• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2014

Started by Lasaron, September 03, 2012, 14:09:21 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Jeg sier det igjen. Først og fremst må to midtstoppere ut. Det er dårlig økonomi å lønne mange midtstoppere som ikke får spille.
Skulle nå likevel Soko forsvinne, og man vil hente inn en ny på sentral midt, så er jeg ikke imot en ettårskontrakt på Olofinjana.
Tren på langskudd

Lasaron

Forøvrig: skal det hentes inn en venstrekant er jeg også for PVM, om han er motivert for å spille venstrekant, vel og merke.
Tren på langskudd

Sindre32

Quote from: Lasaron on January 31, 2014, 14:38:04 PM
Jeg sier det igjen. Først og fremst må to midtstoppere ut. Det er dårlig økonomi å lønne mange midtstoppere som ikke får spille.
Skulle nå likevel Soko forsvinne, og man vil hente inn en ny på sentral midt, så er jeg ikke imot en ettårskontrakt på Olofinjana.


Vi har allerede for mange spillere og dermed for mange munner å mette. Punktum! Noen må ut hvis noen skal inn i det hele tatt.

Akkurat nå er vi ikke i en situasjon der vi kan si at vi må ha inn det ene og det andre fordi stallen er ubalansert.

Xminator

Jo, vi må ha inn en venstrekant.

Bruiser

Alanzinho, Kind Bendiksen, PVM, Bolaños, Olofinjana.

Blir vi kvitt litt daukjøtt i midtforsvaret trur ihvertfall at det er realistisk med minst ein av desse, og tru skal man kun gjere i kyrkja og på nettforum under silly season, så langt så godt.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Xminator

January 31, 2014, 18:46:53 PM #4855 Last Edit: January 31, 2014, 18:48:56 PM by Xminator
For øvrig trumfer nok molde både Orlov og Demidov med Sigurdarson. Så må nok frem med en spiller til for å vinne overgangsvinduet.

tsrqpo

Quote from: Xminator on January 31, 2014, 18:46:53 PM
For øvrig trumfer nok molde både Orlov og Demidov med Sigurdarson.


Molde har mistet hele trenerstabben, dæhli og berget.
Vi har solgt Pusic..

krakra

January 31, 2014, 18:51:00 PM #4857 Last Edit: January 31, 2014, 18:52:57 PM by krakra
Ja, for gresset er jo alltid grønnere på den andre siden.

Sigurdasson er en kvalitetsspiller, men det Demidov også. Og husk at selv om han var en klassespiller på de fleste områder, så manglet han det viktigste hos en spiss: Målteft. Han scoret svært få mål med tanke på hvor god han er både fysisk og teknisk. Målratioen var bra i 2012, med sju mål på 13 kamer. Men fem av disse kom på kun to kamper og han scoret bare i fire av tretten kamper.

Vi har også signert Hanstveit og Drame, samt hentet opp Vindheim. Mens Molde har mistet sine to viktigste offensive spillere.

Dessuten knuser vi dem på trenerbyttet.

Xminator

De har ikke akkurat byttet sideveis med Berget ut og Sigurdsson inn. Og denne trenerstaben floppet i fjor...

krakra

Det er vel en grunn til at Berget ble hentet til PL, mens Sigurdasson er på vei hjem fra et floppopphold i Ligue One. Det er iallefall ingen klar fordel i favør Sigurdasson.

Vår trenerstab floppet mer og vi hentet en kvalitetstrener, mens de hentet en trener hvis eneste skikkelige erfaring på toppnivå er å være en nikkedukke for Martin Andresen.

Xminator

7 mål på 13 kamper er ikke mangel på målteft. De har kjøpt det som fort blir tippeligaens beste spiss. Objektivt sett trumfer det tippeligaens 5. beste stopper.

ostraume

Det kan tenkes, men stall og trenerstab sett under ett, så er det soleklart at vi kommer bedre ut enn Molde.

Eller mener du seriøst at Berget, Dæhli og Solskjær (++) ut og Sigg inn er et bedre vindu enn Skarsfjord og Pusic ut, Norling, Demidov og Orlov inn?

