• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter LAN

Started by Torvanger, February 20, 2017, 09:17:46 AM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Huseklepp er utnevnt som spillende assistenttrener for Fyllingsdalen i år. Mulig han var det litt i fjor også. Så spørs det om Fyllingsdalen får spille kamper i det hele tatt.

Jeg har ikke skapt meg en kultur for å høre på podcaster noe særlig, men det lille jeg har hørt av Huseklepp tyder på at han har en trener i magen. Han har mange tanker om hvordan fotball skal spilles, og hvordan spillere skal utvikles, tror jeg. Noe han sa en gang, er jeg veldig med på. At talentspeidere i Norge i alt for stor grad lar seg blende av fysikk. At de i alt for liten grad ser etter teknikk og fotballforståelse. Jeg følger Huseklepp på det.
Tren på langskudd

Lasaron

La meg kommentere Morten Røssland bittelitt.

Jeg har sett litegrann på Åsane i år, senest litt i går. Det er jo sånn Cifuentes-opplegg han driver med. Temmelig kompromissløs hva angår å spille seg ut bakfra. Det ser helt hasardiøst ut, men samtidig utrolig gøy og utviklende. For et par-tre runder siden påpekte Erik Hanøy, som kommenterer hjemmekampene for Eurosport, at de har til gode å slippe inn mål på brudd imot når de forsøker å spille seg ut. Så også i går. Når den suverene serielederen først scorte, var det et stygt flaksemål på corner.
Tren på langskudd

Finfin respons

Mål-mons som trener: en spekulativ tentativ fremtidsvisjon:

4 4 2?
Backer som dobler på kant og gir mange innlegg. Spillestilen er tradisjonelt regnet som sårbar defensivt mot 4 3 3 lag?

LAN LAG 2020 har tatt visse steg i retning av denne fotballen med høye backer, uten at vi har sett så mye utav det, som for eksempel sjanser og Mål-.

Mons Ivar - tippegjette- første-11er:

Pettersen
Tveita Kolskogen Forren Grøgaard
Strand Haugen Barmen Taylor
Koomson Bamba


Bombe: De siste to månedene har jeg sluttet å henge meg altfor sterkt opp i tallkombinasjonene. Tall er bare tall, men sportspillet vi elsker har jo så mange faser. Brann har forsvart seg delvis i 4 5 1, delvis i 4 4 2 og delvis i 3 3 4 formasjoner, avhengig av presshøyde og intensistet. Det er Mjelde sine defensive kvaliteter som bekymrer meg mest. Vil Brann lekke som en sil?
En stil som funket i 2007,mye takket være Andresen, funker kanskje ikke like godt i 2020?

Men Mjelde er stril, Brannmann, lokal, har erfaring, og han har sult. Og han kan motivere. Han er også flink med media.

Mitt eneste krav til ny trener er at han begynner hver setning med: Nei...
Kanskje.

Lasaron

Det er akkurat de 10 utespillerne jeg ser for meg i en 4-4-2, med dagens stall.
Tren på langskudd

osoerli

Lasaron og Corran:

Lasaronen svarar jo litt på det sjøl.  Vil føya til at Huseklepp verkar å ha svært god forståelse for formasjon, plassering og angrepsfotball.  Han er veldig framoverretta og opptatt av å passere ledd.  Han har absolutt ein trenar i magen og han kjem til å bli vår Solskjær om nokre år.  Difor veldig smart å la han bli assistenten til ein erfaren trenar i nokre år.  Saman med f.eks Hareide hadde det blitt gull meiner eg.  I tillegg elskar Huseklepp Brann, han hadde ikkje dratt andre stader om han hadde fått suksess i Brann.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

ACHTUNG

Cifuentes får min stemme.

(var det Cifuentes "Death Knell"? Hehe!)

