• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stallen 2018 - status

Started by Xminator, October 07, 2011, 10:26:05 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

OmOssSjølOgHansaøl

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

dudo

Larsen kan helt fint spille i tospann med Huse eller Pusic. Det kan fort være bedre enn alternativet.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Slik jeg ser det mangler benken en hodespiller. Da hadde vi hatt ett alternativ som innbytter der Hassan demmet opp for Grindheim, når en del av de andre lagene begynner å lempe ball. Eller vi jager mål på slutten og noen må gjøre jobben slik Per-Ove gjorde i gode gamle dager.

Hatleking

Dramé som kjem, er vel ein god hovudspelar.

Eg håpar at Zsolt vert solgt, og at me  hentar ein ny stoppar. Det er ein del gode alternativ berre herfrå:


- Bangura (FKH). 25 år. Me var jo ikkje langt frå å hente han då me gjekk for Torp, men Bangura gjekk då for Haugesund. Etter litt varierande spel, har han blitt satsa på som midtstoppar. Der har han prestert godt, og for dei lokale supportarane er han ein av dei desidert beste midtstopparane. Han har vel nekta å signere ny kontrakt, og den han har no går ut etter sesongen (trur eg). Eit bra og då billeg alternativ etter sesongen.

- Rogne (Celtic). 22 år. U21-stoppar. Har tidlegare spelt mykje for Celtic, men no er det mykje meir benkesitjing. I Europa-kampane har det som regel vore tribune. Han òg har vel kort tid attende av kontrakten sin, og klubbar som AIK har vore interessert. Dersom me presterar bra denne sesongen, er det vel ikkje heeilt utopisk å håpe på han. Både Molde og Rosenborg har bra med stopparar.

- Valsvik (SIL). 19 år. Til trass for den låge alderen, har Valsvik allereie fått mykje erfaring. Han er robust, kompromisslaus og vanskeleg å møte. Eit svært stort talent som gjerne kan bli den neste store eksporten frå Sogndal. Han har vel kontrakt, så å løyse han frå den kjem nok gjerne til å koste.

- Semb Berge (Odd). 23 år. Var heilt i toppen blant midtstopparar i fjor og storspelte i kampen mot Rosenborg. Han kjem heilt sikkert til å starte for U21-Noreg i EM og spele mykje der. Er den 'heitaste' stopparen i Tippeligaen akkurat no. Molde prøvde seg på eit 2-millionarsbod. Her må nok ein by over fem for å ha sjanse. Skal ein 'sprenge' banken på ein spelar, er gjerne dette han.

- Tollås Nation (Aafk) 22 år. Møringen er ein solid midtstoppar som ikkje har nokon svakheiter. Har av og til hatt litt konsentrasjonssvikt, men har luka vekk det verste no. Dette er kanskje ikkje det mest realistiske valet i og med at Aafk nok kjem til å vera litt i vinden i år. I tillegg går ikkje denne mannen gratis. Han er nok eit hakk under Berge kvalitetsmessig.

- Duré. (FFK) 20 år. Han har vore eit stort talent lenge og har spelt litt Tippeliga for austlandsklubben. Uheldigvis har han vore ein del skadeplaga og har hatt ein stor skade som har øydelagd førre sesong. Får han orden på det og presterar i Adeccoen, kan han kanskje vera aktuell. Det er litt vanskeleg å seie kor god han er og kan bli grunna skader, men potensialet er i utgangspunktet høgt. Det er sjølvsagt òg eit stort pluss at han er lokal.

Det er rett og slett mykje spanande på midtstopparfronten. Det Brann treng, er økonomi og initiativ.

storB

Er ikke mange på den listen som Wangberg står tilbake for, og bak ham har vi Grønner som vell kanskje har størst potensial av de alle!!
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Gulløl

Mange mente at Wangberg var vår beste forsvarsspiller i fjor høst. Han bør overta plassen til Korcmar  fortest mulig, helst allerede mot Rbk. Har tro på at han og Jonsson på sikt vil gjøre det bedre en Korcsmár/Jonsson.

