• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Trond Sollied

Started by B-moderator, May 22, 2010, 19:46:20 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

B-moderator

May 22, 2010, 19:46:20 PM Last Edit: May 22, 2010, 19:48:17 PM by gjertm
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5127114.ece

En av Norges beste trenere sier han er interessert i å trene Brann. Denne muligheten er nesten som en våt drøm! Han vil virkelig kunne snu dette skipet i rett retning. Mitt forslag er følgende:
Softball bruker pengene de får inn på å være med å sponse han som trener slik at Brann har råd
Brann får investorhjelp fra Hardball til samme oppgaven.

En slik meritert trener vil bringe Brann følgende:
* Bedre omdømme
* Bedre taktisk disposisjon
* Mer sponsor interesse
* Mer tilførte midler pga forrige punkt
* Ambisjon til hele klubben
* Et signal om at Brann faktisk er en stor klubb enda

Dette er en mulighet Brann ikke bør la gå forbi, det hadde vært meget trist...

Dette kan bli første gang supporterne er med å sponse en trener, og de viser allerede fra starten at de støtter ham, og at klubben bør gjøre det samme! http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5126921.ece
Geddi mener det samme, og jeg er hjertens enig!
Brann inside

B-moderator

Brann inside

Alexåsane

Vist de vil ha apekatter så ville jeg nok betalt med bananer..

Trond Sollied, Helstad og Strømstad.. Ja det er en start !
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Heispassasjer

May 22, 2010, 19:56:57 PM #3 Last Edit: May 22, 2010, 20:01:05 PM by Heispassasjer
Jo mer jeg tenker på det så er jo faktisk dette det beste som kan skje. Men er ikke overbevist om at Brann kan klare å sule inn Sollied. Men dette hadde jo blitt en klar opptur.....

Mann med PONDUS og ERFARING.....

Dessuten må jo dette være den ultimate langsiktige utfordringen for Sollied. En klubb som til de grader underpresterer i forhold til interessen rundt Brann.....

B-moderator

Ja og han har allerede det omdømme som hever Brann fra sumpen de er i... Han kan bare ved å bli trener få inn friske midler, og spillere som i overgangsvinduet. Kanskje han koster 10 mill over noen år, men jeg er ganske sikker på at de 10 kommer tilbake fort...
Brann inside

Tomas

Bare det å få inn en mann som Sollied ville jo vært et enormt løft og ikke minst ville det gitt signaleffekter som påpekt ovenfor. Jeg tror han kunne fått skikk på mye av holdningene som preger dagens mannskap, men jeg tror han ville stilt krav om forsterkninger skulle han bli aktuell som hovedtrener.

Dette fikk jo også den godeste Nilsen lovnader om, men det spørs om ikke klubben hadde våknet nå, og kanskje man kunne fått en positiv dialog med Hardball også?

Uansett hvem som ansettes så må som mange påpeker hele organisasjonen Brann skjerpes. Jeg kjenner uansett litt optimisme når man leser at en mann som Sollied ikke ville vært uinteressert. Jeg tror faktisk han egentlig er veldig hypp på jobben, men for å ha verdi og kunne få mest mulig lønn sier han det ikke rett ut :)

nero

Ja, ja, og atter ja! Hadde vi greid å få denne fisken på land, skulle jeg tilgitt tåkefyrstene på Stadion mye av tullet de har drevet med de siste tre årene.
Lions led by donkeys.

B-moderator

Kanskje Bataljonen kan bli første supporterne i Norge som er med å spone en trener... Hadde vært litt kult!
Brann inside

B-moderator

Trond Sollied, sponsored by BBB.
Brann inside


Onside !!!

Burde vi vurdert Softball pengene kanskje? Softball penger + innsamling blandt supportere?

Og villet vært en våt og deilig drøm om Sollied kom!

B-moderator

Jeg husker godt da jeg var i Danmark og ryktene om at Bengt Sæternes skulle være klar for Brann. Mange tenkte som deg, men han kom. Og flere kom, Brann snudde en negativ trend, resten er historie. Vi er litt i samme gate nå... Kanskje Moldestad kan få dette til.
Brann inside

Heispassasjer

Ja nå har Moldestad virkelig sjansen til å skrive seg inn i historien....... uhyre spennende uker nå....

B-moderator

May 22, 2010, 20:28:11 PM #13 Last Edit: May 22, 2010, 20:30:05 PM by gjertm
Nesten for godt å tenke på. Vet ikke om jeg tør. Men tenk... Brann signerer Sollied, Strømstad og Helstad. Men desverre er det vel ingen av de som kommer... Brann har jo ikke mye medgang for tiden.
Brann inside

Red Rabitt

Om Sollied hadde inntredd som ny hovedtrener i Brann ville interessebarometeret  for klubben naadd nye hoyder, de pengene til Sollieds lonn er garantert verdt det!

Om det er inntekter fra publikum og tv Brann vil ha saa er det ingen tvil om at her ligger en kjempemulighet, en maa vaere rimelig blind for aa ikke se potensialet av aa ansette Sollied.
Her bor og Hardball kjenne sin besokelsestid, aa vaere i naerheten av aa faa en slik storfisk paa kroken er det langt i fra sikkert at vi kommer til aa vaere igjen.

Bare tenk kor lang i masken de hadde blitt oppe i trondelag om Sollied ender opp i Bergen:)

Om ikke det skulle gaa med Sollied ser Mjelde ut som storfavoritten som er igjen av de mer realistiske mulighetene, altsaa totalt to potensielle super losninger:)

Frykter bare at Moldestad har gitt opp paa forhaand med tanke paa baade Sollied og Mjelde, at vi i morgendagens aviser faar se overskrifter som at Sollied er uaktuell grunnet for hoye lonnskrav , skal en ikke se bort ifra.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Heispassasjer

Kan vi være redde for at Rosenborg kan komme til å snappe opp Sollied, eller er det så godt som sikkert at Jan Jønson blir den nye treneren etter at vikariatet til Eggen er over???

Nixon

Rolig nå. Hele saken i BA lukter av høflighetsfraser. Han sier ikke mer enn strengt tatt nødvendig når han blir tatt på sengen på den måten. Og jeg tror heller ikke at det nødvendigvis er penger som kommer til å stoppe enighet mellom Brann og Sollied. Jeg tror rett og slett at han har større ambisjoner enn å trene et norsk lag nå.
Rød makt på Hansa

Hansakongen

For min del ville jeg ha godt for solli uten tvil koste hva det koste vil :) vi så jo hvordan han styrte på når han var trener i rbk for noen år siden... koster kanskje litt ekstra men kommer man høyere på tabellen med den treneren da vil det klinge mer peng inn fra nff også ikke minst e-cup fra 2012 sesongen er meget sterkt tvilende til vi klarer komme i den posisjonen ut fra dagens tabell situasjon. men hadde vi gått ubeseriet fra neste runde av og ut sesongen da er alt mulig....

Derabilo

Sollied er nok uaktuell for RBK, hvis ikke regner jeg med de hadde ansatt han allerede. Han har tross alt vært arbeidsledig en stund no. Da er Brann eneste aktuelle klubb for Sollied i Norge som er aktuell for øyeblikket. Men det er godt mulig Sollied ikke vil inngå noen kontrakt med Brann no, da det er sommer og en del jobber fort kan bli ledige og aktuelle. Han har vært aktuell for Premier League før.

Softballpengene skal brukes på talenter. Noe annet enn det er det bare å glemme, hvis ikke har alle som har blitt med på prosjektet blitt med på falske premisser. Hardball, eller andre, må inn dersom en skal få ekstern hjelp.

Bergen ut av Norge -

krakra

Så må vi huske at Sollied også er en hissigpropp som gjerne sier rett ut hva han mener. Det funker dårlig når man trener småjenter.

kabelmann

Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

Quote from: krakra on May 22, 2010, 20:53:22 PMSå må vi huske at Sollied også er en hissigpropp som gjerne sier rett ut hva han mener. Det funker dårlig når man trener småjenter.


Problemet er heller at våre spillere ikke er småjenter. For da kunne hvem som helst fått deres respekt. Jeg tror ikke at det største problemet er at spillerne får kjeft, men hvem som gir kjeften.
Rød makt på Hansa

OmOssSjølOgHansaøl

Som jeg skrev i en annen tråd: Sollied er en mann som bør Brann bør strekke seg langt etter, om det skulle åpne seg en mulighet for å hente ham. Men jeg tviler på at Brann er attraktiv nok, selv om han (profesjonelt nok) ikke umiddelbart vil utelukke muligheten ...

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Yes!wehavenobananas

Quote from: gjertm on May 22, 2010, 20:15:27 PM
Jeg husker godt da jeg var i Danmark og ryktene om at Bengt Sæternes skulle være klar for Brann. Mange tenkte som deg, men han kom. Og flere kom, Brann snudde en negativ trend, resten er historie. Vi er litt i samme gate nå... Kanskje Moldestad kan få dette til.


Vi er ikke i samme gate nå. Situasjonen er langt mørkere. Men om man ønsker å tro noe annet så tro i vei.

krakra

Ja, fra spøk til alvor ville Sollied vært en stjernesignering. Kan se for meg spillerne trappe opp på daglig leders kontor og sutre over hvor streng Sollied er og hvor liten faglig kompetanse han har. Da håper jeg hvem enn det er som styrer tar seg et godt trekk av sigaren, blåser i trynet på dem aktuelle drittungen, ler og går.

Uansett hva slags situasjon vi er i nå er Brann en klubb med voldsomt potensiale. Sollied er en mann med stor tro på seg selv, så det er jo godt mulig han tror han kan fikse situasjonen.

Heispassasjer

Quote from: krakra on May 22, 2010, 21:10:49 PM
Uansett hva slags situasjon vi er i nå er Brann en klubb med voldsomt potensiale. Sollied er en mann med stor tro på seg selv, så det er jo godt mulig han tror han kan fikse situasjonen.


Ikke bare tror han kan fikse situasjonen. Mest sannsynlig gjør han det...

Langhår

Jeg har vel sånn ca null tro på at Sollied blir Branntrener. For det første er han for dyr, for det andre er han ambisiøs og for det tredje er han altfor erfaren og med en slik pondus at jeg tror nåværende regime vil være redde for å få en sånn kanon inn i klubben. Med en Sollied inn vil Moldestad, Brandtun og BruunH bli fullstendig marginalisert. Det har de siste tider vist at de minst av alt ønsker.

Dessuten vil nok Sollied ta en kjapp telefon til sin venn Steinar Nilsen før han eventuelt sier ja. Da vil han nok spørre om hvordan det var å jobbe med denne gjengen. Alle som har lest/sett dagens intervjuer av Nilsen behøver ikke lure så mye på hvilke skussmål Nilsen kommer til å servere.

Og sist men ikke minst: Brannledelsen har ødelagt klubbens økonomi og sportslige fremgang. Hvordan økonomien ser ut nÃ¥ kan man vel tenke seg til med det tilskuersnittet vi har. Avdøde  Bjarne Berg fÃ¥r gjerne rett i at resten av egenkapitalen er blÃ¥st vekk før vi henger stjernen pÃ¥ treet i desember.

Jeg tror faktisk ikke Sollied behøver å komme til en slik roteklubb. Dersom styret byttes ut med nye fjes, og resten av det gamle regimet forsvinner så kanskje. Da kan Brann forvente å bli trodd på at de har startet en ny era. Da vil nok investormidler bli langt lettere å få ut av byens givere også. Dermed kan klubben bli attraktiv for en trener av Sollieds kaliber. Neppe før.

Moldestad sa i dag at Sporsklubben Brann var det aller viktigste. Han setter ikke de ordene ut i handling før han og resten av styret tar sin inkompetanse og går.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Quote from: Langhår on May 22, 2010, 21:23:42 PM
Jeg har vel sånn ca null tro på at Sollied blir Branntrener. For det første er han for dyr, for det andre er han ambisiøs og for det tredje er han altfor erfaren og med en slik pondus at jeg tror nåværende regime vil være redde for å få en sånn kanon inn i klubben. Med en Sollied inn vil Moldestad, Brandtun og BruunH bli fullstendig marginalisert. Det har de siste tider vist at de minst av alt ønsker.

Dessuten vil nok Sollied ta en kjapp telefon til sin venn Steinar Nilsen før han eventuelt sier ja. Da vil han nok spørre om hvordan det var å jobbe med denne gjengen. Alle som har lest/sett dagens intervjuer av Nilsen behøver ikke lure så mye på hvilke skussmål Nilsen kommer til å servere.

Og sist men ikke minst: Brannledelsen har ødelagt klubbens økonomi og sportslige fremgang. Hvordan økonomien ser ut nÃ¥ kan man vel tenke seg til med det tilskuersnittet vi har. Avdøde  Bjarne Berg fÃ¥r gjerne rett i at resten av egenkapitalen er blÃ¥st vekk før vi henger stjernen pÃ¥ treet i desember.

Jeg tror faktisk ikke Sollied behøver å komme til en slik roteklubb. Dersom styret byttes ut med nye fjes, og resten av det gamle regimet forsvinner så kanskje. Da kan Brann forvente å bli trodd på at de har startet en ny era. Da vil nok investormidler bli langt lettere å få ut av byens givere også. Dermed kan klubben bli attraktiv for en trener av Sollieds kaliber. Neppe før.

Moldestad sa i dag at Sporsklubben Brann var det aller viktigste. Han setter ikke de ordene ut i handling før han og resten av styret tar sin inkompetanse og går.
Hvilket regime? Det er jo ingen igjen. Vi har en mdlertidig daglig leder som kommer til å forsvinner, vi har ingen sportsjef og vi har ingen trener. Det finnes jo lite igjen av regimet. Vi har et styre ja, men de har jo ganske lite med den daglige driften å gjøre. Uansett så antar jeg at skulle klubben gå for Sollied så skjønner de at de innebærer visse forpliktelser. Han kommer til å kreve forsterkninger og det kommer til å bli et helvette hvis han ikke får dem. En Solliedsignering hadde vært en fin måte for styre å vise at Brann er på offensive igjen. Men jeg tror ikke det vil skje. Enkelt og greit for styret hovedsaklig er opptatt av å spare nå.

Hvem vet? Kanskje de finner ut at hovedtrener er en unødvendig utgiftspost. Kanskje blir Skarsfjord permanent trener? Han har jo lisensen nå, har han ikke?

Langhår

Quote from: krakra on May 22, 2010, 21:27:47 PM
Hvilket regime? Det er jo ingen igjen. Vi har en mdlertidig daglig leder som kommer til å forsvinner, vi har ingen sportsjef og vi har ingen trener. Det finnes jo lite igjen av regimet. Vi har et styre ja, men de har jo ganske lite med den daglige driften å gjøre.


Hvilket regime?? De er jo der hele gjengen! Dahl er der fremdeles. BruunH er der i en eller annen udefinerbar rolle og Moldestad stikker tilbake til styret når hans gjerning som daglig leder på dugnad en eller annen gang er avsluttet. Det er jo ikke annet en bytting av stoler som har skjedd oppe på stadion. De udugelige blir bare flyttet litt lenger inn i organisasjonen og ut av skuddlinjen. Enhver med litt kjennskap til organisasjonsteori vet at det er svært uheldig og beholde avskildtede ledere i organisasjonen. Brann har ikke tatt noesomhelst oppgjør med kulturen som har brakt klubben der de er i dag. De har bare tatt folk bort fra skuddlinjen som sagt. Se på Brandtun f.eks. Et par uker i medias søkelys og han var den mest forhatte mannen i byen ved siden av BruunH og bak lommemannen. Nå fronter Moldestad klubben med tåkepratet sitt mens styreformannen holder helt kjeft. Forøvrig merkelig at ikke styret kommenterer at hovedtreneren er borte.