Nixon

Dersom Brann vil fokusere på at treneren skal være noenlunde rutinert på dette nivået blir utfordringen å finne en uten alt for mye bagasje og dårlig rykte. Alle trenere som har vært med en stund har jo hatt dårlige resultater og fått sparken en eller annen gang. De har gjerne også gjort seg uspiselige for andre lags supportere. Så det blir ikke lett med Branns økonomi å finne en rutinert trener som har såpass ferske gode resultater og som vil skape entusiasme med en gang gang han kommer.
Rød makt på Hansa

krakra

Hva vil de si "å takle det å være Branntrener"? Hvis man blir sur og grinete og kommer med spydige stikk mot omgivelsene når man møter motgang, men klarer å holde en grei relasjon til spillerne, har man da "taklet å være Branntrener"? Det stinker jo Ingebrigtsen som Branntrener her, men jeg syns ikke han oser en fyr som "takler å være Branntrener". Jeg ser for meg at han fort blir grinete når media begynner å kritisere ham, slik han virkelig ble i RBK.
Han var surere og mindre karismatisk enn LAN.

Jeg kan ikke huske at jeg på noe tidspunkt der Kåre var RBK-trener og LAN var Branntrener satt og var misunnelig på RBK for deres trener akkurat.

Jeg tror ikke det er så vanskelig å finne en trener som både takler å være Branntrener, som kan levere offensiv fotball, som kan utvikle unge spillere og som kan levere resultater. Men det krever kanskje en viss grad av fantasi og risikovilje fra Soltvedt. Skal Brann gå for det 100% safe, så er alternativene få. Strengt tatt helt fraværende hvis Brann har ambisjoner. Trenere som har rutine fra Eliteserien, som er fult i stand til å takle presset i Brann og som kan levere ypperlig på både spill, resultater og spillerutvikling er jo ikke tilgjengelig for Brann. De som er tilgjengelig for Brann er trenere som har fått sparken, fordi de har gjort en for dårlig jobb i andre klubber. Eller trenere som er på vei opp og som ennå ikke har fått sjansen til å vise hva de kan i Eliteserien.

ACHTUNG

Jeg mener du er bortreist på mye og du mener nok det samme vs meg, Krakra, men vedrørende Kåre er vi helt på linje. Han er dårlig match vs Brann.

gladiporno

Er enig i at Ingebrigtsen sutring og sure åsyn blir fort deja vu på Skarsfjord og LAN i motgang - og det er absolutt ikke bra i det hele tatt.

Rent spillestilmessig tror jeg han og spillerne blir en bra match, men jeg er usikker hvor villig han er til å bruke unge spillere. Det er helt essensielt. Vi har ikke råd til nok en trener som ikke vil bruke ungt.

Nixon

Quote from: krakra on August 04, 2020, 11:56:21 AMJeg tror ikke det er så vanskelig å finne en trener som både takler å være Branntrener... ...Eller trenere som er på vei opp og som ennå ikke har fått sjansen til å vise hva de kan i Eliteserien.

Dersom Brann velger en trener på vei opp uten erfaring fra en klubb som Brann, så er det jo slik at man bare kan tro at han takler å være Branntrener. Sånt vet man ikke før man har prøvd. Grunnen til at vi vet at Ingebrigtsen blir sutrete i motgang er at han har trent en klubb med et trykk som kan sammenlignes, og vel så det, med forholdene i Bergen og Brann. Det er jo ikke tilfeldig at Soltvedt nevner dette som et viktig punkt. Han lever på innsiden og kjenner forholdene. Det er lett for oss som står på utsiden å si at det går sikkert fint.

Hvordan er f.eks. Landro i slike situasjoner? Mitt inntrykk er at han har stor selvtillit og kan være ganske cocky til tider. Det fungerer godt i medgang, men hva skjer dersom resultatene uteblir og han blir presset fra både media og supportere? Jeg vet ikke, men det finnes i alle fall ingredienser i miksen til at det kan bli interessant!;)
Rød makt på Hansa

Superjack

Krav til ny trener: En som kan telle. Både uker og dager.
Kamp onsdag og søndag betyr to, TO, kamper i uken, ikke tre, ikke en, men 2
Brannsupporter.

krakra

August 04, 2020, 12:51:51 PM #912 Last Edit: August 04, 2020, 12:54:11 PM by krakra
Det jeg mener er at man kan finne trenere med en mentalitet og personlighet som går godt til de forventningene og presset som er i Bergen. Hvordan de ulike kandidatene vil reagere på skikkelig motgang her er umulig å si. De fleste trenere i motgang får jo som regel sparken, uavhengig av klubb så i den situasjonen som LAN har vært i i år tror jeg ikke Soltvedt finner en eneste kandidat han kan garantere vil takle det bra. At Ingebrigtsen har vært igjennom noe lignende gir jo ingen garantier når han taklet det såpass dårlig.

