• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Halldor Ă?stervold Stenevik

Started by OmOssSjĂžlOgHansaĂžl, July 29, 2016, 16:21:24 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ACHTUNG

Stenevik er nok en mann Brann kan ha bruk for allerede nÄ, BildÞy ogsÄ, for den del.

Chrisstah

Spennende spiller. HĂ„per han er god nok til Ă„ gjĂžre en innsats for laget
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det mÄ han bare forholde seg te

Lasaron

Rart at media ikke har en eneste sak om dette, eller brann.no. Jeg tror ikke det er mulig Ä spille kamp for Brann 2 og sÄ gÄ pÄ et nytt utlÄn til Nest ut sesongen, men jeg vet ikke helt. Er det det som har skjedd? At ingenting er avklart enda? Eller er det en feil fra NFF? At han ikke spilte kampen?

Hvis reglene er slik at han nÄ bare kan spille for Brann ut sesongen, sÄ betyr det at han er hentet tilbake. Da er det rart det ikke er blitt en sak.
Tren pÄ langskudd

Superjack

Quote from: Lasaron on August 05, 2018, 13:54:38 PMRart at media ikke har en eneste sak om dette, eller brann.no. Jeg tror ikke det er mulig Ä spille kamp for Brann 2 og sÄ gÄ pÄ et nytt utlÄn til Nest ut sesongen, men jeg vet ikke helt. Er det det som har skjedd? At ingenting er avklart enda? Eller er det en feil fra NFF? At han ikke spilte kampen?

Hvis reglene er slik at han nÄ bare kan spille for Brann ut sesongen, sÄ betyr det at han er hentet tilbake. Da er det rart det ikke er blitt en sak.

Kan jo hende Pamer & co har nok med Ä sitte pÄ Flesland Ä se om det kommer Nigerianere, og ikke fÄr med seg sÄ mye mer?
Brannsupporter.

Stril Power

Reknar med Brann ikkje har gjort noko ut av det sjĂžlv fordi det ikkje er avklart om han skriv ny kontrakt med klubben.

Kai-Olai


ACHTUNG

NÄr Brann legger seg pÄ den linjen man gjÞr, vs unge spillere, sÄ kan man ikke forvente annet.

SKBCPH

Fair enough at Brann faktisk ville ha han med videre, men de har Äpenbart ikke vist nok vilje til Ä faktisk ville satse pÄ han.

Hvis ingen av talentene Brann fostrer opp er gode nok til Ä satses pÄ sÄ fÄr de for f*** snart se pÄ hele ungdomssatsingen deres. Er trenerne for dÄrlige? er oppfÞlgingen for dÄrlig? fasilitetene?
- Vi har den treneren vi har.

Spelaren

Nilsen er vaksinert mot Ă„ bruke unggutter, hvorfor gidde bli her? Lojalitet og klubbkjĂŠrlighet rekker bare et lite stykke fĂžr forholdet blir kjĂžlig.
GĂ„ av.

krakra

Fornuftig valg av Stenevik. Godset er en klubb som historisk sett er god pÄ utvikling av talenter, ogsÄ talenter som har stagnert litt i sine moderklubber. NÄ er alt opp til ham.

Jeg ser ikke helt hvorfor Brann vil ha ham videre nÄr de tydeligvis ikke har noen planer om Ä satse pÄ ham. Hvorfor er det sÄ viktig Ä beholde store talenter man aldri satser pÄ, slik at de stagnerer?

ostraume

De talentene som har forlatt Brann har ikke akkurat herjet rundt omkring. Den som aldri kom (Petter Strand) er vel den stÞrste profilen. Men kjenner jeg talentarbeid-trÄden rett sÄ vil neste Är pÄ denne tid situasjonen vÊre:

1) Stenevik er fast pÄ Godset - Brann er idioter.
2) Stenevik spiller ikke pÄ Godset - Brann er idioter som ikke har gjort en god nok jobb med det enorme talentet.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

SKBCPH

At de ikke slÄr til andre steder kan jo fortsatt brukes som argument mot elendig talentarbeid hos Brann?
- Vi har den treneren vi har.

