• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Trond Sollied

Started by B-moderator, May 22, 2010, 19:46:20 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

B-moderator

May 22, 2010, 19:46:20 PM Last Edit: May 22, 2010, 19:48:17 PM by gjertm
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5127114.ece

En av Norges beste trenere sier han er interessert i å trene Brann. Denne muligheten er nesten som en våt drøm! Han vil virkelig kunne snu dette skipet i rett retning. Mitt forslag er følgende:
Softball bruker pengene de får inn på å være med å sponse han som trener slik at Brann har råd
Brann får investorhjelp fra Hardball til samme oppgaven.

En slik meritert trener vil bringe Brann følgende:
* Bedre omdømme
* Bedre taktisk disposisjon
* Mer sponsor interesse
* Mer tilførte midler pga forrige punkt
* Ambisjon til hele klubben
* Et signal om at Brann faktisk er en stor klubb enda

Dette er en mulighet Brann ikke bør la gå forbi, det hadde vært meget trist...

Dette kan bli første gang supporterne er med å sponse en trener, og de viser allerede fra starten at de støtter ham, og at klubben bør gjøre det samme! http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5126921.ece
Geddi mener det samme, og jeg er hjertens enig!
Brann inside

B-moderator

Brann inside

Alexåsane

Vist de vil ha apekatter så ville jeg nok betalt med bananer..

Trond Sollied, Helstad og Strømstad.. Ja det er en start !
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Heispassasjer

May 22, 2010, 19:56:57 PM #3 Last Edit: May 22, 2010, 20:01:05 PM by Heispassasjer
Jo mer jeg tenker på det så er jo faktisk dette det beste som kan skje. Men er ikke overbevist om at Brann kan klare å sule inn Sollied. Men dette hadde jo blitt en klar opptur.....

Mann med PONDUS og ERFARING.....

Dessuten må jo dette være den ultimate langsiktige utfordringen for Sollied. En klubb som til de grader underpresterer i forhold til interessen rundt Brann.....

B-moderator

Ja og han har allerede det omdømme som hever Brann fra sumpen de er i... Han kan bare ved å bli trener få inn friske midler, og spillere som i overgangsvinduet. Kanskje han koster 10 mill over noen år, men jeg er ganske sikker på at de 10 kommer tilbake fort...
Brann inside

Tomas

Bare det å få inn en mann som Sollied ville jo vært et enormt løft og ikke minst ville det gitt signaleffekter som påpekt ovenfor. Jeg tror han kunne fått skikk på mye av holdningene som preger dagens mannskap, men jeg tror han ville stilt krav om forsterkninger skulle han bli aktuell som hovedtrener.

Dette fikk jo også den godeste Nilsen lovnader om, men det spørs om ikke klubben hadde våknet nå, og kanskje man kunne fått en positiv dialog med Hardball også?

Uansett hvem som ansettes så må som mange påpeker hele organisasjonen Brann skjerpes. Jeg kjenner uansett litt optimisme når man leser at en mann som Sollied ikke ville vært uinteressert. Jeg tror faktisk han egentlig er veldig hypp på jobben, men for å ha verdi og kunne få mest mulig lønn sier han det ikke rett ut :)

nero

Ja, ja, og atter ja! Hadde vi greid å få denne fisken på land, skulle jeg tilgitt tåkefyrstene på Stadion mye av tullet de har drevet med de siste tre årene.
Lions led by donkeys.

B-moderator

Kanskje Bataljonen kan bli første supporterne i Norge som er med å spone en trener... Hadde vært litt kult!
Brann inside

B-moderator

Trond Sollied, sponsored by BBB.
Brann inside


Onside !!!

Burde vi vurdert Softball pengene kanskje? Softball penger + innsamling blandt supportere?

Og villet vært en våt og deilig drøm om Sollied kom!

