• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sivert Heltne Nilsen

Started by Jose Arrogantio, July 20, 2015, 20:15:22 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Quote from: Finfin respons on August 03, 2018, 18:11:03 PM
Quote from: ACHTUNG on August 03, 2018, 16:43:52 PMHelge Nilsen, VIF-broren, var jo kristen, LAN er vel den av de tre, omdet ikke er flere søsken, som antageligvis er hedning. Det går rykter om at LAN ropte satan i helvete, da han ble overkjørt i Florida

Nå er ikke jeg hedning, men synes absolutt han var på sporet av noe der..
Tipper han har fått tatovert MICHELIN over brystkassen, men det kommer han nok aldri til å si noe om ; )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG

Hehe, latteren runger her, Gulløl!  ;D

ACHTUNG

Agenten som hjalp Sivert med overgangen fra VIF til Brann, sier at det ikke ble gjort noen muntlig avtale vedrørende at Heltne skulle få gå om et utenlandsk tilbud kom og at det må ha kommmet en avtale mellom Soltvedt og Heltne i etterkant. Det får MEG til å undres om denne muntlige overensstemmelsen først kom ved reforhandlingen februar 2017. Agenten, nå kommentator i Eurosport,reagerer ellers sterkt på hvordan alle parter har opptrådt i denne saken og at det ikke er utenkelig at flere av Branns øvrige spillere har fått tilsvarende lovnader. Man må gå ut fra at Soltvedt har fått amen til å inngå disse muntlige avtalene av styret, så da kan man vel slå fast at både styret og sportslig ansvarlig har forringet Branns forhandlingsposisjon ved spillersalg radikalt.

Sjekk her selv:

https://video.eurosport.no/fotball/for-runden-et-stort-tap-for-brann_vid1112271/video.shtml

Nixon

Quote from: ACHTUNG on August 04, 2018, 21:09:07 PMDet får MEG til å undres om denne muntlige overensstemmelsen først kom ved reforhandlingen februar 2017.

Eller at det ble gjort på bakrommet uten agenten da slike avtaler ikke er helt stuerene. Vi snakker tross alt om far, sønn og en sportslig leder som er en familievenn. Mye som kan avtales under bordet da.
Rød makt på Hansa

ACHTUNG



Det burde virkelig ikke være nødvendig å gi en muntlig lovnad til vrakgods fra VIF. Hadde Soltvedt vært smart, så hadde han sagt at rykker Brann opp, kan vi reforhandle kontrakten og evt se om man kan bli enig om bedre betingelser. Da hadde det vært gulroten og ikke en idiotisk opsjon om å kunne stikke, når et minimumsbud kom på banen. Dette kan være en av bakdelene ved at man ansatte en sportssjef på opplæring. Uansett er vel denne, og etter alle solemerker flere avtaler gjort over samme lest av Soltvedt vs spillere, nok til at Brann kanskje bør vurdere en ny mann som sportslig leder. En ny mann som selvsagt vil arve avtalene som er gjort, men okke som får alle en ny mann å forholde seg til. Soltvedt er nok en så dyktig og allsidig mann at han nok kan brukes ellers i Brannsystemet.

Stril Power

Quote from: ACHTUNG on August 04, 2018, 23:14:05 PMDet burde virkelig ikke være nødvendig å gi en muntlig lovnad til vrakgods fra VIF.

Det er her eg dett av. Om han er så dårleg at han ikkje treng lovnad om å få gå, er det heller ikkje noko problem å selje han? Brann ønskjer å vere ein seljande klubb, og då må dei selje spelarar. Brann har ikkje selt nokon for høgare sum sidan Badji og Vindheim, og det var før LAN. Berre for å vise at det er ei stund sidan. Sivert var ikkje spesielt godt likt av mange, men han har bidrege til suksessen og Brann har tent pengar på han. På tide å la det fare.

SK

Det er to muligheter her

1) Brann, slik de legger det frem, har inngått en avtale med SHN som gjør at de måtte la han gå selv om de ikke ønsket det selv. Slike avtaler er ulovlige.