De er der ennå , Krakra, hele bøtteballetten. Og det vil nok også Sollied være fullstendig klar over.

NÃ¥r det gjelder styret sÃ¥ tar du helt feil nÃ¥r du prøver Ã¥ tone ned betydningen av at de er der fortsatt. Den daglige ledelsen svarer direkte for styret. Styret har delegert dag til dag styringen av klubben til daglig leder. MEN: Det er styret som vedtar budsjettene og  det er styret som tar strategiske avgjørelser for fremtiden og bestemmer veivalgene. Styret er i aller høyeste grad relevant for hovedtreneren. Betydningen kan nesten ikke undervurderes.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

May 22, 2010, 21:57:03 PM #29 Last Edit: May 22, 2010, 22:03:33 PM by krakra
Vel, oppstår det noen konflikter mellom Sollied og RBH/Dahl er jeg ganske sikker på at Sollied kommer til å knuse dem som innsekter. Iallefall syregliset. Dahl håper jeg trekker seg når ny daglig leder kommer. Det er vel ikke unaturlig å anta at Moldstad trengte hjelp med vikariatet sitt. Når en permanent daglig leder er på plass forsvinner nok Dahl. Han trakk seg tross alt selv og er neppe interessert i å klore seg fast.

Da er det RBH og styret igjen. Styret vedtar mye ja, men  det meste er vel utarbeidet av daglig leder og resten av administrasjonen. I tillegg tar de endel strategiske valg, men jeg ser ikke pÃ¥ Brandtun som en særdeles sterk person og tror nok Sollied kunne fÃ¥tt trumfet igjennom endel. RBH er jo ingen match for Sollied.

Om de tørr å ansette ham er jo en annen sak og du har et poeng der, men jeg vet ikke engang hvem som skal lede trenerjakten. Hvis denne personen tilslutt lander på Sollied, tørr styret å si nei da?

Langhår

Quote from: krakra on May 22, 2010, 21:57:03 PM
Vel, oppstår det noen konflikter mellom Sollied og RBH/Dahl er jeg ganske sikker på at Sollied kommer til å knuse dem som innsekter. Iallefall syregliset. Dahl håper jeg trekker seg når ny daglig leder kommer. Det er vel ikke unaturlig å anta at Moldstad trengte hjelp med vikariatet sitt. Når en permanent daglig leder er på plass forsvinner nok Dahl. Han trakk seg tross alt selv og er neppe interessert i å klore seg fast.

Da er det RBH og styret igjen. Styret vedtar mye ja, men  det meste er vel utarbeidet av daglig leder og resten av administrasjonen. I tillegg tar de endel strategiske valg, men jeg ser ikke pÃ¥ Brandtun som en særdeles sterk person og tror nok Sollied kunne fÃ¥tt trumfet igjennom endel. RBH er jo ingen match for Sollied.

Om de tørr å ansette ham er jo en annen sak og du har et poeng der, men jeg vet ikke engang hvem som skal lede trenerjakten. Hvis denne personen tilslutt lander på Sollied, tørr styret å si nei da?


Nå diskuterer du med deg selv igjen. Nøyaktig hvor skriver jeg at Sollied skal tape en maktkamp mot noensomhelst i klubben om han blir ansatt? Jeg skriver jo nettopp at jeg frykter at det nåværende Brannregime frykter den maktfaktoren han vil utgjøre om han kommer inn. Sollied har en pondus ingen der er i nærheten av og folket vil definitivt høre på Sollied og ikke Brann om det skulle bli uoverenstemmelser.

Nå det gjelder styrets rolle i en organsiasjon så anbefaler jeg at du leser deg litt opp....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

May 22, 2010, 22:11:22 PM #31 Last Edit: May 22, 2010, 22:15:47 PM by krakra
Jeg tror nok at "regimet" i Brann ser at Sollied kunne løftet Brann og mer enn gjerne kunne tenkt seg å sole seg i glansen av ham fremfor å kjøre et løp de tydeligvis ikke har noen klar plan for engang.

Når det gjelder styrer vet jeg at de bestemmer det meste, men det de bestemmer. Som budsjetter, strategiske valg og annet er sterkt preget av råd fra administrasjonen. Derfor satte Brann f.eks. i gang en tung økonomisk satsning på talentutviklingen når RBH kom inn. Men de har øverste ansvar og kan selvfølgelig si nei hvis de mener det som kommer fra administrasjonen ikke er forsvarlig. Noe de gjorde i vinter med budsjettet.

Uansett. Hvis Sollied kan gå inn og gjøre jobben for dem tviler jeg på at de har noe problem med det. De har jo egentlig ingen særlige tanker for hvordan klubben skal drives selv. Forutenom at vi ikke må gå konkurs.

Trond Sollied kan også få investorene med på leken igjen og ikke minst bidra til at sure supportere glemmer tidligere tabber fra styret.

B-moderator

May 22, 2010, 22:17:53 PM #32 Last Edit: May 22, 2010, 22:31:13 PM by gjertm
lMange av de som er i Brann kan vi takke for at brann i det hele tatt tok gull. Det mÃ¥ vi ikke glemme. At de gikk pÃ¥ en blemme ang økonomi og noen ansettelser er ikke til Ã¥ stikke under en stol, men herlighet se pÃ¥ island og wall street! Jeg tror Brann fint kan klare Ã¥ komme seg ut av dette, men det trengs arbeid og støtte fra de rundt, ikke en evig debatt om konspirasjoner, teorier om korrupsjon osv..    
Brann inside

Tomas

Uansett hvor uvirkelig og usannsynlig dette er så må vi som supportere få lov å drømme litt om at han hadde blitt Brann-trener, så får vi heller sette et litt mer realistisk fokus når kabalen er lagt og annonseres. I mellomtiden får vi vel støtte laget og de som er der så godt det lar seg gjøre.

Styret bør virkelig kjenne på seg selv at det er over nå, og trekke seg.

Ser noen trekker frem Monsemann, litt rart om han skulle bli hentet inn igjen siden han ble presset ut blant annet av spillernes manglende tillit...

krakra

Tenk på trønderne hvis vi henter Sollied da. Hver eneste gang de har sparket treneren sin har de siklet etter ham og hver gang har han sagt nei, etter å først vært småinteressert.

Langhår

Drømme har man lov til og selvfølgelig er en signering av Sollied som hovedtrener et gedigent scoop. Skal man fortsette og drømme ser jeg for meg Mons Ivar Mjelde som sportsdirektør, Trond Sollied som hovedtrener og mer enn gjerne Per Ove Ludvigsen som sjefsspeider.

Og selvsagt et nytt styre. Gjerne med en gavmild Trond Mohn som gavmild styreleder...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

PEr Ove Ludvigsen som sjefsspeider med Thorbjørnsen og Tor Kristian Karlsen under seg.

B-moderator

Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Brann inside

krakra

Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Grunnen til at Brann går etter de mindre trenerne er at de er billige og Brann er for feige til å satse. Men som du sier, Sollied kommer til å gi Brann et øyeblikkelig løft og jeg tror de vil merke det på billettsalget fra dag en.

Se for deg Sollied sitte på pressekonferanse på Stadion og fortelle hvordan han skal bygge en toppklubb av Brann igjen. Da skal tilogmed RBH få sitte ved siden av og glise

B-moderator

Er enig med Langhår det hadde jo vært en fantastisk situasjon. Men det er vel en drøm. Men å få inn eller ihvertfall forsøke på Sollied er ikke bare en drøm, men noe som bør prøves. Takker han nei så takker han nei. Men Brann bør gi han et realt tilbud.
Brann inside

B-moderator

Quote from: krakra on May 22, 2010, 22:25:29 PM
Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Grunnen til at Brann går etter de mindre trenerne er at de er billige og Brann er for feige til å satse. Men som du sier, Sollied kommer til å gi Brann et øyeblikkelig løft og jeg tror de vil merke det på billettsalget fra dag en.

Se for deg Sollied sitte på pressekonferanse på Stadion og fortelle hvordan han skal bygge en toppklubb av Brann igjen. Da skal tilogmed RBH få sitte ved siden av og glise
Helt sikkert. Og det værste er at det tror jeg mange hadde gjort. Brann hadde igjen vært i vinden.
Brann inside

Ricky

Sollied har lagt på fra 6 mill og oppover i årslønn i de klubbene han har trent, og signalene hittil tilsier vel at han vil kreve noen rimelig heftige summer også her hos oss. Synes alternativet virker fullstendig urealistisk, spesielt når det går en parallell diskusjon her inne om det å selge stadionnavnet for å berge klubben fra mulig konkurs.

Så lenge spillerne ikke har sagt noe stygt om Rune Skarsfjord, så tipper jeg han blir sittende som Brann-trener (minimum) ut året. Slår vi noen av de skrotlagene vi skal møte fremover (noe vi gjerne hadde gjort uansett), så regner jeg med styret benytter sjansen til å utrope Skarsfjord som 'redningsmann', slik at de sparer pengene til ny trener.

Markmus

Quote from: kabelmann on May 22, 2010, 20:54:03 PM
Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.


Fra Windows 3.1 til Windows 7 mener du vel? :p
Ka du ve?

Huff

Blir han for dyr blir han for dyr, men Brann må i alle fall forhøre seg om Sollied. Dette er i alle fall på papiret den desidert beste treneren jeg tror Brann potensielt kan skaffe seg. For all del, selv tar jeg heller Wenger, eller Van Gaal, men dette blir like realistisk som om Brann signerer Messi i morgen. Sollied har hatt suksess i Norge, Belgia og Hellas. Han har sikkert et voldsomt nettverk, og har allerede vist seg meget fleksibel mpt spillestil og tilnærming til spillertropper, har og erfaring fra små klubber med begrensede ressurser og kan ta med seg masse impulser utenfra, bla fra det fotballfaglig sterkeste landet i verden; Nederland.

Gis denne mannen store fullmakter tror jeg han kan revolusjonere klubbens sportslige apparat. Der Mjelde brakte klubben ned på jorden, bygget tillit til omverden og skapte en merkevare investorer kunne like, tror jeg Sollied kan gjennomføre en professionalisering av det sportslige, i klubben. Ser for meg et speiderapparat, nettverksbygging ut i Europa og ressurspersoner inn i alle ledd -på sikt riktignok, men dette tross at jeg har få illusjoner angående hvor lenge mannen evt vil sitte. Får han suksess stikker han nok, men kanskje ikke før han har fått innsatt diverse nøkkelpersoner i klubben. Sollied blir således et naturlig sted etter den sårt savnede Mjeldeperioden. Hva styret og ledelse angår kan det godt tenkes at de vil frykte en autoritet ala Sollied, men så har de strengt tatt lite å tape. De er forhatte, har null tillit og alle Branninteresserte venter på deres avgang. En signering av Solliedkan redde en del ræver som strengt tatt overhodet ikke fortjener å reddes; nissene kan leve videre på Sollieds kompetanse og slå seg sev på brystet åta deler av æren dersom ting går fint. ''Se supportere; kloke ord fikk forankring'', vi viser ansvarlighet,der produkt must sein; champagne og kaviar til alle mann, inn med vippikene såfremt de gir Brandtun en BJ under jobbintervjuet. Dette ka bli styrets redning, den strategiske controller kan liksomkontrollere hele prosessen som en stor strateg, gliset kan få forankring!

Selvsagt langt igjen fra å vise interesse for trenerjobben til å bli ansatt, men ut fra Bas artikkel ser jeg ikke bort fra at Sollied er genuint interessert. Da må en i alle fall forsøke, så slipper styret i alle fall å se mediene i øynene å si at ''det fantes ingen bedre enn Sandstø som var aktuelle'' i det vi har tapt kvaliken mot Ranheim.

Uansett er det liten tvil om at interessen og engasjementet rundt klubben i år nådde et absolutt lavmål. Folk mistet troen på klubben, men i stedet for raseri så vi massiv apati. En signering av en internasjonal figur som Solied vil skape en voldsom begeistring og ny tro, litt ala når Vigrid ansatte en trener som tidligere hadde vært hovedtrener i Sjempjænsliiiiigvinneren anno 2010. Hodgeson hadde riktignok kun betinget suksess, men Stavanger var likevel i ekstase. La oss for en gangs skyld i alle fall vise at vi prøver. At vi faktisk ønsker å komme tilbake til toppen.

Klaus_Brann

Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

Quote from: Klaus_Brann on May 23, 2010, 03:28:05 AM
Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!


Ja, for den spillergruppen vi har nå har jo vist seg å ta ordre uten å protestere. Det ble kulturkolisjon med Nilsen, hva blir det da med Sollied?

nero

Tror nok det skal litt større baller til for å sette seg opp mot Sollied enn mot Nilsen og Mjelde. Dessuten er vel en del av småkongene veldig nær pensjonsalderen nå. Untatt Hassan da, som sitter på en rykende fersk treårskontrakt og som da selvsagt skal holde "nivået" til han er 36...
Lions led by donkeys.

Langhår

Quote from: Xminator on May 23, 2010, 06:22:24 AM
Quote from: Klaus_Brann on May 23, 2010, 03:28:05 AM
Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!


Ja, for den spillergruppen vi har nå har jo vist seg å ta ordre uten å protestere. Det ble kulturkolisjon med Nilsen, hva blir det da med Sollied?


Det kan godt bli trøbbel med Sollied vs. spillergruppen også. Man skal aldri undervurdere destruktive krefters evne til å spre gift. På den annen side har Sollied en såpass sterk standing i fotball-norge at jeg tror styret rett og slett ikke kunne ha støttet spillerne slik de har gjort to ganger nå.

Skulle det bli et tredje spilleropprør så vil det stå klart for absolutt alle hvor hunden ligger begravd.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann_ruler86

Når det gjelder både Nilsen og Mjelde så er det kort tid siden de var fotballspillere og har muligens ikke fått opparbeidet den nødvendige respekten en trener bør ha, spesielt i forhold til de eldre "stjernene" på laget. Vi husker vel alle tilbake til skolen hvor lett det var å ta over klasserommet med en fersk lærer....
GÃ¥ ta banen!

Markmus

Quote from: Brann_ruler86 on May 23, 2010, 11:15:07 AM
Når det gjelder både Nilsen og Mjelde så er det kort tid siden de var fotballspillere og har muligens ikke fått opparbeidet den nødvendige respekten en trener bør ha, spesielt i forhold til de eldre "stjernene" på laget. Vi husker vel alle tilbake til skolen hvor lett det var å ta over klasserommet med en fersk lærer....


Unektelig en meget god sammenligning du gjør der :P
Ka du ve?

