• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Daouda Bamba

Started by Nixon, August 15, 2018, 13:51:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Det står ikkje noko om at det var flying start, så då trur eg ikkje det var det. Tidene ville dei ikkje offentleggjere.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Gulløl

Det står i artikkelen at Bamba ihvertfall er raskere enn under testene i fjor.
Bruttæræn har landet

Miller

Quote from: Lasaron on January 28, 2020, 06:50:22 AMDet står ikkje noko om at det var flying start, så då trur eg ikkje det var det. Tidene ville dei ikkje offentleggjere.

Om det ikke var flyging er det imponerende av en midtstopper å være topp 3!

Gulløl

February 07, 2020, 00:54:17 AM #253 Last Edit: February 07, 2020, 01:04:32 AM by Gulløl
Det at Bamba fortsetter med ufine ting er noe trenerteamet bare må ta tak i med en gang overfor spilleren. Kan nesten begynne å lure på om han går inn i en slags transe i kampsituasjoner der sunn fornuft og hvordan han skal oppføre seg forsvinner. For han er vel såpass intelligent(?) at han nå bør vite hvor landet ligger og hvor mye mer som blir akseptert av episoder.

Klipp fra Pamer sin kommentar i fredagens avis:
Svar nummer 2: Brann ønsker å ha Daouda Bamba som sitt tydelige førstevalg. Tanken er at spissen skal vokse på å bli dyrket som målscorer og stjerne. En god tanke, men svaret fra kampen mot Åsane var nedslående. Bamba burde hatt gult kort tidlig for å plante hånden i strupen på en Åsane-spiller og fortsatte å operere lett ufint. Han leverte heller ingen sterk kamp. Hvis Brann skal gjøre seg avhengig av at hissigproppen fra Afrika leverer stabilt, er det risikabelt.
Bruttæræn har landet

Gulløl

June 29, 2020, 11:52:35 AM #254 Last Edit: June 29, 2020, 11:57:48 AM by Gulløl
Sutreunge på 25 år, trodde han hadde jobbet med det mentale i vinter men det ser ikke slik ut. Langt bedre spisser enn han har blitt byttet ut utallige ganger uten å være i nærheten av å omgående sette seg selv foran laget. Fortsetter dette går folk fullstendig lei av han, ledelse, trenere, medspillere og supportere. Håper det er håp for han og det kan bli en varig endring men tviler sterkt.
Bruttæræn har landet

krakra

Jeg skjønner ikke hvilken virkelighet man lever i hvis man tror en voksen mann på 24 år skal endre hele personligheten sin på et halvt år. Det er jo tullete og virkelighetsfjernt. Bamba er og kommer alltid til å være en spiller som lar følelsene ta overhånd, og frustrasjonen være synlig. Enten får Brann lære seg å takle det, eller så får de selge ham. Så enkelt er det.

Når det er sagt, så syns jeg han absolutt har vokst. Han ga et bra intervju til Ballspark i går, der han i fjor sannsynligvis enten hadde nektet å svare for seg, eller kommet med en eller annen tirade. Det viser framgang, og å forvente noe særlig mer er bare urealistisk. Brann burde visst hva de fikk da de hentet ham, og de burde definitivt visst hva de hadde da de bestemte seg for å beholde ham etter fjorårssesongen. Da må de håndtere det.

Nixon

Jeg tenker at det er greit å si i fra, men man må heller ikke lage det til et større problem er det er. Begge parter må nok leve med at ikke alt går slik man vil. Brann må tåle litt surmuling i øyeblikket, og Bamba får ikke spilt hele kamper så mye som han ønsker. Det viktigste her er at Bamba ikke tar med seg skuffelsen inn på neste trening og forberedelser til neste kamp.
Rød makt på Hansa!

krakra

Quote from: Nixon on June 29, 2020, 12:37:24 PMJeg tenker at det er greit å si i fra, men man må heller ikke lage det til et større problem er det er. Begge parter må nok leve med at ikke alt går slik man vil. Brann må tåle litt surmuling i øyeblikket, og Bamba får ikke spilt hele kamper så mye som han ønsker. Det viktigste her er at Bamba ikke tar med seg skuffelsen inn på neste trening og forberedelser til neste kamp.
Han virket helt fin, og ved godt humør, allerede i intervjuet etter kampen. Ellers er jeg enig. Når man velger å beholde og satse på Bamba så er slike episoder noe de bare må regne med, og leve med. Så skal man forvente at Bamba stiller fokusert og med en proff innstilling til trening og kamp.

Churchill

Impressed with Bamba. He has developed into a fighter and team player. Always on his toes in the box and a real badger on the rebound. If this continues he'll will develop into a complete striker.
...we shall never surrender.

Corran

Bamba var god og viste masse god teknikk i dag. Hadde fortjent et mål
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

I går så jeg en helt OK dokumentar på Netflix; Anelka - et misforstått geni.

