• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2019

Started by Churchill, August 15, 2018, 23:44:44 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Danny1

Quote from: Jose Arrogantio on March 22, 2019, 18:06:47 PMHvorfor tror folk at Berisha er så satt på Viking? Når var sist en utenlandsk spiller viste slik lojalitet?

Jeg spekulerer. Hvorfor tror du det trekker ut? Det er da vel et kneppe spillere som har sine foretrukne lag i Norge. Bakke nevnte vel f.eks at kun Sogndal og Brann var aktuelt for han i Norge rundt overgangen hans i 06.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

gladiporno

Quote from: Jose Arrogantio on March 22, 2019, 20:04:07 PM
Quote from: Kagain on March 22, 2019, 18:56:20 PM
Quote from: Jose Arrogantio on March 22, 2019, 18:06:47 PMHvorfor tror folk at Berisha er så satt på Viking? Når var sist en utenlandsk spiller viste slik lojalitet?

Vel,  gutten er vel vokst opp i og omkring Stavanger? Spilt for Egersund og slikt. Norsk statsborger. Vil ikke regne han som en utenlandsk spiller. Men ja, han er en spiller som spiller i utlandet...

Mente norsk spiller i utlandet. Og som de fleste norske spillere i utlandet under 30, om han kommer tilbake til Norge står nok lønn og mulighet til medalje/spill i Europa en god del sterkere enn å spille for hjemklubben.

"Hjemklubben" hans er nok ikke Vikng. Det er EIK. Berisha dro først til Stavanger som 16-åring.

Men frøken Maaseide er vel fra Stavanger, og det at både han og broren ble store profiler i Viking veier nok litt.

Seriegull

BA melder at Koomson ikke spiller mot Sogndal pga kneet, Rolantsson er på landslagsoppdrag, og Bamba usikker igjen pga ryggen.. Det vil jo si at vi har èn ving tilgjengelig.. Strand, som egentlig er indreløper..
Komme seg på jobb, Soltvedt!

Blir vell Løkberg på høyrekant da mon tro?

Jose Arrogantio

Quote from: Danny1 on March 22, 2019, 21:08:48 PM
Quote from: Jose Arrogantio on March 22, 2019, 18:06:47 PMHvorfor tror folk at Berisha er så satt på Viking? Når var sist en utenlandsk spiller viste slik lojalitet?

Jeg spekulerer. Hvorfor tror du det trekker ut? Det er da vel et kneppe spillere som har sine foretrukne lag i Norge. Bakke nevnte vel f.eks at kun Sogndal og Brann var aktuelt for han i Norge rundt overgangen hans i 06.

Tror det trekker ut på grunn av økonomi og forhandlinger med både klubb og spiller. Om Rapid Wien har tillatt Berisha å forhandle med både RBK, Molde, og Brann kan det godt tenkes at forhandlinger tar tid om alle tilbud spilles opp mot hverandre.

Spillere sier mye rart om klubblojalitet, til slutt er det pengene og sportslige ambisjoner som bestemmer for de aller fleste.

Herman1

Hva er Berisha sine styrker og svakheter som spiller?

Og hva kan han evt. tilføre oss av kvaliteter?

Churchill

Veton er bare 24 år og er absolutt i possisjon til å komme seg utenlands igjen etter et par gode sesonger for Brann. I en slik alder må man tenke på hva som sportslig sett er det beste tilbudet. For Berisha nå, tror jeg det er Brann. Etter et nytt utenlandsopphold, kan han prioritere litt annerledes. Da kan han tillate seg å velge mer med følelsene og vende hjem til Viking.
...we shall never surrender.

ZsoltKorcsmar

Quote from: Herman1 on March 23, 2019, 00:49:07 AMHva er Berisha sine styrker og svakheter som spiller?

Og hva kan han evt. tilføre oss av kvaliteter?


Mye av det vi allerede har; mentalitet, vinnervilje, godt trent, aggresivitet, arbeidsinnsats.

Enkelt og greit egenskaper som LAN elsker og bygger laget/klubben på. Litt lignende som Skålevik egentlig, bare hakket bedre med ball/teknisk. Og bedre i pasningsspillet.

Spilte vel ving første årene, og da havnet han litt i skyggen av storebror Berisha (som er en langt mer begavet spiller). Ok på ving, men ble mye nesten.