En trener som er ukomfortabel med høye forventninger, mye oppmerksomhet og generelt høyt press vil passe dårlig i Brann. Sånn som Skarsfjord med sin berømte "Med gode prestasjoner kommer høye forventinger". Det man må finne er en trener med den rette mentaliteten. Så må man bare leve med at det er umulig å si hvordan den enkelte vil takle skikkelig motgang, og at sannsynligheten er stor for at han ikke vil takle det, og få sparken, nesten uansett hvem det blir.

krakra

Det Brann også bør være bevisst på er at en trener med en personlighet, mentalitet og filosofi som bergenserne liker fort vil slippe litt billigere unna. Presset mot LAN var nesten høyere etter fjorårssesongen enn mot Norling da vi lå på nedre halvdel av OBOS. Å få en god match her bør derfor være hovedprioriteten. Ikke å få inn en som takler det så bra hvis byen vender seg mot ham. Da er han ferdig uansett

Sint balle

Ser flere er positiv til Cifuentes. Jeg må ærlig innrømme at jeg vet for lite og har sett for lite Sandefjord til å uttale meg om det. Stoler på flere av dere sine uttalelser om spillestil

Men om en henter Cifuentes nå, vil ikke det bety at Knutsen utgår for en god stund? Går ut ifra at Cifuentes ikke forlater sin jobb for å være vikar her i noen måneder.

Eller er det kanskje urealistisk at vi i det hele tatt kan hente Knutsen? Er godt mulig han får mye større og mer spennende tilbud fra det store utland om han Glimt fortsetter som de har startet sesongen.

Nixon

Quote from: Sint balle on August 04, 2020, 13:13:08 PMEller er det kanskje urealistisk at vi i det hele tatt kan hente Knutsen? Er godt mulig han får mye større og mer spennende tilbud fra det store utland om han Glimt fortsetter som de har startet sesongen.

Han trenger ikke å få tilbud fra andre klubber for at det skal bli vanskelig. Han har kontrakt ut 2022-sesongen, noe som betyr at han først må ønske å bryte kontrakten, og så må Brann ha midler til å betale en sannsynligvis solid kompensasjon. Det er to ting på en gang som skal klaffe. Jeg tviler.
Rød makt på Hansa

Nixon

Quote from: krakra on August 04, 2020, 13:05:36 PMDet Brann også bør være bevisst på er at en trener med en personlighet, mentalitet og filosofi som bergenserne liker fort vil slippe litt billigere unna.

Men vil bergenserne like Landro? Blir det litt sånn at han er en cocky drittsekk, men han er vår cocky drittsekk?
Rød makt på Hansa

Finfin respons

Quote from: krakra on August 04, 2020, 13:05:36 PMDet Brann også bør være bevisst på er at en trener med en personlighet, mentalitet og filosofi som bergenserne liker fort vil slippe litt billigere unna. Presset mot LAN var nesten høyere etter fjorårssesongen enn mot Norling da vi lå på nedre halvdel av OBOS. Å få en god match her bør derfor være hovedprioriteten. Ikke å få inn en som takler det så bra hvis byen vender seg mot ham. Da er han ferdig uansett

Underfundig observasjon, krakra. Tror det er rett og slett. Hermann Friele sitt kandidatur seiler opp ett hakk på den lange listen.
Kanskje.

Nixon

Forøvrig ser det ut til at barteklubben ender opp med Hareide. Vet ikke om det er gode eller dårlige nyheter for resten av de norske klubbene, men det betyr i alle fall at vi slipper å fiske i det samme vannet som trønderne i ukene og kanskje månedene fremover.
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

August 04, 2020, 13:51:33 PM #919 Last Edit: August 04, 2020, 16:43:30 PM by Billy Elliott
Soltvedt bør først undersøke om det finnes noen som helst mulighet for at Knutsen kan være interessert i å flytte hjem etter sesongen. Hvis ikke, bør man raskt gå videre på listen som bør bestå av fremadstormende og lovende navn, som Røssland, Landro, Isnes, Cifuentes, etc. Altså trenere som har en klar, offensiv filosofi, og som ønsker å utvikle noe over tid.