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Objektivt og objektivt. Du vil nok aldri være fornøyd med vår stall, eller erkjenne at vi har gjort de beste signeringene. Som sagt. Gresset er alltid bedre på den andre siden. Hvilke fire stoppere er bedre enn Demidov? Slår han til som han gjorde før han dro er det ingen som er bedre enn ham blant dagens TL-stoppere. Sigurdasson vil nok være god på alt annet enn å score.

Og ja, sju mål på 13 kamper er bra, men ser man bak tallene er det to kamper som bragte inn nesten alle målene og han scoret i under 1/3 av kampene og ett av disse målene var et gratismål mot oss.
I 2011 scoret han bare i 1/5 av kampene og han har knapt scoret overhodet i Wolves. En god spiss scorer regelmessig, ikke et par hattrick i året for så å ha måltørke resten av sesongen.
Pusic scoret jo alle målene sine i fjor på 14 kamper. Ni mål på 14 kamper.

Kjell249

Overgangsvinner eller ikke er interessant nok det, men det viktigste er styrken på stallen. Både RBK, Molde & Stømsgodset hadde en kvalitet som vi var svært langt unna i fjor. Dette går på spiller for spiller og ikke på hvordan de fungerte sammen. I tillegg er selvfølgelig viktig hvor mye treneren får ut av laget. Uansett må vi vinne overgangsvinduet med klassesifre for å være i nærheten av medaljekandidat. Blir spennende å se de neste månedene...
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

storB

Quote from: Xminator on January 31, 2014, 18:51:41 PM
De har ikke akkurat byttet sideveis med Berget ut og Sigurdsson inn. Og denne trenerstaben floppet i fjor...


Forstår du hva det menes med overgangsvinner eller bare spiller du for å dempe forventningene? Vi har fått 3 spillere rett inn på førstelaget, ingen andre norske lag er pt i nærheten ergo vi er foreløpig overgangsvinner.
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

krakra

Offensivt er vi bedre enn Molde spiller for spiller. De er totalt avhengige av at Sigurdasson leverer. Også i målprotokollen. Litt på samme måte som at vi er avhengige av at Demidov leverer som forventet i midtforsvaret. Det er jevnt totalt sett. De har en offensivt svak stall. Deres mest målfarlige spiller scoret ni mål i fjor. De har ingen spillere som har scoret et tosifret antall mål i TL noen sinne. Vi har to spillere som har ligget rundt ni mål de siste sesongene i Orlov og Askar, vi har Huseklepp som i bra form er god for 10-15 mål.

Vi har også Drame som virker veldig lovende, Barmen som kommer til en drøss med sjanser, Larsen med et enormt toppnivå og Haugen som iallefall var målfarlig i Løv-Ham. De er "outsidere" på målscorerlisten. Spillere som under Norling fort kan begynne å sette 5-10 mål hver sesong. Gjør 1-2 av de det har vi et rimelig offensivt lag.

gladiporno

Quote from: Kjell249 on January 31, 2014, 21:23:42 PM
Uansett må vi vinne overgangsvinduet med klassesifre for å være i nærheten av medaljekandidat.


Dette er bullshit. Jeg vil si at vi ble medaljekandidat i det Norling signerte for oss. FKH tok bronse i fjor med en stall nesten blottet for profiler, og spilte uten å imponere. Ingen ville ha bronse i fjor, at vi med vårt kaotiske spill hang med så lenge er en klar indikasjon på dette.

Ingen var egentlig avskrekkende gode i fjor, og eliteserien virker å være helt åpen. Veldig mange lag er medaljekandidater. Brann er helt klart et av dem.

ZsoltKorcsmar

Bolãnos inn og jeg er MEGET happy. Bosman til sommeren og ikke med i framtidsplanene til FCK. Meget anvendelig, tofotet, kan spille både sentralt i banen og på begge kanter. Akkuratt det vi trenger; kreativitet, driblesterk, teknisk vil han være best i ligaen.

