• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Jesper Löfgren

Started by osoerli, August 15, 2018, 16:52:40 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Fjoluson har noen gode pasninger, men også en del hjerneblødninger. Og fremstår totalt uten lederegenskaper, slik jeg ser det som tilskuer. Jeg tar heller Løfgren enn Fjoluson neste år, billigere blir det også.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

Fjoluson har større andel dårlige pasninger enn gode.
Litt unnskyldt skal han være for den totale mangel på bevegelse hos medspillerne som skal motta pasningene.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Det skal Fjoluson ha: Han er stabilt bedre enn Forren på sitt dårligste.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

ZsoltKorcsmar

Ny 3-0 seier for vår avskiltede klassespiller.

Holder nullen for et øvre-halvdel lag i en bedre liga.

krakra


Lasaron

Apropos bedre liga, det er vel en sannhet med visse modifikasjoner. Hvordan måle? Jo, suksess i europacuper. Hverken norsk eller svensk liga har med noen i CL. Men i Europa League, derimot, er Molde med, men ikke noen svenske lag.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

ZsoltKorcsmar

Ny seier i dag for vår unge lovende avskiltede spiller. Holder nullen mot det mestscorende laget i Allsvenskan (som også har ligaens Topscorer).

Bankers på et øvre halvdel-lag i en bedre liga.

Lasaron

Quote from: ZsoltKorcsmar on November 07, 2020, 17:42:28 PMNy seier i dag for vår unge lovende avskiltede spiller. Holder nullen mot det mestscorende laget i Allsvenskan (som også har ligaens Topscorer).

Bankers på et øvre halvdel-lag i en bedre liga.

Fint. Men hvorfor er den bedre?
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

Jeg må si at det er ekstremt lite givende med disse kamprapportene om Løfgren som utelukkende handler om hvordan hans middelmådige lag gjør det, og ikke inneholder noen verdens ting om hvordan han selv faktisk har prestert.

Lasaron

Vi får anta at han presterer gjennomsnittelig bra i forhold til poengfangsten, over tid.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Spelaren

Fins det noe svensk børs man kan finne? Man-of-the-match, rundens lag eller lignende?
Legg ned klubben.

Gulløl

Sportsjef Hasse Larsson Mjällby om Jesper Löfgren i lrostianstadsbladet 02.12.2020:

"Halltorpsprodukten Jesper Löfgren har gjort succé hos nykomlingen. Försvarsspelaren, med ett förflutet i klubbar som Nybro IF och Oskarshamns AIK, har spelat 28 matcher och totalt 2 360 minuter i allsvenskan den här säsongen. 23-åringen är utlånad till Mjällby från norska Brann.
Status där?
- Jesper har gjort det jättebra och vi vill så klart behålla honom men han är Branns spelare två år till. Vi får se, samtidigt har Jesper önskemål att spela för en större klubb än Mjällby."

Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Nixon

Blir vi regnet som en større klubb enn Mjällby?
Det er da noe.
Rød makt på Hansa!

krakra

Vi har sikkert høyere lønninger iallefall.

Gulløl

December 09, 2020, 12:51:29 PM #115 Last Edit: December 09, 2020, 13:02:57 PM by Gulløl
Sportbladets Robert Laul og Per Bohman har  presentert Sportbladets årlige rangering av Allsvenskans 50 beste spillere.

Jesper Löfgren er kommet på 49 plass blant de 50. Som ung midtstopper på bare 23 år er dette absolutt bra. Han har fått denne omtalen i artikkelen:

Mjällby har tagit flera fina skalper mot storlagen hemma på Strandvallen. Mycket tack vare lagets och enskilda spelares förmåga att hantera ett lågt försvarsspel. I en skicklig försvarslinje är det Jesper Löfgren om stuckit ut mest. 23-åringen, som bara är utlånad från Brann, har genomgående noterats för fina prestationer under säsongen. Stor och stark i kroppen, besitter en fin fart och är inte feg med bollen.