2) Brann og SHN hadde en mer vag, gjensidig forståelse om at Brann ikke skulle stå i veien hvis rette tilbudet dukket opp. I et slikt scenario kunne man fint sagt nei til dette nå.

Uansett helt horribelt amatørmessig håndverk av Soltvedt og SK Brann.

Nixon

Quote from: SK on August 05, 2018, 11:09:53 AMUansett helt horribelt amatørmessig håndverk av Soltvedt og SK Brann.

Jeg syns jeg har hørt om slike avtaler siden tidenes morgen. Og ikke bare i Brann. Det mest uvanlige her er vel at spilleren tar valget tatt i betraktning tabellposisjonen til opprinnelige klubb og hvilken klubb han velger å gå til.
Rød makt på Hansa

Crispo 2

Horsens klarte bare uavgjort 2-2 mot bunnlaget Hobro i Sviker Heltne Nilsens første kamp fra start.
Per Pettersen 1960-1964

Superjack

Quote from: Crispo 2 on August 05, 2018, 15:02:13 PMHorsens klarte bare uavgjort 2-2 mot bunnlaget Hobro i Sviker Heltne Nilsens første kamp fra start.

Kan kose seg i Dansk OBOS i 2019.

Ja, Bror Nilsen startet Tremorkirken på Sotra etter å ha fått et kall.

Kan Sivert ha fått ett kall? Noe rart må jo ha skjedd i topplokket med det valget han tok.... 
Brannsupporter.

ACHTUNG

Quote from: Stril Power on August 05, 2018, 10:48:52 AM
Quote from: ACHTUNG on August 04, 2018, 23:14:05 PMDet burde virkelig ikke være nødvendig å gi en muntlig lovnad til vrakgods fra VIF.

Det er her eg dett av. Om han er så dårleg at han ikkje treng lovnad om å få gå, er det heller ikkje noko problem å selje han? Brann ønskjer å vere ein seljande klubb, og då må dei selje spelarar. Brann har ikkje selt nokon for høgare sum sidan Badji og Vindheim, og det var før LAN. Berre for å vise at det er ei stund sidan. Sivert var ikkje spesielt godt likt av mange, men han har bidrege til suksessen og Brann har tent pengar på han. På tide å la det fare.

Dette var forvirrende lesning. Hvem har sagt at han er dårlig? Han var god nok da han kom til Brann I OBOS og store steg har blitt tatt. Han blir solgt til underpris på verst tenkelige tidspunkt, tullingen burde ha funnet seg i å spille ut sesongen. Og sportsjefer med rutine, har vett nok til å komme med andre alternativer enn muntlige lovnader og pristak.

Stril Power

Om det ikkje er naudsynt å koma med lovnadar, er det fordi han er for dårleg/lite verd til å gje lovnadar. Men det var det openbert, for Brann kunne ikkje tilby noko anna for å lokke han. Men, men. Han speler for ein annan klubb no, Brann har nokre ekstra millionar i banken. Det er ikkje anna å gjere enn å gå vidare med det utgangspunktet.

ACHTUNG

Det har du rett i, men det vil være feil å bare la dette gli forbi, de involverte må få vite i klartekst at dette ikke var ok. Og det vil heller ikke være feil, om det får konskvenser for en eller flere ansvarlige.

Stril Power

Det er heilt feil om det får konsekvensar for nokon av dei involverte.

Og alle som er ublanda har fått høyre om misnøya. Det som kan gjerast er gjort.

ACHTUNG

Dersom nye koster inn kan gi Brann bedre kvalitet, så er det en ikke unaturlig konsekvens.

Stril Power

Det er det absolutt ingen grunn til å tru. Brann har selt ein spelar for den største summen sidan Badji og Vindheim, til utlandet og med profitt. Og det med ein spelar mange ikkje ville skulle starta kampar for berre nokre månader sidan. Det er ingen grunn til å tru at nye personar i leiinga vil vere noko som helst til det betre for Brann på kort eller lang sikt.

