• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Daniel Braaten

Started by OmOssSjølOgHansaøl, February 21, 2016, 17:41:00 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Norlings Hund 2

Han sier ikke at han ikke kommer til å spille innen den tid, men at han virkelig kommer til å bli god da. Han har gått lenge uten spilletid før, for så å komme inn og være blant de aller beste spillerne i ligaen, så jeg vil ikke avskrive ham riktig enda.

Men dette er nok den siste sesongen hans. Flott fyr som jeg tror bidrar mye i garderoben og miljøet generelt.

Tror samtidig man skal ta det han sier her med en klype salt, for det første er han virkelig en laid-back fyr og for det andre kan det godt hende at han ikke vil gi folk for mye forventninger.

Men kommer han i nærheten av formen han hadde i fjor vår innen august, er det ingen tvil om at det vil styrke oss i kampen om edle metaller.

Superjack

Vår kant, indreøper, spiss og back.

Rutinert og tar den jobben han blir satt til. Like fornøyd hver gang-
Fortsatt tidlig, men gi mannen kontrakt for 2019 sesongen også, om han vil.

Forskjellen på en voksen mann som er fornøyd om han får spille eller ikke er gull verdt å ha, i motsetning til en 17/18 åring som tror han er guds gave til fotballen om han får noen minutter på A-laget. Og som vil vekk når han ikke får spille så mye som han selv tror han fortjener.

Brannsupporter.

Kagain

Ja, så lenge helsen holder og han yter på fotballbanen trenger det ikke skade med en forlengelse. Men kanskje man bør se mot slutten av sesongen for å være sikker på dette med helsen...

Leffen


https://www.tv2.no/sport/10218390/

Trist, men forståelig.

Når han var på sitt beste, var han helt fantastisk.

Gulløl

Takk for innsatsen og bidraget !
Går ut fra at han får spille litt mot Odd. Fortjener hyllest for en lang og flott fotballkarriere.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Ninja-Bob

Fantastisk spelar på sitt beste. Lykke til vidare!

Kagain

Ja, håper at han får sjansen i en annen klubb og samtidig får orden på kroppen sin. Kan være mye god ball igjen i han da...

osoerli

Enorm på sitt beste, men dessverre altfor ujevn.  Han skal uansett ha stor takk for bidraget!  Særleg for vårsesongen i fjor.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

Quote from: Kagain on November 15, 2018, 18:50:54 PMJa, håper at han får sjansen i en annen klubb og samtidig får orden på kroppen sin. Kan være mye god ball igjen i han da...
Tipper han legger opp.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Giles

Braaten har levert bedre enn jeg ventet, rart han ikke har fått mer spilletid i høst. Dårligere enn Koomson kan han vel ikke være?

Spelaren

Helt middels i år. Lykke til videre! På Voss?
Gå av.

Norlings Hund 2

Skeid har rykket opp til OBOS, er vel stor sjanse for at han ender opp med å spille der eller få en annen rolle i klubben. Takk for alt, og lykke til videre!

SKBCPH

Må innrømme at det hadde vært litt artig med Braaten og Fredheim Holm gjenforent i Skeid neste sesong. :-) Lykke til videre og takk for innsatsen Daniel!
- Vi har den treneren vi har.

Kagain

Han er visst klar for Stabæk. Lykke til, Daniel. Og jeg håper at du ikke har en god dag i de kampene Stabæk skal spille mot Brann :)

Go Up