FCK spiller på en måte som innebærer løping opp og ned hele tiden. Alle har deffensivt ansvar, litt som Chelsea under Mourinho. Derfor han ikke har vært så god. Litt som Mata; mer en god nok spiller, men passer ikke systemet i FCK. Med en litt fri rolle med lite ansvar deffensivt, noe alà det Guastavino hadde på slutten med stor suksess, er han gull verdt. En spiller som overgår Guastavino (som var meget god) på alle områder (spesielt spillforståelse, lagspiller og overblikk) utenom akselrasjon/rykk. Det var Diego enorm, men Bolãnos er ingen sinke heller.

29 år, beste alder. 3 årskontrakt hadde vært kanon. Om han brukes rett er han tippeligaens beste spiller. Blir dyr, minimum samme lønn som demidov, men med investorer kan det vel gå?
Bolãnos er kvalitet fra første spark på ballen, en spiller som fra dag 1 vil sørge for at vi sanker flere poeng.

Xminator

Quote from: storB on January 31, 2014, 21:28:31 PM
Quote from: Xminator on January 31, 2014, 18:51:41 PM
De har ikke akkurat byttet sideveis med Berget ut og Sigurdsson inn. Og denne trenerstaben floppet i fjor...


Forstår du hva det menes med overgangsvinner eller bare spiller du for å dempe forventningene? Vi har fått 3 spillere rett inn på førstelaget, ingen andre norske lag er pt i nærheten ergo vi er foreløpig overgangsvinner.

ZsoltKorcsmar


ZsoltKorcsmar

Latterlig høy kvalitet på det han viser i feks denne kampen:
Vet det nærmere seg to år siden, men han er bare 29. Man glemmer ikke gamle kunster så fort.
Videoen viser alt; tekniske detaljer man kan se langt etter ser i TL, strøkne gjennomspill, knallbra langskudd, hurtighet. Rett og slett full pakke, man ser utrolig mange styrker i en og samme kamp. Det at han er hurtig, driblesterk og har en vanvittig god skuddteknikk med begge bein gjør han i mine øyne til en drømmesignering. Hadde ikke sagt nei til å ha #7 Bolãnos på branndrakten.

http://www.youtube.com/watch?v=08FciKm2XQg&sns=em

krakra

Alle lagene har spørsmålstegn i stallene sine, og de fleste lag har ganske store spørsmålstegn på trenersiden. Jeg vil si at vi er blant de klubbene som kan være mest trygge på treneren vår. Selv om Godset er i en klasse for seg selv der.

Vi er blant klubbene som er høyaktuelle dersom ting klaffer. Og vi har fått inn en trener som gir grunn til å tro at ting klaffer. I nær alle posisjoner er det flere som kan slå til. Så vi er ikke så sårbare som enkelte skal ha det til. Det er klart at hvis Huseklepp, Orlov, Haugen, Badji, Askar og Larsen faller igjennom og verken Skaanes, Drame, Barmen eller Soko(Sokos erstatter) klarer å ta steget så vil vi slite. Men det gjelder jo samtlige klubber i hele TL. Det så vi jo da fantastiske Molde, men sin strålende stall var nær nedrykk gjennom hele vårsesongen i fjor.

Hva skjer med f.eks. med Molde hvis Sigurdasson er ødelagt av sitt opphold og ikke scorer mål, det viser seg at Chima Chukwu er en middelmådighet som overpresterte under Solskjær og Gulbrandsen viser seg å være like inneffektiv som han alltid har vært? Hva hvis det i tillegg viser seg at Berg Hestad har blitt så gammel at han ikke klarer å bidra lenger? Hva har Molde å stille opp med da?

Godset har mistet Abdi, Johansen, Diomande og mister trolig Kamara også. Disse sto for 26 mål i fjor. I tillegg er Kovacs ryktet til LSK. Forsvinner han har de mistet spillere som sto for 32 av 66 mål. Er det liksom ingen spørsmålstegn knyttet til så store tap offensivt og en sesong der de skal forsvare gullet, noe de færreste klarer?

