• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2018

Started by Nixon, October 26, 2017, 09:47:00 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Jose Arrogantio

Quote from: Leffen on June 12, 2018, 11:10:26 AMBare å bøye seg for det Ranheim får til. Men det er jo bortimot et krisetegn for eliteserien. Rent objektivt har den vel ikke vært dårligere og mer ribbet for profiler på mange år? Gøy med askeladdenhistorier altså, men det de får til nå skal rett og slett ikke gå an.

Var Leicester i England også et krisetegn for Premier League?

Lasaron

Kan vi ikke alle bare være enige om at vi måler norsk klubbfotball sin kvalitet i europacupresultater, og bare det?
Tren på langskudd

Jose Arrogantio

Quote from: Lasaron on June 12, 2018, 13:00:31 PMKan vi ikke alle bare være enige om at vi måler norsk klubbfotball sin kvalitet i europacupresultater, og bare det?

Jeg foretrekker å måle norsk klubbfotball sin kvalitet etter Branns resultater. Høyere plassering, høyere kvalitet på underholdningen :)

Superjack

Mye av sjarmen med fotball er at det ikke er en fasit. RBK slo ut Milan med nesten bare trøndere en gang på 90 tallet hvorfor skal det da være svakhetstegn at Ranheim er på 2. plass i serien med bare lokale spillere?
Brannsupporter.

Kjell249

For meg er det ikke så viktig om Brann er gode i Europeiske målestokk, derimot veldig viktig at de er god sammenlignet med de andre lagene i eliteserien.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Leffen

Jeg mener det er et dårlig tegn for eliteserien at så mange lag er så ujevne ja. Seff er det viktigst med Brann! Men er jo bra for alle om ligaen utvikler seg og. Akkurat nå er den ganske grå og trist synes jeg. Uavhengige av resultater i Europa.

Lasaron

Tap på Ranheim og Sarpsbor. Haugesund med uavgjort. Temmelig ok for oss.
Tren på langskudd

huleste

Og Rosenborg hamret i stykket Vålerengen, men fikk skader på Helland, Hedenstad og Anders Konrandsen

Tom C

ifølge rbkweb er alle de tre tilbake igjen mot sandefjord...
Aldri mer Obos....

Superjack

Største utfordrer blir RBK, spesielt om Bendtner «våkner» og viser potensialet sitt.
Brannsupporter.

OmOssSjølOgHansaøl

Vi får minimum et poengsnitt på 2,27 per kamp etter halvspilt serie!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Kjell249

Vi kommer uansett til å lede serien før ferien og etter ferien er det 8 hjemmekamper og 6 bortekamper. Absolutt en godkjent start på sesongen og Ok borteform:)
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Spelaren

Det var et Odd med én seier siste fem me tok skalpen på, og svakhetstegnene var mange. Eg håper Soltvedt jekker ambisjonene i spillerlogistikken opp noen hakk frå Løkberg. Tidenes mulighet nå.
Gå av.

Superjack

Brann mangler kampen mot Molde, så har de gjort unna alle lagene bak seg. Form eller ikke form, antatt dårligere og antatt topplag. Fasit vil uansett være formidabel ved halvspilt. Nei, sprudler ikke i alle kampene, men står opp i 90 + minutter og leder serien med minst 4 poeng halveis. Slutte å snakke ned prestasjonen folkens. Det er bunnsolid!
Brannsupporter.

Nixon

Ja, poengfangsten har vært bunnsolid. Men spillet har ikke alltid vært det. Og for min egen del overskygger redselen for fremtiden av den grunn litt over den gode sesongstarten. Vi kommer garantert til å bli straffet en eller annen gang, sannsynligvis flere ganger, og da kan gullet fort ryke.
Rød makt på Hansa

Pelle

Quote from: Superjack on June 25, 2018, 09:45:44 AMStørste utfordrer blir RBK, spesielt om Bendtner «våkner» og viser potensialet sitt.

Det er for langt fram til at noen kan bli utfordrere !
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Morkel

Quote from: Nixon on June 27, 2018, 07:05:20 AMJa, poengfangsten har vært bunnsolid. Men spillet har ikke alltid vært det. Og for min egen del overskygger redselen for fremtiden av den grunn litt over den gode sesongstarten. Vi kommer garantert til å bli straffet en eller annen gang, sannsynligvis flere ganger, og da kan gullet fort ryke.