ACHTUNG

Quote from: Stril Power on August 06, 2018, 09:19:36 AMDet er det absolutt ingen grunn til å tru. Brann har selt ein spelar for den største summen sidan Badji og Vindheim, til utlandet og med profitt. Og det med ein spelar mange ikkje ville skulle starta kampar for berre nokre månader sidan. Det er ingen grunn til å tru at nye personar i leiinga vil vere noko som helst til det betre for Brann på kort eller lang sikt.

Her kan jeg ikke annet enn å humre, for du kan virkelig ikke mene at den latterlig lave prisen Brann fikk for Heltne, er noe å hoppe i taket av.

Stril Power

Eg seier ikkje at det er noko å hoppe i taket av, men at Brann ikkje kunne fått noko særleg meir. Eg seier berre at me må venne oss til tanken om å selje gode og viktige spelarar til utlandet, det slik det er i norsk fotball. Så må berre håpe på at det vert betre spelarar og høgare summar i framtida, men framtida har ikkje kome enno.

Å bruke denne saka som døme på at ein bør bytte ut nokon i leiinga, er heilt tullerusk. Dei byggjer opp ein stabil toppklubb, ein profesjonell administrasjon, og alt som skal til for at Brann kjempar i toppen i åra framover òg.

ACHTUNG

Quote from: Stril Power on August 06, 2018, 09:31:25 AMEg seier ikkje at det er noko å hoppe i taket av, men at Brann ikkje kunne fått noko særleg meir. Eg seier berre at me må venne oss til tanken om å selje gode og viktige spelarar til utlandet, det slik det er i norsk fotball. Så må berre håpe på at det vert betre spelarar og høgare summar i framtida, men framtida har ikkje kome enno.

Å bruke denne saka som døme på at ein bør bytte ut nokon i leiinga, er heilt tullerusk. Dei byggjer opp ein stabil toppklubb, ein profesjonell administrasjon, og alt som skal til for at Brann kjempar i toppen i åra framover òg.


Dersom du mener at Brann ikke kunne forvente å få noe særlig mer, avslutter vi denne diskusjonen.

Spelaren

Torvanger - nå også som moderator  :) .
Gå av.

ACHTUNG


Jose Arrogantio

Lite stikk mot Nilsen fra NRKs radiokommentator i dag som fortalte om Nilsen som har blitt "utenlandsproff for storklubben Horsens".

Huff

Ut fra det jeg har lest om intervjuet med LAN i dag der han åpner opp om salget av sønnen så tolker jeg det som har skjedd slik.

SHN vil ha høyere lønn i Brann, Brann vil ikke gi SHN det han krever. Inn fra siden kommer en reddende dansk småklubb og byr på Sivert, denne klubben er også villig til å gi han (netto)lønnen han vil ha. Som en kan forvente av en sunnmøring bruker SHN interessen fra Danmark for å presse opp egen lønn i forhandlingene med SKB. Brann går likevel ikke med på lønnskravet, det settes hardt mot hardt, det går prestisje i forhandlingene og plutselig er SHN i Danmark. Jeg tror ikke dette var utfallet han ønsket.

Når dette er sagt så må Brann selvsagt være meget forsiktig med å gi en allerede høyt gasjert trenersønn høyere lønn, i så fall skal hans posisjon som en av lagets absolutte enere være ubestridt, noe den ikke har vært. Soltvedt gjorde helt rett i ikke å tilby høyere lønn. Men, at en ikke kunne satt hardt mot hardt og krevd at han ble hele høstsesongen virker fremdeles som en aldeles latterlig beslutning. Ripe i lakken til begge parter altså, dårlig taklet av sportsdirektøren og SHN er en nisse.

Håper likevel han får ønsket sitt oppfylt og at hans danske klubb blir et springbrett på veien til andre europeiske ligaer, da tenker jeg på dansk nivå 2.

gladiporno

Det eneste kjipe om Brann tar seriegull er at Sivert Fitte Nilsen får gullmedalje mens Kasper Skaanes og Jonas Grønner ikke får det.

Tom C

Quote from: gladiporno on August 06, 2018, 22:09:40 PMDet eneste kjipe om Brann tar seriegull er at Sivert Fitte Nilsen får gullmedalje mens Kasper Skaanes og Jonas Grønner ikke får det.

