• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2022

Started by Lasaron, April 04, 2022, 07:18:36 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

esp123

May 31, 2022, 20:28:13 PM #50 Last Edit: May 31, 2022, 20:34:38 PM by esp123
Quote from: Belfort on May 31, 2022, 20:08:34 PMPamer spekulerer litt rundt overganger i sommer i siste pod. Jeg tipper Kniklas og Wolfe går til Molde eller Glimt i sommer. Veldig trist i såfall
Det skjer ikke. Aldri i verden.

Og jeg fatter ikke denne greien med at alle skal bli solgt før de har prestert i mer enn et tosifret antall kamper. La nå de få utvikle seg. Brann skal bli et topplag. Da selger man ikke arvesølvet til konkurrentene.

Wolfe er bare 20 år. Bjørkan er fire år eldre og gikk utenlands først i år. Meling dro da han var 25 år. Wolfe har ikke dårlig tid.

Norlings Hund 2

Blir veldig overrasket hvis noen av stortalentene våre går til norske klubber.

Falkman

Quote from: Norlings Hund 2 on June 01, 2022, 04:28:54 AMBlir veldig overrasket hvis noen av stortalentene våre går til norske klubber.

Hvis det stemmer at  de så seg råd til å avslå et bud på 15-20 mill for Kniklas fra  Nordsjælland ville det være veldig merkelig å selge til M
Quote from: Belfort on May 31, 2022, 20:08:34 PMPamer spekulerer litt rundt overganger i sommer i siste pod. Jeg tipper Kniklas og Wolfe går til Molde eller Glimt i sommer. Veldig trist i såfall

Hvis det stemmer at  de så seg råd til å  avslå et  bud på Kniklas på 15-20 mill fra Nordsjælland, virker det jo utrolig rart å selge til Molde eller Bodø. Og ikke minst utrolig skuffende.

Når  Karadas ble solgt til Rbk i sin tid var var jo den økonomiske situasjonen fullstendig prekær. Det er lite som tyder på at det er tilfelle nå.

Lasaron

Det kan jo være Pamer "spekulerte" i det for å skape litt fuzz. Men det kan og være at han tror det på ordentlig. Og, ikke minst, jo, kanskje minst, men lell, så kan det være han får rett.
Tren på langskudd

krakra

Disse "tipsene" er nok delvis påvirket av Belforts svartmalende natur. Brann avviste et bud på opp mot 20 millioner på Kniklas fra Nordsjælland for et halvt år siden. Ingen grunn til at de skulle godta et lavere bud fra Molde. Wolfe avviste Bodø/Glimt til fordel for Brann foran fjorårssesongen. Da var Brann dårlige, hadde lite å vise til på ungdomssatsingen og Glimt var Norges suverent beste lag, som satset på unge spillere. Situasjonen har ikke akkurat endret seg i Glimts favør siden den gang.

Tviler på at noen av Branns talenter går til andre (bedre) norske klubber. Når de skal ta steget ut av Brann blir det trolig utlandet.

SKBCPH

Quote from: krakra on June 01, 2022, 11:07:27 AMDisse "tipsene" er nok delvis påvirket av Belforts svartmalende natur. Brann avviste et bud på opp mot 20 millioner på Kniklas fra Nordsjælland for et halvt år siden. Ingen grunn til at de skulle godta et lavere bud fra Molde. Wolfe avviste Bodø/Glimt til fordel for Brann foran fjorårssesongen. Da var Brann dårlige, hadde lite å vise til på ungdomssatsingen og Glimt var Norges suverent beste lag, som satset på unge spillere. Situasjonen har ikke akkurat endret seg i Glimts favør siden den gang.

Tviler på at noen av Branns talenter går til andre (bedre) norske klubber. Når de skal ta steget ut av Brann blir det trolig utlandet.

Hverken Kniklas eller Wolfe virker som komplette idioter som har interesse av å gå til Molde heller, så det er jeg ikke bekymret for.
- Vi har den treneren vi har.

