• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kuppe Brann?

Started by Speedy, March 27, 2010, 02:49:10 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Torvanger

T-skjorteaksjonen er i beste fall flau.

dudo

Quote from: Nixon on April 13, 2010, 22:06:56 PM
Ellers har vi guttene med T-skjortene her. Og de burde kanskje tatt en språkvask før de trykket på knappen. Hvis man skal bli tatt seriøst i en så alvorlig sak burde man klare å lage en T-skjorte uten skrivefeil.


Jeg som trodde jeg kunne rettskriving. Eller er jeg rett og slett begynt å bli blind?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

... og der så jeg det ja. Blindhet.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Markmus

Quote from: Langhår on April 13, 2010, 22:03:45 PM
Det er langt fra sikkert at vi behøver å konkret kaste styret. Det vil antagelig holde å legge press på dem. Før eller siden vil de måtte gi etter. Da vil også den nye styrelederen måtte ta henstyn til de momentene som har gjort at forgjengeren måtte går.

Signaleffekt er viktig. Dersom BruunH og Brandtun går mener jeg det kan være nok i denne omgang. Da har byen vist at rasering av klubben innenfra ikke blir akseptert av Republikken. Det vil alle som kommer etter ha i bakhodet.
Ka du ve?

Klaus_Brann

Quote from: dudo on April 13, 2010, 22:41:55 PM
... og der så jeg det ja. Blindhet.


BA lurte oss litt og, ved å skrive det riktig.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Huff

April 13, 2010, 23:29:17 PM #105 Last Edit: April 13, 2010, 23:45:50 PM by Huff
Quote from: dudo on April 13, 2010, 21:44:53 PM
Brandtun var ikke styreformann da RBH ble ansatt, det var Revheim.


Sant nok, tok feil her, men var ikke Brandtun i styret allerede da?

Uansett, Revheim var vel knappest perfekt han heller, mener å huske noen aldeles håpløse kommentarer om tilliten til Mjelde, men tar selvsagt denne missen på min kappe. Dette forandrer likevel ikke min holdning til Brandtun, slik jeg ser det er vi nå kommet til et punkt der han må gå uavhengig av hvor god eller dårlig jobb han gjør. Klubben er på felgen og når ingen har tillit til Brandtun foruten resten av styret blir han en møllestein om halsen på klubben. Det kan selvsagt tenkes at styret begynner å lære av tidligere katastrofale feilgrep, men når en ser hvor lang tid de bruker på å agrer når noe er galt kan en spørre seg hvor sent de vil agere neste gang noe annet går virkelig galt.

Ellers er jeg enig med Langhår, jeg tror ikke nødvendigvis hele styret trenger å gå, noen av dem er vel også nettopp valgt inn og det sitter mye lederskapserfaring på høyt nivå i styret som børvære relevant fremover. Er også enig med Markmus, Dahl, som gjorde en utmerket jobb so ryddegutt har vist at det er dette han kan, å komme inn og rydde kraftig opp. Som den dag til dag ansvarlige for å videreutvikle ''produktet'' har han sviktet totalt. Paradoksalt nok skal han denne gangen rydde opp i eget rot, så kanskje han burde fortsette til dette var gjort om det ikke hadde vært for at han, slik jeg forstår det, oppfattes som totalt inkompetent av våre pengesterke venner. Liker ikke å ta for mye hensyn til private investorer, og klubben hadde egentlig alle tiders mulighet til å på sikt gjøre seg uavhengig av eksterne krefter i 2007. Men, når de agerte som de gjorde er vi desverre tilbake til start -totalt avhengige av investorhjelp.

