• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tromsø - Brann , søndag 28 april kl 18.00 (runde 5)

Started by Gulløl, April 26, 2019, 11:23:31 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

To dager til ny kamp, vi trenger vel en kamptråd. Vanskelig å tippe hvilket lag LAN velger for tiden men skal jeg forsøke å gå inn i hodet på LAN tror jeg han tar til seg litt av kritikken i forhold til for mye rullering. Derfor tror jeg han bare bytter to spillere i forhold til forrige kamp, Holmen Johansen inn for Opdal på keeperplass og Koomson inn for Rólantsson på høyrekant.

Vi er mange som vil ha Strand fast på venstre indreløper inkl. han selv men etter Barmen sin kamp mot VIF og den viktige offensive rollen han har forblir det nok venstrekant på Strand denne gangen også.  

Haugen som ikke er i skikkelig slag enda står i fare for å bli vraket til fordel for Løkberg, men tror Haugen får tillit i denne kampen også.  

Synd med Bamba som ikke får tillit over flere kamper på spissplass, men jeg tror ikke Berisha blir benket.
Altså tipper LAN velger dette laget med kun to endringer i forhold til forrige kamp.          

          Holmen Johansen
Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen
    Haugen - Yttergård Jenssen - Barmen
      Koomson - Berisha - Strand


En må vel si at Tromsø er favoritter til å vinne på søndag, de har historisk hatt veldig god kontroll på Brann på hjemmebane. Skal Brann ha en sjanse til å vinne bør de ta lærdom av de siste årenes kamper der oppe og ha en god plan. En nøkkel til seier for Brann er å få i gang Haugen og Yttergård Jenssen sine kreative evner med gjennomspill lang baken til Berisha, men det er vel lettere sagt enn gjort siden begge spillerne ser ut å mangle enn del på formen.

Brann har ganske dårlig statistikk på bortebane mot Tromsø og vi må tilbake til 2010 for å finne forrige Brann-seier. Siste seks kamper har Brann kun hentet et poeng og scoret to mål der oppe, ganske elendig altså.

Siste seks kamper på Alfheim Stadion:
2018: Tromsø - Brann 2-1
2017: Tromsø - Brann 1-1
2016: Tromsø - Brann 1-0
2013: Tromsø - Brann 2-0
2012: Tromsø - Brann 2-0
2011: Tromsø - Brann 4-0

I forhold til pågående flystreik blir ikke Brann sitt lag berørt siden de reiser med Widerøe. Brann reiser opp i morgen på lørdag og trener om kvelden på Alfheim 24 timer før kampstart.

I forhold til supporterne som hadde planer om å reise oppover er dette blitt meldt:
Jeg har fått indikasjoner at en del som hadde planlagt å dra som ikke får dratt, sier leder i Brann Bataljonen Roger Lillebøe-Hansen.



Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Gulløl on April 26, 2019, 11:23:31 AMVi er mange som vil ha Strand fast på venstre indreløper inkl. han selv men etter Barmen sin kamp mot VIF og den viktige offensive rollen han har forblir det nok venstrekant på Strand denne gangen også.

Skåringen til Barmen var utsøkt, men gjorde han veldig mye offensivt ellers? Såvidt jeg husker tapte han veldig mange av duellene på de mange lange ballene som ble slått opp. Kan ikke huske at han stusset ballen videre mange ganger til medspiller i god posisjon. Og når det faller bort er det ikke veldig mye igjen. Jeg hadde satt han på benken dersom jeg var trener og spilt med et litt mer bevegelig og kontringsterkt mannskap.
Rød makt på Hansa

Gulløl

April 26, 2019, 12:34:58 PM #2 Last Edit: April 26, 2019, 12:43:02 PM by Gulløl
Quote from: Nixon on April 26, 2019, 11:49:11 AMSkåringen til Barmen var utsøkt, men gjorde han veldig mye offensivt ellers? Såvidt jeg husker tapte han veldig mange av duellene på de mange lange ballene som ble slått opp. Kan ikke huske at han stusset ballen videre mange ganger til medspiller i god posisjon. Og når det faller bort er det ikke veldig mye igjen. Jeg hadde satt han på benken dersom jeg var trener og spilt med et litt mer bevegelig og kontringsterkt mannskap.
Barmen har evnen til å komme i scoringposisjon og virker på gang selv om han enda er et stykke fra toppformen. I tillegg til det flotte målet hadde han en heading like over tverrliggeren etter 15 min. Hadde også en uheldig bom på ballen i bra scoring situasjon (der også Strand bommet rett etterpå). I tillegg til en nesten situasjon foran mål etter 57 minutt etter innlegg fra Gilli. Mener Barmen var en av de som klarte seg best mot VIF. Brann har scoret sjelden mot Tromsø borte siste årene, mulig at det er på dødballer Brann har størst sjanse på søndag der Barmen har en av sine styrker. Når det gjelder kontringsterkt mannskap har ikke Brann så mange på benken som kan forbedre det så mye. Koomson vil nok spille uansett på søndag (for Gilli) og konkurrerer ikke direkte med Barmen om plass på laget. Marengo kunne bidratt på kontringer men er fremdeles skadet. Å erstatte Barmen med Ordagic eller Løkberg bidrar vel heller ikke så mye i forbedret kontringsstyrke. Bamba kan bidra med forbedret kontringsstyrke men da må nok Berisha ofres på spissplass og da mister Brann andre egenskaper i laget. Ikke enkelt dette og LAN klør seg nok i hodet inn mot søndagens kamp. Håper Brann allerede nå sonderer markedet etter en kontringssterk kantspiller inn mot sommervinduet, noe laget absolutt trenger.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Gulløl on April 26, 2019, 12:34:58 PMÅ erstatte Barmen med Ordagic eller Løkberg bidrar vel heller ikke så mye i forbedret kontringsstyrke.