Superjack

Wolfe sin agent - Stig Lillejord - Har uttalt at det er uaktuelt å gå til en annen norsk klubb. Nå signerte Wolfe for å fortsette å utvikle seg i Brann, for de tror på Brann sin plan for han, og så bli solgt ut av landet.

Tror samme vil gjelde for Kniklas.

Om Brann fortsetter i samme steam som nå så forstår jeg ikke dem som tror at Kniklas, Wolfe, Heggebø eller andre av de unge lovende skal gå til Glimt eller Molde i sommer.

Brann vil ikke selge til konkurrenter i neste års ES, spillerene får utvikling og mye spilletid i klubben jeg oppfatter de helst vil spille i i Norge, og skal de bli solgt så blir det snakk om såpass store summer at Iallefall ikke Glimt vil betale det, eneste måtte være Molde, men det er ekstremt usannsynlig.

Dem som er fare for å bli solgt i sommer er vel heller FHM, Finne eller kanskje Blomberg. Tror Brann har store planer om å beholde de aller fleste for en ES sesong neste år.
Brannsupporter.

Superjack

Quote from: Lasaron on June 01, 2022, 10:30:43 AMDet kan jo være Pamer "spekulerte" i det for å skape litt fuzz. Men det kan og være at han tror det på ordentlig. Og, ikke minst, jo, kanskje minst, men lell, så kan det være han får rett.

Pamer vet vel at det er beilere ute etter noen av spillerne til Brann. Lillejord og Pamer snakker vel godt sammen? Fått inntrykk av det i allefall.
Brannsupporter.

Kagain

Nå når Brann har stupt inn i rød sone igjen skal det bli spennende å se hva som skjer på overgangsfronten.

https://www.bt.no/fotball/i/ALa6gq/brann-paalagt-handlingsplan-av-forbundet

Fordelen til Brann er jo at dagens stall er solid, så det er ingen steder der det er tvingende nødvendig å forsterke (det hadde vært kjekt med kjappere vinger etc, men,...). Det kan hende at man da f.eks. ser at Blomberg får mer sjansen som ving og lignende.

Det som er interessant er å se hva som skjer om noen slenger inn et bud på Kniklas. Kan Brann nå si nei? Eller er det mer en bordet fanger situasjon?

Lasaron

Nå var ikke NFF særlig bekymret, for de vet om det forestående salget av stadionlokaler som vil slette gjelden. Og da blir alt rosengrønt. Så her kan vi slappe av.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Lasaron on June 08, 2022, 12:35:34 PMNå var ikke NFF særlig bekymret, for de vet om det forestående salget av stadionlokaler som vil slette gjelden. Og da blir alt rosengrønt. Så her kan vi slappe av.

Det er riktig. BA sin artikkel (https://www.ba.no/bade-damene-og-herrene-kom-i-rod-sone-brann-lagene-ma-rapportere-til-nff/s/5-8-1920062) nevner dette.

"Brann skal jo selge deler av Stadion, og vil da kvitte seg med gjelden de har på den. Så det vil jo man se effekten av så snart det er regnskapsført og mottatt av oss. "

Så spørsmålet er om det blir regnskapsført slik at Brann har litt å leke med på overgangsfronten. Men hvis ikke de har det så er det overhodet ikke noen katastrofe. Brann har som nevnt allerede en frisk stall.

Superjack

Håper og tror at salg av stadion og frigjorte midler blir brukt til ny stadionmatte og treningsbaner.
Og at ingen leker finans og regnskapsakrobater for å finansiere spillere det ikke er økonomi til å hente.

Det må være pri 1, 2 og 3.

Brann bør ikke behøve noen spillere inn i sommer. Om noe er nødvendig bør det gis muligheter til spillere i egne rekker.

Brannopprykk, sletter gjeld, nye treningsbaner og så ser tilværelsen til SKBrann mye hyggeligere ut i 2023
Brannsupporter.

