• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Erlend Hustad klar for Brann 1. juli 2019

Started by Spelaren, January 31, 2019, 14:51:09 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Han...

Skyter oss til gull med mange mål på senhausten!
7 (21.9%)
Får et par minutt no og då og et par mål
17 (53.1%)
Skader seg i vår og kommer skranglende over fjellet. Null minutt og null mål.
8 (25%)

Total Members Voted: 32

Go Down

Spelaren

January 31, 2019, 14:51:09 PM Last Edit: January 31, 2019, 14:56:57 PM by Spelaren
BA bekrefter (abo-sak) at moldenseren Erlend Hustad (22) er klar for Brann frå og med 1. juli. Han har signert en kontrakt ut 2022.

"Jeg er veldig glad for at dette gikk gjennom. Brann er den kuleste klubben å spille for i Norge", sier han og sjarmerer dermed halve byen i senk.

Her er en skrytevideo av ham i spill for Notodden forrige sesong (takk til SkBrannKlipp). Han scoret 8 mål for innlandsklubben i Telemark i fjor, på nivået under oss. Han har tidligere gått gradene i Molde, og presenteres som en sterk og rask spiss.

Til BT sier Soltvedt:

"En overgang med lite risiko og lite penger involvert. Vi må finne spillere som Marcus i 2. divisjon, Jesper i Sverige og Erlend nå. Vi vet det er mange gode spillere på nivåer under eliteserien, som er unge og med potensial".

Velkommen!
Legg ned klubben.

SKBCPH

Velkommen skal han være! Sarpsborg 08 er vel den klubben som har hatt størst suksess i det Rune Soltvedt håper Brann kan bli; en klubb som henter spillere fra lavere divisjoner og gjør den til Eliteseriespillere med videresalgspotensiale.

Men da må de få spilletid, spørsmålet er hvor mye spilletid han får av LAN i de tre årene han skal være her. Er vel først etter det at han har LAN-potensiale, når han har bikket 25 år...
- Vi har den treneren vi har.

osoerli

Velkomen! Men er det ikkje fyfy å stille til fotosession i drakten til den nye klubben om ein framleis er under kontrakt med ein annan klubb?
Martin Andresen gjorde vel det i si tid, og vart umiddelbart løyst frå sin kontrakt i Brann?  Hugsar også Torbjørn Agdestein gjorde det hos Odd medan han framleis var under kontrakt hos Haugesund, og fekk kraftig irettesettelse.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Lasaron

Velkommen. Overgangen vekker ikke begeistring hos meg. Men nå kan jeg få enda mer valuta for abonnementet hos Eurosport. Nå kan Notodden - Raufoss bli en interessant kamp, for eksempel.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Kagain

Snedig spillertråd, dette. Liker spesielt godt at det var en poll med, for da fikk vi et slikt fint ikon fremfor trådtittelen.

Jeg har ikke det største forventningene til Hustad, men velkommen skal han være og så får vi håpe og se om han og Brann er en match made in heaven eller noe annet...

Nixon

Det er ikke akkurat betryggende at nærmest samstemt ekspertpanel med god kjennskap til OBOS er skeptiske. Men som Soltvedt sier er det liten risiko her med tanke på økonomiske utgifter, selv om de selvsagt tar en risiko sportslig sett. Men kanskje vi må tåle at slike overganger ikke slår til uten å idioterklære de som styrer på Stadion.
Rød makt på Hansa!

ACHTUNG

192 cm og 89 kg, her snakker vi monsterspissen, kanskje litt i samme gate som Håland. Han er rask, så dette blir nok en spiller vi kan få nytte av allerede i år. Han har neppe noe imot å være superinnbytter i børjan.
I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Gulløl

January 31, 2019, 20:38:42 PM #7 Last Edit: January 31, 2019, 20:40:30 PM by Gulløl
Molde har vel over en god del sesonger pøst på med unge gode spillere med middels eller mindre sjanser til mye spilletid og hatt store staller. Mener ihvertfall de var oppe i 28 spillere for noen sesonger siden. Så slår vel en av de til i blant slik som Braut Håland og gir millioner i kassen, selv om de aller fleste forsvinner ut etterhvert til lavere eliteserienivå og Obos. Sarpsborg har også jobbet slikt de siste årene og tjent mye penger på salg. Så mulig Brann nå prøver det samme noe som kan være fornuftig. Men en bør ikke forvente mye spilletid for den yngre delen av stallen totalt sett. Slår en av tre til av "97 banden" Hustad, Mehnert og Löfgren og får spille mye for Brann over kontraktstiden og gir en bra salgsinntekt etterhvert er det nok veldig god uttelling.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Kagain

Quote from: ACHTUNG on January 31, 2019, 20:28:13 PM192 cm og 89 kg, her snakker vi monsterspissen, kanskje litt i samme gate som Håland. Han er rask, så dette blir nok en spiller vi kan få nytte av allerede i år. Han har neppe noe imot å være superinnbytter i børjan.