Löfgren har mange gode spillere like over seg på listen. Kan nevnes at Sivert Heltne Nilsen som sikkert mange av oss supportere kunne tenkt seg å få tilbake til Brann kommer på 41 plass med denne omtalen:

Tror ni att Pontus Wernbloom är den spelare som snackar mest på planen? Då ska vi avslöja en hemlighet: Sivert Nilsen snackar ännu mer.
Inte med motståndarna, dessbättre, utan med lagkamraterna. Han styr konstant sina medspelare i pressen, hur de ska falla och kliva, vem som ska göra vad och när det ska göras.
En fältherre i ordets rätta bemärkelse, enormt nyttig för Elfsborg, inte bara genom "tugget" utan också för ett överbegåvat positionsspel och mängder av duell- och bollvinster.
Om det inte vore för att han babblade så förbannat mycket på planen vore det lätt att tro att Sivert Nielsen i själva verket är en reinkarnerad Tobias Linderoth.

Videre oppover på listen er Jo Inge Berget i Malmö FF på 29 plass.


Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

ZsoltKorcsmar

Jeg har jo hatt mine flåsete innlegg i denne tråden etter hver Mjällby-seier, eller når de har holdt nullen. Uten å ha sett mange kamper.

Sitatet fra ekspertene stemmer dog bra med observasjoner fra treningskamper for oss: «Stor och stark i kroppen, besitter en fin fart och är inte feg med bollen»

Spesielt det siste har jeg sett, han stoler nok på fart og styrke til å forsere ledd, slå pasninger som innebærer noe risiko etc. Foreløpig har Kolskogen store svakheter på dette området, så desto viktige at partneren hans tar ansvar der.

Tenker vi 11 spillere*16 lag så er det jo opp mot 180 spillere som spiller regelmessig i Allsvenskan. At Löfgren tilhørt den beste fjerdedelen i forholdsvis ung alder vitner om kvalitet.

Hent han hem!

ZsoltKorcsmar

Til referanse så er vår beste spiller hittil i år på 71. Plass i en sammenlignbar liga, basert på VG-børsen. Dette er Bamba.

Löfgren hever oss.


krakra

Hvis den plasseringen er så imponerende så bør kanske Brann sjekke ut tre år yngre Jesper Daland på Start. Han ligger på 51. plass på VG-børsen, er 20 år gammel, spiller venstre stopper i Start og beskrives som en hurtig og ballsikker stopper. Han er jo også bedre enn Fjoluson og Forren siden han er over dem på børsen. Tydeligvis.

Giles

Daland er glimtende, ville absolutt tatt han. Løfgren også. Ut med de trege venstrebeinte.

Corran

Sånn som de to gamlingene har spilt i det siste så bør ingen av dem få kontrakt.
Og vil de ha en dem med pga erfaring på benken og treningsfeltet så bør han ikke få mye betalt.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ZsoltKorcsmar

https://m.youtube.com/watch?v=RA8--OJDXIA&feature=youtu.be

Noen klipp av vår avskiltede Svenske. Han når ikke 34 år gamle Forren (med dobbel lønn) til knærne en gang.

Spøk til alvor: en ting jeg liker godt med han er disse løpene fremover. Han blir med helt frem etter å ha startet angrep. Offensiv, spillende, stopper. Trenger en slik i tospann med Kolskogen.

Gulløl

Rune Soltvedt gjør en av sine absolutt største tabber ved å slippe Jesper Löfgren. Klubben som får ha midtstoppertalentet under kontrakt de neste to tre årene vil innkassere en overgangssum på videresalg som Soltvedt ikke har vært i nærheten av å innkassere i sin tid som sportsjef i Brann. Nå går han vel  for småpenger, et par millioner kanskje. Dette er en spiller som Brann har hentet og sa de ville satse på men som ALDRI har fått skikkelig sjansen eller tillitt i Brann. Ganske forståelig om spilleren er forbanna på Soltvedt og Brann. Mange av oss supportere har hatt et sterk ønske om å se en ung fremadstormende midtstopperduo i Löfgren(23) og Kolskogen(19) med stort inntekts potensiale til en bunnskrapt Brann kasse. Kolskogen kunne blitt omskolert til venstre midtstopper uten problem.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

ZsoltKorcsmar

Jepp. Skal liksom aldri lykkes for oss.

Når vi henter tilsynelatende ekstreme talenter som Ibrahima Dramé så viser det seg å være katta i sekken.