ED: Når det gjelder sammensetningen av et nytt styre har vel flere her vært inne på det tidligere, BB må konsulteres, men det må ikke bli slik at Hardball får ballegrep på hele organisasjonen. Kompetente uavhengige typer med ledererfaring fra næringslivet og noen med toppidretterfaring -helst også på det administrative plan. Ettersom jeg er enig med Langhår mener jeg vi har inne noe av det første allerede, så kan det vurderes om de nye bør fortsette. En blanding av økonomisk og sportslig kompetanse er alfa omega. Vi ser nå reslutatene av totalbom på begge punkter og jeg tror jeg uten snev av etterpåklokskap kan si at en god del av dette forumets medlemmer har vært langt tidligere ute til å stille spørsmål ved de sportslige avgjørelsene som har vært tatt enn hva styret tilsynelatende har vært (hadde styret vært like kritiske måtte de tatt grep langt tidligere). Det bør være folk i styret som evner å se at det ikke er bærekraftig å utelukkende hente inn gamle sentale midtbanespillere, og som setter foten ned for dette, evt tar grep ift sportslig ledelse.

Visjonen og strategien for sportslig utvikling etter 2007 -slik jeg har forstått den gjennom forumet- var et luftslott av ganske heftige proporsjoner, totalt urealistisk. Dette skulle, og burde vært forhindret dersom styret hadde innehatt den nødvendige sportslige og fotballfaglige kompetansen.

Xminator

Strand synest i dagens BT at det er flaut at man skriker på styrets avgang og ikke benyttet seg av muligheten på årsmøtet. Da må jeg få si følgende:

1. Det har ikke vert kultur blant Brannsupporterene å være medlem i Brann. Desverre.
2. Brann spilte mot dårligere lag og vant treningskamper.
3. Når da skrekktallene begynner å komme er det for kort tid igjen til årsmøtet. Det blir også hele tiden sendt ut beroligende meldinger fra ledelsen.
4. Bjarne Bergs kraftsalve fikk nok mange til å våkne. Da var det jo allerede årsmøtedag og anledningen til å si fra ikke der lenger.
5. Det er en elite i Brann som setter seg over andre. Kom som kritisk 3. part på ett årsmøte og se deg selv blir revet i filler av gutteklubben. Det er få andre en Berg, med flere titalls millioner og byens næringsliv i ryggen som kan gjøre det. Selv Berg ble tatt ufint på flere måter i etterkant.

Istedenfor å sette i gang en t-skjorteaksjon ville det vert bedre å sette i gang en operasjon "masseinnmelding i Brann". Det vil ha to effekter. En umiddelbar forbedring av Branns likvide situasjon, og Branns maktpersoner måtte tatt hensyn til ett mer representativt utvalg av Branns gressrot.

steinbygger

Quote from: Xminator on April 14, 2010, 06:31:49 AM
Strand synest i dagens BT at det er flaut at man skriker på styrets avgang og ikke benyttet seg av muligheten på årsmøtet. Da må jeg få si følgende:

1. Det har ikke vert kultur blant Brannsupporterene å være medlem i Brann. Desverre.



Dette er ikke noe godt argument. Jeg har tidligere påpekt mange ganger at Brann er en medlemsstyrtklubb og jeg føler meg ikke konfortabel med at ett opprør skal medføre at styret trekker seg. Jeg er en av de som har meldt meg inn igjen (meldte meg ut i protest mot RBH i desember 08) for å kunne være med å påvirke på neste generalforsamling hvordan Brann skal styres og ledes. Ser at enkelte her inne klager over at det er for dyrt å være medlem i Brann og derfor melder de seg ikke inn, da synes jeg heller ikke de skal klage over det som skjer dere oppe når de ikke ønsker å være med å påvirke.

Xminator

Det er ikke noe argument. Det er FAKTA. 1200 medlemmer i en klubb med 15000 tilskuere i snitt er beviset som gjør det til fakta.

Det har ikke vert kultur for å melde seg inn. Brann har ikke akkurat markedsført muligheten helhjertet heller. Bataljonen har heller ikke aktivt prøvd å få folk til å melde seg inn i Brann, men de sliter jo litt med å få folk med i Bataljonen også...