Siste sesong i Viking ble han dyrket som spiss og var den største profilen i klubben etter at mange dro. Endte med 11 mål på 14 kamper før han dro etter halvspilt sesong da. Noe som må sies å vere meget solid.

Dog usikker på utviklien etter at han dro fra Viking. Etter min mening klart best som spiss, men alternativ på kant også. Igjen; litt som Skålevik.

krakra

Quote from: ostraume on March 22, 2019, 15:48:31 PM
Quote from: krakra on March 22, 2019, 13:00:23 PM
Quote from: ostraume on March 22, 2019, 10:13:01 AMOkay, i fall går du tilbake på at: "I det hele tatt dårlig erfaring med "profiler" som skal komme hit og løfte oss til nye høyder. Langt større "suksessrate" på de spillerne som har møtt lukne reaksjoner. "

Eller misforstår jeg? Vi har jo hatt enorm suksess med profiler som PVM og Andresen.

Når det gjelder spillere som går "tilbake": Solli, Helstad og Sæternes var spillere som kom fra et mislykket opphold og disse var enorme suksesser. Som skjøt oss til gull. Fakiri, Huseklepp og Bakke var alle gode nok for første11, men jeg kan være enig i at de trolig kostet mer enn de smakte.

Forsåvidt også enig med deg i at det at Berisha neppe vil hit er et dårlig utgangspunkt, men da snakker vi strengt tatt om noe annet.
rkjenner at vi hadde én sesong for 12 år siden der dyre profiler bidro til gull betyr ikke at jeg går tilbake på at vi har dårlig erfaring på det. At du må 12 år tilbake i tid for å «slå ned» påstanden syns jeg underbygger den ganske greit. 

Du må gjerne si at Bakke, Fakiri, Huseklepp, Karadas osv var suksesser her. Det er jeg uenig i. De var ikke nøkkelspillere og de spilte i en periode vi ikke kjempet om gull. I 2016-sesongen startet Huseklepp ni kamper, i 2007 startet Bakke seks og Fakiri fem og Karadas to kamper.

Nå er du i gang med å argumentere mot stråmannen igjen, og da melder meg ut. Jeg har ikke sagt at de tre nevnte var suksesser. (og jeg orker ikke noe debatt ala "men du sa jo at de klarte seg ok og var gode nok for 11eren og det er det samme som suksess").

Jeg har sagt at jeg ikke skjønner din påstand om at vi "I det hele tatt dårlig erfaring med "profiler" som skal komme hit og løfte oss til nye høyder. Langt større "suksessrate" på de spillerne som har møtt lukne reaksjoner."

Fakta er vel heller det motsatte. Jeg har nevnt en rekke eksempler på profiler som har gjort det alt fra fantastisk (Andresen, Austin) til ok (Huseklepp, Bakke).

Du har så langt ikke gjort noen forsøk på å begrunne påstanden, og er i kjent stil heller ikke villig til å moderere posisjon en i møte med saklige motargumenter.

du er enig i at de ikke var suksesser. Jeg ser ikke poenget med å dra fram at de var gode nok for førsteelveren når du ikke mener de var suksesser, så jeg skjønner at du ikke "orker" å snakke mer om det.

Du har nevnt en "rekke" eksempler fra 11-12 år i tid. At du i det hele tatt må så langt tilbake i tid, syns jeg illustrerer poeng mitt godt. Vi har jo gjort noen tunge investeringer siden den til. Koomson, Badji, Korcsmar, Bentley, Austin, Guastavino, Bentley, Huseklepp(v2), Pedersen, Demidov, Børven, Bamba og Wormgoor er alle spillere vi har investert tungt i, enten gjennom overgangssum, lønn eller begge deler, som har vært profilerte overganger og knyttet store forventninger til de siste ti årene. Hvor mange av disse vil du sette i kategoriene suksess? Ikke noe "de har spilt fast" for så å bli grinete fordi jeg tolker det som at du mener de er suksesser. Hvem har de har vært fult ut suksesser?

Så har vi de siste ti årene hatt tre ganske suksessfulle år: 2011, 2016 og 2018. Hvilke tre spillere var mest avgjørende for suksessen disse tre årene mener du?