B-moderator

Jeg husker godt da jeg var i Danmark og ryktene om at Bengt Sæternes skulle være klar for Brann. Mange tenkte som deg, men han kom. Og flere kom, Brann snudde en negativ trend, resten er historie. Vi er litt i samme gate nå... Kanskje Moldestad kan få dette til.
Brann inside

Heispassasjer

Ja nå har Moldestad virkelig sjansen til å skrive seg inn i historien....... uhyre spennende uker nå....

B-moderator

May 22, 2010, 20:28:11 PM #13 Last Edit: May 22, 2010, 20:30:05 PM by gjertm
Nesten for godt å tenke på. Vet ikke om jeg tør. Men tenk... Brann signerer Sollied, Strømstad og Helstad. Men desverre er det vel ingen av de som kommer... Brann har jo ikke mye medgang for tiden.
Brann inside

Red Rabitt

Om Sollied hadde inntredd som ny hovedtrener i Brann ville interessebarometeret  for klubben naadd nye hoyder, de pengene til Sollieds lonn er garantert verdt det!

Om det er inntekter fra publikum og tv Brann vil ha saa er det ingen tvil om at her ligger en kjempemulighet, en maa vaere rimelig blind for aa ikke se potensialet av aa ansette Sollied.
Her bor og Hardball kjenne sin besokelsestid, aa vaere i naerheten av aa faa en slik storfisk paa kroken er det langt i fra sikkert at vi kommer til aa vaere igjen.

Bare tenk kor lang i masken de hadde blitt oppe i trondelag om Sollied ender opp i Bergen:)

Om ikke det skulle gaa med Sollied ser Mjelde ut som storfavoritten som er igjen av de mer realistiske mulighetene, altsaa totalt to potensielle super losninger:)

Frykter bare at Moldestad har gitt opp paa forhaand med tanke paa baade Sollied og Mjelde, at vi i morgendagens aviser faar se overskrifter som at Sollied er uaktuell grunnet for hoye lonnskrav , skal en ikke se bort ifra.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Heispassasjer

Kan vi være redde for at Rosenborg kan komme til å snappe opp Sollied, eller er det så godt som sikkert at Jan Jønson blir den nye treneren etter at vikariatet til Eggen er over???

Nixon

Rolig nå. Hele saken i BA lukter av høflighetsfraser. Han sier ikke mer enn strengt tatt nødvendig når han blir tatt på sengen på den måten. Og jeg tror heller ikke at det nødvendigvis er penger som kommer til å stoppe enighet mellom Brann og Sollied. Jeg tror rett og slett at han har større ambisjoner enn å trene et norsk lag nå.
Rød makt på Hansa

Hansakongen

For min del ville jeg ha godt for solli uten tvil koste hva det koste vil :) vi så jo hvordan han styrte på når han var trener i rbk for noen år siden... koster kanskje litt ekstra men kommer man høyere på tabellen med den treneren da vil det klinge mer peng inn fra nff også ikke minst e-cup fra 2012 sesongen er meget sterkt tvilende til vi klarer komme i den posisjonen ut fra dagens tabell situasjon. men hadde vi gått ubeseriet fra neste runde av og ut sesongen da er alt mulig....

Derabilo

Sollied er nok uaktuell for RBK, hvis ikke regner jeg med de hadde ansatt han allerede. Han har tross alt vært arbeidsledig en stund no. Da er Brann eneste aktuelle klubb for Sollied i Norge som er aktuell for øyeblikket. Men det er godt mulig Sollied ikke vil inngå noen kontrakt med Brann no, da det er sommer og en del jobber fort kan bli ledige og aktuelle. Han har vært aktuell for Premier League før.

Softballpengene skal brukes på talenter. Noe annet enn det er det bare å glemme, hvis ikke har alle som har blitt med på prosjektet blitt med på falske premisser. Hardball, eller andre, må inn dersom en skal få ekstern hjelp.

Bergen ut av Norge -

krakra

Så må vi huske at Sollied også er en hissigpropp som gjerne sier rett ut hva han mener. Det funker dårlig når man trener småjenter.

kabelmann

Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

Quote from: krakra on May 22, 2010, 20:53:22 PMSå må vi huske at Sollied også er en hissigpropp som gjerne sier rett ut hva han mener. Det funker dårlig når man trener småjenter.


