• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Alex Horwath

Started by Gulløl, August 24, 2016, 18:45:34 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

August 24, 2016, 18:45:34 PM Last Edit: August 24, 2016, 18:48:26 PM by Gulløl
Har virkelig ikke vår gode reservekeeper en spillertråd ? Klarte ikke å finne noen så tar sjansen på å åpne en.
BT skriver om han i dag og eventuell kontraktsforlengelse.

http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Har-bare-spilt-n-eliteseriekamp_-men-na-vil-Brann-fornye-kontrakten-hans-809001_1.snd

Flott om Alex Horwath fortsetter et år til. I Alex har vi en av tippeligaens beste reservekeepere. For 17 år gamle Markus Olsen Pettersen er det litt for tidlig å rykke opp som et klart andrevalg. At Alex går overens med Piotr er også viktig, ikkje alle som gjør det. Både keeperen og familien hans trives i byen står det også i artikkelen.

Klipp:
Men klubben er storfornøyd med sin amerikanske reservekeeper. Han har allerede mottatt et forslag til ny kontrakt fra Brann.
- Alex har vist seg som en god keeper, de gangene han har stått for oss. Vi ønsker ham med videre. Han har egentlig gjort det bra, og han er en fantastisk mann å ha i gruppen. Han går fint overens med Piotr i keeperteamet, også, opplyser Branns sportssjef Rune Soltvedt.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

BBB-mod

Joda, det var en annen tråd som hadde gjemt seg i et annet underforum. Jeg tenker at vi bruker den siden det er litt historikk der, og så stenger vi denne.

BBB-mod

Go Up