• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

13.03 kl 18: Strømsgodset - Brann

Started by Torvanger, March 02, 2016, 13:19:10 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Baunebob

Idioti fra Pedersen. Hva med arbeidsforholdene til Høiland på 2-0?? Hvis Godset "gir" Huseklepp 2-1 så gir Brann dem begge målene også. Pinlig undertone i den artikkelen.

Gulløl

March 14, 2016, 13:41:58 PM #251 Last Edit: March 14, 2016, 13:43:57 PM by Gulløl
Quote from: Lasaron on March 14, 2016, 13:32:09 PM
Akkurat det med halloi er det vanskelig å være uenig i. Halloi, hva nå det er, hadde det nok blitt.


Han mener nok:
Halloi = Gullet skal hem (uten selvironi).

Etter at tippeligaen var litt sidræva i 2015 stålsetter østlendinger, trønderne og romsdalingene seg for det bergenske engasjementer i år. Ironien og humoren vår har de aldri forstått seg på.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Falkman

Quote from: Baunebob on March 14, 2016, 13:35:09 PM
Idioti fra Pedersen. Hva med arbeidsforholdene til Høiland på 2-0?? Hvis Godset "gir" Huseklepp 2-1 så gir Brann dem begge målene også. Pinlig undertone i den artikkelen.


Skinner så til de grader  igjennom at han var misfornøyd med resultatet, fryktelig pinlig. men det er klart, når man  har hauset opp Godset som om de var Barcelona, tar det seg ikke godt ut når de bare klarer uavgjort og knapt skaper sjanser mot et nyopprykket lag i premieren. så da dikter man gjerne litt, for å pynte på sannheten.

Belfort

Quote from: Gulløl on March 14, 2016, 13:15:14 PM
En veldig dårlig balansert artikkel av Morten Pedersen. Han glemte å nevne:

-  At begge lag hadde like mange avslutninger på mål i følge VG sin statistikk.
-  At Strømsgodset var så dårlig offensivt at de trengte to tabber fra Brann forsvaret for å score.
-  At Strømsgodset var så dårlig offensivt at de ikke fikk et eneste corner.
-  At keepertrøyen til Piotr var ren og pen og trengte neppe vaskes fordi at han knapt var i aksjon.

Tøv også det han skriver at Brann ser ut til å bli sesongens laveste bortelag, flere av de andre lagene vil nok helt sikkert også ligge så lavt i Drammen. At han også tar æren fra Huseklepp for en sterk prestasjon og kaller det "makan til arbeidsforhold" viser bare at han er en ihuga Strømsgodset supporter. At Brann var sjanseløse i denne kampen er bare vrøvl, om Brann ville kunne de justert seg mer offensivt på slutten og hatt en god mulighet til å ha vunnet kampen. At han tror det garantert hadde blitt halloi i Bergen med seier viser bare at han ikke har kjennskap til den nøkternheten det er blant supporterne i år. Terningkast 2 til Morten Pedersen.


Dagbladet med Morten Pedersen og Ester O Sæther har gjennom alle tider jeg har fulgt Brann, hatt et horn i siden til oss.

Tom C

Er bare å heve seg over slike lavpanner. Blir like tragisk som de fryktelig indignerte Mini-Jacobsen og Co, som ble så forferdet over den stygge "mobbingen" av Mjøndalen. Usikker på om de virkelig er så fjerne, eller om det bare er et utslag av tabloid-pressens mantra om at all pr er god pr. Nekter å tro at de ikke skjønte at dette bare var en harmløs spøk og "takk for sist" til Mjøndalen som påførte oss så mye lidelse og smerte sist gang vi var i disse traktene...
Aldri mer Obos....

Morkel

Morten Pedersen har aldri likt Brann og han sliter med å skjule det. Han har ditto vært overdrevent positiv til sitt eget lag VIF i perioder, høydaren kom vel i 2008 når han utropte VIF til seriemester etter ansettelsen av Andresen. Som en liten bonus mente han at Glenn Roberts skulle bli toppscorer i Tippeligaen og snart var inne på landslaget.

Fyren tippet også Brann på kvalik i 2011. Greit at man ikke skal forvente at journalister er spåmenn, det er vanskelig å tippe tabell, men etter å ha sett den gode starten til Brann det året uttalte han at de mest sannsynlig ikke kom på topp 8. Vi kom 1 poeng bak medalje. Det er påfallende at fyren selv etter å ha sett Brann utspille Rosenborg og Lillestrøm ikke hadde tro på at Brann kunne komme på øvre halvdel av tabellen.