Problemet er heller at våre spillere ikke er småjenter. For da kunne hvem som helst fått deres respekt. Jeg tror ikke at det største problemet er at spillerne får kjeft, men hvem som gir kjeften.
Rød makt på Hansa

OmOssSjølOgHansaøl

Som jeg skrev i en annen tråd: Sollied er en mann som bør Brann bør strekke seg langt etter, om det skulle åpne seg en mulighet for å hente ham. Men jeg tviler på at Brann er attraktiv nok, selv om han (profesjonelt nok) ikke umiddelbart vil utelukke muligheten ...

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Yes!wehavenobananas

Quote from: gjertm on May 22, 2010, 20:15:27 PM
Jeg husker godt da jeg var i Danmark og ryktene om at Bengt Sæternes skulle være klar for Brann. Mange tenkte som deg, men han kom. Og flere kom, Brann snudde en negativ trend, resten er historie. Vi er litt i samme gate nå... Kanskje Moldestad kan få dette til.


Vi er ikke i samme gate nå. Situasjonen er langt mørkere. Men om man ønsker å tro noe annet så tro i vei.

krakra

Ja, fra spøk til alvor ville Sollied vært en stjernesignering. Kan se for meg spillerne trappe opp på daglig leders kontor og sutre over hvor streng Sollied er og hvor liten faglig kompetanse han har. Da håper jeg hvem enn det er som styrer tar seg et godt trekk av sigaren, blåser i trynet på dem aktuelle drittungen, ler og går.

Uansett hva slags situasjon vi er i nå er Brann en klubb med voldsomt potensiale. Sollied er en mann med stor tro på seg selv, så det er jo godt mulig han tror han kan fikse situasjonen.

Heispassasjer

Quote from: krakra on May 22, 2010, 21:10:49 PM
Uansett hva slags situasjon vi er i nå er Brann en klubb med voldsomt potensiale. Sollied er en mann med stor tro på seg selv, så det er jo godt mulig han tror han kan fikse situasjonen.


Ikke bare tror han kan fikse situasjonen. Mest sannsynlig gjør han det...

Langhår

Jeg har vel sånn ca null tro på at Sollied blir Branntrener. For det første er han for dyr, for det andre er han ambisiøs og for det tredje er han altfor erfaren og med en slik pondus at jeg tror nåværende regime vil være redde for å få en sånn kanon inn i klubben. Med en Sollied inn vil Moldestad, Brandtun og BruunH bli fullstendig marginalisert. Det har de siste tider vist at de minst av alt ønsker.

Dessuten vil nok Sollied ta en kjapp telefon til sin venn Steinar Nilsen før han eventuelt sier ja. Da vil han nok spørre om hvordan det var å jobbe med denne gjengen. Alle som har lest/sett dagens intervjuer av Nilsen behøver ikke lure så mye på hvilke skussmål Nilsen kommer til å servere.

Og sist men ikke minst: Brannledelsen har ødelagt klubbens økonomi og sportslige fremgang. Hvordan økonomien ser ut nÃ¥ kan man vel tenke seg til med det tilskuersnittet vi har. Avdøde  Bjarne Berg fÃ¥r gjerne rett i at resten av egenkapitalen er blÃ¥st vekk før vi henger stjernen pÃ¥ treet i desember.

Jeg tror faktisk ikke Sollied behøver å komme til en slik roteklubb. Dersom styret byttes ut med nye fjes, og resten av det gamle regimet forsvinner så kanskje. Da kan Brann forvente å bli trodd på at de har startet en ny era. Da vil nok investormidler bli langt lettere å få ut av byens givere også. Dermed kan klubben bli attraktiv for en trener av Sollieds kaliber. Neppe før.

