• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-FKH, onsdag 30.04.2014, kl.19 (runde 6)

Started by Gulløl, April 28, 2014, 09:44:18 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

April 28, 2014, 09:44:18 AM Last Edit: April 28, 2014, 10:01:00 AM by Gulløl
Leciejewski
Sævarsson - Demidov - Jonsson - Demir
Skaanes - Fakiri - Haugen - Larsen
               Orlov - Barmen


Muligens Mojsov som spilte bra mot Varegg bør satses på istenfor Jonsson på venstre midtstopperplass. Men det er vel ikke bra å bytte enda mer på midtstopperplass så duoen fra i går får vel sjansen igjen. Med det Grønner har vist i det siste er han trolig gått tilbake til å bli et fjerdevalg på midtstopperplass.

Blir nok ellers en ny kamp med tilskuertall på 9 tallet. FKH stiller vel med så bra med bortetilskuere at en unngår å se 8 tallet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Belfort

Nok en kamp mot et lag som ikke har fått det til i år. Da vet vi alle hvordan Brann opptrer som hjelpende samaritanere

Kagain

Hehe, det er godt at det ikke bare jeg som er pessimistisk i forhold til laget og sportsklubben Brann. Er dog ikke sikker på om Barmen er rett fisk på topp. Jeg ville heller ha gitt Dramé sjansen fra start og sett hva han kunne få til mot de fra haugalandet.

Lasaron

Jeg syntes Haugen var ganske bra i går, og Askar svak. Ble overrasket over byttet i så måte.
Forøvrig må Haugesund være skikkelig dårlig for tiden. Tape 0-3 for Sogndal på hjemmebane. Hadde Brann gjort det hadde det fort vært tidenes verste tap for min del. Det er allerede enormt flaut at vi stadig taper borte.

Tror det blir seier på onsdag.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Gulløl on April 28, 2014, 09:44:18 AMBlir nok ellers en ny kamp med tilskuertall på 9 tallet.


Kanskje kan det faktum at det er kvelden før 1. mai trekke noen ekstra. Men jeg er redd for at det kan bli glissent. Og Brann gjør ikke noe ekstra for å trekke folk. Slik situasjonen er nå burde klubben "nedverdiget" seg til å be fansen komme og støtte laget.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Quote from: Nixon on April 28, 2014, 11:37:26 AM
Quote from: Gulløl on April 28, 2014, 09:44:18 AMBlir nok ellers en ny kamp med tilskuertall på 9 tallet.


Kanskje kan det faktum at det er kvelden før 1. mai trekke noen ekstra. Men jeg er redd for at det kan bli glissent. Og Brann gjør ikke noe ekstra for å trekke folk. Slik situasjonen er nå burde klubben "nedverdiget" seg til å be fansen komme og støtte laget.


Sier du at du ikkje har fått epost? ;)
Gå av.

Torvanger

Inntil vi bryter den innforjævlige borteforbannelsen, er det betinget glede hver gang vi får 3 poeng hjemme. Norling må gjøre det han kan for å unngå ydmykelser som igår i fortsettelsen. 2-5 står ikke i samsvar med spill og sjanser, men likefullt er det en skrekkelig målscore. Norling kan ikke være bekjent med å ha TLs dårligste forsvar. Og når ikke Piotr er på det nivået vi kan forvente at han er, da blir det stygt.

FKH tar vi uansett, men det blir ikke lett.

dokken

FKH har satt opp egen båt, og i tillegg kommer nok mange bilveien. I fjor var det 1400 bortetilskuere på Brann - FKH (i følge dem selv). Neppe like mange i år, for den gang var det fotballfeber i araberland.

Hvis haugesunderne stiller med 1000, så må nå vi klare å være 9000+, så tilskuertallet kommer godt over 10.000. Men det er selvsagt alt for dårlig det også. Kvelden før 1. mai, lokaloppgjør og fint vær burde borge for 15.000+. Men sånn er ikke verden/Bergen lenger.