Jeg etterlyser en mer Brannpolitisk supportergruppe. Istedenfor å peke nese til de som ikke er medlem som Steinbygger gjør, så burde han OPPFORDRE til at andre melder seg inn.

Det hjelper jo heller ikke at Brann stenger sitt eget forum - det som skal være medlemmenes daglige kommunikasjon rundt klubben. Nå må all kommunikasjon gå gjennom klikker. Om du ikke er med i en klikk som har ett godt forhold til de som sitter med makten, ja så blir du heller ikke hørt. Det må være mulig å komme med kritikk også de 364 dagene det ikke er årsmøte.

enavgutta

"Styret må gå" er kul og fet greie på en T-skjorte. UTEN navn.
Sjargongen. Hiv alle mann på båten, men ikke personifiser det. Alle vet jeg hvem det er uansett.
Keep it up

Utmedsnolken

April 14, 2010, 10:36:12 AM #110 Last Edit: April 14, 2010, 10:47:46 AM by Utmedsnolken
Kan jo se på medlemsprisen sammenlignet med noen andre klubber:

LSK: 250 i året
RBK: 350
Viking: 500 (for passive, noe jeg antar betyr de som ikke spiller fotball i klubben)
VIF: Hovedmedlem voksen kr 450,- pr år, passiv medlem: 230 (ikke sikker på forskjellen)

Brann er klart dyrest som vanlig. Jeg har aldri vurdert å melde meg inn, da jeg ikke har behov for noen av fordelene man får ved medlemsskap og fordi jeg ikke tror at jeg ville fått noen påvirkningskraft uansett. Har det vært noe særlig temperament, debatt og kampvoteringer på styremøtene?

tror egentlig ikke Brann har lyst på så mange medlemmer, det er nok enklere for de å ha kontroll på en liten og gjennomsiktlig medlemsmasse bestående av gamle karene enn det er å faktisk måtte høre på supportene. For meg virker det iallefall som at de ikke har noen interresse for hva supporterne mener om ting (utenom kanskje RBH sine krisemøter)
"og der snubler Sæternes igjen"

Spelaren

I likhet med Brann har Rbk en artig del på vedtektene:

http://www.rbk.no/multimedia/archive/00085/Rosenborg_Ballklubs__85912a.pdf

§ 22 Oppløsning.
Oppløsning av klubben må først behandles på ordinært årsmøte. Blir oppløsning vedtatt
med minst 2/3 flertall, innkalles ekstraordinært årsmøte 3 måneder senere. For at
oppløsning skal skje må vedtaket her gjentas med 2/3 flertall.


Eg foreslår å få ein del tusen Bergensere med på ein aldri så liten aksjon. Legge ned klubben, anyone? :)
Gå av.

ostraume

Quote from: Utmedsnolken on April 14, 2010, 10:36:12 AM
tror egentlig ikke Brann har lyst på så mange medlemmer, det er nok enklere for de å ha kontroll på en liten og gjennomsiktlig medlemsmasse bestående av gamle karene enn det er å faktisk måtte høre på supportene. For meg virker det iallefall som at de ikke har noen interresse for hva supporterne mener om ting (utenom kanskje RBH sine krisemøter)


Artig argumentasjon. Brann er altså en medlemsstyrt klubb. Det betyr at Brann=medlemmene.  Administrasjonen har altså kun den "kontrollen" som de blir delegert av medlemmene.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Utmedsnolken

Quote from: ostraume on April 14, 2010, 11:50:43 AM

Artig argumentasjon. Brann er altså en medlemsstyrt klubb. Det betyr at Brann=medlemmene.  Administrasjonen har altså kun den "kontrollen" som de blir delegert av medlemmene.


