• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Branns protest avvist

Started by Christian, September 23, 2003, 10:36:14 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Christian

NFF har avvist Branns protest etter kampen mot LSK, pga at Brann ikkje fulgte reglene for protestering. Et manglende kryss på dommerkortet ble mao avgjørende. Det kan en jo si mykje om, men sånn er det no.

Etter tapet mot Glimt ville medalje uansett bli vel vanskelig. Syns vi skal legge saken bak oss no og sette den på tabbelisten til NFF og den norske dommerstanden.

Neste gang får vi heller ta affære ;)

Rudi

Det var jo da ingen bombe at mafiaforbundet NFF avviste Brann protest etter Lsk-kampen, pga av en bagatell som at Wassberg ikke varslet protesten til dommer like etter kampen.

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article139241.ece

Hadde dette vært motsatt vei ville det nok endt med omkamp! Nå er jeg lut lei det j.... forbundet og de skandaløst dårlig dommerne i tippeligaen!

Hater, hater , hater NFF!


- Rudi :evil:
Selv om du er en fyrig elsker, så er du ikke automatisk skikket til å være gynekolog!"
Ivar Hoff om at Kjetil Rekdal ønsket å bli Brann-trener i framtiden.

Realisten

Saken er ikke lagt bak Brann da Per Ove Ludvigsen melder at Brann vil anke avgjørelsen...

Barode

Helt utroligt at de kan få det til. Nok et bevis for at NFF motarbeider Brann og fotballen generelt. Hva skal man med regler om dommerene ikke kan de, og NFF ikke er villige til å rydde opp?
Nei få med de andre klubbene i tippeligaen og start et eget forbund utenfor Facist Forbundet.
Nok er Nok!  :evil:   :evil:   :evil:

Xminator

Konsekvensen må jo bli at man varsler protest etter hver kamp som en ren rutine!

Christian

Enig i at det blir tåpelig å forkaste protesten pga et manglende kryss. Før litt følelsen av at NFF på den måten ungår en pinlig sak i forhold til sine egne udugelige dommere. Så kan en jo òg si at om en klager på regelbrudd så bør en selv holde seg til reglene...

Poenget med å i det hele tatt ha et felt på dommerkortet for å varsel protest ser eg ikkje, om vi skal ta den diskusjonen. Hva er problemet med en ren 24-timers regel.

Et annet spørsmål er hvordan NFF kan ha brukt en uke på å bestemme om de i det hele tatt skal behandle protesten. Det er jo det de faktisk har sagt de ikkje vil gjøre no.

Ser frem til flere uttalelser rundt saken, spesielt fra NFF sin side.

GamleErik

LSK-leder Grønlund:
Quote- Brann burde sagt fra hardere underveis når dette skjedde - de hadde jo en hel omgang å tenke på

Jeg er ikke voldelig av natur, men en liten sang om det å si fra hardt til dommeren skader vel ikke

Melodi: Fritt valg
Fyre ned dommer'n, fyre ned dommer'n, ja vi må fyre ned dommer'n
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Bergen Sin Gutt


Realisten

Quote from: "Barode"Hva skal man med regler om dommerene ikke kan de, og NFF ikke er villige til å rydde opp?



Altså:
Brann brukte fire innbyttere i bortekampen mot Sogndal. Hvordan kunne man da tro at man ikke fikk bruke fire bytter i denne kampen? Og hadde Brann kunne reglene ville de visst at de kunne benytte fire innbyttere. Når da dommeren sier nei, burde man tenkt på en protest.

Det er en regel om at protester må varsles på forhånd. Denne regelen kjente heller ikke Brann til, og det er den NFF gjemmer seg bak nå.

At dommerne ikke kjenner til reglene er en skandale, men som eliteserieklubb burde Brann vært kjent med reglene de også. Det var de ikke og får svi nå.

Helt greit at Brann prøvde seg på en protest, men nå som den er avvist burde man lagt ballen død. Mjelde sa selv etter kampen at de tapte fortjent mot LSK og det i seg selv burde være god nok grunn for å innse nederlaget og ta tapet med fatning.