Tunge tider, og jeg tør ikke tenke på hva som skjer hvis vi taper onsdag. Da er sesongen offisielt ødelagt.

krøvel vellevold

Quote from: dokken on April 28, 2014, 12:18:29 PM
FKH har satt opp egen båt, og i tillegg kommer nok mange bilveien. I fjor var det 1400 bortetilskuere på Brann - FKH (i følge dem selv).


1400? Hahaha! latterlig! Hvor har de det tallet ifra? De var 500-og-noe offisielt, og det er ikke engang i nærheten av fullt bortefelt. Så hvor var de andre 900?
Legg ned hele klubben!

Torvanger

Det er nok et ikke ubetydelig antall eksil-Haugesundere som gjester Stadion i anledning matchen, flere av de kjøper nok billetter både her og der, ikke kun på borteseksjonen.

Huff

Vil se følgende lag:

-----------------Leciejewski
Sævarsson - Demidov - Jonsson - Hanstveit
----Skaanes - Fakiri - Haugen - Larsen
----------------Orlov - Huse

Er usikker på om det er mest festlig eller mest trist at pensjonisten Fakiri er bankers i ellveren, men en ting er sikkert, han fortjener virkelig plassen.

dudo

Jeg vil ikke se Jonsson mer. Han har overhodet ikke levert i år. Heller Grønner eller Mojsov.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Lasaron

Hva er det som gjør at Sæv forsvarer plassen?
Tren på langskudd

psv-hasund

Jeg begynner å bli lei av Birkir på høyrekanten, så jeg ønsker Hanstveit inn på høyre, og Kasper foran han til å ta innleggene. Da har vi bra dekning offensivt og defensivt på den kanten. Vindenes var for dårlig mot Varegg til å være et alternativ. Kanskje ikke ideelt med Hanstveit på høyre, men jeg begynner snart å bli desperat etter et alternativ til Birkir.

-----------------Leciejewski
Hanstveit - Demidov - Jonsson - Demir
----Skaanes - Fakiri - Haugen - Larsen
----------------Orlov - Huse

Grønner leverer ikke bra nok, og gjør som Badji litt for mange avgjørende tabber. Jeg mener Demidov og Jonsson er det beste midtstopperparet for tiden.

Larsen var den eneste som leverte til godkjent i kampen mot Varegg og bør få tillit fra start om han er skadefri.

Dramè imponerer mindre nå enn tidligere i sesongen i sine innhopp, så spissparet er for meg bankers.

Lasaron

Hanstveit på høyreback? Det har jeg ikke tenkt på. Men det er ikke sikkert det er så dumt, frem til Vindheim blir god nok. Vel er han urask, men jeg ser sjelden at Sæv gjør bruk av farten sin defensivt uansett. Mulig vi vil tjene mer på det defensivt enn vi taper offensivt. Men det er også godt mulig at Vindheim er en bedre høyreback enn Hanstveit pr dags dato.
Nå så ikke jeg Varegg-kampen, men har ikke fått inntrykk av at Hanstveit spilte bedre enn Vindheim i den kampen.
Tren på langskudd

psv-hasund

Dett er ikke ideelt med Hanstveit på høyre back, men vi trenger trygghet og da er Hanstveit tryggere enn Vindheim ( og kanskje Demir). Det blir vel uansett Birkir men det er lov å håpe 😃

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Jose Arrogantio

Som sagt i en annen tråd, så vil jeg ikke dømme for mye utifra cupkamper mot motstand a'la Varegg. Tenningen er ikke alltid til stede, som vil føre til ukarakteristiske dårlige prestasjoner.

Belfort

Quote from: Jose Arrogantio on April 28, 2014, 18:51:39 PM
Som sagt i en annen tråd, så vil jeg ikke dømme for mye utifra cupkamper mot motstand a'la Varegg. Tenningen er ikke alltid til stede, som vil føre til ukarakteristiske dårlige prestasjoner.