Nå må du ikke blande bra spill og fint spill. Det er forskjell på resultatorienterte og underholdningsbaserte prestasjoner. For spillet har da strengt tatt også vært bunnsolid. Både defensivt og i etableringsfase, det lugger litt i siste tredjedel, men jeg tenker at det KAN være bra å ha litt utviklingspotensial. I fjor var det nesten for mye energi i det offensive spillet på våren, det bleknet litt utover sommeren og mange virket litt "ferdige". Så lenge spillerne er klar over at de mest sannsynlig må hente ut mer offensivt til høsten så er det ikke krise hvis vi slipper inn litt mer mål. Det blir avgjørende å klare ok resultat på de 7 siste bortekampene, for det er klart at det er de kampene som tapper mest energi både i henhold til kapasitet og fokus.

Selvfølgelig kan kollapsen komme. Men føler ikke årets prestasjoner er en indikator på det, i år vinner vi kamper selv om vi produserer en stor sjanse i løpet av hele kampen. Fjoråret derimot bevisste at vi plutselig kan få en nedgang hvis energien forsvinner, og at vi er svært sårbare for skader i nøkkelposisjoner. Nå har vi bedre dekning på vingen, men får vi en skade på Vito, SHN eller Haugen er det få spillere som kan gå inn og dekke den rollen. Med Barmen ute er også Orry en viktig spiller. En annen ting vi også så i fjor er at det kan være krevende å holde oppe energien når det kommer 6-7 spillpauser fra Juni til September, det gjør at det er vanskeligere å opprettholde flyt. Men til nå virker det som at spillerne har taklet dette.

ACHTUNG

Dersom Konradsen og Helland nå er ute lenge med skade, har RBK et stort problem, som ikke blir løst før overgangsvinduet åpner. Sandefjord borte skal i utgangspunktet være plankekjøring, men med redusert mannskap vet man aldri.

Spelaren

Tre heimekamper på rad uten seier. 6. mai mot Tromsø var sist gang ( 3-0 ) .
Gå av.

Henki

Vi kan i hvert fall slå fast at det ikke blir seriegull. Et lag som slipper inn fire mål på den første halvtimen, på hjemmebane, vinner selvsagt ikke noe seriegull.
Ballen skal fremover!

krakra

Hvorfor ikke? Får man minuspoeng?

Henki

Quote from: krakra on July 01, 2018, 20:41:11 PMHvorfor ikke? Får man minuspoeng?

Nei. Fordi det er et ganske klart tegn på at man ikke er god nok.
Ballen skal fremover!

Belfort

Quote from: Spelaren on July 01, 2018, 20:37:09 PMTre heimekamper på rad uten seier. 6. mai mot Tromsø var sist gang ( 3-0 ) .

Brann har godt av at det ikke kommer så mye folk. De svikter hver gang man byr opp til fest.
Til resterende kamper i høst håper jeg inderlig at det kommer rundt 7-8000

Superjack

Ja, begredelig kamp, men ingen grunn å gå helt i svart. Ny kamp om en uke, jeg skal det og håper på en god kamp før ferien. Så får vi håpe Peddilusken og Soltvedt har store planer fornforsterkinger i sommer 😊
Brannsupporter.

krakra

Quote from: Henki on July 01, 2018, 20:47:02 PM
Quote from: krakra on July 01, 2018, 20:41:11 PMHvorfor ikke? Får man minuspoeng?

Nei. Fordi det er et ganske klart tegn på at man ikke er god nok.
Hva med de fjorten kampene man bare slapp inn fem mål da? Hva er de tegn på?

ACHTUNG

Man skal ikke grave seg ned etter gårsdagens skandale, men en seriemester går ikke på trynet på den måten, når laget er i flyt, etter en imponerende borteseier og motstanderen stiller med reserve for reserverkeeprene i mål. Det er helt åpenbart at det blir ikke gull i 2018 og er man ærlig, så må det vel sies at det hadde vært for godt til å være sant. Gilbert og Marengo har så mye kvaliteter, som de ikke får ut, så lenge måltørken sitter i så til de grader, spesielt for Ghaneseren, som ble hauset opp i skyene før seriestart. Brann er også en av toppklubbene som er dårligst skodd når det kommer til midtspisser, får vi ikke inn en spiller som holder høyere kvalitet enn Skålevik og Kjelsrud, da kommer Brann til å rase på tabellen.

Jeg tror ikke Brann eller RBK tar gull i år, ei heller lille, rare Ranheim, jeg tror Molde (om de beholder Braut, eller får en fullgod erstatter inn) eller TIL stikker av med mesterskapet. Og det kommer til å svi, mye mer enn at RBK vinner.