Nixon

Vi kan diskutere oss blå om en spiller var en suksess eller bare god nok. Men er det noen holdepunkter for at disse spillerne ikke var sultne nok? Krakas fremste ankepunkt mot Berisha var at han ikke kom til å være sulten nok, fordi sult visstnok skal være noe "utenlandsflopper ofte mangler". Er det noen holdepunkter for at dette stemmer, eller er det bare en subjektiv oppfatning?

Hvis vi glemmer spillere fra en halv mannsalder siden så har jo et ferskt eksempel med Jenssen som kanskje har vært Branns beste spiller i oppkjøringen. Han virker da sulten nok. Hva er argumentet for at en seks år yngre spiller ikke skal ha sulten som skal til for å gjøre en god jobb? Å mene at en spiller som Berisha ikke er god nok, ikke har de rette egenskapene eller ikke passer inn i systemet er mer håndfast, men å trekke sulten i tvil virker for meg som veldig subjektiv synsing som ikke er veldig godt begrunnet.
Rød makt på Hansa

ostraume

March 23, 2019, 08:37:59 AM #1359 Last Edit: March 23, 2019, 08:40:22 AM by ostraume
@krakra; igjen, spørsmålet er ikke suksess vs ikke-suksess, men påstanden din om at vi har dårlige erfaringer med profilerte kjøp.

For å ta listen din Koomson, Badji, Korcsmar, Bentley, Austin, Guastavino, Bentley, Huseklepp(v2), Pedersen, Demidov, Børven, Bamba og Wormgoor så er det kun Bentley og Pedersen jeg ville kategorisert som en dårlig erfaring. Resten har vært i spennet ok+ til nøkkelspiller på laget. (Børven tar jeg ikke med, ikke et profilert kjøp, der var det null forventninger. Bamba er for tidlig å konkludere med)

Kan du ikke dele dine dårlige erfaringer med profilerte kjøp? Eller er det du har gjort med listen? Vil du kalle alle disse for dårlige erfaringer? Utdyp gjerne.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Mener du helt seriøst at Pedersen var en ok erfaring? Jeg vil si han er kanskje den verste signeringen de siste fem årene. Høy lønn, svake prestasjoner og forsuret miljøet. En klart dårligere signering enn Bentley. Men det handler ikke bare om de spillerne

Når man henter spillere for mange millioner og/eller gir dem topplønn er det ikke bare en dårlig erfaring hvis de er katastrofalt dårlige. Det er også en dårlig erfaring hvis de er helt ok. Fordi de er ikke hentet for å være helt ok. De er hentet for å løfte laget, og ha en nøkkelrolle. Er de middelmådige, så har man bommet på det. Det gjør noe med dynamikken i en gruppe når middelmådigheter hever topplønn. Det gjør også, naturligvis, noe med økonomien.
Hvorfor legger du listen for en god signering på ok+ når de hever topplønn og koster millioner?

Og selvfølgelig handler det om suksess vs. ikke-suksses. Når man har en lang liste dyre spillere, og bare en håndfull av dem er suksessfulle er det naturlig å si at vi har dårlige erfaringer med den type signeringer. Det er ikke noe vi har truffet på. Det er ikke noe som har gitt oss suksess. Ikke på over ti år.  Likevel er det hvert eneste vindu akkurat det man skriker ut om.

krakra

Quote from: Nixon on March 23, 2019, 08:27:56 AMVi kan diskutere oss blå om en spiller var en suksess eller bare god nok. Men er det noen holdepunkter for at disse spillerne ikke var sultne nok? Krakas fremste ankepunkt mot Berisha var at han ikke kom til å være sulten nok, fordi sult visstnok skal være noe "utenlandsflopper ofte mangler". Er det noen holdepunkter for at dette stemmer, eller er det bare en subjektiv oppfatning?

Hvis vi glemmer spillere fra en halv mannsalder siden så har jo et ferskt eksempel med Jenssen som kanskje har vært Branns beste spiller i oppkjøringen. Han virker da sulten nok. Hva er argumentet for at en seks år yngre spiller ikke skal ha sulten som skal til for å gjøre en god jobb? Å mene at en spiller som Berisha ikke er god nok, ikke har de rette egenskapene eller ikke passer inn i systemet er mer håndfast, men å trekke sulten i tvil virker for meg som veldig subjektiv synsing som ikke er veldig godt begrunnet.
ar nå en teori, og du må gjerne lansere din egen teori på hvorfor utenlandsproffer som kommer hjem sjeldent leverer på samme nivå som de var på før de dro ut. Spent på å høre. Det kan like gjerne være manglende selvtillit eller noe annet. Men man ser veldig ofte at de ikke er på det nivået de var før de dro. Det er det sentrale.