Når vi treffer, som med Löfgren, så skusler vi det også bort på underlig vis. Ung, bra resterende kontraktslengde og jeg tør påstå at han nivåmessig ikke er langt unna en avdanket Forren med høy lønn.

Og aldri fått skikkelig sjansen? Han har ikke fått et fnugg av en sjanse. På disse 2 årene har han vel vert i Bergen totalt toppen et par måneder. Da har han til gjengjeld imponert både i trening og kamp. Hver gang han har blitt sendt på utlån har det vært med en kommentar om at «vi har skikkelig tro på han, mann for fremtiden, skal satses på bla bla bla».

Her er det dog mye KI sin feil, og ikke Soltvedt. Føler meg faktisk trygg på at LAN hadde hentet han tilbake nå etter den sterke sesongen i Sverige. KI virker ikke å tatt seg bryet med å se spilleren, da han har «en av sine» i kikkerten. Feks Hovland (grøss og gru).

Soltvedt fortjener dog kritikk for den elendige oppfølgningen det virker å være. Er ikke mye forlangt å ringe egen spiller i ny og ne etter at han er kåret til banens beste/kommet på rundens lag og gratulere. Vise at man følger med. Det er mulig det er mer dialog enn det bt/ba melder, men virker likevel som at gjenklangen er dårlig oppfølging av utlånte spillere.

Christian

Merkelig hele denne historien. Enig i at han aldri har fått sjansen.

Kan dette endre seg om Heltne Nilsen nå signeres? Med en ekstremt solid og rutiner defensiv midtbanespiller på plass kan Brann kanskje våge å spille med to yngre stoppere.

ZsoltKorcsmar

Quote from: Christian on January 13, 2021, 12:10:00 PMMerkelig hele denne historien. Enig i at han aldri har fått sjansen.

Kan dette endre seg om Heltne Nilsen nå signeres? Med en ekstremt solid og rutiner defensiv midtbanespiller på plass kan Brann kanskje våge å spille med to yngre stoppere.

Kanskje. SHN har jo spilt samme liga som han også, og kanskje fulgt han tettere enn man får inntrykk av at Soltvedt og KI har gjort.

Kanskje han legger inn noen gode ord? Er ikke uvanlig å høre litt med «nye» spillere om tips fra ligaen de hentes fra.

esp123

Når Brann nå ikke ville beholde Løfgren, og hvis han har så godt rykte i Sverige, så ville jeg brukt han i forhandlingene med Elfsborg om SHN.

ZsoltKorcsmar

Jepp. Ny artikkel i BA nå. Han stiller ikke på trening med Brann nå.

Både spiller (som har blitt elendig behandlet) og Brann ønsker å avslutte samarbeidet. Jobbes med å finne ny klubb.

Mjällby vil låne ett år til, Brann ser for seg salg.

gladiporno

Det er selvfølgelig uaktuelt å låne ut en spiller som fyller 24 år i mai.

Selg!

Huff

Quote from: ZsoltKorcsmar on January 13, 2021, 12:53:37 PMJepp. Ny artikkel i BA nå. Han stiller ikke på trening med Brann nå.

Både spiller (som har blitt elendig behandlet) og Brann ønsker å avslutte samarbeidet. Jobbes med å finne ny klubb.

Mjällby vil låne ett år til, Brann ser for seg salg.

Helt utrolig at han ikke får prøve seg. Såvidt jeg husker består Branns stopperalternativer per nå en skadeutsatt Kolskogen, en skadeutsatt Forren og en totalt uprøvd osing i stallen. Brann kommer neppe til å satse på Skeie som tredjevalg, så de må altså på stopperjakt. Dette, samtidig som de ikke har penger og må forsterke i en haug andre posisjoner. Brann er vel i ferd med å brenne vekk alt de har av penger på sønnen samtidig som de står uten en eneste kantspiller som fungerer i 4-3-3, har Brann tid til å bruke ressurser på en unødvendig stopperjakt?

