• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treningskamper 2012

Started by Atlin, December 13, 2011, 17:13:56 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lister

Cato Hansen, uten sammenligning på andre områder, kom også til sjangser. Hvor mange mål fikk han?
Guinness - Makes you drunk

ostraume

Barmen har litt andre egenskaper enn Cato Hansen, så den er vel ikke særlig relevant.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lister

Derfor jeg skrev uten sammenligning på andre områder. Påstanden var at det å komme til sjangser betyr automatisk at du plutselig begynner å score mål.

Klart er sjangser en forutsetning for å score mål, men jeg ser det heller som mer sannsynlig at barmen har andre eller tredjeassist.
Guinness - Makes you drunk


Lister

Jeg tar veldig gjerne feil, liker barmen godt som spiller, men tror du seriøst han kommer til å stå for målene (annet enn på hodet) hvis han blir plassert på topp?
Guinness - Makes you drunk

krakra

Hvilke mål? Han kommer neppe til å bli toppscorer, men han kommer sikkert til å score mål. At han er målfarlig er en av styrkene.

Lister

Det vi så i går var at vi trengte en avslutter som kunne gjøre det lille ekstra i siste tredjedelen. Ellers var det kantspillere som gikk både inn og ut, det var gjennombruddspasninger, crossere og et par chipper i bakrom, men det lugget innenfor motstanders 16.

Jeg tror ikke barmen kan fylle den rollen, men han kan fasilitere at noen andre fyller den.
Guinness - Makes you drunk

ostraume

Barmen kan nok være "grei nok" som en Bakke i Ojo-rollen. Han har i alle fall en helt annen ro med ball en CH. Det burde gi håp om at han kan putte litt og.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Quote from: krakra on February 09, 2012, 08:43:42 AM


Han bommet i alle fall på to feite ferdigskårede sjanser i går. Så helt problemfritt er det ikke.

Men han har jo mange gode kvaliteter som kan gjøre han til en god backup for Ojo. Han  bommer jo mye han også når jeg tenker meg om... Men en ny spiss bør uansett stå på blokken til Brann. Noe det vel også gjør.
Rød makt på Hansa

krakra

Det er da ikke bare targetspissen som skal ta løp inn i boksen. Vi har en OM og to kanter som også skal utfordre forsvaret. Ojo er da heller ingen utpreget bakromsspiss. Barmen kom seg til to store sjanser og viste at han ikke har noen problemer med å skape muligheter. Han har også scoret allerede i oppkjøringer og skapt sjanser i alle kampene han har fått som spiss. Etterhvert sitter nok også avslutningene.
Han er selvsagt ikke på Ojo-nivå, men kan helt sikkert gjøre en bra jobb som spiss og også score mål. Kanskje overgår han Bakke-nivået.

Lister

Helt enig i at han fort kan bli bedre enn bakke i "bakke"-rollen og at vi kan forvente mye av Barmen, men å forvente at han skal plukke opp hansken (eller støvelen) etter Ojo når han er ute blir litt feil.

Dytter vi Barmen opp bør vi også legge om måten vi angriper på for å spille på de styrkene vi får med Barmen på topp.
Guinness - Makes you drunk

storB

Quote from: Lister on February 09, 2012, 09:39:41 AM
Dytter vi Barmen opp bør vi også legge om måten vi angriper på for å spille på de styrkene vi får med Barmen på topp.


Ja en møtende spiss, tror nok Skars er kapabel til å se det..
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

krakra

Selvfølgelig kan ikke Barmen fylle skoene til Ojo, men han kan løse mange av de samme oppgavene på en mindre dominerende måte. En spiss som kan plukke opp hansken etter Ojo kommer vi ikke til å hente. Det er bare å glemme. Barmen er nok to-tre hakk opp fra Labukas.

Markmus

Quote from: Xminator on February 09, 2012, 06:43:27 AM
I følge BA får Niasse neppe kontrakt. Om han ikke krever for mye lønn, og ikke har vist dårlige holdninger - eller Brann har en kanin helt utenom det vanlige i hatten - så tror jeg det kan være en feil avgjørelse.


Hva faen.
Ka du ve?

krakra

enkeltpersoner gjør det bra. Det jeg syns er mest positivt er at vi knapt slo langballer i det hele tatt i går. Vi prøver å skape sjanser gjennom oppbyggende angrepsspill og klarer til tider å skape mye. Det er også positivt at det er Haugen og Sævarsson som scorer, ikke bare Ojo. Det viser tegn på at vi begynner å få et spill der man ikke er avhengige av at Ojo lager mål på egenhånd. Seks mål på fem kamper er godkjent, ikke mer. Motstanden har ikke vært allverdens. Men vi har seks forskjellige målscorere og viser at vi har flere spillere som kan score og et spill som gjør at vi har flere strenger å spille på enn Ojo.

