• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann 2 2018

Started by Lasaron, April 14, 2018, 11:04:15 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Resultatene går ikke vår vei i dag. Jeg tror Brann 2 kommer til å rykke ned til 4. divisjon. Det er direkte skadelig for A-laget.
Tren på langskudd

Lasaron

Tapte i dag. Med fem kamper igjen står det mellom tre lag, ett av dem rykker ned. Brann har tre poengs forsprang til nedrykk.
Tren på langskudd

Giles

Det er en skandale om det blir nedrykk.
Dessverre viser det også nivået på Branns talenter for øyeblikket.

Lasaron

Brann 2 spiller i kveld. Det er 14 lag i avdelingen, tre lag rykker ned, Brann ligger på 10. plass. Vinner vi denne er vi fortsatt på 10. plass, men med seks poengs luke til nedrykk med fire kamper igjen. Så har det seg slik at kveldens kamp skal vinnes, for det er mot Valdres. De har tapt alle kampene sine fra mai og ut, og har negativ målforskjell på 150!
Tren på langskudd

Lasaron

Brann vant 2-0, etter mål av Heggebø og Kvinge. Bamba var med opp til Fagernes, sammen med tenåringene. Han startet kampen, og ble byttet ut i 88. minutt.
Tren på langskudd

Lasaron

Tren på langskudd

krakra

Ser at Kalsaas startet igjen. Har vært skadefri en stund nå. Kanskje han kan få litt spilletid i høst. Teniste har vært svak i nesten halvannen sesong nå så veien til førsteelleveren neste sesong burde ikke være så langt. Såfremt han klarer å holde seg skadefri over tid da.

Ellers merker jeg at Mjøs ikke var i kamptroppen i det hele tatt. Skadet eller aktuell fra start i kveld?

Lasaron

Vestfossen tapte i dag, og med det er Brann 2 sikret spill i 3. divisjon også neste år.
Tren på langskudd

Go Up