I fjor kunne vi tatt medalje bare med Norling. Haugesund hadde ikke en bedre stall enn oss, men en bedre trener. Har de det i år? Siden i fjor har de fleste over oss på tabellen blitt svekket, noen kraftig svekket, mens vi er styrket. Både stall og trenerteam er styrket betraktelig.

Brann_ruler

Tippeligaen er bingo liga. Stabilitet er en artig by i Russland. Om Norling får gutta til å tro er medalje definitivt innenfor rekkevidde. I tillegg kan underholdningsverdien på kampene kun gå en vei. Med de tre forsterkningene vi har fått så nekter jeg å tro vi ikke vil kjempe om medalje :).

Jose Arrogantio

Quote from: krakra on February 01, 2014, 00:58:21 AM
Alle lagene har spørsmålstegn i stallene sine, og de fleste lag har ganske store spørsmålstegn på trenersiden. Jeg vil si at vi er blant de klubbene som kan være mest trygge på treneren vår. Selv om Godset er i en klasse for seg selv der.

Vi er blant klubbene som er høyaktuelle dersom ting klaffer. Og vi har fått inn en trener som gir grunn til å tro at ting klaffer. I nær alle posisjoner er det flere som kan slå til. Så vi er ikke så sårbare som enkelte skal ha det til. Det er klart at hvis Huseklepp, Orlov, Haugen, Badji, Askar og Larsen faller igjennom og verken Skaanes, Drame, Barmen eller Soko(Sokos erstatter) klarer å ta steget så vil vi slite. Men det gjelder jo samtlige klubber i hele TL. Det så vi jo da fantastiske Molde, men sin strålende stall var nær nedrykk gjennom hele vårsesongen i fjor.

Hva skjer med f.eks. med Molde hvis Sigurdasson er ødelagt av sitt opphold og ikke scorer mål, det viser seg at Chima Chukwu er en middelmådighet som overpresterte under Solskjær og Gulbrandsen viser seg å være like inneffektiv som han alltid har vært? Hva hvis det i tillegg viser seg at Berg Hestad har blitt så gammel at han ikke klarer å bidra lenger? Hva har Molde å stille opp med da?

Godset har mistet Abdi, Johansen, Diomande og mister trolig Kamara også. Disse sto for 26 mål i fjor. I tillegg er Kovacs ryktet til LSK. Forsvinner han har de mistet spillere som sto for 32 av 66 mål. Er det liksom ingen spørsmålstegn knyttet til så store tap offensivt og en sesong der de skal forsvare gullet, noe de færreste klarer?

I fjor kunne vi tatt medalje bare med Norling. Haugesund hadde ikke en bedre stall enn oss, men en bedre trener. Har de det i år? Siden i fjor har de fleste over oss på tabellen blitt svekket, noen kraftig svekket, mens vi er styrket. Både stall og trenerteam er styrket betraktelig.


Tror ikke du skjønner. Når vi gjør det bra, overpresterer vi, når vi gjør det dårlig, gjør vi det som forventet. Det går liksom ikke an å si at vi er medaljekandidater uten at vi har desidert beste stallen i Norge, helst med dobbel dekning i alle posisjoner av Premier League kvalitet. Da er vi muligens bronsekandidater om alle andre har en dårlig sesong.

krøvel vellevold

Quote from: Jose Arrogantio on February 01, 2014, 02:23:41 AM
Quote from: krakra on February 01, 2014, 00:58:21 AM
Alle lagene har spørsmålstegn i stallene sine, og de fleste lag har ganske store spørsmålstegn på trenersiden. Jeg vil si at vi er blant de klubbene som kan være mest trygge på treneren vår. Selv om Godset er i en klasse for seg selv der.

Vi er blant klubbene som er høyaktuelle dersom ting klaffer. Og vi har fått inn en trener som gir grunn til å tro at ting klaffer. I nær alle posisjoner er det flere som kan slå til. Så vi er ikke så sårbare som enkelte skal ha det til. Det er klart at hvis Huseklepp, Orlov, Haugen, Badji, Askar og Larsen faller igjennom og verken Skaanes, Drame, Barmen eller Soko(Sokos erstatter) klarer å ta steget så vil vi slite. Men det gjelder jo samtlige klubber i hele TL. Det så vi jo da fantastiske Molde, men sin strålende stall var nær nedrykk gjennom hele vårsesongen i fjor.