Lasaron

Casper Thorsen tror jeg er 03-modell. Han har vært i Brann noen år. Han har vel alltid vært blant de mindre kjente på ungdomslagene, men har så langt jeg kan se 82 kamper for ulike Brannlag. Han er gått til Åsane nå.

Mathias Sivertsen, 05-modell, har meldt overgang til Brann fra Øygarden. Han spilte G19-cupkampen mot Askøy, og er på benken for Brann 2 i dag.
Tren på langskudd

Lasaron

Forøvrig er Brian Jahren tilbake i Brann 2 på hjemmesiden, men overgang kan jeg ikke se er registrert, og han er ikke i Brann 2-troppen i dag.
Tren på langskudd

Gulløl

June 12, 2022, 18:22:03 PM #64 Last Edit: June 12, 2022, 18:23:48 PM by Gulløl
10 millioner. Pøhh !! For billig, ikke selg ! Om et år kan Brann få minst det dobbelte.

Klipp fra BT:
Molde ønsker Brann-kometen David Møller Wolfe (20) og har vist konkret interesse for ham.
Venstrebacken fra nordre Bergen har på kort tid gjort seg til en publikumsfavoritt på Stadion.
Nå kan han forsvinne, men det betinger at spilleren selv klargjør at han ønsker å skifte klubb og at Brann blir fornøyd med økonomien i en slik avtale. BT får opplyst at Molde, som ligger på sølvplass i Eliteserien, skal jobbe med å presentere en overgangspakke med totalramme på om lag ti millioner kroner.

https://www.bt.no/fotball/i/34Aq1e/opplysninger-til-bt-molde-vil-kjoepe-david-moeller-wolfe
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

fortune

https://www.bt.no/fotball/i/34Aq1e/opplysninger-til-bt-molde-vil-kjoepe-david-moeller-wolfe

Molde ønsker visstnok å kjøpe Wolfe for en totalpakke på 10 mill. Jeg mener selvfølgelig at Brann bør takke nei, vi selger ikke arvesølvet vårt til norske klubber bare for at de skal tjene titalls millioner på dem noen år senere.

20 millioner og salg til utenlandsk klubb kan jeg heller gå med på
First is first, second is nothing

haak

Wolfe skal overhodet ikke selges til Molde for 10 mill.

Spelaren

Gå av.

Lasaron

15 mill direkte, og god videresalgsklausul. Det vil være bra.
Tren på langskudd

Superjack

Wolfe kunne gå til Glimt for et år siden. Valgte da å bli i Brann fordi han ønsker å lykkes i Brann.
Nå er han 1. valg på et Brannlag som ser ut å gå tilbake til ES.

Hvorfor skal han da ville gå til Molde nå? Går han så må det være at Brann ønsker / trenger de pengene veldig mye.
Brannsupporter.

haak

Brann skal ikke selge via andre norske klubber men rett ut til klubber i Europa.
Orker ikke se at andre norske tar gevinsten. Hadde digga om Wolfe var kjapp ute og sa at han har det ikke travelt
og at målet er noe annet enn Molde.

haak

Quote from: Superjack on June 12, 2022, 18:49:06 PMWolfe kunne gå til Glimt for et år siden. Valgte da å bli i Brann fordi han ønsker å lykkes i Brann.
Nå er han 1. valg på et Brannlag som ser ut å gå tilbake til ES.

Hvorfor skal han da ville gå til Molde nå? Går han så må det være at Brann ønsker / trenger de pengene veldig mye.

Tror Brann har kontroll på økonomien og trenger ikke å selge noen nå.
Det viktigste er uansett opprykk og Wolfe trenger ikke å ha det travelt.

Pete05

Quote from: haak on June 12, 2022, 18:52:35 PM
Quote from: Superjack on June 12, 2022, 18:49:06 PMWolfe kunne gå til Glimt for et år siden. Valgte da å bli i Brann fordi han ønsker å lykkes i Brann.
Nå er han 1. valg på et Brannlag som ser ut å gå tilbake til ES.

