• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ruben Kristiansen

Started by Tom C, August 10, 2015, 11:30:27 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SKBCPH

Har vel lagt i kortene. En mann som forlater Brann fullstendig uten ondt blod. Fantastisk på og utenfor banen. Takk for innsatsen og lykke til videre Ruben! :-)
- Vi har den treneren vi har.

osoerli

Likar eigentleg ikkje at spelarar går kontrakten ut og gratis frå Brann.  Men Ruben1 er 30år og frå Gokk, så det får vel vera greit.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Norlings Hund 2

Enig, men jeg liker veldig godt at vi ligger foran med å erstatte folk vi vet er på vei ut. Det har vært mangelvare tidligere.

Kagain

Enig der. Var det ikke noen oppslag i fjor om at han også var ferdig i Brann?

Gulløl

Tommelen opp til en spiller som begrunner åpent og greit hvorfor han forlater Brann. Ikke noe tåkeprat, men rett fra den nordnorske levra. Fikk du den med deg Sivert !?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Lykke til videre. Bidratt med det LAN verdsetter mest, seriøsitet i sporten. Skal få høflig applaus om han kommer tilbake som Tromsø spiller.
Brannsupporter.

Jose Arrogantio

Quote from: Gulløl on August 22, 2018, 18:47:33 PMTommelen opp til en spiller som begrunner åpent og greit hvorfor han forlater Brann. Ikke noe tåkeprat, men rett fra den nordnorske levra. Fikk du den med deg Sivert !?

Hvilke grunner gir han?

Gulløl

Quote from: Jose Arrogantio on August 22, 2018, 19:44:02 PMHvilke grunner gir han?
BA, klipp 1:
Etter flere forhandlingsrunder med Brann, har Ruben Kristiansen nå bestemt seg for å ikke forlenge sin Brann-kontrakt. Årets sesong setter dermed punktum for nordlendingens Brann-karriere.
Det bekrefter spilleren selv overfor BA.
- Vi kommer ikke til enighet. Det er nok mer min skyld enn Brann sin skyld. Jeg synes at klubben har oppført seg eksemplarisk i denne saken, sier Kristiansen.


BA, klipp 2:
- Hvorfor velger du å forlate Brann?
- Da jeg kom til Brann var vi på nedre halvdel i 1. divisjon. Målet var å være med på å gjøre Brann til et topplag. Nå har vi rykket opp, tatt sølv og nå kjemper vi om gullet. Vi har fått på plass et solid fundament og jeg føler langt på vei at vi har nådd målene mine. Nå frister andre utfordringer og prosjekter, sier 30-åringen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

OmOssSjølOgHansaøl

Sympatisk at han ikke skylder på Brann.

Kristiansen har vært viktig for Brann i gjenoppbyggingsfasen etter RBH og Norling, han har levert jevnt bra, og det har aldri vært noe bråk med ham. Erstatteren hans er til og med på plass før han slutter. Eksemplarisk fra a til å! :)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Spelaren

Som forventet, og helt greit. Han signaliserte tidlig at dette var et sannsynlig utfall.
Gå av.

Pelle

- Vi kommer ikke til enighet. Det er nok mer min skyld enn Brann sin skyld. Jeg synes at klubben har oppført seg eksemplarisk i denne saken, sier Kristiansen.

Går det an å si det bedre ?
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

ACHTUNG

Ruben Kristiansen kan forlate klubben med hevet hode, som en spiller vi har satt stor, stor pris på. Han har risikert helsen sin for Brann, spesielt i år, der han har stått i fare for å ende opp med en kronisk vedvarende lyskeskade. At han har funnet seg å bli kjørt på denne måten, av LAN og fysioterapeutene, står det stor respekt av. Det er ikke sikkert vi hadde hente med 3 poeng fra Ranheim, f.eks, uten ham.

Hill Ruben!

Norlings Hund 2

Sympatisk og dønn ærlig type det står respekt av, helt enig.

Nixon

Quote from: Gulløl on August 22, 2018, 15:06:32 PMRuben Kristiansen forlater Brann.