Ferguson

Tror vi skal ta utspillet fra Sollied med en palle salt. Langt fra snakk/høflighetsfraser til handling. Det burde jo vi vite mye om(Moldestad).
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Fanahallen

Quote from: Ferguson on May 23, 2010, 11:49:30 AM
Tror vi skal ta utspillet fra Sollied med en palle salt. Langt fra snakk/høflighetsfraser til handling. Det burde jo vi vite mye om(Moldestad).


Tror de fleste her innser at det og få Sollied som trener i Brann blir en "Mission: Impossible"
Men etter at Sollied utalte seg "høflig" innteresert i Brann jobben, skal og må Brann sjekke han ut. Ole Gunnar fikk vel et slikt spørsmål av ledelsen for ikke så lenge siden. Det å si nei til jobben er en ærlig sak.

Huff

Uansett kanske interessant å lese kommentarfeltene i nettavisene etter denne nyheten kom ut. En finner alltids noen hater brann-kommentarer når det er artikler med Brannstoff som gjelder, men nå bugner det jo over. Spesielt virker det -ut fra de merkelige ''dialektene'' kommentarene er skrevet på- som meget mange trøndere er rasende -frykterde Sollied kanskje?

Belfort

Quote from: Huff on May 23, 2010, 12:56:50 PM
Uansett kanske interessant å lese kommentarfeltene i nettavisene etter denne nyheten kom ut. En finner alltids noen hater brann-kommentarer når det er artikler med Brannstoff som gjelder, men nå bugner det jo over. Spesielt virker det -ut fra de merkelige ''dialektene'' kommentarene er skrevet på- som meget mange trøndere er rasende -frykterde Sollied kanskje?


Sier seg selv at andre supportere er livredde Brann skal gjøre et scoop nå

Klaus_Brann

Quote from: Xminator on May 23, 2010, 06:22:24 AM
Quote from: Klaus_Brann on May 23, 2010, 03:28:05 AM
Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!


Ja, for den spillergruppen vi har nå har jo vist seg å ta ordre uten å protestere. Det ble kulturkolisjon med Nilsen, hva blir det da med Sollied?


Det kan gjøres på forskjellige måter, og jeg tror Sollied er en trener som kunne gjort det på en bra måte, som spillerne hadde godtatt og respektert.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

vebo

May 23, 2010, 13:56:07 PM #55 Last Edit: May 23, 2010, 18:46:23 PM by vebo
Jeg var en av de som frontet Sollied når vi ansatte Nilsen, men nå ser jeg på det som fullstendig urealistisk. Jeg  tror Brann må ta en "mjelde" å signere en mindre meritert trener uten samme hye lønnskrav nå.

edit: skrivefeil.
Tiocfaidh ár lá

steinbygger

Sliter voldsomt med at Sollid skal bli trener i Brann med det rykte han har på utenomsportslige hendelser

krakra

Hva slags rykte? At han liker Ã¥ gÃ¥ pÃ¥ byen? Hva gjør det egentlig, det er ikke han som skal spille. Han trenger ikke være ii superform. Han er ingen alkis og har ingen tro pÃ¥ at  byvanene hans skal stÃ¥ i veien for trenerjobben. Vi skal heller ikke ansette noen prest.

Det største problemet ejg kan se med Sollied er at han ikke ser ut til å bli lenge i hver klubb.

Nixon

Quote from: steinbygger on May 23, 2010, 15:58:41 PMSliter voldsomt med at Sollid skal bli trener i Brann med det rykte han har på utenomsportslige hendelser


Ja, men det kan umulig være så ille når Rosenborg har ligget langflat etter han ved hvert trenerbytte der oppe de siste årene. De burde i alle fall vite hvor landet ligger.
Rød makt på Hansa

osoerli

Sollied har tidlegare sagt at det er kun 2 jobbar som er aktuelle i Noreg.
Rosenborg og landslaget.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

vebo

Tiocfaidh ár lá

Belfort

Quote from: vebo on May 23, 2010, 17:06:05 PM
Quote from: krakra on May 23, 2010, 16:08:19 PM
Han er ingen alkis ...


Forsiktig med hva du sier nå. Sollied har tidligere truet med anmeldelse av ulike forum som publiserer sånne rykter. Uansett dette er en mann jeg skulle ønsket hadde kommet til oss. En mann som i følge han selv bruker 3 uker på og sette sitt 4-3-3 system!

Kamachi

Quote from: osoerli on May 23, 2010, 16:57:59 PM
Sollied har tidlegare sagt at det er kun 2 jobbar som er aktuelle i Noreg.
Rosenborg og landslaget.
Sa jo i avisen at det var 3 norske lag han ønsket å trene; VIF, RBK og Brann.

osoerli

Kva er det eigentleg desse utanomspotslege episodane dreier seg om?  Det var jo denne berømte krangelen med Mini.
http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=578309

Nokon som veit noko om desse liksom betenkelighetane til NFF?
Synes også det er litt rart at han ikkje er aktuell for Rosenborg no.
(Kan jo sjølsagt vera fordi RBK har avtale om å ansetta Jønson etter sesongen?)
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Huff

Quote from: vebo on May 23, 2010, 13:56:07 PM
Jeg var en av de som frontet Sollied nÃ¥r vi ansatte Nilsen, men sÃ¥ jeg pÃ¥ det som fullstendig urealistisk. Jeg  tror Brann mÃ¥ ta en "mjelde" Ã¥ signere en mindre meritert trener uten samme hye lønnskrav nÃ¥.


Ja, jeg sa vel sist at jeg gjerne så Sollied i Brann, men at jeg heller ville ha Wenger hvis en skulle diskutere urealistiske kandidater. Nå er jo situasjonen en annen...

vebo

Quote from: Huff on May 23, 2010, 18:42:13 PM
Quote from: vebo on May 23, 2010, 13:56:07 PM
Jeg var en av de som frontet Sollied nÃ¥r vi ansatte Nilsen, men sÃ¥ jeg pÃ¥ det som fullstendig urealistisk. Jeg  tror Brann mÃ¥ ta en "mjelde" Ã¥ signere en mindre meritert trener uten samme hye lønnskrav nÃ¥.


Ja, jeg sa vel sist at jeg gjerne så Sollied i Brann, men at jeg heller ville ha Wenger hvis en skulle diskutere urealistiske kandidater. Nå er jo situasjonen en annen...


Lurte seg inn en liten skrivefeil der. Mente at jeg pdd ser det som helt urealistisk at vi skal ha råd til han.
Tiocfaidh ár lá

Huff

Quote from: vebo on May 23, 2010, 18:47:55 PM
Quote from: Huff on May 23, 2010, 18:42:13 PM
Quote from: vebo on May 23, 2010, 13:56:07 PM
Jeg var en av de som frontet Sollied nÃ¥r vi ansatte Nilsen, men sÃ¥ jeg pÃ¥ det som fullstendig urealistisk. Jeg  tror Brann mÃ¥ ta en "mjelde" Ã¥ signere en mindre meritert trener uten samme hye lønnskrav nÃ¥.


Ja, jeg sa vel sist at jeg gjerne så Sollied i Brann, men at jeg heller ville ha Wenger hvis en skulle diskutere urealistiske kandidater. Nå er jo situasjonen en annen...


Lurte seg inn en liten skrivefeil der. Mente at jeg pdd ser det som helt urealistisk at vi skal ha råd til han.


Vi har heller ikke råd til Helstad og Strømstad, men det ser likevel ut som dette kan ordne seg. Poenget er at det potensielt finnes rikinger som er interessert i å hjelpe Brann hvis de tror på hva klubben driver med. Sollied kan potensielt være noe slikt, men Brann har tydeligvis verken ønsket eller orket å finne ut om dette er tilfellet.

vebo

Tiocfaidh ár lá

Red Rabitt

Hva kan vaere grunnen til at ikke Bt eller Ba har postet noe intervju med Moldestad ang Sollied? De maa jo garantert ha spurt Moldestad om hva Brann skal gjore i henhold til Sollied utspillet.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Huff

Quote from: vebo on May 23, 2010, 18:56:34 PM
Hvordan vet du det?


Vet og vet, men det er i alle fall åpenbart at klubben ikke har forsøkt noen skikkelig trenerjakt dersom de allerede har ansatt Sandstø, det finnes massevis av kandidater som er bedre enn Sandstø og billigere enn Sollied. Det er selvsagt teoretisk mulig at Moldestad har ringt Sollied og Sollied har takket nei, eller sagt at han ikke inngår forhandligner før Brann ligger ti mill på bordet. Ser derimot dette som lite sannsynlig om Sandstø er ansatt allerede. At Brann har forhørt seg om diverse trenere i eksempelvis Sverige og Danmark anser jeg som uaktuelt.

Heispassasjer

May 23, 2010, 19:23:57 PM #70 Last Edit: May 23, 2010, 19:30:31 PM by Heispassasjer
Jeg mener at Brann burde benyttet sjansen og en prestasjonsrettet kontrakt måtte ha vært tingen. La oss nå si at vi tilbyr en grunnlønn på 4 mill i året og så kan vi f.eks gi 500 000 i bonus for cupgull, 1 000 000 i bonus for seriegull og 5% av inntekter i et eventuelt europacup sluttspill.

Legg en sånn type kontrakt på bordet og still spørsmålet om han tar utfordringen.......

Og så kan sikkert Roald fikse en feit Mercedes som han kan bruke som han vil. (som quality controller må jo han sørge for at Sollied kommer seg trygt frem til jobben)

krakra

Quote from: vebo on May 23, 2010, 17:06:05 PM
Quote from: krakra on May 23, 2010, 16:08:19 PM
Han er ingen alkis ...
Nei, men så blir gjerne rykter om kjente personer ganske blåst opp. Sollied liker kanskje å gå på byen mer enn den vanlige norske treneren, men så er det mye med Sollied som går langt utenpå den vanlige norske treneren. Hans ferdigheter f.eks.

Jobber ikke Sollied med barneidretten eller noe i Mo i Rana for tiden?

Shine

May 24, 2010, 01:36:46 AM #72 Last Edit: May 24, 2010, 01:39:20 AM by Shine
Quote from: kabelmann on May 22, 2010, 20:54:03 PM
Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.



Prøv å kjør Windows 7 på samme hardware som Windows 95 kan kjøre på.

Hvis du tenker på at trener er operativsystem, så må spillere være hardware.

En trener må fortsatt ha gode spillere for å fungere.



Her i Brann har vi det veldig kjekt, og det må han forholde seg til.

StuckedPaaOstlandet

Bør prioritere å hente en god trener nå, til vinteren er det gode muligheter for utskiftninger i laget da mye lønnsmidler blir frigjort, blir for dumt at en vikartrener skal bygge opp laget da imens vi venter på bedre trener. Da havner vi i samme rotet igjen.

Hatleking

I forhold til tryggheit og lommebok, meiner eg fortsatt at Rekdal er betre.

dudo

Quote from: Shine on May 24, 2010, 01:36:46 AM
Quote from: kabelmann on May 22, 2010, 20:54:03 PM
Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.



Prøv å kjør Windows 7 på samme hardware som Windows 95 kan kjøre på.

Hvis du tenker på at trener er operativsystem, så må spillere være hardware.

En trener må fortsatt ha gode spillere for å fungere.


Det er derimot ufattelig hva man kan få til om man legger om til f eks Ubuntu.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Quote from: Hatleking on May 24, 2010, 08:45:59 AM
I forhold til tryggheit og lommebok, meiner eg fortsatt at Rekdal er betre.
Problemet er at valget sannsynelgivis aldri har stått mellom Rekdal og Sollied, men heller Snadstø og Kjetil Knutsen.

Heispassasjer

Quote from: dudo on May 24, 2010, 12:11:03 PM
Quote from: Shine on May 24, 2010, 01:36:46 AM
Quote from: kabelmann on May 22, 2010, 20:54:03 PM
Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.



Prøv å kjør Windows 7 på samme hardware som Windows 95 kan kjøre på.

Hvis du tenker på at trener er operativsystem, så må spillere være hardware.

En trener må fortsatt ha gode spillere for å fungere.


Det er derimot ufattelig hva man kan få til om man legger om til f eks Ubuntu.


Problemet med Windows er at det er lett å få virus i systemet. Da ville jeg heller gått for kvalitet som Macintosh Sollied ;D

Mye mer stabilt og koster mer men du får hva du betaler for. Spørs bare om maskinen Brann klarer å legge om til et annet operativsystem...

Spelaren

Hvis du presterer å få virus på maskinen er det eine og aleine pga dumhet. Linker frå ukjente på facebook bør forbli uklikket.

Sollied har for øvrig fått ein anseeleg tråd her inne, sikkert lenger enn enkelte av våre spelarar. Nokon som faktisk trur han kjem hit når tidligere Moldestad- og Brandtun-kompis Sandstø er "ledig"?
GÃ¥ av.

Langhår

Sollied er en Macbook Pro.
Sanstø er en HP-laptop.

Et enkelt lag.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ferguson

Sollied har vel også sagt at det skal ta 3 uker å få drillet inn samtlige spillere i hans 433 system. I en perfekt verden hadde vi hentet han umiddelbart, men guttene på stadion tar nok ikke den risken med økonomien.

Sollied blir aldri å se i Branntøy(grilldress) tror jeg.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

monzilla


Klaus_Brann

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 13:47:05 PM
Sollied er en Macbook Pro.
Sanstø er en HP-laptop.

Et enkelt lag.


Altså er Sollied en opphypa løk?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

Quote from: monzilla on May 24, 2010, 14:14:49 PM
Det som er relevant å spørre seg er om Sandstø greier å få mer ut av laget enn Nilsen - og dermed sørge for at klubben ikke rykker ned.


Det er jeg helt enig i. Jeg har problemer med å se at Sandstø vil kunne klare å styre en kjerne i en spillergruppe som nå har fått fjernet til andre trener i løpet av kort tid. Sanstø kommer fra LøvHam og er egentlig en avskiltet Tippeligatrener som i mangel av andre jobbtilbud måtte ta til takke med LøvHam.

Jeg frykter at han vil være underlegen fra dag èn og han vil ihvertfall ikke ha pondusen til å stå opp mot Klovneveldet.

På den annen side så er han erfaren. Spesielt med middelmådige lag, så jeg ser ikke bort fra at han kan løfte klubben litt gjennom sin defensive, kjedelig fotball. Men det kan nok Skarsfjord også.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Quote from: Klaus_Brann on May 24, 2010, 14:17:13 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 13:47:05 PM
Sollied er en Macbook Pro.
Sanstø er en HP-laptop.

Et enkelt lag.


Altså er Sollied en opphypa løk?


Møt meg bak Stadion klokken 1600. Du velger våpen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Klaus_Brann

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 14:20:23 PM
Quote from: Klaus_Brann on May 24, 2010, 14:17:13 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 13:47:05 PM
Sollied er en Macbook Pro.
Sanstø er en HP-laptop.

Et enkelt lag.


Altså er Sollied en opphypa løk?


Møt meg bak Stadion klokken 1600. Du velger våpen.


Er det mulig å velge den nye Ipaden?
Den skal visstnok være fantastisk.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

kabelmann

Den eneste grunnen til at Mac er "tryggere" er at det er så få som bruker den at folk ikke gidder lager virus o.l. til den.

Uansett, en ting skal Mac'en ha og det er at den er penere å se på. Hvorvidt den utseendemessige delen av sammenligningen kan overføres til Sollied vs. Sandstø skal ikke jeg uttale meg om, men rent prismessig er det ikke tvil om at Sollied er en Mac. Eller kanskje en Boxx?