Jo, det hadde det. Spesielt Løkberg. Barmen sinket oss veldig på en del overganger mot VIF.
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Vi har ikke vunnet en tellende kamp i 433 i 2019.

Det er på tide med:
Holmen
Acosta - Vito - Løfgren
Strand - Haugen - RYJ - Løkberg - Gilli
Bamba - Berisha
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

osoerli

Du får noko med Barmen, og du tapar noko med Barmen.  I mine auge skal ikkje Barmen spela heile kampar, men enten koma inn elle bli bytta ut.  Løkberg og Strand skal i mine auge starta som indreløparar 10 av 10 kampar.  Strand kan gjerne spela heile kampen, Løkberg kan bli bytta ut.  Haugen, Barmen og Ordagic er indreløparar som kan koma inn frå benken og gjera ein forskjell.

eg ville starta med dette laget:

               Holmen
Teniste  Bis  Vito   Ruben1
Løkberg    Ruben2      Strand
Gilli          Bamba       Berisha

og avslutta med dette:

              Holmen
Teniste  Bis  Vito   Ruben1
Haugen    Ruben2   Barmen   
Koomson  Berisha   Strand

Bytter ca etter 55 (Haugen), 65 (Koomson) og 70 (Barmen) minutt
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Danny1

Jeg digger måten Barmen i langsomt trav gang etter gang dukker opp i riktig posisjon i boksen. Haugen sammen med Teniste og høyreving kommer alltid til innlegg fra høyre (VIF og Viking kampene). Koomson var fresh mot VIF. Strand er best som indreløper, da kombinerer han og Berisha godt sammen (Kristiansund). Sett sammen alt dette som har vært bra, og kjør på:

                             Keeper

     Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen

              Haugen - Yttergard - Strand

             Koomson - Barmen - Berisha

Bamba er jokeren på benken.
Løkberg og Gilli klar om noen går tom.
Karadas som desperate plan omega as usual.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Gulløl

April 26, 2019, 17:24:16 PM #7 Last Edit: April 26, 2019, 17:26:16 PM by Gulløl
Kun Opdal som er forskjellig fra laget jeg satte opp, altså det kan ende opp med kun en endring fra forrige kamp.

Klipp fra BA:
Ut fra fredagens trening på Nymark, ser det ut som om Gilbert Koomson er tilbake på laget i sin vante posisjon på høyrekanten. «LAN» plasserte nok en gang Peter Stramd på kanten, på samme måte som i de siste kampene og på torsdagens formasjonstrening.
Laget som fikk en ekstra «peptalk» etter treningen, og som sannsynligvis starter søndag, var dette (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen - Gilbert Koomson, Veton Berisha, Petter Strand.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Skal Brann spille som de har gjort i store deler av de siste kampene med måking av ball opp mot en spiss bør Barmen spille på topp, Berisha være på venstrekant og Strand indreløper. De jobber utrettelig og ville vunnet mye dueller rundt nedfallsfrukten rundt Barmen.

Alternativt må Acosta byttes ut bak, for da trenger det heller en som kan ta med ball opp og skape overtall i midten. Ala Eggen Rismark.

Jeg håper på løsning 1, men dette blir vel bare arbeidsmaur. Så jeg tipper Strand, Berisha, Gilli, og Løkberg alle spiller.
Brannsupporter.

SK

Noe av det mest åpenbare må være å få Strand inn som indreløper. I valget mellom han og Barmen, hadde jeg valgt Strand 10 av 10 ganger. Barmen får kjempe om den andre indreløperplassen med Haugen/Løkberg/Ordagic. Å sette Strand på kanten, er misbruk av kvalitet i laget. Barmen på sin side var en hemsko i det offensive spillet forrige kamp, som andre var inne på sakket han fremdriften ved flere anledninger. Derfor kan han ikke foretrekkes foran Strand, selv om han scoret et mål. Bamba må for øvrig spille, sammen med Berisha. Noe annet går ikke an slik vi sliter i det offensive.
Men hvis det blir som det ser ut, at Bamba fortsatt er på benk, og at attpåtil Opdal igjen skal spille, gidder jeg rett og slett ikke bruke tid på denne kampen. Da ser jeg heller maling tørke.

blobby winters

Dette må være året at Brann endelig får en seier i Tromsø.

             Holmen Johansen
Teniste - Acosta - Wormgoor - Kristiansen
    Haugen - Y Jenssen - Strand
      Koomson - Bamba - Berisha

Gulløl

Spillsenteret i BA i dag antyder at Bamba spiller fra start mot Tromsø. Om det er tro eller fakta vet jeg ikke siden det ikke er antydet noen annen plass. På fredag opplyste BA at han ikke var på førstelaget på formasjonstreningen.