Jeg kunne ikke unngå å tenke på Bamba. Er han vårt misforståtte geni?:)
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Jeg aner ikke om du er satirisk eller ikke, har ikke sett den videoen, så jeg svarer som om du er seriøs.

Vel, geni og geni. Han har iallfall gode nok egenskaper som fotballspiller til at han kan bli en mye mer verdifull spiller enn han har vært så langt. Jeg tror det bare er en god match med trener som mangler. Godt mulig KI er en trener som forløser ham. Kanskje på venstrekanten. Pasningsfoten hans er jo ganske bra, han har god fart, og evne til å forsere motstandere på forskjellig vis.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

En av de tingene som har imponert meg med Bamba er måten han kan ta ned ballen i trange situasjoner og få den med seg. Det er prov på meget god teknikk så er det bare å få ut det lille ekstra så tror jeg vi har en spiss som et topplag må ha.
Var vel i siste kamp at Bamba hadde en slik fantastisk demping/nedtak og like etterpå så hadde Haugen et forsøk på mottak som ble hardere enn han vanligvis skyter.

Er i grunnen noe jeg stadig vekk blir imponert over i dagens Brann stall og det er hvor dårlige de er å ta i mot ballen og få kontroll på den på et touch. Enten at den ligger dø på foten eller at den kontrollert blir ført med i løpsrettning.   
Men det var en liten avsporing

Bamba er en som har det lille ekstra og om Brann klarer å få ham til å produsere og bli litt smartere spesielt i boksen så kan han bli en toppscorer.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Men han er ingen Fox In The Box.
Så jeg tror Brann vil få mer ut av ham i en kantposisjon.
Kanskje.

Gulløl

Klarer ikke helt bestemme meg for hvordan Bamba sitt ballmottak er. Noen ganger er det veldig bra, noen ganger ser det ganske middels eller dårlig ut og uten evne til å få skikkelig kontroll over ballen og gjøre noe videre med den som en god avslutning på mål eller en god forløsende pasning til indreløper eller kant. Mulig at det spiller inn at han blir veldig godt passet på av midtstopperne og for mye forstyrret i ballmottaket. Mer stabilitet og mer vite hva vi får med Bamba hadde vært fint. Arbeidsinnsats og hurtigheten med ball og det å forsere forbi motstander er bra.
Bruttæræn har landet

mannen

På tide å inndra klippekortet

kabelmann

Og isteden sette innpå...?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

pidre

Drømte i natt at Trzbullahzonspor la inn et bud på Bamba.
Saludar a los monos!

ZsoltKorcsmar

Quote from: pidre on September 15, 2020, 07:19:58 AMDrømte i natt at Trzbullahzonspor la inn et bud på Bamba.

Og jeg drømte at Haugen slo gode cornere..

krakra

Det må iallefall være slutt på at man beholder dyre flopper*, nettopp fordi de var dyre, slik det ble argumentert for med Bamba her tidligere. Det er forsåvidt forståelig at man ville prøve med Bamba litt til, siden han har noen spennende egenskaper. Men jeg tror det bare er å innse at han ikke har hodet til å spille for en toppklubb. Han knekker jo sammen bare han bommer på en sjanse, eller blir byttet ut. Grepet med å behandle Bamba som en stjerne virker ikke å ha fungert heller.


* Bør egentlig bør vi vel slutte å hente dyre flopper da.

Lasaron

Quote from: krakra on September 15, 2020, 08:29:16 AMGrepet med å behandle Bamba som en stjerne virker ikke å ha fungert heller.
Ja. En av mine kongstanker virker å slå feil. Men slik situasjonen er nå, ligger han an til å få noen kamper til. Hva er alternativene mot Glimt? Hustad og Barmen? Hente Heggebø på kort varsel?
Vaksine mot Covid-19. Nå!

mannen

Bamba har fått så mange sjangser å viser han ikkje duger.
Null fottbalforståelse og null avslutteregenskaper.  DU får ikkje Bamba med på 1 touch spill.
Samme med Koomson, null fotbalforståelse og sinker ALTID alle angrep.

Superjack

Quote from: ZsoltKorcsmar on September 15, 2020, 07:24:43 AM
Quote from: pidre on September 15, 2020, 07:19:58 AMDrømte i natt at Trzbullahzonspor la inn et bud på Bamba.

Og jeg drømte at Haugen slo gode cornere..

Tror det første er mest sannsynlig, selv om den klubben nok er et fantasiprodukt i seg selv....
Brannsupporter.

gladiporno

Quote from: mannen on September 15, 2020, 10:18:28 AMDU får ikkje Bamba med på 1 touch spill.
Samme med Koomson, null fotbalforståelse og sinker ALTID alle angrep.

