• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2018

Started by Nixon, October 26, 2017, 09:47:00 AM

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Quote from: Spelaren on August 16, 2018, 21:52:39 PM
Quote from: Lasaron on August 16, 2018, 21:43:07 PMPå den ene siden "hater" jeg Rosenborg. På den andre siden er jeg norsk. På den tredje siden er det gøyere å vinne en god liga enn en dårlig. Nå er Sarpsborg, Molde og Rosenborg enda et hakk videre i e-cup. Det kan tyde på at pilene peker litt oppover.

Et sted på internett sitter krøvel vellevold og river seg i håret, eller noe tilsvarende... issen tatt i betraktning, over det utsagnet der. Prøver du å lokke ham hit igjen?

Litt, kanskje.

Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Pelle on August 17, 2018, 04:27:25 AMFake news mister President ?

Nils Arne mener til bedre motstanderen er til bedre blir man selv.

Øke kvaliteten på ligaen man spiller i må vel være bedre på mange måter ?

Kanskje bedre med lav kvalitet på ligaen slik at spillere med "potensiale" søker til andre ligaer ? samt at man ikke trenger å forbedre man selv ?

Kjenner ikke til seedings systemet men om Norske lag gjør det bra i år kan det hjelpe Brann til å få en lettere vei neste år i CL ?

For å få en merkbart enklere vei inn i CL må det veldig mange gode resultater til over tid. Kjekt om Brann kan stå for noen av disse, ellers blir det nok en epoke der spenningen står om andreplassen.
Gå av.

Corran

Brann solgte SHN og folket ble meget oppgitte og negative og ville kaste både styre og ledelse. Så kom et grusomt tap mot Molde og pessimismen økte. Det var nok ikke bare supportere som følte det sånn, men både Brann, folk rundt og spillerne ble nok påvirket og dette kunne gitt en negativ spiral og Brann var veldig avhengig av en god innsats og godt resultat mot 08.
Men så snudde alt hos folket når Soltvedt og co begynte å få ting til å skje i positiv forstand på overgangsmarkedet.
Denne positiviteten vil nok også spillere merke og bli påvirket av og kan dermed havne i en positiv spiral istedenfor en negativ. Tror også spillere og de rundt laget føler at Brann er styrket og har en større sjanse nå enn i starten på uken.

Personlig tror jeg fremdeles ikke på gull, men en medalje er helt klart innen rekkevidde og med en 2, 5 og topp tre plassering på 3 sesonger vil jeg si at Brann er begynt å etablere seg som en toppklubb.
Eneste gangen de har 3-4 sesonger på samme nivå er vel slutten av 90 tallet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Quote from: Billy Elliott on August 16, 2018, 21:56:47 PMJeg er også enig i at Rismark nok er hentet inn for å spille. Prislappen på 3,5 mill. indikerer det. Dog tror jeg det er på bekostning av Acosta (som har vært svak i det siste), ikke for at han skal bli flyttet til en annen posisjon.

Du store alpakka! Betalte brann virkelig 3.5 millioner for Rismark og "bare" 4 millioner for RYJ som har erfaring fra profftilværelsen? Hvor mye har de da betalt for Grøgaard? Det må jo sies at om Brann har brukt i alle fall 8 millioner av egne penger på spillere så er det tydelig at de har kommet så godt i gang som det Vibeke sa i et intervju.

Men i så måte er det da dårlig at Brann ikke har fått mer penger for de spillerne de har solgt...

Stril Power

2,5-3 millionar kroner for Eggen Rismark og om lag 4 millionar kroner for RYJ. Grøgaard har eg ikkje sett nokon har rapportert tal om, men tippar me snakkar om opp imot ein million kroner. Men det er sjølvsagt vanskelegare å kjøpe ut kapteinen til eit konkurrerande lag midt i sesongen, enn ein som ikkje er i planane til trenaren i eit lag som gjer seg klar til sesongstart.

Brann får dårleg betalt for sala sine fordi Brann ikkje har nokon status internasjonalt. Vore i e-cup éin gong på ti år, og då var det rett ut mot eit lag frå ein fjellandsby i Slovakia, ikkje har hatt unge og framadstormande spelarar, ikkje hatt nokon på landslaget på lenge, ikkje hatt einskildspelarar som har fått mykje positiv omtale og momentum i marknaden.