Det var da voldsomt..?
Aldri mer Obos....

ACHTUNG

Hehe, med et brukernavn som gladiporno, så er vel økenavnet Sivert Fitte Nilsen innenfor, hehe! Det er infantilt å kalle Heltne for dette, men jeg er såpass infantil, at jeg gir min fulle støtte til gladiporno! Hehe!

ostraume

Quote from: Huff on August 06, 2018, 22:00:09 PMSHN vil ha høyere lønn i Brann, Brann vil ikke gi SHN det han krever. Inn fra siden kommer en reddende dansk småklubb og byr på Sivert, denne klubben er også villig til å gi han (netto)lønnen han vil ha. Som en kan forvente av en sunnmøring bruker SHN interessen fra Danmark for å presse opp egen lønn i forhandlingene med SKB. Brann går likevel ikke med på lønnskravet, det settes hardt mot hardt, det går prestisje i forhandlingene og plutselig er SHN i Danmark. Jeg tror ikke dette var utfallet han ønsket.

Ja, dette virker rimelig klart etter uttalelsene i går. Sivert ville ha lønn på toppnivå i Brann. Brukte Horsens som brekkstang, fikk ikke den lønnsøkningen han ville ha og stakk. Det forklarer og at Sivert peker på Soltvedt.

Det er kanskje noen her som har vært i samme båt. Du forhandler lønn opp mot et nytt tilbud. Dersom ikke gamlejobben matcher tilbudet har du plutselig låst deg og vipps så er du i ny jobb.

Det forklarer dog ikke at Brann velger å selge.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Jeg tror det SHN har gjort er såpass normalt at jeg ikke klarer å mobilisere noe "hat" av dette. Blir han aktuell for Brann igjen på et senere tidspunkt skal jeg ikke lage noe kvalm. Da er han like velkommen som Thomas Grøgaard og Kristoffer Løkberg, for å si det sånn.

Teori: Kanskje Soltvedt så det på denne måten: "Vi har fått maks ut av SHN, vi tror ikke han blir noe bedre. Skal Brann ta ytterligere steg må han erstattes. Derfor var 3,8 mill greit. Vi hentet ham gratis.
Tren på langskudd

SK

Quote from: Lasaron on August 07, 2018, 11:39:34 AMTeori: Kanskje Soltvedt så det på denne måten: "Vi har fått maks ut av SHN, vi tror ikke han blir noe bedre. Skal Brann ta ytterligere steg må han erstattes. Derfor var 3,8 mill greit. Vi hentet ham gratis.

Det kunne gitt mening mellom sesonger, evt. hvis vi lå midt på tabellen uten noe å spille for. Ikke midt i gullstrid.

ACHTUNG

Det er delte meninger om 3.8 er en god sum. Jeg mener at Brann på en måte er med på ødelegge markedet en smule, både for seg selv og andre norske lag. "Horsens betalte jo 3.8 for Heltne, hvorfor skal vi betale dobbelt så mye for.....".

Brann skal selvsagt unngå å komme i kategorien "vanskelig å bli solgt fra"-klubb, men det bør gå en grense og i dette tilfellet hadde Brann kommet best fra det ved å sette hardt mot hardt.

Nixon

Quote from: ACHTUNG on August 07, 2018, 13:19:33 PMDet er delte meninger om 3.8 er en god sum. Jeg mener at Brann på en måte er med på ødelegge markedet en smule, både for seg selv og andre norske lag. "Horsens betalte jo 3.8 for Heltne, hvorfor skal vi betale dobbelt så mye for.....".

Dette tviler jeg sterkt på. For mange reaksjoner har det ikke vært på selve prisen (utenom her på forumet da...). Det er jo først og fremst Sønnen sitt valg som har vakt undring.