GullĂžl

Da fĂ„r vi se om Brann gidder Ă„ lage en nyhetsartikkel om at Halldor Stenevik forlater Brann. Enda har de ikke opplyst pĂ„ sin hjemmeside at Dani Hatakka forlot Brann i oktober i fjor. Spillere klubben mislykkes med er det vel viktigere Ă„ forbigĂ„ i taushet. Men personlig skal jeg holde meg oppdatert og fĂžlge med lys og lykt i avisa Marsteinen  ; )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere nÄr man heier pÄ Brann

gladiporno

Quote from: SKBCPH on August 29, 2018, 10:16:24 AMFair enough at Brann faktisk ville ha han med videre, men de har Äpenbart ikke vist nok vilje til Ä faktisk ville satse pÄ han.

Hvis ingen av talentene Brann fostrer opp er gode nok til Ä satses pÄ sÄ fÄr de for f*** snart se pÄ hele ungdomssatsingen deres. Er trenerne for dÄrlige? er oppfÞlgingen for dÄrlig? fasilitetene?

Jeg har fulgt Branns utviklingsarbeid siden Andre Herfindal trÄkket sine ungdomssko pÄ Nymarkgrusen, og mener oppriktig at dagens talentgruppe ikke stÄr tilbake for sine forgjengere - noe antall landslagsspillere Brann har pÄ G18-landslaget ogsÄ indikerer.

Problemet er at det stopper opp nÄr disse spillerne nÊrmer seg seniornivÄ, og det skyldes intet annet enn at vi har en A-lagstrener som ikke er i nÊrheten av Ä vurdere unge spillere pÄ lik linje med etablerte spillere.

Jeg tror Brann oppriktig Þnsker Ä satse pÄ Stenevik, fordi han er en typisk Lars Arne Nilsen-spiller - stor, sterk, bra fart, trygg med ballen, duellsterk. Han ligner litt pÄ Barmen, men er langt raskere og mer komplett. Problemet er hans alder og mangel pÄ erfaring. Nilsen foretrekker etablerte spilleres stabilitet fremfor ungdommelig pÄgangsmot, og det er vanskelig Ä klandre ham for mye sÄ lenge han fÄr til resultater. Han ser helst at talentene utvikler seg et annet sted fÞr de kommer tilbake til Brann som etablert spiller. Det er en tankegang som forsÄvidt er forstÄelig, samtidig resulterer det i at talentene forlater Brann eller ikke Þnsker Ä knytte seg til Brann. Jeg kjenner ingen klubb som bruker unge spillere sÄ lite som Brann gjÞr, verken i Norge eller i utlandet. Hvorfor skal unge spillere Þnske seg til Ä vÊre i en slik klubb.

Det triste er ikke bare at Brann mister en potensiell storspiller i eliteseriemÄlestokk, en spiller som jeg tror Brann ville fÄtt god bruk for allerede i neste sesong hvis de hadde tord Ä satse pÄ ham. Verre er de signalene slike avgang gir for andre talenter. Vil den neste Erling Braut Haaland i det hele tatt vurdere Ä velge Brann? Hvor sannsynlig er det for en klubb som stort sett bare bruker spillere pÄ feil side av 20-Ärene og oppover Ä tjene gode penger pÄ spillersalg? Hvor mange 8 millioner har Brann til Ä bruke pÄ etablerte spillere?

OmOssSjĂžlOgHansaĂžl

Trist.

Og nok en grunn til at Brann bÞr ta en titt i speilet og vurdere sitt eget forhold til unge talenter. PÄ sikt er det ikke bÊrekraftig at alle bergenstalenter velger bort Brann nÄr de begynner Ä bli klar til Ä ta steget opp pÄ eliteserienivÄ.

(Samtidig Þnsker jeg ikke at Brann skal si fra seg kortsiktige gevinster som gullkamp og medaljeplasseringer for Ä tekkes enhver utÄlmodig og kanskje urealistisk ungdom i talentgruppen - og her snakker jeg ikke fÞrst og fremst om Stenevik - men det mÄ vÊre en balanse.)
.. men fÞrst og fremst sÄ synger vi om fotballaget Brann!