Klipp fra BA:
LAN vil antakeligvis gjøre noen endringer på laget. Bamba kommer trolig inn fra start. Åttemillionersmannen må begynne å levere. Han skyver i så fall Berisha ut på kanten.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Jeg mistenker nok at Opdal får stå videre i mål. Løkberg kommer kanskje inn for Haugen for å tilføre enda litt mer løpsstyrke. Så da vil Brann ha en fysisk solid midtbane. En høy stolpe som kan tilføre litt til hodedueller og en liten Duracell-kanin som kan springe motstanderne i senk. Både Barmen og Løkberg har jo gode evner til å komme i scoringsposisjon, så med litt stang inn kan dette bli en viktig nøkkel for laget.

Jeg mistenker nok at Bamba er i start-elleveren, men jeg mistenker at han vil bli sendt på vingen i stedet for Gilli. Så kan han og Berisha bytte posisjon etter pausen.

Ninja-Bob

Eg ville ha spelt med dette laget:

Holmen Johansen

Teniste Wormgoor Løfgren Kristiansen

Haugen Jenssen Strand

Koomson Bamba Berisha

...med Berisha nesten som ein ekstra spiss når me angrip mot etablert, men kva veit eg?

1908

Johansen har ikke blitt sett i Tromsø med de andre.. Syk? Dessverre Opdal i mål da..

Erifos

Quote from: 1908 on April 28, 2019, 11:46:15 AMJohansen har ikke blitt sett i Tromsø med de andre.. Syk? Dessverre Opdal i mål da..
Ikke i troppen. Skåret to for Brann 2 i går --> https://www.brann.no/nyheter/malfest-og-varens-forste-brann-2-seier

Billy Elliott

Som en annen over her også er inne på, om lagoppstillingen avslører at Strand fortsatt brukes på kant, Opdal står i mål og Bamba er på benken tror jeg ikke jeg gidder å bruke tid på å se denne kampen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Quote from: Billy Elliott on April 28, 2019, 12:07:55 PMSom en annen over her også er inne på, om lagoppstillingen avslører at Strand fortsatt brukes på kant, Opdal står i mål og Bamba er på benken tror jeg ikke jeg gidder å bruke tid på å se denne kampen.
Er enig med at deg i lagoppstilling, men å ikke gidde å se kampen pga lag uttak synes jeg er merkelig om en er supporter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Quote from: Corran on April 28, 2019, 13:44:12 PM
Quote from: Billy Elliott on April 28, 2019, 12:07:55 PMSom en annen over her også er inne på, om lagoppstillingen avslører at Strand fortsatt brukes på kant, Opdal står i mål og Bamba er på benken tror jeg ikke jeg gidder å bruke tid på å se denne kampen.
Er enig med at deg i lagoppstilling, men å ikke gidde å se kampen pga lag uttak synes jeg er merkelig om en er supporter

Når klokken slår 18.00 klarer jeg neppe å holde meg unna, uansett, men det er et bilde på hvor frustrende det er når man allerede før kampen starter «vet» hvordan den kommer til å bli.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

Opdal i mål, Strand på kant og Bamba på benken. God natt.

EHJ ikke i troppen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Falkman

Skuffende lagoppstilling. Nesten verst å gjemme vekk Strand på kanten enda en gang. Forventer talløse hodedueller mellom Berisha og Wangberg.

Superjack

Har LAN hørt på ballspark? Var endringen som ble foreslått der. Gilbert på kant. La dette laget få virke litt no, før det blir endringer. Men hvorfor er ikke Holmen med, om det ikke er pga sykdom eller skade er det jo særskilt rart.
Brannsupporter.

Superjack

Quote from: Falkman on April 28, 2019, 16:04:29 PMSkuffende lagoppstilling. Nesten verst å gjemme vekk Strand på kanten enda en gang. Forventer talløse hodedueller mellom Berisha og Wangberg.

Om de fortsetter å pelme baller med snø på mot Berisha så må enten LAN gå på grunn av komplett idiotisk kampplan, eller spillerne som gjør dette tas i skole med pisk og spanskrør.
Brannsupporter.

Gepard

Lan feiger ut mot Pamer og co ja. Strand og Løkberg burde vært indreløperne borte mot Tromsø, om målet er å presse høyt. Bamba inn for Berisha, og Veton på venstrekanten. 

Norlings Hund 2

Ser på dette som en offensiv lagoppstilling, om vi skulle være feige her ville løpsmaskinene Gilli og Løkberg definitivt ha vært på banen.

Falkman

Fremstår mer og mer mystisk at Løkberg og Strand fikk så mye tillit som indreløpere i treningskampene. Var jo åpenbart ikke meningen å bruke dem sammen der når alvoret startet.

Romarius

Quote from: Norlings Hund 2 on April 28, 2019, 16:13:46 PMSer på dette som en offensiv lagoppstilling, om vi skulle være feige her ville løpsmaskinene Gilli og Løkberg definitivt ha vært på banen.

Ser ikke at vi skulle vært noe mindre offensiv med Løkberg på banen. Han er vel en rimelig gjennombruddshissig spiller.
Skulle gjerne startet med Løkberg og Strand på midtbanen og Bamba som spiss. Merkelige at Bamba holdes utenfor igjen.
På den annen side, det er når forventningene er lavest at vi innimellom slår til med en kanonkamp. Kanskje i dag?


Gulløl

Erik Huseklepp mener dette er den beste startoppstillingen Brann har stilt med i år (Fotballxtra).
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Falkman on April 28, 2019, 16:30:02 PMFremstår mer og mer mystisk at Løkberg og Strand fikk så mye tillit som indreløpere i treningskampene. Var jo åpenbart ikke meningen å bruke dem sammen der når alvoret startet.