Korcsmár er et merkelig fenomen, hans beste tid i Brann var den første tiden, siden den gang har utviklingen hans hatt en jevn svakt fallende kurve. Skulle neste tro at mer erfaring og rutine skulle hjelpe på for en slik ung spiller, men nei ikke i dette tilfellet. Korcsmár sa nei til ny kontrakt for en tid tilbake, nå bør Brann være smarte og vente til langt ut på høsten før de eventuelt gir han et nytt tilbud om forlengelse (om han har prestert). Brann bør ikke på nåværende tidspunkt låse den siste "ledige" midtstopperplassen for 2014 sesongen. Er ganske sikker på at om Brann nå hadde fått et tilbud om å selge han for den summen de gav for han vil de solgt.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

osoerli

Med den unge stallen Brann har no bør dei også vera gode borte på kunstgras, ..eller?......
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Huff

Quote from: Gulløl on March 19, 2013, 10:26:02 AM
Mange mente at Wangberg var vår beste forsvarsspiller i fjor høst. Han bør overta plassen til Korcmar  fortest mulig, helst allerede mot Rbk. Har tro på at han og Jonsson på sikt vil gjøre det bedre en Korcsmár/Jonsson.


Enig i at Wangberg kanskje var den beste stopperen i fjor høst, om en ser bort fra Grønner som bare spilte en kamp. Når dette er sagt var Jonsson svak etter han kom tilbake fra skade nr.2 or Korken var et eneste stort spørsmålstegn når det kom til taktiske valg. Jeg er ikke overbevist om at Wangberg er god nok for førsteelveren til et medaljelag, og jeg synes førsteellveren vår har tilnærmet medaljekvalitet i de fleste ledd foruten på stopperplassen. Taktisk og mentalt virker Wangberg meget bra, men jeg er ikke imponert over verken de fysiske eller tekniske ferdighetene hans, jeg er heller ikke det voldsomme potensialet og tror Grønner har en langt mer spennende karriære foran seg om han satses på. Uten å være etterpåklok (for jeg mente i aller høyeste grad at han skulle vært hentet) synes jeg det var en idiotisk beslutning å ikke gå for Dure.

Jeg er definitivt ingen tilhenger av ubalanserte staller, og vi har nok av stoppere, men jeg vil likevel ha en mann inn her, for dersom Bentley-pengene samt resten av Ojo-pengene brukes på en skikkelig stopper -med fart- synes jeg elleven ser virkelig bra ut. Helst skulle en jo solgt Korken, men tror dette blir vanskelig.



Nixon

Brann kan jo fryse ut Zsolt. Selvsagt kun etter en sportslig totalvurdering...:)
Rød makt på Hansa

Hatleking

Lite lurt då me faktisk kan få pengar for han om me er heldige. Eg forstod at innlegget ditt var ironisk, men hypotetisk sett hadde me vel ikkje hatt godt av enda ei personalsak.

dragn

Quote from: Hatleking on March 19, 2013, 17:58:51 PM


Vi har jo Huse, Pusic, Finne og Larsen som alle bekler spissrollen godt. I tillegg spilte Nordkvelle hengende spiss i enkelte treningskamper, og Drame kommer til høsten. Og ikke glem at med Drame så kan vi gå tilbake til en targetspiss. Tror ikke det blir ubalansert om vi investerer i en ny midtstopper/back.

kabelmann

Quote from: Nixon on March 19, 2013, 18:02:17 PM
Brann kan jo fryse ut Zsolt. Selvsagt kun etter en sportslig totalvurdering...:)


Problemet er bare at fyren er såpass sympatisk at folk kunne få seg til å tro at Brann var den store stygge ulven - hvilket de selvfølgelig umulig kan være. Og hvor mye penger vil det være igjen å handle for etter nok en gigantisk hold kjeft-pakke?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krakra

Nå er mitt inntrykk at problemet ligger i innstillingen og det mentale hos stopperne. De virker passive, usikre og puslete. Jeg tror at Wangbergs agressivitet og vinnerskalle vil gjøre mye for dagens forsvar. Så får Zsolt ta noen runder på benken og forsøke å kjempe seg tilbake inn på laget. Klarer han det får vi kanskje en mer selvsikker Zsolt tilbake?

gladiporno

Quote from: dragn on March 19, 2013, 18:30:08 PM
Quote from: Hatleking on March 19, 2013, 17:58:51 PM


Vi har jo Huse, Pusic, Finne og Larsen som alle bekler spissrollen godt. I tillegg spilte Nordkvelle hengende spiss i enkelte treningskamper, og Drame kommer til høsten. Og ikke glem at med Drame så kan vi gå tilbake til en targetspiss. Tror ikke det blir ubalansert om vi investerer i en ny midtstopper/back.