Lasaron

Det bekymrer meg at LAN er i ferd med å begå akkurat samme kardinalfeil i år som han gjorde i fjor. Det gjør feilen enda større. Feilen heter klippekort.
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: ACHTUNG on July 02, 2018, 09:52:59 AMjeg tror Molde (om de beholder Braut, eller får en fullgod erstatter inn) eller TIL stikker av med mesterskapet. Og det kommer til å svi, mye mer enn at RBK vinner.

Molde.
Eller TIL.
h'okaaay...
Gå av.

ACHTUNG

Quote from: Spelaren on July 02, 2018, 12:13:01 PM
Quote from: ACHTUNG on July 02, 2018, 09:52:59 AMjeg tror Molde (om de beholder Braut, eller får en fullgod erstatter inn) eller TIL stikker av med mesterskapet. Og det kommer til å svi, mye mer enn at RBK vinner.

Molde.
Eller TIL.
h'okaaay...


TIL kan ta noen byks om de holder koken og RBK får en dupp, beholder Molde Braut, har en spiss som kan vippe flere kamper rett vei. Vi får se om det er jeg som tar litt av, eller om jeg får rett.

tintin

Tragisk kamp i går, men vi har vært suverent best sålangt i år, uheldig med en del skader javisst, men fremdeles best. I 07 tapte vi 0-6 mot lyn, gikk greit likevel. Vi har vært bunnsolide bakover i hele år bortsett fra i går, då var det latterlig. Uansett, håpløst å svartmale. Får vi med oss 1 eller 3p i Bodø så har vårsesongen vært sinnsyk bra. I tillegg har vi to flere hjemme enn bortekamper i høst. I utg.pkt lettere program. Laget er godt nok for gull tror eg, stallen derimot bør forsterkes. Tror og komsoon og det offensive vil bli merkbart bedre med taijo tilbake. RBK skal være stabilt veldig gode over tid for å dra fra oss. Tror eg:-)

Corran

Tapte jo 6-0 det året vi vant serien sist så et tap betyr ikke at en ikke kan vinne serien. Nå tror ikkje eg de vinner og har aldri trodd de vinner serien i år (lat meg selv drømme om det er noe annet), men det er ikke dette tapet som er avgjørende. At det kom så brutalt kan jo være en vekker for alle fra styret til spillere om at det er skjøre greier og at alle må gi alt hele tiden og at vi må ha forsterkninger
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Man kan ikke bare se kampen i går isolert sett. Det var kulminasjonen av en spillemessig nedtur som har vart en stund. Det er det som gjør meg mest skeptisk.
Rød makt på Hansa

Corran

Pr nå ligger vi 1,5 poeng bak Poengrekorden etter at serien ble utvidet til 16 lag. Det var Molde som et år hadde 71 poeng. Nå er vi halvveis og er 1,5 poeng bak skjema til 71 poeng.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

Spillerne orker mindre nå enn de gjorde i f.eks Tromsø-kampen. Det virker ganske tydelig.

Spelaren

Det er utviklingen vår eg er bekymret over, spesielt når det minner om fjoråret.
Gå av.

Corran

Ikke tilfeldig hvem som dømmer oss og er det tilfeldig at tidligere styremedlem i klanen er den dommeren som kommer dårligst ut her?????
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/dommerne-brann-spillerne-bor-elske-og-mislike/s/5-8-832729

La konspirasjonsteoriene løpe løpsk
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

En eller annen gang i år var vi ti poeng foran trønderne med en kamp mer spilt. Nå er vi ett poeng foran med en kamp mindre spilt. Og sjansen for at det forblir slik er vel større nå enn den gang.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Sånn blir det når heimestatistikken går på trynet og pengetoget er i form.
Gå av.

ACHTUNG

Tapet for Molde viser seg å være djevelsk uheldig. RBK har grepet den nye sjansen med hud og hår. Rett og slett forjævlig og ikke minst forjævlig at formlaget TIL ikke utnytter at RBK stiller med et skadeskutt lag på hjemmebane. Selv uavgjort mot Glimt er ikke godt nok.

Ninja-Bob

Hei, me skal vel klare å slå Glimt i morgon uansett, uavhengig av at RBK har klart å slå Sandefjord i forrige runde og Tromsø i denne. Sesongen er langt frå over for vår del, og me ligg øverst på tabellen!

Lasaron

Jeg har vært en smule negativ i det siste. Da passer det med dette, som passer godt når lagene går til sommerpause:

https://www.nifs.no/tabell.php?land=&t=&u=

Her er tabellen etter 16 serierunder i fjor. Da lå vi på andreplass med syv færre poeng og mange lag hakk i hæl. Det er god framgang. I tillegg er vi nok bedre rustet foran overgangsvinduet enn på samme tid i fjor.
Tren på langskudd

Superjack

Sommerferie, nr 2, på Brannguttene.