Ender man opp med å bare resirkulere en gammel traver, som Ingebrigtsen, Horneland, Rekdal, Skullerud eller lignende, heller jeg nesten mot at det hadde vært bedre å fortsette med LAN. Han hadde i det minste et brennende engasjement for klubben, selv om han ikke helt fikk til spillet. De med all denne erfaringen folk snakker om er så viktig, har som oftest erfaring fordi de er blitt sparket så mange ganger. Ofte er de mest interessert i å heve høyest mulig lønn og gjøre minst mulig for den (ref Rekdal som ble jaget ut av spillerne selv i Start, fordi han var mer interessert i å se på mobilen enn treningene...). Å utvikle noe, å skape noe som kan vare, interesserer dem som oftest midt i ryggen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Belfort

Bt melder nå at det ikke er aktuelt å
kjøpe en trener fri fra kontrakt

Nixon

Quote from: Belfort on August 04, 2020, 14:16:36 PMBt melder nå at det ikke er aktuelt å
kjøpe en trener fri fra kontrakt

Ikke veldig overraskende. Jeg får ikke lest begrunnelsen, men regner med at det har med økonomi å gjøre, og så er vel heller ikke Brann en klubb som "stjeler" trenere under kontrakt fra konkurrenter.
Rød makt på Hansa

krakra

Quote from: Nixon on August 04, 2020, 13:30:24 PM
Quote from: krakra on August 04, 2020, 13:05:36 PMDet Brann også bør være bevisst på er at en trener med en personlighet, mentalitet og filosofi som bergenserne liker fort vil slippe litt billigere unna.

Men vil bergenserne like Landro? Blir det litt sånn at han er en cocky drittsekk, men han er vår cocky drittsekk?
Jeg tror bergenserne vil elske Landro hvis det går bra, så tror jeg han vil bli sett på som en klovn hvis det faller igjennom. Sånn sett er det jo gambling i det, men jeg er usikker(eller strengt tatt rimelig kritisk) til at det viktigste kriteriet for en ny trener er hvordan han takler det hvis ting går dårlig. Det er defensivt. Jeg vil ha en trener som har evnen til å skape entusiasme og lidenskap igjen. En som kan gjøre oss litt forhatt blant våre motstandere, skape et "oss mot dem"-forhold, men som samtidig kan levere  spill, resultater og spillerutvikling på et nivå som gjør oss veldig attraktive blant de beste spillerne i ligaen. Særlig de beste unge spillerne. Det hadde vært mine kriterier og da hadde jeg levd fint med risikoen for at vedkommende ikke hadde taklet motgang så godt.

Bare for å presisere. Når jeg mener "går bra" og "går dårlig" så tenker jeg at med de resultatene som LAN har levert, så hadde Landro blitt populær i Bergen. Jeg tror ikke det hadde kommet krav om hans avgang etter fjorårssesongen med de samme resultatene. Det er ikke sånn at vi hadde vært nødt til å vinne serien eller ta medalje hvert år.

Men uansett så mener jeg at å "takle å være trener i Brann" blir litt vagt. Hva konkret er det Soltvedt mener en trener skal takle? Mener han at den nye Brann-treneren må takle at det er høye forventninger i Brann? At han bør trives med det og kanskje være med å løfte forventningene? Mener han at han må være god med media, og takle kritiske spørsmål med humør? Mener han at det bør være en trener som ikke har en sarkastisk tilnærming til at det forventes både underholdning og resultater, ispedd noen unggutter, men som faktisk mener at det er et helt naturlig krav? Eller mener han at treneren må tåle at det blir tøft når ting går dårlig? Syns han LAN "taklet å være Branntrener"?(Det kommer han naturligvis aldri til å si utad, men det er jo noe som bør drøftes internt). Brann bør ha en klar definisjon på hva det å "takle å være Branntrener" betyr hvis det skal være et kriterie.