Dramé kommer ikke til høsten. Begynner å bli en sannhet denne misforståelsen.

Belfort

En stopper bør i aller høyeste grad kjøpes inn. Vi har riktignok 4 stoppere men ingen er i nærheten av den kvaliteten som vi bør ha. En spiller med spisskompetanse som f.eks hurtighet bør stå høyt på listen

Kjell249

Quote from: Nixon on March 19, 2013, 18:02:17 PM
Brann kan jo fryse ut Zsolt. Selvsagt kun etter en sportslig totalvurdering...:)

Ikke utenkelig at de prøver det hvis Zsolt løper til bergenspressen med negativt "anonymt" oppgulp mot treneren og klubben generelt, og starter en underskriftskampanje for å bli spillende trener og fus i alt:)
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Xminator

A-stallen oppdatert, lagt til B-liste. Larsen flyttet til midtbanen der han ser ut til å etablere seg. Det er en mye klarere A-stall nå. Det begynner å nærme seg dobbel dekning med spillere som ikke flyttes mellom posisjoner, unntaket er backene, men Fakiri skal vel dekke begge. Avklaring på kontrakene til Finne og Sævarsson ville gjort at Brann var i veldig god posisjon før 2014. Da ville det vert så få spillere i avgang at vi kunne begynt å snakke om kontinuitet igjen - og på en stall som begynner å få bredde, men nok fortsatt mangler stjernene (i form).

Xminator


Xminator


aleksanderhjelleseth

Er det noen som vet hva som er gale med Kasper Skaanes? Vet han er skadet, men ikke hvilke skade og hvor lenge han er ute. Anyone? Virker som en spennende spiller eg gjerne ser mer av.

Xminator

Så var det denne kontrakten Finne...

aleksanderhjelleseth

Ja denne kontrakts floken til Finne er lei. Sitter faktisk med en følelse av at han kommer til å gå til en annen klubb ved kontraktsslutt. Det virker ikke som han tenker på noe annet enn seg selv. Lojalitet er nærmest et fremedord for dagens ungdom. Eg husker da eg var ung.....Da tatoverte de kontraktene inn i ribbeina, livstidskontrakt over hele fjølen, men det var den gang....

krakra

Var han ikke lojal da han vraket Molde og Nederland til fordel for oss i fjor?

aleksanderhjelleseth

Eneste eg vet er at eg hadde gjort som Haugen, signert en bedre og lengre kontrakt, og kost meg med fotballen i ro og fred. Det kontraktsmaset er det ingen som er tjent med. Skjønner ikke tankegangen hans, eller eg skjønner det, men forstår det ikke. Visst han er god nok, kan ingenting stoppe han fra å spille spiss for oss i nåtiden og i fremtiden. Skarsfjord har troen på å introdusere unge spillere litt etter litt inn i TL, dette er ok. Baard er 18år, han bør ha litt tolmodighet. Håper uansett at han blir og at ting ordner seg. Håper talentsatsingen bidrar til penger i kassen, ikke til bosman og egen fortjeneste.

Hatleking

Quote from: krakra on May 26, 2013, 22:34:33 PM
Var han ikke lojal da han vraket Molde og Nederland til fordel for oss i fjor?


Var det ikkje slik at han skulle gå etter det beste sportslege tilbodet? Viss han går no, så vil eg ikkje akkurat kalle han lojal.

