• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Lars Arne Nilsen

Started by PimpyPete, May 29, 2015, 18:32:29 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Yngve

Quote from: Huff on November 04, 2019, 10:28:56 AM
Quote from: Xminator on November 04, 2019, 08:27:43 AMDen største sjansen Brann har til å faktisk vinne noe de neste 10 årene er å jobbe seg gjennom dette, fortsette å invistere i LAN og den spillestilen han står for.

''Over tre tusen elleville Brann-supportere feiret seriegullet på Brann stadion da LAN endelig tok gullet hjem igjen etter syv og et halvt år som lagets hovedtrener.

Lovar du gull i 2022??

Billy Elliott

LAN er supersta. Aldri i verden om han trekker seg.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Spelaren

Quote from: Lasaron on November 04, 2019, 09:33:10 AMDet tror jeg ikke, slik jeg kjenner hen. Jeg er fristet til å spørre: Er det deg, LAN? Men jeg gjør det ikke.

The long game, det der. Registrert i 2003.
Legg ned Kina / Kinen.

Danny1

Quote from: Xminator on November 04, 2019, 08:27:43 AMBrann slipper inn minst i eliteserien. Det er måten ett lag kan overprestere på. For dette Brannlaget underpresterer IKKE. Det er blitt for mye uavgjort og ettmålstap. Dette påvirker spillet, men noen kamper med stolpe inn og du har ett Brannlag som IKKE taper
Her peker du på noe viktig. Midt i elendigheten er det noe solid over Brann. Jeg har stadig en følelse av at når det først klaffer så vil det klaffe noe så kolossalt. Brann har under LAN vært blant de mestscorende i serien i 2017, med et angrep stort sett bestående av Gilli, Orlov og Braaten, og vant flere kamper med 5 mål, frem til Braaten ble skadet, så LAN mestrer da virkelig dette også. Samtidig kollapser ikke Brann under LAN, bunnivået er høyt. Men det er ofte utrolig kjedelig, og sesongen i år har det vært elendig. Likevel: gi LAN en oppkjøring og seaongstart til. Det er noe uforløst her, i motsetning til hva det var under Skarsfjord på slutten...
LAN kan bli.

Gulløl

November 04, 2019, 19:25:07 PM #2354 Last Edit: November 04, 2019, 19:33:06 PM by Gulløl
TV2 sporten kl.18.45:
LAN varsler at det kommer sannsynligvis bli vanskelig at supporterne får se superfotball fra Brann dette året.

Skal vi tolke dette at de unge nå skal få slippe til i de tre siste kampene ? Og at lite er superdupert med det ??

Er vel ikke akkurat superfotball vi supportere har forventet i år. Den jevne Brann supporter hadde nok blitt mye mer fornøyd om at noen av de uavgjorte hadde blitt byttet ut med seier, litt mer angrepsfotball, noen flere mål og det viktigste kjede oss litt mindre. Vi supportere er ikke så kravstore, ikke noen som har hylt etter superfotball så forstår ikke hvorfor han bruker det begrepet. Virker som han gir oss et hint om at han mener at Brann har spilt god fotball men at vi supportere er kravstore og ønsker superfotball.
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Giles

LAN har blitt rablende gal. Superfotball? Det likner ikke grisen det som blir vist og han har visst  ikke tro på at laget han har håndplukket har noe mer å by på. Det er nitrist og jeg er møkk lei den negative innstillingen som tydeligvis smitter over på spillerne.
Brann har ikke råd til å ha en ultradefensiv festbrems som ansikt utad.
Det er ikke noe uforløst her, det blir verre dag for dag.
 

SKBCPH

https://www.ba.no/sport/sk-brann/lars-arne-nilsen/nilsen-en-liten-del-supportere-som-vil-ta-oss/s/5-8-1168357?access=granted


Hårreisende intervju i BA! Har han helt mistet det? Jeg tar med noen sitater som gjorde at jeg fikk middagen i vrangstrupen:

- Vi må lete etter de positive tingene. Vi innad i klubben ser det, så får dere i mediene skrive hva dere vil. Jeg tror at det er en liten del av supporterne - de som roper høyest - som vil «ta» oss. Vi vet at vi ikke har vært gode nok, og vi er skuffet alle mann, men sånn er fotballen noen ganger. Jeg er veldig rolig på det.

- Vi har fått et lite tilbakesteg, men lært masse på det. Vi graver oss ikke ned. Sånn som dere holder på, skulle man tro det er krise i Brann.

Han står ennå på at Vålerenga-kampen, der Brann ikke klarte å fyre av ett eneste skudd på mål, er «det nærmeste vi har kommet seier i Oslo på lenge».