Hvorfor skal han da ville gå til Molde nå? Går han så må det være at Brann ønsker / trenger de pengene veldig mye.

Tror Brann har kontroll på økonomien og trenger ikke å selge noen nå.
Det viktigste er uansett opprykk og Wolfe trenger ikke å ha det travelt.

Igjen en realty check. Molde spiller i Europa og får godt betalt. Det gjør ikke Brann. Ingen mulighet for oss å få «sky-high» beløp for våre spillere før vi presterer i Europa - og inntil videre gjør vi ikke det. Så kanskje vi ikke trenger å selge men så langt i år er Wolfe ikke outstanding og da blir heller ikke beløpet høyere. De som tror at de spillere kan selges for høyere beløp etter ett par år i ES må sjekke historien.

Skal vi selge spillere for gode beløp må de 1) selges rundt 17-18 som talenter eller 2) som ekstremt gode i ES. Som sist nevnte så betinger det Europa og godt spill. Da får vi rundt 20-30 mill. Bruk huet, vi må tenke smart

krakra

Quote from: Pyton on June 12, 2022, 19:16:19 PM
Quote from: haak on June 12, 2022, 18:52:35 PM
Quote from: Superjack on June 12, 2022, 18:49:06 PMWolfe kunne gå til Glimt for et år siden. Valgte da å bli i Brann fordi han ønsker å lykkes i Brann.
Nå er han 1. valg på et Brannlag som ser ut å gå tilbake til ES.

Hvorfor skal han da ville gå til Molde nå? Går han så må det være at Brann ønsker / trenger de pengene veldig mye.

Tror Brann har kontroll på økonomien og trenger ikke å selge noen nå.
Det viktigste er uansett opprykk og Wolfe trenger ikke å ha det travelt.

Igjen en realty check. Molde spiller i Europa og får godt betalt. Det gjør ikke Brann. Ingen mulighet for oss å få «sky-high» beløp for våre spillere før vi presterer i Europa - og inntil videre gjør vi ikke det. Så kanskje vi ikke trenger å selge men så langt i år er Wolfe ikke outstanding og da blir heller ikke beløpet høyere. De som tror at de spillere kan selges for høyere beløp etter ett par år i ES må sjekke historien.

Skal vi selge spillere for gode beløp må de 1) selges rundt 17-18 som talenter eller 2) som ekstremt gode i ES. Som sist nevnte så betinger det Europa og godt spill. Da får vi rundt 20-30 mill. Bruk huet, vi må tenke smart
Skulle tro at Brann hadde som hovedmål å selge Wolfe så fort som mulig. Det er det ikke. Da er det irrelevant hva man mener Brann kan kreve.

Molde har sine grunner til å ville kjøpe Wolfe og Brann har de samme grunnene til å si nei. Wolfe har landslagspotensiale og har selv avvist Glimt, som var mer attraktiv da enn Molde er nå, og forpliktet seg til en lang kontrakt. Før han i det hele tatt hadde blitt satset på. Han har det neppe travelt med å komme seg vekk.

esp123

Wolfe signerte nettopp en 5 årskontrakt med Brann. Selvfølgelig skal ikke Brann selge for en _totalpakke_ på ti mill. Det vil være oppsigelsesgrunn for Nagel.

Superjack

Hadde Brann vært i ES ville nok beileren vært en utenlandsk klubb. Nederland/Belgia/ Danmark og lagt på noen millioner i overgang og mye mer spiselig for fans om han går til en klubb som ikke er direkte konkkurent til Brann.

Men ja, dette viser hvor fort det er mulig å gjøre unge lovende til god butikk.

Bare å fortsette med dette Brann.
Så er det nok mulig å kombinere sportslig suksess med lønnsomme overganger.
Brannsupporter.

