• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2019

Started by Churchill, August 15, 2018, 23:44:44 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kagain

Quote from: Falkman on January 27, 2019, 19:47:18 PMHva er egentlig greien med disse spekulasjonene om at Haugen skal selges? Det nevnes jo til stadighet av flere. Såvidt jeg har fått meg er det ikke noe som tyder på at det skal skje.

Jeg har ikke hørt de spekulasjonene fra andre steder enn her inne. Det nevnes i samme åndedrag som at Vito er interessant for andre klubber. Man kan si mye om den godeste Soltvedt, men han har vært flink til å holde tett om overganger. Det vi vet fra tidligere er at det var (og kanskje er) brukere her inne som er nærmere på Brann enn den vanlige tulling i gaten (slik som meg). Så da kan man spinne litt rundt en hva om / hvis om situasjon.

Selv tror jeg at om det er noen klubber som er interessert i Haugen så er det fordi at hans ferdigheter passer fot i hose i en allerede etablert spillestil. Han har ikke vært SÅ overlegen de andre spillerne, men han har vært god. Med tanke på alder som noen her har nevnt så er det nok usannsynlig at noen klubber vil kjøpe Haugen som et utviklingsobjekt. Men, om det plutselig dukker opp noen uventede salg av midtbanespillere hos andre norske klubber så kan det godt være at Haugen kan kjøpes. For dette overgangsvinduet innad i Norge stenger ikke nå ved månedsskiftet.


Superjack

Skal Haugen selges så må han vise seg i EL. Som nevnt over, han er ikke lenger utviklingskandidat, han har ikke landskamper og har ikke vist seg i Europa.

Med dagens stallsammensetting og hva som er kommet inn siste 1/2 år så ser jeg ikke helt hva som skal inn, om ikke noen går ut, alternativet er en venstrekant med fart og teknikk. Marengo går nok ut, uansett. Om det stemmer det som sies på Ballspark podden så er han ikke den mest treningsvillige, har gått skadet i lang tid og er muligens opp for en ny operasjon, med under 6 mnd igjen av kontrakten. Ikke noe LAN vinner og stor risiko.

Men hvem er kandidaten der?

Brannsupporter.

krakra

Bildøy opp, Marengo ut og ny kant inn. Fire rene kanter. Kommer fort DM og spiss og. En yngre, mer potent Karadas

Huff

Quote from: krakra on January 28, 2019, 22:03:57 PMBildøy opp, Marengo ut og ny kant inn. Fire rene kanter. Kommer fort DM og spiss og. En yngre, mer potent Karadas

Dersom en får inn de tre du skisserer og samtlige leverer på bra TL-nivå - så er vi en gullkandidat.
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Gulløl

January 29, 2019, 13:05:23 PM #904 Last Edit: January 29, 2019, 13:17:15 PM by Gulløl
Er ganske skuffet over at Brann ikke viste interesse for Matthías Vilhjálmsson slik at han gikk til middelhavsfareren Engen istedenfor. En spiss med noen andre egenskaper enn Bamba, og totalt sett kanskje en enda mer komplett spiss. Hadde Brann hentet han hadde de vært veldig godt skodd på spissplassen til en sesong med ca. 40 kamper der Bamba nok langt fra vil spille alle kamper. Enten har Brann sovet i timen eller så sikter de enda høyere enn Vilhjálmsson(!?)
Har Engen hatt råd å hente og lønne Vilhjálmsson hadde nok Brann klart det også om de var interessert.
Dette er en spiller som burde være tett opp til "typen LAN spiller". Klipp fra artikkelen linket under:

- Han er dønn lojal. Han er nesten best på trening hver dag. Han klager og sutrer aldri, men blir selvfølgelig veldig skuffet hver gang han ikke får spille. Da blir han bare sint, så går han ut, er god på trening og er klar når han får sjansen, sier Helland.
- Han er en vinner. Det han han alltid vært. Han kom til Start og rykket opp, så kom han hit og vant alt hele tiden. Det gjorde han også på Island. Han er vant til å vinne, .....