Fysisk sett har han absolutt svært gode forutsetninger. Blir interessant å se hva han får til på det mentale så vel som det tekniske planet (målscoring og evne til å komme til sjanser, treningsvilje, teknikk, vinnerskalle, uforutsigbarhet)

Spelaren

Quote from: Kagain on January 31, 2019, 17:04:09 PMSnedig spillertråd, dette. Liker spesielt godt at det var en poll med, for da fikk vi et slikt fint ikon fremfor trådtittelen.

Jeg har ikke det største forventningene til Hustad, men velkommen skal han være og så får vi håpe og se om han og Brann er en match made in heaven eller noe annet...

Man kan faktisk velge det ikonet uten poll, litt tilfeldig at eg lagde en i ettertid.
Legg ned klubben.

Kagain

Jeg setter pris på det. Etter Grønner-posten med ikon har jeg alltid blitt glad når jeg ser noe form for ikon ved siden av temaet.

PimpyPete

Kjør!

Norlings Hund 2

Quote from: PimpyPete on April 28, 2019, 14:16:11 PMPå benken for Notodden i dag..

Helt naturlig når han uansett forsvinner om to måneder.

SK

Hvis det hadde vært snakk om en klassespiller som laget hadde blitt svekket ved å benke, burde han vel spilt uansett. Noe som heller i retning av at han ikke er nettopp dette, og hva skulle Brann da med spilleren ?

Kagain

LANs veier er av og til uransaklige. Men det er vel noen form for billig gambling. LAN ser en sterk staur som har scoret litt mål og tar sjansen. Da kan han endelig få kose seg med langpasningene.

Huff

Dette er vel fort både Kjelsrud - og på litt lengre sikt, Karadas-erstatteren? Litt av noen sko å fylle.

Kagain

Hehe. Satser på at han tar det på psyken. Først erstatter han HKJ, og så om fem år år når Karadas omtrent farer rundt i Kippe/Ruddock-tempo så kan det være at Hustad får erstattet Karadas.

Nixon

https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/sliter-benken-for-bunnlag-i-1-divisjon-blir-brann-spiss-om-fire-uker/s/5-8-1062140

BA vet hvordan de skal piske opp stemningen og forhåpningene når nye spillere kommer... "Sliter benken for bunnlag i 1. divisjon: Blir Brannspiss om fire uker"
Rød makt på Hansa!

Gulløl

June 30, 2019, 10:04:05 AM #18 Last Edit: June 30, 2019, 10:05:56 AM by Gulløl
Erlend Hustad som er klar for Brann spill fra i morgen av kan få sjansen fortere enn han aner.
Kanskje han er en spiss som kan omsette sjansene og overraske oss alle.

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/fra-obos-benken-til-spisskamp-i-brann-jeg-vet-hva-jeg-er-god-for_sto7343507/story.shtml
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Kagain

Jeg tror vi alle ønsker at nye spillere skal overraske oss, Hustad inkludert. Men det kan jo virke som han ble kjøt da Liseth ikke ville. Forøvrig er det jo trivelig med litt selvsikre folk som kommer inn. I den artikkelen Gulløl henviser til står det følgende

"På spørsmål om han kan beskrive seg selv som spiller for Brann-fansen som kanskje ikke kjenner så veldig godt til ham, svarer han følgende:

- Jeg ser på meg selv som en kraftpakke av en spiss. Jeg er høy, sterk, men har samtidig OK fart også. Jeg er god til å holde på ballen og er også glad i bakrom.

- Det høres jo egentlig ganske komplett ut?

- Hehe, ja. Det får vi nå se på da, sier den høyreiste spissen med et smil, og legger til at han er aggressiv og en type som gir hundre prosent."

Vi får se hvor lenge selvtilliten hans holder. JEg tviler dog på at han kommer til å kjenne på noe stort scoringspress. Spissene til Brann har jo ikke akkurat overbevist på den fronten der under LANtastic.