Hva skjer med f.eks. med Molde hvis Sigurdasson er ødelagt av sitt opphold og ikke scorer mål, det viser seg at Chima Chukwu er en middelmådighet som overpresterte under Solskjær og Gulbrandsen viser seg å være like inneffektiv som han alltid har vært? Hva hvis det i tillegg viser seg at Berg Hestad har blitt så gammel at han ikke klarer å bidra lenger? Hva har Molde å stille opp med da?

Godset har mistet Abdi, Johansen, Diomande og mister trolig Kamara også. Disse sto for 26 mål i fjor. I tillegg er Kovacs ryktet til LSK. Forsvinner han har de mistet spillere som sto for 32 av 66 mål. Er det liksom ingen spørsmålstegn knyttet til så store tap offensivt og en sesong der de skal forsvare gullet, noe de færreste klarer?

I fjor kunne vi tatt medalje bare med Norling. Haugesund hadde ikke en bedre stall enn oss, men en bedre trener. Har de det i år? Siden i fjor har de fleste over oss på tabellen blitt svekket, noen kraftig svekket, mens vi er styrket. Både stall og trenerteam er styrket betraktelig.


Tror ikke du skjønner. Når vi gjør det bra, overpresterer vi, når vi gjør det dårlig, gjør vi det som forventet. Det går liksom ikke an å si at vi er medaljekandidater uten at vi har desidert beste stallen i Norge, helst med dobbel dekning i alle posisjoner av Premier League kvalitet. Da er vi muligens bronsekandidater om alle andre har en dårlig sesong.


Neppe. For storheter FKH og AaFK har sikkert lyst å kjempe i toppen - og Rekdal er ikke fornøyd med fjoråret, så da har vi ikke sjans på bronsen. Nei, de som kommer foran oss er:

Rosenborg - det sier seg selv
Molde - har brukt 125 millioner på nye spillere, og at Solskjær er borte gir nok en boost
Godset - har så bra stall at det ikke gjør noe om de mister de 5-6 beste spillerne
Viking - har jo vært i Sør-Afrika i vinter
AaFK - Jan Jönsson har sikkert lyst på medalje
Odd - kom jo foran oss i fjor
Haugesund - sånne klubber har vi ikke sjans mot
VIF - Rekdal er nok revansjesugen i år
Start - Mjelde har nok lyst til å gjenta gullet fra 2007.
Sogndal - tviler på at de har lyst å ende bak oss enda en gang
LSK - får nok mer ut av alle kjøpene sine nå
Ulf - har ikke noe press på seg
S08 - slo oss lett i Sarp i fjor, så vi kan ikke forvente å komme foran dem
Glimt - rir på opprykksentusiasmen
Stabæk - alltid et lag som overrasker

Jeg tipper 16.plass, og det kan fort vise seg å være optimistisk hvis man på fotballtinget i februar bestemmer seg for å utvide tippeligaen til 18 lag allerede denne sesongen.

Legg ned hele klubben!

storB

Quote from: Xminator on January 31, 2014, 22:49:31 PM
Quote from: storB on January 31, 2014, 21:28:31 PM
Quote from: Xminator on January 31, 2014, 18:51:41 PM
De har ikke akkurat byttet sideveis med Berget ut og Sigurdsson inn. Og denne trenerstaben floppet i fjor...


Forstår du hva det menes med overgangsvinner eller bare spiller du for å dempe forventningene? Vi har fått 3 spillere rett inn på førstelaget, ingen andre norske lag er pt i nærheten ergo vi er foreløpig overgangsvinner.


Så om vi følger den tankegangen, så er Sogndal overgangsvinner om de skriver ny kontrakt med Karadas, henter Grorud og Holmvik? Rett inn på førstelaget, må være overgangsvinnere de.