I mitt inlegg kunne Brann forstås som administrasjonen og styret. Hvis alt går tilbake på medlemmene, så er det jo de som burde vurdere stillingene sine.
"og der snubler Sæternes igjen"

ostraume

Jeg bare reagerte på at du ikke vil melde deg inn i Brann fordi Brann ikke har lyst på medlemmer og ikke vil høre på deg. Så lenge Brann er medlemsstyrt så blir du hørt som medlem. Om du får noen reell innflytelse er selvsagt tvilsomt, i så fall må du alliere deg med andre meningsfeller som også er medlemmer. Enkelt.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Utmedsnolken

Quote from: ostraume on April 14, 2010, 12:59:50 PM
Jeg bare reagerte på at du ikke vil melde deg inn i Brann fordi Brann ikke har lyst på medlemmer og ikke vil høre på deg. Så lenge Brann er medlemsstyrt så blir du hørt som medlem. Om du får noen reell innflytelse er selvsagt tvilsomt, i så fall må du alliere deg med andre meningsfeller som også er medlemmer. Enkelt.


Jeg er ganske enkelt hyklerisk. Er for mer supporterrepresentasjon og økt innflytelse, men kommer ikke til å gjøre så voldsomt mye for å få det til. Men lover å melde meg inn etter kuppet hvis de senker prisen til 150-200 kr i året!
"og der snubler Sæternes igjen"

Nixon

Rød makt på Hansa

Langhår

Quote from: Nixon on April 14, 2010, 20:09:07 PM
http://www.brann.no/nyheter/tar-avstand-fra-t-skjorte-aksjon/

Bataljonen ved Hellebø tar avstand fra T-skjorte-aksjonen.


Talentløst av Frode Hellebø å la seg bruke på den måten. Helt fullstendig på trynet. Gorm lar heller ikke sjansen gå fra seg til å kalle t-skjorte-folkene for "supportere". Ifølge Natlandsmyr må du altså støtte styret for å være "ekte supporter".

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Spelaren

Gorm skriver vel fortsatt på sin oppfølgerpost etter "Den gode sirkelen"...
Gå av.

TheRock

Om det ikke har ringt en bjelle for Brandtun & Co før nå, burde det virkelig gjøre det nå. For stort klarere kan ikke budskapet bli enn når hele Lerkendal synger at "Styret må bli"...


TheRock

Hån på oppførselen? Har vi feil? Ingenting av det som ble vist på Lerkendal idag talte imot det mange nå mener etterhvert. Det er så forbannet åpenbart hvor dårlig sammensatt Brann er for tiden.

Vi har midtbanespillere som bare kan slå langt, vi har ingen spisser som kan vinne i luften, vi har ingen forsvarsspillere som kan demme opp for den manglende farten baki der, vi har et styre som ikke greier å forvalte penger, og vi har en sportslig leder som sløser bort de få pengene som faktisk skaffes til rette på elendige spillerkjøp...

Huff

Quote from: psv-hasund on April 14, 2010, 22:20:05 PM


Har RBH den nødvendige økonomiske kompetansen til å gå opp i systemet. Jeg er meget skeptisk.  Nå snakket jeg nettopp med en kompis med en tyngre utdanning innen økonomi som til min store overraskelse ikke nødvendigvis mente det ville bli en katastrofe, men eg tror at bunnsolid næringslivserfaring må være et must. Skulle RBH bli daglig leder forutsetter dette uansett at han får noen medhjelpere med solid utdanning og erfaring innen økonomi, om disse finnes i klubben allerede vet jeg ikke. Resten kan muligens RBH takle fint, han er inkompetent som sportsdirektør, men ingen idiot likevel. At han har et godt forhold til investorene som Ba påpeker kjøper jeg faktisk (selv om jeg ikke begriper hvorfor), tenker da på BBs kommentarer under utbruddet på årsmøtet.