Blir Haugen seld i vinter, går han for det mange her på forumet kjem til å omtale som småpengar. Eit år seinare kan prisen vere fleire gongar større, men då må han vise seg fram mot internasjonal motstand. Noreg har låg status internasjonalt, og Brann er ikkje akkurat det norske laget som står høgast i kurs heller.

Det er rett og slett ingen grunn til at nokon skal betale mykje for nokon Brann-spelarar.

Spelaren

Quote from: Stril Power on August 17, 2018, 13:01:07 PMDet er rett og slett ingen grunn til at nokon skal betale mykje for nokon Brann-spelarar.

Vålerengen har heller ikkje imponert i verken ecup eller seriesammenheng i nyere tid, men har solgt spillere for langt penere summer enn oss. Kjartansson (20 mill), Nielsen (25 mill), Brown (10 mill), Berge (25-30 mill) og Zahid (10-15? mill).
Gå av.

ACHTUNG

Godt poeng, Spelaren!

Stril Power

Kjartansson bøtta inn mål, Brown gjekk til kinesisk fotball, Nielsen var rekna som eit stortalent då han blei seld, Berge det same (i ettertid ser me at den eine spådomen held seg betre enn den andre, men det er ei anna sak ...) og Zahid har i ung alder levert stabilt med mål og målgjevande i fleire år.

Brann har ikkje hatt nokon som har bøtta inn mål, ikkje seld nokon til kinesisk eller annan liga som alltid betaler over kurs, ingen som andre enn supporterar reknar som stortalent, og ingen som har stabilt i ung alder levert resultat som Zahid har.

Det finst mange grunnar til at nokon blir verd mykje pengar. Men Brann har ikkje hatt einskildspelarar som har levert på nokon av dei områda. Noko er tilfeldig eller eksterne faktorar og noko er Brann skuld i sjølv, men eg kan likevel ikkje sjå kvifor nokon skulle betalt særleg mykje for nokon Brann-spelarar.

ACHTUNG

På tross av det, så må man kunne regne med å hanke inn høyere summer enn 2.5 - 3.8 mill.

Spelaren

Brann får dårleg betalt for sala sine fordi Brann ikkje har nokon status internasjonalt

Dine ord. Er selvsagt enig i at et godtar navn hjelper, men det er tydeligvis nok å være en middelmådighet som engen.
Gå av.

Jose Arrogantio

Quote from: ACHTUNG on August 17, 2018, 13:49:33 PMPå tross av det, så må man kunne regne med å hanke inn høyere summer enn 2.5 - 3.8 mill.

Hvem i stallen er det vi kan forvente vesentlig mer for egentlig?

pidre

Målsettingen bør være topp 3 hver sesong og bra resultater i Europa. Når vi playoff i EL gir det rundt 10 millioner i premiepenger, deltakelse i gruppespillet 50-100 mill.

Da får vi også godt betalt for når vi selger.
Saludar a los monos!

Stril Power

Quote from: Spelaren on August 17, 2018, 14:41:33 PMBrann får dårleg betalt for sala sine fordi Brann ikkje har nokon status internasjonalt

Dine ord. Er selvsagt enig i at et godtar navn hjelper, men det er tydeligvis nok å være en middelmådighet som engen.

Du skal sjølvsagt få lov til å vere usamd. Sjå elles posten to hakk over din, der eg viser til ulike grunnar til at spelarar går for høge summar.

Ser ein på stallen no og kven som kan gå for ti millionar eller meir, ser eg Vito, Bamba og Koomson. Heilt hypotetisk, sjølvsagt, for me snakkar eit halvt, eit heilt eller eitt og eit halvt år fram i tid. Og einskildspelarane og laga må prestere i mellomtida.

krakra

Ti millioner for Vito??

Fyren er snart 30 år, og på ingen måte ekstraordinær. Den nest beste stopperen i Eliteserien. Koomson og Bamba må jo prestere før de går for 10 millioner. Sånn som Koomson har levert så langt i år er han ikke verdt ti millioner. Kanskje halvparten. Men det er potensiale der. Dessverre har ikke Brann vist seg som veldig god på å få potensialet ut av slike spillere.

ACHTUNG

Quote from: Jose Arrogantio on August 17, 2018, 14:49:40 PM
Quote from: ACHTUNG on August 17, 2018, 13:49:33 PMPå tross av det, så må man kunne regne med å hanke inn høyere summer enn 2.5 - 3.8 mill.