Eller ikke. Har skrevet under for to nye år.
Rød makt på Hansa

ACHTUNG

Kristiansen er en bedre back enn Grøgaard og kan, om han er skadefri, holde koken i 3-4 år til. Veldig glad for at han blir værende!

Danny1

Plot twist! Særs bra, Kristansen er back og ledertype av godt kaliber.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Belfort

Veldig bra! Kristiansen er mange klasser bedre enn Thomas Støtte Grøgaard

Gulløl

Quote from: Gulløl on November 08, 2018, 00:26:31 AMGigantunderskudd og tøffe økonomiske tider for Tromsø. Når kontraktstilbud blir trukket tilbake blant annet til en av årets beste spillere (Wangberg) spørs det vel om Ruben Kristiansen blir tilbudt kontrakt.
Det er lov å snu om Brann fremdeles er interessert. Et år til i Brann er bedre enn arbeidsledig fotballspiller i Tromsø.
Klipp:
Gjermund Åsen skal være salgsobjekt nummer én, samtidig skal både kaptein Simen Wangberg, og Magnar Ødegaard ha fått sine kontraktforslag trukket tilbake. En annen spiller som linkes vekk er den skadde spissen Runar Espejord.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/J18Vrm/gigantunderskudd-for-tromsoe-maa-selge-spillere
Bra, da er vi forsterket på venstreback. Han tok hintet mitt fra 08 november : )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Spelaren

Gå av.

Huff

Utmerket, en mye bedre back enn Grøgaard.

Superjack

Og Grøgaard ender på utlån til Nest. Først røk Viljar så Grøgaard på grunn av Kristiansen. Solid back, viktig signering.
Brannsupporter.

Gulløl

Quote from: Superjack on December 12, 2018, 16:03:37 PMOg Grøgaard ender på utlån til Nest. Først røk Viljar så Grøgaard på grunn av Kristiansen. Solid back, viktig signering.
Som Soltvedt sa i intervju i dag. Brann må ha flere enn to backer.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Brann har jo flere enn to backer. På venstresiden finner vi jo Gilli, Grøgaard, Kristiansen, Jonsson... Men uansett så må jo Kristiansen ha noen kvaliteter når han tidligere har klart å kibbe ut noen spreke ungfoler...

Superjack

Quote from: Gulløl on December 12, 2018, 16:32:37 PM
Quote from: Superjack on December 12, 2018, 16:03:37 PMOg Grøgaard ender på utlån til Nest. Først røk Viljar så Grøgaard på grunn av Kristiansen. Solid back, viktig signering.
Som Soltvedt sa i intervju i dag. Brann må ha flere enn to backer.

Joda, må jo det. Men det spørs om Grøgaard er fornøyd i juli når han har fått spille sånn ca 17 minutter i cupen, Kristiansen er fast på venstreback og Gilli fungerer som backup. Å være 3. valg var nok ikke Grøgaard sin plan.
Brannsupporter.

Corran

Må ærlig innrømme eg e litt skuffet. Synes han er en helt grei back men ikke noe mer
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Quote from: Corran on December 12, 2018, 21:23:42 PMMå ærlig innrømme eg e litt skuffet. Synes han er en helt grei back men ikke noe mer


Enig, men folk her inne har vært så ekstatisk over at han muligens skulle ombestemme seg at jeg nesten ikke tør å si det. Skjønner ikke hvorfor forlengelse med en helt ordinær (snart) 31 år gammel venstreback er så fantastisk, men la gå, krise er det heller ikke.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Gulløl

Ser en på statistikken til Ruben Kristiansen er det ingen grunn til å være skuffet. Den er kjempesolid.