Moldestad sa i dag at Sporsklubben Brann var det aller viktigste. Han setter ikke de ordene ut i handling før han og resten av styret tar sin inkompetanse og går.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Quote from: Langhår on May 22, 2010, 21:23:42 PM
Jeg har vel sånn ca null tro på at Sollied blir Branntrener. For det første er han for dyr, for det andre er han ambisiøs og for det tredje er han altfor erfaren og med en slik pondus at jeg tror nåværende regime vil være redde for å få en sånn kanon inn i klubben. Med en Sollied inn vil Moldestad, Brandtun og BruunH bli fullstendig marginalisert. Det har de siste tider vist at de minst av alt ønsker.

Dessuten vil nok Sollied ta en kjapp telefon til sin venn Steinar Nilsen før han eventuelt sier ja. Da vil han nok spørre om hvordan det var å jobbe med denne gjengen. Alle som har lest/sett dagens intervjuer av Nilsen behøver ikke lure så mye på hvilke skussmål Nilsen kommer til å servere.

Og sist men ikke minst: Brannledelsen har ødelagt klubbens økonomi og sportslige fremgang. Hvordan økonomien ser ut nÃ¥ kan man vel tenke seg til med det tilskuersnittet vi har. Avdøde  Bjarne Berg fÃ¥r gjerne rett i at resten av egenkapitalen er blÃ¥st vekk før vi henger stjernen pÃ¥ treet i desember.

Jeg tror faktisk ikke Sollied behøver å komme til en slik roteklubb. Dersom styret byttes ut med nye fjes, og resten av det gamle regimet forsvinner så kanskje. Da kan Brann forvente å bli trodd på at de har startet en ny era. Da vil nok investormidler bli langt lettere å få ut av byens givere også. Dermed kan klubben bli attraktiv for en trener av Sollieds kaliber. Neppe før.

Moldestad sa i dag at Sporsklubben Brann var det aller viktigste. Han setter ikke de ordene ut i handling før han og resten av styret tar sin inkompetanse og går.
Hvilket regime? Det er jo ingen igjen. Vi har en mdlertidig daglig leder som kommer til å forsvinner, vi har ingen sportsjef og vi har ingen trener. Det finnes jo lite igjen av regimet. Vi har et styre ja, men de har jo ganske lite med den daglige driften å gjøre. Uansett så antar jeg at skulle klubben gå for Sollied så skjønner de at de innebærer visse forpliktelser. Han kommer til å kreve forsterkninger og det kommer til å bli et helvette hvis han ikke får dem. En Solliedsignering hadde vært en fin måte for styre å vise at Brann er på offensive igjen. Men jeg tror ikke det vil skje. Enkelt og greit for styret hovedsaklig er opptatt av å spare nå.

Hvem vet? Kanskje de finner ut at hovedtrener er en unødvendig utgiftspost. Kanskje blir Skarsfjord permanent trener? Han har jo lisensen nå, har han ikke?

Langhår

Quote from: krakra on May 22, 2010, 21:27:47 PM
Hvilket regime? Det er jo ingen igjen. Vi har en mdlertidig daglig leder som kommer til å forsvinner, vi har ingen sportsjef og vi har ingen trener. Det finnes jo lite igjen av regimet. Vi har et styre ja, men de har jo ganske lite med den daglige driften å gjøre.


Hvilket regime?? De er jo der hele gjengen! Dahl er der fremdeles. BruunH er der i en eller annen udefinerbar rolle og Moldestad stikker tilbake til styret når hans gjerning som daglig leder på dugnad en eller annen gang er avsluttet. Det er jo ikke annet en bytting av stoler som har skjedd oppe på stadion. De udugelige blir bare flyttet litt lenger inn i organisasjonen og ut av skuddlinjen. Enhver med litt kjennskap til organisasjonsteori vet at det er svært uheldig og beholde avskildtede ledere i organisasjonen. Brann har ikke tatt noesomhelst oppgjør med kulturen som har brakt klubben der de er i dag. De har bare tatt folk bort fra skuddlinjen som sagt. Se på Brandtun f.eks. Et par uker i medias søkelys og han var den mest forhatte mannen i byen ved siden av BruunH og bak lommemannen. Nå fronter Moldestad klubben med tåkepratet sitt mens styreformannen holder helt kjeft. Forøvrig merkelig at ikke styret kommenterer at hovedtreneren er borte.