Hvem i stallen er det vi kan forvente vesentlig mer for egentlig?

Vesentlig mer? Har jeg skrevet det? Mer er et relativt begrep, med mer enn 2.5 - 3.8 mener jeg 6 mill eller mer. Vesentlig mer, da er du oppe i 15-20 mill.

Stril Power

Koomson og Bamba må prestere først. Difor eg seier heilt hypotetisk. Men resten ser eg ikkje kan nå ti millionar sjølv om dei presterer, med mindre me snakkar noko ekstraordinært.

Vito er på blokka til nokre Championship-klubbar, og er kanskje den einaste som kan gå frå Brann og inn på eit slikt lag. Det er sjølvsagt skilnad på Preston og Aston Villa og eg veit ikkje kven som ser på han, men i den ligaen kan dei finne på å betale ti millionar for ein tredveåring om det er ein dei trur går inn på laget. Går han tilbake til Nederland i vinter, trur eg me skal sjå eit stykke etter den summen.

Poenget var uansett å vise at det er få spelarar i Brann-stallen som kan gå for dei summane me skulle ønskje. Så å argumentere imot dei få døma eg kom på, forsterkar berre det poenget.

Jose Arrogantio

Quote from: ACHTUNG on August 17, 2018, 16:06:39 PM
Quote from: Jose Arrogantio on August 17, 2018, 14:49:40 PM
Quote from: ACHTUNG on August 17, 2018, 13:49:33 PMPå tross av det, så må man kunne regne med å hanke inn høyere summer enn 2.5 - 3.8 mill.

Hvem i stallen er det vi kan forvente vesentlig mer for egentlig?

Vesentlig mer? Har jeg skrevet det? Mer er et relativt begrep, med mer enn 2.5 - 3.8 mener jeg 6 mill eller mer. Vesentlig mer, da er du oppe i 15-20 mill.

Hadde inntrykk av at man snakket om 10+ millioner her ut i fra spillersalgene som ble brukt for sammenligning, me om det er snakk om et par millioner mer "bare", så er det greit. Kan se for meg at vi skal kunne få inn 5-6 millioner for noen av våre spillere. Som er for lite til at det vil være verdt det selvsagt.

ACHTUNG

August 17, 2018, 17:26:59 PM #667 Last Edit: August 17, 2018, 19:29:25 PM by ACHTUNG
Det blir selvsagt verre å komme til en makspris, når det ligger muntlige avtaler a'la den Heltne hadde. Man skal uansett ikke kilde av 1,5 - 2 mill mer, for om man selger 10 spillere til en snittpris som er så mye bedre enn den Brann har oppnådd det siste året, betyr det 15-20 mill mer.

Pelle

Quote from: gladiporno on August 16, 2018, 19:50:22 PMI NFFs sin registreringsportal for spillertropp er nå Branns A- og B-liste klare.

A-liste består av følgende spillere (24 av maks 25 spillere):

Vito Wormgoor
Deyver Vega
Christian Eggen Rismark
Samuel Sahin-Radlinger
Steffen Lie Skålevik
Bismar Acosta
Fredrik Haugen
Taijo Teniste
Peter Orry Larsen
Daouda Bamba
Amer Ordagic
Markus Olsen Pettersen
Ludcinio Marengo
Emil Kalsaas
Ruben Yttergård Jenssen
Gilli Rolantsson
Marius Bildøy
Azar Karadas
Ruben Kristiansen
Gilbert Koomson
Daniel Braaten
Kristoffer Barmen
Henrik Kjelsrud Johansen
Nicholas Marthinussen

B-liste (5 av maks 5):

Jo Krumsvik
Håkon Gjerstad
Håvard Foldnes
Andreas Mjøs
Aune Heggebø

Merknad 1: Thomas Grøgaard er av en eller annen grunn ikke registrert på listen. Håper bare at de er sene med å oppdatere.

Merknad 2: Følgende spillere med proffkontrakt er ikke med på A-listen: Halldor Stenevik, Eirik Moldenes, David Tufta og Mikael Baisotti. Med Thomas Grøgaard inn i troppen, er det heller ikke plass til noen av dem, da A-listen har nådd maksgrensen på 25 mann.