At RBH ikke lengre kan forsette som sportsdirektør må uansett nå være udiskutabelt, vi kan ikke holdepå slik lengre. Før sesongen var jeg mer bekymret for 2011 enn denne sesongen, og får jeg rett i mine prognoser lbir det garantert nedrykk da -om ikke før om vi fortsetter den nedadgående trenden. Midtstopperkrisen er det riktignok ikke RBH som har hovedansvaret for, det ansvaret hviler hos Brandtun som også selvsagt må gå. Resten av styret kan muligens bli, kanskje en av de nyansattestyremedlemmene kan rykke opp til formann om BB synes dette er en ok løsning, vil ikke legge skylden på nedturen på de som har sittet i styret siden forrige årsmøet og er enig i at det ikke nødvendigvis er lurt å skifte ut hele klubben midt i en sesong.

psv-hasund

Controlleren skal vel lage regnskapene og trendene leselig for resten av organisasjonen, og styret skal vel godkjenne budsjettene så jeg tror det skal gå. fungerte vel ikke helt optimalt i fjor. Det vil koste mye å sparke Brun ut av Brann og pengene bør vi bruke på å styrke stallen.

Jeg har hørt om supportere kreve trenere og spilleres avgang, men aldri styrets avgang. Ja jeg tror mange ler av det som skjer i Brann for tiden. Både det klubben presterer og det supporterne viser. 

krøvel vellevold

Quote from: TheRock on April 14, 2010, 20:56:14 PM
Om det ikke har ringt en bjelle for Brandtun & Co før nå, burde det virkelig gjøre det nå. For stort klarere kan ikke budskapet bli enn når hele Lerkendal synger at "Styret må bli"...


Hele Lerkendal? hahahaha! Det var faktisk mer enn 500 på kampen...
Legg ned hele klubben!

TheRock

Beklager da. 18727 minus Brann-supporterene og de familiene som ikke sang.

Bra du tok essensen i innlegget mitt.

krøvel vellevold

Quote from: TheRock on April 14, 2010, 23:15:09 PM
Beklager da. 18727 minus Brann-supporterene og de familiene som ikke sang.

Bra du tok essensen i innlegget mitt.

Men det får da være måte på overdrivelser da...
Legg ned hele klubben!

Super Hasund

Quote from: TheRock on April 14, 2010, 20:56:14 PM
Om det ikke har ringt en bjelle for Brandtun & Co før nå, burde det virkelig gjøre det nå. For stort klarere kan ikke budskapet bli enn når hele Lerkendal synger at "Styret må bli"...


Selvom det var ment som et sleivspark til oss, så e jo det bare å si takk til bartefolket. For som du sier så kan isje budskapet bli klarere enn at Lerkendal sang at "Styret må bli"
La Folket Synge

*Feltz*

Speedy

Kanskje på tide å dra opp igjen denne, når man tilfeldigvis er innom verdens beste forum, VGD:

http://vgd.no/sport/fotball-norsk/tema/1570399/tittel/brann-stadion/side/alle

er det sannhet i dette pisset,  viser det bare hvor jævlig langt det er mellom  styret og oss klienter.. At de i det hele kan tenke å bytte navn gjør meg kvalm!   

Er det som sagt sannhet i det her,   må det aksjoneres!  Et banner hadde kanskje vært på sin plass!   Om Tifogruppen  behøver hjelp er jeg i byen iallfall..
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

mbersve

Quote from: Speedy on May 14, 2010, 15:49:18 PM
Kanskje på tide å dra opp igjen denne, når man tilfeldigvis er innom verdens beste forum, VGD:

http://vgd.no/sport/fotball-norsk/tema/1570399/tittel/brann-stadion/side/alle

er det sannhet i dette pisset,  viser det bare hvor jævlig langt det er mellom  styret og oss klienter.. At de i det hele kan tenke å bytte navn gjør meg kvalm!   

Er det som sagt sannhet i det her,   må det aksjoneres!  Et banner hadde kanskje vært på sin plass!   Om Tifogruppen  behøver hjelp er jeg i byen iallfall..