Klipp fra Bergesen sin kommentar i BA i kveld:
Det er flere grunner til at nordlendingen har vunnet trenerens gunst. I 2017 slapp Brann inn fem mål fra Kristiansens side. I år har det blitt seks baklengsmål fra Branns venstreside, men i begge sesongene har kun to mål kommet fra den siden når Kristiansen har vært på banen. Slik statistikk vet vi at Lars Arne Nilsen er opptatt av.
Hvis man i tillegg tar med at Branns seiersprosent med veteranen på banen er høy, så gjør det beskrivelsen som en trenerfavoritt enda sterkere. Rødtrøyene taper sjelden med Kristiansen på banen. Det skjedde to ganger i år, begge gangene mot Molde.
I angrepsspillet kan 30-åringen bruke begge bein. Det gir Brann en dimensjon, for Kristiansen kan både utfordre innover og spille fri folk til begge sider. Og han har solid erfaring.


https://www.ba.no/sport/sk-brann/kommentar/kristiansens-snuoperasjon-er-en-fantastisk-nyhet-for-alle-i-brann-utenom-n/o/5-8-944390
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG

Det eneste aberet med RK, er om skadeplagene er tilbakevendende. LAN bør gjerne hvile RK mer i 2019 enn i 2018.

Gulløl

Quote from: ACHTUNG on December 13, 2018, 12:42:24 PMDet eneste aberet med RK, er om skadeplagene er tilbakevendende. LAN bør gjerne hvile RK mer i 2019 enn i 2018.
Brann skal spille 40 kamper+ i 2019 inkl. treningskamper, cup og Europa. Trenger helt klart behov for å ha dobbelt dekning i alle posisjoner for å ha mulighet til å rullere uten at kvaliteten faller for mye. Både Kristiansen og Grøgaard kommer begge til å spille mye neste år, f.eks. ca.25 kamper på Kristiansen og ca.15 kamper på Grøgaard.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Av og til lurer man på om du ikke har fulgt med på Brann under LAN Gulløl. Foran hver sesong, den samme skråsikkerheten om at neste sesong skal LAN rullere mye. Selv om han selvfølgelig ikke vil gjøre det.

Grøgaard kommer nok til å spille noe tidlige cupkamper der vi heller burde brukt et talent. Utover det vil spilletiden hans avhenge av skadene og karantene til Kristiansen. Ikke noen rullering. Hvor mange kamper Kristiansen er utilgjengelig er tullete å skulle tallfeste. Kan være 30 kamper, kan være 0.

Danny1

LAN rullerte da veldig mye i 2016 sesongen.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

krakra

December 14, 2018, 00:12:12 AM #81 Last Edit: December 14, 2018, 00:20:22 AM by krakra
12 spillere med ti kamper fra start eller mer, og 18 spillere med fem kamper eller mer er ikke veldig mye rotering. Det det var noe rotering på kantene, så var det bomkjøpet Hvilsom som startet åtte kamper før Orlov tok over. Ellers var det ikke noe rullering i 2016.

pidre

December 14, 2018, 10:45:08 AM #82 Last Edit: December 14, 2018, 10:46:57 AM by pidre
Quote from: Gulløl on December 13, 2018, 15:03:07 PM
Quote from: ACHTUNG on December 13, 2018, 12:42:24 PMDet eneste aberet med RK, er om skadeplagene er tilbakevendende. LAN bør gjerne hvile RK mer i 2019 enn i 2018.
Brann skal spille 40 kamper+ i 2019 inkl. treningskamper, cup og Europa. Trenger helt klart behov for å ha dobbelt dekning i alle posisjoner for å ha mulighet til å rullere uten at kvaliteten faller for mye. Både Kristiansen og Grøgaard kommer begge til å spille mye neste år.

Det er et poeng - kan bli mange kamper neste år.

Når vi ser vekk fra treningskamper, men holder oss til serie, cup og europa antar jeg det blir minst 38. Når vi cupfinale og gruppespill blir det 51.

Bør ha stall til 51.
Saludar a los monos!

pidre

Saludar a los monos!

Romarius

Quote from: Gulløl on December 12, 2018, 23:58:20 PMSer en på statistikken til Ruben Kristiansen er det ingen grunn til å være skuffet. Den er kjempesolid.