De er der ennå , Krakra, hele bøtteballetten. Og det vil nok også Sollied være fullstendig klar over.

NÃ¥r det gjelder styret sÃ¥ tar du helt feil nÃ¥r du prøver Ã¥ tone ned betydningen av at de er der fortsatt. Den daglige ledelsen svarer direkte for styret. Styret har delegert dag til dag styringen av klubben til daglig leder. MEN: Det er styret som vedtar budsjettene og  det er styret som tar strategiske avgjørelser for fremtiden og bestemmer veivalgene. Styret er i aller høyeste grad relevant for hovedtreneren. Betydningen kan nesten ikke undervurderes.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

May 22, 2010, 21:57:03 PM #29 Last Edit: May 22, 2010, 22:03:33 PM by krakra
Vel, oppstår det noen konflikter mellom Sollied og RBH/Dahl er jeg ganske sikker på at Sollied kommer til å knuse dem som innsekter. Iallefall syregliset. Dahl håper jeg trekker seg når ny daglig leder kommer. Det er vel ikke unaturlig å anta at Moldstad trengte hjelp med vikariatet sitt. Når en permanent daglig leder er på plass forsvinner nok Dahl. Han trakk seg tross alt selv og er neppe interessert i å klore seg fast.

Da er det RBH og styret igjen. Styret vedtar mye ja, men  det meste er vel utarbeidet av daglig leder og resten av administrasjonen. I tillegg tar de endel strategiske valg, men jeg ser ikke pÃ¥ Brandtun som en særdeles sterk person og tror nok Sollied kunne fÃ¥tt trumfet igjennom endel. RBH er jo ingen match for Sollied.

Om de tørr å ansette ham er jo en annen sak og du har et poeng der, men jeg vet ikke engang hvem som skal lede trenerjakten. Hvis denne personen tilslutt lander på Sollied, tørr styret å si nei da?

Langhår

Quote from: krakra on May 22, 2010, 21:57:03 PM
Vel, oppstår det noen konflikter mellom Sollied og RBH/Dahl er jeg ganske sikker på at Sollied kommer til å knuse dem som innsekter. Iallefall syregliset. Dahl håper jeg trekker seg når ny daglig leder kommer. Det er vel ikke unaturlig å anta at Moldstad trengte hjelp med vikariatet sitt. Når en permanent daglig leder er på plass forsvinner nok Dahl. Han trakk seg tross alt selv og er neppe interessert i å klore seg fast.

Da er det RBH og styret igjen. Styret vedtar mye ja, men  det meste er vel utarbeidet av daglig leder og resten av administrasjonen. I tillegg tar de endel strategiske valg, men jeg ser ikke pÃ¥ Brandtun som en særdeles sterk person og tror nok Sollied kunne fÃ¥tt trumfet igjennom endel. RBH er jo ingen match for Sollied.

Om de tørr å ansette ham er jo en annen sak og du har et poeng der, men jeg vet ikke engang hvem som skal lede trenerjakten. Hvis denne personen tilslutt lander på Sollied, tørr styret å si nei da?


Nå diskuterer du med deg selv igjen. Nøyaktig hvor skriver jeg at Sollied skal tape en maktkamp mot noensomhelst i klubben om han blir ansatt? Jeg skriver jo nettopp at jeg frykter at det nåværende Brannregime frykter den maktfaktoren han vil utgjøre om han kommer inn. Sollied har en pondus ingen der er i nærheten av og folket vil definitivt høre på Sollied og ikke Brann om det skulle bli uoverenstemmelser.

Nå det gjelder styrets rolle i en organsiasjon så anbefaler jeg at du leser deg litt opp....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

May 22, 2010, 22:11:22 PM #31 Last Edit: May 22, 2010, 22:15:47 PM by krakra
Jeg tror nok at "regimet" i Brann ser at Sollied kunne løftet Brann og mer enn gjerne kunne tenkt seg å sole seg i glansen av ham fremfor å kjøre et løp de tydeligvis ikke har noen klar plan for engang.

