• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Thomas Grøgaard

Started by OmOssSjølOgHansaøl, July 17, 2018, 05:54:11 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

OmOssSjølOgHansaøl

Brann.no melder at backen Thomas Grøgaard (24) har signert kontrakt med Brann.

Grøgaard har spilt 161 offisielle kamper for Odd siden april 2013, og han har 50 aldersbestemte landskamper. Han fortsetter i Odd ut sesongen, og blir Brann-spiller 01.01.2019.

Fakta - hentet fra brann.no:
Født: 8. februar 1994
Nasjonalitet: Norsk
Høyde: 180 cm
Nåværende klubb: Odd (fra 2013)
Kontrakt med Brann: 2019-2021
Landskamper: A-landslaget (1 kamp), U21 (22 kamper), G19 (3 kamper), G18 (10 kamper), G17 (10 kamper), G16 (3 kamper), G15 (2 kamper).
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Spelaren

Skikkelig fyr i teltet her. Men velkommen skal han være. Rutinert, men usikker på kvalitetene hans. Rask? Hodesterk? Pasningssikker?
Legg ned klubben.

Superjack

Satser på at det ikke er en ny Ken Hasle
Brannsupporter.

Gulløl

Omtrent like mye fyr i teltet som når Tensite overgangen ble meldt. La oss bli overrasket denne gangen også  : )
Seriøsiteten og treningsviljen ser ihvertfall ut til å være oppe på Teniste nivå. Denne artikkelen er fra 2016.
https://www.nettavisen.no/sportspill/ingen-trener-mer-enn-thomas-%2822%29--far-beskjed-om-a-roe-ned/3423200499.html
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Lasaron

Med Teniste var det nå litt surmuling, om ikke annet. Blant annet av meg. Med Grågaard er det visst skuldertrekk som er gjennomgangstonen.
Tren på langskudd

Gulløl

July 17, 2018, 14:37:03 PM #5 Last Edit: July 17, 2018, 14:40:53 PM by Gulløl
Nå får vi se om "Thomas toget" kobler seg på "Gull toget" i sommer. Odd har en venstreback erstatter i Kitalano som ihvertfall en del Odd supportere mener er oppe på samme nivå. Så slipper Odd lønningsposen for resten av året for Grøgaard og får 200k i tillegg er de muligens helt fornøyd. Ser at Thomas Grøgaard i 2016 tjente 886k. Tror ikke selv Fagermo sier nei til å spare/tjene rundt en 500-600k totalt om de får sjanse til det. Odd er også i ingenmannsland på tabellen og får hverken medalje eller neppe blir involvert i nedrykksstrid. Brann er nok ikke avhengige av å få Grøgaard til Bergen i sommer så Odd kan neppe presse prisen opp så mye siden Kristiansen nå er frisk som en fisk, Teniste er snart klar og Gilli som har spilt og bidratt mye i vår kan spille på begge backer.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Corran

Spennende spiller som er "oppdratt" i riktig formasjon hvor back skal være et angrepsvåpen også
Er litt avventende for på venstrebacken har det kommet lovende spillere som har blitt små nedsig i forhold til forventningene et par ganger tidligere.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Jeg har egentlig ikke tenkt på Grøgaard i det hele tatt. Er det mulig for han å ta over midtstopperplassen i et knipetak vil det være positivt. Men det er jo da også typisk LAN at det er forsvaret som blir forsterket først. Vel vel, det er nok lettere å få gode spillere for ikke så mange penger der...

gladiporno

Quote from: Kagain on July 17, 2018, 21:37:03 PMJeg har egentlig ikke tenkt på Grøgaard i det hele tatt. Er det mulig for han å ta over midtstopperplassen i et knipetak vil det være positivt. Men det er jo da også typisk LAN at det er forsvaret som blir forsterket først. Vel vel, det er nok lettere å få gode spillere for ikke så mange penger der...