Det er derfor jeg synes det er ekstremt synd hvis Brann går videre med denne saken som Per Ove Ludvigsen nå varsler.

Til syvende og sist vil det bare gå ut over Brann som mister fokus på det sportslige. Det har tatt alt for lang tid før avgjørelsen fra NFF kom og det slo negativt ut for Brann i helgen. Har klubben råd til å miste sportslig fokus fremover?

Konklusjonen min er dermed at Brann bør ta denne saken til etterretning, sette seg inn i regelverket 100 prosent, og la denne saken dø ut.

zed

e're not here for a long time, but a good time

Christian

Må si meg enig. Få saken ut av verden og fokus tilbake på kampene som kommer. Tror uansett ikkje de tre, evt det ene poenget vil få mye å si når sesongen er over. Brann slår Molde, Bryne og VIF på hjemmebane og havner et sted midt på, mer enn tre poeng fra medalje.

La NFF bli stående igjen som den pinlige parten i denne saken...

Svante

Quote from: "Christian"
La NFF bli stående igjen som den pinlige parten i denne saken...


Problemet er jo at NFF ikk ser på dette som pinlig i det hele tatt. At de behandler like saker ulikt og hele tiden prøver å skjule seg bak byråkratiske filleregler er et problem. Vi må ha lov til å forlange et rettferdig fotballforbund som kan opptre profesjonelt AV og til ihvertfall.
vante

Thorleif

Men uansett! Dette viser nok en gang NFF sin "Anti-Brann-Holdning". Når i huleste fikk Brann medhold i noe som helst hos NFF sist????? Det er altså OK at det i andre saker skal være greitt å levere protest i etterkant? Men ikke i dette tilfellet?????

Hater NFF........

Sotraanda

Eg er så steik forbanna på de folkene på det mafia huset der.

Har de noen gang tilkjent Brann en enste ting??

Det hadde vert en ting hadde de behandlet klubbene likt, men når de absolutt kjører mot Brann hele tiden blir det bare dumt!!

Hadde for en gangs skyld håpt på et positivt svar fra gjengen på NFF, men, neida....

Nok en gang gikk de både mot seg sjøl og mot Brann!

:evil:  :evil:
ater, heter, hater NFF!

Christian

Ser poenget ditt, Svante, men håper og tror at resten av Fotballnorge ser på NFF som de pinlige. Det skal ikkje dukke opp for mange situasjoner som denne før NFF virkelig må ta seg en bolle og ordne opp i egne rekker.

Skulle ég som du og mange andre, så gjerne sett utfallet av denne saken om Brann hadde sørget for et lite kryss på dommerarket. No mener eg likevel at Brann bør få fokus på viktige saker enn LSK-kampen. Det er 1-3 poeng det står om, de resterende kampene kan gi langt fler.

En annen liten ting: Har saken overhode fått konsekvenser for dommertrioen/kvartetten som dummet seg ut på stadion? At Brann ikkje får medhold i proteseten betyr jo ikkje at dommerne på kampen gjorde det rette.

KennethS

nå e det på tide at klubbene bryter ut av nazi/mafia forbundet og lager sin egen liga! HATER NFF!!!
tå på Brann

Strilen

Vi glemte nok §100 i NFF: "Dersom noen av sakene gjelder Brann, uavhengig om det er Brann som protesterer, blir protestert på eller søker om noe fra eller til, SKAL det umiddelbart settes igang løsninger som resulterer at Brann blir skadelidende. Her gjelder det å være kreativ og finne på mest mulig paragraf-rytteri, slik at vårt svar høres noenlunde logisk ut."

Ellers hører det med til historien at jeg i går uttalte til en bekjent at dersom Brann får medhold fra NFF i denne saken må vi gå ned på Bataljonens Bar og male ett stort rødt kryss i taken. Når noen lurte på hva det krysset var for, så kunne vi bare legge til at det krysset kom den dagen NFF gav Brann medhold. Nå ble det jo ikke medhold og dermed ikke noe kryss. Og det kommer et heller ikke til å komme i min levetid.

