• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Bodø/Glimt, sundag 18.03.2018 kl.18:00

Started by osoerli, March 11, 2018, 20:41:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ACHTUNG

Sønnen min på 4, sa spontant 5-0, på direkte spørsmål om hvor mye Brann vinner over Glimt idag, yes!!

Kagain

Det hadde vært sweet. Jeg er på reisefot akkurat rundt den kampen, så jeg får lese på Bataljonen sine sider etterpå hvordan kampen ble oppfattet...

Spelaren

I BT-intervju med keeperen vår står det at han har øvd på Nystemten. OG de venter et barn her om en 3-4 måneders tid.
Gå av.

Kagain

Nystemten med tysk aksent skulle vært interessant. Håper at det går bedre med barnet de venter nå enn det som de prøvde å få tidligere.

Lasaron

Hvis alle som har trøblet i det siste er uaktuell, håper jeg på dette laget:

Samuel
Teniste - Wormgoor - Grønner - Gilli
Haugen - SHN - Skaanes
Koomson - Johansen - Marengo
Tren på langskudd

Nixon

På tide å komme seg i bilen og på kamp. Det kribler som det skal gjøre. Nå kan kriblingen komme fra stilongsen, men satser på at det er litt kampen også!:)
Rød makt på Hansa

gladiporno

Lagoppstillingen var som vanlig veldig forutsigbar.


osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

Her er det bare å kjøre på og ikkje legge seg bakpå.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

SeLyren


Spelaren

Gå av.

marsboer

Vi får kun 1 straffe hvert år (1 ifjor, 1 ifjorfjor). Så vi har allerede brukt opp kvoten vår :(

Norlings Hund 2

En stygg feil vi fort kunne ha blitt straffet for, og vi ga fra oss initiativet i en kort periode, men jeg synes vi ser ganske bra ut til å være første kamp

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

Våre dødballleggere er Haugen, Koomson og Vega.  No er ingen av dei på banen.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

krakra

Glimt best. Brann mest effektiv. Nitrist fotballkamp og tragisk å spille en hel omgang på hjemmebane med en spiller som Kjelsrud Johansen sentralt på midten.

krakra

På den postitive siden har Skålevik åpnet scoringskontoen kjapt. Og det ser ut som dommerne tørr å gi oss straffe igjen.

osoerli

Brann klart best i første omgang.  La seg for langt tilbake utover i andre omgang.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Nixon

Relativt kjedelig førsteomgang som ble reddet av to skåringer. Utrolig dårlig andreomgang som ikke ble reddet av noe som helst. Vel, Samuel reddet vel noen bra skåringsforsøk. Det skal han ha.

Ellers bra som nevnt over at Skålevik fortsetter trenden fra oppkjøringen. Men kampen viste også at han fortsatt er en ganske begrenset spiller som ikke har så mye å bidra med når ballen ikke kommer inn i boksen.

Oppsummert var det kaldt og kjedelig, en kamp som neppe gjør at det kommer så mange flere neste gang. Man  bør jo ikke være misfornøyd med tre poeng i årets første kamp på en ikke helt god gressmatte. Men måten Brann nærmest gav opp å spille fotball i andre omgang var ikke bra!
Rød makt på Hansa

Lasaron

Flott med seier, totalt sett fortjent også. Samuel, Haugen og SHN var våre beste. Jeg likte hvordan Samuel ble brukt og hvordan det fungerte. Det gjorde nok ikke spissene til Glimt. Forøvrig var det stor forskjell på Barmen og Johansen.
Tren på langskudd

Kagain

Nå, tror dere at dere etter denne oppvisningen fra krepsefiskeren komme til å ta i bruk kallenavnet Pamer prøver å få til på han? (Skårevik).

krakra

Haugen med «assists» på begge målen. Først med skuddet som Skåle setter returen på, så gjennombruddspasningen til Gilli. Han hadde en under pari dag i dag, men er likevel kampavgjørende. Ekstremt viktig signering.


ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Quote from: ostraume on March 19, 2018, 08:21:59 AM

https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/vi-fant-aldri-ut-av-barmen/s/5-8-763326

Ja, Barmen får hovedæren for at første omgang var bedre enn andre omgang for vår del skal man tro Glimtspillerne. Og det må jo stemme når de sier det. Men tror neppe at veldig mange satt i går etter første omgang og tenkte at Barmen hadde storspilt.

Men det er vel historien til Barmen de siste årene der mange supportere bare har ventet på at han skal miste plassen på laget, mens han har fått tillit uansett hvem som har sittet på trenerbenken.
Rød makt på Hansa

ACHTUNG

Barmen er en av hovedfaktorene bak Branns ballbesittelse. Han er så ekstremt trygg med ball og han har en like presis, om ikke like giftig, pasningsfot som Haugen. Tversoverpasningen som Koomson dempet død, var det klasse over.

Leffen

March 19, 2018, 09:19:47 AM #79 Last Edit: March 19, 2018, 09:21:23 AM by Leffen
Deilig med seier! Men oppvisningen i andre omgang var nitrist. Vi ga fullstendig bort kontrollen, og Glimt hadde absolutt muligheter til å ta poeng. Nå er jo dette forsåvidt ikke noe nytt fra LAN, og tung matte må vel ta noe av skylden, men kommer til å bli noen nervepirrende omganger fremover om vi skal parkere bussen og mæle hver gang vi leder. Huagen viser igjen hvor ubeskrivelig viktig han er for dette laget. Finfin kamp av Skåle. Komsoon er på gang!