Nei, man kan jo lure. Men Haugen var jo en del ute i treningskampene, og trekket med lange baller til Barmen har fungert tidligere og det er jo en enkel og kanskje også litt feig løsning for treneren når alvoret begynner.

På en annen side er det nesten samme mannskap i to kamper på rad. Det kan kanskje gi oss noe i denne kampen. Men var det ni år siden vi vant der sist? Jeg setter ikke mange penger på at det snur i dag for å si det sånn.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Nixon

Nilsen holder fortsatt på at det var en god kamp mot VIF. Nesten så jeg begynner å tro på det...
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Nixon

Rød makt på Hansa

Spelaren

Huff, for en fiaskokontring. En presis pasning og Strand kunne ha kommet på skuddhold. I stedet går han feil vei og nesten lager kontring imot.
Gå av.

gladiporno

Quote from: Nixon on April 28, 2019, 16:58:10 PMNilsen holder fortsatt på at det var en god kamp mot VIF. Nesten så jeg begynner å tro på det...

Skarsfjord-vibber.

Fortsetter Brann som tidligere er det betydelig større sjanser for at laget havner i nedrykkstriden enn noe annet.

Hittil i år kjennetegnes Brann ved elendig/ikke eksisterende keeperspill, vaklevorent forsvarspill og et urytmisk angrepsspill. Dette er kjennetegn til et nedrykkslag.

Selvtilliten til hele laget blir også mer usikker av en ubrukelig keeper. Vi vet at vi vil slippe inn mål i hver kamp, samtidig vet vi ikke om vi klarer å score mål.  

Spelaren

April 28, 2019, 17:22:54 PM #35 Last Edit: April 28, 2019, 17:32:30 PM by Spelaren
Bra trykk nå, men det er tydelig at det mangler litt på det siste. Tromsø virker klar på at de ønsker å forsvare seg mot innlegg, noe som er lett for dem når det er Berisha de møter. I tillegg er det så mye upresist når ballen først ligger langs bakken.

For en kuk Pirinen er.
Gå av.

OhAhCantona

Brann henter en 38 år gammel reservekeepere fra et OBOS-lag og er overrasket over at han ikke er topp klasse

Gepard

Her har LAN en soleklar mulighet å sette Strand inn sentralt, for å dekke inn Haugen sine pasningskvaliteter og kreativitet, så går han for Løkberg sammen med Barmen sentralt. Sjokkerende

Eivind

Vi styrer alt men beslutsomhet er mangelvare blant denne gjengen.

Spelaren

Det tråkles og tråkles, så slår man en ball som ingen går på. Det er så mye smårusk i angrepsspillet, samhandling som mangler og ting som misforstås. Det er veldig urytmisk og keitete.

Pirinen skulle for øvrig aldri i verden hatt frispark der. Ser ut som Barmen sliter...
Gå av.

Romarius

Synes vi har vært ganske brukbare. Har vel sjelden dominert så mye i Tromsø før. Men vi sliter med det samme som i hele år; vi skaper for få sjanser og ikke skåre når vi har overtaket. Det kommer jo en i mot til slutt, det vet jo alle.

Ellers har vel trenden i år vært en brukbar og en dårlig omgang, så usikker på om jeg gleder meg til andreomgangen.

Spelaren

Karadas sitter på benken. Tipper han er plan B når me jakter utligning i det 85. minutt.
Gå av.

Gulløl

Barmen sin nakke er skjør som glass. Både han og Haugen(lysken ?) kan være ute en stund. Bra vi har dobbelt opp med indreløpere, men irriterende med to skader på en omgang.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Dommeren dømmer lett frispark. Selvsagt sett bort fra potensielle straffer til Brann. Fins dommere som ville dømt på den handsen, men vi har jo fått straffesparket vårt for i år.

Brann best igjen, uten å vinne/få uttelling. Vi er nødt til å score to for å vinne. Tipper Karadas kommer inn i løpet av andre omgang, og at lempingen begynner.
Tren på langskudd

Gulløl

Barmen ut med skade i pausen ? Strand som indreløper, Berisha som venstrekant og Bamba inn som spiss ?
Eller kun Ordagic inn for Barmen som indreløper ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Strand er i beste fall femtevalg som indreløper...
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Serr, LAN!!? Serr!!!!?

Selv med to indreløperskader får ikke Strand spille på midten. Kjenner jeg begynner å få den staheten hans langt opp i halsen.

Og hva må 9 millioners mannen på benken tenke?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Eivind

Det gjør fysisk vondt å se Brann angripe. Ingen har peiling på hva de skal foreta seg på siste tredjedel av banen.

Spelaren

Gå av.

Eivind


Brynjulf

Brann ser mye bedre ut når Haugen og Barmen ikke er på banen. Kanskje de kunne hjulpet Huseklepp med å rykke ned med FK Fyllingsdalen?

Nixon

Nå må vi ikke gjøre det vi ofte gjør når vi skårer; at vi slipper oss ned og lar de andre styre kampen.
Rød makt på Hansa

Eivind


Spelaren

Quote from: Nixon on April 28, 2019, 18:17:36 PMNå må vi ikke gjøre det vi ofte gjør når vi skårer; at vi slipper oss ned og lar de andre styre kampen.

Det pleier jo å komme et baklengsmål, så like greit å jakte nr 2 før den tid.
Gå av.

Spelaren

Tydeligvis hands når det er Brann som gjør det.
Gå av.