Nixon

https://www.brann.no/nyheter/hustad-gar-pa-utlan-til-nest-sotra

Som Brann tidligere har ymtet frempå om skal Hustad spille resten av sesongen for Nest. I likhet med spisskollega Mehnert tviler jeg sterkt om han får en videre vellykket Brannkarriere.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Ja, det der lover ikke bra. Er det ungdomspresset som får dem til å kjøpe slike folk eller er det noe annet som gjør at Brann roter seg bort i slike dealer? Jeg har jo sagt at om Mehnert eller Hustad er i klubben bør de få en sjanse på et halvt til et år for å vise om de har noe å by på, men om de blir shippet til Nest med en gang de kommer tyder det på at de kanskje ikke har så mye der...

gladiporno

Quote from: Kagain on August 03, 2019, 10:27:06 AMJa, det der lover ikke bra. Er det ungdomspresset som får dem til å kjøpe slike folk eller er det noe annet som gjør at Brann roter seg bort i slike dealer? Jeg har jo sagt at om Mehnert eller Hustad er i klubben bør de få en sjanse på et halvt til et år for å vise om de har noe å by på, men om de blir shippet til Nest med en gang de kommer tyder det på at de kanskje ikke har så mye der...

Så lenge Nilsen er trener i Brann vil de aller fleste spillere under 24 år i Brann lånes ut til lavere divisjon. Han liker å bruke kun etablerte elitespillere. Det er ikke mer komplisert enn det.

Finfin respons

Både Mehnert og Hustad var vel Nest > Brann-kjøp. Ønsket av Nest på kort sikt, Brann på sin side er vel alltid interessert i Nest sine toppscorere. Jeg tolket og tolker disse kjøpene som udramatiske og uproblematiske.

Ser ikke bort fra at Brann kjøper enda en spiss som skal til Nest, men som kommer dit først 1.januar, og får en oppkjøring og en sesong og ett år på bevise at han skal bli den nye vinen.

Det er vel en realistisk vei til toppligaen for mange. Bare spør skålevik og stenevik.
Så lykke til Hustad. Måtte du bli den nye Helstad, men da må du trene aks!
Kanskje.

Lasaron

I den grad vi kan si at Stenevik spiller i toppligaen...
Vaksine mot Covid-19. Nå!

ostraume

https://www.bt.no/sport/i/lAlrE7/Landro-om-Brann-utlant-spiller--En-av-ligaens-aller-beste

Se her! En utlånt spiller som dominerer der han kommer, godt å se. Det blir litt noe annet enn å slite benken på utlån i Åsane. Er Hustad for gammel til å bli forum-helt?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Vel, han har både alder og dialekt mot seg, men nå har aldri det å bli forumhelt vært et kvalitetstegn...;) Men flott at han imponerer i Nest. Veien til å spille fast i Brann er fortsatt lang, men det hjelper jo godt på å spille gode kamper for strilelaget.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Det er vel for sent for han å bli forumhelt. Enkelte forummedlemmer har jo tatt til orde for å selge han allerede en uke eller to etter han kom til klubben, fordi han ikke var fast på a-laget. Ja, fotballen er i sannhet nådeløs.

Gulløl

Quote from: ostraume on August 23, 2019, 07:43:38 AMEr Hustad for gammel til å bli forum-helt?
Neida det holder med goal i to kamper. Hustad=Helstad. Den saken er grei.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

krakra

Quote from: ostraume on August 23, 2019, 07:43:38 AMhttps://www.bt.no/sport/i/lAlrE7/Landro-om-Brann-utlant-spiller--En-av-ligaens-aller-beste

Se her! En utlånt spiller som dominerer der han kommer, godt å se. Det blir litt noe annet enn å slite benken på utlån i Åsane. Er Hustad for gammel til å bli forum-helt?
mistenker jeg at din interesse for Hustad er ganske liten og at dette innlegget handler om helt andre ting, men ja. Han er egentlig for gammel. Spillere i den alderen bør være god nok til å seriøst utfordre en plass i førsteelveren. Da må han vise litt mer enn to gode kamper mot bunnlag. Fortsetter det ut sesongen og han får en periode lik den Skålevik hadde i Start så kan vi snakke. Hadde han vært fire-fem år yngre hadde det også vært mer spennende.
Men for all del: Du får følge Hustad. Kanskje du også kan kaste et blikk på 18-åringen som leverer på et jevngodt nivå. Selv om det sikkert er mindre interessant.