Grøgaard spilte på midtbanen i yngre dager, men tror ikke han har erfaring som midtstopper.

Kagain

Hmm. Da har man kanskje en backup for Barmen sin indreløperrolle da i det minste...

OmOssSjølOgHansaøl

August 13, 2018, 18:58:36 PM #10 Last Edit: August 13, 2018, 19:08:09 PM by OmOssSjølOgHansaøl
Kan jo ta dette med i spillertråden også, selv om det ble nevnt i overgangstråden:

Grøgaard sier til TA: «Jeg forholder meg til kontrakten jeg har, men samtidig har jeg fått beskjed fra Odd om at det blir benken i eliteserien og spill i 2. divisjon resten av sesongen. Ikke noe galt med 2. divisjon, men når du har spilt lenge i eliteserien, så er det jo en liten nedtur. Samtidig må jeg understreke at jeg ikke føler meg dårlig eller urettferdig behandlet, sånn er fotballen.»

Vår nye back er ikke typen som klager og syter offentlig, i alle fall.

Men så vidt jeg husker har han blitt kritisert for å være litt for forsiktig på banen, og uttalelsen over tyder kanskje på at han er en forsiktig type også utenfor banen.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Spelaren

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Grogaard-blir-Brann-spiller-na-259822b.html

"Thomas Grøgaard kommer etter alt å dømme til Bergen i løpet av tirsdagen. Han blir Brann-spiller umiddelbart, heller enn etter sesongen, slik Brann og spilleren allerede er enige om."


Greit det.
Legg ned klubben.

Crispo 2

Jeg mener helt klart at dette er en umiddelbar forsterkning.

Kristiansen er langt under pari på pasninger og innlegg.
Per Pettersen 1960-1964

Spelaren

Kristiansen har hatt en nedtur i år, ja.
Legg ned klubben.

Nixon

Quote from: Spelaren on August 14, 2018, 10:01:53 AMKristiansen har hatt en nedtur i år, ja.

Men så har han også spilt ganske mange kamper halvskadet. Så avlastning tror jeg er bra også for han.
Rød makt på Hansa!

Superjack

Quote from: Spelaren on August 14, 2018, 10:01:53 AMKristiansen har hatt en nedtur i år, ja.

Tror Kristiansen har vært hemmet av lyskeproblemene. Greit at han har kunnet spille, men når man bare klarer 90% så får det fort innvirking på prestasjonen.

Men uansett, da har vi styrket backledd og midtbaneledd.

Men hvor er SPISSEN!!!!
Brannsupporter.

Kagain

Spiss? Hvem trenger spiss? Det arbeides med flere signeringer står det i avisen, men det er vel en stopper eller to til som kommer inn da. Så får man slenge frem Barmen eller noe som spiss. Eventuelt en av stopperne. LAN har jo ikke akkurat vært redd for å omskolere spillere sålangt i sin Brann-karriere...

Stril Power

Berre Koomson og no Bildøy har speletid i serien som er yngre enn Grøgaard. Han har ein CV berre gamlegutane på veg ut kan slå. Spelt europacup fleire år, mellom anna mot Dortmund, spelt cupfinale, har to seriemedaljar, spelt på lag som har utfordra Rosenborg. Han har jamvel ein landskamp. Han er ein såkalla rett type, som kjem til å gå rett inn som forsterking, heva nivået på trening, forsterka toppidrettskulturen. Betre enn Kristiansen og fem-seks år yngre. Og så kjem han nesten gratis til Brann. Kan ikkje forstå at det er mogleg å vere negativ.

Kagain

Tror ikke det er en generell negativitet ovenfor Grøgaard spesifikt. Det er vel mer en slags skuffelse over hva Soltvedt & de har fått til i dette overgangsvinduet. Så langt så er det to ut og to inn, noe som isolert sett er bra. Det som ikke er så bra er at de ikke har fått den spissen de så sårt trengte for å supplere og utfordre Skålevik. En spiss som kan virke der Skålevik sliter og vice versa.

