av de siste kampene med måking av ball opp mot en spiss bør Barmen spille på topp, Berisha være på venstrekant og Strand indreløper. De jobber utrettelig og ville vunnet mye dueller rundt nedfallsfrukten rundt Barmen.

Alternativt må Acosta byttes ut bak, for da trenger det heller en som kan ta med ball opp og skape overtall i midten. Ala Eggen Rismark.

Jeg håper på løsning 1, men dette blir vel bare arbeidsmaur. Så jeg tipper Strand, Berisha, Gilli, og Løkberg alle spiller.
Brannsupporter.

SK

Noe av det mest åpenbare må være å få Strand inn som indreløper. I valget mellom han og Barmen, hadde jeg valgt Strand 10 av 10 ganger. Barmen får kjempe om den andre indreløperplassen med Haugen/Løkberg/Ordagic. Å sette Strand på kanten, er misbruk av kvalitet i laget. Barmen på sin side var en hemsko i det offensive spillet forrige kamp, som andre var inne på sakket han fremdriften ved flere anledninger. Derfor kan han ikke foretrekkes foran Strand, selv om han scoret et mål. Bamba må for øvrig spille, sammen med Berisha. Noe annet går ikke an slik vi sliter i det offensive.
Men hvis det blir som det ser ut, at Bamba fortsatt er på benk, og at attpåtil Opdal igjen skal spille, gidder jeg rett og slett ikke bruke tid på denne kampen. Da ser jeg heller maling tørke.

blobby winters

Dette må være året at Brann endelig får en seier i Tromsø.

             Holmen Johansen
Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen
    Haugen - Y Jenssen - Strand
      Koomson - Bamba - Berisha

Gulløl

Spillsenteret i BA i dag antyder at Bamba spiller fra start mot Tromsø. Om det er tro eller fakta vet jeg ikke siden det ikke er antydet noen annen plass. På fredag opplyste BA at han ikke var på førstelaget på formasjonstreningen.

Klipp fra BA:
LAN vil antakeligvis gjøre noen endringer på laget. Bamba kommer trolig inn fra start. Åttemillionersmannen må begynne å levere. Han skyver i så fall Berisha ut på kanten.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Jeg mistenker nok at Opdal får stå videre i mål. Løkberg kommer kanskje inn for Haugen for å tilføre enda litt mer løpsstyrke. Så da vil Brann ha en fysisk solid midtbane. En høy stolpe som kan tilføre litt til hodedueller og en liten Duracell-kanin som kan springe motstanderne i senk. Både Barmen og Løkberg har jo gode evner til å komme i scoringsposisjon, så med litt stang inn kan dette bli en viktig nøkkel for laget.

Jeg mistenker nok at Bamba er i start-elleveren, men jeg mistenker at han vil bli sendt på vingen i stedet for Gilli. Så kan han og Berisha bytte posisjon etter pausen.

Ninja-Bob

Eg ville ha spelt med dette laget:

Holmen Johansen

Teniste Wormgoor Løfgren Kristiansen

Haugen Jenssen Strand

Koomson Bamba Berisha

...med Berisha nesten som ein ekstra spiss når me angrip mot etablert, men kva veit eg?

1908

Johansen har ikke blitt sett i Tromsø med de andre.. Syk? Dessverre Opdal i mål da..

Erifos

Quote from: 1908 on April 28, 2019, 11:46:15 AMJohansen har ikke blitt sett i Tromsø med de andre.. Syk? Dessverre Opdal i mål da..
Ikke i troppen. Skåret to for Brann 2 i går --> https://www.brann.no/nyheter/malfest-og-varens-forste-brann-2-seier