Lasaron

Hvorfor skal Wolfe ønske å gå til Molde? Tja. I dagens norske startoppstilling har fire spilt i Molde, og to av de som kom innpå har også spilt på Molde. Hvor mange fra Brann? Null. Det kan jo være noe der.
Tren på langskudd

esp123

Men hvis Wolfe hadde ambisjoner om å gå til _Molde_, hvorfor i alle dager signerte han da en ny 5 års-kontrakt rett før sesongen. Det må vel med all tydeligheten vise at det er i Brann han ønsker å være?

Lasaron

Joda. Han ønsker å være i Brann. Men det kan være han ser på det som et luksusproblem. Jeg forsøker bare å påpeke at det er gode grunner for at en ung spiller skal ønske seg til Molde.
Tren på langskudd

krakra

Quote from: Lasaron on June 12, 2022, 20:15:51 PMJoda. Han ønsker å være i Brann. Men det kan være han ser på det som et luksusproblem. Jeg forsøker bare å påpeke at det er gode grunner for at en ung spiller skal ønske seg til Molde.
Det var bedre grunner til å velge Glimt foran fjorårssesongen.

Lasaron

Quote from: krakra on June 12, 2022, 20:18:39 PM
Quote from: Lasaron on June 12, 2022, 20:15:51 PMJoda. Han ønsker å være i Brann. Men det kan være han ser på det som et luksusproblem. Jeg forsøker bare å påpeke at det er gode grunner for at en ung spiller skal ønske seg til Molde.
Det var bedre grunner til å velge Glimt foran fjorårssesongen.

Det kan godt tenkes. Men kanskje bosted teller med, og han rangerer Molde som et mer attraktivt sted å bo enn Bodø? Jeg blir iallfall ikke sykt overrasket om han vil.

Men med det koket, og den flyten, som er i og rundt Brann for tiden, så kan det tenkes at dette er starten på tidenes opptur, som krones med seriegull i for eksempel 2024. Det vil nok være det gøyeste man kan oppleve i norsk klubbfotball.
Tren på langskudd

krakra

June 12, 2022, 20:32:52 PM #81 Last Edit: June 12, 2022, 20:34:27 PM by krakra
Det er ingen som går til Molde fordi det er et attraktivt sted å bo. Har ingenting å si. Brann skal ikke selge til Molde. Hva slags signal sender vi da? At vi er et mellomsteg på vei til de største norske klubbene? Og så vil folk at vi skal hente talenter fra hele landet? Blant de største talentene i Norge? Talenter som kan gå direkte til klubber som Molde, Glimt, RBK, Viking eller VIF hvis de vil?

For for en totalpakke på opptil 10 millioner som vi klarer oss fint uten?

Lasaron

Quote from: krakra on June 12, 2022, 20:32:52 PMDet er ingen som går til Molde fordi det er et attraktivt sted å bo. Har ingenting å si. Brann skal ikke selge til Molde. Hva slags signal sender vi da? At vi er et mellomsteg på vei til de største norske klubbene? Og så vil folk at vi skal hente talenter fra hele landet? Blant de største talentene i Norge? Talenter som kan gå direkte til klubber som Molde, Glimt, RBK, Viking eller VIF hvis de vil?

For for en totalpakke på opptil 10 millioner som vi klarer oss fint uten?

Nå har jeg skrevet at 15 mill direkte, pluss en god videresalgsklausul, er bra. Totalpakke på 10 mill er alt for lite.
Tren på langskudd

krakra

Quote from: Lasaron on June 12, 2022, 20:53:47 PM
Quote from: krakra on June 12, 2022, 20:32:52 PMDet er ingen som går til Molde fordi det er et attraktivt sted å bo. Har ingenting å si. Brann skal ikke selge til Molde. Hva slags signal sender vi da? At vi er et mellomsteg på vei til de største norske klubbene? Og så vil folk at vi skal hente talenter fra hele landet? Blant de største talentene i Norge? Talenter som kan gå direkte til klubber som Molde, Glimt, RBK, Viking eller VIF hvis de vil?