Grågaard i seg selv kan sikkert gjøre en god jobb på venstrebacken, men det som jeg spør meg selv om er "Hvor mye betalte Brann for å få han i dette overgangsvinduet?" da man i dette vinduet hadde to venstrebacker...

Jose Arrogantio

Ene venstrebacken vi har er kronisk småskadd mens andre er fortrinnsvis ving. Grøgaard er velkommen.

Spelaren

Grøgaard kan skilte med noe ganske unikt, å gi assist til et ledermål på Signal Iduna Park foran 64200 tilskuere.

En utsøkt corner.
Legg ned klubben.

Lasaron

Tren på langskudd

OmOssSjølOgHansaøl

Velkommen!

Veldig bra at Kristiansen får en utfordrer allerede nå - og en sjanse til å lege skaden sin hvis Grøgaard viser seg minst like god som en halvskadet Kristiansen.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

osoerli

Quote from: Spelaren on August 14, 2018, 15:41:27 PMGrøgaard kan skilte med noe ganske unikt, å gi assist til et ledermål på Signal Iduna Park foran 64200 tilskuere.

En utsøkt corner.

Dødballfot også, bra! Så sov han fullstendig på dei 4 første måla til Dortmund. Syns han ser litt for snill og duellsvak ut. Håpar nokon kan ta han i skule. Velkomen skal han uansett vera.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Ja, resten av den kampen tror eg me glemmer.
Legg ned klubben.

ACHTUNG

Oooooookey....?

"På Brann-treningen i dag trener Ruben Yttergård Jenssen for fullt. Thomas Grøgaard holder på med alternative øvelser."
I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

tintin

Fordi han spilte odd2 kamp hin dagen, var med på første del idag. Ingen skade:-)

ACHTUNG

I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Gulløl

Absolutt godkjent i første kamp for Brann etter få hektigste dager i klubben og Bergen.
Tommelen opp til Grøgaard.
Blir nok enda bedre etterhvert når han blir mer vant med spillestil og lagkamerater.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Nixon

Det var flere som hadde håpet å se både Jenssen og Bamba fra start som syrlig bemerket at dersom Kristiansen hadde vært frisk hadde neppe Nilsen startet med noen av de nye. Ikke umulig, men hadde Kristiansen vært frisk hadde Brann kanskje ikke hentet Grøgaard før over nyttår.
Rød makt på Hansa!

Norlings Hund 2

Quote from: Nixon on August 20, 2018, 07:45:57 AMDet var flere som hadde håpet å se både Jenssen og Bamba fra start som syrlig bemerket at dersom Kristiansen hadde vært frisk hadde neppe Nilsen startet med noen av de nye. Ikke umulig, men hadde Kristiansen vært frisk hadde Brann kanskje ikke hentet Grøgaard før over nyttår.

God avgjørelse, Grøgaard klarte seg overraskende bra i går så jeg tror vi kan prise oss lykkelige for at vi klarte å få til en avtale der før det ble klart at Emil Jonassen ikke bestod den medisinske testen.

Han var på ingen måte banens beste eller noe, men det var en ganske grei debut.

OmOssSjølOgHansaøl

Absolutt godkjent debut.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Superjack

Denne karen her har ikke blitt kommentert på over 1 år. Han har vært fullstendig ute i kulden, men mot RBK var han det store lyspunktet.
Han kom på skikkelige løp når mulighetene var der, han spilte presist og klokt.

Nesten så jeg håper LAN omskolerer han til indreløper.
Spent på fortsettelsen.
Brannsupporter.

Lasaron

Tren på langskudd

Jose Arrogantio


Lasaron

Helt siden han kom til Brann har jeg sett at han er en god fotballspiller, men han har vært litt forsiktig.
Tren på langskudd

Nixon

Mitt ankepunkt mot Grøgaard som back var at han alt for ofte ble overspilt og kom på etterskudd. Såvidt jeg husker ble det noen baklengsmål som han var medskyldig i på grunn av dette.
Rød makt på Hansa!