At RYJ har vært best denne oppkjøringen er jeg for det første uenig i og for det andre er jeg usikker på hvor stort poeng som kan gjøres av at han spiller gjør det bra i oppkjøringen.

Crispo 2

Krakra, du er vel ikke tilfeldigvis politiker av yrke?

Per Pettersen 1960-1964

Lasaron

Hvis Berisha er som Skålevik, bare bedre teknisk og med pasninger (og kanskje også større vinnerskalle) vil han jo være veldig bra.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: krakra on March 23, 2019, 08:52:40 AMDet var nå en teori, og du må gjerne lansere din egen teori på hvorfor utenlandsproffer som kommer hjem sjeldent leverer på samme nivå som de var på før de dro ut. Spent på å høre. Det kan like gjerne være manglende selvtillit eller noe annet. Men man ser veldig ofte at de ikke er på det nivået de var før de dro. Det er det sentrale.


Min teori er at man først og fremst ikke kan generalisere. Det kommer mye an på hvor de er i karrieren. Noen har både alder og en økende skadefrekvens mot seg og har vært på nedadgående i noen år før de vil melke noen siste år i en litt dårligere liga hjemme i Norge. Jeg kan ikke se at Berisha skal inn i den gruppen. Det er mitt sentrale hovedankepunkt mot din Berisha-teori.
Rød makt på Hansa

krakra

Vil det si at du har stor tro på at Berisha vil levere på samme nivå som han leverte før han forlot Norge?

ZsoltKorcsmar

Quote from: krakra on March 23, 2019, 11:40:07 AMVil det si at du har stor tro på at Berisha vil levere på samme nivå som han leverte før han forlot Norge?

Jeg tror han kan levere like bra, om ikke bedre. Bedre lag og spillestil som passer han bedre.

Se feks her fra når han var her sist:
http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=match&matchId=762854&tournamentId=1&seasonId=337&useFullUrl=false

For de som gidder å se hele, så ser man litt hva man får på siste målet. Innsats og gode avslutninger blant annet.

Ser dere på lagoppstillingen der så er det ikke mye krutt. En Thioune langt over høyden som bare sluntret rundt. Adegbenro og De Lanlay trekker selvfølgelig mye opp. Men vi har generelt et betydelig sterkere lag enn Viking 2015.

Nixon

Quote from: krakra on March 23, 2019, 11:40:07 AMVil det si at du har stor tro på at Berisha vil levere på samme nivå som han leverte før han forlot Norge?

Ja, ser ingen grunn til at han skal ha blitt noe dårligere med tanke på antall kamper spilt og alder. Ingen naturlige fysiske kurver har begynt å peke nedover, og han har sikkert hatt en god treningshverdag. Mener å huske at det siste var et sterkt argument for en annen spiller her på forumet...;)
Rød makt på Hansa

krakra

Flott. Det er jo fult mulig at vi har en fasit om et år og da er det greit med "Jeg sa ikke"-forsvar.

Nixon

Quote from: krakra on March 23, 2019, 12:56:39 PMFlott. Det er jo fult mulig at vi har en fasit om et år og da er det greit med "Jeg sa ikke"-forsvar.

Nå tror ikke jeg at han kommer og vi vil aldri få noen fasit. Men dersom det skjer skal jeg være den første til å innrømme feil dersom han flopper.
Rød makt på Hansa

krakra

Kanskje ikke hit, men jeg tror han vil returnere til Norge. Og at han ikke vil være en gullspiss, eller på samme nivå som sist. Klart legger man lista like lavt som enkelte har gjort for Marcus Pedersen blir han nok ikke en flopp, men tror f.eks. han vil levere på et lavere nivå enn Skålevik.

Yngve

Du gnege på KraKra. Ostraume skriv heilt tydeleg at han synst Pedersen var ei dårleg investering. Likevel prøver du i to påfølgande innlegg å hevda at han kalla Pedersen ei ok signering. Det er ikkje rart folk går lei av å diskutera med deg.

