• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Cupbørs 2014

Started by Jose Arrogantio, April 24, 2014, 02:22:13 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krakra

June 28, 2014, 21:45:55 PM #50 Last Edit: June 28, 2014, 21:50:14 PM by krakra
Spillere mister ballen fra tid til annen. Med gode forsvar betyr ikke det at tasser på 175 cm får heade ballen inn fra 5 meter.
Det var for all del dårlig av Haugen, men det var minst like dårlig av forsvaret. Som var dårlige på 3-2 også.

Bare å lese uttalelsene til Reginiussen. Han var så alene at han trodde han var gått i offside.

TCAC

Quote from: krakra on June 28, 2014, 21:34:07 PM
Argumenterer bare for at han ikke har vært verre enn resten. Igjen viser han at han er bra når kollektivet sitter og han har en makker som tar ryddeguttjobben bra. Det er ikke første gangen i år, men ble sjeldnere etterhvert som laget mistet selvtillitten i vår.


Veldig vanskelig å si hvorfor så mange spillere var bedre enn tidligere i vår mot Ranheim. Mye som spiller inn. Ranheim er et godt 1.div-lag, men nivåforskjellen mellom 1.div og TL er alltid vanskelig å vurdere. Kanskje er de bare veldig mye dårligere enn det vi vil møte i høst. I verste fall er det dette som er årsaken til at midtbanen var så god i går. I beste fall er det en blanding av omlegging av spillestil og en lang, god treningsperiode som gjør at vi er bedre. Uansett, dersom Haugen er jevnt like god i TL som i gårsdagens kamp, kan han kanskje være god nok for et medaljelag i TL. Men han skal være god i mange kamper på rad for å overbevise meg om det. 10/10 for kampen mot Ranheim er selvsagt bare tull, men det skjønner du jo tilsynelatende selv.


krakra

Selvfølgelig skjønner jeg det selv og det var aldri ment som en seriøs børskarakter.

Vi spilte forresten bedre mot Ranheim enn f.eks. FKF. Det var langt mindre nervøst enn tidligere. Forutenom forsvaret som gjør det meste skummelt. At antatte sentrale spillere som Askar og Badji leverer varene har nok mye å si. Badji på vintersnivå hadde ikke spilt som han gjorde mot Ranheim. Uansett motstander

Go Up