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/han-er-best-pa-nesten-hver-trening_sto7120511/story.shtml
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

ACHTUNG

Å tro at Brann kan få inn en spiller av Wilhjamsons kaliber, til å være back-up til Bamba, det er urealistisk. Jeg klarer ikke helt å se hvem Brann kan hente inn, som nummer 2 bak Bamba. Det er nok derfor det sannsynligvis blir en utenlandsk spiller, som ikke har samme snøring på hvordan rollefordelingen blir, som en norsk spiller.

Norlings Hund 2

Vilhjálmsson er 31 og har vært mye skadeplaget. Nei, takk.

Churchill

Her er min prioritering vedrørende nye spillere. I omvendt rekkefølge.

Pri 3 - venstrekant. Det er ingen krise om vi må spille med Gilli og Marengo.

Pri 2 - DM. Vi må ha alternativer på midten. Jeg tror vi kommer til p starte mange kamper med Løkberg Haugen/RYJ og Strand på de tre modbaneplassene. Dette er en midtbane som kommer til å løpe de fleste i senk. I noen kamper trenger vi imidlertid et defensivt rivjern i stedet for den offensive kraften til RYJ eller Haugen.

Pri 1 - Spiss. Det kommer etter all sannsynlighet til å blir krise dersom vi går til seriestart med bare en kvalitetsspiss. Vi trenger noen som kan utfordre og i noen kamper kan erstatte Bamba samtidig som vi trenger en som kan komme inn og forandre kampbildet.
...we shall never surrender.

krakra

Vi hat jo Mehnert. Kan være at han har vist kvaliteter på trening som gjør behovet for ny spiss mindre.

Churchill

Det er i så fall bonus, tror jeg. Vi trenger en soleklar utfordrer.
...we shall never surrender.

Norlings Hund 2

Quote from: Churchill on January 29, 2019, 17:32:38 PMDet er i så fall bonus, tror jeg. Vi trenger en soleklar utfordrer.

Er det helt umulig at Mehnert har vist seg å være en soleklar utfordrer?

Gulløl

Erlend Hustad er på vei til Brann. Spiss på Notodden med 8 mål i fjor. Ung med sine 22 år , sterk og rask. Virker ikke som en soleklar utfordrer til Bamba.
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Gepard

Det skinner vel ganske klart igjennom at Brann ikke ønsker å hente en reell utfordrer til Bamba. Kjelsrud; Mehnert, Azar og denne Hustad. La meg si det slik, håper Bamba holder seg skadefri og bøtter inn mål..

Superjack

Bamba blir spiss 2019, virker helt klart. Ser ikke for meg at spiller 2. eller 3. nødvendigvis får så mye spilletid heller.

Blir nok mer rullering skifte av indreløperne. Dvs at alle 4 av Barmen, Haugen, Strand og Løkberg får mye spilletid.

Brannsupporter.

Lasaron

Brann sender avgårde 22 utespillere til Syden, pluss de tre keeperne. Marengo er ikke med på grunn av skade, sies det. Mon tro om han hadde vært med likevel, om han hadde vært i vårplanene. På vei vekk i vinter?

Brann 2 var på turnering i Danmark for litt siden. Da var Bildøy, Kalsaas og Moldestad igjen her for å være med A-laget. Bildøy og Kalsaas blir med til Syden, mens Moldestad er byttet ut med Marthinussen. Kan det tyde på noe? Vi er jo i utgangspunktet bedre forspent på stopperplass enn på vingen. Betyr det at en av stopperne er på vei vekk?
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

haak

Meningsløs overgang.
Er dette hyllen så bør vi heller hente Aleksander Dang.

ACHTUNG

January 30, 2019, 16:48:48 PM #916 Last Edit: January 30, 2019, 16:51:08 PM by ACHTUNG
Virker å være en høyreist spiller, denne Hustad, 1.90?