Hilsen Strilen
For ett fargerikt tak

Ricky

Vi supportere bør kuppe neste årsmøte i Brann. Vårt hovedmål er å få TL-klubbene ut av NFF og inn i en egen profesjonell serie. NFF har kun peiling på breddefotball, og de finansierer sprellene sine med våre 250 millioner TV-kroner.

Geir

Noen som har e-mailadresdsen til de rette io NFF, så kan vi skrive hva vi mener om dem. SWånn ca 10 mails pr dag og noen hundre personer, så blir det vel lagt merke til, forhåpntligvis.
ndelig SERIEMESTER

XPen

Frode Grotmol (Leder i doms- og sanksjonsutvalget i NFF) mail: fgrotmol@nordisk.no

Thorleif

Vær nå litt forsiktige i ordbruken folkens...... Ikke noe trussler og slikt, bare høflige anmodninger om å være litt greie der inne i domsutvalget.... Ok? ;-)

snekkmeister

Ok, dette var kjipt.

Tror ikke vi når langt ved å klage og syte her på forumet, eller ved å sende hundre klagemail til NFF.

Hva med å konsentrere oss om å støtte laget i stedet? I stedet for å sitte hjemme å klage på NFF kan man for eksempel bruke tid på å hjelpe gutta i Bataljonen med arbeid eller reise opp på treningen til Brann og rope noen støttende erklæringer til gutta.

Bergen Sin Gutt

Det går vel an å ha en skarp tone og å være forbannet i mailer eller brev til NFF så lenge man tross alt har grunn til det og ikke lirer av seg en overdreven masse banning, barnsligheter, usakligheter, trusler osv osv osv...

Knixen

Quote from: "Xminator"Konsekvensen må jo bli at man varsler protest etter hver kamp som en ren rutine!


Fantastisk forslag.  :D Brann burde no gjøre det resten av sesongen bare på faen.

Toa

Mener Brann på HVER KAMP skal krysse av på dommerkortet at protest muligens blir levert, bare for å være på den sikre siden.

Den feilen Brann gjorde er jo ikke i nærheten av den grove feilen som dommerne gjorde i kampen. Og hvordan skal Brann kunne krysse av for protest, når dommerne gang på gang på gang sier at de har rett?!?

Hva om Brann 1 time etter kampen fant ut at Lillestrøm brukte 3 spillere som ikke var spilleberettiget? "Neeii desverre men dere krysset ikke av." Herregud så patetisk! Kan de ikke bare innrømme at dommerne har gjort en GROV tabbe og ødelagt kampen for Brann?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Realisten

Quote from: "Toa"Og hvordan skal Brann kunne krysse av for protest, når dommerne gang på gang på gang sier at de har rett?!?


Fordi Brann burde visst at det var lov til å gjøre fire spillerbytter i en kamp, spesielt siden man gjorde nettopp dette i bortekampen mot Sogndal. Litt patetisk at Brann klager over at dommerne ikke kan reglene når de ikke kan de selv?


QuoteHva om Brann 1 time etter kampen fant ut at Lillestrøm brukte 3 spillere som ikke var spilleberettiget? "


Her gjelder 24-timersregelen.


Brann krever at forbundet skal se gjennom fingrene på protestregelen, men følge reglementet med tanke på omkamp. I tillegg krever de at dommere og forbund skal kunne reglene, mens de selv ikke kan de. Dobbelmoralister, anyone?

Hadde Brann kunnet reglene kunne det blitt omkamp. Enkelt og greit.
[/quote]

Ricky

foran tolkningen av spillereglene.

monzilla

De som forsvarer avgjørelsen frosvarer også følgende hendelse :

I USA for 7-8 år siden var det en mann som drepte 4 unger og kjørte rundt med hodene deres i bagasjerommet på bilen sin. Han ble arrestert av politiet og tilstod drapet. Mannen ble frikjent. HVORFOR ? jo, fordi at politimannen som hadde arrestert ham hadde ikke lest opp rettighetene hans.