Corran

Det jeg lurer pÄ er hva han er lovet i godset kontra i Brann.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Ikke sikkert han er blitt lovet sÄ mye mer. Kanskje er det helt likt. Men kanskje bare det er sÄ enkelt at han tror sjansen er stÞrre for at det oppfylles der borte i Drammen.
RÞd makt pÄ Hansa

Alonso Solis

Quote from: Corran on August 29, 2018, 14:33:10 PMDet jeg lurer pÄ er hva han er lovet i godset kontra i Brann.


Han trenger ikke vÊre lovet noe som helst. Det kreves ikke spesielt mye kunnskap for Ä se den historiske forskjellen pÄ hvordan man bruker unge spillere i Brann versus StrÞmsgodset.

Én ting er den umiddelbare effekten ved at Brann mister omtrent det de har av potensielt fremtidige Tippeligaspillere, men det verste er signaleffekten som blir sendt ut til unge spillere og deres agenter. Hvorfor i alle dager skal er ungt talent, lokalt eller ei, velge Ă„ utvikle seg i Brann kontra andre norske klubber? At RBK og Molde foretrekkes fremfor oss er fair og forstĂ„elig. Men nĂ„r klubber som S08, Godset, Haugesund og StabĂŠk alle virker som et riktigere valg for en ung spiller enn SK Brann - ja da er det bare Ă„ innse at vi gjĂžr veldig mye veldig feil.

Kagain

Siden han er ung, er det slik at Godset f.eks. mÄ betale en sum uansett for spilleren? Det er jo noe regler for slikt i UK...

Lasaron

BA skriver at overgangen er et hardt slag for Brann. Jeg lurer pÄ om det kan vÊre sant. Hvis Brann opplever det slik, syns jeg det er veldig merkelig. Brann velger Ä vÊre en klubb det er lurt for talenter Ä forlate. Det er utrolig rart Ä velge Ä vÊre en slik klubb, og samtidig bruke mange penger pÄ akademiet. Det er bare Ä applaudere valget til Stenevik, dette er klokt av ham.

Jeg hater at klubben min drives pÄ en mÄte som gjÞr at et slikt valg er klokt for en slik spiller.
Tren pÄ langskudd

krakra

August 29, 2018, 19:28:11 PM #120 Last Edit: August 29, 2018, 19:32:43 PM by krakra
Stenevik herjer for Brann2 akkurat nÄ. Kampen kan sees live pÄ BA.no. Vega og Bamba spiller ogsÄ, men Stenevik er et par hakk over dem. Men sÄklart. Han er ikke god nok til Ä starte hver kamp, og da fÄr han ikke spille i det hele tatt. Det er naturlig.

Lasaron

Jan Gunnar Kolstad, journalist i BA, hvis du leser dette: Jeg har et tips til hva du kunne spurt LAN om. "I lÞpet av dine over tre Är som branntrener har ikke et eneste talent etablert seg. Dette er ulikt fra omtrent alle andre klubber. Hva er din kommentar til det?" Hadde han svart noe om opprykk, ikke rykke ned, sÞlvkamp, serieledelse og ny serieledelse kunne du hatt dette som oppfÞlgingsspÞrsmÄl: "Er det bare Brann som befinner seg i slike situasjoner?" Videre dette: "Hva tenker du om at Brann bruker mange kroner pÄ Akademiet, sett i forhold til din manglende interesse av Ä foredle talenter?"

ForÞvrig er LAN inne pÄ noe som jeg fÄr mer og mer tro pÄ, og som han helt riktig pÄpeker at vil kreve sitt. Nemlig sÞrge for at Brann 2 etablerer seg i 2. divisjon. Da mÄ vi isÄfall ogsÄ etablere et juniorlag som en mellomstasjon mellom G16 og 2. divisjon senior.
Tren pÄ langskudd

krakra

For det fÞrste tar LAN feil nÄr han sier det bare er HÄland som tar nivÄet med en gang. Det er flere eksempler, som Tobias Christansen og Hugo Vetlesen. For det andre sÄ er det jo en skremmende holdning at et talent mÄ ta steget med en gang for Ä fÄ noe spilletid i Brann, eller leies ut. Hvis "planen" for Brann er at talentene mÄ ta stegene i andre klubber sÄ er det merkelig Ä kritisere dem for Ä vÊre utÄlmodig nÄr de gÄr til andre klubber.