Men, som sagt, det er jo bare treningskamper, mot varierende motstand. Likevel så ser jeg en forbedring i oppbyggingen av angrepsspillet. Det er ikke så ensformig som i fjor og hvis man gjør det i treningskampene tilsier det jo at man ønsker å jobbe med det foran de tellende kampene. Så får vi håpe at laget og treneren ikke feiger ut når alvoret kommer og går tilbake til Ojo-poling.

Ojo har for øvrig vært småslapp så langt i år, men langt bedre enn i fjor på samme tid og både scoringen hans i Tyrkia og assisten i går var det høy klasse over.

Forventer mye spilletid for Barmen i år. Gutten har vært bunnsolid i alle kampene han har spilt og fremstår for øyeblikket som første backup både som spiss og DM.

Nixon

Quote from: Nixon on February 09, 2012, 08:54:48 AMMen en ny spiss bør uansett stå på blokken til Brann. Noe det vel også gjør.


Eller kanskje ikke. BT skriver at Brann neppe har råd til å hente ny spiss. Det ser ut til at Brann må velge mellom spiss og en høyrekant, og de har valgt høyrekanten som Niasse prøvespilte for i år.

Jeg ser ellers at Doddo vil ha Niasse.
Vet ikke om det er et godt eller dårlig tegn for senegaleseren...
http://fotball.bt.no/blogg/doddo/article223554.ece
Rød makt på Hansa

krakra

Har alltid ment at en brukbar backup for Ojo er nesten like viktig som en ny høyrekant, og at hvis en ny høyrekant skal prioriteres må han være kvalitet fordi vi har mange middelmådige høyrekanter allerede.

Men nå tror jeg Barmen vil funke som en "ok" backup på topp. Litt bedre enn Haugsdal. Det er ikke akkuart gullutvalg på topp, men jeg tror heller ikke Ojo vil være uaktuell så mye. Det er bare viktig at vi har noen som gjør at vi ikke er totalt hjelpesløse på topp når Ojo ikke spiller, og det tror jeg Barmen kan gjøre.

Så da bør høyrekant prioriteres, og han bør være kvalitet. Veldig usikker på om Niasse er det. Ikke like imponert over ham i går som alle andre tydeligvis. Skal han hentes må man være trygge på at han har  holdningene og innstillingen som trengs for å vokse i rollen, og stabilisere seg på toppnivået han viste i går.

Dunkin

Det virker som om Barmen har tatt noen steg og vi kan forvente flere innhopp fra den karen denne sesongen, men han virker veldig lite målfarlig det jeg har sett av han. Vi er alt for sårbare på spissplassen. Det gikk fint i fjor, men en skade på Ojo over lengre tid vil være katastrofalt. Han er den desidert viktigste spilleren i klubben p.d.d. siden vi ikke har noen som i nærheten kan fylle hans rolle som både oppspillspunkt og målscorer. Ideelt sett burde vi fått inn to nye spillere, men hvis det bare blir én, håper jeg det blir en spiss.

krakra

Han er nå en av seks målscorere så langt denne oppkjøringen, kommer bra til sjanser og har vært blant de 2-3 mestscorende på andrelaget både i år og i fjor. Så jeg er ikke enig i at han ikke er målfarlig.

Som sagt før. Det er utopisk å tro at vi finner en spisss som gjør at vi ikke blir kraftig svekket ved en langtidsskade på Ojo. Ojo er suverent førstevalg, og en spiss som kan true det vil koste veldig mye. En eventuelt ny spiss må rett og slett bare innfinne seg med å sitte på benken i 25-28 kamper og det er begrenset hvor gode spillere som er villig til det.

Huff

Ojo er såpass god at han -eller backupen- bør selges umiddelbart dersom vi finner en Ojobackup som holder det samme nivået. Vi kan selvsagt ikke en spiller på Ojonivået på benken. Dersom Barmen er en mer bevegelig Bakke light høres dette strålende ut for meg.

Nixon

Quote from: krakra on February 09, 2012, 15:07:54 PMSå da bør høyrekant prioriteres, og han bør være kvalitet. Veldig usikker på om Niasse er det. Ikke like imponert over ham i går som alle andre tydeligvis. Skal han hentes må man være trygge på at han har  holdningene og innstillingen som trengs for å vokse i rollen, og stabilisere seg på toppnivået han viste i går.