Morsomt. Men fortsett med å drive selvmedisinering med kaldt vann rett i blodet. Hva er egentlig gleden med å være Brann fan når det for engangs skyld er grunn til optimisme så skal man tviholde på Murphys lov argumenter?
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Kagain

Som den pessimisten jeg er så er gleden med å være Brannfan den som oppstår i det Brann ikke innfrir mine forventninger om å tape. Kanskje en sjelden god dribling eller en liten Piotr-klikking. De små tingene liksom. Når Brann derimot slår på den store stortrommen og rundjuler en annen klubb så er det også kjekt. Som når Brann vant mot Sandnes Ulf på stadion i fjor.

Det er jo slik at Norling nok er en (meget) god trener basert på det vi har hørt om han etter han ble klar for Brann. Men jeg tiltror ikke han mirakelarbeiderstatus. Det som er artig med han er at han er (litt) offensiv i hodet, og har mange flotte formuleringen. Litt showmann, om man kan si det om en trener.

Av forsterkninger har vi fått Demidov (som er en meget god stopper og ikke har noen voldsom skadehistorikk) og Orlov (Kottila-parallellene dukker opp sånn dann og vann, og det er et RBH-prosjekt som har fått Norling-støtte i etterkant) samt at en gammel helt har bestemt seg for å iføre seg branndrakten igjen. Selv er jeg skeptisk til hva Hans Tveit kan tilføre på venstrebacken, men jeg er jo åpen for at Norling tenker å bruke backene på en litt annen måte enn det Brann har gjort de siste årene, og da er vel Hans Tveit en mer stabil back på den defensive delen av spillet. I tillegg har Dramé kommet til, og det er jo en fyr som ser ut til å ha vist litt allerede. Disse ungfolene som har blitt tatt opp har jeg ikke noe særlig forhold til.

Så, i mitt stille (men pessimistiske sinn) ser jeg for meg at Demidov får en eller annen langtidskade, Skjønningen rykker inn som midtstopper, Orlov flopper, Dramé gjør det bra og blir snappet opp av en mye større klubb i sommer allerede, venstresiden på laget vår blir den reneste autostradaen da den i stor grad består i folk som fusker defensivt eller som egentlig er høyrebent.

Jeg håper derimot at ikke noen av disse tingene slår til, og da blir det morsomt å være Brann-supporter.

pidre

Håpet er der, og ein god vår kan føre til full blomstring allereie i år! Trur likevel det er mest realistisk å forvente ein mellomsesong i år, og edelt metal neste år.
Saludar a los monos!

krøvel vellevold

Quote from: pidre on February 01, 2014, 12:07:00 PM
Håpet er der, og ein god vår kan føre til full blomstring allereie i år! Trur likevel det er mest realistisk å forvente ein mellomsesong i år, og edelt metal neste år.


Vi bør i hvert fall være i medaljestriden. Kunne FKH ta medalje i 2013, bør vi i hvert fall være i nærheten i 2014...
Legg ned hele klubben!

pidre

Quote from: krøvel vellevold on February 01, 2014, 13:37:32 PM
Quote from: pidre on February 01, 2014, 12:07:00 PM
Håpet er der, og ein god vår kan føre til full blomstring allereie i år! Trur likevel det er mest realistisk å forvente ein mellomsesong i år, og edelt metal neste år.


Vi bør i hvert fall være i medaljestriden. Kunne FKH ta medalje i 2013, bør vi i hvert fall være i nærheten i 2014...


Ja så absolutt - og det er kva eg meiner med mellomsesong. Vi bør selvfølgelig være i medaljestriden, og det korresponderer berre i underkant av Norling og vår (forhåpentligvis) påtroppande styreleiar Barmen sine målsettingar.

Vi var jo faktisk tidvis i medaljestriden i 2013, kvifor skal vi ikkje være det i 2014?

For å være heilt der oppe, trur eg Norlin treng litt meir midler, eit par overgangsvindu for å rydde i stallen, i tillegg til tid før spelemønsteret sitter.
Saludar a los monos!