Jeg mener at LAN på mange måter ikke taklet å være Branntrener. Han hadde som Skarsfjord tidvis en ganske spydig tilnærming til at omgivelsene forventet både spill og resultater, han var ofte sur og tverr i media selv når ting gikk bra, han turte ikke ta risiko offensivt, han gikk ofte for det trygge osv. Likevel mistenker jeg at Soltvedt mener LAN taklet det å være Branntrener nesten forbilledlig.

krakra

August 04, 2020, 14:36:02 PM #923 Last Edit: August 04, 2020, 14:39:58 PM by krakra
Quote from: Nixon on August 04, 2020, 14:26:59 PM
Quote from: Belfort on August 04, 2020, 14:16:36 PMBt melder nå at det ikke er aktuelt å
kjøpe en trener fri fra kontrakt

Ikke veldig overraskende. Jeg får ikke lest begrunnelsen, men regner med at det har med økonomi å gjøre, og så er vel heller ikke Brann en klubb som "stjeler" trenere under kontrakt fra konkurrenter.
Det står ingen begrunnelse, eller strengt tatt noe mer enn et kulepunkt som sier at de ikke vil kjøpe fri en trener. Spørsmålet som står ubesvart er om dette er deres låste politikk på Branns nye permanente trener, eller om det er situasjonen akkurat nå. Hvis det er sistnevnte så kan det jo være aktuell med en midlertidig løsning ut året, før man finner en permanent trener fra og med 2021, som i dag kan trene en annen klubb.

Hvis det er helt utelukket å hente en trener som  de må kjøpe fri, og vedkommende samtidig skal ha tung erfaring så er det veldig tynt. Da det vel strengt tatt bare Ingebrigtsen og Hareide som er aktuelle. Blir det Horneland så gidder jeg nesten ikke mer. En fyr uten en eneste kvalitet som gir grunn til entusiasme. Kåre liker iallefall offensiv fotball, selv om jeg syns han er rimelig taktisk begrenset og uten en klar filosofi.

Men sånn rent økonomisk. Vil det egentlig være noe særlig dyrere å f.eks. hente Røssland fra Åsane etter sesongen, enn å hente Hareide? Jeg tipper Hareide skal ha en betydelig høyere lønn, og kan ikke se for meg at Åsane vil kreve veldig mye for Røssland. Mindre enn vi betalte for Pedersen.

SK

August 04, 2020, 14:37:10 PM #924 Last Edit: August 04, 2020, 14:40:42 PM by SK
Johannessen begrunner det med at de ikke har råd til det (BA).
Da kan man i så fall sette strek over en del av alternativene her, inkl. Sandefjord-treneren.

ACHTUNG

Jeg tror ikke Brann har noen skrupler, om det er en mulighet for å lokke KK hjem i vinter. Dersom KK har en klausul i kontrakten, som f.eks innebærer at han kan takke av pga familiære årsaker, så kan det tenkes at det er nok til at han kan være aktuell. NB! Bare høyttenkning fra meg, men det ville vært rart om en trener som bor 1500 km unna kone og barn, ikke skal ha en mulighet til å terminere. Vinner Glimt serien, kan Brann glemme KK, ender Molde foran, åpner alle muligheter seg. Så alt i alt, tror jeg alle gjør best i å se bort fra KK. Og det er heller ikke sikkert at han er perfekt match for Brann.

Pelle


KK krever vel at "Brann" fjerner pisslukten, det er vel de ikke interessert i å gjør ?


Intervju med KK i VG:


Det krever mye å være trener for et lag i Eliteserien. Den viktigste oppgaven til en hovedtrener er de tøffe avgjørelsene som må tas, mener Glimt-treneren.

- Det viktigste er at de tett på deg står rundt deg. Det har jeg følt hele veien. Hvis folk begynner å «pisse i krokene», da går det ad undas. Det har jeg vært med på. Jeg har sett og opplevd det på nært hold. Du kjenner til slutt nesten «pisslukten», sier Knutsen og fortsetter:

- Har du ett råttent eple... Da må du være rå nok til å ta oppgjørene. Det gjør meg ingenting, det er helt naturlig. Hva de heter og hvem de er, er helt uinteressant, men det må være på en ærlig og respektfull måte.
https://www.vg.no/sport/fotball/i/lApJVo/knutsen-takker-familien-til-tider-kan-det-oppfattes-litt-egoistisk
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Belfort

Det må da være mulig å ta kontakt med Mohn, slik at det blir mulig å kjøpe en trener fri. Valget av ny trener er langt viktigere enn et spillerkjøp i løpet av året

ACHTUNG


Lasaron

Ja, at man ikke skal kjøpe noen fri, begrenser det hele ganske kraftig. Da blir det Kåre Ingebrigsten, da. Forhåpentligvis er det, til en viss grad, et taktisk utspill for å lokke rikinger på banen. Jeg klarer ikke legge fra meg håpet om at kombinasjonen SK Brann og familie vil lokke KK.
Tren på langskudd

krakra

Dette med at Brann skal beholde hele støtteapparatet til LAN. Jeg ser at det er økonomi i bildet her, men si at LAN får seg en ny trenerjobb ga ganske kjapt og vil ha Torres og Hauge med seg. Da tenker jeg ikke Brann bør være særlig vonde å be.