Når det gjelder styrer vet jeg at de bestemmer det meste, men det de bestemmer. Som budsjetter, strategiske valg og annet er sterkt preget av råd fra administrasjonen. Derfor satte Brann f.eks. i gang en tung økonomisk satsning på talentutviklingen når RBH kom inn. Men de har øverste ansvar og kan selvfølgelig si nei hvis de mener det som kommer fra administrasjonen ikke er forsvarlig. Noe de gjorde i vinter med budsjettet.

Uansett. Hvis Sollied kan gå inn og gjøre jobben for dem tviler jeg på at de har noe problem med det. De har jo egentlig ingen særlige tanker for hvordan klubben skal drives selv. Forutenom at vi ikke må gå konkurs.

Trond Sollied kan også få investorene med på leken igjen og ikke minst bidra til at sure supportere glemmer tidligere tabber fra styret.

B-moderator

May 22, 2010, 22:17:53 PM #32 Last Edit: May 22, 2010, 22:31:13 PM by gjertm
lMange av de som er i Brann kan vi takke for at brann i det hele tatt tok gull. Det mÃ¥ vi ikke glemme. At de gikk pÃ¥ en blemme ang økonomi og noen ansettelser er ikke til Ã¥ stikke under en stol, men herlighet se pÃ¥ island og wall street! Jeg tror Brann fint kan klare Ã¥ komme seg ut av dette, men det trengs arbeid og støtte fra de rundt, ikke en evig debatt om konspirasjoner, teorier om korrupsjon osv..    
Brann inside

Tomas

Uansett hvor uvirkelig og usannsynlig dette er så må vi som supportere få lov å drømme litt om at han hadde blitt Brann-trener, så får vi heller sette et litt mer realistisk fokus når kabalen er lagt og annonseres. I mellomtiden får vi vel støtte laget og de som er der så godt det lar seg gjøre.

Styret bør virkelig kjenne på seg selv at det er over nå, og trekke seg.

Ser noen trekker frem Monsemann, litt rart om han skulle bli hentet inn igjen siden han ble presset ut blant annet av spillernes manglende tillit...

krakra

Tenk på trønderne hvis vi henter Sollied da. Hver eneste gang de har sparket treneren sin har de siklet etter ham og hver gang har han sagt nei, etter å først vært småinteressert.

Langhår

Drømme har man lov til og selvfølgelig er en signering av Sollied som hovedtrener et gedigent scoop. Skal man fortsette og drømme ser jeg for meg Mons Ivar Mjelde som sportsdirektør, Trond Sollied som hovedtrener og mer enn gjerne Per Ove Ludvigsen som sjefsspeider.

Og selvsagt et nytt styre. Gjerne med en gavmild Trond Mohn som gavmild styreleder...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

PEr Ove Ludvigsen som sjefsspeider med Thorbjørnsen og Tor Kristian Karlsen under seg.

B-moderator

Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Brann inside

krakra

Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Grunnen til at Brann går etter de mindre trenerne er at de er billige og Brann er for feige til å satse. Men som du sier, Sollied kommer til å gi Brann et øyeblikkelig løft og jeg tror de vil merke det på billettsalget fra dag en.

Se for deg Sollied sitte på pressekonferanse på Stadion og fortelle hvordan han skal bygge en toppklubb av Brann igjen. Da skal tilogmed RBH få sitte ved siden av og glise

B-moderator

Er enig med Langhår det hadde jo vært en fantastisk situasjon. Men det er vel en drøm. Men å få inn eller ihvertfall forsøke på Sollied er ikke bare en drøm, men noe som bør prøves. Takker han nei så takker han nei. Men Brann bør gi han et realt tilbud.
Brann inside

