• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Alex Horwath klar for Brann

Started by vekkreist, January 09, 2015, 19:42:42 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Quote from: Spelaren on August 24, 2016, 16:25:35 PM
Quote from: Lasaron on August 24, 2016, 14:16:45 PM
Det vil vel være ok å forlenge der. Men hvorfor i all verdens land og rike er denne tråden i "På sidelinjen?"


Det er jo der Horwath stort sett befinner seg.


Ka-da-pisj!!!  ;D
Tren på langskudd

BBB-mod

Av Gulløl i en annen tråd:

Flott om Alex Horwath fortsetter et år til. I Alex har vi en av tippeligaens beste reservekeepere. For 17 år gamle Markus Olsen Pettersen er det litt for tidlig å rykke opp som et klart andrevalg. At Alex går overens med Piotr er også viktig, ikkje alle som gjør det. Både keeperen og familien hans trives i byen står det også i artikkelen.

Klipp:
Men klubben er storfornøyd med sin amerikanske reservekeeper. Han har allerede mottatt et forslag til ny kontrakt fra Brann.
- Alex har vist seg som en god keeper, de gangene han har stått for oss. Vi ønsker ham med videre. Han har egentlig gjort det bra, og han er en fantastisk mann å ha i gruppen. Han går fint overens med Piotr i keeperteamet, også, opplyser Branns sportssjef Rune Soltvedt.[i/]

osoerli

Kunne kanskje tenkt meg ein ny keeper som utfordra Piotr på fotarbeidet og feltarbeidet, i staden.  Men dei veks vel ikkje på trær innanfor våre rammer.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

karkarkar

Quote from: osoerli on August 25, 2016, 21:29:10 PM
Kunne kanskje tenkt meg ein ny keeper som utfordra Piotr på fotarbeidet og feltarbeidet, i staden.  Men dei veks vel ikkje på trær innanfor våre rammer.


Det er nå en som vokser på Brann 2, han heter Olsen Pettersen.

Corran

Skulle ønske denne tråden døde igjen for hver gang jeg kommer inn og ser ....klar for Brann så tenker eg ny spiller ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Det går kanskje an å omdøpe tråden til Alex Horwath siden de stengte spillertråden hans?


Lasaron

Tren på langskudd

Gulløl

Veldig bra, da har vi en reservekeeper i 2017 som trolig kan prestere helt opp mot eller like bra som Piotr. Det er viktig om Piotr blir langtidsskadet. Horwath er nok en langt bedre bedre keeper en de fleste Brann supporterne tror eller gir han honnør for. I Brann har han aldri fått vise hva han duger til over tid, å komme inn i enkeltkamper uten kamptrening på lenge er vanskelig uansett hvilken keeper det er. Derfor mener jeg at kritikken han har fått oss enkelte her på forumet er urettferdig. Tror vi skulle lete lenge for å finne en like god reservekeeper som bidrar så mye i spillergruppen og samtidig aksepterer å være reserve uten bråk. Så tommelen opp til Horwath og velfortjent medalje.
Før Horwath  kom til Brann var han kåret til årets keeper i Superettan i 2014 med kun 25 baklengsmål på 30 kamper som gir et snitt på 0,83 pr.kamp. I år har Brann 26 baklengsmål på 29 kamper som gir et snitt på 0,90 pr.kamp.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

blobby winters

Jeg har hørt at Horwath og Piotr samarbeider veldig godt sammen.

Tom C

Kanskje på tide å omsider omdøpe denne tråden til "Alex Horwath"? Ettersom det begynner å bli mer og mer sannsynlig at han er førstekeeper når Piotr evt forsvinner til Polen?

Synes ihvertfall at Horwath fremstår på en grei måte i det siste, både med måten han er ute i feltet og plukker eller bokser, og ved at han faktisk klarer å klarere ballen fremover og ikke ut over sidelinjen, slik som en viss polakk gjør i hver kamp omtrent. Har nok litt å hente vs Piotr en-mot-en, men det kan jo hende vi får se bedring på når han blir litt varm i trøyen.
Eneste som jeg irriterer meg over, er jo alle disse straffene, som det virker som han aldri er i nærheten av. Så at han reddet et straffe mot FFK i 2015, men bortsett fra det, har han vel ikke reddet mange av de andre 20 straffene han har fått imot seg? Noen som har statistikken på det?
Aldri mer Obos....