Billy Elliott

Som en annen over her også er inne på, om lagoppstillingen avslører at Strand fortsatt brukes på kant, Opdal står i mål og Bamba er på benken tror jeg ikke jeg gidder å bruke tid på å se denne kampen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Quote from: Billy Elliott on April 28, 2019, 12:07:55 PMSom en annen over her også er inne på, om lagoppstillingen avslører at Strand fortsatt brukes på kant, Opdal står i mål og Bamba er på benken tror jeg ikke jeg gidder å bruke tid på å se denne kampen.
Er enig med at deg i lagoppstilling, men å ikke gidde å se kampen pga lag uttak synes jeg er merkelig om en er supporter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Quote from: Corran on April 28, 2019, 13:44:12 PM
Quote from: Billy Elliott on April 28, 2019, 12:07:55 PMSom en annen over her også er inne på, om lagoppstillingen avslører at Strand fortsatt brukes på kant, Opdal står i mål og Bamba er på benken tror jeg ikke jeg gidder å bruke tid på å se denne kampen.
Er enig med at deg i lagoppstilling, men å ikke gidde å se kampen pga lag uttak synes jeg er merkelig om en er supporter

Når klokken slår 18.00 klarer jeg neppe å holde meg unna, uansett, men det er et bilde på hvor frustrende det er når man allerede før kampen starter «vet» hvordan den kommer til å bli.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

Opdal i mål, Strand på kant og Bamba på benken. God natt.

EHJ ikke i troppen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Falkman

Skuffende lagoppstilling. Nesten verst å gjemme vekk Strand på kanten enda en gang. Forventer talløse hodedueller mellom Berisha og Wangberg.

Superjack

Har LAN hørt på ballspark? Var endringen som ble foreslått der. Gilbert på kant. La dette laget få virke litt no, før det blir endringer. Men hvorfor er ikke Holmen med, om det ikke er pga sykdom eller skade er det jo særskilt rart.
Brannsupporter.

Superjack

Quote from: Falkman on April 28, 2019, 16:04:29 PMSkuffende lagoppstilling. Nesten verst å gjemme vekk Strand på kanten enda en gang. Forventer talløse hodedueller mellom Berisha og Wangberg.

Om de fortsetter å pelme baller med snø på mot Berisha så må enten LAN gå på grunn av komplett idiotisk kampplan, eller spillerne som gjør dette tas i skole med pisk og spanskrør.
Brannsupporter.

Gepard

Lan feiger ut mot Pamer og co ja. Strand og Løkberg burde vært indreløperne borte mot Tromsø, om målet er å presse høyt. Bamba inn for Berisha, og Veton på venstrekanten. 

Norlings Hund 2

Ser på dette som en offensiv lagoppstilling, om vi skulle være feige her ville løpsmaskinene Gilli og Løkberg definitivt ha vært på banen.

Falkman

Fremstår mer og mer mystisk at Løkberg og Strand fikk så mye tillit som indreløpere i treningskampene. Var jo åpenbart ikke meningen å bruke dem sammen der når alvoret startet.

Romarius

Quote from: Norlings Hund 2 on April 28, 2019, 16:13:46 PMSer på dette som en offensiv lagoppstilling, om vi skulle være feige her ville løpsmaskinene Gilli og Løkberg definitivt ha vært på banen.

Ser ikke at vi skulle vært noe mindre offensiv med Løkberg på banen. Han er vel en rimelig gjennombruddshissig spiller.
Skulle gjerne startet med Løkberg og Strand på midtbanen og Bamba som spiss. Merkelige at Bamba holdes utenfor igjen.
På den annen side, det er når forventningene er lavest at vi innimellom slår til med en kanonkamp. Kanskje i dag?


Gulløl

Erik Huseklepp mener dette er den beste startoppstillingen Brann har stilt med i år (Fotballxtra).
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Falkman on April 28, 2019, 16:30:02 PMFremstår mer og mer mystisk at Løkberg og Strand fikk så mye tillit som indreløpere i treningskampene. Var jo åpenbart ikke meningen å bruke dem sammen der når alvoret startet.

Nei, man kan jo lure. Men Haugen var jo en del ute i treningskampene, og trekket med lange baller til Barmen har fungert tidligere og det er jo en enkel og kanskje også litt feig løsning for treneren når alvoret begynner.

