• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Vålerengen, søndag 10.06.18 kl 20:00 (13. serierunde)

Started by Lasaron, May 31, 2018, 07:33:19 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

 Vanningsforbud. Tørt og humpete. Brunsvidd gress. Nervøse bergensere som leter etter regn.

Sahin
Sørensen - Vita Nova - Evans - Kristiansen
Haugen - Heltne - Ramos
Gilbert - Lie - Ludcinio
Tren på langskudd

marsboer

Kjipt at det er lenge til kampen. I det minste får vi beholde serieledelsen enn så lenge :)

Nixon

Rød makt på Hansa

Corran

denne pausen kommer som bestilt.
Er nok av spillere som nå trenger litt hvile
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

marsboer

Ja, sant. Det er bra med litt pause, så får vi forhåpentligvis flere av spillerne tilbake.

Vi får holde ut med et par tullekamper (Island og... Panama?)

Lasaron

Tren på langskudd

OmOssSjølOgHansaøl

«Ja, og i år e det VM, men Brann kom'kkje med. VM? Pøh! Ka e no det?»
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Larsendos

Radlinger
Gilli Wormgoor Acosta Kristiansen
Orry SHN Barmen
Koomson Skålevik Marengo


På tide å la Haugen sitte på benken nå. Har vist svakheter over lengre tid. Mange mål og assist skygget over for det i fjor. I år kommer det tydeligere fram når han ikke lenger er like mye involvert i skåringene.

Det er også på tide å la noen andre ta cornerene. Det ble en skåring sist, men cornerene til Haugen er dessverre altfor lite farlige. La Koomson ta cornerne.


Ninja-Bob

Haugen er på gang med mål og målgivande i dei to siste kampane, gje heller Barmen og nakken hans ein pause om ikkje den er 100% for å la Orry kome inn.

Finfin respons

Orry Larsen og Barmen er altfor like som spillere. Indreløperrollene bør settes opp komplementært. Hvis Haugen bør hvile er Ordagic et bedre alternativ - hvis han får skikk på presshissigheten.
Kanskje.

Larsendos

Quote from: Finfin respons on June 02, 2018, 13:46:09 PMOrry Larsen og Barmen er altfor like som spillere. Indreløperrollene bør settes opp komplementært. Hvis Haugen bør hvile er Ordagic et bedre alternativ - hvis han får skikk på presshissigheten.

Enig i at de har like styrker. Men hvis Brann spiller bedre med Orry og Barmen enn Haugen, så kan ikke Haugen spille bare fordi det skal være variasjon i indreløpernes spillestil.

Haugen har ikke hatt reell konkurranse på lang, lang tid. Orry var ikke god nok i fjor, men fortsetter han som på Lerkendal, så kan det bli veldig bra.

blobby winters

Jeg synes Haugen har vært god jeg. Han er bankers.
Spørsmål er hvem som er mest kamp klar mellom Orry og Barmy.
Tipper LAN gjør som han mer eller mindre alltid gjør. Starter med Barmy og byyter inn Orry i 2. omg. Det synes jeg er greit, men har ingenting i mot at Orry starter og Barmen blir byttet inn i 2. omg

ACHTUNG

Det kan ikke bli annen lagoppstilling enn denne:


Radlinger

Gilli  Acosta  Vito    Ruben

Barmen  SHN Haugen

Komsoon  Skålevik  Marengo


Barmen har fortsatt 3 gule og om det 4 kommer i søndagens kamp, står han over mot Odd bort evt Molde hjemme, Glimt borte...... Om Barmen spiller i kampene fremover, vil det komme et gult i løpet av de neste 2-3 kampene. Det er jo også greit for nakken, om han får seg en pause innimellom og Orry er jo en fullverdig erstatter.

Ellers er det bare å håpe at Braaten, Vega og Kjelsrud begynner å vise tenner, i sine eventuelle innhopp.

Tom C

Larsendos. "Mange mål og assist skygget over for det i fjor". Utbroder gjerne hva du mener her. For jeg antar at du ikke mener at han egentlig hadde et dårlig år i fjor, der han fikk 5,59 i snitt på VG børsen, var på rundens lag 6 ganger, og kom med på VG's årets lag på tross av at brann bare kom inn på en middels 5. plass i serien?
Aldri mer Obos....

ostraume

Gøy argumentasjon. Litt som med Messi. Det blir så mange mål og assists at det skygger over at han ikke er så god.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

atlascopo

Tabellen. 1 Linje = 1 poeng.
Til tross for at noen mener vi har hatt lette kamper før RBK kampen, har vi allerede spilt mot, og slått nr 2,3 og 4 borte.

