• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann – Sandefjord , søndag 23 september kl 18.00 (runde 23)

Started by Gulløl, September 17, 2018, 15:37:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Årets vanskeligste hjemmekamp. Tipper at Lars Arne Nilsen er enig med meg i det. Mot Sandefjord som kommer til å gi alt og ofre alt for å unngå nedrykk.

"Gamle Brann" kunne tape slike kamper, så får vi se hvordan det går denne gang. Det er verdt å merke seg at Sandefjord har tatt poeng i fire av de fem siste bortekampene de har spilt i eliteserien. Klarer de uavgjort også mot Brann kan vi si farvel til gullet.

Full mobilisering og 110 % innsats av spillere, trenere, støtteapparat  og supportere må til inn mot kampen og under kampen for å sikre tre sinnsykt viktige poeng. Den første av åtte finaler, håper supportere av Brann nå kjenner sin besøkelsetid.

Kan se ut som at billettsalget snart passerer 9.000. Det er over 6 døgn til kampstart. Kan vi klare 11.000 eller 12.000 ? Eller kanskje utsolgt, at byens befolkning som har hjertet i Brann virkelig stiller opp !? Den 12 mann som løftet Brann mot gullet høsten 2007.

Ser at facebook gruppen "Alle må gå - på Brannkamp" mobiliserer.

Nå gjelder det virkelig mer enn noen gang. Nå MÅ folk stille på Stadion og fylle tribunene helt opp !! GULLET SKA HEM !!!
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Vanskelig kamp, ja, alle kamper i ES er det.
Og aj, dette hadde vel vært årets sikreste tap i gamle utgaver av Brann.

Type masse sjanser til Brann første 20-25 minutter så går tempo ned og Sandefjord hadde fått flaksemål etter 57 minutter og 0-1 drite-seg-ut.

Brann MÅ vinne, og helst med mye mål.
Blir samme lat som starter som mot Haugesund, og ser ikke noen grunn til å skifte heller etter den kampen.

Kanskje Koms starter på vante høyresiden men ellers uendret.

Brannsupporter.

ACHTUNG

Helt seriøst, denne kampen vinner Brann soleklart, jeg ser ikke bort fra at Brann setter tre mål eller mer. Vs RBK hjelper det ikke en kilometer, for RBK kommer til å smadre 08, samme dag, så det blir uendret plasseringsmessig på tabellen. Samtidig er det kanskje litt dumt at man hele tiden skal tenke på hvordan RBK gjør det, istedenfor å glede seg over Branns fremgang og prestasjon.

Corran

Personlig driter eg i rbk fram til og under kamp. rbk sjekker eg resultatet på etter kampen eller om det blir opplyst på stadion.
Og om rbk vinner betyr det ikkje så mye i gledesrusen om Brann har vunnet.
Har Brann gått på en skrell derimot så.......
Men ja en fæl kamp dette. Brann bør og skal vinne, folket begynner å få troen igjen og det kommer kanskje over 11-12000
Og det er jo oppskriften på at det går til helvete.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Spillerne, trenerne, klubben må lære seg å like slike forventninger.
Tren på langskudd

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

blobby winters

Ingen grunn til å holde igjen.

Vi må ha 3 poeng.
Vi bør forbedre målforskjell.
Og 8 dager til neste kamp.


blobby winters

Sandefjord har sett bedre ut under Cifuentes og det blir en tøff kamp. Men vi må satse offensivt.

Kjør på med samme lag som mot Haugesund men bytt ut Gilli med Vega på høyre.
Eller Koomson tilbake på høyre og Marengo på venstre dersom han er kampklar.

Gillis litt mer defensive gener trenger vi når vi spiller borte mot Tromsø og han har godt av 1ukes pause.

Kanskje også en kamp for Christian Rismark. Hvis han er så mye mer ballsikker og flinkere til å sette i gang spillet bakfra enn Acosta kan det tenkes at vi trenger han i denne kampen.

Lasaron

Disse formuleringene. Radlinger er usikker til kampen på søndag. I VG står dette å lese:

"Samuel Sahin-Radlinger kjente på en føling i kneet etter lørdagens seier over Haugesund. Da Brann, etter to fridager, var tilbake på trening onsdag, var ikke tyskeren med, melder VGs journalist i Bergen, Vegard Aulstad.

- Han har en kjenning i kneet, så vi må se an utover uken hvordan det står til med ham, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til VG."