Kagain

Du glemte en ting krakra :)

"Men for all del: Du får følge Hustad. Kanskje du også kan kaste et blikk på DEN LOKALE 18-åringen som leverer på et jevngodt nivå. Selv om det sikkert er mindre interessant."

There: I fixed it for you!

krakra

August 23, 2019, 12:45:56 PM #31 Last Edit: August 23, 2019, 12:48:10 PM by krakra
At han er lokal er ikke så viktig. Men det har ikke akkurat flommet over at ikke-lokale talenter i Brann de siste årene. Av helt uforståelige grunner.

Nixon

Det er klart alder er viktig her. I så måte har utvilsomt Heggebø større potensiale for utvikling. Når man bikker 20 er det vel ofte for sent for det helt store? Huseklepp sin oppblomstring og gjennombrudd som 21-åring er vel fortsatt ganske unikt vil jeg tro.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Vaksine mot Covid-19. Nå!

Nixon

Quote from: Lasaron on August 23, 2019, 13:31:05 PMHelstad.

Helstad kan ikke sammenlignes med Huseklepp. Førstnevnte hadde flere sesonger i første divisjon som tenåring for HamKam. I samme periode rotet Huseklepp rundt i Vadmyra og Fyllingen.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Det er gjerne det. Jeg tenkte på at Helstad var bikket 20 før han slo gjennom, men man kan jo saktens diskutere hva det vil si å slå gjennom.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

ostraume

Quote from: krakra on August 23, 2019, 12:22:11 PM
Quote from: ostraume on August 23, 2019, 07:43:38 AMhttps://www.bt.no/sport/i/lAlrE7/Landro-om-Brann-utlant-spiller--En-av-ligaens-aller-beste

Se her! En utlånt spiller som dominerer der han kommer, godt å se. Det blir litt noe annet enn å slite benken på utlån i Åsane. Er Hustad for gammel til å bli forum-helt?
mistenker jeg at din interesse for Hustad er ganske liten og at dette innlegget handler om helt andre ting, men ja. Han er egentlig for gammel.  Kanskje du også kan kaste et blikk på 18-åringen som leverer på et jevngodt nivå. Selv om det sikkert er mindre interessant.

Kan berolige deg med at mistanken din er ubegrunnet. Jeg er meget interessert i Brann-spillere som dominerer i OBOS og som får den type skussmål av Landro.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

SK

August 28, 2019, 21:26:15 PM #37 Last Edit: August 28, 2019, 23:49:55 PM by SK
Brann ville hente også Hustad tilbake fra lånet umiddelbart. De trodde at reglene var slik at de kunne hente han tilbake når de ville, men det stemmer visst ikke. Nest sa nei, og Hustad er forbanna selv.

https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/nekter-brann-a-hente-hustad-hjem-jeg-er-ganske-forbannet/s/5-8-1120228

Morkel

Quote from: Nixon on August 23, 2019, 13:09:40 PMDet er klart alder er viktig her. I så måte har utvilsomt Heggebø større potensiale for utvikling. Når man bikker 20 er det vel ofte for sent for det helt store? Huseklepp sin oppblomstring og gjennombrudd som 21-åring er vel fortsatt ganske unikt vil jeg tro.

Det er mer en nok store spillere som har slått gjennom i "relativt" voksen alder. Robert Lewandowski spilte i polsk svar på Obos til han var 21 og var aktuell for Hødd. Solskjær hadde første kamp på toppnivå i Norge som 22-åring, Miroslav Klose første kamp på toppnivå som 26-åring, Jamie Vardy spilte på 7.nivå i England som 24-åring, hadde sitt gjennombrudd som 28-åring, Daniel Nannskog var 22 når han spilte sin første profesjonelle kamp, Diddier Drogba var 22, vår kjære Jakob Orlov var 24. Man har Luca Toni og Les Ferdinand, begge opp i 20 åra med første kamp på toppnivå. Harry Kane var alltid regnet som et stort talent, men scoret svært lite på utlån i lavere divisjoner og slo for alvor igjennom som 21 åring. For å nevne noen hjemlige spillere Kirkvold (24) og Diomande (21). Det er sikkert mange fler, dette er bare spisser jeg kom på i farta og gadd å google. Det interessante med flere av disse spillerne var at de var amatører frem til de slo gjennom.