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Spelaren

Selvsagt.
De hjelpesløse hjelper. Skadet en liten evighet, så gir Opdal og Brann ham en gavepakke på et frispark dommer ikkje hadde gitt oss.
Gå av.

Belfort


krakra

Tragkomisk at vi leide ut Pettersen fordi han ikke var klar for å være en "gullkeeper" og at LAN har sagt at vi er styrket på keeperplass i år, fordi nå har vi TO gode keepere.

Så har vi kanskje den svakeste keeperduoen i ligaen. Hentet fra to nedrykkslag.

pidre

Saludar a los monos!

Spelaren

Wow, straffe.
1-2 Wormgoor. Nære på redning, men mål er mål.
Gå av.

Nixon

Jeg tenkte jeg skulle skrive «Pettersen» her bare for å være først. Men rakk det ikke...
Rød makt på Hansa

krakra


Spelaren

Få nå heller langballene mot Berisha vinklet ut og bak stopperne. Wangberg vinner luftduellene lett!
Gå av.

Spelaren

Koomsons klarering til corner årets kaldeste...
Gå av.

Nixon

Det er gode resultater for oss ellers i runden. Måtte dette bare holde!
Rød makt på Hansa

Eivind


Spelaren

TO føkkings ganger har Espejord skutt lenge etter det er blåst!
Gå av.

Nixon

Quote from: Spelaren on April 28, 2019, 18:43:39 PMTO føkkings ganger har Espejord skutt lenge etter det er blåst!

Reagerte på det jeg også. Men det er jo de som har det travelt og ikke oss. Kanskje derfor ikke dommeren gir han noe kort.
Rød makt på Hansa

Romarius


Spelaren

Dette er sånn ulidelig fotball å sjå på. Et lag som spiller og spiller og spiller, nærmere og nærmere vårt mål. Oftest møter de en mur som holder stand, men avogtil er det en sprekk me ikkje har tettet, et rom som ble til etter at en forflytning ikkje gikk bra nok. Og då er det hjertet i halsen fram til ballen er pælmet ut av farlig rom - før det gjentas.

I tillegg er angrepene våre utrolig upresise. Nå har me skuslet bort tre enorme kontringer, sist nå med en upresset skittpasning stoffis bestemor hadde gjort bedre.
Gå av.

Eivind

Quote from: Romarius on April 28, 2019, 18:47:12 PM
Quote from: Eivind on April 28, 2019, 18:39:16 PMGilli. Nå skal det sikres...

Takk og god natt.

Det var et fornuftig bytte

Mulig det. Føler bare det går til helvete hver gang vi skal sikre. Defensive bytter/legge oss bakpå

Billy Elliott

Vel...seier, men la oss ikke late som om det er noe annet enn heldig. Mot ligaens kanskje dårligste lag skaper vi knapt sjanser. Det fordi trener disponerer et ganske godt mannskap dårlig. Jeg håper man ikke tror at 3 poeng her kvalifiserer til friskmelding.

Frykten er at LAN nå, pga av seier, får det for seg at Strand alltid skal spille kant og at Bamba ikke skal spille.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Spelaren

Gå av.

Lasaron

Deilig. Men, først får vi ikke straffe på handsen, så får Tromsø frispark på helt lik situasjon som så ender opp med mål. Billig straffe til oss? Kanskje, men han som felte var usikker selv, så da var det kanskje fortjent straffe. Ordagic klarer seg som vanlig bra. Opdal dårlig igjen.
Tren på langskudd

Nixon

Herlig seier! Ikke verdens beste kamp, men det forventet vi heller ikke. Jeg syns vi klarte oss bedre enn fryktet på en vanskelig bortebane. Dette må Brann bygge videre på og heve seg ytterligere. Men det er en start.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Berisha går selvsagt for straffe, og Taylor forstår også hvorfor det gis. Summa summarum en korrekt avgjørelse.
Gå av.

Lasaron

La oss ta med at dette var vår første seier på Alfheim siden 2010, og Espejord på Tromsø var nogenlunde fornøyd med laget i dag. Dette var i det store og hele bra.
Tren på langskudd

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Romarius

Quote from: Billy Elliott on April 28, 2019, 18:54:00 PMVel...seier, men la oss ikke late som om det er noe annet enn heldig. Mot ligaens kanskje dårligste lag skaper vi knapt sjanser. Det fordi trener disponerer et ganske godt mannskap dårlig. Jeg håper man ikke tror at 3 poeng her kvalifiserer til friskmelding.

Frykten er at LAN nå, pga av seier, får det for seg at Strand alltid skal spille kant og at Bamba ikke skal spille.

Vil jo si det var en fullt fortjent seier. Men vi faller dessverre litt nedpå igjen i andre omg, slik som fryktet. Likevel, en del ok spill, vi slipper nesten ikke til sjanser mot oss, og ekstremt viktig med seier på en vanskelig bane. Og ja, Tromsø er dårlige i år

Gulløl

April 28, 2019, 19:04:32 PM #80 Last Edit: April 28, 2019, 19:07:33 PM by Gulløl
Quote from: Nixon on April 28, 2019, 17:03:38 PM
Quote from: Spelaren on April 28, 2019, 17:01:27 PMOi, det er jo de nye stygge draktene.

Vinner Brann kjøper jeg en når den kommer!
Lykke til med draktkjøpet. Første på felt Z i rosa  ; )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Tren på langskudd

haak

Deilig og fortjent seier.
Et skår i gleden at vi har et gigantisk keeperproblem.
Mål i mot på keepertabbe i hver eneste kamp.