krakra

Quote from: aleksanderhjelleseth on May 26, 2013, 23:07:50 PM
Eneste eg vet er at eg hadde gjort som Haugen, signert en bedre og lengre kontrakt, og kost meg med fotballen i ro og fred. Det kontraktsmaset er det ingen som er tjent med. Skjønner ikke tankegangen hans, eller eg skjønner det, men forstår det ikke. Visst han er god nok, kan ingenting stoppe han fra å spille spiss for oss i nåtiden og i fremtiden. Skarsfjord har troen på å introdusere unge spillere litt etter litt inn i TL, dette er ok. Baard er 18år, han bør ha litt tolmodighet. Håper uansett at han blir og at ting ordner seg. Håper talentsatsingen bidrar til penger i kassen, ikke til bosman og egen fortjeneste.
Skarsfjord forsiktige tilnærming til ting virker ikke å skape det helt store. Noe bra, men ikke det helt store. Finne er et av de største spisstalentene TL har sett på en stund. Naturlig at han er nøye på valgene sine.

dudo

Quote from: Hatleking on May 26, 2013, 23:11:35 PM
Quote from: krakra on May 26, 2013, 22:34:33 PMVar han ikke lojal da han vraket Molde og Nederland til fordel for oss i fjor?

Var det ikkje slik at han skulle gå etter det beste sportslege tilbodet? Viss han går no, så vil eg ikkje akkurat kalle han lojal.

Men hvor lojal er Brann? Personlig mener jeg det Bård har vist på lite spilletid viser at han skulle fått mer, både fra start og som innbytter. Det er rimelig innlysende for meg at grunnen til den korte kontrakten i fjor var fordi han tvilte på om han kom til å få spille, og det kan vi få svi for nå. Han ga oss en sjanse til, og jeg er ikke sikker på om han er fornøyd. Når det er sagt er jeg overbevist om at en lenge kontakt med Brann er det overlegent beste sportslige valget for han.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

StuckedPaaOstlandet

Han gidder ikke signere visst han presterer men fortsatt ikke får spille mange kamper. Om han får tilbud fra en bedre liga som f. eks i Nederland og de gir utrykk for like mye spilletid som vi gir han velger han nok det. Men om han får spille relativt fast nå fremover burde han signerer ny kontrakt med Brann.

Hatleking

Quote from: dudo on May 26, 2013, 23:38:07 PM
Quote from: Hatleking on May 26, 2013, 23:11:35 PM
Quote from: krakra on May 26, 2013, 22:34:33 PM
Var han ikke lojal da han vraket Molde og Nederland til fordel for oss i fjor?


Var det ikkje slik at han skulle gå etter det beste sportslege tilbodet? Viss han går no, så vil eg ikkje akkurat kalle han lojal.


Men hvor lojal er Brann? Personlig mener jeg det Bård har vist på lite spilletid viser at han skulle fått mer, både fra start og som innbytter. Det er rimelig innlysende for meg at grunnen til den korte kontrakten i fjor var fordi han tvilte på om han kom til å få spille, og det kan vi få svi for nå. Han ga oss en sjanse til, og jeg er ikke sikker på om han er fornøyd. Når det er sagt er jeg overbevist om at en lenge kontakt med Brann er det overlegent beste sportslige valget for han.


Ville Finne ha lengre kontrakt? Eg har ikkje heilt kontrollen på kven som ville kva i den saka der. På kva måte kan klubben vera lojal til Finne? Det blir å snu det litt på hovudet. Det er ikkje klubben som skal krype og knele for ein ung bergensar. Han fekk 70 minutt i dag og får bra med speletid i kvar kamp no. Eg ser ikkje kva klubb som skal gje han meir speletid med mindre han vil trappe ned eit hakk. Det vil han nok naturlegvis ikkje.

Hatleking

Stallstatus:

                                        Piotr
Sævarsson - Zsolt - Jonsson/Gjesdal/Grønner - Demir/Fakiri
Askar - Haugen/Sokolowski/Barmen - Badji - Larsen/Nordkvelle
                     Huseklepp - Pusic/Finne

Dette har vel vore status så langt. Piotr, Zsolt, Sævarsson, Askar, Badji og Huseklepp spelar alt, medan resten har ein god konkurranse og har blitt rullert på. Eg trur det er viktig med konkurranse i dei fleste plassar. Akkurat keeperplassen er sjølvsagt Piotr sin, men det er litt betenkeleg at ein som Askar spelar alt uansett prestasjonar. Det kjem sjølvsagt an på alternativ - når Skaanes er skada, er det rett og slett ikkje nokon utfordrarar.

Eg synst at Pusic var betre i går enn på lenge. Han var meir aggresiv - noko han òg var i Fredrikstad-perioden. Forhåpentlegvis fortset han slik.