(Faen så dumme diskusjoner jeg har begitt meg inn på det siste døgnet)
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Langhår

Quote from: Klaus_Brann on May 24, 2010, 14:27:40 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 14:20:23 PM
Quote from: Klaus_Brann on May 24, 2010, 14:17:13 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 13:47:05 PM
Sollied er en Macbook Pro.
Sanstø er en HP-laptop.

Et enkelt lag.


Altså er Sollied en opphypa løk?


Møt meg bak Stadion klokken 1600. Du velger våpen.


Er det mulig å velge den nye Ipaden?
Den skal visstnok være fantastisk.


Ja, da har du ihvertfall noe som virker. Du slipper f.eks å vente i 20 minutter på at viftene skal blåse den rein og at timeglasset skal forsvinne.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Klaus_Brann

Jeg skal medgi at den er rent estetisk er penere enn de fleste pc'er, men prisforskjellen er (dessverre for Apple) ikke lik kvalitetsforskjellen.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Spelaren

Finnes det ein app for å sloss?
GÃ¥ av.

Langhår

Quote from: kabelmann on May 24, 2010, 14:28:41 PM
Den eneste grunnen til at Mac er "tryggere" er at det er så få som bruker den at folk ikke gidder lager virus o.l. til den.

Uansett, en ting skal Mac'en ha og det er at den er penere å se på. Hvorvidt den utseendemessige delen av sammenligningen kan overføres til Sollied vs. Sandstø skal ikke jeg uttale meg om, men rent prismessig er det ikke tvil om at Sollied er en Mac. Eller kanskje en Boxx?

(Faen så dumme diskusjoner jeg har begitt meg inn på det siste døgnet)


Ifølge mine opplysninge har Mac passert PC i salg i USA så det er nok ikke derfor det er få virus. Det har nok med kvalitet å gjøre. Nå skal det sies at det også finnes virus som angriper Mac også, men de er få.

Utseendet er også bedre, selv om det som du sier ikke er så viktig.

Det viktigste er at man rett og slett skriver bedre innlegg på Mac enn på PC, det må da alle være enige i?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

kabelmann

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 14:39:01 PMDet viktigste er at man rett og slett skriver bedre innlegg på Mac enn på PC, det må da alle være enige i?


Enig. Jeg må gå til anskaffelse av en ny en Mac i håp om at innleggskvaliteten (noe for Jan Gunnar og Petter Vaagan?) skal ta seg opp. De siste årene med PC har vært redselsfulle i forumsammenheng.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krøvel vellevold

Hva i helvete har dette med Trond Sollied å gjøre? Har han Mac?
Legg ned hele klubben!

dudo

Lakmustesten er selvsagt hvilken platform brann.no er laget på. Om det er pc, så konverterer jeg til mac sporenstreks.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Heispassasjer

 ;D ;D ;D ;D Jeg tror jeg mÃ¥ le..... Morsom debatt ;D ;D ;D

Markmus

Quote from: Klaus_Brann on May 24, 2010, 14:32:04 PM
Jeg skal medgi at den er rent estetisk er penere enn de fleste pc'er, men prisforskjellen er (dessverre for Apple) ikke lik kvalitetsforskjellen.


Jepp, Apple har tøffe PC-er, men for dyre. Jeg kjøpte meg en Compal laptop til 11-12000 for 2 år siden. Måtte punget ut med 17-18000 skulle jeg hatt tilsvarende i Mac. Og siden jeg driter meg langflat i design på utstyr, så ble ikke det noe dilemma for meg.
Ka du ve?

Spelaren

May 24, 2010, 17:53:37 PM #96 Last Edit: May 24, 2010, 18:11:31 PM by Spelaren
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 14:39:01 PM
Ifølge mine opplysninge har Mac passert PC i salg i USA...


Vel, på verdensbasis solgte Mac 2,94 millioner enheter, mens det totale markedet var på 81,7 millioner i Q1 2010, dvs ein andel på ca 3,6 %. . For øvrig, frå 2009: http://macdailynews.com/index.php/weblog/comments/23655/

USA:
[URL=http://img38.imageshack.us/i/screenshot2405.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/5627/screenshot2405.jpg[/img][/URL]


SÃ¥ nope, dei har ikkje passert resten. Folk vil ha kvalitet vettu ;) ...
GÃ¥ av.

sambaen

Quote from: krakra on May 22, 2010, 20:53:22 PM
Så må vi huske at Sollied også er en hissigpropp som gjerne sier rett ut hva han mener. Det funker dårlig når man trener småjenter.


Er enig med deg. Brannspillerne er noen jævlige sutrekopper for tiden. En trener med Sollied sin filosofi og erfaring fra utlandet hadde tatt knekken på de fleste i Brann. Kanskje like greit at Brann ansetter Sollied og på den måten kvitter seg med "småfrøknene"

Heispassasjer

May 24, 2010, 19:26:53 PM #98 Last Edit: May 24, 2010, 19:29:13 PM by Heispassasjer
Det er bare en ting som funker for Brann nå. Sett alle kluter til og prøv og få Trond Sollied ansatt...

Er ikke noe annet vi kan gjøre...

Ser på Viking-Rbk nå og det er jo en helt annen divisjon enn den vi er i om dagen...

krakra

Hvis alle de 12.000 som år på kamp gir 500 hver har vi vel 6 mill? Det skal jo holde til et år for Sollied.

eivhelle

Hvis det å ansette Sollied bidrar til 2000 ekstra tilskuere på hjemmekampene har Brann
råd til å svi av 5 mill ekstra i årslønn til treneren.

Jeg forutsetter da selvfølgelig at han er i stand til å utføre mirakler med de spillerene vi har
i dag supplert med noen beskjedne forsterkninger.

Heispassasjer

May 24, 2010, 19:51:19 PM #101 Last Edit: May 24, 2010, 20:29:32 PM by Heispassasjer
Sollied og Helstad kunne sikkert fått flere enn 2000 ekstra på hjemmekampene hvis pilen hadde begynt å peke oppover......

Samba fotball med en Helstad som putter mål har mangen lyst å se...



dudo

Det er vel også naturlig å anta at Sollied har en viss oversikt over spillere i sentral-Europa etter å ha vært i Holland og Belgia, og vi trenger all den oversikt og kompetanse vi kan få tak i når vi skal løse problemene mtp stallen i 2011.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

eivhelle

May 24, 2010, 19:57:00 PM #103 Last Edit: May 24, 2010, 20:13:44 PM by eivhelle
Quote from: Heispassasjer on May 24, 2010, 19:51:19 PM
Sollied og Helstad kunne sikkert fått flere enn 2000 ekstra på hjemmekampene hvis pilen hadde begynt å peke oppover......

Samba fotball med en Helstad som putter mål har mangen lyst å se...





Jeg er ikke sikker på at Helstad vil være riktig mann med Sollied som trener. Sollied vil gå over
til 4-3-3 og da trenger vi en spiss som er litt mindre avhengig av 4-4-2 for å prestere.

Forresten så vil jo både Sollied, Nordlie og Sandstø spille 4-3-3 eller 4-5-1. Skal vi fortsette med
4-4-2 må en satse på Jønsson i stedet.

Shine

Quote from: dudo on May 24, 2010, 12:11:03 PM
Det er derimot ufattelig hva man kan få til om man legger om til f eks Ubuntu.


Ufattelig er rette ordet, har aldri vært med på et OS som har kræsjet så mye som det nyeste ubuntu, kanskje det som er problemet hos brann for tiden.

Langhår:

macosx selger ikke mer en par % på pc markedet i USA. Windows 7 solgte flere lisenser på 1 måned, en det var Mac i verden, men fortsett å tro hva du vil.


Vi trenger en Sollied som rebooter laget og klarer å resette instillingene til komponentene ( spillerne ), slik at vi kan yte max igjen!
Her i Brann har vi det veldig kjekt, og det må han forholde seg til.

mbersve

Tema: Trond Sollied

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Heispassasjer

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 19:57:00 PM
Quote from: Heispassasjer on May 24, 2010, 19:51:19 PM
Sollied og Helstad kunne sikkert fått flere enn 2000 ekstra på hjemmekampene hvis pilen hadde begynt å peke oppover......

Samba fotball med en Helstad som putter mål har mangen lyst å se...





Jeg er ikke sikker på at Helstad vil være riktig mann med Sollied som trener. Sollied vil gå over
til 4-3-3 og da trenger vi en spiss som er litt mindre avhengig av 4-4-2 for å prestere.

Forresten så vil jo både Sollied, Nordlie og Sandstø spille 4-3-3 eller 4-5-1. Skal vi fortsette med
4-4-2 må en satse på Jønsson i stedet.


Selv om Tossaen ikke fikk det til i 4-3-3 i Rosenborg så er det opplest og vedtatt at han aldri kan fungere i et 4-3-3 system i Brann heller?

Nixon

Quote from: Heispassasjer on May 24, 2010, 20:28:30 PMSelv om Tossaen ikke fikk det til i 4-3-3 i Rosenborg så er det opplest og vedtatt at han aldri kan fungere i et 4-3-3 system i Brann heller?


Var ikke problemet at han ble avspist med å spille kant i den formasjonen? For hva er det med den midtspissrollen som Helstad ikke hadde taklet?

Men Brann bør vel først og fremst konsentrere seg om å ansette en trener. Som igjen kan ønske seg spillere til sitt opplegg.
Rød makt på Hansa

dudo

Jeg synes det er snodig å henge seg så voldsomt opp i tallkombinasjoner. Jeg tar han mer enn gjerne tilbake, enten vi skal spille 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1 eller vår mer vante 0-0-0.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

ostraume

Må si det er litt optimistisk (eller er det pessimistisk?) å debattere Helstad sine problemer med Trond Sollied sin formasjon, all den tid ingenting tyder på at noen av de to er på vei til klubben.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Yngve

Det er nok meir truleg at Tossaen plutseleg er på Stadda enn Sollied. Diverre.

eivhelle

Poenget er vel at det vil være mer viktig å få Sollied på plass enn Helstad.

Så får heller Sollied få vurdere hvilke spillere han vil satse på.

krakra

Helstad og Strømstad kan da umulig kreve noe særlig mindre i lønn tilsammen enn det Sollied ville gjort, iallefall ikke hvis vi i tillegg plusser på lønnen Brann eventuelt er villige til å bruke på en trener i tillegg til de to spillerne. Jeg ser heller Sollied i Brann enn Helstad og Strømstad. Enkelt.

Belfort

Noen som har observert Moldestad på flesland på utenlandsavgang denne helgen?

Heispassasjer

Quote from: Belfort on May 24, 2010, 20:40:14 PM
Noen som har observert Moldestad på flesland på utenlandsavgang denne helgen?


Befinner ikke Trond Sollied seg i Norge om dagen da?

Nixon

Quote from: Belfort on May 24, 2010, 20:40:14 PM
Noen som har observert Moldestad på flesland på utenlandsavgang denne helgen?


Jeg såg en fyr i nypresset rosa skjorte. Men det viste seg at det bare var en annen blåruss fra NHH...
Rød makt på Hansa

Kamachi

Quote from: Heispassasjer on May 24, 2010, 19:51:19 PM
Sollied og Helstad kunne sikkert fått flere enn 2000 ekstra på hjemmekampene hvis pilen hadde begynt å peke oppover......

Samba fotball med en Helstad som putter mål har mangen lyst å se...



Ja, så ender vi opp som Leeds, Pompey, Liverpool... Trenger jeg fortsette?

Heispassasjer

Quote from: Kamachi on May 24, 2010, 21:37:15 PM
Quote from: Heispassasjer on May 24, 2010, 19:51:19 PM
Sollied og Helstad kunne sikkert fått flere enn 2000 ekstra på hjemmekampene hvis pilen hadde begynt å peke oppover......

Samba fotball med en Helstad som putter mål har mangen lyst å se...



Ja, så ender vi opp som Leeds, Pompey, Liverpool... Trenger jeg fortsette?


Omstrukturer da, frigjør penger til det sportslige. Ligg på kne, få tak i investorer, gjør alt......

Ellers kommer vi til å være i Adecco ligaen før en får sagt AAAAA......

dudo

Hadde Mjelde vært hakket mer kynisk, så hadde han i all stillhet konsolidert en allianse bestående av han selv, de fagfolkene han trenger og det lokale næringslivet og kuppet hele klubben med en fenomenal totalpakket. Ihvertfall om jeg skulle få skrive manus.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: dudo on May 24, 2010, 21:44:27 PM
Hadde Mjelde vært hakket mer kynisk, så hadde han i all stillhet konsolidert en allianse bestående av han selv, de fagfolkene han trenger og det lokale næringslivet og kuppet hele klubben med en fenomenal totalpakket. Ihvertfall om jeg skulle få skrive manus.


Jeg ville definitivt ha sett den filmen!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

eivhelle

Brann har mistet 3000 tilskuere fordi det går dårlig og man har mistet troen.

Får en inn en person som kan gi tilbake troen og få resultater kommer disse tilskuerene
tilbake. Vi snakker derfor om å investere for fremtidige inntekter.

Dessuten kan en god trener få bra resultater med rimeligere spillere. Vi snakker derfor om å flytte
litt penger fra spillerpotten og over på treneren. Hvis treneren i tillegg tar over oppgavene til
sportssjefen får en rasjonalisert bort en stilling.

dudo

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 21:47:39 PM
Quote from: dudo on May 24, 2010, 21:44:27 PM
Hadde Mjelde vært hakket mer kynisk, så hadde han i all stillhet konsolidert en allianse bestående av han selv, de fagfolkene han trenger og det lokale næringslivet og kuppet hele klubben med en fenomenal totalpakket. Ihvertfall om jeg skulle få skrive manus.


Jeg ville definitivt ha sett den filmen!


Det virker dessverre som produsentene i stedet for går for den tragiske vinklingen i stedet. Jeg tror det er bomtur, for gjennomgående deprimerende filmer er sjeldent blockbustere.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Heispassasjer

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 21:49:42 PM
Brann har mistet 3000 tilskuere fordi det går dårlig og man har mistet troen.

Får en inn en person som kan gi tilbake troen og få resultater kommer disse tilskuerene
tilbake. Vi snakker derfor om å investere for fremtidige inntekter.

Dessuten kan en god trener få bra resultater med rimeligere spillere. Vi snakker derfor om å flytte
litt penger fra spillerpotten og over på treneren. Hvis treneren i tillegg tar over oppgavene til
sportssjefen får en rasjonalisert bort en stilling.


Og Trond Sollied kunne vel ha taklet å være både trener og sportssjef

nummer9

Quote from: Heispassasjer on May 24, 2010, 21:55:04 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 21:49:42 PM
Brann har mistet 3000 tilskuere fordi det går dårlig og man har mistet troen.

Får en inn en person som kan gi tilbake troen og få resultater kommer disse tilskuerene
tilbake. Vi snakker derfor om å investere for fremtidige inntekter.

Dessuten kan en god trener få bra resultater med rimeligere spillere. Vi snakker derfor om å flytte
litt penger fra spillerpotten og over på treneren. Hvis treneren i tillegg tar over oppgavene til
sportssjefen får en rasjonalisert bort en stilling.