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Nixon

He he, klassisk Krøvel-innlegg! Alltid bekymret for laget vi skal møte i siste serierunde...:)
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on February 01, 2014, 15:43:10 PM
He he, klassisk Krøvel-innlegg! Alltid bekymret for laget vi skal møte i siste serierunde...:)


Jeg var ikke bekymret for at laget i siste runde i fjor skulle ta seriegull...  Ikke året før heller. Men vi møter jo stadig vekk et lag når de vinner serien/cupen, eller etter at seriegullet er sikret. Og det er jo spesielt ille når det skjer på dette lagets hjemmebane. Haugesund er ikke HELT urealistisk som serievinner. De har vel ikke mistet noen viktige etter serieslutt? (Til orientering: De ble BEDRE etter at Söderlund forsvant i fjor) Og dessuten har de en luring som trener.
Legg ned hele klubben!

dudo

Bangura er vel borte?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on February 01, 2014, 15:54:40 PM
Quote from: Nixon on February 01, 2014, 15:43:10 PM
He he, klassisk Krøvel-innlegg! Alltid bekymret for laget vi skal møte i siste serierunde...:)


Jeg var ikke bekymret for at laget i siste runde i fjor skulle ta seriegull...  Ikke året før heller. Men vi møter jo stadig vekk et lag når de vinner serien/cupen, eller etter at seriegullet er sikret. Og det er jo spesielt ille når det skjer på dette lagets hjemmebane. Haugesund er ikke HELT urealistisk som serievinner. De har vel ikke mistet noen viktige etter serieslutt? (Til orientering: De ble BEDRE etter at Söderlund forsvant i fjor) Og dessuten har de en luring som trener.


Men det blir høyst sannsynlig ikke Brann som kommer til å snyte Haugesund for gullet selv med en spiller eller to til. Så du får håpe noen andre lag forsterker også!:)
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on February 01, 2014, 16:39:03 PM
Quote from: krøvel vellevold on February 01, 2014, 15:54:40 PM
Quote from: Nixon on February 01, 2014, 15:43:10 PM
He he, klassisk Krøvel-innlegg! Alltid bekymret for laget vi skal møte i siste serierunde...:)


Jeg var ikke bekymret for at laget i siste runde i fjor skulle ta seriegull...  Ikke året før heller. Men vi møter jo stadig vekk et lag når de vinner serien/cupen, eller etter at seriegullet er sikret. Og det er jo spesielt ille når det skjer på dette lagets hjemmebane. Haugesund er ikke HELT urealistisk som serievinner. De har vel ikke mistet noen viktige etter serieslutt? (Til orientering: De ble BEDRE etter at Söderlund forsvant i fjor) Og dessuten har de en luring som trener.


Men det blir høyst sannsynlig ikke Brann som kommer til å snyte Haugesund for gullet selv med en spiller eller to til. Så du får håpe noen andre lag forsterker også!:)


Så du tror ikke Brann blir bedre enn Haugesund selv med en eller to spillere til?
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on February 01, 2014, 16:42:36 PM
Quote from: Nixon on February 01, 2014, 16:39:03 PM
Quote from: krøvel vellevold on February 01, 2014, 15:54:40 PM
Quote from: Nixon on February 01, 2014, 15:43:10 PM
He he, klassisk Krøvel-innlegg! Alltid bekymret for laget vi skal møte i siste serierunde...:)


Jeg var ikke bekymret for at laget i siste runde i fjor skulle ta seriegull...  Ikke året før heller. Men vi møter jo stadig vekk et lag når de vinner serien/cupen, eller etter at seriegullet er sikret. Og det er jo spesielt ille når det skjer på dette lagets hjemmebane. Haugesund er ikke HELT urealistisk som serievinner. De har vel ikke mistet noen viktige etter serieslutt? (Til orientering: De ble BEDRE etter at Söderlund forsvant i fjor) Og dessuten har de en luring som trener.