Brann bør også ta en vurdering på om Haugen er den beste toppspillerutvikleren de kan få. Vet ikke hva rollen der har innebært i Brann, men vi har ikke utviklet mange toppspillere i det siste.

Huff

Få inn en midlertidig løsning. Det finnes såvidt jeg vet ingen klubbløse trenere i Norge som bør få jobben på permanent basis, og treneren er den klart viktigste personen i avd sport.

En intern kandidat eller MIM?

krakra

August 04, 2020, 18:16:03 PM #932 Last Edit: August 04, 2020, 18:18:06 PM by krakra
Cifuentes' kontrakt går visst ut etter årets sesong.

Huseklepp og Doddo mener at stilen til Røssland og Cifuentes ikke er det bergernsene vil og mener at folk er lei all balltrillingen under LAN. Jeg tror de bommer ganske kraftig der. Det gjør ingenting med litt omstendelig balltrilling så lenge laget også evner å spille seg til sjanser.

Personlig setter jeg Landro over Cifuentes og Røssland, som jeg igjen setter over Ingebrigtsen. Knutsen på topp.

pidre

Quote from: Lasaron on August 04, 2020, 16:47:12 PMJa, at man ikke skal kjøpe noen fri, begrenser det hele ganske kraftig. Da blir det Kåre Ingebrigsten, da. Forhåpentligvis er det, til en viss grad, et taktisk utspill for å lokke rikinger på banen. Jeg klarer ikke legge fra meg håpet om at kombinasjonen SK Brann og familie vil lokke KK.
te author=Belfort link=msg=556494 date=1596546996]
Bt melder nå at det ikke er aktuelt å
kjøpe en trener fri fra kontrakt
[/quote]

Om det blir slik utelukker det mange, og noen blir mer potensielle, deriblant haugalendingen. Ingebrigtsen også.
Saludar a los monos!

SK

Ville være helt umusikalsk av Brann å gå etter Knutsen slik situasjonen er. Det forstår de nok også.

Nixon

https://www.sporten.com/bekrefter-selv-brann-har-tatt-kontakt-med-denne-treneren/

En ikke akkurat anerkjent nettside for sport mener å "erfare" at Brann har tatt kontakt med Horneland. Med Horneland selv som kilde. Bare der skurrer det. Ingen skriver vel "erfarer" når de har en kilde som de navngir?
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Ballspark-podden konkluderte med at Røssland- og Cifuentes-filosofi er det ingen i Bergen som vil ha, mens Horneland (!) er den perfekte kandidaten til å ta over Brann.

Huseklepp mente sågar at Hornelands spillestil egentlig er radikalt forskjellig fra LANs.

Vanligvis synes jeg det kommer en del fornuftig fra den kanten, men akkurat de kommentarene faller ikke i den kategorien. Virket nesten som han prøvde å bøye virkeligheten opp ned, kun for å snakke gamletreneren inn i Brann (kanskje med en assistentrolle for seg selv...?).

Da følger jeg mer Mjeldes lansering av Olof som en spennende kandidat i BAs podkast, selv om styret selvsagt måtte ha foretatt en grundig gransking og intervjuprossess for å finne for hva han står for spillestilsmessig.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

Quote from: Nixon on August 04, 2020, 19:28:36 PMhttps://www.sporten.com/bekrefter-selv-brann-har-tatt-kontakt-med-denne-treneren/

En ikke akkurat anerkjent nettside for sport mener å "erfare" at Brann har tatt kontakt med Horneland. Med Horneland selv som kilde. Bare der skurrer det. Ingen skriver vel "erfarer" når de har en kilde som de navngir?

Nei, fy faen...