Og Trond Sollied kunne vel ha taklet å være både trener og sportssjef

dudo

Jeg er dog litt skeptisk til omtalen (fra artikkelen i AN linket til litt over) om Sollied som en kjøpelags-trener. Men igjen, en ansettelse av Sollied fordrer vel at man har et investorlag med seg med nyfunnet entusiasme.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Det er godt mulig det er mye som gjør at Sollied ikke passer i Brann, men bedre enn Sandstø er jeg likevel fordømt sikker på at han er. Hvis Brann skulle stablet på beina økonomi til å vurdere flere sterke trenernavn så trenger vi ikke nødvendigvis hente Sollied bare fordi han har den sterkeste merittlisten hvis hans lederstil og andre ting gjør at han ikke passer.

Er Sollied det eneste alternativet til trenere i Sandstøklassen må han bare være så upersonlig, dritings og kjøpelag han bare vil. Han er fortsatt det beste alternativet

dudo

Ja, jeg er helt klart enig med deg i at han er veldig, veldig høyt oppe på listen, og milevis over Sandstø og denslags. Den eneste jeg kommer på i farten som kan konkurrere er Mjelde. Han har bevist at dette er noe han kan, og vil nok ved en nyansettelse ha vesentlig mer pondus enn før.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: dudo on May 25, 2010, 12:46:48 PM
Ja, jeg er helt klart enig med deg i at han er veldig, veldig høyt oppe på listen, og milevis over Sandstø og denslags. Den eneste jeg kommer på i farten som kan konkurrere er Mjelde. Han har bevist at dette er noe han kan, og vil nok ved en nyansettelse ha vesentlig mer pondus enn før.


Det siste du skriver er helt riktig. Om Mjelde blir hentet inn nå blir det med status som redningsmann og han vil ha mer makt enn noensinne. Et godt utgangspunkt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Gulløl

BRANN-KRISEN:
- Sollied like sannsynlig som Mourinho

Trond Sollied vil neppe trene Brann, tror Brann-ekspert.

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/-sollied-like-sannsynlig-som-mourinho-3214153.html
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Virker som om BT er besatt på at Sandstø må bli ny Branntrener. Det er tydeligvis deres favoritt iallefall. Dette var avisen som presset sterkt på for å få ansatt Nilsen og sparket Mjelde, så jeg ville ignorert dem totalt hvis jeg var...ehm... hvem enn det er som leder trenerjakten.

Markmus

Ka du ve?

krakra

Hvor i all verden er Langeland i disse tider forresten? Mannen var skrev kommentarer nesten hver eneste dag da Mjelde måtte gå og som også kjempet iherdig for å få inn Nilsen har jo vært helt borte det siste året. Er han syk eller noe?

Markmus

Han har vel endelig skjønt at han ikke har peiling.
Ka du ve?

krakra

Syns vi bør ansette Mjelde igjen, om ikke annet så for å få litt Langelandunderholdning igjen.

Markmus

Hadde ikke vært så ille for spillet heller om vi fikk tilbake Mjelde ;)
Ka du ve?

nero

Tydeligvis mange som har glemt 2008-sesongen, og den gloriøse 8. plassen.
Lions led by donkeys.

dudo

Selv har jeg ikke glemt 2003, og årene etter.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

nero

Quote from: dudo on May 25, 2010, 14:30:06 PM
Selv har jeg ikke glemt 2003, og årene etter.


Det var vel en god del skuffelse i 2006 også, da det "bare" ble sølv etter å ha ledet med ti poeng til sommerpausen. Det var tider det.....
Lions led by donkeys.

krakra

I år er vi heldige om vi har mer enn 10p i det hele tatt til sommerpausen

Langhår

Quote from: nero on May 25, 2010, 14:28:20 PM
Tydeligvis mange som har glemt 2008-sesongen, og den gloriøse 8. plassen.


Først bygging, så cupgull, bronse, sølv og seriegull. I tillegg flere gode opplevelser i Europa (og noen særdeles dårlige selvsagt).

Årsakene til 2008 var sammensatte. Mjelde har sin del av ansvaret, men gudene vet at han ikke fikk mye drahjelp verken fra sin ledelse eller spillerne som i den senere tid har vist sitt sanne ansikt.

Alt i alt var Mjelde svært dyktig på en lang rekke områder. Også utenfor feltet. De som viste sin svakhet mest i 2008 var ledelsen over ham.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Quote from: Langhår on May 25, 2010, 14:36:29 PM
Alt i alt var Mjelde svært dyktig på en lang rekke områder. Også utenfor feltet. De som viste sin svakhet mest i 2008 var ledelsen over ham.


Ikke minst fremstår han som en fyr som har klare idéer om hvordan ting skal fungere, men at han også har evnen til å lære av de tingene som ikke fungerer. Når man ser hvordan apparatet rundt Mjelde har operert i tiden etter han forsvant, så blir strengt tatt prestasjonen enda større.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Markmus

Quote from: nero on May 25, 2010, 14:28:20 PM
Tydeligvis mange som har glemt 2008-sesongen, og den gloriøse 8. plassen.


En 8. plass som kom som følge av hendelser Mjelde ikke rådet over. Andresen gikk som bosman før sesongen uten å bli erstattet med annet enn Bakke som allerede var her, og Helstad gikk midt i sesongen. Da stod vi plutselig helt uten en jevn målscorer. Helstad spilte sin siste kamp mot Bodø/Glimt og da var vi medaljekandidat på 5. plass med bare 5p opp til 1. plass. Til sammenligning var Brann den 12. beste laget uten Helstad. Med andre ord sørget RBH & Co. effektivt for at det ikke ble medaljer på Brann det året.

At Mjelde fikk skylden for 2008 er noe av det dummeste jeg har vært vitne til i norsk fotball - noen sinne. De supporterne som ropte på hans avgang kan virkelig ikke føle seg jævlig intelligente den dag i dag. Mjelde er rett og slett det beste som noen sinne har hendt Brann og de på Stadion burde krype knallhardt på sine knær for å få ham tilbake. Men de er vel for stolte til det...
Ka du ve?

Langhår

Jeg synes alle som krevde Mjeldes avgang burde merkes med en "I" for idiot i pannen. Slik at vi vet hvem vi skal høre på og ikke høre på i fortsettelsen....

Eventuelt "K" for klovn. Det er også greit.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Jeg var en av dem som ble forledet til å tro at Mjelde hadde utspilt sin rolle. Jeg skjemmes, gremmes og legger meg paddeflat: Jeg tok feil. Dog vil jeg understreke at jeg ikke ropte veldig høyt, av den grunn at jeg var veldig usikker.

Dagens selvransakelse.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Kamachi

Quote from: Gulløl on May 25, 2010, 12:58:23 PM
BRANN-KRISEN:
- Sollied like sannsynlig som Mourinho

Trond Sollied vil neppe trene Brann, tror Brann-ekspert.

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/-sollied-like-sannsynlig-som-mourinho-3214153.html
SÃ¥ Mourinho er aktuell for Brann? ::) :o

Markmus

Scolari har visst sluttet i Uzbekistan ;)
Ka du ve?

vebo

The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners
Tiocfaidh ár lá

nero

Quote from: Langhår on May 25, 2010, 14:54:34 PM
Jeg synes alle som krevde Mjeldes avgang burde merkes med en "I" for idiot i pannen. Slik at vi vet hvem vi skal høre på og ikke høre på i fortsettelsen....

Eventuelt "K" for klovn. Det er også greit.


Skal ærlig innrømme at jeg var en av dem, og har nok moderert  meg litt i ettertid, ja. Likevel mÃ¥ det sies at det faktum at Nilsen ikke var noen stor trener, gjør ikke automatisk MIM til noe geni heller. Det skulle vel være unødvendig Ã¥ nevne at MIMs suksess nok hadde litt med ressurstilgangen Ã¥ gjøre ogsÃ¥. Det var en perode der han fikk nesten hver spiller han kunne ønske seg. Det er jo noe lettere Ã¥ gjøre det godt da. Men, for all del historien har vist ettertrykkelig at MIM ikke var hovedproblemet. Jeg synes fremdeles der en skandale at bÃ¥de MIM og SN mÃ¥tte gÃ¥, mens RBH fortsatt hever lønn i klubben. Det er ikke alltid rettferdighet i denne verden.
Lions led by donkeys.

Langhår

Quote from: nero on May 25, 2010, 15:16:59 PM
Quote from: Langhår on May 25, 2010, 14:54:34 PM
Jeg synes alle som krevde Mjeldes avgang burde merkes med en "I" for idiot i pannen. Slik at vi vet hvem vi skal høre på og ikke høre på i fortsettelsen....

Eventuelt "K" for klovn. Det er også greit.


Skal ærlig innrømme at jeg var en av dem, og har nok moderert  meg litt i ettertid, ja. Likevel må det sies at det faktum at Nilsen ikke var noen stor trener, gjør ikke automatisk MIM til noe geni heller. Det skulle vel være unødvendig å nevne at MIMs suksess nok hadde litt med ressurstilgangen å gjøre også. Det var en perode der han fikk nesten hver spiller han kunne ønske seg. Det er jo noe lettere å gjøre det godt da. Men, for all del historien har vist ettertrykkelig at MIM ikke var hovedproblemet. Jeg synes fremdeles der en skandale at både MIM og SN måtte gå, mens RBH fortsatt hever lønn i klubben. Det er ikke alltid rettferdighet i denne verden.


Jeg vil bare ile til og si at det åpenbart var en spøk fra min side.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

blubbin

May 25, 2010, 15:22:06 PM #150 Last Edit: May 25, 2010, 15:23:56 PM by blubbin
Quote from: nero on May 25, 2010, 14:33:58 PM
Det var vel en god del skuffelse i 2006 også, da det "bare" ble sølv etter å ha ledet med ti poeng til sommerpausen. Det var tider det.....


Dette er jo en myte.  Det var bare 4 poeng ned til neste lag da lagene tok sommerferie, selv om det er riktig at serievinner Rosenborg, som hadde en "rimelig god" høstsesong med 12 seiere, 2 uavgjorte og 1 tap pÃ¥ de siste 15 kampene, var 10 poeng bak:

1   Brann           11   7   4   0   19   -   7   +12   25   
2   Lillestrøm     11   6   3   2   19   -   12   +7   21   
3   Odd              11   3   6   2   14   -   11   +3   15   
4   Rosenborg   11   3   6   2   14   -   12   +2   15   
5   Sandefjord   11   4   3   4   12   -   14   -2   15

nero

Quote from: Langhår on May 25, 2010, 15:21:45 PM
Quote from: nero on May 25, 2010, 15:16:59 PM
Quote from: Langhår on May 25, 2010, 14:54:34 PM
Jeg synes alle som krevde Mjeldes avgang burde merkes med en "I" for idiot i pannen. Slik at vi vet hvem vi skal høre på og ikke høre på i fortsettelsen....

Eventuelt "K" for klovn. Det er også greit.


Skal ærlig innrømme at jeg var en av dem, og har nok moderert  meg litt i ettertid, ja. Likevel mÃ¥ det sies at det faktum at Nilsen ikke var noen stor trener, gjør ikke automatisk MIM til noe geni heller. Det skulle vel være unødvendig Ã¥ nevne at MIMs suksess nok hadde litt med ressurstilgangen Ã¥ gjøre ogsÃ¥. Det var en perode der han fikk nesten hver spiller han kunne ønske seg. Det er jo noe lettere Ã¥ gjøre det godt da. Men, for all del historien har vist ettertrykkelig at MIM ikke var hovedproblemet. Jeg synes fremdeles der en skandale at bÃ¥de MIM og SN mÃ¥tte gÃ¥, mens RBH fortsatt hever lønn i klubben. Det er ikke alltid rettferdighet i denne verden.


Jeg vil bare ile til og si at det åpenbart var en spøk fra min side.


Den er grei. Jeg har ikke gått til tatoveringssjappen ennå. ;D
Lions led by donkeys.

nero

Quote from: blubbin on May 25, 2010, 15:22:06 PM
Quote from: nero on May 25, 2010, 14:33:58 PM
Det var vel en god del skuffelse i 2006 også, da det "bare" ble sølv etter å ha ledet med ti poeng til sommerpausen. Det var tider det.....


Dette er jo en myte.  Det var bare 4 poeng ned til neste lag da lagene tok sommerferie, selv om det er riktig at serievinner Rosenborg, som hadde en "rimelig god" høstsesong med 12 seiere, 2 uavgjorte og 1 tap pÃ¥ de siste 15 kampene, var 10 poeng bak:

1   Brann           11   7   4   0   19   -   7   +12   25   
2   Lillestrøm     11   6   3   2   19   -   12   +7   21   
3   Odd              11   3   6   2   14   -   11   +3   15   
4   Rosenborg   11   3   6   2   14   -   12   +2   15   
5   Sandefjord   11   4   3   4   12   -   14   -2   15


Mente selvsagt at vi var ti poeng foran dem som vant til slutt, ja. Min feil. Og det skal sies til MIMs forsvar at det RBK presterte den høsten var ganske ekstremt, selv til dem å være....
Lions led by donkeys.

dudo

Det er ikke til å komme unna at avslutningen den sesongen mildt sagt var rævva, nei. Jeg er dog mer enn villig til å slå en strek over det all den tid vi åpenbart lærte av våre feil til neste sesong. Læring rocker, bare spør en hvilken som helst organisasjonsekspert.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Juve

Vi kan drømme om den ene topptreneren etter den andre, men faktum er vel at nåværende styre skal ansette en ny trener og en ny sportssjef. Så vi trenger ikke ha forhåpninger!!

steinbygger

Quote from: nero on May 25, 2010, 15:16:59 PM
Quote from: Langhår on May 25, 2010, 14:54:34 PM
Jeg synes alle som krevde Mjeldes avgang burde merkes med en "I" for idiot i pannen. Slik at vi vet hvem vi skal høre på og ikke høre på i fortsettelsen....

Eventuelt "K" for klovn. Det er også greit.


Skal ærlig innrømme at jeg var en av dem, og har nok moderert  meg litt i ettertid, ja. Likevel mÃ¥ det sies at det faktum at Nilsen ikke var noen stor trener, gjør ikke automatisk MIM til noe geni heller. Det skulle vel være unødvendig Ã¥ nevne at MIMs suksess nok hadde litt med ressurstilgangen Ã¥ gjøre ogsÃ¥. Det var en perode der han fikk nesten hver spiller han kunne ønske seg. Det er jo noe lettere Ã¥ gjøre det godt da. Men, for all del historien har vist ettertrykkelig at MIM ikke var hovedproblemet. Jeg synes fremdeles der en skandale at bÃ¥de MIM og SN mÃ¥tte gÃ¥, mens RBH fortsatt hever lønn i klubben. Det er ikke alltid rettferdighet i denne verden.