Hvis han ikke har tenning når han er blitt fullstendig parkert på benken så vil han aldri ha tenning

Corran

Hanstveit var mye dårligere en Vindheim som var meget svak :-)
Og som jeg svarte Jose i en annen tråd så sier det vel litt at spillere som kjemper om en plass på laget i serien ikke klarer å ha tenning når de får sjansen til å overbevise sjefen
Larsen klarte det jo delvis og hadde nok startet mot rbk om ikke han hadde blitt småskadet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Jeg var på cupkampen, og jeg skjønner ikke helt det som ser ut til å være en felles oppfatning om at Hanstveit var så mye dårligere enn de andre Brannspillerne. Det var andre som etter min mening gjorde en svakere figur. Men jeg vet ikke helt om jeg hadde plassert han på høyreback...
Rød makt på Hansa

krakra

Da er, ikke overraskende, bestemor Jonsson skadet igjen og uaktuell for kampen. Det er bare tull å skulle satse på en stopper som ikke klarer mer enn 3-4 kamper på rad. Så god er han ikke. Hovedproblemet defensivt er de stadige utskiftingene i midtforsvaret.
Sats på Grønner sammen med Demidov nå. Han gjør noen feil, men det gjør Mojsov og Jonsson og. Han vil sikkert vokse på stabilitet og tillitt over tid.

Belfort



Lasaron

Quote from: Belfort on April 29, 2014, 16:58:47 PM
Jonsson ute til kampen, leggene igjen. Skal tilbringe den neste uken på geriatrisk sengepost på Haukeland
www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Markus-Jonsson-uaktuell-mot-Haugesund-433207_1.snd#.U1_N3ZIayK0


Næmmen, har du sett! Jaja, vi får stable ham på bena så fort som mulig, sånn at vi kan bruke ham 3-4 kamper til, snarest.

Nok er nok, Norling! Ta grep. Sats på Demidov og Grønner. Så får andre vikariere etter behov.
Tren på langskudd

brann89

Jonsson ute igjen, ikkje at det var særlig overraskendes. Håper at Grønner tar plassen hans og får spille der sammen med Demidov fremover.
Hærlige øyenblikk som Brann supporter: 2007 og 30 Oktober 2011 og SR/RN situasjonen

Lasaron

Vindheim spilte bare 60 minutt i går. Han er ung. Kjør ham inn. Kjør ham opp. Sats.

Piotr
Vindheim - Demidov - Grønner - Demir
Skaanes - Haugen - Barmen - Larsen
Orlov - Dramè

Sæv er for dårlig. Grønner er minst like god som Mojsov allerede, og han er fremtiden. Fakiri er gammel og må hviles. Han kan spille på søndag. Huse kan komme inn mot slitne bein, slik at det kan løsne for ham. Vil også at Dramè får sjansen.

På benken: Nissestad, Huse, Mojsov, Askar, Hanstveit, Sæv, Hansson
Tren på langskudd

Spelaren

Gå av.

Lasaron

Ja, vi er ganske nært å starte med en helbergensk midtbane (i den grad Larsen er bergenser). Fort gjort at Huse starter også, men neppe Vindheim. Vedder en tier på at Sæv starter.

Edit: Demir skarrer også, men legg merke til at Skaanes ikke gjør det.
Tren på langskudd

1908


Klaus_Brann

Kan ikke noen fortelle Brann at det er håpløst å spille med Mr. 100% åreknuter?
Blir ingen kontinuitet.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Joggi Bogga

Møkk lei hele backrekken.


----------------Leciejewski
    Hanstveit- Demidov - Demir
-----------------Barmen
----Skaanes - Fakiri - Haugen - Larsen

----------------Orlov - Huse
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Jose Arrogantio

Quote from: Joggi Bogga on April 29, 2014, 22:37:00 PM
Møkk lei hele backrekken.