Dette diskuteres også i denne tråden

Super Hasund

Selges stadion navnet så bør vi kuppe hele driten og sende styret til bangcock
La Folket Synge

*Feltz*

Brannfan23

Forventer at de fleste herfra vil dukke opp på neste årsmøte og spyle vekk regimet som herjer og ødelegger klubben vår?  ;D

Yes!wehavenobananas

Nei, dette var nok bare et vindpust. Folk har glemt når den tid kommer.

Men jeg møter..

Speedy

Quote from: Brannfan23 on May 24, 2010, 00:00:44 AM
Forventer at de fleste herfra vil dukke opp på neste årsmøte og spyle vekk regimet som herjer og ødelegger klubben vår?  ;D


Melder meg ikke inn Brann bare for at det er "tøft"  for å si det sånn...
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

BBB-mod

Da har jeg gjort min borgerplikt og blitt medlem i Brann igjen. Har sagt at jeg ikke kom til å melde meg inn før RBH var vekke, men alle i ledelsen er jo like handlingslammet. Selv om ikke vi får gjort noe med styret før neste år så oppfordrer jeg alle til å melde seg inn her.

http://www.brann.no/klubben/bli-medlem/

Kan også være greit at de som er medlem/har blitt medlem skriver det i denne tråden, da er det lettere å mobilisere hvis og når det er behov for det

(Fra Steinbygger i en stengt tråd.)

steinbygger

Ikke noe problem med at tråden min ble stengt, men jeg tenkte at det ikke skulle være en diskusjonstråd, men en tråd hvor det var lett å få oversikt over hvem som var medlemmer hvis og når det skal mobiliseres. Er ikke like lett å få oversikten i en tråd hvor det også er diskusjoner. Intensjonen min er heller ikke å kuppe Brann, men å bruke de demokratiske virkemiddlene som vi kan bruke ovenfor SK Brann

eivhelle

Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.

Langhår

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Spørsmålet er om det er riktig kasse så lenge Brandtun og co forvalter den...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

eivhelle

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:24:22 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Spørsmålet er om det er riktig kasse så lenge Brandtun og co forvalter den...


Jeg tror ikke jobben til styre og ledelse blir bedre av mindre penger i kassa.

Det er større sjanser for halvhjertede og kortsiktige spareløsninger når kassa er tom. Og
denne typen løsninger kan bli svært kostbare på lang sikt.

Jeg har ingen tro på at en støtter klubben sin ved å snu ryggen til og sutre fordi en er uenig med
de menneskene som styrer den. Selv de mest innkompetente klarer å gjøre en noenlunde jobb
hvis en har penger nok. Uten penger trenger vi folk med magiske evner. Har vi noen sånne
mennesker i Brann idag?

Langhår

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:35:48 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:24:22 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Spørsmålet er om det er riktig kasse så lenge Brandtun og co forvalter den...


Jeg tror ikke jobben til styre og ledelse blir bedre av mindre penger i kassa.

Det er større sjanser for halvhjertede og kortsiktige spareløsninger når kassa er tom. Og
denne typen løsninger kan bli svært kostbare på lang sikt.

Jeg har ingen tro på at en støtter klubben sin ved å snu ryggen til og sutre fordi en er uenig med
de menneskene som styrer den. Selv de mest innkompetente klarer å gjøre en noenlunde jobb
hvis en har penger nok. Uten penger trenger vi folk med magiske evner. Har vi noen sånne
mennesker i Brann idag?


Jaja. Synd ikke investorene tenker som deg. Da hadde klubben svømt i cash....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

eivhelle

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:42:34 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:35:48 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:24:22 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Spørsmålet er om det er riktig kasse så lenge Brandtun og co forvalter den...


Jeg tror ikke jobben til styre og ledelse blir bedre av mindre penger i kassa.

Det er større sjanser for halvhjertede og kortsiktige spareløsninger når kassa er tom. Og
denne typen løsninger kan bli svært kostbare på lang sikt.