Har du større utviklingspotensial som 18-åring enn 22-åring? Selvfølgelig. Ville jeg valgt Heggebø fremfor Hustad nå? Ja. Men det er ikke grunn til å avskrive en spiller som er 22 år. Eller jo, men bare litt.

Brann har uansett fått 25-års aldersgrense på banen nå, så det er vel egentlig kun to-tre spillere på lista over som er aktuelle for denne problemstillingen.

ACHTUNG

Nest bør skamme seg! Holde tilbake spilleren mot spillerens vilje, da han ønsker seg tilbake til Brann, i anledning Branns akutte skadesituasjon og nå ender det med beinbrudd for romsdølingen, på en bane i Raufoss, som garantert ikke holder ES-kvalitet.
I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Corran

Mest sannsynlig ikke brudd. Bare ute av stilling og de fikk den på plass igjen så store muligheter for at det kun er snakk om strukkne sener og muskler. Mao kan være tilbake i høst. MEN ikke sikkert, men det som det ser ut som
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

Går likevel ikke til Sandnes Ulf.

Klipp fra BA:
Den siste uken har han endelig kunnet trene som normalt også, og Brann-trener Lars Arne Nilsen liker tydelig det han har fått se. Et utlån er nå uaktuelt.
- Han blir her! Han ser så sylskarp ut. Han jobber steinhardt og er skikkelig «fit». Han har vært virkelig god. Etter en så alvorlig skade er det veldig imponerende. Så ikke glem ham Han har virkelig meldt seg på i spisskampen, sier Nilsen til BA.


https://www.ba.no/brann-spissen-var-klar-for-ny-klubb-na-snur-lan-han-skal-ingen-steder/s/5-8-1303433
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Corran

Kan bare selge ham nå. Dødsdom for en såpass ung spiller å få skryt fra LAN i sesongoppkjøringen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Heheh, spesielt når han enda er "ung" som de sier...

Superjack

I norsk ES er man ung til man passerer 25-26 år.

Erling Haaland er ung. Han er 19.
Det sagt, det er mange som trenger mer tid å bli voksne enn Haaland. Vår siste lokale stjerne - Huseklepp var vel 23 også da han fikk sitt gjennombrudd.
Brannsupporter.

gladiporno

Nja, en 23-åring kan ha nærmere 15-17 år igjen av karrieren hvis han er heldig med skader og har motivasjon nok til å ta vare på kroppen sin. Slik sett er en 23-årig fotballspiller fremdeles ung og nok tid til å bli god. De fleste spillere når toppen rundt 28 år.

Men hvis Brann vil ha noe særlig med penger for ham så bør han får gjennombrudd i ES nå og bli solgt i løpet av året. Sjelden man betaler mye penger for spillere over 24 år. Slik Brann har oppført seg på spillermarkedet de siste årene kan man lure på om de har forstått dette. Det er nå snart 10 år siden sist Brann fikk solgt en spiller for et åttesifret beløp. Det kan fort ta 10 år til neste gang.

Finfin respons

Av nysgjerrighet. Hvor mange spillere har blitt solgt ut fra Norge for åttesiffersummer siste ti år?
Kanskje.

Lasaron

Då tippar eg den gjengen frå Rosenborg er med. Selnæs, Henriksen, Bakenga, Midtsjø, Svensson. Gløymt nokon der? Skjelvik? Sørloth. Sikkert han der Stefan Johansen, Ødegaard, Fossum. Molde har vel Linnes, Braut, og sikkert ein handfull til. Sarpsborg har ein god handfull. Sander Berge, sikkert. Stabæk har sikkert eit par-tre. Thorstvedt jr. To stk Berisha, kanskje? Eg kjenner på meg det er mange eg har gløymt. Dæhli? Nyland? Diskerud? Jarstein? Håkon Evjen. Ajer. Nokon fleire?
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Spelaren

Nielsen gikk fra engen til Salzburg for rundt 25 millioner - en ganske oppsiktsvekkende sum som for alvor illustrerer effekten av å være på rett side av 20-tallet.
Legg ned klubben.

Gulløl

Lykke til !

Klipp:
- Vi får en kraftpakke uten like, gliser hovedtrener Steffen Landro. - Jeg hadde gleden av å ha Erlend  i troppen noen måneder i Nest-Sotra og det er en klassespiller som nå har kommet til byen, fortsetter Landro som dermed blir gjenforent med spissen.


https://www.sandnesulf.no/nyheter/erlend-hustad-pa-plass-i-sandnes
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Go Up