----------------Leciejewski
   Hanstveit- Demidov - Demir
-----------------Barmen
----Skaanes - Fakiri - Haugen - Larsen

----------------Orlov - Huse


Jeg og. Formasjonen din blir for defensiv.

----------------Leciejewski                

----Skaanes - Fakiri - Haugen - Askar - Hansson - Larsen

----------------Orlov - Huse ---- Dramé ----- Lorentzen


Kagain

Hvorfor ikke bare gi blaffen i disse tallen og kjøre alle mann i angrep? Fungerer det på barneskolenivå går det sikkert seg til i Brann også :)

krakra

Det er tildlig og ting tar tid, men Norling kan absolutt kritiseres for sine disponeringer av forsvaret. Dette blir fjerde ganger med endringer i midtforsvaret på seks seriekamper. Først Mojsov og Demi, så Demi og Jonsson i et par kamper, så Grønner og Jonsson, så Jonsson og Demi igjen og nå altså Demi og Grønner eller Mojsov.
At Demi måtte så over en kamp er forsåvidt sånt som skjer. Spillere blir skadet, men at Jonsson nå er ute er akkurat som forventet. Han burde ikke bli satset på. Hadde Norling satset på Grønner ved siden av Demidov hadde vi spilt med den samme stopperduoen i fire av de fem første kampene. Fem av seks med dagens. Nå er det på tide å avskilte Jonsson som førstevalg en gang for alle. Forsvares blir hjelpesløst med alle disse utskiftingene hele tiden.

storB

Men Grønner er jo bås. Har jo ikke vist noe som helst enda. Kjeksen er ihvertfall stabilt dårlig mens Grønner varierer mellom katastrofe og stabilt dårlig. Hvorfor ikke stille med Hans Tveit?
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

krakra

Grønner var bra i oppkjøringen og var bra mot LSK etter en svak start. Han hadde et dårlig innhopp mot RBK, men er det bevis på at han er bås?

krøvel vellevold

Med tap i kveld, er det ikke utenkelig at vi ligger sist etter denne runden. Det holder at Ulf slår Stabæk i Sandnes, og at AaFK tar poeng hjemme mot Viking.
Legg ned hele klubben!

aleksanderhjelleseth

Ja nå er det på tide og holde seg til en duo i midtforsvaret. Hva med å kjøpe Sane ifra BG til sommeren?
http://www.glimt.no/player-profiles/playerID/207743
Spennende spiller med en enorm fysikk, farten er vell også bra.

Corran

Grønner har vel ikke vist noe som tyder på steg i riktig retning enda, men han bør vel få sjansen i noen kamper på rad før en avsier dom?
Men jeg er også skuffet over hva Grønner har vist når han har fått sjansen
Ellers er det ingen bytter som er gjort på midtstopperplass som ikke har skyldes skader. Og ja når det gjelder Kjeksen så er jeg enig med at han for så vidt har en historie som skulle tilsi at alle var klar over at det ikke er mange kampene han kan spille. Men på den annen side igjen så kanskje han brukte ham til Mosjov skulle bli bedre igjen?
Er enig at det bør drilles en fast midtstopper duo, men pr i dag ser det ikke ut som de er gode nok og Norling trenger sikekrt tid å teste de ut i avgjørende situasjoner for å lære dem skikkelig å kjenne på godt og vondt. Det er mang ting han sikkert ikke får svar på i halvslappe treningskamper
Og eg e enig med de som mener vi må ha inn en til god og rask midtstopper, MEN Hanstveit er IKKE svaret. Han kommer aldri til å bli en god midystopper og han er heller ikke rask nok. Han er ikke god nok som back heller lengre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Quote from: storB on April 30, 2014, 12:47:53 PM
Men Grønner er jo bås. Har jo ikke vist noe som helst enda. Kjeksen er ihvertfall stabilt dårlig mens Grønner varierer mellom katastrofe og stabilt dårlig. Hvorfor ikke stille med Hans Tveit?