Rød makt på Hansa

Superjack

Quote from: ostraume on August 07, 2018, 09:56:13 AM
Quote from: Huff on August 06, 2018, 22:00:09 PMSHN vil ha høyere lønn i Brann, Brann vil ikke gi SHN det han krever. Inn fra siden kommer en reddende dansk småklubb og byr på Sivert, denne klubben er også villig til å gi han (netto)lønnen han vil ha. Som en kan forvente av en sunnmøring bruker SHN interessen fra Danmark for å presse opp egen lønn i forhandlingene med SKB. Brann går likevel ikke med på lønnskravet, det settes hardt mot hardt, det går prestisje i forhandlingene og plutselig er SHN i Danmark. Jeg tror ikke dette var utfallet han ønsket.

Ja, dette virker rimelig klart etter uttalelsene i går. Sivert ville ha lønn på toppnivå i Brann. Brukte Horsens som brekkstang, fikk ikke den lønnsøkningen han ville ha og stakk. Det forklarer og at Sivert peker på Soltvedt.

Det er kanskje noen her som har vært i samme båt. Du forhandler lønn opp mot et nytt tilbud. Dersom ikke gamlejobben matcher tilbudet har du plutselig låst deg og vipps så er du i ny jobb.

Det forklarer dog ikke at Brann velger å selge.

Brann godtok vel budet, før dialogen med Sivert startet da. Har vært i den situasjonen selv. Fikk da arbeidsgiver til å matche lønnen, så jeg ble.

Sivert Penge Nilsen er borte, Barmen Army!

Barmen er forresten treneren etter LAN.
Brannsupporter.

ACHTUNG

Sivert Fitte Nilsen og Siver Penge Nilsen, ukjært barn har mange navn! Hehe!

PS! Det virker som om Heltne må ha fått litt pes på sosiale medier, for nå er Instagram-kontoen hans satt til privat.

Henki

Quote from: ACHTUNG on August 08, 2018, 12:59:07 PMSivert Fitte Nilsen og Siver Penge Nilsen, ukjært barn har mange navn! Hehe!

PS! Det virker som om Heltne må ha fått litt pes på sosiale medier, for nå er Instagram-kontoen hans satt til privat.


Kanskje noen har kalt ham Fitte der også?
Ballen skal fremover!

ACHTUNG

Judas, fitte, pengegriske møring, dra te helvete med deg etc, etc. Det har nok florert.

Hvem vet hvordan Sivert har det om dagen, der han våkner opp nede i molboland og det slår ham:

"Faan, ka e det ej he gjort? Forlatt Brann midt i gullsesongen og blitt erklært persona non grata? Og no spele ej for en klubb so kjempa med ryggen mot veggen, i nedrykksstriden? Vel e Horsens større enn Ørsta, men gud bedre kor kjedelig det e her. Og ej blir jo lei ta Legoland, Fårup, Djurs og alle dei andre leikelanda ittekvart, helvete ta, mej!".

Superjack

Quote from: ACHTUNG on August 08, 2018, 13:37:18 PMJudas, fitte, pengegriske møring, dra te helvete med deg etc, etc. Det har nok florert.

Hvem vet hvordan Sivert har det om dagen, der han våkner opp nede i molboland og det slår ham:

"Faan, ka e det ej he gjort? Forlatt Brann midt i gullsesongen og blitt erklært persona non grata? Og no spele ej for en klubb so kjempa med ryggen mot veggen, i nedrykksstriden? Vel e Horsens større enn Ørsta, men gud bedre kor kjedelig det e her. Og ej blir jo lei ta Legoland, Fårup, Djurs og alle dei andre leikelanda ittekvart, helvete ta, mej!".

Han føler seg ønsket og elsket, på et vis som hverken hans far eller klubben i hans hjerte klarte å gi han, regner jeg med.
Brannsupporter.

Jose Arrogantio

Han føler seg fornøyd med bankkontoen mer enn noe annet tenker jeg.