(Ikke spesielt god på crossbar challenge for øvrig)

https://youtu.be/5diAsUTYX5w

haak

Jeg er rett og slett litt rystet over at det er på dette nivået vi skal
erstatte toppskåreren vår med.

opplett

Kanskje betyr det at vi bruker alle pengene på en kant?
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Churchill

Hustad skal ikke til Brann. Det er lite som tyder på at dette er en spiller som kan gå inn for Bamba i hele eller deler av en kamp, i tilfelle sistnevnte ikke kan spille eller for å forandre kampbildet. Da har jeg mer tro på dem vi allerede har.

Henter de ham er det et utviklingsprosjekt som ingen andre ser verdien av.

Vi må ha inn et soleklart alternativ til Bamba med kompletteende egenskaper.
...we shall never surrender.

Kagain

Quote from: ACHTUNG on January 29, 2019, 14:14:46 PMÅ tro at Brann kan få inn en spiller av Wilhjamsons kaliber, til å være back-up til Bamba, det er urealistisk. Jeg klarer ikke helt å se hvem Brann kan hente inn, som nummer 2 bak Bamba. Det er nok derfor det sannsynligvis blir en utenlandsk spiller, som ikke har samme snøring på hvordan rollefordelingen blir, som en norsk spiller.

Det er nok det som er det største aberet ja. Brann klarer sikkert økonomisk å få inn en spiller av type Vilhjalmsson, men det er jo det at det blir som en nummer 2 spiss. Er du interessert i å sitte på benken for å heve god lønn er du nok også ikke den typen spiller LAN liker.

Quote from: Gulløl on January 30, 2019, 16:07:15 PMErlend Hustad er på vei til Brann. Spiss på Notodden med 8 mål i fjor. Ung med sine 22 år , sterk og rask. Virker ikke som en soleklar utfordrer til Bamba.

Huh. Mehnert har jo bevist mer enn Hustad på PostNord-nivå, ihvertfall av målscoreregenskaper... På den andre siden så har i det minste Hustad erfaring fra OBOS da. Høy, sterk og rask? Da kan han sikkert duge defensivt. Ikke så viktig om han ikke har så finstilt sikte på føttene...

Quote from: Churchill on January 30, 2019, 17:08:05 PMHustad skal ikke til Brann. Det er lite som tyder på at dette er en spiller som kan gå inn for Bamba i hele eller deler av en kamp, i tilfelle sistnevnte ikke kan spille eller for å forandre kampbildet. Da har jeg mer tro på dem vi allerede har.

Henter de ham er det et utviklingsprosjekt som ingen andre ser verdien av.

Vi må ha inn et soleklart alternativ til Bamba med kompletteende egenskaper.

Er enig med Statsministeren her. Om Hustad tas inn er det som et utviklingsprosjekt. Det jeg vil anta er at han da først og fremst vil bli utviklet for den defensive jobben som spissene i Brann er velsignet med. Tror ikke det er så mange andre klubber i Norge som bruker spissene på den måten som LAN gjør, og prioriterer de defensive ferdighetene i så stor grad.

Brann bør ta inn en spiller som kan gå inn som en solid backup når Bamba er ute. Fint om han har kompletterende egenskaper, da kan man teoretisk sett bruke han i kamper hvor det er usannsynlig at Bamba sine ferdigheter vil tjene klubben. Om man ikke får tak i en spiller med kompletterende egenskaper så bør det i alle fall bli sett etter noe som har gode og beviste ferdigheter. En gammel ringrev av noe slag kan jo kanskje være interessant, i håp om at de berømmelige talentene blir gamle nok til at LAN kan vurdere de... Er det noen utenlandsproffer som er over 30 år og sliter med å komme inn på laget? Kanskje er de litt mette også?

ACHTUNG

Han ble regnet som en av de beste angriperne i OBOS ifjor, tipper han er rundt nivået til Liseth. (som jeg tror kommer til å slå skikkelig til i Mjøndalen)

Gulløl

Siden denne artikkelen er helt tilbake fra juni i fjor bør det vel gå greit å lime inn hele.