Spelaren

Teniste var brukbar, Koomson (på storskjermen døpt Komsoon for anledningen sammen med Ferdrik Haugen) ble for lite brukt på vingen men godkjent debut og Sahin-Radlinger ganske elegant i pasningsspelet. Det er sjelden me får presise bananpasninger med utsiden servert frå femmeteren, og utsparkene landet ofte slik at de skapte problemer for motstanderne. Det var ganske tydelig at Barmen ut var en svekkelse, men det er nok greit å spare ham. 2-0 skal være greit å ri inn mot en rimelig tannlaus motstander, men det ble etterhvert litt for spennende, og når me utnytter kontringene våre svakt makter me ikkje å drepe kampen. Her er det rom for forbedringer, men en dårlig matte, trøtte bein etter en skranglete vinter får ta litt av skylden her.
Gå av.

Lasaron

Første kamp. Dårlig bane. Nyopprykket motstander med en seier i beina. Ikke særlig bra spill. Likevel vinner vi greit 2-0. Det lover bra.
Tren på langskudd

Kagain

Absolutt en godkjent start på sesongen, det. Blir spennende å se om Brann hever seg litt mot lag som er noe mer truende enn det Glimt sies å være...

Norlings Hund 2

Var det Gilli som sentret til koomson da vi var tre mot én? Synd han ikke holdt på ballen en touch eller to, så forsvarsspilleren hadde måtte tatt et vanskeligere valg.

Morkel

Quote from: Norlings Hund 2 on March 19, 2018, 17:48:04 PMVar det Gilli som sentret til koomson da vi var tre mot én? Synd han ikke holdt på ballen en touch eller to, så forsvarsspilleren hadde måtte tatt et vanskeligere valg.

Ja, det er en ting. Det andre var situasjonen ti sekunder senere hvor han ble stående stille før Koomson skjøt. Hadde han vært på vei inn mot mål i det øyeblikket ballen forlot Gilberts fot ville han vært først på returen. Han virket litt kjørt i andre omgang, det er kanskje derfor han leverer ballen rett til Komsoon uten å vente på begge bevegelsene (Haugen og Gilbert), men likevel man skal klare såpass selv om man ikke har nådd formtoppen ennå.

Finfin respons

Kan vi av denne Gilli-tok-ikke-returen-fordi-han-ikke-luktet-sjansen-slik-en-målsnik-ville-gjort lære at spillere som har spiss i blodet burde bli stopper, keeper, back og midtbanespillere til slutt? Og motsatt? Blir unge spillere rollespesialister for tidlig? Bør Grønner spille ving på Brann 2? Hvor komplett må en komplett spiller være?
Kanskje.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Dette var godkjent +. 3 poeng og egentlig god kontroll. Gikk akkurat nok inn til å få inn første målet, fulgte opp nok til å få straffen til 2-0. Derifra og inn var det rett og slett å kontrollere inn kampen.
Etter å ha sett kampen en gang til så ser det tydelig ut at Glimt satt inn mye for å stoppe Konsom siden, og andre flanken er ikke like bra, for å si det enkelt. Skulle gjerne sett Marengo, Vega eller Braaten på motsatt kant, slik at kombinasjonen Kristiansen, Barmen og (Vega, Braaten eller Marengs) Kan være en like stor trussel. Da er det mange flere muligheter for Brann.

Kjelsrud var som forventet, OBOS materiale.   
Brannsupporter.

Morkel

Quote from: Finfin respons on March 20, 2018, 11:01:39 AMHvor komplett må en komplett spiller være?

Det er et ganske komplekst spørsmål, fordi det er litt avhengig av hvordan denne spilleren skal passe inn lagsammensetningen og taktikken. Det man kanskje heller skal spørre er hvem trenger å være komplette og hvem gjør ikke det?

Og det handler i stor grad om komplementæritet i henhold til resten av laget. Feks. Skålevik er jo ikke noen komplett spiller ferdighetsmessig, men han er veldig god på å være på rett sted til rett tid og han er god på å få ballen i mål. En relativt viktig jobb hvis han fortsetter å levere.

Men han er feks ikke så sterk, noe som fører til at Brann mister en duellspiller offensivt (som man er avhenging av i henhold til taktikken) og må erstatte denne i Barmen som trekker inn i banen. Dette går opp i opp, men man kan ikke fortsette slik i evig tid fordi rollefordelingen må gå opp i henhold til de taktiske disposisjonene som er bundet opp i presshøyde, posisjon og disposisjon. Man kan si det slik at det er mer en 11 roller som må fylles.


Akkurat situasjonen nevnt over synes jeg egentlig ikke er så relevant i henhold til dette, for jeg krever ikke at Gilli alltid skal time løpene sine riktig. Men jeg forventer at han skal løpe mot mål når han er inne i boksen. Og det bør alle Brannspillere gjøre uansett hvis de er inni boksen, om de er komplette eller ei. Han kunne til og med trukket ut og dekket returrommet utenfor boks. Heller at han går hundre prosent inn og feiler enn at han blir stående stille i skyggen til forsvarsspiller.

Finfin respons

Quote from: Morkel on March 20, 2018, 20:38:57 PMrollefordelingen må gå opp i henhold til de taktiske disposisjonene som er bundet opp i presshøyde, posisjon og disposisjon. Man kan si det slik at det er mer en 11 roller som må fylles.
Quote from: Morkel on March 20, 2018, 20:38:57 PMmen man kan ikke fortsette slik i evig tid fordi rollefordelingen må gå opp i henhold til de taktiske disposisjonene som er bundet opp i presshøyde, posisjon og disposisjon. Man kan si det slik at det er mer en 11 roller som må fylles.
Kanskje.

Corran

Barmen er vel en slik spiller? Har spilt både midtspiss, midtbane og stopper
Azar var spiss og midtstopper.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up