ZsoltKorcsmar

January 13, 2021, 13:30:29 PM #130 Last Edit: January 13, 2021, 13:35:05 PM by ZsoltKorcsmar
Quote from: Huff on January 13, 2021, 13:08:03 PM
Quote from: ZsoltKorcsmar on January 13, 2021, 12:53:37 PMJepp. Ny artikkel i BA nå. Han stiller ikke på trening med Brann nå.

Både spiller (som har blitt elendig behandlet) og Brann ønsker å avslutte samarbeidet. Jobbes med å finne ny klubb.

Mjällby vil låne ett år til, Brann ser for seg salg.

Helt utrolig at han ikke får prøve seg. Såvidt jeg husker består Branns stopperalternativer per nå en skadeutsatt Kolskogen, en skadeutsatt Forren og en totalt uprøvd osing i stallen. Brann kommer neppe til å satse på Skeie som tredjevalg, så de må altså på stopperjakt. Dette, samtidig som de ikke har penger og må forsterke i en haug andre posisjoner. Brann er vel i ferd med å brenne vekk alt de har av penger på sønnen samtidig som de står uten en eneste kantspiller som fungerer i 4-3-3, har Brann tid til å bruke ressurser på en unødvendig stopperjakt?

Hovland på 3-årskontrakt med 2 mill i året.

Og med den signeringen faller KI's eneste argument for å avskilte Löfgren usett. «Han e høyrefotat, kan itj spell med to høgerfota».

Hovland - Forren er duoen. Kolskogen tredjevalg.

Löfgren storspiller i Elfsborg. Går til Belgia/Nederland for 10-15 mill etter sesongen.


Kagain

Quote from: ZsoltKorcsmar on January 13, 2021, 13:30:29 PMHovland på 3-årskontrakt med 2 mill i året.

Og med den signeringen faller KI's eneste argument for å avskilte Löfgren usett. «Han e høyrefotat, kan itj spell med to høgerfota».

Hovland - Forren er duoen. Kolskogen tredjevalg.

Löfgren storspiller i Elfsborg. Går til Belgia/Nederland for 10-15 mill etter sesongen.Vel. Vi har da alltids Acosta. Javisst har han fått beskjed om at han kan få finne seg en annen klubb, men det er jo ikke dermed sagt at han finner seg andre klubber. Om han skulle gå har man jo plenty med "nødstilfell-stoppere" som Johansen (også skeptisk til at Brann blir kvitt han), Barmen (siden SHN antageligvis kommer til Brann), Tveita eller Steinseide.

Jeg klarer ikke å finne ut hvor høy Skeie eller Steinseide er. Hovland er i følge RBK 191 cm. Mens Löfgren er 193 cm...

Lasaron

Jeg syns det er rart om man nå skal ut på stopperjakt, i stedet for å beholde Løfgren. Hvis man satser på å greie seg med det man har i stopperposisjonen, er det litt bedre. Jeg kjøper ikke at det skal være så viktig med høyrebent på høyre stopper, og ditto på venstre. Vinkelen er ikke så forskjellig. Tipper det er tusenvis av gode stopperpar med samme bein.

Om ikke Løfgren skal spille for oss i år, skal han selges. Akkurat der er jo Soltvedt ganske god.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Kagain

Quote from: Lasaron on January 13, 2021, 13:56:36 PMJeg syns det er rart om man nå skal ut på stopperjakt, i stedet for å beholde Løfgren. Hvis man satser på å greie seg med det man har i stopperposisjonen, er det litt bedre. Jeg kjøper ikke at det skal være så viktig med høyrebent på høyre stopper, og ditto på venstre. Vinkelen er ikke så forskjellig. Tipper det er tusenvis av gode stopperpar med samme bein.

Om ikke Løfgren skal spille for oss i år, skal han selges. Akkurat der er jo Soltvedt ganske god.

Ja, vi får håpe at om de på død og liv skal selge Löfgren så drar Soltvedt frem sine beste salgstricks. Men som du sier, om de selger han for så å hive seg ut på stopperjakt så høres det merksnodig ut. Om de skulle hente noe fra RBK så har i det minste Valsvik litt mer høyde å ta av, og han er erklært uønsket i RBK. Er i alle fall noe yngre enn det andre alternativet som har blitt nevnt.