Me har ein tynn stall, og forsterkningar bør absolutt vurderast. Ein kantspelar og ein midtbanespelar er nok preferabelt. Haugen var god i går, men har vore variabel og ofte ganske svak på bortebane. Det beste hadde vore ein som er god nok til å spele atmed Badji - men òg i Badji si rolle.

Skal ein ha der som kan bidra frå første stund, kjem det til å koste. Spelarar som Stefan Johansen, Ulvestad og Remi Johansen hadde vore svært gode folk der - men er vel beklaglegvis lite realistiske.

Går ein for ein som kan bli svært god i framtida, bør me sjå til Aursnes i Hødd. Ein ung, lovande midtbanespelar som er god i alle spelets faser. Det treng ikkje vera ei veldig dyr løysing heller.

Av kantar så hadde Moi på Sarpsborg vore ganske så perfekt. I vårt 4-4-2-system hadde han nok blitt ein ganske offensiv ving, men det hadde gått greitt. Huseklepp og Larsen er offensive dei òg. Moi kan òg ta ei slags fri spissrolle og har eit stort videresalspotensial. Eit rimeleg perfekt kjøp av Brann i så fall.

Eit anna alternativ kan vera Riku Riski.

dudo

Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 00:12:34 AM
Quote from: dudo on May 26, 2013, 23:38:07 PM
Quote from: Hatleking on May 26, 2013, 23:11:35 PM
Quote from: krakra on May 26, 2013, 22:34:33 PM
Var han ikke lojal da han vraket Molde og Nederland til fordel for oss i fjor?


Var det ikkje slik at han skulle gå etter det beste sportslege tilbodet? Viss han går no, så vil eg ikkje akkurat kalle han lojal.


Men hvor lojal er Brann? Personlig mener jeg det Bård har vist på lite spilletid viser at han skulle fått mer, både fra start og som innbytter. Det er rimelig innlysende for meg at grunnen til den korte kontrakten i fjor var fordi han tvilte på om han kom til å få spille, og det kan vi få svi for nå. Han ga oss en sjanse til, og jeg er ikke sikker på om han er fornøyd. Når det er sagt er jeg overbevist om at en lenge kontakt med Brann er det overlegent beste sportslige valget for han.


Ville Finne ha lengre kontrakt? Eg har ikkje heilt kontrollen på kven som ville kva i den saka der. På kva måte kan klubben vera lojal til Finne? Det blir å snu det litt på hovudet. Det er ikkje klubben som skal krype og knele for ein ung bergensar. Han fekk 70 minutt i dag og får bra med speletid i kvar kamp no. Eg ser ikkje kva klubb som skal gje han meir speletid med mindre han vil trappe ned eit hakk. Det vil han nok naturlegvis ikkje.


Det er ikke snakk om å krype og knele, men om å samarbeide. Vi kan ikke forvente at en sånn spiller blir i klubben uten å få spille.  Det må gå begge veier. Og bra med spilletid? Dette var hans tredje kamp for året med mer enn en halvtime på banen. Altså har han spilt mer enn 1/3 i 1/3 av kampene. Jeg blir ikke overrasket om han ikke er fornøyd, og ihvertfall ikke om han føler seg forfordelt overfor Pusic.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Finne har fått så mye spilletid som han kan forvente. Det er lederenes ansvar å holde ham igjen så han faktisk har en karriere om 5 år også.

dudo

Quote from: Xminator on May 27, 2013, 10:53:55 AM
Finne har fått så mye spilletid som han kan forvente. Det er lederenes ansvar å holde ham igjen så han faktisk har en karriere om 5 år også.


Ingen kan forvente spilletid. Poenget mitt er at han har gjort seg FORTJENT til mer. Spissene våre har levert elendig, mens Finne har levert to mål på 256 min. Han er heller ikke borte vekk i banespillet - ihvertfall ikke i en slik grad at han utmerker seg. Tar man med cupen er han vår soleklare toppscorer, ser man på minutter pr mål er han soleklart mest effektiv - og da han kom inn mot TIL satt han umiddelbart fart i angrepet.