Vi kjenner jo alle til å ha en kjenning i lysken, om det er en medspiller eller fysioterapeut får jeg aldri has på. Radlinger har ikke bare en kjenning i kneet, han kjenner på en føling der også. En føling. Hva er det?
Tren på langskudd



Churchill

Denne kampen er jeg overhode ikke bekymret for. Årets tre sikreste poeng. Laget begynner å ta form med de nye spillerne og ser sterkere ut enn noen gang denne sesongen.
...we shall never surrender.

osoerli

Radler blir nok klar igjen.  Håpar også Marengsen blir klar, og at Vega får speletid.  Kunne gjerne prøvt Rismark i denne kampen:

                        Radler
Teniste   Wormen  Rismark  Grøgard   
    Haugen       Ruben2      Barmen
    Koomson     Bamba     Marengs
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Kagain

Vel, det kan jo hende at Radlinger blir "klar nok", altså at han kan stå i kampen med noe begrenset mobilitet. I så fall skulle det ikke forundre meg om det er en Radlinger-glipp som gir Sandefjord ledelsen, en glipp som oppsto på grunn av skadesituasjonen...

Lasaron

Jeg mener Radlinger må spille så lenge han ikke er alvorlig skadet. Tenk om Pettersen spiller og Brann taper, da får han en dårlig opplevelse som vil hemme utviklingen hans.
Tren på langskudd

ostraume

Eller motsatt! Tenk om Pettersen får en kamp, da blir han sikkert dobbelt så god over natten. Grønne piler på alle stats.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Corran

Quote from: osoerli on September 19, 2018, 14:47:53 PMRadler blir nok klar igjen.  Håpar også Marengsen blir klar, og at Vega får speletid.  Kunne gjerne prøvt Rismark i denne kampen:

                        Radler
Teniste   Wormen  Rismark  Grøgard   
    Haugen       Ruben2      Barmen
    Koomson     Bamba     Marengs

Blir nok samme lag som sist. Og skjønner ikke helt hvorfor en av de beste sist ikke skal få plass fra start.
Men kjører han Gilli tilbake på venstre eller fortsetter han suksessen med ham på høyre?
Spørs vel også hvilken side som regnes som sterkest hos sandefjord. De har vel fella på sin høyre så det kan jo være det gjør at Gilli kommer tilbake på venstre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ACHTUNG

Jeg tror MP hever spillet sitt betraktelig, om han må steppe inn mot Sandefjord. Samtidig vil LAN få en del svar på hvor MP er, nivåmessig i år vs ifjor. For det er stor forskjell på trening og kamp.

gladiporno

Quote from: ACHTUNG on September 19, 2018, 21:05:29 PMJeg tror MP hever spillet sitt betraktelig, om han må steppe inn mot Sandefjord. Samtidig vil LAN få en del svar på hvor MP er, nivåmessig i år vs ifjor. For det er stor forskjell på trening og kamp.

Markus Pettersen spiller kamper hver uke, han. Av det jeg har sett er det av svært varierende kvalitet. Spilte bra mot Lysekloster sist selv om det ble tap. Var hinsides elendig mot Førde på Nymark, og skal være glad for at den kampen ikke ble kringkastet. Gjorde tre tabber i Bjarte Flem-klassen i løpet av et par minutter og hadde sannsynligvis blitt tiltalt for kampfiksing om han hadde vært øst-europeer.

På sitt beste er han god, men jeg mistenker at Opdals ventede inntreden også har noe med at man er blitt mer usikker på Pettersen enn det man var før sesongen.

Finfin respons

Bra at han har med seg den erfaringen fra førdekampen, og at det blir forevighet her på forumet for alle å lese. Tipper han gjør som de fleste, og leser spillertråden sin. Uansett: Han blir herdet av sånt, blir sterkere. Får han sjansen vil han være i flytsonen. Det er jeg bombesikker på.
Kanskje.

Billy Elliott

Årets sikreste H, noe som betyr at det mest sannsynlig blir U, eller kanskje til og med B.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