Merknad 3: Halldor Stenevik er verken registrert på Branns eller Nest-Sotra sin tropp for høsten 2018. Siden overgangsvinduet er stengt, er det mye som tyder på at han kun blir tilgjengelig for Brann 2 ut året.

Merknad 4: Eirik Moldenes var opprinnelig på B-listen, men siden han har fått proffkontrakt måtte han tas ut av troppen. Nå er han ikke lenger aktuell for spill i eliteserien. David Tufta ville normalt vært på B-listen, men er også uaktuell fordi han har tegnet proffkontrakt.

Merknad 5: B-listen er for det meste for syns skyld, men verdt å merke seg at Emil Harloff er blitt erstattet med Jo Krumsvik.

Oppdatert i dag ser eg :

Emil Thowsen Harloff ble lagt til i spillertroppen til Brann Menn Senior A
Thomas Grøgaard ble lagt til i spillertroppen til Brann Menn Senior A
Halldor Østervold Stenevik ble lagt til i spillertroppen til Brann Menn Senior A
Nicholas Marthinussen ble tatt ut av spillertroppen til Brann Menn Senior A
Emil Kalsaas ble tatt ut av spillertroppen til Brann Menn Senior A
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

ACHTUNG

Hva galt har Marthinussen gjort?

Lasaron

Interessant. Det betyr at mysteriet rundt Stenevik ser ut til å være over. Han er inne. Kanskje en liten nedtur for Marthinussen som har fått lov å være på benken et par kamper. Det er bare 25 spillere man kan ha på listen. Atle, hvem ville du byttet ut til fordel for Marthinussen?
Tren på langskudd

ACHTUNG

Jeg ser den. Men jeg må si at han imponerte meg i de cupkampene han slapp til i.

gladiporno

En annen interessant ting er at Emil Harloff er tilbake i troppen, men ikke på B-listen. Det kan bare bety én ting. Han har fått proffkontrakt.

opplett

Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Lasaron

Tren på langskudd

Finfin respons

August 18, 2018, 01:42:30 AM #675 Last Edit: August 18, 2018, 10:07:15 AM by Finfin respons
Edit: lørdag: Dette innlegget bærer preg av at jeg misforstod forholdet mellom listen til nff på 25 mann og branns oppdaterte lagsider. Bildøy er med på denne listen, men ikke Marthinussen, og dilemmaet består på endel spillere som er ute av listen (og langt fra benken), Beklager misledende påstander. ***
---

Ai ai! 5 merknader! V for Vendetta!
Så da er Marthinussen og Bildøy ute, de kan ikke komme på b~listen pga. de har proffkontrakt, og det er stolleken med én ledig stol ( 24/25 )

Marthinussen MÅ inn, det krever stallen. Det må ikke Bildøy. Men så var det signalet, da, krakra, signalet fra Lan.
Så, for å gi plass til Bildøy, hvem skal ut i det internasjonale vinduet?
Vito eller Vega?
Amer eller Ordagic?

Jeg lukter et dilemma.
Kanskje.

Pelle

August 18, 2018, 02:51:07 AM #676 Last Edit: August 18, 2018, 03:58:36 AM by Pelle
Quote from: Finfin respons on August 18, 2018, 01:42:30 AMAi ai! 5 merknader! V for Vendetta!
Så da er Marthinussen og Bildøy ute, de kan ikke komme på b~listen pga. de har proffkontrakt, og det er stolleken med én ledig stol ( 24/25 )

Marthinussen MÅ inn, det krever stallen. Det må ikke Bildøy. Men så var det signalet, da, krakra, signalet fra Lan.
Så, for å gi plass til Bildøy, hvem skal ut i det internasjonale vinduet?
Vito eller Vega?
Amer eller Ordagic?

Jeg lukter et dilemma.

Forstår ikke så mye av det hele med opplegget til denne lista.

Men tror ikke det blir enten Amer eller Ordagic , blir det en av de blir det begge to ;-)

Som eg forstår ønsker ikke Stenevik å være med lengre ?

Og listen kan forandres frem til og med 10.09.18 ?