Jeg har ingen tro på at en støtter klubben sin ved å snu ryggen til og sutre fordi en er uenig med
de menneskene som styrer den. Selv de mest innkompetente klarer å gjøre en noenlunde jobb
hvis en har penger nok. Uten penger trenger vi folk med magiske evner. Har vi noen sånne
mennesker i Brann idag?


Jaja. Synd ikke investorene tenker som deg. Da hadde klubben svømt i cash....


Investorene forventer å få penger igjen for det de skyter inn. Jeg har ingen sånne baktanker.

Det er hele forskjellen på en supporter og en investor.

Yes!wehavenobananas

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Er du en av de som liker å kaste penger i do for så å trekke i snoren?

eivhelle

Quote from: Yes!wehavenobananas on May 24, 2010, 21:17:58 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Er du en av de som liker å kaste penger i do for så å trekke i snoren?


Jeg kaster heller pengene i do enn å støtte RBK og VIF og annet pakk, men ellers skjønner jeg
ikke helt sammenligningen.

Hvis du har så lave tanker om støtte Brann økonomisk skjønner jeg ikke helt hvorfor du gidder
å engasjere deg nok til å skrive på supporterforumet.

Langhår

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:51:17 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:42:34 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:35:48 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:24:22 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Spørsmålet er om det er riktig kasse så lenge Brandtun og co forvalter den...


Jeg tror ikke jobben til styre og ledelse blir bedre av mindre penger i kassa.

Det er større sjanser for halvhjertede og kortsiktige spareløsninger når kassa er tom. Og
denne typen løsninger kan bli svært kostbare på lang sikt.

Jeg har ingen tro på at en støtter klubben sin ved å snu ryggen til og sutre fordi en er uenig med
de menneskene som styrer den. Selv de mest innkompetente klarer å gjøre en noenlunde jobb
hvis en har penger nok. Uten penger trenger vi folk med magiske evner. Har vi noen sånne
mennesker i Brann idag?


Jaja. Synd ikke investorene tenker som deg. Da hadde klubben svømt i cash....


Investorene forventer å få penger igjen for det de skyter inn. Jeg har ingen sånne baktanker.

Det er hele forskjellen på en supporter og en investor.


Men du er kanskje likevel interessert i at pengene forvaltes av mennesker du har tillitt til? Eller er det likegyldig så lenge du betaler inn penger til Brann?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

eivhelle

May 24, 2010, 22:05:31 PM #144 Last Edit: May 24, 2010, 22:08:29 PM by eivhelle
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 21:31:03 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:51:17 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:42:34 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:35:48 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 20:24:22 PM
Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 20:20:26 PM
Har også meldt meg inn i Brann i år. Ikke fordi jeg har noen ambisjoner om å kuppe styret, men
rett og slett for å støtte klubben økonomisk.

Når en bor for langt borte til å stille på hjemmekampene er vel dette eneste mulighet til å bidra
økonomisk i riktig kasse. Det er vel lite av inntektene fra TV eller internett som havner hos Brann
denne sesongen.


Spørsmålet er om det er riktig kasse så lenge Brandtun og co forvalter den...


Jeg tror ikke jobben til styre og ledelse blir bedre av mindre penger i kassa.

Det er større sjanser for halvhjertede og kortsiktige spareløsninger når kassa er tom. Og
denne typen løsninger kan bli svært kostbare på lang sikt.

Jeg har ingen tro på at en støtter klubben sin ved å snu ryggen til og sutre fordi en er uenig med
de menneskene som styrer den. Selv de mest innkompetente klarer å gjøre en noenlunde jobb
hvis en har penger nok. Uten penger trenger vi folk med magiske evner. Har vi noen sånne
mennesker i Brann idag?


Jaja. Synd ikke investorene tenker som deg. Da hadde klubben svømt i cash....


Investorene forventer å få penger igjen for det de skyter inn. Jeg har ingen sånne baktanker.

Det er hele forskjellen på en supporter og en investor.