For for en totalpakke på opptil 10 millioner som vi klarer oss fint uten?

Nå har jeg skrevet at 15 mill direkte, pluss en god videresalgsklausul, er bra. Totalpakke på 10 mill er alt for lite.
Det er ikke realistisk og det er ikke bra nok.

fortune

Molde har heller ikke vært noe særlig bra springbrett de siste årene, foruten fenomenet Haaland i 2019 skal man et stykke tilbake i tid for å finne store overganger. Og da stort sett til nokså middels ligaer og lag.

Glimt er en helt annen klasse, både hva gjelder overgangssummer og hvilke ligaer spillerne sendes til. Noe som henger naturlig sammen med st Glimt utvikler og fremviser moderne, offensive og temposterke 433-spillere, mens Molde spiller en mer gammeldags og seig form for fotball. Nå attpåtil med tre stoppere. Kan aldri tenke meg at Wolfe vil dit etter å ha takket nei til Glimt.
First is first, second is nothing

Lasaron

Tren på langskudd

Nixon

Det blir for enkelt å si at Wolfe ikke vil kunne dra til Molde fordi han sa nei til Glimt. Nå aspirerer han til å gå rett inn på laget. Det ville han sannsynligvis ikke gjort på det daværende Glimt-laget med tanke på der han selv var i karrieren. Så dette kan friste mer.

Men skulle jeg satt penger på noe så starter Wolfe for oss i Eliteserien neste år.
Rød makt på Hansa

haak

Quote from: krakra on June 12, 2022, 20:32:52 PMDet er ingen som går til Molde fordi det er et attraktivt sted å bo. Har ingenting å si. Brann skal ikke selge til Molde. Hva slags signal sender vi da? At vi er et mellomsteg på vei til de største norske klubbene? Og så vil folk at vi skal hente talenter fra hele landet? Blant de største talentene i Norge? Talenter som kan gå direkte til klubber som Molde, Glimt, RBK, Viking eller VIF hvis de vil?

For for en totalpakke på opptil 10 millioner som vi klarer oss fint uten?

Enig, Brann skal aldri selge til Molde/RBK/Bodø Glimt. Våre lovende bergensere skal enten spille i Brann eller selges direkte ut.

krakra

Quote from: haak on June 12, 2022, 21:06:34 PM
Quote from: krakra on June 12, 2022, 20:32:52 PMDet er ingen som går til Molde fordi det er et attraktivt sted å bo. Har ingenting å si. Brann skal ikke selge til Molde. Hva slags signal sender vi da? At vi er et mellomsteg på vei til de største norske klubbene? Og så vil folk at vi skal hente talenter fra hele landet? Blant de største talentene i Norge? Talenter som kan gå direkte til klubber som Molde, Glimt, RBK, Viking eller VIF hvis de vil?

For for en totalpakke på opptil 10 millioner som vi klarer oss fint uten?

Enig, Brann skal aldri selge til Molde/RBK/Bodø Glimt. Våre lovende bergensere skal enten spille i Brann eller selges direkte ut.
Vi kan selge de som ikke er gode nok for oss.

Det er ingen umulighet at Brann blander seg inn i toppstriden neste år. Det gjorde vi sist vi rykket opp, det gjorde Viking etter at de rykket opp og det gjorde LSK etter at de rykket opp. Vi har et mannskap med mye kvalitet og mye potensiale, som nå får mye selvtillit. Hvis Wolfe er med på det er veien til U21-landslaget kort, og da er også veien til Europa kort.

Venstrebacken er ikke den sterkeste posisjonen på landslaget heller, og er innen rekkevidde for Wolfe med rett utvikling.