Nixon

Statistikken med flere straffer mot seg enn han har spilt kamper er jo helt utrolig. Er det bare tilfeldig, eller er han litt skyld i det selv? Sprer han f.eks. mer usikkerhet i forsvaret enn polakken?
Rød makt på Hansa

Lasaron

Han hadde sin beste kamp på lenge, men straffestatistikken er drøy. Må nesten være tilfeldigheter inni bildet. Jeg tror uansett at Brann over tid er Norges enkleste lag å score på straffe mot, enten det er Piotr eller Alex som står.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Lasaron on August 08, 2017, 10:18:33 AM
Han hadde sin beste kamp på lenge, men straffestatistikken er drøy. Må nesten være tilfeldigheter inni bildet. Jeg tror uansett at Brann over tid er Norges enkleste lag å score på straffe mot, enten det er Piotr eller Alex som står.


De fleste straffer går i mål. Sånn er det bare. Jeg tror ikke våre to keepere har reddet mindre straffer i gjennomsnitt enn andre de siste årene.

Fokuset bør være på å lage mindre straffer. Ikke på at keeperne våre bør redde flere.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Gulløl

Piotr hadde en knallgod statistkk på å redde straffer i Sogndal. Men når han kom til Brann ble han "normal" på det området, slipper inn nesten alle straffer som de fleste keepere gjør. Men uansett i forhold til en eventuelt straffekonkurranse i morgen håper jeg Piotr står i mål, er nok litt større sjanse for at han redder straffer enn Horwath.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Brann_ruler86

Piotr var god på straffer også innledningsvis i Brann-karrieren, men så tok det slutt. I nedrykksesongen fikk vi vel bortimot 10 straffer i mot der alle gikk inn, mens Huseklepp brant den ene straffen vi fikk. Generelt føler jeg at vi får veldig mye straffer i mot, samtidig som vi selv får ekstremt få straffespark.

Angående Horwath så syns jeg han har stått greit de gangene han har fått sjansen. Hvis Piotr forsvinner i dette vinduet så lever jeg fint med at han står ut sesongen, men vil gjerne ha inn en ny keeper i vinter.

Gå ta banen!

Spelaren

Alle straffer går inn mot oss, det er ikkje spennende engang.
Gå av.

dudo

Keeper slenger seg veldig tidlig, både Piotr og Alex. Kanskje det forklarer at motstander aldri bommer på mål? (eller har jeg bare glemt at det har skjedd?)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gulløl

Kan lure på om Dan Riisnes i det hele tatt trener på straffer med keeperene siden alle går inn. Noen sier at det ikke er vits å trene på straffer. Men jeg mener at det bør brukes 1-2 time i uken på straffer, gjerne i tillegg til det vanlige treningsprogrammet som ikke akkurat er så tøft for en keeper.

For en keeper sammen med sin keepertrener må det ihverfall være obligatorisk i dagene før kamp
å forberede seg og studere de faste straffeskyterne på motstanderlaget. Går ut fra at Brann har en god rutine og prioterer dette (?)

Gjør som Liverpool keeper Simon Mignolet.
http://www.liverpool.no/nyheter/2017/slik-trener-mignolet-paa-straffer/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Utmedsnolken

Quote from: Nixon on August 08, 2017, 09:55:58 AM
Statistikken med flere straffer mot seg enn han har spilt kamper er jo helt utrolig. Er det bare tilfeldig, eller er han litt skyld i det selv? Sprer han f.eks. mer usikkerhet i forsvaret enn polakken?


3/4 av straffene er jo fra straffesparkkonkurranser i cupen. Brann må være det laget som har dårlgst forhold på straffer for mot straffer mot
"og der snubler Sæternes igjen"

Gulløl

Quote from: Utmedsnolken on August 08, 2017, 12:27:21 PM
Brann må være det laget som har dårlgst forhold på straffer for mot straffer mot


Hadde vært artig å sett en statistikk på det, ser ikke bort fra at Brann topper den "tabellen" i eliteserien. Og hevder oss høyt i Europa ;)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Quote from: Gulløl on August 08, 2017, 10:50:05 AM
Piotr hadde en knallgod statistkk på å redde straffer i Sogndal. Men når han kom til Brann ble han "normal" på det området, slipper inn nesten alle straffer som de fleste keepere gjør.