Spelaren

Eg har mer tro på akupunktur enn på Nilsen.
Legg ned Kina / Kinen.

SKBCPH

Vi som er møkk lei er visst bare "en liten del av supporterne" (Ja, for majoriteten er jo dritfornøyd og koser seg på stadion for tiden, sant?) som vil "ta" dem... Okei.

Gulløl

November 04, 2019, 19:50:22 PM #2359 Last Edit: November 04, 2019, 20:45:42 PM by Gulløl
Kan lure på om LAN helt bevist prøver å fokke opp stemningen slik at vi skal rope på hans avgang på fredag. Trodde han vil slippe den ydmykelsen. Helt klart at han ikke er orientert og følger med på hva "flokken" mener. Han har tidligere uttalt at han går av når flokken ikke vil ha han mer.
Eurosport 20 september:
https://video.eurosport.no/fotball/brann-treneren-om-egen-fremtid-det-er-flokken-som-bestemmer_vid1244222/video.shtml
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

krakra

Problemet mitt med kritikken mot LAN er at folk omtaler han som inkompetent og en idiot. LAN er kanskje den mest kompetente treneren vi har hatt. Noen sinne. Når folk snakker om ham som om han ikke kan fotball så er det vanskelig å ta seriøst.

Problemet er mentaliteten hans. Den har jeg kritisert hele veien. Også da vi hadde suksess. Da var det nesten umulig å kritisere LAN. Nå er det nesten umulig å gi ham kred. Alt han sier skal idioterklæres. Hva har endret seg? Vi har motgang. Da er vi der at vi freder en trener når ting går bra og krever han sparket når ting går dårlig. Og hvis det er forutsetningen blir vi aldri et topplag. Vi må være i stand til å løfte blikket utover prestasjonene de siste månedene og også det siste året.

Lasaron

Jeg har fokus på det siste halvannet året, som vist mange ganger. LAN må gå.

Jeg har det på samme måte nå som sommeren 2013. Av og til når jeg åpnet en nettavis håpet jeg på at nå var skarsfjord sparket. Så, etter noen dager på ferie uten nett, så jeg denne avisforsiden til BA lyse opp med et svært bilde av mannen. NÅ, tenkte jeg. Men nei. Akk, nei.

Kanskje det skjer nå. Ny fireårskontrakt til LAN og 15 friske millioner fra Mohn.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Gulløl

Quote from: SKBCPH on November 04, 2019, 19:43:02 PMVi som er møkk lei er visst bare "en liten del av supporterne" (Ja, for majoriteten er jo dritfornøyd og koser seg på stadion for tiden, sant?) som vil "ta" dem... Okei.
At LAN forvrenger sannheten skjer hyppigere og hyppigere. Ikke mange dager siden han påstod det var 8000-9000 tilstede på Stadion og at det var ganske bra. Når sannheten var at det var 4000-5000.
Eurosport:
- Nå ligger vi i en posisjon der vi ikke kjemper om edelt metall eller Europa-cup og vi har heller ikke spilt spesielt underholdende fotball i det siste, så at det er 8-9000 her synes jeg faktisk er ganske bra.

Dette begynner mer og mer å minne om en kombinasjon av komiske Ali og sluttperioden til Skarsfjord. Jævlig synd for mange med meg mener at LAN gjerne kan få en statue utenfor Stadion for innsatsen.
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

SKBCPH

Ja apropos å forvrenge sanheten, i BT nå blir han sitert på at "vi må huske hvor Brann var for noen få år tilbake. VI har tross alt tatt medalje og spilt i Europaligaen de siste årene".

Nei, vi har ikke spilt i Europaligaen, vi har totalt feilet i den første av henholdsvis tre og fire kvalifiseringsrunder til Europaligaen.

Jada, det var fantastisk med medaljer etter opprykket fra OBOS, men fotball er ferskvare, og vi har totalt stagnert siden.

Brynjulf


Danny1

Quote from: krakra on November 04, 2019, 19:55:05 PMProblemet er mentaliteten hans.
Konfrontert med de stadige defensive uttalelsene hans i media jeg regner med du sikter til, pleide jo han å kontre med å si at kommunilasjonen innad er noe annet. Men med spillet i sommer og høst kan man jo lure. På kommunikasjon utad har LAN et forbedringspotensial.
LAN kan bli.

Danny1

https://www.bt.no/sport/i/6jeVmO/brann-treneren-om-at-mange-supportere-vil-ha-ham-sparket-haaper-folk

"55-åringen mener kritikken mot ham selv er berettiget.