Det er akkurat samme sak (bortsett fra ikke så makaber)

En så liten filleting gjør at saken ikke ble tatt opp for høring selv om alle vet hva som har skjedd (gjelder i begge saker)

Girb

Spørs om de får lov til å anke da. De har vel antagelig ikke krysset av på dommerkortet der det står at de kommer til å anke et eventuelt avslag på en protest...

Toa

Quote from: "Realisten"
Quote from: "Toa"Og hvordan skal Brann kunne krysse av for protest, når dommerne gang på gang på gang sier at de har rett?!?


Fordi Brann burde visst at det var lov til å gjøre fire spillerbytter i en kamp, spesielt siden man gjorde nettopp dette i bortekampen mot Sogndal. Litt patetisk at Brann klager over at dommerne ikke kan reglene når de ikke kan de selv?


Brann burde ha visst det, men ikke dommerne?!? Det må da først og fremst være dommerne som skal kunne reglene!
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Toa

Quote from: "monzilla"De som forsvarer avgjørelsen frosvarer også følgende hendelse :

I USA for 7-8 år siden var det en mann som drepte 4 unger og kjørte rundt med hodene deres i bagasjerommet på bilen sin. Han ble arrestert av politiet og tilstod drapet. Mannen ble frikjent. HVORFOR ? jo, fordi at politimannen som hadde arrestert ham hadde ikke lest opp rettighetene hans.

Det er akkurat samme sak (bortsett fra ikke så makaber)

En så liten filleting gjør at saken ikke ble tatt opp for høring selv om alle vet hva som har skjedd (gjelder i begge saker)


Jepp... Dette er et ekstremt (MEGET ekstremt) tilfelle av samme sak... Man VET at det er gjort en feil, det finnes bevis på det, men en formell feil som absolutt IKKE har noe å si blir avgjørende.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Toa

Quote from: "Realisten"
QuoteHva om Brann 1 time etter kampen fant ut at Lillestrøm brukte 3 spillere som ikke var spilleberettiget? "


Her gjelder 24-timersregelen.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Bergen Sin Gutt

Brann får støtte noen plasser. Leste avisen TIPS i går, og der skriver redaktøren at den grove bommerten som ble gjort av dommerne bør telle mye mer enn at Brann leverte protesten minutter etter at dommeren hadde forlatt Stadion. Dette ble skrevet før NFF avviste klagen i går. I dagens BA gir også sirkusdirektøren Gorm Natlandsmyr støtte til Brann. På sportssidene legger også Brann og POL frem sine synspunkter på saken og grunner for å anke på en veldig grei måte.

Stoffi

Eneste vi kan gjøre er å sende mail og uttrykke vårt hat  på neste kamp.

Noen som har anledning til å lage bannere?

Har sendt mail til endel i NFF nå, men ikke noe banning, bare saklige argumenter.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

snekkmeister

Hva med å støtte Brann i neste kamp i stedet for å hate NFF? La Brann selv ta seg av klagen.

Bergen Sin Gutt

Quote from: "snekkmeister"Hva med å støtte Brann i neste kamp i stedet for å hate NFF? La Brann selv ta seg av klagen.


Ja, for all del. Vi, fansen, som er klubben, vi må overhodet ikke bry oss om ting som angår Brann. Spesielt ikke slike overtramp... Det går an å rase over dette og samtidig støtte klubben. Jeg klarer det utmerket. :wink:

zed

Enig med Bergen sin gutt. Det er fult mulig å vise sin frustrasjon/mishag/forbannelse/hat/irritasjon og ørten andre negative følelser samtidig som en viser at en støtter Brann..
Jeg og fixer det. Har sendt mail til NFF jeg og. (ikke usakelig)
Brann kommer til å overleve alle som sitter i NFF å styrer.

Hilsen MEGET forbanna Bergenser.
e're not here for a long time, but a good time

Go Up