ACHTUNG


Gulløl

Billettsalget passerer nok 10.000 i løpet av dagen, blir en av de best besøkte på Brann Stadion i år. Håper vi enda en gang kan gi Bamba følelsen av å fly !
Klipp fra BT:
- Fansen er utrolige. Jeg merket det da jeg spilte mot Brann, de var så gode. Så jeg visste at supporterne var fantastiske, men så fantastiske som dette... Det visste jeg ikke, sier Bamba. Han forteller om to sterke opplevelser. Den siste av dem sist søndag, i kampen han scoret, borte mot Haugesund, der 1500 bergensere fylte bortefeltet med kok.
- Da jeg kom ut og så dem, følte jeg at jeg kunne fly. Så bra var det, sier Bamba.
- Det ga meg mye, mye positiv energi. Selvsagt. Det var som å spille hjemme, fortsetter han.
På fergen hjem feiret spillere og supportere sammen. Bamba gliser av det.
- Jeg har ikke så mye å si om det, annet enn «wow»!
Den andre nær-fansen-opplevelsen som har gått inn på Bamba, var i hans første kamp. Da kom han inn mot Sarpsborg.
- Jeg vil aldri glemme det. Følelsen var utrolig, jeg var så glad og følte meg så velkommen. Når det er slik, er det enkelt å spille godt, sier Bamba.
- Du mener det?
- Ja, ja, ja! I Norge er det kanskje bare i Brann det er slik. Akkurat nå synes jeg alt supporterne gjør er perfekt, sier Bamba.

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Da-Bamba-sa-Brann-fansen-i-Haugesund_-fikk-han-folelsen-av-a-kunne-fly-261632b.html

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


ACHTUNG

Da får MP en gyllen mulighet til å vise både trenere, skeptikere og andre hva han duger til.

Crispo 2

Det e jo greit å ha i bakhodet at det ikkje er så lenge siden det var murringer angående ferdighetene til Radlinger....
Per Pettersen 1960-1964

Spelaren

Radlingers skade er et aldri så lite minus, men man får stole på at Pettersen vokser med oppgavene.
Gå av.

Nixon

Dette var dårlige nyheter. Pettersen er bra, men ikke like god, har blant annet vært ustabil for andrelaget. Og så er det selvsagt usikkerheten med at han ikke har noe erfaring med hverken nivå eller press. Så definitivt dårlige nyheter!

Men hjemme mot Sandefjord er forhåpentligvis en grei kamp å starte med.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Tren på langskudd

Morkel

Quote from: ACHTUNG on September 20, 2018, 11:45:46 AMDa får MP en gyllen mulighet til å vise både trenere, skeptikere og andre hva han duger til.

Men det handler ikke om skepsis til Pettersen. De fleste har tro på at han kan bli en god keeper. Det handler mer om at nesten ALLE keepere trenger et par kamper til å spille seg inn og ta nivået. Det har kanskje ikke så store konsekvenser at en ung spiss trenger litt tid og bommer på noen sjanser. Men når en keeper trenger tid på å spille seg inn så får man noen i sekken som man vanligvis ikke ville fått. Opdal slapp in 12 mål på sine første 3 kamper, i løpet av sesongen var han klar. De Gea ble vel slaktet etter sine første kamper for united, det er ikke så mange som har klagd på ham siden det. Slike historier finnes det mange av med keepere med mye mer rutine enn unge Pettersen.

Nedsiden og oppsiden her er enormt store. Kommer Pettersen seg dugelig gjennom dette vil han ha tatt store steg. Han vil vokse enormt på bare et par kamper. Gjør han noen tabber (som ikke trenger å være så uvanlig når man ennå ikke er varm i trøya) så må han bære MYE på sine skuldre. Viktig å støtte opp om ham uansett.

Morkel

Quote from: Lasaron on September 20, 2018, 12:22:39 PMOi. Jeg velger å se på dette som spennende.

Ja ok greit, skulle vi sikre gullet og Pettersen bidrar med noen matchvinnende redninger så går dette rett inn i historiebøkene.

Lasaron

Tren på langskudd

Gulløl

Mye uvær denne uken. Men heldigvis er det kun meldt lett bris under kampen på søndag. Ellers meldt litt sol, noe skyer, kanskje litt regn. Bortimot perfekt vær for en Stadion kamp.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Billy Elliott

September 20, 2018, 13:15:44 PM #33 Last Edit: September 20, 2018, 14:52:43 PM by Billy Elliott
Quote from: gladiporno on September 19, 2018, 22:12:43 PMVar hinsides elendig mot Førde på Nymark, og skal være glad for at den kampen ikke ble kringkastet. Gjorde tre tabber i Bjarte Flem-klassen i løpet av et par minutter og hadde sannsynligvis blitt tiltalt for kampfiksing om han hadde vært øst-europeer.

Vår nye førstekeeper der, altså...

På den positive siden kan jo dette sette litt fyr på forumet igjen. Få ting som engasjerer mer her inne enn lokale talenter som gjør tabber. Noen fryder seg, fordi "hva var det jeg sa, Branns talenter er altfor dårlige", mens andre forsvarer dem med at "det ikke er rart de gjør tabber, når de aldri har fått kjenne på nivået før". Let the games begin.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Quote from: Lasaron on September 20, 2018, 12:22:39 PMOi. Jeg velger å se på dette som spennende.