Med mindre de fabrikkerer sitater, er den artikkelen illevarslende.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

SK

Quote from: Nixon on August 04, 2020, 19:28:36 PMhttps://www.sporten.com/bekrefter-selv-brann-har-tatt-kontakt-med-denne-treneren/

En ikke akkurat anerkjent nettside for sport mener å "erfare" at Brann har tatt kontakt med Horneland. Med Horneland selv som kilde. Bare der skurrer det. Ingen skriver vel "erfarer" når de har en kilde som de navngir?

At Horneland selv skulle bekrefte dette virker også helt usannsynlig, hvis de faktisk hadde hatt kontakt.

Lasaron

Noen med kontakter inn, må formidle at det blir negativt kok om de ansetter Horneland. Håper dette er kødd. Vi kan ikke hente en ny som ikke kan angripe mot etablert.
Tren på langskudd


Larsendos

Vi har ikke et godt nok lag til å angripe mot etablert uansett. Horneland kan gi oss Djurdic og Akintola-typer.

Huff

Når det er Soltvedt som skal finne treneren så høres Horneland helt realistisk ut.

Billy Elliott

Quote from: Huff on August 04, 2020, 20:23:08 PMNår det er Soltvedt som skal finne treneren så høres Horneland helt realistisk ut.

I så fall hiver jeg meg på Soltvedt må (også) gå-toget. Skulle Horneland bli Soltvedts innstilling er det kun styret som kan redde oss. Med den bestillingen vedr. spillestil og utvikling som er levert kan de vel umulig godta et slikt trenerforslag?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

En noe overraskende meningsmåling på ba.no i kveld. Nesten 2000 har stemt over spørsmålet: Hvem bør ta over som Brann-trener?

38 % Kåre Ingebrigtsen
22 % Kjetil Knutsen
12 % Kjetil Rekdal
9 % Martí Cifuentes
8 % Erik Horneland
7 % David Nielsen
4 % Jan Jönsson

Det er det jeg alltid har sagt: Dette forumet lever i sin egen verden...
Rød makt på Hansa

SK

Ja.

Nå kan det hende at Knutsen får litt færre stemmer grunnet at mange føler han er uaktuell uansett. Uten at jeg sier at det forklarer i nærheten av forskjellen mot dette forumet, for det tror jeg ikke.

krakra

August 04, 2020, 22:19:55 PM #946 Last Edit: August 04, 2020, 22:38:46 PM by krakra
. Hvorfor har de ikke kjørt inn Olofinjana som ble lansert i deres egen pocast? Jan Jonsson hadde jeg nesten glemt. Han er faktisk en jeg kunne tenkt meg, men han er nok ganske uaktuelt. Jeg syns det er rart at de lager en poll med en listen bestående av Kjetil Reklda, Jan Jonsson og Cifuentes, men ikke de sterke lokale kandidatene som Røssland og Landro. Hvis Rekdal er mer interessant for Brann enn Landro og Røssland så gir jeg opp.

Lasaron

Ja, en del stemmer kanskje mer med hodet enn med hjertet. Dessuten er Kåre Ingebrigsten mer kjent. Rekdal også. Jeg syns listen bærer litt preg av det. At man stemmer på kjente. Uansett tror jeg det blir forbedring med Ingebrigsten. Blir det ham, skal jeg være positiv. Vel, jeg skal forsøke å være positiv uansett, men det blir relativt lett med ham.
Tren på langskudd

Lasaron

La oss si at alle under kontrakt, pluss Hareide, er uaktuell. Hvem står vi da igjen med, utenom interne løsninger? Her er de jeg kan komme på, som blir nevnt til en viss grad:

Kåre Ingebrigsten
Eirik Horneland
Kjetil Rekdal
Tor Ole Skullerud
Mons Ivar Mjelde
Rikard Norling

Felles for alle disse er erfaring. Alle utenom Horneland har vunnet serien.

En mulighet er å ta en intern løsning ut sesongen, i håp om at listen vil utvide seg da. Jeg vil heller ha en slik løsning enn Horneland eller Rekdal, nærmest uansett.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Nixon on August 04, 2020, 22:14:48 PMDet er det jeg alltid har sagt: Dette forumet lever i sin egen verden...

Ja, jeg tør påstå at grovt sett er kunnskapsnivået en del høyere her inne enn blant den gemene hop. Kanskje fordi typiske brukere av et såpass utdatert medium som forum ofte er en del av den litt eldre garden?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Go Up