Brann




 
Rosenborg
Ranheim
Sarpsborg 08
FK Haugesund, Vålerengen
Molde


Tromsø
Odd, Kristiansund



Bodø/Glimt, Strømsgodset
Lillestrøm
Stabæk


Start

Sandefjord

Larsendos

Quote from: Tom C on June 04, 2018, 12:52:05 PMLarsendos. "Mange mål og assist skygget over for det i fjor". Utbroder gjerne hva du mener her. For jeg antar at du ikke mener at han egentlig hadde et dårlig år i fjor, der han fikk 5,59 i snitt på VG børsen, var på rundens lag 6 ganger, og kom med på VG's årets lag på tross av at brann bare kom inn på en middels 5. plass i serien?


I fjor var konklusjonen at Haugen var vår desidert mest kreative spiller. Nå har han så vidt vært involvert i noen skåringer denne sesongen. Da kommer det vel litt frem at han ikke er så viktig som mange skal ha det til. VG-børsen tar jeg med en klype salt. Haugen kan spille veldig dårlig og fortsatt få 5 av de journalistene. Han fikk faktisk 4 en gang i fjor. Hjemme mot KBK..

blobby winters

Haugen er viktig.

Hvis en pasning går direkte til en medspiller 10/10 ganger uten å åpne opp et forsvar er det bedre enn å prøve en vanskelig pasning som kan åpne opp et forsvar og føre til mål men mislykkes 9 av 10 ganger?

Hvis vi mister ballen og du er hurtig og løper tilbake med full innsats for å komme på riktig side slik at det ikke blir kontringsmål i mot er ikke det like verdt som å score et mål?

Haugen må spille mot VIF! Han gjør utrolig mye som jeg elsker å se fra en fotball spiller i Brann trøye

Gulløl

Quote from: Larsendos on June 01, 2018, 22:20:41 PMPå tide å la Haugen sitte på benken nå. Har vist svakheter over lengre tid. Mange mål og assist skygget over for det i fjor. I år kommer det tydeligere fram når han ikke lenger er like mye involvert i skåringene.
Tydeligvis har ikke du (og noen andre) fått med deg at Haugen har en ganske annerledes rolle i Brann laget i år i forhold til i fjor. Før en vurderer hans innsats i år bør en lese BA artikkelen fra 24 mai der dette er grundig forklart.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Superjack

Ruben, Orry, Barmen og Vito er usikre, i følge artikkelen i BA.

Vito med hjernerystelse, etter RBK kampen, Barmen sliter fortsatt med nakke.
Virker som Orry er "friskest" av de 4. Sykdommen til Vito var hjernerystelse. Så de er veldig forsiktige med han.


Får vi inn Vito og Orry er jeg ikke sånn veldig bekymret, om alle 4 er ute ser jeg for meg en ny Lillestrøm affære mot Vif.

Men fortsatt 5 dager igjen.

Sånn på lang sikt er det Barmen som bekymrer mest, den skaden han fikk for 4 år siden i nakken, sitter godt i. Han er viktig brikke i laget og det er ikke bra med slike skader, kan også skape problemer senere i livet.
Brannsupporter.

Corran

Quote from: Gulløl on June 04, 2018, 23:06:28 PM
Quote from: Larsendos on June 01, 2018, 22:20:41 PMPå tide å la Haugen sitte på benken nå. Har vist svakheter over lengre tid. Mange mål og assist skygget over for det i fjor. I år kommer det tydeligere fram når han ikke lenger er like mye involvert i skåringene.
Tydeligvis har ikke du (og noen andre) fått med deg at Haugen har en ganske annerledes rolle i Brann laget i år i forhold til i fjor. Før en vurderer hans innsats i år bør en lese BA artikkelen fra 24 mai der dette er grundig forklart.
Men selv om han har en annen rolle så har han ikke vært like god i år med mange (for ham å være) balltap og feilpasninger. Han har ikke virket helt på.
Men uenig ang å benke ham pr nå for han har vært litt på gang i det siste og hadde jo vært kjekt med en sesong der Haugen bare blir bedre uten den sommer duppet han ofte får ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ACHTUNG

Barmen, Vito og Kristiansen blir garantert klar og starter søndag. Dvs at Orry må belage seg på innhopp.