Lasaron

Ja, keepertabbene og det at vi har vært best i alle kampene gjør at vi kan komme i siget.
Tren på langskudd

Kagain

Jeg syns det var oppløftende at spillet i større grad gikk langs bakken i dag. Av og til var det noen lure pasninger også, men det var et par kontringer som forsvant i ingenting på grunn av meget underlige pasningsvalg.

Vil gi heder til Koomsoon for defensiv jobb da han klarerte ut ballen mot slutten. Den hadde nok glidd inn om motspilleren hadde fått lov til å sette den. Andre som fortjener heder er Løkberg og Berisha. Ordagic er ikke noe dårlig valg på midten om Brann får det til å sitte med spill langs bakken fremfor poling til spiss.

Trist med de to skadene på indreløperne, men jeg har egentlig mest vondt av Barmen som tross alt har slitt med nakken lenge og nok en gang får et kakk der. Den nakken må jo snart ha konsistensen til pulled pork. Om man skal se noe lyspunkt i de skadene så er det at det fremtvang to spillerbytter tidlig i kampen, og derfor gjorde ble det ikke noe av det klassisk trekket med å slenge inn Karadas mot slutten.

Var det noen som fikk med seg hvilken spiller LAN snakket om som var blitt syk ikke lenge før avreise?

Lasaron

Kan ha vært Holmen. Han er syk. Harloff var på benken.
Tren på langskudd

Sidelinjen

LAN sa Kjelsrud Johansen var syk i intervjuet rett før kampstart.

Corran

Quote from: Sidelinjen on April 28, 2019, 20:36:47 PMLAN sa Kjelsrud Johansen var syk i intervjuet rett før kampstart.
Nei han sa Johansen og mente Eirik Holmen Johansen
Kjelsrud spilte for 2 laget i går og var derfor ikke aktuell

Ellers en meget bra første omgang og OK andre omgang.
Opdal nekter for at det var keeper tabbe og er litt enig med ham. Han bokser ut i "ufarlig" rom og det skulle vært en Brannspiller der. Ruben er for sein ut og får ikke satt offside felle og dermed er han helt utspilt og tromsøspiller har en autostrada for seg selv

Men men det ble seier for første gang siden 2010 i tromsø så fornøyd med denne
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Det er ikke ufarlig rom. Det er svakt keeperspill å gi en retur i det området på et skudd fra over 20 meter. Tabbe er det ikke. Bare en keeper som ikke er god nok.

Vi har ikke gode nok keepere.

Lasaron

Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Gulløl on April 28, 2019, 19:04:32 PM
Quote from: Nixon on April 28, 2019, 17:03:38 PM
Quote from: Spelaren on April 28, 2019, 17:01:27 PMOi, det er jo de nye stygge draktene.

Vinner Brann kjøper jeg en når den kommer!
Lykke til med draktkjøpet. Første på felt Z i rosa  ; )

Det blir drakt!

https://www.bt.no/sport/i/8mGdlG/Seieren-kan-ha-kostet-Brann-dyrt

Dette er status for skadene til Kristoffer Barmen og Fredrik Haugen.

Hva er statusen for de som kan lese saken?
Rød makt på Hansa

Christian

QuoteBarmen: Nakkeproblemer. Stivhet i nakken. Fikk store problemer utover i første omgang.
Haugen: Mulig lyskestrekk.

Er det en vanlig strekk kan det bety fire til seks uker borte fra fotballen, men dette er for tidlig å si sikkert.

Corran

Quote from: krakra on April 28, 2019, 20:47:13 PMDet er ikke ufarlig rom. Det er svakt keeperspill å gi en retur i det området på et skudd fra over 20 meter. Tabbe er det ikke. Bare en keeper som ikke er god nok.

Vi har ikke gode nok keepere.
Eg e ikke helt uenig og ikke helt enig i at det er svakt keeperspill. Største feilen der er at det kommer en tromsø spiller upresset inn i det rommet. Det er et rom slike utboksinger gjerne havner. Det vet tromsø spilleren men ingen av Brann spillerne.
Hvor skulle han bokset den? Det er en hard ball og kommer gjennom mange spillere så dårlig sikt er det.
Synes Oppdal virket litt tryggere i dag og han fyrte ikke ballen avgårde hele tiden.
Om Holmen Johansen er frisk håper jeg allikevel han spiller neste kamp
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Ninja-Bob

Han burde slått ballen ut til corner. Og Kristiansen skulle vore påslått og på plass til å klarere eller blokkere.

Bruiser

Keeperproblemer osv, vi var gode når vi låg i 4-3-3 med høgt press(8-0 til oss i kjangser første omgang), og blei berre dårligere og dårligere når vi gjekk til 4-5-1 (0-1), bedre igjen med 4-3-3 (1-1) og fullstendig passive i 5-4-1 (1-2).

Det er taktiske blunder av LAN som nesten kosta oss seieren i ein kamp vi dominerte.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Corran

Quote from: Bruiser on April 28, 2019, 22:21:10 PMKeeperproblemer osv, vi var gode når vi låg i 4-3-3 med høgt press(8-0 til oss i kjangser første omgang), og blei berre dårligere og dårligere når vi gjekk til 4-5-1 (0-1), bedre igjen med 4-3-3 (1-1) og fullstendig passive i 5-4-1 (1-2).