krakra

ForÞvrig tok ikke HÄland nivÄet med en gang. I fjor startet han bare tre kamper, men hadde 11 innhopp. En sesong der HÄland fikk sjansen til Ä kjenne pÄ nivÄet, ta steget og ikke ha et helt vanvittig prestasjonspress pÄ seg med frykt for Ä havne pÄ tribunen hvis han ikke leverte topp prestasjoner hver kamp. Kravet i Brann er Äpenbart mye hÞyere. Her fÄr ikke talentene spille hvis de ikke er klare for fÞrsteelveren. Det skinner klart igjennom i LANs uttaleser. Og vi er ikke noe sÊrlig bedre enn Molde.

Stenevik forlater Brann mens han fortsatt er i utvikling. Det er nok lurt. Det er mange tidligere talenter som har forlatt Brann etter flere Är med tÄlmodighet og stagnasjon. Det er ikke grunn til Ä vÊre tÄlmodig nÄr sannsynligheten for at man blir satset pÄ er sÄ lav. Bare Ä komme seg videre mens man fortsatt er i rett utvikling. Han gÄr ogsÄ til en klubb pÄ et nivÄ der han kan fÄ mye spilletid.

gladiporno

Quote from: krakra on August 29, 2018, 20:30:45 PMFor det fÞrste tar LAN feil nÄr han sier det bare er HÄland som tar nivÄet med en gang. Det er flere eksempler, som Tobias Christansen og Hugo Vetlesen. For det andre sÄ er det jo en skremmende holdning at et talent mÄ ta steget med en gang for Ä fÄ noe spilletid i Brann, eller leies ut. Hvis "planen" for Brann er at talentene mÄ ta stegene i andre klubber sÄ er det merkelig Ä kritisere dem for Ä vÊre utÄlmodig nÄr de gÄr til andre klubber.

Han snakket vel om ungutter i 4-5 beste klubbene som tar nivÄet med en gang. Det gjelder ikke Christensen eller Vetlesen som spiller for bunnlag.

Men utover det er det mye tull i intervjuet, og det er skuffende at Kolstad ikke fÞlger opp med spÞrsmÄl nÄr Nilsen sier at Stenevik ikke er god nok til Ä starte kampene. Fordi det utelukker jo ikke innhopp, men det fÄr han heller ikke. Kan han ikke konkurrere med marginal bedre (?) Peter Orry Larsen som 1. innbytter?

gladiporno

August 29, 2018, 21:10:06 PM #125 Last Edit: August 29, 2018, 21:12:03 PM by gladiporno
Quote from: Lasaron on August 29, 2018, 19:07:25 PMBA skriver at overgangen er et hardt slag for Brann. Jeg lurer pÄ om det kan vÊre sant. Hvis Brann opplever det slik, syns jeg det er veldig merkelig. Brann velger Ä vÊre en klubb det er lurt for talenter Ä forlate. Det er utrolig rart Ä velge Ä vÊre en slik klubb, og samtidig bruke mange penger pÄ akademiet. Det er bare Ä applaudere valget til Stenevik, dette er klokt av ham.

Jeg hater at klubben min drives pÄ en mÄte som gjÞr at et slikt valg er klokt for en slik spiller.

Jeg savner at journalistene stiller klubbledelsen til veggs her, og da tenker jeg ikke Lars Arne Nilsen, men pÄ Rune Soltvedt som er sportssjef og mannen ansvarlig for Ä tenke pÄ klubbens beste bÄde kortsiktig og langsiktig.

For Þvrig tror jeg det er sant overgangen oppleves som et hardt slag for Brann. Kanskje ikke Lars Arne Nilsen, men nok for Soltvedt og trenerne i Akademiet. Halldor Stenevik er den som har kommet lengst av talentene i klubben, og paradoksalt nok kanskje den med stÞrst forutsetninger for Ä lykkes i mÄten Brann spiller fotball pÄ.