Norlings Hund 2

June 05, 2018, 17:23:09 PM #24 Last Edit: June 05, 2018, 17:25:30 PM by Norlings Hund 2
Quote from: ACHTUNG on June 05, 2018, 13:51:24 PMGå inn og huk av på "hvem er Bård Finne" på VPNs poll!

http://www.vpn.no/dagboka/2018/06/dagboka-tirsdag-5-juni-2018/

Sorry, spørsmålet "Skal Bård Finne mål mot Brann?" gir liten mening. Utover det, er det ikke mot sin hensikt å stemme på "Hvem er Bård Finne?", da det tjener liten hensikt utover å bevise at man faktisk bryr seg og er bitter, hvilket trolig er hensikten til denne ekstremt lite velskrevne taperen av en VIF-skribent?

Elendig skrevet og en tåpelig avstemning.

Churchill

Quote from: ACHTUNG on June 05, 2018, 09:35:56 AMBarmen, Vito og Kristiansen blir garantert klar og starter søndag. Dvs at Orry må belage seg på innhopp.
Hvorfor så sikker på dette?
...we shall never surrender.

Norlings Hund 2

Quote from: Churchill on June 05, 2018, 17:39:31 PM
Quote from: ACHTUNG on June 05, 2018, 09:35:56 AMBarmen, Vito og Kristiansen blir garantert klar og starter søndag. Dvs at Orry må belage seg på innhopp.
Hvorfor så sikker på dette?

Trolig en bunnsolid magefølelse.

ACHTUNG


Churchill

Hvis magefølelsen din stemmer så vinner vi. Samtidig taper RBK i Tromsø. 9 poengs luke.
...we shall never surrender.

Gulløl

Kan banen bli for tørr på søndag når Oschlo sin stolthet kommer ? Ihvertfall ekstremt dårlig timing å slippe denne låten nå : )
https://www.youtube.com/watch?v=u4qZv-hYjR4

Klipp:
Hva er det beste og verste med Bergen? Vær ærlig.
Morgan Sulele: - Det beste må være den fine stemningen i Bergen by og hyggelige mennesker. Det verste er uten tvil SK Brann når de leder serien. Da blir det kjepphøyhet lang vei.
Oral Bee: - Det beste er nok at byen ikke er fremmed for å gjøre det big. De selger 1 meter lange pølser på Trekroner'n. Og en burger som veier 1,6 kg på Inside Burger. Og så kommer mange av de feteste spillerne i det norske rap-gamet fra Bergen. Det verste er tradisjonelt sett været, men de siste gangene jeg har vært der har det vært borderline Cali-vær.

http://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=24178
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

BA har en sak om tidligere overganger mellom Vålerengen og Brann. Trivielt. Opp med hånden dere som husker Espen Musæus som noe annet enn en Vålerengenspiller.
Tren på langskudd

huleste

Quote from: Lasaron on June 07, 2018, 10:13:54 AMBA har en sak om tidligere overganger mellom Vålerengen og Brann. Trivielt. Opp med hånden dere som husker Espen Musæus som noe annet enn en Vålerengenspiller.

Syns å huske han på Brann fra Fifa04 i ungdommen

Gepard

Det som bekymrer med denne kampen er at en Trønder skal dømme. Da vet vi hvordan dette går, Finne filmer seg til et straffespark i 94 min, Hafsås trekker et lettelsens sukk og blåser straffe

gladiporno

Quote from: Lasaron on June 07, 2018, 10:13:54 AMBA har en sak om tidligere overganger mellom Vålerengen og Brann. Trivielt. Opp med hånden dere som husker Espen Musæus som noe annet enn en Vålerengenspiller.

Hånden opp. Jeg husker han best som overvektig Brann-flopp. For øvrig ga han seg i Brann pga manglende spilletid, men like etterpå ble Helstad solgt til Austria Wien. Mulig han kunne vært en Daniel Braaten-prequel med litt bedre tålmodighet.

osoerli

Det store spørsmålet: Blir det piping eller applaus til Nouri?
For øvrig syns eg at speaker leser lagoppstillingane for fort i høve tidlegare, så det blir knapt med tid til verken det eine eller det andre.  Og slutt med tullet å lese lagoppstillinga før spelarane har kommt på banen.

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Han-folte-seg-dolket-i-ryggen-og-forlot-Brann-Stadion-med-et-smell-Sondag-kommer-Amin-Nouri-tilbake-256221b.html?spid_rel=2
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Billy Elliott

Alle VIF-spillere skal alltid pipes på, synes jeg er en grei policy.