B-moderator

Quote from: krakra on May 22, 2010, 22:25:29 PM
Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Quote from: gjertm on May 22, 2010, 22:24:15 PM
Jeg tror at å få inn Sollied ville økt branns omsetning og omdømme. Selv om han ville vært dyr. Er også enig i at han ville økt klubben sin profesjonalitet noen hakk. Han ville hatt en sterk symbol effekt. Men han er også en meget god trener med gode resultater. Jeg er lei av at Brann bare skal ha nye trenere med liten erfaring som skal få teste sin filosofi bare fordi de gjorde det bra i en mindre klubb. Jeg synest Brann skal gå for kvalitet og myndighet. En som takler alt det som er rundt det å trend Brann.
Grunnen til at Brann går etter de mindre trenerne er at de er billige og Brann er for feige til å satse. Men som du sier, Sollied kommer til å gi Brann et øyeblikkelig løft og jeg tror de vil merke det på billettsalget fra dag en.

Se for deg Sollied sitte på pressekonferanse på Stadion og fortelle hvordan han skal bygge en toppklubb av Brann igjen. Da skal tilogmed RBH få sitte ved siden av og glise
Helt sikkert. Og det værste er at det tror jeg mange hadde gjort. Brann hadde igjen vært i vinden.
Brann inside

Ricky

Sollied har lagt på fra 6 mill og oppover i årslønn i de klubbene han har trent, og signalene hittil tilsier vel at han vil kreve noen rimelig heftige summer også her hos oss. Synes alternativet virker fullstendig urealistisk, spesielt når det går en parallell diskusjon her inne om det å selge stadionnavnet for å berge klubben fra mulig konkurs.

Så lenge spillerne ikke har sagt noe stygt om Rune Skarsfjord, så tipper jeg han blir sittende som Brann-trener (minimum) ut året. Slår vi noen av de skrotlagene vi skal møte fremover (noe vi gjerne hadde gjort uansett), så regner jeg med styret benytter sjansen til å utrope Skarsfjord som 'redningsmann', slik at de sparer pengene til ny trener.

Markmus

Quote from: kabelmann on May 22, 2010, 20:54:03 PM
Sollied til Brann er for godt til å være sant, men skulle det bli noe av så snakker vi om en oppgradering fra Windows 95 og rett opp til Windows 7 sett i forhold til Nilsen.


Fra Windows 3.1 til Windows 7 mener du vel? :p
Ka du ve?

Huff

Blir han for dyr blir han for dyr, men Brann må i alle fall forhøre seg om Sollied. Dette er i alle fall på papiret den desidert beste treneren jeg tror Brann potensielt kan skaffe seg. For all del, selv tar jeg heller Wenger, eller Van Gaal, men dette blir like realistisk som om Brann signerer Messi i morgen. Sollied har hatt suksess i Norge, Belgia og Hellas. Han har sikkert et voldsomt nettverk, og har allerede vist seg meget fleksibel mpt spillestil og tilnærming til spillertropper, har og erfaring fra små klubber med begrensede ressurser og kan ta med seg masse impulser utenfra, bla fra det fotballfaglig sterkeste landet i verden; Nederland.

Gis denne mannen store fullmakter tror jeg han kan revolusjonere klubbens sportslige apparat. Der Mjelde brakte klubben ned på jorden, bygget tillit til omverden og skapte en merkevare investorer kunne like, tror jeg Sollied kan gjennomføre en professionalisering av det sportslige, i klubben. Ser for meg et speiderapparat, nettverksbygging ut i Europa og ressurspersoner inn i alle ledd -på sikt riktignok, men dette tross at jeg har få illusjoner angående hvor lenge mannen evt vil sitte. Får han suksess stikker han nok, men kanskje ikke før han har fått innsatt diverse nøkkelpersoner i klubben. Sollied blir således et naturlig sted etter den sårt savnede Mjeldeperioden. Hva styret og ledelse angår kan det godt tenkes at de vil frykte en autoritet ala Sollied, men så har de strengt tatt lite å tape. De er forhatte, har null tillit og alle Branninteresserte venter på deres avgang. En signering av Solliedkan redde en del ræver som strengt tatt overhodet ikke fortjener å reddes; nissene kan leve videre på Sollieds kompetanse og slå seg sev på brystet åta deler av æren dersom ting går fint. ''Se supportere; kloke ord fikk forankring'', vi viser ansvarlighet,der produkt must sein; champagne og kaviar til alle mann, inn med vippikene såfremt de gir Brandtun en BJ under jobbintervjuet. Dette ka bli styrets redning, den strategiske controller kan liksomkontrollere hele prosessen som en stor strateg, gliset kan få forankring!