- Vi har ikke levert. Forventningene var skyhøye. At det ikke er stappfullt på Stadion og stor stemning, sier seg selv. Når vi ikke er med og kjemper om noe, blir det et steg tilbake, sier Nilsen.

Når han ser tilbake på den siste perioden Brann har vært gjennom, ser Nilsen at det er mye han kunne gjort annerledes. Han har lært, sier han. Og:

- Hvis jeg fortsetter, så er jeg veldig motivert for å rette opp inntrykket.

- Vi har ikke vært gode på det som skiller de beste fra de nest beste: Angrep mot etablert forsvar. Det positive er at vi har vært veldig gode på bortebane. Og fundamentet er på plass: Vi slipper inn minst mål av alle. Men så skal vi helst underholde og skape sjanser. Der har vi ikke vært gode nok."

Noen mener han rabler. Her er han spot on i hvert fall. Forøvrig siteres LAN på 5000 her, og ikke 8000-9000.
LAN kan bli.

SK

Quote from: SKBCPH on November 04, 2019, 20:54:08 PMJada, det var fantastisk med medaljer etter opprykket fra OBOS, men fotball er ferskvare, og vi har totalt stagnert siden.

Vi tok da medalje i fjor også.

Nixon

Det som mange supportere tar i verste mening kommer Brannledelsen til å nikke til, og både håpe og tro at Nilsen skal kunne snu dette neste år. Han blir.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Ja, det har jeg sagt en stund og jeg tror fremdeles at LAN er her til neste år om han vil selv. Og han er sta nok til å ville det. Så får vi se om han klarer å rufse opp i spillerstallen i forsesongen og få det til å vise noe av Brann har sett med LAN i tidligere sesonger.

SKBCPH

Quote from: SK on November 05, 2019, 02:43:13 AM
Quote from: SKBCPH on November 04, 2019, 20:54:08 PMJada, det var fantastisk med medaljer etter opprykket fra OBOS, men fotball er ferskvare, og vi har totalt stagnert siden.

Vi tok da medalje i fjor også.

Medaljer i flertall, snakket om både sølvet og bronsen. :-)

Leffen

Quote from: Danny1 on November 04, 2019, 22:24:30 PM- Vi har ikke vært gode på det som skiller de beste fra de nest beste: Angrep mot etablert forsvar. Det positive er at vi har vært veldig gode på bortebane. Og fundamentet er på plass: Vi slipper inn minst mål av alle. Men så skal vi helst underholde og skape sjanser. Der har vi ikke vært gode nok."

Noen mener han rabler. Her er han spot on i hvert fall. Forøvrig siteres LAN på 5000 her, og ikke 8000-9000.

Jaja, hørt denne reglen før. Han sier det ustanselig. Ofte også i pausene. Problemet er jo at liv og lære ikke står i stil. Om Brann har vært ultradefensive i første omgang, er det fordi LAN har satt den taktikken. Så sier han noe annet til media fordi han vet det er det folk vil høre. LAN kommer aldri til å endre mentalitet. Han kommer til å fortsette å ha innslupne mål som viktigste parameter, samt nulltoleranse mot brudd offensivt. Jeg hyller det mannen har gjort, han har vært en perfekt trener for oss frem til nå. Men her stopper det, han har ikke mer å gi. At ikke alle kan se det undrer meg altså.

Asgeir Kleppa2

November 05, 2019, 20:13:09 PM #2372 Last Edit: November 05, 2019, 20:16:26 PM by Asgeir Kleppa2 Reason: Skriveleifer
Trasig at de klarte å slette alle poster før en viss dato, hadde de ikke gjort det kunne jeg klippet og limet hva jeg skrev litt inn i første sesong med LAN.

Jeg skrev blant annet at LAN aldri kom til å ta oss noe sted, at hans spillestil ville føre til rekrutteringssvikt, publikumssvikt, fallitter i Europa, og at hans primitive fotball ville bli gjennomskuet....

Jeg ble vel stort sett under navnet Asgeir Kleppa latterliggjort for disse meningene slengt full av dritt osv, til det punktet at jeg ikke gadd å være aktiv her lengre.....!

Så ja, jeg godter meg som faen nå :D

En annen sak er hvordan LAN har oppført seg, den lille diktatoren finner alltid unnskyldninger, men ingen ser ut til å ha intelligens nok til å fatte at ansvaret uansett er hans.