Churchill

Kabran er skadet og det er stille rundt Veton. Skjer det noe før vinduet stenger?
...we shall never surrender.

Lasaron

Marius Bildøy kom inn i det 72. minutt for Åsane mot Nest i dag. Det betyr at han er høyaktuell for utlån der.
Tren på langskudd

Churchill

Kan ikke tro at vi har solgt en spiss og gitt bort en kantspiller av Ok kvalitet samt lånt ut en nyinnkjøpt spiss, uten at vi har planer om solide forsterkninger før alvoret begynner.
...we shall never surrender.

Billy Elliott

March 25, 2019, 13:43:21 PM #1375 Last Edit: March 25, 2019, 15:23:34 PM by Billy Elliott
Ja, nå begynner det virkelig å haste her. Allerede i kamptråden for årets første tellende match snakkes det nå om at Gilli må flyttes ned på back pga. av skade. Woops, så var ett av to kantalternativer borte, og vi må mest sannsynlig starte med Strand som ving i første kamp, en posisjon vi har sett i vinter han behersker betydelig dårligere enn indreløper.

Dette skjer samtidig som det kommer vage rapporter (VGD) om at også Bamba sliter med noe smårusk som kan forhindre han fra å delta på lørdag. Vi ender da fort opp med denne angrepstrioen i seriepremieren:

VK: Strand - svekker både midtbanen og angrepet ved å flyttes på
S: HKJ - ikke god nok, og ingenting som tyder på at han noensinne vil bli det
HK: Koomson - meget svak form over lang tid

Det bør være åpenbart for alle at det her må gjøres noe før vinduet stenger.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Ja, rart det ikke har kommet noen enda.
Tren på langskudd

SKBCPH

Jeg forventer minst én forsterking inn, helst før Odd-kampen. Og med forsterkning så mener jeg ikke å kjøpe fri Notodden-spissen nå...

Blir svært skuffet om ikke dette skjer, og skrur ned forventningene til sesongen betraktelig.
- Vi har den treneren vi har.

ZsoltKorcsmar

Quote from: Billy Elliott on March 25, 2019, 13:43:21 PMJa, nå begynner det virkelig å haste her. Allerede i kamptråden for årets første tellende match snakkes det nå om at Gilli må flyttes ned på back pga. av skade. Woops, så var ett av to kantalternativer borte, og vi må mest sannsynlig starte med Strand som ving i første kamp, en posisjon vi har sett i vinter han behersker betydelig dårligere enn indreløper.

Dette skjer samtidig som det kommer vage rapporter (VGD) om at også Bamba sliter med noe smårusk som fort forhindrer han fra å delta på lørdag. Vi ender da fort opp med denne angrepstrioen i seriepremieren:

VK: Strand - svekker både midtbanen og angrepet ved å flyttes på
S: HKJ - ikke god nok, og ingenting som tyder på at han noensinne vil bli det
HK: Koomson - meget svak form over lang tid

Det bør være åpenbart for alle at det her må gjøres noe før vinduet stenger.

Spørs hva de er ute etter. Har vi noen uttalt målsetning i år? Har trener/ledelse gått ut og bekreftet at vi skal gå for medalje i år?

En ting som virker klinkende klart er at vi får et meget høyt bunnivå. Tror ingen kommer til å matche bunnnivået faktisk, basert på det vi så i fjor og har sett i vinter. En gjeng som kriger og løper sokkene av seg, kommer til å bli mange tette kamper, men håper vi har kvaliteten til å bikke de i vår favør.

Spørsmålstegnet blir heller toppnivået vårt. Der havner vi nok fort bak 2-3 andre lag fort, minst. En kvalitetsspiller som kan bekle både kant og spiss vil heve oss her. Håper det jobbes her!

Falkman

Quote from: Lasaron on March 25, 2019, 13:52:39 PMJa, rart det ikke har kommet noen enda.

På den annen side er det vel ingen grunn til å tvile på de prøver og få inn en kantspiller?  At de ikke har klart det enda viser vel bare at slikt er vanskeligere å fikse i virkeligheten enn på CM.