OmOssSjølOgHansaøl

NRK: Brann frikjennes av NFF etter Nilsen-overgangen

De som var bekymret for bot eller poengtap kan altså puste lettet ut.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

ACHTUNG

SHN går nå rundt og gleder seg til lønnsslippen kommer.

osoerli

August 16, 2018, 21:41:11 PM #289 Last Edit: August 17, 2018, 00:35:55 AM by osoerli
https://www.bt.no/100Sport/fotball/Stort-intervju-Heltne-Nilsen-om-braket_-sin-nye-klubb-og-fremtiden-259944b.html

Sivert vart tydelegvis nærast tvunge til å forlata Brann.
På direkte spørsmål kvifor han valgte å forlata Brann svarar han:

På det spørsmålet må jeg bare svare at det var klubbene som ble enige om en overgang, så det må du nesten ta med Brann og Horsens, sier han til Sunnmørsposten, og svarer som han har svart til andre som har spurt om det samme.

Forbanna piss!!
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Corran

Mulig det har vært en krangel mellom far og sønn???
Og kanskje Brann med Soltvedt ble lei og dermed skilte dem?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: Corran on August 16, 2018, 22:02:29 PMMulig det har vært en krangel mellom far og sønn???
Og kanskje Brann med Soltvedt ble lei og dermed skilte dem?

Neppe. Var det ikke BT som meldte at Brannspillerne ble like overrasket som alle andre og spurte avisen om de visste noe? Hadde det vært mye krangling ville jo de andre spillerne selvsagt visst om det.
Rød makt på Hansa

Corran

Må du ikke ødelegge helt grunnløse spekulasjoner med logikk
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ACHTUNG

August 17, 2018, 07:46:10 AM #293 Last Edit: August 17, 2018, 08:37:27 AM by ACHTUNG
En sikker kilde kan fortelle følgende:

"Spillerene var like overrasket som oss andre. Og at Sivert selv sier det var en bedre liga og penger som gjorde utslaget."

Av og til trenger det ikke å være mer komplisert enn som så. Samtidig tror jeg Sivert tar smertelig feil, når han innbiller seg at Superligaen er en bedre liga. Og man kan bare glemme at det er noe som helst som skurrer mellom far og sønn eller mellom Sivert og Soltvedt. Heltne trivdes supergodt, men han er ekstremt kynisk.

krakra

Hvor står dette?

Ellers er det jo en av partene som er veldig feige og uredelige. Hvis Heltne Nilsen ble presset til å dra, og Brann viser til en avtale mellom de er det ynkelig. Hvis Heltne Nilsen presset igjennom en overgang og skylder på at "klubbene ble enige" er han feig som få. Jeg heller mot sistnevnte. Heltne Nilsen er skitten og uredelig på banen, og tydeligvis er ikke integriteten noe bedre av banen når alt kommer til alt.

ACHTUNG

Det stod i min messenger-melding, fra min høyst troverdige kilde.

Jose Arrogantio

Jeg ser ingen grunn til at Brann/Soltvedt skulle presse ut Nilsen. Nøkkelspiller på laget, sønn av treneren (som det ville vært tåpelig å komme på kant med over noe sånt som dette) og inntektene fra salget var beskjedne.  Stoler på Torvangers kilde her.

ACHTUNG

Quote from: Jose Arrogantio on August 17, 2018, 18:57:34 PMJeg ser ingen grunn til at Brann/Soltvedt skulle presse ut Nilsen. Nøkkelspiller på laget, sønn av treneren (som det ville vært tåpelig å komme på kant med over noe sånt som dette) og inntektene fra salget var beskjedne.  Stoler på Torvangers kilde her.

Det kan jeg garantere deg. Spørsmålet er hvorfor ikke SHN ønsker å medgi at det er pengene som var drivkraften, sammen med oppfattelsen av at Superligaen er et steg opp. Er han redd for å få stempelet om grisk og ambisjonsløs? Han må jo skjønne at folk ikke er dumme, han trenger ikke å undervurdere Brannfansens evne til å legge to og to sammen.

Mange Brannspillere forlater klubben på en fin måte og er velkommen tilbake senere i karrieren, Heltne kan bare glemme Brann for all fremtid, både som spiller, i sportslig eller i administrasjon.

Lasaron

Tren på langskudd

Jose Arrogantio

Quote from: Lasaron on August 17, 2018, 19:46:32 PMIkke for min del.

Når en spiller forlater på et så klønete vis som Nilsen gjorde så gagner det vel ingen om han kommer tilbake.

Go Up