Nei, det er stor forskjell på om han hentes for å være førstevalg på høyrekanten, eller som talent som får litt tid på å akklimatisere seg. Jeg er også veldig usikker på om han er klar for å starte på høyrekant mot Rosenborg og at han skal prestere jevnt utover i sesongen.
Rød makt på Hansa

Gulløl

February 09, 2012, 17:44:35 PM #621 Last Edit: February 09, 2012, 17:46:06 PM by Gulløl
Hvor bra var egentlig FKF laget som Brann møtte i går ? Etter min mening en del dårligere en fjorårets Løv-Ham lag og et lag som trolig pr. i dag holder middels 2 divisjons standard. Mange unge spillere med lite erfaring. En nøkkelspiller som Arve Walde som spilte 67 min har nettopp begynt å trene igjen (sa han til BA for et par dager siden), grenser for mye en kan yte da. Brann fikk briljere og flere spillere fikk vise gode prestasjoner, men det blir langt tøffere når eliteseriemotstanderne står på motsatt banehalvdel. Det er heldigvis god motstand i de fire siste treningskampene mot Lillestrøm, Sarpsborg, Tromsø og Stabæk. Da vil nok Brann begynne å toppe laget mer og vi får bedre svar på hvor bra årets Brann lag egentlig er.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Jeg synes Fyllingsdalen var svake. Utover i 2. omgang fikk Brannspillerne lov til å holde på ballen uten særlig press. Da er det faktisk ikke så vanskelig å imponere. Litt synd at Brann ikke fant bedre motstand.

ostraume

Ja, de burde helt klart fått hanket inn Nest i år og.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Huff

Quote from: krakra on February 09, 2012, 13:00:24 PM
Likevel så ser jeg en forbedring i oppbyggingen av angrepsspillet. Det er ikke så ensformig som i fjor og hvis man gjør det i treningskampene tilsier det jo at man ønsker å jobbe med det foran de tellende kampene.


Mest positive jeg har lest sålengt i år- håper på spillemessig bedre tider.

roaldinho

Man må ikke glemme at FKF har et nytt lag. Tenker på at det er nye spillere, spillere fra to forskjellige klubber blir flettet sammen og skal fungere som et lag. Samtidig har de nye spillere fra andre klubber.  Sånne ting tar tid, og det blir en prøvelse for dem denne sesongen.
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

gladiporno

Quote from: ostraume on February 09, 2012, 18:46:50 PM
Ja, de burde helt klart fått hanket inn Nest i år og.


Per dags dato hadde de trolig vært en bedre motstander.

Lister

Tror nok kampen var minst like mye for FKF sin del som for Brann sin del, om ikke mer.

Uansett hvordan kampen foreløp seg er det viktig for klubben å prøve å få det samme forholdet som var mellom Brann og Løv-Ham.
Guinness - Makes you drunk

Nixon

Det er klart at vi skal se prestasjonene i sammenheng med motstanderen. Brann stilte f.eks. to relativt jevngode lag de to omgangene, mens kvaliteten på FKF dalte en god del i andre. De puttet f.eks. innpå noen småunger på slutten.

Men nå det er sagt har jeg utallige ganger sittet i Vestlandshallen i januar/februar og sett Brann slite mot tilsvarende motstand. Sammenlignet med det var kampen absolutt oppløftende.
Rød makt på Hansa

gladiporno

Et sentralt problem med spill mot så svak motstand som det Fyllingdsdalen-laget, er at det er svært vanskelig å vurdere kvaliteten på våre spillere utifra prestasjoner i kampen. Vi vet nå at Niasse er i stand til å gjøre litt fikse ting på banen, men hadde han klart det samme hvis han hele tiden møtte motspillere som presset ham på en aggressiv måte? Fyllingsdalen virket veldig uinteresserte spesielt i 2. omgang og bød Brannspillerne svært lite motstand.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lister

Gir en god faen i resultatet, bare vi får se lovende takter.

Balltap bekymrer meg heller ikke, det er ting som fint kan gå seg til fremoversesongen, men håper å se tenning og et sultent lag som viser mer av de positive tendensene som har vært i de andre treningskampene til nå.
Guinness - Makes you drunk

Nixon

Rød makt på Hansa

Huff

Quote from: Nixon on February 22, 2012, 11:20:21 AM


Toppet lag. Er på jobb under kampen i morgen og setter pris på gode sammendarag fra forummedlemmer. Stoler hjaffal ikke på det en kan lese i bt og ba,

Hatleking

Quote from: Huff on February 22, 2012, 12:01:10 PM
Quote from: Nixon on February 22, 2012, 11:20:21 AM


Toppet lag. Er på jobb under kampen i morgen og setter pris på gode sammendarag fra forummedlemmer. Stoler hjaffal ikke på det en kan lese i bt og ba,


Nesten. Askar eller Niasse blir vel fast høgrekant?