Det er taktiske blunder av LAN som nesten kosta oss seieren i ein kamp vi dominerte.
Tror nok ikke at LAN ville at spillerne skulle ligge så lavt til tider og la om formasjoner. Var nok mer at de som løp mest i det høye presset ble slitne + at de kanskje ble litt for fokusert på resultat

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Jose Arrogantio

At Brann legger seg bakpå når vi leder og lar motstanderen ta initiativet når vi scorer har vært et problem hele tiden med LAN. Så vil ikke frata LAN ansvaret her.

Leffen

Quote from: Jose Arrogantio on April 28, 2019, 22:59:13 PMAt Brann legger seg bakpå når vi leder og lar motstanderen ta initiativet når vi scorer har vært et problem hele tiden med LAN. Så vil ikke frata LAN ansvaret her.

Enig. LAN sier konsekvent i intervjuer, både i pausen, og etter kampen at "vi blir lavere enn planlagt". Jeg tror de blir akkurat så lave som planlagt, men han sier det for å ikke fremstå som for defensiv. Dette har virkelig vært et stort problem under hele hans virke i klubben.

Corran

Quote from: Jose Arrogantio on April 28, 2019, 22:59:13 PMAt Brann legger seg bakpå når vi leder og lar motstanderen ta initiativet når vi scorer har vært et problem hele tiden med LAN. Så vil ikke frata LAN ansvaret her.
Det vil ikke jeg heller, men han ville ikke så lavt og endrer ikke formasjonene. Han vil spille med lavere risiko ja.
Men ser man ham på sidelinjen når Brann blir så lave så ser en at han vil de skal stå høyere
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Når det stadig skjer, så må jo LAN bære et bra stort ansvar. Men det er jo flere faktorer som spiller inn. Det er en typisk dynamikk i en fotballkamp at et lag som jager utligning presser på. Spillerne gjør ditt og datt som man må forholde seg til. Psykologi osv.
Tren på langskudd

ostraume

Så er det jo heller ikke en dårlig idè å ligge lavt og kontre inn flere mål, men der er problemet at vi stinker på overgangsspill.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra


ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Danny1

At noen mener at det har vært et "problem hele tiden under LAN" at Brann legger seg lavt etter ledelse, skjønner jeg lite av. Fram til i år, og fjor høst, har da Brann vært rimelig bunnsolide defansivt, og da spesielt når de ligger lavt i rammen som LAN kaller det. Altså hvor mange kamper med 1 målseier har Brann cruiset inn slik de siste sesongene? Og da har det jo ikke vært et problem at de har blitt for lave, de har jo som regel truffet helt perfekt i det defensive presset, og vært veldig gode på det.

Derimot, noe nytt under LAN, er at jeg ofte har følt meg trygg på seier så snart Brann bare leder med ett mål. Ikke en gang i 2007 var det slik.

Kontringer - Tror det blir bedre etter hvert. De scoret 2 mål i treningskampene etter utmerkede kontringer i vinter.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Nixon

Quote from: ostraume on April 29, 2019, 09:45:00 AMmen der er problemet at vi stinker på overgangsspill.

Ja, hva har egentlig skjedd med overgangene våre? Vi har jo vært mye bedre på det før enn nå.
Rød makt på Hansa

Finfin respons

Corran og oppdal har rett om oppdal.
Ikke keepertabbe. Men forsvarstabbe å slippe til denne innbytteren på returen.
Forøvrig en dommertabbe.
Brann ble da snytt for straffe. Noen må holde tellingen.

Hvis dommeren ikke hadde gitt straffe på berishafellingen, ville det vært årets største skandale? Et nyttig spørsmål.

Jeg tror det ville blitt tredje største skandale.
Kanskje.

Spelaren

Skuddet er fra 30 meter, fra en spiller som står stille. Eg synes det er svakt.
Gå av.

Falkman

Quote from: Spelaren on April 29, 2019, 11:50:06 AMSkuddet er fra 30 meter, fra en spiller som står stille. Eg synes det er svakt.

Enig. Han bør  iallefall klare å styre  ut til corner. Også veldig pussig at Opdal mener det var så fabelakig gjort å sjanse på at det kunne bli en retur,  spisser med målteft gjør jo gjerne det.  men han spiller jo på et lag hvor det er temmelig fraværende, mulig det har noe med saken å gjøre.

Falkman


Falkman


Kagain

Quote from: Falkman on April 29, 2019, 12:22:48 PMEnig. Han bør  iallefall klare å styre  ut til corner. Også veldig pussig at Opdal mener det var så fabelakig gjort å sjanse på at det kunne bli en retur,  spisser med målteft gjør jo gjerne det.  men han spiller jo på et lag hvor det er temmelig fraværende, mulig det har noe med saken å gjøre.

Han hadde jo også en annen interessant utboksing der han slo ut til innkast. Var noen TIL-folk som lurte rundt der Opdal bokset. Men på den andre siden så er det nok vanskelig å kontrollere det når man er stresset slik at han bare ville ha ballen lengst mulig vekk fra målet. Er ikke sikkert at Pettersen hadde agert annerledes.

Bruiser

Quote from: Corran on April 28, 2019, 22:55:06 PM
Quote from: Bruiser on April 28, 2019, 22:21:10 PMKeeperproblemer osv, vi var gode når vi låg i 4-3-3 med høgt press(8-0 til oss i kjangser første omgang), og blei berre dårligere og dårligere når vi gjekk til 4-5-1 (0-1), bedre igjen med 4-3-3 (1-1) og fullstendig passive i 5-4-1 (1-2).