Mønsteret gjentar seg selv i denne artikkelen, uansett hva Brann gjør så er det feil. Og hvis de scorer så er det ikke deres egen fortjeneste det er motstanderlagets forferdelige feil som er årsaken. Det er strengt tatt vanskelig å ta det Pedersen skriver med en klype salt, for han er som regel helt på jordet.

Lasaron

Må bare få understreket hvor sensasjonelt bra det var å verken få kort eller noen cornere imot.
Tren på langskudd

Hatleking

Eg har ikkje skjønt kvifor folk har vore så veldig negative til Pedersen, men dette var eit frykteleg lågmål av ein artikkel. Skulle tru at det var skrive av ein tilfeldig Strømsgodset-supportar.

ostraume

Dommeren da, folkens! Prikkfritt. Faen så deilig å være ferdig med de fantastisk svake OBOS-dommerne.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Baunebob

Moen er klasse. Skal vel til EM i sommer også.

krakra

Bare en tanke. Når Kastrati etter kortet var på vei for å krangle mer blir han stoppet av en småirritert Piotr. Hvordan hadde det gått hvis han hadde fiket til Piotr også? Noe sier meg at han ikke hadde reagert på samme måte som Demidov.

Gulløl

Piotr hadde reagert som Chuck Norris hadde gjort  ;)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Klaus_Brann

Quote from: osoerli on March 14, 2016, 07:51:06 AM
Quote from: Klaus_Brann on March 14, 2016, 01:10:28 AM
Quote from: osoerli on March 14, 2016, 00:56:13 AM
Quote from: Klaus_Brann on March 13, 2016, 23:26:57 PM
Quote from: osoerli on March 13, 2016, 23:05:48 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 13, 2016, 22:53:58 PM
Quote from: osoerli on March 13, 2016, 22:44:09 PM
For å flytte "diskusjonen" om 2-0 målet og kven sin feil det var frå spillerbørs-tråden til denne.
Piotr gjer ei feil vurdering.
Nouri gjer ei svært dårleg teknisk utført klarering.  Sleivspark rett og slett.
Eg meiner det er Piotr som må ta målet på si kappe.  Han har ingenting der å gjera.
Så kan ein seia at hadde Nouri truffe reint, eller hadde Nouri hatt betre teknikk, så hadde det ikkje blitt mål.  Det er tett med folk der, han kunne truffe reinare og allikevel kunne ballen fort gått via ein spelar og mot mål.  Piotr skal bli på sin strek.  Då er det minst sjanse for at situasjonen blir farleg.


Delvis uenig, det er fullt mulig for Piotr å plukke den om det er god kommunikasjon mellom Nouri, Acosta og han, men han burde nok blitt stående. Uansett er det mest på Nouri sin kappe.


Sleivspark kan skje den beste.  Men Piotr gjer ei feil vurdering.


Det hjelper ikke det all den tid det er det som fører til mål. Det er også en "feil" vurdering av Nouri da han timer den feil. Det kan også Piotr ha gjort. I starten ser det ut som ballen skal gå fint inn i feltet, men den har ikke like stor fart og er i grenseland, men da er allerede Piotr der ute og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen.
70-30 i fordelingen til Nouri dessverre. Håper og tror han retter det opp til neste kamp.


Mer eller mindre. Han prøver jo selvsagt å skjerme ballen inn til Nouri, men han kommer litt for nær og det stresser nok Nouri.
Det er egentlig ikke så mye å analysere det her, Nouri skal klarere, men klarer det ikke og skulle klart det selv om Acosta kom litt nærme.

Poenget er som nevnt at det nok ser ut som ballen kommer til å gå greit innenfor 16 og derfor går Piotr ut. Jeg ble overrasket selv på reprisen over at ballen "stoppet" såpass mye.
Jeg tror du totalt overvurderer språkproblemene på en bane. Det er ikke en setning som blir sagt her, her er det maks et par ord. Piotr roper "keeper" hvis han mener han skal ta denne. Hvis ikke skal Nouri klarere denne ballen.

Gi gjerne like mye skyld til Nouri og Acosta om du vil, men at Piotr skal få mest skyld for noe som aldri hadde blitt mål om ikke en eller begge de to rotet det til, er i beste fall utrolig.


Kva om Nouri hadde truffe klokkereint på klareringa, og ballen hadde gått rett i Acosta, over Piotr og i mål, noko som godt kunne skjedd her, Kven ville du lasta for målet då?


Acosta mest, men det hadde vært enda mer uheldig enn sleivsparket var.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Quote from: osoerli on March 16, 2016, 09:49:39 AM
4 kampers karantene på Kastrati


En samlet straff for å ha sparket mot hodet til Nouri, slaget mot Demidov og dårlig oppførsel etter utvisningen. Strengt og korrekt.
Gå av.

Go Up