Corran

Har Stenevik imponert sĂ„ mye i sine 7 kamper fra start pĂ„ Nest at han er marginalt dĂ„rligere enn Orry og kunne forsvart innhopp pĂ„ linje med/istedenfor Orry og Bosnieren?  
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

SÄ bare noen fÄ av de kampene, der var han riktignok god, men det han leverte i dag var dominanse pÄ nesten alle omrÄder. Ro, teknikk, overblikk, kreativtet, tempo. Hele pakken. Han vant baller, han forserte, han holdt pÄ ballen i trange situasjoner og han Äpnet spillet med gode pasninger. NÄr da meldingen fra Brann tydeligvis er helt bastant pÄ at han ikke fÄr spilletid fordi han ikke er god nok til Ä starte kamper og de derfor skal leie ham ut er det ikke utÄlmodig Ä ikke skrive ny kontrakt. Det er fornuftig.

Problemet til LAN nÄr han klager pÄ at talentene ikke er tÄlmodige nok er at det ikke er rasjonelt for et stort talent Ä vÊre tÄlmodig i Brann. Det er ingen realistisk gevinst. Man har ikke bevist at de fÄr noe igjen for det. Hvorfor skulle Stenevik velge Brann foran Godset? Har man noen troverdige argumenter for det?

gladiporno

Quote from: Corran on August 29, 2018, 21:12:32 PMHar Stenevik imponert sĂ„ mye i sine 7 kamper fra start pĂ„ Nest at han er marginalt dĂ„rligere enn Orry og kunne forsvart innhopp pĂ„ linje med/istedenfor Orry og Bosnieren? 


NÄ er vurderingen min av Stenevik ogsÄ basert pÄ det jeg har sett av ham pÄ Brann-treningene og Brann 2-kampene bÄde i Är og i fjor vÄr. Han har helt klart utviklet seg i forhold til da han kom til Brann, ikke minst fysisk. En spiller som Brann burde satse pÄ og det tror jeg Nilsen er enig i og med at han forsÞker Ä leie ham ut. Det er jo det stÞrste komplimentet han kan gi til en ung spiller.

Spelaren

Litt komisk Ä lese begynnelsen av trÄden her, den naive troen pÄ at nÄ er det et talent selv LAN kan fÄ bruk for.
GĂ„ av.

Morkel

StrÞmsgodsets U21-spillere har fÄtt 22 minutter spilletid denne sesongen til sammen. Det er fordelt pÄ 11 spillere, hvorav et par sikkert er pÄ utlÄn. StrÞmsgodset har dobbel dekning med rutinerte spillere i posisjonene Stenevik kan spille. Samt 7 unge talenter pÄ midtbanen. 5 av de har ikke spilt et minutt i Är. Hvis man kritiserer LAN for Ä prioritere medaljekamp fremfor Ä gi unggutter spilletid, sÄ mÄ man ogsÄ anerkjenne at StrÞmsgodset har gjort det samme de to siste Ärene. Og kanskje ikke bare for Ä unngÄ nedrykk siden de kom over oss i fjor..Men litt har nok nedrykksspÞkelset hatt Ä si, siden de tross alt lÄ der nede pÄ sommeren i fjor ogsÄ.

SÄ det er viktig at Stenevik fremdeles er tÄlmodig. Han mÄ nok ogsÄ regne med Ä gÄ pÄ et utlÄn til Obos. Han har noen gode egenskaper som gjÞr at han pÄ sikt kan etablere seg i Eliteserien. Men av det jeg har sett av han mÄ han stabilisere seg litt fÞr han danker ut rekken av 26-30 Är gamle spillere pÄ Godset, som er alt for gode til Ä ligge Ä vake i nedrykks-sumpa. Han fÄr ha lykke til mot alle andre enn oss.

krakra

Vet ikke helt hvor du har 11 U21-spillere fra, men de har iallefall ikke noen landalagsspillere pÄ verken U21 eller U19-landslaget og to G19-landslagssspillere som de hentet i sommer hvor den ene allerede har mer spilletid enn alle vÄre unge spillere tilsammen.