ZsoltKorcsmar

Samtidig er ikke Valsvik noe voldsomt å trakte etter. Har et par kollegaer som følger RBK svært tett.

Stoppersutuasjonen har erget de en stund. Reginiussen er jo bunnsolid, men ingen ungfole lengre. Også klart at hab er ferdig nå.

Hovland har hatt en dårlig utvikling de siste sesongene. Fans har ønsket inn en ny stopper, da han i økende grad har vist svakhetstegn.

Valsvik beskrives som treg og ikke veldig konstruktiv med ball.

Dagens Hovland og Valsvik er et steg ned fra de stopperne vi er vant med de siste sesongene. Vi har nok vært bortskjemt med Demidov, Wormgoor og Acosta.

Forren og Hovland/Valsvik er ingen høydare, og her trenger du ikke akkurat være et hurtigtog av en spiss for å parkere de...

Kagain

...Noe som gjør det enda mer absurd at Brann skulle kaste bort Löfgren. Han skal vel ha et kurant tempo i kroppen. Og litt høyde...

Jose Arrogantio

Jeg blir bare flauere og flauere over måten klubben styres på. At unge spillere hentes stedig vekk bare for å lånes ut til de veies for lett er en ting når de presterer bare ok eller over middels i en divisjon under, men når de lånes ut, og presterer tilsynelatende bra i en omtrent like god liga, og likevel blir kastet ut til fordel for eldre spillere blir det bare flaut og bortkastede ressurser.

Branns spillerlogistikk virker som et rent spill for galleriet, hvor man henter unge spillere for å krysse av en eller annen boks, ikke fordi man faktisk har tro på dem. Og når de eldre spillerne de henter enten ikke er spesielt gode eller rett spiller for posisjonen/rollen de hentes inn i...

Falkman

Det pussige er jo at Løfgren ble belønnet med en  flerårig kontrakt etter et prøvespill, det er han  vel bortimot  den eneste som har fått etter Olofinjana, jeg kan iallefall ikke komme på særlig mange andre.  Og det har jo ikke akkurat manglet på prøvespillere siden 2003. Så en gang i tiden var jo troen på denne karen usedvanlig  stor. Og så døde den bare helt fullstendig, uten åpenbar grunn.

Corran

Dette med Løfgren er rett og slett en liten skandale.
En skam at en ung spennende midtstopper aldri skal få sjansen.
De treningskampene i oppkjøringer han fikk var han den beste stopperen.

Dette er å skusle bort en potensiell god spiller
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Løfgren historien er ganske spesiell.
Kan unge Herr Løfgren gitt uttrykk for at han helst ville spille i Sverige i sin klubb, når de rykket opp? Og derfor har Brann vært lunkne?

Jeg har aldri sett han, så har ingen grunn til å vurdere om han er god nok eller ikke. Vet heller ikke noe om egenskapene han har. Så å konkludere med at det er en skandale, det vil jeg ikke. Men at det er litt rart.
 Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Falkman on January 13, 2021, 20:38:34 PMDet pussige er jo at Løfgren ble belønnet med en  flerårig kontrakt etter et prøvespill,

Det mest pussige er at han forlenget kontrakten i februar 2020. Altså for under ett år siden.
Rød makt på Hansa!

Spelaren

Sagaen om Jesper Löfgren irriterer meg enormt. Rask, hodesterk og kraftig. Har gode skussmål fra Allsvenskan og er fortsatt under kontrakt i to sesonger til.
Legg ned klubben.

Lasaron

Brann har mange spillere under kontrakt. En god del av dem "trenger" vi ikke, som for eksempel Mehnert og Kristiansen. Løfgren er ikke en av disse. Det virker som en dårlig avgjørelse om han selges.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Churchill

Det ligger nok noe under her. Jeg tipper at spilleren ikke vil tilbake, og at det bare delvis er sportslige grunner til dette. Jeg tror at han uten tvil er god nok.
...we shall never surrender.

SKBCPH

Om han ikke vil tilbake, så henger nok det sammen med at han ikke føler seg ønsket tilbake.

Han har tidligere vist stor interesse i å lykkes i Brann, noe han konkretiserte ved å signere ny kontrakt for et år siden.
- Vi har den treneren vi har.

Go Up