Det er et veldig godt poeng. Verken Koomson eller Bamba egner seg til veggspill fordi de sjelden tar det riktige valget. Spesielt Bamba er elendig på det. Gir du han ballen får du den tilbake kun hvis han mister den eller at han skyter i keeper/stolpen. Det er til stor hinder for godt angrepsspill.

Gulløl

September 15, 2020, 11:27:51 AM #274 Last Edit: September 15, 2020, 11:50:26 AM by Gulløl
Det at Koomson "aldri" gir målgivende pasninger gir også dårlige kår for Bamba som trenger mange sjanser for hvert mål han klarer å score. Koomson sin statistikk på assist for Brann er skremmende dårlig. På 67 kamper i 18-19-20 der han nesten har startet alle kampene har det bare blitt åtte assist tilsammen. Syv av de var i 2018 sesongen, kun en av de i 19-20 sesongene. Gir snitt 0,12 assist pr.kamp i Koomson sin tid i Brann. Koomson og Bamba er vel så langt fra en dynamisk og produktiv spiss- og kantduo de kan komme i eliteserien. Kjører de i gang en kontring der de i utgangspunktet burde hatt sine beste egenskaper er det ikke akkurat noen vits for oss som publikum å reise oss opp i forventning selv om de har nok hurtighet til å løpe fra de fleste og selv om de kommer to mot en og det åpenbart bør bli mål. Får Brann tre millioner for Koomson er det bare å juble hele veien til banken.
Bruttæræn har landet

Corran

Quote from: gladiporno on September 15, 2020, 10:36:47 AM
Quote from: mannen on September 15, 2020, 10:18:28 AMDU får ikkje Bamba med på 1 touch spill.
Samme med Koomson, null fotbalforståelse og sinker ALTID alle angrep.

Det er et veldig godt poeng. Verken Koomson eller Bamba egner seg til veggspill fordi de sjelden tar det riktige valget. Spesielt Bamba er elendig på det. Gir du han ballen får du den tilbake kun hvis han mister den eller at han skyter i keeper/stolpen. Det er til stor hinder for godt angrepsspill.
Er enig i at han ikke gjør det ofte men Bamba har hatt noen nydelige flikker videre. Og ser ut som du hinter til målet som han skjøt i stangen og Taylor satt inn. Men det var vel det målet han sendte Taylor gjennom på en touch og så løp og fikk igjen ballen som gikk i stangen og Taylor scoret.
Så han kan
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Bamba har hatt mange fine pasninger, han. Jeg syns noen er litt harde mot ham nå.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

ZsoltKorcsmar

September 16, 2020, 15:43:39 PM #277 Last Edit: September 16, 2020, 16:01:18 PM by ZsoltKorcsmar
Sjekket litt tall på Bamba, og må si jeg ble positivt overrasket (det sier kanskje litt).

Han gjorde seg kanskje «kjent» som 20 åring, tilbake i 2015-sesongen. Den gang puttet han 5 mål på 529
minutter i OBOS. Altså meget bra. Neste sesong var han ubestridt
førstevalg for KBK i OBOS.

2016 sesongen (21 år): 20 mål og 2 assist på 2120 minutter. Altså så og si direkte involvert i scoring hver eneste kamp i OBOS som 20 åring. Sesongen ender med opprykk.

2017 (22 år): Debutsesong i eliteserien. 7 mål og 2 assist på 1406 minutter. Stokke ble vel foretrukket en del her? Likevel absolutt godkjent. Ca 0,65 målpoeng per kamp. Tilsvarende 19-20 målpoeng om han hadde spilt alle kamper.

2018 (23 år): Spiller fast. 2281 minutter, 11 mål og 4 assist. Brorparten her kommer for KBK, før han kommer til oss midt i sesongen. Igjen ca 0,60 målpoeng per kamp. Direkte involvert i scoring mer enn halvparten av kampene. 4 mål på 11 kamper for oss på tampen, absolutt «godkjent».

2019 (24 år): Her står det faktisk bedre til enn jeg trodde. 7 mål og 3 assist på «bare» 1520 minutter. Han spiller altså totalt bare 50-60% av minuttene ila sesongen, men leverer likevel 10 målpoeng.

2020 (25 år): Her begynner gjerne nedturen. 4 mål og 2 assist på 1396 min. Nesten oppe i samme antall minutter som i hele fjor, men 3 mål og 1 assist bak. Tvilsomt at han klarer det på røfflig 2 timer fotball.

Konklusjonen er vel at i perioder har alt tullet hans begrenset spilletid. Lite skader, men albuer, karantener på kanten med trenere etc gjør at han ikke får nok minutter. Når han nå endelig virker å ga skjerpet seg der, så feiler han i avslutningsøyeblikket. Basert på store sjanser skulle han hatt noen mål og assister til.

Får håpe det løsner nå fremover. Kåre har jo allerede tatt grep.


Go Up