Spelaren

December 10, 2018, 08:36:17 AM #132 Last Edit: December 10, 2018, 11:48:08 AM by Spelaren
Snipp, snapp, snute, Stenevik er ute. GÄr til StrÞmsgodset og lovnader om spilletid framfor videre utleie og usikker framtid i Brann. StÄr en ny artikkel om ham i dagens BT, glemte selvsagt at dette ble klart tidligere i Är :)
GĂ„ av.

GullĂžl

Positivt for Stenevik at StrĂžmsgodset ikke rykket ned. Selv om det var med et nĂždskrik.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere nÄr man heier pÄ Brann

Spelaren

GĂ„ av.

GullĂžl

December 10, 2018, 12:10:43 PM #135 Last Edit: December 10, 2018, 12:16:52 PM by GullĂžl
Personlig tror jeg Haldor Stenevik ville fĂ„tt mye spilletid i Brann som 20 Ă„ring og Ă„rene etterpĂ„ om han hadde blitt i klubben. Har ogsĂ„ tro pĂ„ at han ville gĂ„tt inn i historien som en av de store lokale Brann spillerne slik som Huseklepp og Haugen. Men sĂ„ var det det med tĂ„lmodighet for purunge Brann talent i seniorsammenheng i toppen av eliteserien. NĂ„ gĂ„r 18 Ă„r gamle Stenevik  inn i rekken av unge frustrerte menn som forlater Brann. Noen blir klokere med Ă„rene der ordet tĂ„lmodighet fĂ„r en betydning i selvransakelsen i de voksnes verden(klipp nederst). Personlig var jeg mye mer klokere som 21-22 Ă„ring enn som 17-18 Ă„ring, slik er det vel for de fleste. HĂ„per Stenevik lykkes i Drammen de neste Ă„rene og fĂ„r mye spilletid og at den nye klubben hans unngĂ„r Ă„ droppe ned i Obos slik GrĂžnner og Skaanes dessverre nĂ„ har opplevd med klubbene sine fra benken uten Ă„ fĂ„tt bidratt sĂ„ mye pĂ„ slutten av sesongen.  

BT 07.11.2018:
Radojkic kommer fra Fyllingsdalen. Tidligere i karrieren var han tre Är i Brann 2, og vinteren 2015 ga Rikard Norling ham sjansen i en treningskamp mot Fana. Da scoret den davÊrende 17-Äringen ogsÄ.
- Sett i ettertid burde jeg vÊrt i Brann lenger. Jeg skulle vÊrt mer tÄlmodig. Men det har jeg forstÄtt fÞrst nÄ, sier Radojkic, som nÄ er blitt 21 Är.

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Tidligere-Brann-talent-takket-nei-til-superlonn-for-a-velge-Nest-Sotra-265719b.html

BT 18.03.2018:
- Jeg hadde jo hÄpet at jeg skulle spille fast i Brann fÞr jeg forlot klubben, men det ble ikke sÄnn, sier den yngste Lorentzen.
Han har tenkt en del pÄ hvorfor.
- Siden jeg fikk vÊre med sÄ tidlig, sÄ begynte jeg Ä bli frustrert over at jeg ikke fortsatt fikk vÊre med som 18-19-Äring. Jeg hadde blitt vant med Ä fÄ spille, sÄ at jeg plutselig ikke fikk sjanser gjorde meg forbannet og irritert. Da er det lett Ä begynne Ä stresse, sier han.
De fÞrste gangene han fikk sitte pÄ benken til Brann og kanskje fÄ noen innhopp, var det stas bare Ä fÄ vÊre med. Men idet Þyeblikket det Ä fÄ spille gikk over til Ä bli en forventning, ble det ogsÄ vanskeligere Ä akseptere at de gangene ikke fikk vÊre med.

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Lorentzen-om-arene-etter-debuten-som-15-aring---Jeg-har-vart-utalmodig-252181b.html
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere nÄr man heier pÄ Brann

Lasaron

HÄper talentene biter seg merke i hvordan det gÄr med de fleste som forlater Brann. FÄr de tilbud om forlengelse? Forleng.
Tren pÄ langskudd

Go Up