Gulløl

March 25, 2019, 14:07:47 PM #1380 Last Edit: March 25, 2019, 14:11:12 PM by Gulløl
Er vel liten tvil om at det må inn to spillere før overgangsvinduet stenger 1. april for at Brann skal betraktes som en fullgod gullkandidat. Begge må være gode kantalternativer. En av de må også være en fullgod konkurrent til Bamba. Godt mulig at det ikke skjer noe før helt på slutten av overgangsvinduet slik som i august i fjor da Brann handlet i rekordtempo de to siste dagene av vinduet. Rune Soltvedt snakket da blant annet om om ha is i magen og at slutten av overgangsvinduet gav muligheter. Jeg tror at Brann sonderer rundt og jobber med flere spillere parallelt for øyeblikket, så gambler de med å få brikkene på plass før overgangsvinduet stenger.

Klipp fra Nettavisen fra august i fjor:
Å vente helt til slutten av overgangsvinduet med å hente spillere var ikke planlagt av Brann, men Soltvedt tror det er flere årsaker til at mange av de norske klubbene endte opp med signeringer på «deadline day» - overgangsvinduets siste dag. - Jeg tror at det har en del å si at det internasjonale vinduet er lenger åpent enn det norske, forteller Soltvedt. Som følge av at de fleste overgangsvinduene i Europa holder åpent lenger enn Norge, tror Soltvedt at spillere og selgende klubber drøyer så lenge som mulig med å signere for eller selge til en norsk klubb i håp om at de kanskje kan bli solgt til en større klubb utenfor Norge. Da overgangsvinduet i Norge imidlertid stengte onsdag kveld ble det aktivitet. - Da havner de i en situasjon hvor de må ta et valg, sier Soltvedt. Sportssjefen tror også at kjøpende klubber trapper opp spillerjakten mot slutten av vinduet. - Jeg tror også at det går litt på at kjøpende klubb har jobbet med forskjellige muligheter, men så har man ikke helt fått gjennomslag for de. Så intensiverer man det litt når tidsfristen begynner å nærme seg, forklarer Soltvedt.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Billy Elliott on March 25, 2019, 13:43:21 PMDette skjer samtidig som det kommer vage rapporter (VGD) om at også Bamba sliter med noe smårusk som fort forhindrer han fra å delta på lørdag.

Det er vel ikke bare vagt når BA har laget en sak på det.

Sliter på kunstgress: LAN frykter han må vente på Bamba.
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/sliter-pa-kunstgress-lan-frykter-han-ma-vente-pa-bamba/s/5-8-1016212
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Quote from: Nixon on March 25, 2019, 14:47:21 PM
Quote from: Billy Elliott on March 25, 2019, 13:43:21 PMDette skjer samtidig som det kommer vage rapporter (VGD) om at også Bamba sliter med noe smårusk som fort forhindrer han fra å delta på lørdag.

Det er vel ikke bare vagt når BA har laget en sak på det.

Sliter på kunstgress: LAN frykter han må vente på Bamba.
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/sliter-pa-kunstgress-lan-frykter-han-ma-vente-pa-bamba/s/5-8-1016212

Kjipt å blåse nesten 9 mill. på en spiller som kun er tilgjengelig i sommermånedene. Satt litt på spissen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Han spilte jo for Kristiansund, for svingende. Skulle tåle kunstgress da.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Lasaron on March 25, 2019, 17:48:59 PMHan spilte jo for Kristiansund, for svingende. Skulle tåle kunstgress da.

Kanskje kunstgressallergi kun oppstår i Bergen. En slags unik allergi som ingen andre i hele verden har. For "Di e nåkke for seg sjøl".

opplett

March 25, 2019, 20:34:19 PM #1385 Last Edit: March 25, 2019, 20:36:38 PM by opplett
Bekrefter spillerjakt

- Har du vært i kontakt med Mohn den siste tiden for å se på muligheten for å hente brikkene Lars Arne ønsker seg?
- Det har jeg ikke lyst til å svare på nå, sier Branns sportssjef.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Gulløl

March 25, 2019, 20:43:29 PM #1386 Last Edit: March 25, 2019, 20:45:42 PM by Gulløl
Quote from: opplett on March 25, 2019, 20:34:19 PMBekrefter spillerjakt