Erlend Hustad (21) stortrives i Notodden, men spissen innrømmer at det er spennende med interesse fra eliteserien. Unggutten spilte junior og 2. divisjon for MFK fram til sommeren 2016. Da tok han mot til seg og skrev treårskontrakt med den ambisiøse 2. divisjonsklubben Notodden.
- Jeg fikk ikke de sjansene jeg ville ha i Molde, og måtte prøve noe nytt. Mamma likte ikke at jeg skulle flytte hjemmefra, men jeg trengte å stå på egne bein. Jeg tenkte at jeg kom til å angre hvis jeg ikke tok sjansen. Så da googlet jeg Notodden og dro av gårde for å skrive under, smiler 21-åringen, som fikk med seg lagkameraten Kjetil Holand Tøsse på lasset.
Nå er Hustad «hot» i 1. divisjon, men det første halvåret var en sjokkartet opplevelse.
- Jeg kom fra MFK og trodde jeg var en stor spiller. Så fikk jeg hverdagen midt i trynet og skjønte at jeg ikke var så god som jeg trodde. Jeg sleit med å prestere på trening og spilte bare én kamp fra start den høsten. Da scoret jeg riktig nok med mitt første spark på ballen, sier Hustad om fulltrefferen ett minutt etter at han ble byttet inn borte mot Bærum.
Den vinteren tok han et tydelig valg som trolig reddet den profesjonelle karrieren.
- Jeg bestemte meg for å skjerpe meg, brette opp ermene og bli et «mannfolk». Jeg gjorde det bra i oppkjøringa, men fikk noen skader fram mot sommeren. Fra høsten i fjor har det bare gått en vei, fastslår Hustad, som var sentral da klubben sikret opprykk.
I kvalifiseringa ble det uavgjort og ekstraomganger mot Raufoss. Hustad satte inn det siste straffesparket. I den avgjørende runden mot Fredrikstad ble det 0-0 borte. Hustad scoret det første målet da Notodden imponerte med 5-3-seier i hjemmekampen.
- Det har vært veldig artig å spille i 1. divisjon i år. Jeg har tatt nivået fortere enn jeg trodde. Vi fikk en veldig god start på sesongen, så har det svinget litt etterpå, sier Hustad.
Han sitter i en sofa på Rød med kraftig blåveis. Hustad måtte forlate banen etter et sammenstøt med albuen til Oddbjørn Lie da Notodden tapte 0-3 borte mot Aalesund søndag. Laget ligger nå på 10. plass.
- Det er veldig tett på tabellen. Fire poeng til nedrykk og fire poeng opp til sjetteplassen som gir kvalik om opprykk. Jeg mener i alle fall at vi har sterkt nok lag til å holde plassen, sier spissen, som takker trener Kenneth Dokken for utviklinga.
- Han er veldig flink til å peke på små detaljer i spillet mitt. Han har gitt meg en del beskjeder om hva jeg bør forsterke og hva jeg bør luke bort. Han ville satse på meg og det har gitt resultater, sier 21-åringen.
Han har startet 14 av 14 kamper så langt og står med seks seriemål og en scoring i cupen. Det er blitt lagt merke til i større klubber.
- Jeg vet at det er litt interesse, men ikke hva som skjer. Det er aktuelt å bli i Notodden, og det kan bli aktuelt å flytte på seg. Vi får se det an, sier han.
Rådgiver Sverre Mauseth bekrefter interessen, men det foreligger ikke konkrete tilbud.
- Mange følger med på Erlend på grunn av alderen, fysikken og scoringsstatistikken. Gode klubber i OBOS-ligaen har tatt kontakt, i tillegg er det reell interesse fra to-tre klubber i eliteserien. Det er lag som det absolutt er interessant for Erland å vurdere, sier Mauseth.
Strømsgodset og Odd er de nærmeste eliteklubbene geografisk, men Mauseth vil ikke kommentere navn. Hustad selv tar situasjonen med stor ro.
- Jeg har vist at jeg blir bedre når jeg spiller på høyere nivå. Jeg har scoret mot Viking og vi tapte på straffespark mot Odd i cupen. Jeg har alltid hatt ambisjoner om eliteserien og føler meg klar til å ta steget. Men jeg har kontrakt med Notodden fram til neste sommer, og det kan også bli aktuelt å forlenge den. Nå skal vi først møte Mjøndalen neste uke og så blir det en liten ferie, sier Hustad, som har tatt et årsstudium i kroppsøving ved siden av fotballen.

Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Falkman

Ingenting hadde vært mer gledelig enn om vi har funnet gull i han her, eller Mehnert. Men uten å krisemaksimere tyder jo mye på at Bamba bør holde seg frisk og rask så mye som overhode mulig i år.  Merkelig om det nå kommer inn enda en spiss.

Nixon

Dette er en kategori spiller som jeg absolutt applauderer at Brann skal hente. Problemet er at vi allerede har hentet en Mehnert fra samme hylle, og at det blir et for stort steg fra vårt førstevalg og ned til resten av gjengen der fremme. Jeg vil ikke føle meg trygg dersom dette er fasiten ved seriestart.
Rød makt på Hansa!

Huff

Quote from: Nixon on January 30, 2019, 20:42:21 PMDette er en kategori spiller som jeg absolutt applauderer at Brann skal hente. Problemet er at vi allerede har hentet en Mehnert fra samme hylle, og at det blir et for stort steg fra vårt førstevalg og ned til resten av gjengen der fremme. Jeg vil ikke føle meg trygg dersom dette er fasiten ved seriestart.

Ikke jeg heller, men jeg synes en del er i overkant kategoriske når de slår fast at dette ikke er riktig mann. Det kan selvsagt tenkes at fyren ikke holder nivået i tippeligaen i det hele tatt, , men er det noen her som har sett fyren spille i flere kamper? Jeg kjenner ikke spilleren, men stor, sterk og rask høres i utgangspunktet meget bra ut. Ni mål og tre målgivende er heller ikke imponerende, men ei heller avskrekkende for et lag som neppe dominerte to tredjedeler av kampene i Obos. Dessuten kan dette være en spiller som passer perfekt i LANs system uten at vedkommende av den grunn må bøtte inn mål.

Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Danny1

Fin signering, lav risiko, høyt potensial.

Er det slik de  tenker om spissplassen i Brann?:
1. Stjernespiss (Bamba)
2. Stjerneutfordrer (Skålevik - erstatter på gang?) Kjelsrud - ute av bildet(?).
3. Ung Lovende Spiss som har prestert i 1.div (Liseth/Haustad)

4. (Utlånt til NS) Ung Lovende Spiss Som har presert i 2. div (Mehnert) - Tilbake som nr 3 i stallen neste år.

5. Brannakademiet (her leter en etter kandidater til NS utlån/evt ekstremtalent som hopper til nr.3) Samtidig saumfarer de de norske ligaene etter kanditater for enten 3 og 4.

...og Azar Karadas.

Da har de kontinuerlig 2 spiss-emner i tidlig 20 års-alder. For en lav sum penger. Om en av disse plutselig slår til, sitter Brann plutselig på en gullkalv.
LAN kan bli.

Danny1

Her er han i spill på Notodden: https://www.youtube.com/watch?v=xdgUU6lyv4Q

Kjenner 4-3-3. Stor sterk rask. Scorer på samme nivå og kvantitet som da Skålevik ble hentet.
LAN kan bli.

Kagain

Blir spennende om han får de sjansene han trenger, og om han klarer å utvikle målhungeren noe. Eller i alle fall bli en nyttig del av startelleveren til Brann. Når det gjelder kvantitet på scoringer så produserte vel Skålevik flere mål før Brann kjøpte han. Det må vel påstås å være en forskjell på 57 kamper og 28 mål (scoring i annenhver kamp) og 29 kamper og 9 mål (scoring i hver tredje kamp).

Men ja, vi får se hva han får til og ikke minst hva LAN tenker. Kan jo hende at dette blir et knallkjøp. Målmessig er han omtrent akkurat samme som Liseth var. Sistnevnte hadde jo 27 kamper med 9 mål...