Og dette var vel også poenget til de av oss som skrek om at det var feil person som måtte gå. MIM ble sparket til tross for at det var RBH som hadde ansvaret for å sørge for at MIM hadde de rette spillerene. Bare det å kjøpe Sjøhage burde vært oppsigelsesgrunn.

vebo

Sollied var på Stadion i går, dette er annenhåndsinformasjon, men i kombinasjon med observasjonen om at han var obersvert på Flesland, ser jeg ikke dette som urealistisk. Dette kommer fra en uavhengig kilde som obsertverte han i en bil ved stadion.
Tiocfaidh ár lá

skuteviken

Quote from: vebo on May 26, 2010, 08:26:30 AM
Sollied var på Stadion i går, dette er annenhåndsinformasjon, men i kombinasjon med observasjonen om at han var obersvert på Flesland, ser jeg ikke dette som urealistisk. Dette kommer fra en uavhengig kilde som obsertverte han i en bil ved stadion.


Spennende. Merkelig at BA og BT ikke har plukket han opp på radaren. Hvis det stemmer så er det positivt, så skal jeg ha forståelse for at det ikke går om lønnskravet er hinsides.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Langhår

May 26, 2010, 08:41:08 AM #158 Last Edit: May 26, 2010, 08:43:23 AM by Langhår
Dette høres ut som et rykte og lite annet. Jeg vil tro det ville vært svært vanskelig å smugle Trond Sollied til Bergen uten at avisen ville snappet det opp. Og nå som hans navnt er på alles lepper ville det vært enda vanskeligere.

Dersom det mot formodning skulle være sant, tyder det på at Brann på en eller annen måte tror at de skal klare å bli enig med ham økonomisk og at han er her for å se på forholdene og hilse på folk.

Men dette har jeg som sagt lite tro på. Jeg tror det ville lekket i det øyeblikket han satte sin fot på flyet til Bergen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Red Rabitt

Om det har seg slik at Sollied bor i Norge for tiden, saa kan det jo vaere at han faktisk onsker seg noen aar her i gamlelandet. Om det skulle vaere tilfelle; saa haar jo han presisert at det kun er tre klubber som er interessant for han i Norge. Den ene er Rbk som tydeligvis har bestemmt seg for Jonsson, den andre vif som ser ut til aa vaere rimelig fornoyd med og forpliktet til Andresen. Om en tar med at landslaget ogsaa er godt besatt med Drillo neste to aar og Solbakken etter det, ja da er det ingen tvil om at Brann er eneste realistiske alternativ for Trond Sollied i Norge. Faar da inderlig haape at Sollied onsker seg noen gode aar her hjemme og samtidig gjor Bergenser av seg:)
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

skuteviken

Ja det er mulig han vil bli i Norge litt å bygge noe igjen, han har vel nylig blitt kompensert i Tyrkia for en jobb han ble sparket fra? Og jobben i Heerenveen?

Dette blir jo bare spekulasjoner fra min side, jeg kjenner han ikke.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

vebo

Quote from: Langhår on May 26, 2010, 08:41:08 AM
Dette høres ut som et rykte og lite annet. Jeg vil tro det ville vært svært vanskelig å smugle Trond Sollied til Bergen uten at avisen ville snappet det opp. Og nå som hans navnt er på alles lepper ville det vært enda vanskeligere.

Dersom det mot formodning skulle være sant, tyder det på at Brann på en eller annen måte tror at de skal klare å bli enig med ham økonomisk og at han er her for å se på forholdene og hilse på folk.

Men dette har jeg som sagt lite tro på. Jeg tror det ville lekket ut for i det øyeblikket han satte sin fot på flyet til Bergen.


Bare for å gjøre det klart, personen som observerte han på Flesland vet jeg ingeting om, men min kilde er er ikke fyren som lyver. Han er ikke en utpreget Brann-supporter, men bor like ved Stadion. Han hadde heller ikke hørt rykte om at noen hadde sett han på Flesland på forhånd. Eneste jeg kan få til å stemme om dette ikke er sant, er at han har sett feil.

Men - er det uansett så veldig usannsynlig, at Brann kaller han inn til et møte for å diskutere interessen? Det synes ikke jeg.

Tror du forresten at ba og bt har folk utstasjonert på Flesland og Stadion til envær tid? Jeg tror det er fint mulig å komme "usett" til Bergen.
Tiocfaidh ár lá

skuteviken

Nei det blir isåfall noen som tipser de. I fjor fikk vi vite med en gang Troels Bech hadde landet på Flesland.

Som med alle rykter, så må vi vel bare vente å se :) Takk for at du krydret dagen litt.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Langhår

Quote from: vebo on May 26, 2010, 08:47:29 AM
Quote from: Langhår on May 26, 2010, 08:41:08 AM
Dette høres ut som et rykte og lite annet. Jeg vil tro det ville vært svært vanskelig å smugle Trond Sollied til Bergen uten at avisen ville snappet det opp. Og nå som hans navnt er på alles lepper ville det vært enda vanskeligere.

Dersom det mot formodning skulle være sant, tyder det på at Brann på en eller annen måte tror at de skal klare å bli enig med ham økonomisk og at han er her for å se på forholdene og hilse på folk.

Men dette har jeg som sagt lite tro på. Jeg tror det ville lekket ut for i det øyeblikket han satte sin fot på flyet til Bergen.


Bare for å gjøre det klart, personen som observerte han på Flesland vet jeg ingeting om, men min kilde er er ikke fyren som lyver. Han er ikke en utpreget Brann-supporter, men bor like ved Stadion. Han hadde heller ikke hørt rykte om at noen hadde sett han på Flesland på forhånd. Eneste jeg kan få til å stemme om dette ikke er sant, er at han har sett feil.

Men - er det uansett så veldig usannsynlig, at Brann kaller han inn til et møte for å diskutere interessen? Det synes ikke jeg.

Tror du forresten at ba og bt har folk utstasjonert på Flesland og Stadion til envær tid? Jeg tror det er fint mulig å komme "usett" til Bergen.


Bare for å gjøre det klart med en gang: Jeg antyder overhodet ikke at du lyver. Jeg oppfatter deg som en seriøs type.

Jeg sier bare det at slike rykter har veldig lett for å oppstå. Spesielt i slike situasjoner som dette. Man skal heller ikke undervurdere folks vilje til å gjøre seg viktig i noen minutter ved hjelp av en telefon til avisene. I tillegg har også avisene informanter i flyselskapene med tilgang til passasjerlister som villig tipser. Det er jo noen grunker å tjene på det.

Uansett, tiden vil vise om tjommien din har rett. Da får vi nok høre om det rimelig snart. Antagelig er avisene allerede igang med å sjekke opp i ryktene som garantert også går andre steder enn her inne.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

kabelmann

For alt vi vet har media vært her inne og plukket opp ryktene også. Det ville ikke vært første gang.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Super Hasund

Trond Sollied som trener
Peddien som speider
Mål Mons som sportsdirektør
Og hon her som motivator http://www.youtube.com/watch?v=ceSxEjwXHcM

SÃ¥ e vi igang
La Folket Synge

*Feltz*

Torvanger

May 26, 2010, 10:30:23 AM #166 Last Edit: May 26, 2010, 11:14:23 AM by Torvanger
Dersom Sollied av en eller annen grunn ender opp i Brann har Brann skutt gullfuglen, ingen tvil om det. Men, jeg har mine sterke tvil til at man får stablet på bena økonomi til det.

Uansett, det blir et regnestykke:

Sollied i 3 år, med 8 mill i årslønn > 24 mill.

vs

Sandstø eller en annen, med 2 mill > 6 mill

Differansen på 16 mill kan fort hentes inn med 3.000 flere i snitt på kampene, samt eventuell suksess i serie og cup.

Spennende, men som sagt, jeg har mine tvil. Brann kan meget vel bli brukt i en forhandlingsprosess Sollied måtte ha gående med andre interessenter.

Super Hasund

Mann investere ikke i en Lada om mann har planer om å vinne Fomel 1. It costs money to make money.
La Folket Synge

*Feltz*

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Quote from: Torvanger on May 26, 2010, 10:30:23 AMUansett, det blir et regnestykke:

Sollied i 3 år, med 8 mill i årslønn > 24 mill.

vs

Sandstø eller en annen, med 2 mill > 4 mill


Interessant regnestykke, regner du her da at Sandstø er ansatt i ett år, får fyken og med seg ett års etterlønn, eller at man bare skal gi han toårskontrakt? ;)

Uansett tror jeg begge lønnsnivåene dine er for høye. En trener i Sandstøklassen bør ikke tjene syvsifret, og Sollied tror jeg ikke man trenger å betale mer enn maksimalt 4 mill i året for. Det er andre tider nå, og selv om han har gjort store penger før, så har det vært i litt andre klubber enn Brann. Så får han heller få en klekkelig bonus om han skulle ta oss tilbake i toppen og sørge for store, ekstraordinære inntekter.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Tom C

Enig. Dersom Sollied er så tøff i trynet og selvsikker som det kan virke som, så går han sikkert med på en prestasjonsbasert lønn med saftige bonuser for sportslig suksess. Vinn vinn for Brann mao.
Aldri mer Obos....

Nixon

Quote from: Tom C on May 26, 2010, 11:05:13 AM
Enig. Dersom Sollied er så tøff i trynet og selvsikker som det kan virke som, så går han sikkert med på en prestasjonsbasert lønn med saftige bonuser for sportslig suksess. Vinn vinn for Brann mao.


Tror det er ganske naivt å regne med. Fotballtrenere er kjent for å sikre seg både foran og bak når de inngår en kontrakt.
Rød makt på Hansa

Torvanger

Quote from: Nixon on May 26, 2010, 11:11:19 AM
Quote from: Tom C on May 26, 2010, 11:05:13 AM
Enig. Dersom Sollied er så tøff i trynet og selvsikker som det kan virke som, så går han sikkert med på en prestasjonsbasert lønn med saftige bonuser for sportslig suksess. Vinn vinn for Brann mao.


Tror det er ganske naivt å regne med. Fotballtrenere er kjent for å sikre seg både foran og bak når de inngår en kontrakt.


Riktig. Hamren tjener garantert 5 mill pr år i RBK, Sollied befinner seg på nivået over.

PS! Har korrigert regnestykket mitt.

vebo

Men Sandstø kommer uansett ikke til å tjene 2 mill.
Tiocfaidh ár lá

Langhår

Men det sier seg selv at Sollied aldri i verden kommer til å kreve 8 mill i årslønn? Der er jo helt hinsides enhver fornuft og vil automatisk ekskludere ham fra enhver mulighet til jobben. Dersom Brann takker nei til ham etter et slikt krav skal jeg klappe dem på ryggen å være enig. Du kan ihvertfall dele de åtte millionene i to.

Dersom kravet for å få ansatt Sollied er 8 mill pro anno så vet jo han også at han er uaktuell. Jeg oppfatter ham som en mann som sier ting rett ut og da tror jeg faktisk han ville sagt han var uaktuell.

Å betale Sandstø 2 mill er forøvrig også helt villt. Mannen er i praksis degradert til Adeccco og sikler som gal på enhver tippeligaklubb som måtte trenge  en trener. Her kan man nok også dele beløpet i to. Minst.

Tror vi skal være glad ikke Torvanger har noe med økonomien å gjøre på Stadion. Da hadde det blitt mye dårlige avtaler signert. Det er det forøvrig allerede.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Quote from: Torvanger on May 26, 2010, 11:16:19 AM
Quote from: Nixon on May 26, 2010, 11:11:19 AM
Quote from: Tom C on May 26, 2010, 11:05:13 AM
Enig. Dersom Sollied er så tøff i trynet og selvsikker som det kan virke som, så går han sikkert med på en prestasjonsbasert lønn med saftige bonuser for sportslig suksess. Vinn vinn for Brann mao.


Tror det er ganske naivt å regne med. Fotballtrenere er kjent for å sikre seg både foran og bak når de inngår en kontrakt.


Riktig. Hamren tjener garantert 5 mill pr år i RBK, Sollied befinner seg på nivået over.

PS! Har korrigert regnestykket mitt.


Feil. Hamren tjente i overkant av 3 mill i RBK, Norges desidert rikeste klubb.

Men hvem bryr seg om faktum?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

ostraume

Quote from: Langhår

Men hvem bryr seg om faktum?


Gøy at du skal komme med den bare en dag (eller var det to) etter at "dine opplysninger" om salgstallene til Mac ble grundig tilbakevist. :) (jepp, jeg koster på meg et smilefjes)
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

B-moderator

Quote from: Klaus_Brann on May 26, 2010, 10:35:28 AM


Tydeligvis mange som var i Bergen i går.
Keiko og Helstad var nemlig også det...
Brann inside

B-moderator

Og forøvrig er Hans Majestet her i dag:-)
Men fra spøk til alvor. Sollied som Brann trener, og Per Ove inn som sportssjef/Daglig leder/Styremedlem/noe annet hadde vært bra.
Men Daglig leder bør jo være med i prossessen med å ansette trener, så da er jo spørsmålet hvem det blir...
Brann inside

Langhår

May 26, 2010, 12:10:59 PM #179 Last Edit: May 26, 2010, 12:12:51 PM by Langhår
Quote from: ostraume on May 26, 2010, 11:55:11 AM
Quote from: Langhår

Men hvem bryr seg om faktum?


Gøy at du skal komme med den bare en dag (eller var det to) etter at "dine opplysninger" om salgstallene til Mac ble grundig tilbakevist. :) (jepp, jeg koster på meg et smilefjes)


Ja når det beste du kan komme opp med på stående fot er en faktafeil fra min side angående Mac-salget så får jeg lyst til å koste på meg et smilefjes selv.

Å ta feil av Mac-salgstall kan jeg leve med. Nå ble jo denne Mac vs PC disputten (korrekt) stoppet av moderatorene før jeg fikk svare så da benytter jeg sjansen nå. Takk skal du ha.

Jeg har lest en artikkel for litt siden i et amerikansk magasin der det ble skrevet at Macsalget stadig tar innpå PC salget. Altså at Mac øker raskere enn PC. Dessverre har jeg ikke den artikkelen lenger så det gikk litt i ball.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Spelaren

Quote from: Langhår on May 26, 2010, 12:10:59 PM
Quote from: ostraume on May 26, 2010, 11:55:11 AM
Quote from: Langhår

Men hvem bryr seg om faktum?


Gøy at du skal komme med den bare en dag (eller var det to) etter at "dine opplysninger" om salgstallene til Mac ble grundig tilbakevist. :) (jepp, jeg koster på meg et smilefjes)


Tallene eg refererte til viser at både Acer, HP og Toshiba har større vekst enn Apple, riktignok kun mellom Q4 2008 og Q4 2009. Nyere sammenligninger har eg ikkje. :p

For ikkje å spore av fullstendig, så vil eg tru det hadde blitt behørlig dokumentert om Sollied var innom Stadion i går, antall argusøyne som følger Sportsklubben er vel nesten på rekordnivå, sjølv vaskehjelpen blir vel fotfulgt no for tida :) .
GÃ¥ av.

vebo

Tipper Sollieds lønnskrav vil være på ca 5 mill.
Tiocfaidh ár lá

skuteviken

Quote from: Spelaren on May 26, 2010, 12:52:32 PM


Tallene eg refererte til viser at både Acer, HP og Toshiba har større vekst enn Apple, riktignok kun mellom Q4 2008 og Q4 2009. Nyere sammenligninger har eg ikkje. :p



Det blir jo ikke relevant, en må jo se på PC-plattformen med windows bundle vs Apple, og så om Apple tar større del av kaken.