Medaljene? Flaks i en ytterst svak eliteserie, og spillestilen nøyaktig som idag, med marginer på hans side, hverken mere eller mindre, men en seier og tabellposisjon gledet dere over tid. Så spørsmålet er, hvor lenge skal man være takknemlig for hans "mirakel"? Som jeg skrev i 2017, la oss gi han en blomsterkvast, takke for defensiv orientering og vise han døren, i beste fall en middels OBOS trener, noe han har vist til fulle siden norsk fotball gjennomskuet hans forferdelige forståelse av spillet, og hva som trekker publikum i ett underholdningssamfunn.

Takk for meg, godter meg fremdeles over hvor godt jeg traff, og over hvor blåøyde og lite fotballforståelse enkelte viste med sine fornærmelser mot meg når jeg skrek mot strømmen og kalte en spade for en spade! Dårligste trener Brann har hatt ved siden av Aabrekk og Skarsfjord, og jeg var like negativ til dem i sin tid!

Nixon

Quote from: Asgeir Kleppa2 on November 05, 2019, 20:13:09 PMTrasig at de klarte å slette alle poster før en viss dato, hadde de ikke gjort det kunne jeg klippet og limet hva jeg skrev litt inn i første sesong med LAN.

https://www.bataljonen.no/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=19446

Slå deg løs...
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Oi! Dette var hard kost.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Asgeir Kleppa2

Nixon, lille venn, følte du deg litt truffet.... Uff skal jeg blåse på auaen? Siden jeg nå har skrevet det jeg skrev dengang kan du finne det selv om du vil motbevise mine ord på noen måte.

bye bye nissen, mente nixon.... skriveleif!

Asgeir Kleppa2

PS! Nixon, glemt hvordan forumet ble slettet i 2017? Og jeg snakker om meldinger før den tid..... Men takk for at du egentlig bare understreker mine ord om latterliggjøring og ufinheter fra enkelte av dere! Søtt......

Lasaron

Da er det fint at du, Asgeir, overhode ikke prøver å latterliggjøre, fornærme eller hovere. Kjempebra.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Asgeir Kleppa2

Nissen er ikke akkurat sammenlignbart med peset jeg fikk fra en del av dere, og hovere etter behandling og ord fra enkelte kan jeg bare svare you bet your sweet arse off! Da er jeg igjen ferdig med forumet, takk for meg, ikke blir jeg savnet, ikke blir dere heller det av meg, men du så herlig å få gitt enkelte av dere en skriftlig kilevink for tidligere møter!

Superjack

Noen har stått opp med feil fot i dag...
Brannsupporter.

krakra

Litt komisk å hovere ved å refere til spådommer som var helt feil gjennom analyser som også er helt feil og nærmest infantile.

Gulløl

Er det Asgeir Kleppa versjon 2 som egentlig er Kong Gud ?  ; )
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Lasaron

Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Giles

Asgeir Kleppa har jo rett, noe flere andre, også de som kjører latterliggjøring versjon 2, påpeker ellers i denne tråden. Eneste han tar feil vedrørende er Aabrekk som må regnes som en legende.
Asgeir Kleppa er en stor profet men må i likhet med disse tåle samtidens hån.

Lasaron

Hvis LAN er trener også i vinter vil vi sannsynligvis oppleve det laveste engasjementet rundt Branns oppkjøring i manns minne.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Lasaron

Jeg sitter og leser, og ler av, Ivar Hoff-sitater. En gang sa han om Kjell Tennfjord: Han bør vurdere sin stilling. Han bør se seg selv i speilet og si «Jeg har ikke resultater».

Er det andre som også bør gjøre det?
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

SKBCPH

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/avviser-at-brann-trenerens-posisjon-har-vaert-diskutert-i-styret_sto7529741/story.shtml

I følge Vibeke har ikke LAN vært et tema i styret overhodet.

- Er det hundre prosent sikkert at dere har samme trener i 2020?

- Ja, svarer hun kontant.

krakra

Hun advarer også om at hvis folk ikke forlenger har ikke Brann råd til å kaste millioner av av kroner i dass med dyre bomkjøp

Billy Elliott

Quote from: SKBCPH on November 08, 2019, 11:44:07 AM- Er det hundre prosent sikkert at dere har samme trener i 2020?

- Ja, svarer hun kontant.

Takk for avklaringen. Da er det også 100% sikkert at jeg ikke fornyer partoutkortet.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

gladiporno

Det er noe man sier uansett.

Men nei, jeg har ikke tro på ny trener med mindre vi får et spilleropprør.