Gepard

January 30, 2019, 23:47:17 PM #929 Last Edit: January 30, 2019, 23:53:13 PM by Gepard
Føler det er en liten melding til Liseth oppi dette, "du sier nei ?, No problem , vi har mange andre i samme kategori på listen"

Personlig tror jeg Liseth kan komme til å angre på sitt valg. Fra å hadde vært andrevalg i brann til nå å hvertfall være langt fra åpenbar i oppstillingen til Mjøndalen

Billy Elliott

Quote from: Churchill on January 30, 2019, 17:08:05 PMHustad skal ikke til Brann.

Jo, det skal han:
https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/mjelde-er-skeptisk-til-brann-aktuell-spiss-de-bor-legge-listen-hoyere/s/5-8-977029

"BA kjenner til at Hustad allerede har signert for Sportsklubben som bosmanspiller. Rødtrøyene kjøper ham ikke fri i denne omgang, men venter foreløpig med å få ham til Bergen 1. juli - når kontrakten med Notodden går ut."
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Det er et eksempel på en overgang jeg liker mindre godt. En 22-årig, ikke-lokal 1.divisjonsspiller med moderat mengde mål. Da vil jeg heller fylle på med eget. Hadde han vært 19 år, og ellers lik, hadde det stilt seg annerledes.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Huff

Quote from: Lasaron on January 31, 2019, 10:29:01 AMDet er et eksempel på en overgang jeg liker mindre godt. En 22-årig, ikke-lokal 1.divisjonsspiller med moderat mengde mål. Da vil jeg heller fylle på med eget. Hadde han vært 19 år, og ellers lik, hadde det stilt seg annerledes.

Har vi noe tilsvarende i det hele tatt?
Ekte feighet har et navn: LAN.

Nilsen ut, Knutsen inn!

Superjack

Quote from: Lasaron on January 31, 2019, 10:29:01 AMDet er et eksempel på en overgang jeg liker mindre godt. En 22-årig, ikke-lokal 1.divisjonsspiller med moderat mengde mål. Da vil jeg heller fylle på med eget. Hadde han vært 19 år, og ellers lik, hadde det stilt seg annerledes.

De prøvde å få på plass den lokale - Liseth. Han gikk til Mjøndalen.
Brannsupporter.

gladiporno

Quote from: Huff on January 31, 2019, 10:43:28 AM
Quote from: Lasaron on January 31, 2019, 10:29:01 AMDet er et eksempel på en overgang jeg liker mindre godt. En 22-årig, ikke-lokal 1.divisjonsspiller med moderat mengde mål. Da vil jeg heller fylle på med eget. Hadde han vært 19 år, og ellers lik, hadde det stilt seg annerledes.

Har vi noe tilsvarende i det hele tatt?

Liseth passer nok enda mer i Brann. Dessuten har vi Aune Heggebø. Jeg kan ikke huske å ha sett Hustad spille, men utfra beskrivelsene virker han ganske lik Heggebø.


Lasaron

BA har sak. Det sies at Brann ikke vil slippe Acosta før de har en erstatning på plass. Jeg håper det er et slags forhandlingsutspill. Jeg mener at om vi selger ham, så skal vi ikke hente en ny stopper. Vi har Rismark som kom i sommer, og Løfgren som kom i vinter. I tillegg har vi Karadas, Kalsaas og Marthinussen.

Vinger mangler vi litt av etterhvert. Braaten og Vega er ute, Marengo er på vei ut. Acosta til Vålerengen, og Finne til oss, det vil jeg applaudere.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Lasaron

Forøvrig. Eurosport. De er jo etterhvert blitt selvstendige leverandører av nytt. Det er bra. Men de har en irriterende strategi på internett, i alle fall i norsk fotball. Nemlig at de ikke nevner navn i overskriftene. Det virker å være konsekvent. I skrivende stund har de blant annet disse overskriftene:

Stabæk-juvel solgt til kinesisk fotball
LSK-profil på vei til Tyrkia
Sarpsborg 08-spiss til Danmark
Eliteseriespiller på prøvespill hos latvisk klubb
Ferdig i OBOS-klubb, klar for andre divisjon
Midtbanespiller forlenget

Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Spelaren

Quote from: Lasaron on January 31, 2019, 13:40:44 PMForøvrig. Eurosport. De er jo etterhvert blitt selvstendige leverandører av nytt. Det er bra. Men de har en irriterende strategi på internett, i alle fall i norsk fotball. Nemlig at de ikke nevner navn i overskriftene. Det virker å være konsekvent. I skrivende stund har de blant annet disse overskriftene:

Stabæk-juvel solgt til kinesisk fotball
LSK-profil på vei til Tyrkia
Sarpsborg 08-spiss til Danmark
Eliteseriespiller på prøvespill hos latvisk klubb
Ferdig i OBOS-klubb, klar for andre divisjon
Midtbanespiller forlenget

Klikk, klikk, klikk...
BA skriver for øvrig at Brann skal ha krevd opp mot 4 millioner for Acosta, i en abo-sak. Kjøpte meg 5 uker for 5 kr ifm Nest-kampen så nå er det ordnings! 4 millioner er i overkant av det eg hadde krevd, og virker litt drøyt for en 32-åring i siste kontraktsår.
Alle må gå.

Kagain

Ja, Acosta er en god stopper, det er ikke det. Men 4 millioner er nok i overkant for han. Spesielt med tanke på at de solgte en norskutviklet spiss med beviste egenskaper innenfor målscoring til den samme prisen...

David

Quote from: Lasaron on January 31, 2019, 13:40:44 PMForøvrig. Eurosport. De er jo etterhvert blitt selvstendige leverandører av nytt. Det er bra. Men de har en irriterende strategi på internett, i alle fall i norsk fotball. Nemlig at de ikke nevner navn i overskriftene. Det virker å være konsekvent. I skrivende stund har de blant annet disse overskriftene:

Stabæk-juvel solgt til kinesisk fotball
LSK-profil på vei til Tyrkia
Sarpsborg 08-spiss til Danmark
Eliteseriespiller på prøvespill hos latvisk klubb
Ferdig i OBOS-klubb, klar for andre divisjon
Midtbanespiller forlenget
Lurer på om de har gjort noen undersøkelser på om det faktisk fungerer. Samme når det hintes om en sak i løpet av en kamp. Jeg kan ikke huske å faktisk ha blitt fristet til å oppsøke siden når kommentator kommer med en teaser, uten å nevne navn. Tror nesten sannsynligheten hadde vært større om de sa litt mer om hva det faktisk handlet om.

Gulløl

January 31, 2019, 19:31:16 PM #940 Last Edit: January 31, 2019, 19:39:53 PM by Gulløl
Vålerengen jakter forsvarsspillere. Selv om Deila later som han er lunken til Acosta tror jeg han blir veldig fornøyd om han får Acosta for ned mot 3 millioner. En av eliteseriens beste midtstoppere. Så mitt tips er at VIF kjøper han. Men Brann bør absolutt ikke selge for under 3 millioner, det bør være smertegrensen. Om prisen er lavere er Brann mer tjent med å ha han ut 2019 sesongen som en av tre veldig gode midtstoppere. En plass ned på tabellen fra 2 til 3 plass er på omtrent 4 millioner i premiepenger(som et eksempel). En solid midtstopper backup som nok får mye spilletid i en sesong med mye kamper kan utgjøre den forskjellen som en eller to plasser på tabellen og tapte millioner i premiepenger.
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Nixon

Quote from: Kagain on January 31, 2019, 18:51:06 PMJa, Acosta er en god stopper, det er ikke det. Men 4 millioner er nok i overkant for han. Spesielt med tanke på at de solgte en norskutviklet spiss med beviste egenskaper innenfor målscoring til den samme prisen...

Tja, for en klubb med behov for en stopper kan Acosta være verd minst like mye som en spiss med et litt, vel..., begrenset repertoar.

Uansett trenger ikke Brann å selge Acosta. Så ingen grunn til å selge han billig.
Rød makt på Hansa!