Hilsen en som ikke bruker Apple sine produkter.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde


Nixon

Quote from: Langhår on May 26, 2010, 12:10:59 PMDessverre har jeg ikke den artikkelen lenger så det gikk litt i ball.


Et firma med overskudd på 6 milliarder i måneden tilgir deg helt sikkert!:)

Hadde Brann bare generert en brøkdel av dette kunne vi hentet Sollied og hatt en god slump igjen til nye spillere. Men det får bli med drømmen...
Rød makt på Hansa

Langhår

Quote from: Nixon on May 26, 2010, 14:04:18 PM
Quote from: Langhår on May 26, 2010, 12:10:59 PMDessverre har jeg ikke den artikkelen lenger så det gikk litt i ball.


Et firma med overskudd på 6 milliarder i måneden tilgir deg helt sikkert!:)

Hadde Brann bare generert en brøkdel av dette kunne vi hentet Sollied og hatt en god slump igjen til nye spillere. Men det får bli med drømmen...


Hører jeg Mac Stadion? Eller kanskje vi kan skifte klubbnavet til iBrann?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Rød makt på Hansa

kabelmann

Og fortsetter de å spille som de har gjort så langt i år så kan de like godt omdøpe Brann Stadion til iSad.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Spelaren

Quote from: skuteviken on May 26, 2010, 12:59:53 PM
Quote from: Spelaren on May 26, 2010, 12:52:32 PM


Tallene eg refererte til viser at både Acer, HP og Toshiba har større vekst enn Apple, riktignok kun mellom Q4 2008 og Q4 2009. Nyere sammenligninger har eg ikkje. :p



Det blir jo ikke relevant, en må jo se på PC-plattformen med windows bundle vs Apple, og så om Apple tar større del av kaken.

Hilsen en som ikke bruker Apple sine produkter.


Samtlige av disse kjører vel Windows, som har en markedsandel (XP + Vista + 7) på nærmere 90,7 % av OS-markedet per april 2010.
GÃ¥ av.

skuteviken

Quote from: Spelaren on May 26, 2010, 15:05:57 PM
Quote from: skuteviken on May 26, 2010, 12:59:53 PM
Quote from: Spelaren on May 26, 2010, 12:52:32 PM


Tallene eg refererte til viser at både Acer, HP og Toshiba har større vekst enn Apple, riktignok kun mellom Q4 2008 og Q4 2009. Nyere sammenligninger har eg ikkje. :p



Det blir jo ikke relevant, en må jo se på PC-plattformen med windows bundle vs Apple, og så om Apple tar større del av kaken.

Hilsen en som ikke bruker Apple sine produkter.


Samtlige av disse kjører vel Windows, som har en markedsandel (XP + Vista + 7) på nærmere 90,7 % av OS-markedet per april 2010.
[/quote

Jeg vet at nærmere 100% av disse kjører windows, jeg misforsto litt hva du skrev.

For viss det er slik at disse har en større økning i salgsvolumet sitt samlet sett enn Apple, så taper Apple terreng, og tar en mindre del av kaken av det totale markedet, noe jeg mener er viktigst å se på.

Nå har jeg ikke sett på tallene selv, så interessert i debatten er jeg ikke akkurat nå :)
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Tom C

Kanskje like greit å ta dette videre i en annen tråd...
Aldri mer Obos....

Langhår

Det var jo denne Ostraume som absolutt måtte ta opp hansken igjen!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

ostraume

Quote from: Langhår on May 26, 2010, 15:36:53 PM
Det var jo denne Ostraume som absolutt måtte ta opp hansken igjen!


Såså. Et såpass lite sleivspark har du da humør til å takle? Jeg synes bare timingen (for å bruke et Sollied-begrep) din ikke var helt ideell.

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Langhår

Quote from: ostraume on May 26, 2010, 16:02:46 PM
Quote from: Langhår on May 26, 2010, 15:36:53 PM
Det var jo denne Ostraume som absolutt måtte ta opp hansken igjen!


Såså. Et såpass lite sleivspark har du da humør til å takle? Jeg synes bare timingen (for å bruke et Sollied-begrep) din ikke var helt ideell.




Du vet jo at jeg alltid er i godt humør! En glad og optimistisk gutt med glimt i øyet. Det sier ihvertfall madammen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Klaus_Brann

Quote from: dudo on May 25, 2010, 14:58:14 PM
Jeg var en av dem som ble forledet til å tro at Mjelde hadde utspilt sin rolle. Jeg skjemmes, gremmes og legger meg paddeflat: Jeg tok feil. Dog vil jeg understreke at jeg ikke ropte veldig høyt, av den grunn at jeg var veldig usikker.

Dagens selvransakelse.


Godt å se at noen innser og innrømmer sine feil.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: nero on May 25, 2010, 15:31:44 PM
Quote from: blubbin on May 25, 2010, 15:22:06 PM
Quote from: nero on May 25, 2010, 14:33:58 PM
Det var vel en god del skuffelse i 2006 også, da det "bare" ble sølv etter å ha ledet med ti poeng til sommerpausen. Det var tider det.....


Dette er jo en myte.  Det var bare 4 poeng ned til neste lag da lagene tok sommerferie, selv om det er riktig at serievinner Rosenborg, som hadde en "rimelig god" høstsesong med 12 seiere, 2 uavgjorte og 1 tap pÃ¥ de siste 15 kampene, var 10 poeng bak:

1   Brann           11   7   4   0   19   -   7   +12   25   
2   Lillestrøm     11   6   3   2   19   -   12   +7   21   
3   Odd              11   3   6   2   14   -   11   +3   15   
4   Rosenborg   11   3   6   2   14   -   12   +2   15   
5   Sandefjord   11   4   3   4   12   -   14   -2   15


Mente selvsagt at vi var ti poeng foran dem som vant til slutt, ja. Min feil. Og det skal sies til MIMs forsvar at det RBK presterte den høsten var ganske ekstremt, selv til dem å være....


Lurer på hvordan stemningen hadde vært hvis vi hadde prestert dårlig i vårsesongen og allikevell endt opp på en sølvplass etter sesongen, for så å ta seriegull i 07.

Da hadde nok ikke den kritikken vært like het.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Quote from: Klaus_Brann on May 26, 2010, 23:31:16 PMGodt å se at noen innser og innrømmer sine feil.


Ta det inn, det blir ingen vane. ;)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

roaldinho

Quote from: dudo on May 26, 2010, 23:48:20 PM
Quote from: Klaus_Brann on May 26, 2010, 23:31:16 PMGodt å se at noen innser og innrømmer sine feil.


Ta det inn, det blir ingen vane. ;)


Bør vel kanskje bruke det som signatur i fremtiden da ;)
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

JhonnyBeGood

Quote from: gjertm on May 26, 2010, 12:08:33 PM
Og forøvrig er Hans Majestet her i dag:-)
Men fra spøk til alvor. Sollied som Brann trener, og Per Ove inn som sportssjef/Daglig leder/Styremedlem/noe annet hadde vært bra.
Men Daglig leder bør jo være med i prossessen med å ansette trener, så da er jo spørsmålet hvem det blir...



Derfor vår majestet var i byen kan du skjønne, sollied som trener, pol som sportsjef og vår kjære konge som daglig leder... Hadde blitt noen trøtte pressekonferanser, men det får vi leve med :)
ow do you spell Pele three letters G.U.D!
Hvordan staver man Geirmund Brendesæter, fem bokstaver, G.E.D.D.I

Markmus

Quote from: JhonnyBeGood on May 27, 2010, 01:28:23 AM
Hadde blitt noen trøtte pressekonferanser, men det får vi leve med :)



haha, ja

"Kjææære alle bergensere"
Ka du ve?

Gulløl

Nei nei nei, vil ikke ha en snøvlende halvt tilbakestÃ¥ende fjott som daglig leder. Han hadde antageligvis ikke kommet lenger i arbeidslivet  enn en deltidsjobb i kassen pÃ¥ Rema 1000....om han ikke var sÃ¥ heldig med slektskapet.
;)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

dudo

Om han ikke var så "heldig" med slektskapet kan det godt hende han ikke hadde vært en snøvlete fjott heller.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Storsæter

Hardball har framleis ikkje trua på Brann, tross "informasjonspolitikken" til Moldestad.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article170617.ece

"Nei, det har aldri vært luftet. Vi ser an det som skjer i Brann. Da vi gikk inn og bidro i 2003, så vi at organisasjonen var på plass, men at de trengte penger. Nå er ikke noe på plass. Derfor må vi se det an, sier Lunde. "

dudo

"Nå er ikke noe på plass". En fantastisk treffende kommentar.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

bma


Langhår

Quote from: dudo on May 27, 2010, 09:05:24 AM
"Nå er ikke noe på plass". En fantastisk treffende kommentar.


Jeg håper folk snart ser at her må ting skje raskt. Vi har ikke tid til alle disse jævla prosessene til Moldestad. Er det heldig at dette arbeidet ledes av en som likevel skal fratre om kort tid og dermed slipper og ansvarliggjøres i framtiden?

Nytt årsmøte, nytt styre, ny sportssjef og tilslutt ny trener. Forankring kan man gjøre hos dem som tar over det synkende skip. 
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Torvanger

Dersom ikke investorer ønsker å hjelpe til bør Moldestad ta affære og få istand en avtale med Sandstø. Lik det eller ei, han er et bedre alternativ enn Skarsfjord, et rimelig alternativ og et bedre alternativ enn mange vil ha det til.

dudo

Quote from: Langhår on May 27, 2010, 09:13:53 AMEr det heldig at dette arbeidet ledes av en som likevel skal fratre om kort tid og dermed slipper og ansvarliggjøres i framtiden?


Jeg regner med dette er et retorisk spørsmål, men for de tungnemne kan jeg røpe at svaret er "nei". Det er også et stort, stort problem at det er det nåværende styret som skal plukke ut ny daglig leder og sportslig sjef/manager/whatnot. Lagkamerater fra de glade 80-årene. Akkurat den generasjonen vi vil ha!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

skuteviken

Quote from: dudo on May 27, 2010, 09:05:24 AM
"Nå er ikke noe på plass". En fantastisk treffende kommentar.


Nei det er jo ikke det når vi ikke har innstilt en ny trener, vi har ikke sportsdirektør, vi har ikke daglig leder. Det eneste naive meg ser er at de har oversikten over økonomien iallefall, og at Moldestad kunne forklare at han visste hva han hadde å forholde seg til om han skulle ta en kalkulert risiko. Oversikt over økonomien hjelper imidlertid lite viss en ikke investerer, dette er jo delvis grunnen til at vi er der vi er.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Læreren

Sollied eller ikke, at en Eliteserieklubb i Norge skal betale 5 millioner i lønn til en trener er en utopi! Skal Sollied vende tilbake til Norge tror jeg ikke han vil få noe mer enn 3-3,5 millioner i lønn uansett hvilken klubb han velger å trene.

Langhår

May 27, 2010, 09:53:19 AM #210 Last Edit: May 27, 2010, 09:58:19 AM by Langhår
Quote from: Læreren on May 27, 2010, 09:49:21 AM
Sollied eller ikke, at en Eliteserieklubb i Norge skal betale 5 millioner i lønn til en trener er en utopi! Skal Sollied vende tilbake til Norge tror jeg ikke han vil få noe mer enn 3-3,5 millioner i lønn uansett hvilken klubb han velger å trene.


Det er jeg tilbøyelig til å være enig i.

Om Sollied virkelig vil ha jobben så vet han at han må senke kravene sine. Sollied har etter sigende tjent 70 mill på sine utenlandsopphold de siste årene så penger er ikke så viktig lenger. Dersom han ser behovet for å "restarte" sin karriere og håper å komme seg ut igjen så vil jo også han selvfølgelig se at om han tjener 3 mill i året i Brann for så å tjene 15 mill i året i utlandet etter å ha lykkes her vil være god butikk. Han er nok en type som ser litt lenger enn til neste lønningspose.

Noe annet er den sportslige utfordringen. Den vil være stor selv for Sollied. Jeg er slett ikke sikker på at han bare kan troppe opp og snu dette så dårlig som vi ligger an på nær sagt alle områder. Det vil kreve mye av mange å få Brannskuten på rett kjøl, men Sollied kan være mannen som gir alle rundt klubben troen tilbake. Det vil være en utmerket start.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

For å nå slike summer bør kontrakten være sterkt prestasjonsbasert for å beskytte klubben. En høy grunnlønn vil koste klubben dobbelt om man ikke får de resultatene man ønsker og igjen vil terminere kontrakten. Når det er sagt, vil vi ha Sollied, vel, da må vi nok belage oss på å betale for det.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

KEA

Jeg vil også ha Sollied, som peker seg ut som den i særklasse best kvalifiserte treneren av dem som har vært nevnt. Skal Brann klare å foreta en snuoperasjon og komme tilbake i toppen må det inn kvalitet i alle ledd, og definitivt på trenerplassen.

Er det noen som vet hva Sollied hadde i lønn da han var i RBK? Lønn til daglig leder skal spesifiseres i regnskapet i næringslivet, aner ikke om det stilles krav til spesifikasjon av avlønning av nøkkelpersoner i regnskapet til "idrettslag" over en viss størrelse/visst nivå, men det er vel tvilsomt. Men er det noen som vet?

skuteviken

Det var i 1998, før han reiste ut i Europa.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

skuteviken

Quote from: Langhår on May 27, 2010, 09:53:19 AM
Noe annet er den sportslige utfordringen. Den vil være stor selv for Sollied. Jeg er slett ikke sikker på at han bare kan troppe opp og snu dette så dårlig som vi ligger an på nær sagt alle områder. Det vil kreve mye av mange å få Brannskuten på rett kjøl, men Sollied kan være mannen som gir alle rundt klubben troen tilbake. Det vil være en utmerket start.


Det er iallefall helt sikkert, han vil vel ha garantier for at det blir stilt midler til overganger.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

osoerli

LØNSFORSLAG TROND SOLLIED

Grunnløn:               2.000.000
Berge plassen i tippeligaen *):         500.000
Bonus seriegull:            1.000.000
Bonus seriesølv:            500.000
Bouns seriebronse:            400.000
Bonus cupgull:            800.000
Bonus kvalifisert il gruppespel mesterligaen:   1.000.000
Bonus kvalifisert gruppespel europaligaen:      500.000
Bonus for kvar seier i mesterligaen:      200.000
Bonus for kvar uavgjort i mesterligaen:      100.000
Bonus for kvar seier i europaligaen:      100.000
Bonus for kvar uavgjort europaligaen:      50.000

*) Opprykk frå adeccoligaen gir samme bonus.

Det betyr at han i 2010 kan oppnå maks årsløn på 2.500.000
i 2011 maks 4.300.000
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Ricky

Lønnen han hadde i Rosenborg er da ikke så veldig relevant.. Blir nesten litt som å sjekke lønnen Thorstein Helstad hadde i Ham-Kam mens han fortsatt bare var et stort talent.
Når Sollied jobbet i RBK var han bare en assistenttrener som ble midlertidig forfremmet når Eggen ville ta seg et hvileår. Trenererfaringen hans var på nivå med Steinar Nilsens.. Han hadde helt sikkert ikke noen superlønn.

Nå til dags kan jeg aldri tenke meg at Sollied tar til takke med noe som helst under 3,5 - 4 millioner, med mindre han går rundt med et sterkt personlig ønske om å trene klubben vår (lite trolig).