På en annen side er det nesten samme mannskap i to kamper på rad. Det kan kanskje gi oss noe i denne kampen. Men var det ni år siden vi vant der sist? Jeg setter ikke mange penger på at det snur i dag for å si det sånn.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Nixon

Nilsen holder fortsatt på at det var en god kamp mot VIF. Nesten så jeg begynner å tro på det...
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Nixon

Rød makt på Hansa

Spelaren

Huff, for en fiaskokontring. En presis pasning og Strand kunne ha kommet på skuddhold. I stedet går han feil vei og nesten lager kontring imot.
Gå av.

gladiporno

Quote from: Nixon on April 28, 2019, 16:58:10 PMNilsen holder fortsatt på at det var en god kamp mot VIF. Nesten så jeg begynner å tro på det...

Skarsfjord-vibber.

Fortsetter Brann som tidligere er det betydelig større sjanser for at laget havner i nedrykkstriden enn noe annet.

Hittil i år kjennetegnes Brann ved elendig/ikke eksisterende keeperspill, vaklevorent forsvarspill og et urytmisk angrepsspill. Dette er kjennetegn til et nedrykkslag.

Selvtilliten til hele laget blir også mer usikker av en ubrukelig keeper. Vi vet at vi vil slippe inn mål i hver kamp, samtidig vet vi ikke om vi klarer å score mål.  

Spelaren

April 28, 2019, 17:22:54 PM #35 Last Edit: April 28, 2019, 17:32:30 PM by Spelaren
Bra trykk nå, men det er tydelig at det mangler litt på det siste. Tromsø virker klar på at de ønsker å forsvare seg mot innlegg, noe som er lett for dem når det er Berisha de møter. I tillegg er det så mye upresist når ballen først ligger langs bakken.

For en kuk Pirinen er.
Gå av.

OhAhCantona

Brann henter en 38 år gammel reservekeepere fra et OBOS-lag og er overrasket over at han ikke er topp klasse

Gepard

Her har LAN en soleklar mulighet å sette Strand inn sentralt, for å dekke inn Haugen sine pasningskvaliteter og kreativitet, så går han for Løkberg sammen med Barmen sentralt. Sjokkerende

Eivind

Vi styrer alt men beslutsomhet er mangelvare blant denne gjengen.

Spelaren

Det tråkles og tråkles, så slår man en ball som ingen går på. Det er så mye smårusk i angrepsspillet, samhandling som mangler og ting som misforstås. Det er veldig urytmisk og keitete.

Pirinen skulle for øvrig aldri i verden hatt frispark der. Ser ut som Barmen sliter...
Gå av.

Romarius

Synes vi har vært ganske brukbare. Har vel sjelden dominert så mye i Tromsø før. Men vi sliter med det samme som i hele år; vi skaper for få sjanser og ikke skåre når vi har overtaket. Det kommer jo en i mot til slutt, det vet jo alle.

Ellers har vel trenden i år vært en brukbar og en dårlig omgang, så usikker på om jeg gleder meg til andreomgangen.

Spelaren

Karadas sitter på benken. Tipper han er plan B når me jakter utligning i det 85. minutt.
Gå av.

Gulløl

Barmen sin nakke er skjør som glass. Både han og Haugen(lysken ?) kan være ute en stund. Bra vi har dobbelt opp med indreløpere, men irriterende med to skader på en omgang.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Dommeren dømmer lett frispark. Selvsagt sett bort fra potensielle straffer til Brann. Fins dommere som ville dømt på den handsen, men vi har jo fått straffesparket vårt for i år.

Brann best igjen, uten å vinne/få uttelling. Vi er nødt til å score to for å vinne. Tipper Karadas kommer inn i løpet av andre omgang, og at lempingen begynner.
Tren på langskudd

Gulløl

Barmen ut med skade i pausen ? Strand som indreløper, Berisha som venstrekant og Bamba inn som spiss ?
Eller kun Ordagic inn for Barmen som indreløper ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Strand er i beste fall femtevalg som indreløper...
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Serr, LAN!!? Serr!!!!?

Selv med to indreløperskader får ikke Strand spille på midten. Kjenner jeg begynner å få den staheten hans langt opp i halsen.

Og hva må 9 millioners mannen på benken tenke?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Eivind

Det gjør fysisk vondt å se Brann angripe. Ingen har peiling på hva de skal foreta seg på siste tredjedel av banen.

Spelaren

Gå av.

Eivind


Go Up