- Har du vært i kontakt med Mohn den siste tiden for å se på muligheten for å hente brikkene Lars Arne ønsker seg?
- Det har jeg ikke lyst til å svare på nå, sier Branns sportssjef.
Bestilling på to offensive spillere fra LAN høres fornuftig og riktig ut. Så får vi se om Soltvedt klarer å innfri dette. Klarer han det kan Brann gå for gull om det er kvalitet som kommer inn. Da kan folk få skikkelig troen og tribunene fylles også.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Der Berisha før uttalte at bare Viking var aktuelt i Norge, vil han nå ikke uttale seg i det hele tatt "av hensyn til arbeidsgiver."
Tren på langskudd

Optimist

Nærmer det seg faktisk en Berisha-overgang til Brann? 😁
Kokende idiot

Falkman

Quote from: Optimist on March 25, 2019, 21:12:11 PMNærmer det seg faktisk en Berisha-overgang til Brann? 😁

Synes fremdeles det virker usannsynlig. Men man vet jo aldri.

Optimist

Quote from: Falkman on March 25, 2019, 21:17:17 PM
Quote from: Optimist on March 25, 2019, 21:12:11 PMNærmer det seg faktisk en Berisha-overgang til Brann? 😁

Synes fremdeles det virker usannsynlig. Men man vet jo aldri.

Jeg er som alltid optimist 😉
Kokende idiot

Corran

Eg e som alltid pessimist og regner med det maks er han spilleren som skal komme til sommeren som kanskje kommer i dette vinduet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Jeg kjenner at jeg havner mer i Corran sin leir enn i Optimistens leir.

Gulløl

March 26, 2019, 14:38:28 PM #1393 Last Edit: March 26, 2019, 14:49:47 PM by Gulløl
Veton Berisha var i London i går. Rune Soltvedt også ?  : )
https://www.instagram.com/p/BvZ5mp2DNrG/

Jim Solbakken var også i London i går. Ikke tilfeldig selvsagt.
https://www.instagram.com/p/BvZwDbkBfPH/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Er nok klar for en engelsk klubb snart.

Herman1

quote author=Billy Elliott link=msg=541957 date=1553524775]
Quote from: Nixon on March 25, 2019, 14:47:21 PM
Quote from: Billy Elliott on March 25, 2019, 13:43:21 PMDette skjer samtidig som det kommer vage rapporter (VGD) om at også Bamba sliter med noe smårusk som fort forhindrer han fra å delta på lørdag.

Det er vel ikke bare vagt når BA har laget en sak på det.

Sliter på kunstgress: LAN frykter han må vente på Bamba.
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/sliter-pa-kunstgress-lan-frykter-han-ma-vente-pa-bamba/s/5-8-1016212

Kjipt å blåse nesten 9 mill. på en spiller som kun er tilgjengelig i sommermånedene. Satt litt på spissen.
[/quote]

[Problemet for Bamba var vel å trene hver dag over tid på kunstgress, ikke å spille kamper på plastikken.

Falkman

Quote from: krakra on March 26, 2019, 14:51:17 PMEr nok klar for en engelsk klubb snart.

Usikker på reglene, men litt googling tyder på at klubber utenom PL kan hente inn spillere for lån frem til torsdag (28.) klokken 17. Så London er kanskje ikke en helt tilfeldig valgt destinasjon, nei.

SKBCPH

Trodde overgangen var aktuell først og fremst fordi Veton vil hjem til Norge, ikke at han på død og liv må forlate Rapid hurtigst mulig?

Virker merkelig å dra på lån til en klubb i lavere divisjoner i England da...
- Vi har den treneren vi har.

Lasaron

Ikke sikkert det går direktefly fra Wien til Bergen. Mulig han møter Peddien i London. Der går det vel flust i fly til og fra begge destinasjoner.
Tren på langskudd

Falkman

Quote from: SKBCPH on March 26, 2019, 16:07:06 PMTrodde overgangen var aktuell først og fremst fordi Veton vil hjem til Norge, ikke at han på død og liv må forlate Rapid hurtigst mulig?

Virker merkelig å dra på lån til en klubb i lavere divisjoner i England da...

Tja, det er vel minst like merkelig at han abdolutt vil tilbake til Norge, sånn rent fotballmessig sett. Men det kan jo selvsagt være utenomsportslige faktorer som fremkaller et slikt ønske.

Go Up