Klipp fra Bergesen sin kommentar i BA i kveld:
Det er flere grunner til at nordlendingen har vunnet trenerens gunst. I 2017 slapp Brann inn fem mål fra Kristiansens side. I år har det blitt seks baklengsmål fra Branns venstreside, men i begge sesongene har kun to mål kommet fra den siden når Kristiansen har vært på banen. Slik statistikk vet vi at Lars Arne Nilsen er opptatt av.
Hvis man i tillegg tar med at Branns seiersprosent med veteranen på banen er høy, så gjør det beskrivelsen som en trenerfavoritt enda sterkere. Rødtrøyene taper sjelden med Kristiansen på banen. Det skjedde to ganger i år, begge gangene mot Molde.
I angrepsspillet kan 30-åringen bruke begge bein. Det gir Brann en dimensjon, for Kristiansen kan både utfordre innover og spille fri folk til begge sider. Og han har solid erfaring.


https://www.ba.no/sport/sk-brann/kommentar/kristiansens-snuoperasjon-er-en-fantastisk-nyhet-for-alle-i-brann-utenom-n/o/5-8-944390



Fint at han blir med videre. Han er god på mye av det som ikke er så spektakulært. Han er rett og slett vanskelig å komme forbi, og stenger siden sin fullstendig. Så stor forskjell etter at han forsvant fra laget i høst, og hvor mye mer som ble skapt mot oss på den siden.
Men Bergersen... bruke begge bein!? Tror ikke jeg noensinne har sett en mer enbeint spiller.

Ninja-Bob

Quote from: Romarius on December 14, 2018, 11:09:13 AMMen Bergersen... bruke begge bein!? Tror ikke jeg noensinne har sett en mer enbeint spiller.

Ja, dette er ei sak for faktisk.no. Trur ein vil kome fram til at pasningsprosenten hans med høgrefoten er forsvinnande liten, og at når han først må bruke høgrefoten så slår han enten verdas kjedeligaste støttepasningar, eller bles ballen rett i beina på ein motstandar, eller eventuelt ut over sidelinja.

Lasaron

Interessant intervju i BT. Jeg har ikke tenkt på det før, men det er jo logisk. At Kristiansen måtte spille med skade, gjorde at han ble bedre til å tenke ute på banen, først og fremst posisjonering, for å slippe å måtte spurte. Det vil han nok dra nytte av også som frisk og rask.
Tren på langskudd

Finfin respons

Naturligvis. Sett lodd på høgreføttene til utvalgte spillere, eller noe som ikke genererer skade men gir samme effekt. Posisjoneringstrening er knallviktig.
Kanskje.

Bruiser

Ingen innlegg om den svake seriestarten til Kristiansen? Eg synes at han har slept for billig unna. Uansett ei sak i BA: - Vi må ikke rippe opp i det. Det skal ikke skje igjen!

Eg får ikkje lest saka, men eg tenkjer han beklager baklengsmålet og at slike uoppmerksomme tversoverpasninger som taper kamper for oss ikkje skal gjenta seg.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Gulløl

En av fjorårets beste Brann spillere har forlenget med 1 år, ut 2021.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Billy Elliott

Quote from: Gulløl on February 20, 2020, 11:30:17 AMEn av fjorårets beste Brann spillere har forlenget med 1 år, ut 2021.

Hvorfor? I tillegg til Grøgaard, har vi også Wolfe og Kalsaas som banker på backdøren. Trenger vi virkelig å tviholde på Kristiansen til han blir 34 år. Så god er han ikke.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

krakra

Er dette liksom en av de få spillerne LAN "måtte ha"? Jeg syns det er merkelig. Vi har to av de største backtalentene i landet, som kan bekle venstreback, og vi har Grøgaard. Så forlenger vi med en 32-åring, hvis største styrke er hans høye bunnivå?

Ikke noe vondt om Kristiansen, men dette stinker en god del. Når spilleren har rundet 30 år, ikke er en dominerende spiller og man har flere unge lovende spillere så er det fult mulig å ta ett år om gangen. Altså se an forlengelse til etter denne sesongen når man vet hvor både Kristiansen, Wolfe og Kalsaas står.