Lasaron

Når mange ikke fornyer partoutkort kan ikke Brann kjøpe gull som LAN kan gjøre til gråstein. Synd. Her må supporterne skjerpe seg. Brann er til for LAN.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

krakra

Nå kan det diskuteres hvor mye gull Brann egentlig har kjøpt

Lasaron

Joda. Jeg tør likevel driste meg til at følgende spillere ville mange trenere vi kan sammenligne LAN med, få mye mer ut av: Berisha, Bamba, Koomson, Haugen og kanskje Yttis.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

krakra

Jeg tror nok dessverre disse siste kampene betyr mer for LAN og hans støttespillere enn for Brann og deres støttespillere i sin helhet. Vi har sett at LAN får kred for å "slippe til ungguttene" selv om det var totalt 1 minutt og 20 sekunder der 35 av disse sekundene gikk til å bytte inn nummer to. Så lista ligger lavt. Og får vi to gode kamper til frykter jeg at det blir brukt heftig av LANs forsvarere som bevis på at "LAN vil jo spille god fotball. Bare se de siste kampene". Denne argumentasjonen tror jeg også finnes i ledelsen.

Dermed øker terskelen for å se etter alternativer. Uten at jeg tror tre gode kamper på slutten vil bety noen verdens ting for engasjementet rundt Brann. Og uten at det egentlig beviser noen verdens ting. Vi vet at vi har en bra stall, med potensiale til å spille bra fotball. Vi har også spilt god fotball under LAN. Det er ikke det det står på. Problemet er at LAN er feig, og at dette i år har spredd seg til stallen. At vi slipper oss litt løs nå som vi ikke har noen verdens ting å spille på betyr i så måte ingenting. Jeg tror vi blir feige igjen så fort vi får noe å spille for. Jeg tror aldri ord som sprudlende, offensiv, leken og ambisiøs vil passe Branns spillestil under LAN.

Og så er jeg mer eller mindre 100% sikker på at vi ikke kommer til å satse på noen talenter så lenge LAN er trener. Verken egenproduserte eller innkjøpte.

Så alt i alt vil vi forbli trauste. Og en god avslutning gjør det bare vanskeligere å få endret på det.

fortune

Alt avhenger av hvordan folk stemmer med lommeboken, om partoutkortsalget gjenspeiler reelt oppmøte på stadion må klubben gjøre grep for å få opp engasjementet.

At daglig leder er ute i media og truer med konsekvensene av manglende sesongkortsalg tyder på at salget de første ukene ikke har vært det helt store.
First is first, second is nothing

Lasaron

Pamer skriver om en viss misnøye med LAN i spillergruppen. Videre om at ledelsen garanterer at han er trener neste år, til tross for at evalueringen ikke er tatt. Man må jo høre hva spillerne mener har gått galt før man garanterer.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Giles

Det blir en sur vinter med humørsprederen LAN.
Men bare han får jobbet med relasjoner og samhandling et par år til så blir det nok bra...

Spelaren

Det blir en kjedelig vinter, så får en håpe noe spennende har skjedd når det nærmer seg seriestart. Kanskje Soltvedt må rulle noen vinterdekk over magen til Nilsen (i kontrollerte former!) - endte med 2.plass det året.
Legg ned Kina / Kinen.

krakra

Enig med Pamer. Skal ikke slå bastant fast at LAN må gå (selv om jeg tror det er på tide med et skifte), men å flagge i media at man garanterer at det ikke blir et bytte før man har gjennomført en fullverdig evaluering og snakket med spillerne i etterkant av det som har vært en fiaskosesong virker både merkelig, arrogant og amatørmessig. Hva er poenget med en evaluering når man har bestemt seg før den er gjennomført?

Og ja, det kan dukke opp andre grep, men med en slik inngang så mister evalueringen troverdighet og framstår som en skinnprosess. Det gir kalde gufs fra RBH-tiden der alle var så utrolig dyktige og omgivelsene var så utrolig dumme som trodde at å bytte enkeltpersoner ville bety noe.

Henki

Quote from: krakra on November 12, 2019, 13:07:20 PMDet gir kalde gufs fra RBH-tiden der alle var så utrolig dyktige og omgivelsene var så utrolig dumme som trodde at å bytte enkeltpersoner ville bety noe.

Har tenkt litt det samme selv i det siste. Brann har nok en gang sluttet å lytte til omgivelsene når det går dårlig. Det er ganske skuffende, for en burde jo kunne forvente at klubben hadde lært at det er lett å være åpen og artig når ting går bra. Men den virkelige testen kommer når ting ikke funker. Hvis man da nekter å lytte til kritikk og heller bygger en mur mot dem som er engasjert og glad i klubben, da får man 3000 mennesker på tribunen.
Ballen skal fremover!

Go Up