Men vi får naturlig nok reservere den største pipekonserten til vår «venn» Bård Fi**e.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Gode nyheter i BA nå
https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/fire-gode-brann-nyheter/s/5-8-813148

Sitat:
Kristiansen, Wormgoor, Orry Larsen og Barmen var alle med i store deler av treningen. Teniste er ennå et stykke unna, men det begynner rett og slett å ligne et mer komplett Brann-lag igjen.

- Alle er friske nok til å være på med her igjen. Ruben og Vito er med sånn delvis. Så får vi se hvordan hodet til Vito er etterpå, og hvordan Ruben responderer på dette. Orry synes det gikk helt OK, oppsummerer Lars Arne Nilsen.

Brann-treneren manglet imidlertid også Daniel Braaten, men han er «bare» syk.
Sitat slutt



 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

Siden det er to uker til ny kamp etter denne bør det taes et fornuftig valg i forhold til skaden Ruben. Han bør kun spille om risikoen for at han slår opp skaden er liten. Tiden frem til Odd kampen kan brukes til til fjerne skaden helt med passelig mengde trening og økende belastning. Selv om Ruben står over denne blir ikke laget mye svekket siden Braaten kan spille høyreback og Gilli venstreback.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

blobby winters

Det blir samme 11 som mot RBK. Eneste som er usikkert er om Barmy eller Orry starter kampen.
Uansett hvem som starter av Orry og Barmy blir de byttet etter 63min.

ACHTUNG

Barmen starter med 110% sikkerhet. LAN vil selvsagt ikke gi VIF noe gratis, så han demper det hele ned ved å si at han håper at han får klar 2 av de 4. Om noen står over, så blir det Ruben. Skademessig, så har Orry en mer trøblete sak enn Barmen, med strekk i begge lår, som nå er leget, men som fort kan bli slått opp igjen. Barmen hadde aldri deltatt på formasjonstrening, om ikke nakken var ok. Det er ingen vits å risikere at Orry slår opp strekken/e igjen, han bør starte på benk.

Billy Elliott

Det er egentlig størst krise om Ruben må stå over. Det betyr Braaten på høyreback igjen, noe som med unntak av innhopp mot Start, ikke har sett veldig bra ut.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

SeLyren

Teniste må no snart være klar igjen? Et lite brudd i ryggen, pøh, ka e no dé?

Ser at bt melder at han er ute til over sommerferien... 

ACHTUNG

Skaden til Teniste er komplisert, sies det og da har det nok noe med at Det trengs et visst antall uker før alt er grodd og leget. Han er nok tilbake først i august.

Ellers er det helt klart uheldig om ikke Ruben blir klar, så her det bare å krysse fingrene.

Lasaron

Wormgoor virker å være en som forbereder seg godt til kamper, i form av analysering av motstandernes spisser.

Forøvrig vil jeg driste meg til å kalle oppgjøret for en sekspoengskamp. Vi har ni poengs luke. Vinner de er luken på seks poeng. Det er overkommelig å ta igjen i løpet av sesongen. Vinner vi er luken på tolv poeng. Da er løpet kjørt mellom lagene.
Tren på langskudd

Churchill

...we shall never surrender.

Ninja-Bob

Quote from: Churchill on June 09, 2018, 09:45:40 AMHvem tar backen om ikke Ruben blir klar?

Det blir vel Braaten og Gilli då, vil eg tru. Med mindre LAN ender opp med å gjenta suksessen med 3-5-2 frå LSK-kampen i cupen...

M.I.P

Dag Vidar Hafsås som skal dømme, blir fort en konspirasjonsteori om han dømmer mye VIF fordeler, han er jo trønder, og liker nok ikke at vi ligger foran RBK :)

Gulløl

Dessverre ser det ut som at Barmen ikke spiller i morgen.

Klipp fra BA:
Etter en landskampspause, begynner en rekke spillere å komme tilbake fra skade. Wormgoor, Peter Orry Larsen og Ruben Kristiansen er trolig alle med mot VIF. På lørdagens trening var det kun to fravær. Kristoffer Barmen sliter fortsatt med en vond nakke og blir trolig ikke involvert søndag. Taijo Teniste er fortsatt et stykke unna med sin stygge ryggskade.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Ser ut som at det går mot dette laget i morgen.                        

                                Radlinger
Rólantsson - Wormgoor - Acosta - Kristiansen
             Haugen - Hetle Nilsen - Orry Larsen
             Koomson -  Skålevik -  Marengo          
 
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Norlings Hund 2


Go Up