Finne har i mine øyne ikke fått i nærheten av den tiden han fortjener, og er han av samme oppfatning er det hans soleklare rett til å ta med i betraktningen om hvor han skal spille neste år.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Hatleking

Finne har vist glimt, men han er framleis ustabil. Guten har gradvis kome seg også i banespelet, men er ofte der usynleg. Til dømes var han usynleg før målet i går og forholdsvis usynleg etter òg. Finne får nok av speletid til å prestere og gjere seg fortent til plassen. Han får òg meir og meir speletid - og ingenting tyder på at han ikkje vil gjere det også framover.

krakra

Er de andre spissene så fordømt stabile da? På et akseptabelt nivå that is. To mål på to starter. Jeg syns det er ganske stabilt jeg. Ganske åpenbart at han fortjener å spille fast fra start nå.

Så må du gjerne påstå at ingenting tyder på at han ikke vil få mer og mer spilletid. Så kan jeg påstå at alt tyder på det. Så er vi like langt.

Hatleking

Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:29:30 AM
Er de andre spissene så fordømt stabile da? På et akseptabelt nivå that is. To mål på to starter. Jeg syns det er ganske stabilt jeg. Ganske åpenbart at han fortjener å spille fast fra start nå.

Så må du gjerne påstå at ingenting tyder på at han ikke vil få mer og mer spilletid. Så kan jeg påstå at alt tyder på det. Så er vi like langt.


Eg kan dra fram at han har fått meir og meir speletid. Han starta både kampen mot Aalesund og Sarpsborg - to av dei tre siste kampane.

dudo

Når vi kan gi Pusic 12 starter på rad kan vi gi Finne tre. Den er enormt grei.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Hatleking

Ja, eg trur nok at dei fleste er einig i at Finne burde hatt meir tillit tidlegare. Like fullt må ein sjå framover, og Skarsfjord har omsider vist at heller ikkje Pusic er freda.

dudo

Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:41:47 AM
Ja, eg trur nok at dei fleste er einig i at Finne burde hatt meir tillit tidlegare. Like fullt må ein sjå framover, og Skarsfjord har omsider vist at heller ikkje Pusic er freda.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Finne får selvfølgelig spiller når han fremstår som den beste spissen vi har. Men han er jo ung, hva skjer hvis han får en formdupp som den Pusic hadde? Vil han oppleve den samme tillitten og tålmodigheten som Pusic fikk?

Hatleking

Quote from: dudo on May 27, 2013, 11:43:48 AM
Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:41:47 AM
Ja, eg trur nok at dei fleste er einig i at Finne burde hatt meir tillit tidlegare. Like fullt må ein sjå framover, og Skarsfjord har omsider vist at heller ikkje Pusic er freda.


Det var iallfall ein kamp der han var på benken gjennom heile kampen. Han har òg blitt byta ut. I starten spelte han heile kampen uansett korleis han spelte.

Hatleking

Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:45:02 AM
Finne får selvfølgelig spiller når han fremstår som den beste spissen vi har. Men han er jo ung, hva skjer hvis han får en formdupp som den Pusic hadde? Vil han oppleve den samme tillitten og tålmodigheten som Pusic fikk?


Det håpar eg ikkje nokon spelar får.

dudo

Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:47:54 AM
Quote from: dudo on May 27, 2013, 11:43:48 AM
Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:41:47 AM
Ja, eg trur nok at dei fleste er einig i at Finne burde hatt meir tillit tidlegare. Like fullt må ein sjå framover, og Skarsfjord har omsider vist at heller ikkje Pusic er freda.


Det var iallfall ein kamp der han var på benken gjennom heile kampen. Han har òg blitt byta ut. I starten spelte han heile kampen uansett korleis han spelte.


Stemmer selvsagt, borte mot Godset.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:48:41 AM
Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:45:02 AM
Finne får selvfølgelig spiller når han fremstår som den beste spissen vi har. Men han er jo ung, hva skjer hvis han får en formdupp som den Pusic hadde? Vil han oppleve den samme tillitten og tålmodigheten som Pusic fikk?


Det håpar eg ikkje nokon spelar får.
Du vil vrake Finne med en gang han spiller dårlig?