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

nero

February 22, 2012, 13:14:05 PM #636 Last Edit: February 22, 2012, 13:15:44 PM by nero
Quote from: Huff on February 22, 2012, 12:01:10 PM


Toppet lag. Er på jobb under kampen i morgen og setter pris på gode sammendarag fra forummedlemmer. Stoler hjaffal ikke på det en kan lese i bt og ba,


Er vel ikke helt toppet lag så lenge Mjelde starter, ;D men Askar kommer vel inn for Mjelde i andre omgang, og vil nok også være i startoppstillingen til seriestart.
Lions led by donkeys.

osoerli

blir spanande med tilnærma toppa lag mot LSK.  Eg ville kanskje ha starta med dei litt usikre korta og så heller skifta ut til toppa etterkvart.
LSK er vel eit av dei laga som har forsterka mest.  Denne kampen blir ein god test på nivået.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Klaus_Brann

Quote from: dudo on February 22, 2012, 12:51:36 PM
Askar, garantert.


Det er nok nærliggende å tro at han får spille mest, men hvis Niasse stabiliserer seg kan han fort ta den fra Askar.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

gladiporno

Hvorfor er ikke Grønner og Skaanes i kamptroppen?

dudo

Quote from: Klaus_Brann on February 22, 2012, 16:41:34 PM
Quote from: dudo on February 22, 2012, 12:51:36 PM
Askar, garantert.


Det er nok nærliggende å tro at han får spille mest, men hvis Niasse stabiliserer seg kan han fort ta den fra Askar.


Jeg har følelsen av at Askar i veldig stor grad er Skarsfjords mann, og kommer til å få alle sjansene han trenger - og mer til.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Enig, men hvis Bentley fortsetter å floppe er det ikke umulig at Niasse satses på der. Er heller ikke utenkelig at han står fremst, eller iallefall langt frem, som backup i alle de fire fremste posisjonene. For Skaesfjord virker giret på ham og

Nixon

Quote from: gladiporno on February 22, 2012, 16:57:58 PM
Hvorfor er ikke Grønner og Skaanes i kamptroppen?


Fordi de ikke reiser nedover før neste uke.
Rød makt på Hansa

gladiporno

Quote from: Nixon on February 22, 2012, 17:14:52 PM
Quote from: gladiporno on February 22, 2012, 16:57:58 PM
Hvorfor er ikke Grønner og Skaanes i kamptroppen?


Fordi de ikke reiser nedover før neste uke.


Ja, det stemmer at de reiser på lørdag.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Brann møter et bortimot toppet LSK lag som stiller 4-4-2:

                                     Sead Ramovic

Jesper Westerberg - Isak Scheel - Frode Kippe -  Stian Ringstad

Palmi Rafn Palmason - Ruben Gabrielsen - Guy Roger Toindouba - Mathis Bolly

                     Johan Andersson - Fredrik Gulbrandsen


Benken: Stefan Logi Magnusson, Steinar Pedersen, Effiom Otu Bassey, Erling Knudtzon, Erik Midtgarden, Ohi Omoijuanfo, Nicolay Solberg, Marius Høibråten, Johan Kolbjørnsrud.

Björn Bergmann Sigurdarson er ikke med. Han står over av samme grunn som på mandag. En liten kjenning som gjør at man ikke ønsker å ta noen sjanser. Spares derfor.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Markmus

Ang. Sead Ramovic.

Jeg så på ManC - Porto i går. Herregud så lik Vitor Pereira (Porto-treneren) er Ramovic. Tror nok faren deres har føket rundt og lekt seg med snabelen her og der :P

Ka du ve?

Klaus_Brann

Quote from: Gulløl on February 23, 2012, 11:41:32 AM
Brann møter et bortimot toppet LSK lag som stiller 4-4-2:

                                     Sead Ramovic

Jesper Westerberg - Isak Scheel - Frode Kippe -  Stian Ringstad

Palmi Rafn Palmason - Ruben Gabrielsen - Guy Roger Toindouba - Mathis Bolly

                     Johan Andersson - Fredrik Gulbrandsen


Benken: Stefan Logi Magnusson, Steinar Pedersen, Effiom Otu Bassey, Erling Knudtzon, Erik Midtgarden, Ohi Omoijuanfo, Nicolay Solberg, Marius Høibråten, Johan Kolbjørnsrud.

Björn Bergmann Sigurdarson er ikke med. Han står over av samme grunn som på mandag. En liten kjenning som gjør at man ikke ønsker å ta noen sjanser. Spares derfor.


Det er ikke mange igjen fra LSK 2011 vs LSK 2012.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Lister

De har vel mer eller mindre kjøpt et helt nytt lag
Guinness - Makes you drunk

Gepard

February 23, 2012, 14:51:58 PM #649 Last Edit: February 23, 2012, 14:53:35 PM by Gepard
Noen flere som har problemer med innlogging på tv2sumo -livesenteret ?

glem det, funker nå ;)

Go Up