Men det blir høyst sannsynlig ikke Brann som kommer til å snyte Haugesund for gullet selv med en spiller eller to til. Så du får håpe noen andre lag forsterker også!:)


Så du tror ikke Brann blir bedre enn Haugesund selv med en eller to spillere til?


Jeg tror vi er bedre allerede nå. Det er du som tror at de kan ha sjanse på gullet.
Rød makt på Hansa

ZsoltKorcsmar

Blir meget skuffet om vi ikke klarer topp 3. Når vi yppet oss rundt 4-5 plass med Skars år etter år, bør vi ta steget opp til medaljeplass med Norling, samt at medalje-konkurrentene er svekket. Tror ikke det teller negativt at vi har hentet en forsvarssjef heller. Om Orlov er det Norling mener han er, er vi også kraftig styrket i angrep.

En ny 4-5 plass vil derfor være meget, meget skuffende.

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article7143283.ece

Da var Kalve som forventet ferdig i klubben. Går til Nest.

Synd med Kalve som aldri klarte det siste steget. Han var såvidt jeg kan huske, den av den nye talentgenerasjonen som først fikk prøve seg på A-laget i treningskamp.
Rød makt på Hansa

gladiporno

February 02, 2014, 11:20:13 AM #4889 Last Edit: February 02, 2014, 11:48:21 AM by gladiporno
Spent på hvordan Kalve gjør det i 1. divisjon. Har et høyt toppnivå etter mitt syn, men er ujevn og har noen unoter som han bør kvitte seg med. Skal ikke utelukke at han spiller i eliteserien om ett år eller to.

dudo

Quote from: gladiporno on February 02, 2014, 11:20:13 AM
Skal utelukke at han spiller i eliteserien om ett år eller to.


Bombastisk!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

gladiporno

Quote from: dudo on February 02, 2014, 11:42:12 AM
Quote from: gladiporno on February 02, 2014, 11:20:13 AM
Skal utelukke at han spiller i eliteserien om ett år eller to.


Bombastisk!


Stygt gjort å fjerne ord fra mine innlegg for å lage et morsomt poeng!

Spelaren

Quote from: gladiporno on February 02, 2014, 11:50:05 AM
Quote from: dudo on February 02, 2014, 11:42:12 AM
Quote from: gladiporno on February 02, 2014, 11:20:13 AM
Skal utelukke at han spiller i eliteserien om ett år eller to.


Bombastisk!


Stygt gjort å fjerne ord fra mine innlegg for å lage et morsomt poeng!


Hah, nice try.
Gå av.

gladiporno

Quote from: Spelaren on February 02, 2014, 11:51:27 AM
Quote from: gladiporno on February 02, 2014, 11:50:05 AM
Quote from: dudo on February 02, 2014, 11:42:12 AM
Quote from: gladiporno on February 02, 2014, 11:20:13 AM
Skal utelukke at han spiller i eliteserien om ett år eller to.


Bombastisk!


Stygt gjort å fjerne ord fra mine innlegg for å lage et morsomt poeng!


Hah, nice try.


Pics or it never happened.

Xminator

Nå er det ett stykke fra å spille i eliteserien til å være god nok for Brann...

Klaus_Brann

Viktig både for Brann og fotballen i Bergen generellt at Nest blir i 1. divisjon.
Har det kommet noe mere nytt om samarbeid med dem?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Kagain

February 03, 2014, 06:47:11 AM #4896 Last Edit: February 03, 2014, 06:49:09 AM by Røde Mor
Om det blir et samarbeid mellom dem så får man håpe at det blir mer gjennomført enn det vi hadde med Løv-Ham den sesongen de var i 1. divisjon.

Edit: eller var Løv-Ham der oppe i mer enn 1 sesong?

Lasaron

Tren på langskudd

Kagain

Hehehe. Jeg skjønnre at jeg ikke har fulgt så godt med. Jeg skammer meg litt nå.

pidre

Tim Nilsen har trent med Strømsgodset, og puttet to mål i siste treningskamp.

http://www.ba.no/sport/fotball/article7146951.ece

Saludar a los monos!

Go Up