• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Fredrik Haugen

Started by Spelaren, August 10, 2010, 20:05:25 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Huff

Haugens agent kritiserer Soltvedt for ikke å gå i dialog med israelerne i dagens BT, og det virker som Haugen er skuffet over det samme.

Selv om jeg i utgangspunktet ser logikken i dette ser jeg her ingen grunn til å kritisere Soltvedt her. Brann kan ikke gå i dialog med alle klubber som byr på klubbens spillere uavhengig av hva de byr. En kan jo da se for seg hvilken arbeidsmengde Soltvedt skulle ha om han skulle gå i dialog med alskens klubber som eksempelvis bød hundre tusen for Haugen, tretti kroner for Bamba, eller en grovbrødskive med lynghonning for Barmen. Forstår godt at sportssjefen ikke kaster bort tid og energi på åpenbart useriøse bud.

Her bør Soltvedt uansett ta en prat med Haugen og forklare at det er en fornærmelse mot spillerens kvaliteter og komme med slike bud.
Flokken har talt med føttene, tribunene står nesten tomme, gå av.

SK

Agenten kritiserer Brann, men bør vel ta litt selvkritikk for at han ikke gjorde mer for at budet som kom til Soltvedt var mer i retning av realisme.

Spelaren

Dette er omtrent like seriøst som å gå inn på instagram og "like" hver bidige bilde av en snasen figur i håp om å få kontakt.
Legg ned Kina.

Gulløl

For en suppe. Klipp fra BT:
- Er det løsningsorientert av dere ikke å gå i dialog med den israelske klubben?
- Vi har svart dem på tekstmelding, telefon og mail. Vi ble gitt en frist på 96 timer på å svare tirsdag. Først onsdag snakket jeg direkte med klubben. Da hadde ingen forhørt seg med oss om pris på spilleren, eller om vi var interessert. Under 20 timer etter første kontakt, avslo vi budet. Det var fordi klubben foreslo et gratis lån av det vi ser som en veldig viktig spiller i Brann. Dette formidlet vi til spilleren og agenten etter en lang dag med møter på Stadion, der konklusjonen vår var soleklar.
Agent Steinfeld sier at tidsfristen den israelske klubben først kom med var en feil.
- Dette ble Soltvedt informert om av meg en time etter budet. Sportssjefen i Israel forsøkte å kontakte Soltvedt hele kvelden, uten å få respons, sier Steinfeld.
- Er du redd for at det skal komme flere bud på Haugen, Soltvedt?
- Nei, jeg er ikke det. Og når det gjelder å være løsningsorientert: Vi har akseptert at han har snakket med andre klubber tidligere, sier Soltvedt.


https://www.bt.no/sport/i/1n3E8B/haugens-agent-slaar-tilbake-mot-brann-sjefen-det-er-overraskende
Styreleder Lunde:  - Jeg er livredd for å tape de tre første kampene neste sesong......

Atlet Orvanger

Agent fremstår her som en løkrull. Steinfeld vet at tilbudet er helt uaktuelt og burde gjort jobben sin og sagt ifra til kjøpende klubb før dette tilbudet havnet på bordet til Soltvedt.

Brann tilbyr Haugen en ny kontrakt med halvering av lønn - går Steinfeld da i dialog og "behandler tilbudet med respekt"?
krakra

Brann tilbudet jo faktisk Haugen ny kontrakt med lønnsreduksjon sist de skulle forlenge hvis jeg ikke husker feil. Ikke halvering riktignok

Nixon

Jeg kan ikke huske noe lønnsreduksjon. Men han godtok en god del lavere lønn enn han kunne fått i Start.

Forøvrig virker det som at byens aviser har litt ulik oppfatning om Haugen vil til Israel eller ikke. BA melder at han er lunken, mens BT mener at Haugen har veldig lyst til å dra.
Rød makt på Hansa!

Finfin respons

Synes Soltvedt kom med et passende forhandlingsutspill i retur:
Dette var under hans verdighet, og skulle ikke kommet til kontorpulten hans i skriftlig form.
Iskaldt. Jeg liker det.
Kanskje.

krakra

Jeg vet at både Skaanes og Haugen har fått tilbud med lavere lønn, men det kan hende det var enda et hakk tilbake. Da Brann skulle innføre det berømte lønnssystemet med lønnstak.

Nixon

Ja, godt mulig. Vi kan uansett slå fast at Haugen ikke har gått etter pengene de siste par årene, og at han derfor sitter med ganske gode kort på hånden nå på grunn av sin lojalitet. Ser i avisen at det også spekuleres om klubber i Polen og USA.
Rød makt på Hansa!

Atlet Orvanger

February 06, 2020, 09:46:13 AM #1810 Last Edit: February 06, 2020, 09:47:50 AM by Atlet Orvanger
Det stemmer - det var ett tilbud med litt lavere grunnlønn, men som med bonuser kunne bli bedre enn den eksisterende kontakten. Ikke ett virkelighetsfjernt skambud. Dette sa Haugen og daværende agent, Tore Pedersen, blankt nei til.

gladiporno

Holder med Brann i denne saken. Budet var useriøst og burde blitt avvist av agenten.

Brynjulf

Hadde virkelig håpet at Brann kunne blitt enig med laget fra okkupasjonsmakten, og at Fredrik Haugen allerede hadde lært seg "Hevenu shalom aleichem". Men den gang ei. Da er det bare å håpe på at polakkene eller amerikanerne er villig til å by tilstrekkelig for dårlige hjørnespark. Da blir både Soltvedt og Snowball fornøyd!

krakra

Hvorfor håpe på det?

Nixon

Quote from: Brynjulf on February 06, 2020, 18:35:50 PMokkupasjonsmakten

Hører rykter om at ARG gjenoppstår for å samle inn penger slik at de kan få sendte Haugen til det forjettede land...
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Viss han først drar, noko eg er sterkt imot, er det flott om det vert Israel 🇮🇱
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Brynjulf

Quote from: krakra on February 06, 2020, 19:17:52 PMHvorfor håpe på det?


Det virker som Fredrick Haugen ønsker seg vekk, og han er ikke alene om det.

I intervju med BT etter kampen idag sa han blant annet:

"Som jeg har sagt alltid, jeg har jo lyst å komme til utlandet å få et eventyr og sånt".

og...

"Som jeg har sagt hele tiden, det, for fotballspillere i Norge så det nok alltid attraktivt å prøve seg

ute. Og det. Sånn er det for meg og."

krakra

BA har en sak om at bergensere har liten tro på Brann i år. Morsomt å se forskjellen i Haugen og Barmens svar på det:


Barmen: - Pessimismen rår i Bergen. Pressen er jo veldig negativ. Sånn sett er det naturlig, hevder Kristoffer Barmen.


Haugen: - Egentlig er det litt for tidlig å felle noe dom over hvor vi står nå. Pessimismen er vel litt naturlig etter den dårlige fjorårssesongen. Nå gjelder det jo bare for oss å bevise at vi kan være med i toppen, det er jo bare det som gjelder. Vi vil ikke ha en ny sesong «midt på treet», sier han.En frir til supporterne, en annen frir til treneren.

Go Up