Selv om siste ukene har vært mindre imponerende enn det var frem til midten av mai, så er det terningkast 6 på vårsesongen. Serieledelse og bare 1 tap er toppkarakter.

Jeg velger å se positivt frem til en spennende høst. RBK har kommet veldig nært, og Molde har vist form. Men jeg tror, og håper at fokus på en kamp av gangen og tilbake med Barmen, Teniste og Braaten i form, så skal laget være slagkraftig til høsten.

I tillegg så kan jeg håpe at Bendtner forsvinner fra RBK og Braut Håland fra Molde. Da stiller begge lag svekket. I tillegg vet vi at RBK skal ut mot Vif, Molde og Brann på bortebane i høst, i tillegg til Europa. RBK har ikke en supersterk tropp om de komme inn i EL til nødvendigvis klare både torsdag og søndagskamper så godt. 

Brannsupporter.

Lasaron

Bergersen i BA, som følger Brann svært tett, skriver at spillerne er godt slitne.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Brann har et tøffere kampprogram i august, enn RBK og Molde, så får man se om ecup virker negativt inn på de to fra midt-Norge.

Falkman

Pragmatik versus følelser. Utrolig  gøy  hvis RBK ryker ut mot Sævarsson og co i kveld. Da ryker samtidig muligheten  for at de får et  tettere kampprogram utover høsten. Touch choice. Heller mot det første alternativet, tross alt!

ACHTUNG

RBK er med i EL-kvallik om de ryker for Valur.

ACHTUNG

Mitt tips etter at august er gjort unna:


Branns augustplan:

Brann-Start    06.08.2018 19:00    Brann stadion        

Molde-Brann    12.08.2018 18:00    Aker stadion        
   
Brann-Sarpsborg 08    19.08.2018 18:00    Brann stadion    

Vålerenga-Brann    26.08.2018 20:00    Intility Arena

Brann har et beintøft augustprogram og bør ha 3 poeng mot Start. 1 poeng mot Molde vil være gull verdt. Sarpsborg er alltid tøffe, vinner Brann den hjemmekampen, så kan man tåle en ny uavgjort mot VIF borte, på Tinnitus.

8 av 12 poeng, 43 totalt.   

RBKs:

Ranheim TF-Rosenborg    04.08.2018 18:00    EXTRA Arena       

Rosenborg-Stabæk    11.08.2018 18:00    Lerkendal stadion       
   
Kristiansund-Rosenborg    18.08.2018 18:00    Kristiansund stadion    

Rosenborg-Strømsgodset    25.08.2018 18:00    Lerkendal stadion    

RBK vinner greit mot Ranheim og spaserer deretter inn til 3 poeng mot Stabæk. Kristiansund borte blir tøff, der kan de ende med tap, men jeg tipper RBK flakser seg til en uavgjort. Godset slår de greit. 10 poeng til, 43 poeng og foran Brann på målforskjellen.

MFKs:

Lillestrøm-Molde    05.08.2018 20:00    Åråsen stadion    

Molde-Brann    12.08.2018 18:00    Aker stadion    

Stabæk-Molde    19.08.2018 18:00    Nadderud stadion

Molde-Ranheim TF    26.08.2018 18:00    Aker stadion    

Molde er i støtet og slå LSK borte. Poengdeling hjemme mot Molde, grei seier bort mot Stabæk, før de høvler over Ranheim hjemme. 10 poeng til og 39 totalt.

Brann holder stand såvidt tror jeg, etter august, før september og blant annet FKH og TIL bort venter.

Dette er hva jeg tror og enser kan skje, men så viser jo 2018 at Brann og LAN tar hver enkelt kamp for seg og at august derfor kan ende langt hyggeligere enn antatt. RBK og Molde kan også merke kampkjøret med e-cup.

Tiden får vise....

Billy Elliott

Med tanke på hvor dårlige vi er hjemme, og hvor vanskelige bortekampene er, ser jeg ikke bortfra at vi taper alle i august. Kanskje klarer vi 1 poeng hjemme mot Start.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Finfin respons

Kåre er ferdig. Jeg tror dette er negativt for Brann.
Kanskje.

Superjack

Quote from: Finfin respons on July 19, 2018, 16:44:17 PMKåre er ferdig. Jeg tror dette er negativt for Brann.

Jeg tror ikke det nødvendigvis er negativt, mef mindre de går for LAN som ny trener...
Brannsupporter.

Go Up