Billy Elliott

Acosta har bare 1 år igjen av kontrakten og både erstatteren og ny backup ble hentet allerede i sommer. Om det tilbys mer enn millionen synes jeg Brann bør sterkt vurdere å selge. Da får man inn både frisk kapital og sparer en god del lønnskroner for en spiller som uansett bare ville fungert som backup i den kommende sesongen og forsvinner gratis ved årsslutt.

Selv med Acosta ut, trenger vi ikke noe nye inn i midtforsvaret. Vito, Rismark, Løfgren og Marthinussen er mer enn god nok dekning. Skulle det knipe ordentlig kan også Grøgaard steppe inn som midtstopper.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Gulløl

Foreløpig vet vi ikke om Løfgren allerede nå er god nok som tredjevalg, vi skal huske på at han kommer rett fra tredje nivå i Sverige. Godt mulig han slår til fort men Brann kan ikke gamble med det. Ca. 40 kamper denne sesongen og Vito var mye plaget med skader i fjor. Brann må ta med i beregningen at også tredjevalget må spille mye og kan ikke gamble før de er trygg på at Løfgren holder nivået allerede fra sesongen starter i mars. Om Acosta selges i februar og f.eks. Glesnes kommer inn gir det akseptabel dekning og trygghet inn mot sesongstart.
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Eivind

Quote from: Billy Elliott on January 31, 2019, 20:45:41 PMSkulle det knipe ordentlig kan også Grøgaard steppe inn som midtstopper.

Gud forby.

Billy Elliott

Quote from: Gulløl on January 31, 2019, 20:57:16 PMForeløpig vet vi ikke om Løfgren allerede nå er god nok som tredjevalg

Etter å ha hatt han både på prøvespill i sommer og gjennom en del uker av forsesongen allerede burde klubben kunne danne seg en oppfatning om dette snart. Å skulle være fjerdevalg vil jo bli helt drepen for utviklingen hans all den tid LAN ikke liker å rullere, og i alle fall ikke på begge midtstopperne samtidig.

I så fall MÅ han lånes ut, for ellers blir det tilnærmet null spilleminutter og tribunen stort sett hele sesongen. Det er lite vits med to midtstopper-reserver på benken, i tillegg til Karadas.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Tror Ruben Kristiansen er den av backene som duger best som stopper.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Kagain

Quote from: Nixon on January 31, 2019, 19:51:24 PMTja, for en klubb med behov for en stopper kan Acosta være verd minst like mye som en spiss med et litt, vel..., begrenset repertoar.

Uansett trenger ikke Brann å selge Acosta. Så ingen grunn til å selge han billig.

Nåhja. Han vil nok gjøre en god jobb for en klubb som trenger stopper, det er ikke det det handler om. Men det som taler mot Acosta er jo alder + kontraktslengde + ikke trent i Norge. Det som taler til fordel han er at han er passe kompetent, akklimatisert, rutinert og med et snev av hurtighet.

For Brann sin del taler det mot Acosta at han mot slutten av forrige sesong ble litt furte-Guri da han ble satt på benken. Om han mygler skikkelig til så kan det gå mot en konflikt mellom han og LAN. Men Brann trenger absolutt ikke å kaste Acosta etter andre klubber, og det har vist seg at de har tjent på å være vanskelig i tilfellet Skålevik. Kan hende at de får en helt ok pris for han, men jeg tillater meg å betvile at den prisen er 4 millioner...

Churchill

Den av av spillerne som ikke ER stopper og som jeg tror kunne gjort den beste jobben hvis det kniper er Gilli. Branns potet.
...we shall never surrender.

Gulløl

Nå bør vel Engen selge unna noen av de beste spillerne for å få cash i kassen. Brann er grei og stiller opp om de fjerner 10 % av underskuddet ved å la Både Finne reise hem og bli venstrekant i Brann.

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/valerenga-gar-mot-30-millioner-i-underskudd_sto7125749/story.shtml?fbclid=IwAR0hOPYYHNyB1mRjqEN5WU0xt0aDugknVk6NAmcoznOLxTW0CoP4wuNe_nk
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Go Up