Ikke "nesten" alt, men alt. Horwath har reddet ett (åpningskampen mot FFK i 2015) og Kenneth Udjus har reddet ett (mot Ulf i 2015) mens Leciejewski har reddet null. Alt dette ekskludert straffekonk.

Tom C

Istedenfor å kaste seg tidlig til en av sidene, må det jo være bedre å fake bevegelse til en av sidene, for så å vente ut straffen. Er vel alltid noen som hadde tenkt å skyte til den siden man faker mot, og blir usikker og enten bytter side i siste øyeblikk, eller skyter midt i mål. Eller så hadde de tenkt å blåse den midt i mål etter at keeperen har gått til en side. Føler at keeperen "selger" seg totalt ved å gå tidlig ihvertfall.
Går vi til straffekonk i morgen, så har jeg pr nå null tro på at vi avanserer.
Aldri mer Obos....

Romarius

Her må det jo finnes tilgjengelige analyser som viser hvilken taktikk som gir flest redninger.

Gulløl

Horwath er for tiden Brann sin førstekeeper, har full tillit og står nok de neste kampene.
Klipp fra BT:
P
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kai-Olai


SK

Da går de altså for å beholde Piotr også videre.
Hvis ikke må ny førstekeeper hentes inn, men da kunne man heller satset på Horwath. Når han endelig fikk sjansen på ordentlig har han faktisk levert.

Kagain

Ja, det er jo litt interessant at de ikke se for seg at han er noe å satse på videre etter at han kom inn og gjorde en grei jobb mens Piotr var vekke. Men, er det da sannsynlig at de fortsetter med Cramer som tredjekeeper til neste år? Eller har de en annen ungfole på gang som kan bli den nye tredjekeeperen?

Spelaren

Forhåpentligvis en norsk/forbundsutviklet(?) spiller i det minste.
Gå av.

karkarkar

Bergenseren Gudmund Taksdal Kongshavn er visstnok kontraktløs etter sesongen...

Lasaron

Hvis det viser seg i praksis at de satser på Pettersen som andrekeeper neste sesong, syns jeg det er bærekraftig og positivt. Slikt må vi ha mer av. Interne opprykk.
Tren på langskudd

karkarkar

Pettersen som andrekeeper er flott. Hvis også Piotr stikker, må man riktignok ha inn en solid førstekeeper.

Nixon

Quote from: Spelaren on September 27, 2017, 18:35:27 PM
Forhåpentligvis en norsk/forbundsutviklet(?) spiller i det minste.


Det er kanskje her skoen trykker? At det er råflott å binde opp to ikke-norsk-plasser til to spillere som aldri vil være på banen samtidig.

Men Pettersen er spennende han. Og som vi alle husker gikk de greit sist gang klubben satset på en ung lokal keeper.
Rød makt på Hansa

Gamleørn

Flott at de vil satse på Pettersen. All honnør til Horwath, han har gjort en grei jobb de kampene han har spilt, men totalt unødvendig å bruke utlendingskvoten på en reservekeeper.
Vi rykker aldri ned for vi er brann

Spelaren

Quote from: Gamleørn on September 27, 2017, 22:40:09 PM
Flott at de vil satse på Pettersen. All honnør til Horwath, han har gjort en grei jobb de kampene han har spilt, men totalt unødvendig å bruke utlendingskvoten på en reservekeeper.


Det åpner jo opp for en ny, eksotisk midtstopper.
Gå av.

Utmedsnolken

Rart rune gir folk beskjed om at de må forlate klubben og så blir rasende på bt som ønsker en uttalelse.
"og der snubler Sæternes igjen"

Gulløl

September 28, 2017, 09:17:09 AM #86 Last Edit: September 28, 2017, 09:24:16 AM by Gulløl
Quote from: Utmedsnolken on September 28, 2017, 07:04:34 AM
Rart rune gir folk beskjed om at de må forlate klubben og så blir rasende på bt som ønsker en uttalelse.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up