Men du er kanskje likevel interessert i at pengene forvaltes av mennesker du har tillitt til? Eller er det likegyldig så lenge du betaler inn penger til Brann?


Nå er det nå en gang sånn at styret er valgt av medlemmene i SK Brann. At de evt gjør en dårlig
jobb slår derfor litt tilbake på oss selv. Hvis vi ikke stoler på de menneskene som styrer klubben
må vi benytte de mulighetene vi har til å endre på det når vi har mulighet til det.

I mellomtiden får vi fortsette å støtte klubben og bidra til at de menneskene som er der kan gjøre
en best mulig jobb.

OmOssSjølOgHansaøl

Jeg er enig med eivhelle at det er et poeng å bidra litt til Branns økonomi, selv om de som som sitter med styringen ikke akkurat har demonstrert evne til å forvalte pengene optimalt.

Som eivhelle har jeg meldt meg inn i Brann i senere tid. Og i likhet med eivhelle er motivasjonen - i alle fall delvis - å støtte Brann økonomisk. Men i motsetning til eivhelle, har jeg også tenkt å bidra til utskiftinger i styret (og eventuelt stoppe salg av stadionnavnet) om muligheten byr seg. :)

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

eivhelle

Quote from: Langhår on May 24, 2010, 22:39:23 PM


Enhver som har  ledende verv/stilling i Brann vil bli erklært idiot på et eller annet tidspunkt
det er kun et spørsmål om tid. Så lenge jeg ikke har sett forslag på styremedlemer eller ansatte
som beviselig vil gjøre en bedre jobb enn de som sitter der idag, må jeg bare forholde meg til
dagens regime. Jeg har heller ingen tro på at de som sitter der idag bevisst går inn for å ødelegge
klubben. At de har gjort en god del feil er det ingen tvil om. Men det kan vi også si om samtlige
andre som har vært i tilsvarende posisjoner i klubben de siste 30 årene.

Kan ikke nødvendigvis snu ryggen til klubben av den grunn.


eivhelle

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on May 24, 2010, 22:32:42 PM
Jeg er enig med eivhelle at det er et poeng å bidra litt til Branns økonomi, selv om de som som sitter med styringen ikke akkurat har demonstrert evne til å forvalte pengene optimalt.

Som eivhelle har jeg meldt meg inn i Brann i senere tid. Og i likhet med eivhelle er motivasjonen - i alle fall delvis - å støtte Brann økonomisk. Men i motsetning til eivhelle, har jeg også tenkt å bidra til utskiftinger i styret (og eventuelt stoppe salg av stadionnavnet) om muligheten byr seg. :)



Et helt greit standpunkt fra mitt ståsted. Skulle gjerne også vært med og bidratt til de demokratiske
prosessene i klubben, men det er ikke fullt så enkelt når en bor på andre siden av landet.

Langhår

Quote from: eivhelle on May 24, 2010, 23:14:06 PM
Quote from: Langhår on May 24, 2010, 22:39:23 PM


Enhver som har  ledende verv/stilling i Brann vil bli erklært idiot på et eller annet tidspunkt
det er kun et spørsmål om tid. Så lenge jeg ikke har sett forslag på styremedlemer eller ansatte
som beviselig vil gjøre en bedre jobb enn de som sitter der idag, må jeg bare forholde meg til
dagens regime. Jeg har heller ingen tro på at de som sitter der idag bevisst går inn for å ødelegge
klubben. At de har gjort en god del feil er det ingen tvil om. Men det kan vi også si om samtlige
andre som har vært i tilsvarende posisjoner i klubben de siste 30 årene.

Kan ikke nødvendigvis snu ryggen til klubben av den grunn.




Det høres ut som om du synes det meste ok med dagens regime, så da er jo selvfølgelig saken grei for din del.

For oss som mener at klubben er vanstyrt sitter det litt lenger inne å åpne lommeboken.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up