Og kun med spillere som allerede er registrert i gjeldende klubb pr 15.08.18 eller signering av kontrakt-løs ny spiller ?
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Chrisstah

Quote from: Finfin respons on August 18, 2018, 01:42:30 AMAi ai! 5 merknader! V for Vendetta!
Så da er Marthinussen og Bildøy ute, de kan ikke komme på b~listen pga. de har proffkontrakt, og det er stolleken med én ledig stol ( 24/25 )

Marthinussen MÅ inn, det krever stallen. Det må ikke Bildøy. Men så var det signalet, da, krakra, signalet fra Lan.
Så, for å gi plass til Bildøy, hvem skal ut i det internasjonale vinduet?
Vito eller Vega?
Amer eller Ordagic?

Jeg lukter et dilemma.

Vega ser ut som den som går.
Marengo er den jeg føler er minst uerstattelig.
Ordagic kunne nok hatt godt av et utlån. Bildøy hadde nok også hatt godt av 6mnd i feks Åsane eller nest.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

ACHTUNG

Nok en Marengo-hater.... Det er vel heller for et kvalitetsstempel å regne, at flere her inne fremviser stor antipati mot Ludciano, vi husker jo alle hvor mye Barmen fikk kjørt seg.

Lasaron

Her har det blitt lagt opp til en finfin diskusjon på feile premisser. Bildøy er inne, han.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: ACHTUNG on August 18, 2018, 09:18:01 AMNok en Marengo-hater....

Minst uerstattelig = hater.

Og sånn går dagene...
Rød makt på Hansa

Lasaron

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2018/brann-backens-smertehelvete_fot_sto6891474/story.shtml

Hvis det Kristiansen sier er noe i nærheten av å være sant, viser denne saken hvor lite peiling jeg har på fotball. Jeg ville nemlig trodd at med de problemene ville alle i Brann med proffkontrakt, samt de på b-listen, vært et bedre valg på venstrebacken så lenge de var frisk. Videre ville jeg trodd at de som ble sittende på benken mens Kristiansen invalidiserte seg utpå der må ha følt seg ganske dårlig i fotball.
Tren på langskudd

SK

August 18, 2018, 10:02:40 AM #682 Last Edit: August 18, 2018, 10:04:30 AM by SK
Mangel på alternativer er stikkordet. Det er ikke bare å sette innpå andre spillere på venstreback som ikke er vant med posisjonen, eller som ikke holder nivået. At Teniste var så lenge ute, bidrar nok også til at den faste backen var ønsket på venstre, og st vi hadde færre alternativer der.
LAN har garantert vurdert en redusert Ruben opp mot friske alternativer. Vi har ingen fasit, men slik jeg ser det virker det som han har vurdert rett. Ruben har vært synlig redusert i enkeltkamper, og vi har nok tapt litt på det isolert (f.eks. hjemme mot Molde, som vi for øvrig hadde tapt uansett), men stort sett har han vel levert godt til tross for dette.

ACHTUNG

Fredriksen viste i cupkampene at han var mer enn klar. Tragisk at han gikk til Sogndal.

SK

Kjenner ikke denne spilleren i detalj, men spill i cup mot lag som var som best 3 nivå under Brann er et alt for dårlig sammenligningsgrunnlag og gir ikke noen indikasjon på at man er klar for ES.
Da er det i så fall mange andre spillere som er gode nok også, inkl. Kjelsrud.

Nixon

Ja, "mer enn klar" etter noen tidlige cupkamper der innsatsen var bra, men ikke outstanding på noen som helst måte, blir for enkelt.
Rød makt på Hansa

Superjack

Quote from: ACHTUNG on August 18, 2018, 10:10:19 AMFredriksen viste i cupkampene at han var mer enn klar. Tragisk at han gikk til Sogndal.

Ikke tragisk om det betyr 2 sesonger med førstelagsfotball på topp OBOS nivå, kanskje også en sesong ES, som han ikke ville fått i Brann, og så kommer tilbake.
Brannsupporter.

Pelle

Skal vel "litt til" å steppe inn i Norges beste elver ?
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

ACHTUNG

Fysikk som en 25-åring, muskuløs, hurtig og klok, det var mitt inntrykk av unge Fredriksen. Brann kjørte ungt med Vindheim, Fredriksen har et større talent enn ham.

gladiporno

Quote from: ACHTUNG on August 18, 2018, 10:58:19 AMFysikk som en 25-åring, muskuløs, hurtig og klok, det var mitt inntrykk av unge Fredriksen. Brann kjørte ungt med Vindheim, Fredriksen har et større talent enn ham.