Det er taktiske blunder av LAN som nesten kosta oss seieren i ein kamp vi dominerte.
Tror nok ikke at LAN ville at spillerne skulle ligge så lavt til tider og la om formasjoner. Var nok mer at de som løp mest i det høye presset ble slitne + at de kanskje ble litt for fokusert på resultat


At spelerane kanskje blei så slitne at dei la seg lavere er meget plausibelt, men du trur vel ikkje spelerane har høve for å endre formasjon ved eget forgodtbefinnede? Eg kan gå med på at presshøgda kan bli diktert av kamputviklinga og utholdenheita til spelerane, sjølv om LAN bør vere Sjef vedrørande det også, men formasjonen styrast av treneren.

Og hvis det er slik at LAN har gitt beskjed på førhand om at ved ledelse så skal vi skifte til ein meir defensiv formasjon, så er det med på å pasifisere laget og det ga utslag mot Tromsø, og Kristiansund for den del.

Eg håper dette temaet blir diskutert ved tavla for det er innlysande at laget blir for passive når vi leder, både mtp formasjonsendringer og presshøgde.

Men alt er ikkje svart. Vi var igjen for sjette ut av sjette gong i år det beste laget, og spelemessig var det langt meir oppløftande enn tidligere.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Spelaren

Det skal sies at motstander endrer jo adferd når me leder. Det er kanskje evnene våre det skorter på?
Gå av.

Sint balle

Har ikke sett at noen har nevnt noe om det, men skadene til Haugen og Barmen? Noe nytt om de?

Bruiser

BA har ein plussartikkel om saka, men det er ikkje sikkert det står så mykje nytt. Vi får håpe på det beste, men eg frykter mai ryker for begge.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Gulløl

To klipp fra BA artikkelen:

- Det nappet til da jeg skjøt, men nå har jeg faktisk aldri hatt en skikkelig strekk tidligere, så jeg kan ikke si om det er det jeg har pådratt meg nå. Jeg vet rett og slett ikke, så det er noe vi må sjekke opp i
----
Også han må se an de neste dagene for å se hvor alvorlig nakkeskadene er denne gangen. - Det kan ta noen dager, det kan ta noen uker, det vet vi ikke ennå. Kjedelig for ham, og kjedelig for oss, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til BA.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Sint balle

Takk for oppdatering. Krysser fingre for at det er kortvarig på begge to.

Corran

Quote from: Bruiser on April 29, 2019, 17:05:54 PM
Quote from: Corran on April 28, 2019, 22:55:06 PM
Quote from: Bruiser on April 28, 2019, 22:21:10 PMKeeperproblemer osv, vi var gode når vi låg i 4-3-3 med høgt press(8-0 til oss i kjangser første omgang), og blei berre dårligere og dårligere når vi gjekk til 4-5-1 (0-1), bedre igjen med 4-3-3 (1-1) og fullstendig passive i 5-4-1 (1-2).

Det er taktiske blunder av LAN som nesten kosta oss seieren i ein kamp vi dominerte.
Tror nok ikke at LAN ville at spillerne skulle ligge så lavt til tider og la om formasjoner. Var nok mer at de som løp mest i det høye presset ble slitne + at de kanskje ble litt for fokusert på resultat


At spelerane kanskje blei så slitne at dei la seg lavere er meget plausibelt, men du trur vel ikkje spelerane har høve for å endre formasjon ved eget forgodtbefinnede?
Nei eg tror ikke spillerne kan endre formasjon av eget forgodtbefinnende. Og eg påstår de heller ikke endret formasjon, men bare falt for langt bak å ble slappe i plasseringene.
Du tror vel ikke at LAN vil de skal fremstå sånn som de spilte til tider på slutten?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Jose Arrogantio

Quote from: Corran on April 29, 2019, 22:33:27 PM
Quote from: Bruiser on April 29, 2019, 17:05:54 PM
Quote from: Corran on April 28, 2019, 22:55:06 PM
Quote from: Bruiser on April 28, 2019, 22:21:10 PMKeeperproblemer osv, vi var gode når vi låg i 4-3-3 med høgt press(8-0 til oss i kjangser første omgang), og blei berre dårligere og dårligere når vi gjekk til 4-5-1 (0-1), bedre igjen med 4-3-3 (1-1) og fullstendig passive i 5-4-1 (1-2).

Det er taktiske blunder av LAN som nesten kosta oss seieren i ein kamp vi dominerte.
Tror nok ikke at LAN ville at spillerne skulle ligge så lavt til tider og la om formasjoner. Var nok mer at de som løp mest i det høye presset ble slitne + at de kanskje ble litt for fokusert på resultat


At spelerane kanskje blei så slitne at dei la seg lavere er meget plausibelt, men du trur vel ikkje spelerane har høve for å endre formasjon ved eget forgodtbefinnede?
Nei eg tror ikke spillerne kan endre formasjon av eget forgodtbefinnende. Og eg påstår de heller ikke endret formasjon, men bare falt for langt bak å ble slappe i plasseringene.
Du tror vel ikke at LAN vil de skal fremstå sånn som de spilte til tider på slutten?


Jeg tror han setter det opp slik at spillerne skal være mer avventende og gi fra initiativ samtidig som spillerne er mer slitne og mindre i stand til å skifte fokus og tempo riktig

Go Up