Det er sludder og vås at Grønner er bås. Hvor god syns du Jonsson var mot Stabæk vs mot Lillestrøm?

Ok. Nå skal jeg ta en Grønner vs Hanstveit

Dette mener jeg er fordel Grønner: Han er raskere og kvikkere, i større grad en ledertype, viser større vinnermentalitet (råere), bedre på langpasninger. Har spilt mer stopper i det siste. Er fremtiden mens Hanstveit er over toppen.

Dette mener jeg er fordel Hanstveit: Klokere, større hodestyrke, venstrefot, færre feil.

Dette mener jeg de er omtrent like på: Grunnteknikk, styrke, taklingsstyrke.

Grønner vil aldri bli like god med venstre (vi snakker jo om venstre stopper). Det er ikke sikkert han vil bli like god på hodet heller. Men Grønner har aldri fått tillitt over tid. Får han det tror jeg ikke det tar mange måneder før han er blitt markert klokere, og får lavere feilprosent.

I mine øyne går Grønner av med seieren.
Tren på langskudd

dudo

Ingen har prestert i midtforsvaret, og jeg synes heller ikke at Grønner har utmerket seg spesielt negativt, med unntak av straffen i Trondheim. Bare å gi han samme sjanse som de andre, så lenge vi famler.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Nei, slik situasjonen er nå kan like gjerne Grønner få tillit i noen kamper uavhengig av hvilke andre som er tilgjengelig.

Men jeg begynner å tvile mer og mer om han virkelig har det i seg til å bli god nok for Brann. Og da mener jeg god nok for et Brannlag som forhåpentligvis skal kjempe i toppen de neste årene. Det er ganske nøyaktig fire år siden han debuterte i en obligatorisk kamp for Brann, og han har vel ikke akkurat hatt en rivende utvikling siden den gang.
Rød makt på Hansa

krakra

Nåja. Han er på U21-landslaget og avsluttet som kaptein sist der. Så noen steg har han nok tatt. Jeg syns ikke det skal brukes imot ham at han debuterte i ung alder. Han er bare 21 år ennå, og da er det naturlig at han gjør noen feil.

Nixon

Jeg sier ingenting på at han gjør noen feil. Det gjør alle. Og selvsagt har han utviklet seg. Men jeg er som sagt usikker på om han kan bli en toppspiller i norsk sammenheng. Noe han bør bli skal han spille stopper i Brann. Men jeg er ikke bombastisk. Bare som sagt usikker. Og en bra måte å få bekreftet eller avkreftet potensialet er å la han få spille noen kamper på rad.
Rød makt på Hansa



Lasaron

Quote from: Nixon on April 30, 2014, 15:13:10 PM
Jeg sier ingenting på at han gjør noen feil. Det gjør alle. Og selvsagt har han utviklet seg. Men jeg er som sagt usikker på om han kan bli en toppspiller i norsk sammenheng. Noe han bør bli skal han spille stopper i Brann. Men jeg er ikke bombastisk. Bare som sagt usikker. Og en bra måte å få bekreftet eller avkreftet potensialet er å la han få spille noen kamper på rad.


Mulig han blir det, muligens ikke. Når vi først har de vi har, bør han iallfall få tillitt.
Tren på langskudd

gladiporno

45 min til kampstart, og det er knapt flere folk på Stadion nå enn i en Brann 2-kamp. Ser ikke bra ut.

Joggi Bogga

4
   P. Leciejewski
2
   B. Sævarsson
6
   V. Demidov
30
   J. Grønner
3
   E. Hanstveit
22
   A. Askar
8
   F. Haugen
29
   K. Barmen
26
   K. Skaanes
10
   J. Orlov
23
   E. Huseklepp

Her er det mange som har MYE å bevise.
Riktig å hvile Fakiri.
Uhyre skeptisk til hvor mye taktisk klokskap det er på den midtbanen. Dette kan gå alle veier!
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Go Up