Fredriksen og Vindheim er jo svært forskjellige som spillertype. De spiller ikke engang i samme posisjon.

Spelaren

Er det noen av Eliteserien-tilbyderne som har arkiv av fotballkampene tilgjengelig? Har tilgang til canal digital GO på nett men finner f.eks ikkje Brann - Tromsø frå mai noensteds. Det er spesielt denne situasjonen eg er interessert i, siden den så perfekt oppsummerer det herlige trykket frå tidligere i år:

45':"Gamst Pedersen pipes på idet han bruker fryktelig lang tid på å ta et frispark. Tromsø-spillerne ønsker nok bare å komme seg i garderoben og ta pausepraten nå."

Det var helt massivt kok på Hansa når Brann effektivt stengte av alle muligheter for Tromsø, og veteranen ble tvunget til en halvhjertet sleiv til massiv jubel.
Gå av.

Stril Power

Kampane ligg på Eurosport Player.

Lasaron

Refleksjoner rundt sesongen så langt:

I fjor vår var vi gode. Noen av oss var dog negativ til klippekortregimet, og advarte mot at trenden ville snu. Slik skjedde.

I år er det mye som tyder på samme utvikling, skjønt vi ligger mye bedre an etter 18 serierunder i år enn i fjor. Så der har vært framgang. Likevel, hva skyldes denne samme utviklingen?

Det var en del ting som skjedde ganske samtidig, som jeg tror til sammen har vært utslagsgivende. Jeg skal her forsøke å liste dem opp etter husken, med en kommentar om hvorvidt Brann kunne gjort noe annerledes eller ikke.

- Teniste ble skadet. Brann uklanderlig.
- Barmen, Kristiansen og Gilli begynte å slite. Her tror jeg at de med tidlig hvile fra trening og kamper kunne blitt helt frisk mye tidligere (i den grad Barmen kan bli helt frisk). Det tror jeg hadde gagnet poengfangsten. Wormgoor har også slitt litt, og har ikke vært like god som i starten.
- Motstanderne fant ut at det var lurt å låse av Wormgoor. Her kunne kanskje Brann forsøkt med å sette inn Grønner i stedet for Acosta. Hadde Grønner fått den tiden Acosta fikk, til å sette i gang angrep, hadde motstanderne raskt sluttet å låse av Wormgoor.

Det var nok litt mye som skjedde samtidig der. Jeg mener LAN gjør mye riktig, men jeg tror ikke det er bra for resultatene at det sitter_så_langt inne å rullere litt.
Tren på langskudd

pidre

Greien med Acosta er at han blir presset slik at han må spille opp med feil fot. Slik ville det nok vært også for Grønner.

Saludar a los monos!

Belfort

Quote from: pidre on August 18, 2018, 14:48:43 PMGreien med Acosta er at han blir presset slik at han må spille opp med feil fot. Slik ville det nok vært også for Grønner.



Derfor er det meget bra med Eggen Rismark som har en veldig presis venstrefot

OmOssSjølOgHansaøl

Synd for vår sluttplassering på tabellen at Molde får beholde Braut ut sesongen. Overgangen til RB Salzburg, som nå til slutt er i boks, gjelder først fra årsskiftet.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

ACHTUNG

Molde med og uten Braut, er som natt og dag. Ekstremt irriterende har fått denne i pose og sekk-avtalen, djevelsk irriterende. De kan stikke av med gullet på grunn av dette.

Lasaron

Lurt av Braut å gå til en litt bedre klubb i en litt bedre liga, at han ikke tok en Ødegaard.
Tren på langskudd

Pelle

Quote from: ACHTUNG on August 18, 2018, 17:46:48 PMMolde med og uten Braut, er som natt og dag. Ekstremt irriterende har fått denne i pose og sekk-avtalen, djevelsk irriterende. De kan stikke av med gullet på grunn av dette.

Nei det kan de ikke, vi skal ikke møte de flere ganger i år !
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

OmOssSjølOgHansaøl

Veldig kjærkomment Molde-tap i dag!

RBK gjorde riktignok jobben sin - i likhet med oss - men både Haugesund og Ranheim avga poeng (og vi sørget for at S08 dro hjem poengløse).

Alt i alt en god runde der avstanden økte til alle andre medaljekandidater enn RBK.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Go Up