JhonnyBeGood

Quote from: Ricky on May 27, 2010, 10:32:57 AM


Nå til dags kan jeg aldri tenke meg at Sollied tar til takke med noe som helst under 3,5 - 4 millioner, med mindre han går rundt med et sterkt personlig ønske om å trene klubben vår (lite trolig).


Hvordan kan man være så sikker på hva han krever i lønn? Eneste kravet fyren har nevnt er at han vil ha mer enn peanøtter ;O La oss si mannen har 70 mill på bok + gjerne gode avkastninger på ting han har invistert i underveis, hva får deg så sikker på at det er forskjellen på 2-3 mill, eller 6-7 som gjør om han tar jobben eller ikke?

For å si det slik så tviler eg på at det er pengene som kommer til å spille en avgjørende faktor på om Sollied blir vår nye trener..
Han er for øyeblikket arbeidsledig, tar han jobben som Branntrener, kan han bygge seg ett enda større navn..! og hundre ganger mer blest rundt sin egen kariere, det har vært relativt stille rundt ham den siste tiden. Med og ta jobben hadde det blitt slutt på det.

Nå er ikke eg helt objektiv, men at å trene Brann til å bli den toppklubben den skal være, blir sett på som kanskje den største utfordringen i skandinavia, er det flere som sier. For karieren til Sollied, kan det muligens være det beste han kan finne på.

Tviler på at det kunne skapt lignende tilstander eller annerkjennelse om han skriver under for clubb brugge, aberdeen, lyon el. og skaper ok resultater der med noen mill ekstra i året.

Start oppgaven/prosessen med å få Sollied til Brann med engang! Mer oppmerksomhet rundt denne oppgaven må settes i gang!
Media, supportere og ikke minst folkene oppe pÃ¥ kniksensplass mÃ¥ gjøre det de kan for at denne muligheten ikke bare dør ut, tør ikke tenke pÃ¥ hva alternativet vi ender opp med blir... Sollied til Brann, Sollied til Brann!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
ow do you spell Pele three letters G.U.D!
Hvordan staver man Geirmund Brendesæter, fem bokstaver, G.E.D.D.I

bma

Jeg går tilbake når styret avsatte Mons Ivar Mjelde som hadde suksess i Brann,samnt noen av
de beste i styret som i senere tid måtte gå.her ligger den store synderen til at Brann står på
direkte nedrykk i dag.Dette ut fra alle tabbene styret har foretatt.
Var det noen som skulle vert sparket ut av Brann AS så var det STYRET!

SÃ¥ lenge det styret som sitter i dag,er det samme hvem som kommer inn som trener,enten det er
Sollid eller en annen trenertype sÃ¥ kommer ikke Brann til Ã¥ klare den knekken det laget har i dag, redde seg fra nedrykk. Er jo tross alt styret som  mÃ¥ ta det hele og fulle ansvaret for at Brann ligger pÃ¥ direkte nedrykk. I dag ser vi hva situasjonen gjorde til at styret den gang sparket suksesstrener M.I.Mjelde. Til pass for alle De som var ute etter Ã¥ legge styrets problem pÃ¥ andres uforsjylte skulder.


krakra

Jeg er tildels enig i at størrelsen på lønnsslippen kanskje ikke vil være Sollieds største prioritet. Han har tjent mye opp igjennom årene og har sikkert mer enn nok penger. Jeg tror det vil være vel så viktig for ham at han blir forspeilet en akseptabel og troverdig satsning på laget hvis han kommer. Han kan sikkert godta 3 mill i året hvis han får en voldsom økonomisk satsning som gir ham frie hender til å bygge opp Brann til et topplag igjen. Derimot spørs det om han godtar å ta over hvis han er "stuck" med dagens stall og de spillerne ledelsen finner frem for ham selv om han skulle få 6 mill.

Samtidig har han et veldig stort selvbilde og vil sikkert ha en lønn som gjenspeiler at han er TLs beste trener.

dudo

Jeg tror nok at kostnadene ved å hente Sollied primært vil gå til andre ting enn lønn. Jeg tviler på at han er interessert uten at han er garantert midler til å gjenoppbygge laget - og jeg regner med at han tar en tlf til Nilsen for å høre hvilke garantier han fikk da han ble ansatt ...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Læreren

Ryktes at Sollied sliter med alkoholproblemer og det var en av grunnene til at han nå er arbeidsledig. Slet visst med å komme seg opp i riktig tid til trening, og var ute for å drikke med supportere dagen før kamp.

krakra

Slike rykter bør man ta med en grei klype salt. Det har vært rykter om Sollieds alkoholproblemer ganske lenge og slikt har en tendens til å utvikle seg. En fjær blir til fem høns osv. Hvor mange vet egentlig hvor enkelt det var for Sollied å stå opp og komme seg på trening?

Samtidig ble det vel faktisk sagt fra NFF i forbindelse med jakten på ny landslagstrener at Sollied hadde noen sider som ikke var forenelig med jobben? Nå er jo NFF ganske prippen og blir vettskremte bare de hører ordet alkohol, men det kan jo likevel være noe i det. Isåfall forventer jeg at Brann har kontroll over det og ikke ansetter en fyllebøtte. Det forsvarer uansett ikke en Sandstø-ansettelse:)

skuteviken

Quote from: Læreren on May 30, 2010, 22:43:09 PM
Ryktes at Sollied sliter med alkoholproblemer og det var en av grunnene til at han nå er arbeidsledig. Slet visst med å komme seg opp i riktig tid til trening, og var ute for å drikke med supportere dagen før kamp.


Hehe, den hørtes litt for standard ut.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Fanahallen

Rykter om alkoholproblemer bør legges død med en gang, for det er ikke annet enn rykter før det er bevist. Se f.eks. på vår egen Bakke vs Rekdal, det er tull og slenge ut slike rykter. En vis mann sa en gang at, gjentar du en løgn ofte nok, blir det tilslutt en sannhet.

Markmus

Quote from: krakra on May 30, 2010, 23:15:35 PM
Samtidig ble det vel faktisk sagt fra NFF i forbindelse med jakten på ny landslagstrener at Sollied hadde noen sider som ikke var forenelig med jobben?


Må da få lov til å ta seg noen cider i ny og ne ;)
Ka du ve?

Super Hasund

La Folket Synge

*Feltz*

vebo

DÃ¥rlig sammenligning. Best var en genial fotballspiller, men desverre ikke like kurrant etter karrieren. Han drakk seg i hjel!
Tiocfaidh ár lá

Langhår

Quote from: Fanahallen on May 31, 2010, 01:03:25 AM
En vis mann sa en gang at, gjentar du en løgn ofte nok, blir det tilslutt en sannhet.


En vis mann? Joseph Goebbels?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Var ikke Goebbels' teori at hvis løgnen bare var stor nok ville folk tro den?

Langhår

Quote from: krakra on May 31, 2010, 10:46:16 AM
Var ikke Goebbels' teori at hvis løgnen bare var stor nok ville folk tro den?


Jeg tror du sikter til et sitat fra Hitler, men det skal sies at sitater fra disse to typene ofte, og naturlig nok ligner på hverandre. For eksempel:

If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it
Goebbels

The great masses of the people... will more easily fall victims to a great lie than to a small one.
Hitler

Det var dagens lille forelesning...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

skuteviken

Ja vi venter bare på Die Endlösung!
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Spelaren

Quote from: skuteviken on May 31, 2010, 13:05:05 PM
Ja vi venter bare på Die Endlösung!


Med Trond Nordlie så varer den vel eit halvannet års tid før me på ny må ut på jakt...
GÃ¥ av.

nummer9

Eneste som mangler nå er vel en kreativ undertekstet versjon av den etterhvert legendariske Der Untergang scenen med Brann som tema. Hvem tar rollen som "Der Führer"? Nilsen, Moldestad, Brandtun eller kanskje RBH?

osoerli

Quote from: Spelaren on May 31, 2010, 13:09:50 PM
Med Trond Nordlie så varer den vel eit halvannet års tid før me på ny må ut på jakt...

Trond Nordlie?  Er det Trond Sollied som hovedtrener og Tom Nordlie som assistent?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Langhår

Quote from: nummer9 on May 31, 2010, 13:11:36 PM
Eneste som mangler nå er vel en kreativ undertekstet versjon av den etterhvert legendariske Der Untergang scenen med Brann som tema. Hvem tar rollen som "Der Führer"? Nilsen, Moldestad, Brandtun eller kanskje RBH?


Hadde jeg hatt nok teknisk innsikt til å få lagt inn tekster på det legendariske klippet så skulle jeg gjorte det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

skuteviken

Quote from: nummer9 on May 31, 2010, 13:11:36 PM
Eneste som mangler nå er vel en kreativ undertekstet versjon av den etterhvert legendariske Der Untergang scenen med Brann som tema. Hvem tar rollen som "Der Führer"? Nilsen, Moldestad, Brandtun eller kanskje RBH?


Gorm finner ut at noen har skrevet noe stygt om Brann! Haha! :)

Quote from: Langhår on May 31, 2010, 13:13:51 PM
Hadde jeg hatt nok teknisk innsikt til å få lagt inn tekster på det legendariske klippet så skulle jeg gjorte det.


Jeg kan gjøre det, men da må noen hjelpe meg med dialogen. Orker ikke sette meg ned å dikte alene akkurat nå.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Brann_ruler

Quote from: Langhår on May 31, 2010, 11:18:30 AM
Quote from: krakra on May 31, 2010, 10:46:16 AM
Var ikke Goebbels' teori at hvis løgnen bare var stor nok ville folk tro den?


Jeg tror du sikter til et sitat fra Hitler, men det skal sies at sitater fra disse to typene ofte, og naturlig nok ligner på hverandre. For eksempel:

If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it
Goebbels

The great masses of the people... will more easily fall victims to a great lie than to a small one.
Hitler

Det var dagens lille forelesning...


En nordmann som siterer en tysker bør ikke gjøre det på engelsk. Blir likssom ikke et sitat da...

Det var dagens andre forelesning :)

Langhår

Jeg tror man kan la notatblokken forbli lukket. De sitatene jeg brukte stod oversatt til engelsk der jeg fant dem. Jeg ser ikke at det er et problem. Jeg kunne selvfølgelig oversatt dem til norsk, eventuelt prøvd Ã¥ oversette  dem tilbake til tysk, men ville det gjort det mer korrekt?

Det er fullt lovlig å oversette sitater, det finnes for eksempel sitatordbøker på alle språk fulle av oversettelser. Likevel kalles det sitater.

På forhånd ingen årsak.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Heispassasjer

Her er noe Brann kunne tatt noen runder og diskutert effekter av treneransettelse.

Hadde Sollied signert kunne vi fort fått overskriften: Sollied-effekten ga rekordavtale

http://msn.tv2sporten.no/fotball/landslag/drilloeffekten-ga-rekordavtale-3218861.html

dudo

Like kompetente folk i Umbro og NFF som i Brann, ihvertfall: "- Men at det ble en rekordavtale slik det ble nå, kan ha vært med på å jazze opp prisen, sier både Johansen og Semb". (Eventuelt i tv2sporten.no. Helst det, tipper jeg)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

ostraume

Quote from: nummer9 on May 31, 2010, 13:11:36 PM
Eneste som mangler nå er vel en kreativ undertekstet versjon av den etterhvert legendariske Der Untergang scenen med Brann som tema. Hvem tar rollen som "Der Führer"? Nilsen, Moldestad, Brandtun eller kanskje RBH?


Skandaløst nok har alle disse klippene blitt krevd fjernet fra Youtube. Mye moro som avgikk med døden der desverre.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

skuteviken

May 31, 2010, 16:45:20 PM #242 Last Edit: May 31, 2010, 16:50:57 PM by skuteviken
Quote from: ostraume on May 31, 2010, 16:32:56 PM
Quote from: nummer9 on May 31, 2010, 13:11:36 PM
Eneste som mangler nå er vel en kreativ undertekstet versjon av den etterhvert legendariske Der Untergang scenen med Brann som tema. Hvem tar rollen som "Der Führer"? Nilsen, Moldestad, Brandtun eller kanskje RBH?


Skandaløst nok har alle disse klippene blitt krevd fjernet fra Youtube. Mye moro som avgikk med døden der desverre.


Uten å ha satt meg inn i saken, er det latterlig. Kan ikke forstå at det skulle forringe verdien av filmen i det hele tatt.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

Nå skjer det faktisk veldig ofte at de som sitter på rettighetene til sanger og videosnutter som blir brukt i kreative youtube-filmer krever at Youtube skal fjerne dem.

skuteviken

Quote from: krakra on May 31, 2010, 16:51:40 PM
Nå skjer det faktisk veldig ofte at de som sitter på rettighetene til sanger og videosnutter som blir brukt i kreative youtube-filmer krever at Youtube skal fjerne dem.


Joda, og jeg er veldig for copyrightlovene (selv om jeg bidrar umoralsk til å bryte de selv av og til). Det er forskjell mellom musikk og video vil jeg påstå. En 5 minutter scene med kødd, påfører vel ikke dem tap i det hele tatt. Dette er en tre timer lang film, om ikke annet har denne tyske filmen fått god publisitet i resten av verden.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

Tror ikke musikkselskapene taper all verdens på at en fjortiss legger til sangene deres på WoW-videoene sine heller. Det går nok mer på prinsipp. Youtube tjener endel penger på videoene som blir lagt ut og selskapene ønsker nok ikke at de skal tjene penger på deres "åndsverk."

skuteviken

Quote from: krakra on May 31, 2010, 17:01:43 PM
Tror ikke musikkselskapene taper all verdens på at en fjortiss legger til sangene deres på WoW-videoene sine heller. Det går nok mer på prinsipp. Youtube tjener endel penger på videoene som blir lagt ut og selskapene ønsker nok ikke at de skal tjene penger på deres "åndsverk."


Ja, jeg ser den. Youtube måtte vel ta de symbolske grepene og for å blidgjøre de forskjellige musikk- og videoorganisasjonene.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

ostraume

Quote from: krakra on May 31, 2010, 16:51:40 PM
Nå skjer det faktisk veldig ofte at de som sitter på rettighetene til sanger og videosnutter som blir brukt i kreative youtube-filmer krever at Youtube skal fjerne dem.


Fant saken: http://www.dagbladet.no/2010/05/07/kultur/tekno/parodi/hitler/youtube/11623935/

Det noe spesielle her var at regissøren av filmen gjerne så at parodiene fikk leve.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Super Hasund

Koffor finner eg fortsatt parodier på youtube?
La Folket Synge

*Feltz*

krakra

Fordi Youtube aldri fjerner noe med mindre de blir bedt om det.

mbersve

May 31, 2010, 19:06:40 PM #250 Last Edit: May 31, 2010, 21:27:27 PM by mbersve
Trond Sollied?

Fanahallen

Quote from: Langhår on May 31, 2010, 08:52:23 AM
Quote from: Fanahallen on May 31, 2010, 01:03:25 AM
En vis mann sa en gang at, gjentar du en løgn ofte nok, blir det tilslutt en sannhet.


En vis mann? Joseph Goebbels?


Jeg kan jo rette meg selv og si: En viss mann. ;)

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Go Up