Spelaren

Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:55:56 AM
Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:48:41 AM
Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:45:02 AM
Finne får selvfølgelig spiller når han fremstår som den beste spissen vi har. Men han er jo ung, hva skjer hvis han får en formdupp som den Pusic hadde? Vil han oppleve den samme tillitten og tålmodigheten som Pusic fikk?


Det håpar eg ikkje nokon spelar får.
Du vil vrake Finne med en gang han spiller dårlig?


Etter nesten ein tredjedel av sesongen? Ja.
Gå av.

krakra

Quote from: Spelaren on May 27, 2013, 11:58:36 AM
Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:55:56 AM
Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:48:41 AM
Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:45:02 AM
Finne får selvfølgelig spiller når han fremstår som den beste spissen vi har. Men han er jo ung, hva skjer hvis han får en formdupp som den Pusic hadde? Vil han oppleve den samme tillitten og tålmodigheten som Pusic fikk?


Det håpar eg ikkje nokon spelar får.
Du vil vrake Finne med en gang han spiller dårlig?


Etter nesten ein tredjedel av sesongen? Ja.
Det er greit, men jeg snakker om formduppen til Pusic da. Som varte i 4-5 kamper. Jeg ser ikke for meg at Finne vil overleve det engang. Tipper maks 2-3 dårlige kamper fra start, så blir han vraket. Hvis han i det hele tatt får starte flere kamper på rad nå som han presterer.

Hatleking

Quote from: krakra on May 27, 2013, 12:03:14 PM
Quote from: Spelaren on May 27, 2013, 11:58:36 AM
Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:55:56 AM
Quote from: Hatleking on May 27, 2013, 11:48:41 AM
Quote from: krakra on May 27, 2013, 11:45:02 AM
Finne får selvfølgelig spiller når han fremstår som den beste spissen vi har. Men han er jo ung, hva skjer hvis han får en formdupp som den Pusic hadde? Vil han oppleve den samme tillitten og tålmodigheten som Pusic fikk?


Det håpar eg ikkje nokon spelar får.
Du vil vrake Finne med en gang han spiller dårlig?


Etter nesten ein tredjedel av sesongen? Ja.
Det er greit, men jeg snakker om formduppen til Pusic da. Som varte i 4-5 kamper. Jeg ser ikke for meg at Finne vil overleve det engang. Tipper maks 2-3 dårlige kamper fra start, så blir han vraket. Hvis han i det hele tatt får starte flere kamper på rad nå som han presterer.


Pusic imponerte i eit par kampar tidleg i sesongen - etter det har det vore magert. Eg håpar at du er einig i at det for Brann ikkje er profitabelt å køyre på med spissar som er ute av form. Eg meiner Skarsfjord haldt for lenge på Pusic - og vil på same måte at han ikkje skal gjere det same med Finne dersom det skjer tilsvarande med han.

Eg håpar at me har sopass stor konkurranse at tre svake kampar gjer at ein startar på benken i neste. Det å starte på benken er ikkje akkurat som å bli skyvd ut i kulda lenger.

krakra

Jeg håper at Skars ikke vraker noen spiller etter et fåtalls svake kamper. Det er dårlig pedagogikk. Går det så lenge som med Pusic, uten at man egentlig har gjort seg fortjent til å spille fra start i utgangspunktet, er det for drøyt. Men 2-3 svake kamper bør man tåle.

Hatleking

May 27, 2013, 12:15:02 PM #349 Last Edit: May 27, 2013, 12:52:46 PM by Hatleking
Du nyttar ordet vrake - noko som får det til å høyrast dramatisk ut. Det er ikkje slik at Finne ikkje lenger er ein spelar Brann satsar på dersom han startar på benken etter eit par svake kampar. Tvert imot vil eg seie det er dårleg pedagogikk dersom ein spelar får tillit trass fleire svake kampar når det er alternativ på benken som gjerne vil vise seg fram.

Dette byggjer på rullering i stallen og det å halde folk svoltne. Alle bør kjenne at dei har ein reell sjanse til å spele og alle bør kjenne at dei må prestere for å halde på plassen. Dette er ein sunn konkurransesituasjon. Dersom Finne er inne i eit dårleg spor, kan det vera godt for han å starte på benken og kome i ein utfordrarposisjon i staden for å knote vidare på det galne sporet. På den måten får ein spelar ikkje overdrivent ansvar og press.


Go Up