Ikke like absurd som 3-årskontrakten til Acosta vel å merke.

Giles

Merkelig avgjørelse får man vel si..

Lasaron

Det er ikkje noko kjekt å sjå at år etter år forsvinn mange talent ut porten, medan vi forlenger med middelmådige spelarar over 30.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: krakra on February 20, 2020, 12:29:30 PMIkke noe vondt om Kristiansen, men dette stinker en god del. Når spilleren har rundet 30 år, ikke er en dominerende spiller og man har flere unge lovende spillere så er det fult mulig å ta ett år om gangen. Altså se an forlengelse til etter denne sesongen når man vet hvor både Kristiansen, Wolfe og Kalsaas står.

Jeg må jo si at det å forlenge med en spiller som flere ganger har villet reise et annet sted er litt spesielt også... Syns at det de to siste årene stadig har vært snakk om at Kristiansen skal nordover...

gladiporno

Mens Molde signerer 19-åringer fra Tromsø, signerer vi 29-åringer og forlenger vi med 32-åringer...

Jeg synes det er litt spesiell timing å forlenge kontrakt med RK samtidig som man klager over at kassen er tom. Ny kontrakt betyr som regel bedre lønn og eller signeringsbonus. Vet ikke eksakt om det skjedde her, men det vil være uvanlig om det ikke skjedde. Og hvorfor forlenge nå? Med all mulig respekt for RK, det er vel ikke ventet stor kamp om underskriften hans i sommer?

Og hva skjer med Grøgaard? Og Wolfe? Og Kleppe?

Nixon

Quote from: Kagain on February 20, 2020, 17:37:06 PMJeg må jo si at det å forlenge med en spiller som flere ganger har villet reise et annet sted er litt spesielt også... Syns at det de to siste årene stadig har vært snakk om at Kristiansen skal nordover...

Dette er ikke helt rett. Da Kristiansen ble takket av på Stadion ved sesongslutt 2018 var det ikke fordi han ville vekk, men fordi det var usikkerhet rundt familien. Brann ville forlenge kontrakten tidligere det året, men Kristiansen ville vente fordi han og konen skulle ha barn for første gang, og siden de hadde null familie i byen var de usikre på hvordan livet kom til å bli. Brann ville ikke vente, og da gikk han ut kontrakten. Så viste det seg at familielivet gikk helt fint og han kom tilbake. Synes ikke det skal bli brukt mot han.
Rød makt på Hansa

Yngve

Synest generelt det er rart at folk syt over Ruben Kristiansen forlengar med eit år. Han er ein relativt god spelar og stort sett ein av våre mest stabilie. Eg er litt usikker på om me har reelle alternativ til han i dagens stall, korkje unge eller etablerte.

Kristiansen over Grøgaard kvar dag i veka.

Det er heilt sikker betre venstrebackar der ute, men så lenge me er på jakt etter ny stoppar tykkjer eg det er heilt greitt at me forlengar med RK i denne omgang.

Lasaron

Det er ei vidareføring av eit mønster som har vart lenge, og som er skadeleg for Brann. Talent etter talent forlet Brann, medan vi forlenger med middelmådige spelarar over 30. Andre vaksne spelarar går typisk ut kontraktstida og dreg so bosman, eller vi sit med for dårlege, vaksne, spelarar som hevar god løn og blir i klubben (Eggen, Holmen).

På toppen så skjer dette når det er blitt uttalt at Brann skal rydde plass til unge i stallen.
Tren på langskudd

Nixon

Ja, selv om Kristiansen per i dag etter min mening er vår klart beste venstreback, er det gode argumenter for å ikke fornye med tanke på et lengre perspektiv. Så jeg er litt ambivalent. For jeg er helt enig med Yngve om Grøgaard. Han er ikke en mann for fremtiden. Og det er vel også slik, ironisk nok, at med Kristiansen inne og Grøgaard ute vil veien kanskje bli kortere for talentene.
Rød makt på Hansa

Go Up