Selvsagt langt igjen fra å vise interesse for trenerjobben til å bli ansatt, men ut fra Bas artikkel ser jeg ikke bort fra at Sollied er genuint interessert. Da må en i alle fall forsøke, så slipper styret i alle fall å se mediene i øynene å si at ''det fantes ingen bedre enn Sandstø som var aktuelle'' i det vi har tapt kvaliken mot Ranheim.

Uansett er det liten tvil om at interessen og engasjementet rundt klubben i år nådde et absolutt lavmål. Folk mistet troen på klubben, men i stedet for raseri så vi massiv apati. En signering av en internasjonal figur som Solied vil skape en voldsom begeistring og ny tro, litt ala når Vigrid ansatte en trener som tidligere hadde vært hovedtrener i Sjempjænsliiiiigvinneren anno 2010. Hodgeson hadde riktignok kun betinget suksess, men Stavanger var likevel i ekstase. La oss for en gangs skyld i alle fall vise at vi prøver. At vi faktisk ønsker å komme tilbake til toppen.

Klaus_Brann

Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

Quote from: Klaus_Brann on May 23, 2010, 03:28:05 AM
Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!


Ja, for den spillergruppen vi har nå har jo vist seg å ta ordre uten å protestere. Det ble kulturkolisjon med Nilsen, hva blir det da med Sollied?

nero

Tror nok det skal litt større baller til for å sette seg opp mot Sollied enn mot Nilsen og Mjelde. Dessuten er vel en del av småkongene veldig nær pensjonsalderen nå. Untatt Hassan da, som sitter på en rykende fersk treårskontrakt og som da selvsagt skal holde "nivået" til han er 36...
Lions led by donkeys.

Langhår

Quote from: Xminator on May 23, 2010, 06:22:24 AM
Quote from: Klaus_Brann on May 23, 2010, 03:28:05 AM
Det hadde vært deilig med en trener som satt folk litt på plass, for det trenger visse spillere.
Men jeg kan ikke med min beste vilje tro at han ender opp som trener for SK Brann!


Ja, for den spillergruppen vi har nå har jo vist seg å ta ordre uten å protestere. Det ble kulturkolisjon med Nilsen, hva blir det da med Sollied?


Det kan godt bli trøbbel med Sollied vs. spillergruppen også. Man skal aldri undervurdere destruktive krefters evne til å spre gift. På den annen side har Sollied en såpass sterk standing i fotball-norge at jeg tror styret rett og slett ikke kunne ha støttet spillerne slik de har gjort to ganger nå.

Skulle det bli et tredje spilleropprør så vil det stå klart for absolutt alle hvor hunden ligger begravd.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann_ruler86

Når det gjelder både Nilsen og Mjelde så er det kort tid siden de var fotballspillere og har muligens ikke fått opparbeidet den nødvendige respekten en trener bør ha, spesielt i forhold til de eldre "stjernene" på laget. Vi husker vel alle tilbake til skolen hvor lett det var å ta over klasserommet med en fersk lærer....
GÃ¥ ta banen!

Markmus

Quote from: Brann_ruler86 on May 23, 2010, 11:15:07 AM
Når det gjelder både Nilsen og Mjelde så er det kort tid siden de var fotballspillere og har muligens ikke fått opparbeidet den nødvendige respekten en trener bør ha, spesielt i forhold til de eldre "stjernene" på laget. Vi husker vel alle tilbake til skolen hvor lett det var å ta over klasserommet med en fersk lærer....


Unektelig en meget god sammenligning du gjør der :P
Ka du ve?

Go Up