Lasaron

Så lenge vi ikke er i nærheten av seriegull, så kan vi da selge til gullfavoritter om prisen er veldig god. Jeg vil heller selge til Glimt for 20 enn til Nordsjælland for 15, for å si det sånn.
Tren på langskudd

Pete05


krakra

Wolfe er viktigere å beholde enn Horn Myhre. Men forhåpentligvis vil Horneland bruke bredden i troppen litt mer utover i sesongen.

krakra

Quote from: Lasaron on June 12, 2022, 21:17:28 PMSå lenge vi ikke er i nærheten av seriegull, så kan vi da selge til gullfavoritter om prisen er veldig god. Jeg vil heller selge til Glimt for 20 enn til Nordsjælland for 15, for å si det sånn.
Håper virkelig ikke Brann har den tankegangen.

haak

Håper Wolfe er kjapt ute idag og sier at han skal ingen steder

Huff

Håper inderlig at vi ikke selger Wolfe til Molde, i alle fall ikke for den prisen det spekuleres i, men gunstig at vi har fått bud på tilsammen 30 mill for Wolfe og Kniklas på et halvår.

Tenk om vi hadde drevet slik tidligere?

fortune

Offisielt bud inne nå, det indikerer dessverre at Wolfe kan være interessert. Veldig sjelden at man legger inn bud uten å sondere interessen først.

Skuffende om Wolfe drar til Molde nå, ser ikke helt hva man skal dit å gjøre.
First is first, second is nothing

Nixon

BT melder at Brann har avslått budet på ni millioner.
Men hva sier Wolfe?
Rød makt på Hansa

haak

Mulighetene til å bli solgt videre er mulig bedre i MFK p.t., men spiller på kunstgress, det er liten engasjement (publikum) og en by der det skjer nada. Været er om mulig enda dårligere enn i Bergen. Enormt skuffende om Wolfe skulle ønske seg dit, akkurat nå når han begynner å lykkes for fullt i Brann. Litt tålmodighet nå så kan turen til Utlandet gå direkte.

Gulløl

June 13, 2022, 09:53:27 AM #98 Last Edit: June 13, 2022, 10:10:09 AM by Gulløl
BT i går kveld kl.19.12:
BT får opplyst at Molde, som ligger på sølvplass i Eliteserien, jobber med å presentere en overgangspakke med totalramme på om lag ti millioner kroner.


BT i dag tidlig kl.09.13:
BT får opplyst at Molde har lagt inn et formelt bud på David Møller Wolfe. Det har en totalramme på om lag ni millioner kroner. Nå har Brann, etter det BT kjenner til, avslått budet på den 20 år gamle venstrebacken.


Budet var nok både gitt av Molde og allerede avslått av Brann i god tid før BT sin første artikkel om dette i går kveld. Pamer og Bøyum sitter nok langt fra og ikke så tett på informasjonen at de fanger opp noe utvikling i saken i løpet av natten.

Stig Lillejord som ikke vil uttale seg har et stort kontaktnett så det er nok interesse og samtaler med andre klubber også. Nagel Jacobsen ønsker fornuftig nok heller ikke å kommentere BTs opplysninger.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Hadde Brann hatt en annen lovende venstreback i stallen som sto klar til å ta over, så hadde det vært enklere å svelge et tap, men dagens situasjon er at vi har Kristiansen i bakhånd som egentlig fungerer bedre som stopper. Så har vi Torsvik som jeg syns er veldig spennende(ganske lik Wolfe i stilen egentlig), men han er nok minst et år for ung.

Jeg håper og tror at Brann har is i magen her. Vi er ikke i en fase hvor det viktigste er å få penger til å kjøpe oss bedre. Vi er i en fase hvor vi er i ferd med å bygge en ny gruppe og kultur. Jeg håper virkelig at vi får oppleve sportslig suksess med disse ungguttene før de selges. Se på Glimt. Det er ikke bare å dra inn masse penger på ungguttene sine og komme styrket ut av det. På lang sikt er det en styrke å få store inntekter for nøkkelspillere, men på kort svikt vil det svekke oss og da er det greit at vi kommer oss opp på et visst sportslig nivå før lekkasjene begynner.

Go Up