Det er klart det er spennende. Spennende med både positivt og negativt fortegn. Men jeg tenker at ingen hadde valgt dette på nåværende tidspunkt dersom de hadde fått velge.
Rød makt på Hansa

Corran

Quote from: Nixon on September 20, 2018, 12:14:32 PMDette var dårlige nyheter. Pettersen er bra, men ikke like god, har blant annet vært ustabil for andrelaget. Og så er det selvsagt usikkerheten med at han ikke har noe erfaring med hverken nivå eller press. Så definitivt dårlige nyheter!

Men hjemme mot Sandefjord er forhåpentligvis en grei kamp å starte med.
Ja har han vært ustabil for andre laget eller har han hatt et par dårlige kamper?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Morkel

Keepere er rare dyr da. De har egenskapen til å heve seg litt med motstanden. Men jeg fremdeles bekymret for at han trenger å bli litt varm i trøya.

Lasaron

Quote from: Nixon on September 20, 2018, 13:25:09 PM
Quote from: Lasaron on September 20, 2018, 12:22:39 PMOi. Jeg velger å se på dette som spennende.

Det er klart det er spennende. Spennende med både positivt og negativt fortegn. Men jeg tenker at ingen hadde valgt dette på nåværende tidspunkt dersom de hadde fått velge.

Jeg ville foretrukket Radlinger, men mener spennende med positivt fortegn.
Tren på langskudd

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Antatt startellever: Eirik Holmen Johansen, Christer Reppesgård Hansen, Marc Vales, Marius Høibråten, Stian Ringstad, Enric Vallès, Emil Pálsson, Rufo, Håvard Storbæk, Mohammed Fellah og Pontus Engblom.

Endelig ser det ut til at kraka får oppfylt sin årelange kjepphest om Haugen på banen og Mjelde på benken...
Rød makt på Hansa

Finfin respons

Quote from: Gulløl on September 21, 2018, 09:46:51 AMSF drar til Bergen for å angripe: - Vi skal presse høyt og være vågale
https://www.sb.no/nyheter/sf-gutta/sport/sf-drar-til-bergen-for-a-angripe-vi-skal-presse-hoyt-og-vare-vagale/s/5-73-784369


Les: De satser på kontringer og dødballer og mest mulig avstand mellom Pettersen og Branns forsvarsfirer. Lurt.
Kanskje.

Kagain

Blir spennende med Pettersen. Og som noen sier har ikke Radlinger akkurat vært stabil de siste kampene, så det kan hende at Pettersen viser litt av det som bor i han...

gladiporno

Sandefjord har gode kvaliteter offensivt. Engblom er fortsatt lynrask, Fellah er fortsatt svært målfarlig, og de har noen spanjoler som kan behandle ballen og styre spillet. Deres akilleshæl er først og fremst det defensive. Der er de svært svake. Og det må Brann utnytte.   

Gulløl

Sandefjord har kun tapt en av de fem siste bortekampene. Klart de kan klare poeng mot Brann også som helt klart ikke har råd til å tape poeng. Om ikke spillerne er 100 % skjerpet kan dette gå til helvete. Og den 12 mann må virkelig gjøre sin innsats fra tribunen de også og gi sitt bidrag for at dette skal gå veien. Husker alle tapet hjemme mot Kristiansund 29 september i fjor?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Før kampen mot FKH lurte jeg på om de fire Brannspillerne som manglet ett gult kort for å sone karantene, ville pådra seg advarsel mot slutten av kampen med vilje for å kunne sone mot Sandefjord i stedet for mot Tromsø på Alfheim. I stedet valgte Nilsen å bytte ut Barmen tidligere av frykt for at han måtte stå over mot Sandefjord. Skal i hvert fall ikke tvile på om ikke Nilsen undervurderer Sandefjord.

SeLyren

Ny keeper, ellers samme lag som sist. Eg er for en gangs skyld sikker på seier i dag, eg tror vi er såpass mye bedre. Vet ikke om det er et bra tegn.


Eivind

Oi oi oi for en tannløs forestilling. Dette må opp åtte hakk om man fremdeles skal henge på gulltoget.

Finfin respons

MP har klart seg veldig fint. Ellers må tempoet opp, lite sprut. Sandefjord har lykkes med sin kampplan ser det ut for. De har lukket midtbanen sin, lite rom som er gratis..
Kanskje.


Go Up