Superjack

Quote from: Nixon on September 29, 2019, 10:19:26 AMMitt ankepunkt mot Grøgaard som back var at han alt for ofte ble overspilt og kom på etterskudd. Såvidt jeg husker ble det noen baklengsmål som han var medskyldig i på grunn av dette.

Stemmer, det husker jeg også.
Men godt mulig han er bedre i en indreløperrolle.

Kanskje vi er ok på midtbane neste år om vi har Strand, Orda, Haugen, Barmen og Grøgaard?
Brannsupporter.

krakra

Mangler ankeret. Skulle gjerne sett at Grøgaard blomstret i en hvilken som helst annen rolle.

ACHTUNG

Grøgaard er en rundingsbøye på back, men som midtbanespiller, der har han funnet sin plass.
I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Lasaron

Jeg vil herved snakke opp Grøgaard litt. Mannen med guttefjeset har god teknikk. Det ser vi gang på gang, senest ved flere anledninger i går. Det er gøy. Han har bra tempo i beina, og virker å ha bra kapasitet. I går viste han også en ny side. Jeg har alltid ment han virker litt uskyldig og forsiktig, men i går la han inn en virkelig suser av en takling. Jeg ser gjerne at han blir prioritert fremover, i stedet for både Teniste, Kristiansen og Gilli. Kanskje også Barmen, som har hatt sin svakeste sesong for Brann helt siden han debuterte.
Tren på langskudd

Corran

Enig med at om det ikke kommer inn nye backer så bør både Grøgaard og Kalsaas prioriteres inn mot neste år.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Grøgaard er ikke god nok som back etter min mening. Kommer alt for lett på etterskudd.
Rød makt på Hansa!

krakra

Skal jeg gjette så tipper jeg at Grøgaard er høyt oppe på listen over KIs favoritter. Får mer og mer sansen for ham. Har endel ting å rette opp defensivt, men han har vært blant de beste spillerne under KI. Det er noe med måten han har taklet å være i kulden på også. Han har kommet inn i enkeltkamper, ute av posisjon, og spilt bra. Han har aldri sutret, selv om han ikke har lagt skjul på at han ville ha mer spillestil.

Jeg liker også måten han fremstår i intervjuer. Virker rett og slett som en intelligent fyr.

Han er vel også blant de bedre trente og mest treningsvillige spillerne våre. Har tidligere ment at Brann burde kvitte seg med ham, men nå sier jeg bare forleng, forleng, forleng!

Churchill

Grøgaard er en keeper! En mann for fremtiden.
...we shall never surrender.

Nixon

Jeg har som andre vært skeptisk underveis. Syntes at han ble for lett rundet som back. Men fremover har han hele veien vist at han har noe å komme med. Jeg syns det fortsatt er noen spørsmålstegn på backbiten, men til hans forsvar må det sies at det defensive som helhet ikke har fungert veldig bra etter at han tok plassen fra nordlendingen. det blir vanskelig for en enslig venstreback å redde laget.

Kontrakt ut 2021-sesongen ser jeg. Blir spennende å se om han eventuelt ønsker å forlenge denne. Han har jo fått mye mindre spilletid enn han forventet da han kom. Hadde Nilsen fortsatt vært her kunne jeg satt noen penger på at han gikk ut kontrakten og gikk gratis tilbake til Odd.

Rød makt på Hansa!

Lasaron

Jeg deler dine betraktninger, og så har jeg troen på ham. At han blir bedre over tid, med tillitt, også defensivt. Grøgaard, med Wolfe som backup, vil jeg være komfortabel med neste år.
Tren på langskudd

Corran

Må ærlig innrømme at jeg er litt lettet over det han nå viser over litt tid. Jeg har lenge mast om at han må få mer spilletid og at han burde fått plassen til Kristiansen for lengst.
 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up