• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Den Store Stadion-utbyggings-tråden

Started by Kirk, November 08, 2005, 21:03:04 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

This Charming Man

Quote from: ACHTUNG on February 27, 2019, 11:32:26 AMJeg orker ikke å henge meg opp i denne høydeforskjellen, beklager, den interesserer bare et fåtall, tror jeg.

Det har du sikkert rett i. Jeg er kanskje over gjennomsnittet interessert i fotballbaner og stadionarkitektur. Ser likevel ingen grunn til å ikke mase på Brann om fikse denne estetiske blemmen, selv om du og flere med deg ikke orker å henge dere opp i det.
Bruun-Hansen, Jæger, Algerøy, Reistad, J. T. Guntveit og Nystemten må gå!

Optimist

Jeg er absolutt for at muren skal være like høy som muren foran BOB. Men tviler på at litt masing fra 10-15 stadioninteresserte mennesker vil få Brann til å skjære 30 cm av en 115 meter lang mur
Kokende idiot

Gulløl

February 27, 2019, 12:57:37 PM #8352 Last Edit: February 27, 2019, 13:01:28 PM by Gulløl
Noen som bekrefte at det som skal skjerme veggen blir slik som Sammen viser på sin side ? Ser ganske rart ut, i bakgrunnen av de tribunebildene som er rullet ned er et par av de andre eksemplene synlig på hvordan duken kan bli. Eksempler som ble presentert for en god stund siden før rivingen og byggingen startet.
https://www.sammen.no/no/bergen/bolig/nyheter-fra-sammen-bolig/nye-studentboliger-pa-brann-stadion

Skulle tro at Brann presterte slik det blir endelig på sin hjemmeside først (?)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


Gulløl

February 27, 2019, 14:50:40 PM #8354 Last Edit: February 27, 2019, 15:01:56 PM by Gulløl
Quote from: Negreb on February 27, 2019, 14:28:42 PMNye bilder fra byggeplassen:
http://ogarkitekter.no/nyheter/snart-klart-for-seriestart-og-studiestart.html
Det var gode bilder. Forresten bilder som Brann burde lagt ut på hjemmesiden, gir et større totalinntrykk enn de to bildene som blir lagt ut to tre ganger i måneden fra lang avstand.

Resten av setene er vel montert før utgangen av neste uke kan jeg tenke meg. Når stillasene forsvinner snart ser en ganske nært hvordan sluttresultatet blir innvendig. Gangene, vrimlearealet og inngangsparti er det vel en god del igjen på kan jeg tenke meg. Fremdeles 39 dager igjen til første hjemmekamp så de er nok i god rute i forhold til fremdriftplaner på tribunedelen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Danny1

"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

SKBCPH

Flott! Blir bra dette, til tross for veggene både foran og bak.

Hjørnet mellom Fjordkraft og Frydenbø ga meg umiddelbare assosiasjoner til Anderlechts stadion Constant Vanden Stock, men ser nå at likhetene er minimal, dog tilstede!

https://www.stadiumguide.com/wp-content/uploads/constant_top.jpg
- Vi har den treneren vi har.

Erifos

Quote from: SKBCPH on February 27, 2019, 15:56:55 PMFlott! Blir bra dette, til tross for veggene både foran og bak.

Hjørnet mellom Fjordkraft og Frydenbø ga meg umiddelbare assosiasjoner til Anderlechts stadion Constant Vanden Stock, men ser nå at likhetene er minimal, dog tilstede!

https://www.stadiumguide.com/wp-content/uploads/constant_top.jpg
Interessant. Tror det i stor grad vil være sånn en sving mellom Frydenbø og nye tribunen vil se ut. Det kan ikke være veldig mange seter det tilfører.

ACHTUNG

Det ser rett og slett forbasket flott ut! De har klart å gjøre veggen mye mindre dominant enn jeg hadde fryktet, dette er resultatet av god planlegging!

Finfin respons

Jeg håper inderlig planen er å holde veggen i en slik matt svart farge.
Grått eller hvitt tror jeg blir katastrofe.
Sammenlign svart og den rustrøde fargen i svingene nå, svart ser best ut.

Jeg håper bildet fra Sammen sine nettsider blir fasiten. Synes det var kult med bannerne. Ser overhodet ikke ut som 3 etasjer, og det er svært godt gjort - faktisk.
Kanskje.

Finfin respons

Noen som har hatt med barn på første rad på bob? Hvordan er det siktmessig med muren der? Mye synsing på noe som kan være ok sånn det er.

 Ideel er jo ikke denne tribunen uansett, den er realistisk. Og det blir et intimt anlegg, det var det viktigste. Er vi på topp 250 mest intime stadion i verden? Neppe, men helt akseptabelt!
Kanskje.

Optimist

Tror søren meg ikke at vi er langt unna å være blandt 250 mest intime stadioner. Intim stadion er hovedsakelig en greie i England. I de øvrige ligaene i land som Tyskland, Spania, Frankrike, Italia og sørover har de fleste stadioner enten løpebane eller andre elementer som gjør stadion mindre intim
Kokende idiot

Gulløl

February 27, 2019, 23:04:40 PM #8362 Last Edit: February 27, 2019, 23:40:39 PM by Gulløl
Dere som har reist mye rundt omkring på bortekamper, hvilke stadion er bedre i intimitet ? Eller seiler Brann Stadion nå opp som "number one" i intimitet i Norge ? Inn under begrepet intimitet kan vel det at et Stadion har sjel være et lite element også, at ikke alt er helt nytt og polert og ikke minst at Stadion har vært der den ligger i over 100 år, men det er vel når en ser med egne supporterbriller.
Aker Stadion har vel blitt nevnt som Norges flotteste stadion av noen tidligere men dobbeltdekkeren ødelegger vel noe av intimiteten. Color Line er dobbeltdekker den også. Viking Stadion er vel helt i teten på intimitet og kanskje bedre enn Brann Stadion fremdeles(?). Og så har vi Sparebanken Sør Arena. Nå har jeg ikke vært tilstede på noen av de fire så andre får uttale seg hvor Brann Stadion nå havner i rangeringen på intimitet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

David

Jeg har forstått det slik at ståplassene bare gjøres tilgjengelig ved spesielle anledninger. Jeg håper de etterhvert åpner for dette mer permanent. Det er i alle fall plasser jeg er interessert i. Best overblikk på hele stadion (bortsett fra vip-en), og jeg har ingenting i mot å stå. Det hadde ikke trengt å koste så mye mindre enn sitteplassene heller.

Danny1

Av de jeg har vært på, er Åråsen, Fredrikstad stadion, Fosshaugane og Viking stadion 4 veldig inntime stadionannlegg, som i hvert fall hittil jeg har sett på som bedre en Brann stadion. Ullevål er heller ikke værst, i hvert fall ikke på cupfinaler.

Mange jeg ikke har vært på, men Marienlyst vil jeg tro er mer inntim. Alfheims hovedlangside(den vi ikke ser på TV'en) eller Fredrikstad stadions langside (den vi ser på TV'en) mistenker jeg ville vært høyest på min score.

Litt mer ukjente EIK tønsberg og Notodden har også veldig fine langsider.
https://www.google.com/search?q=EIK+tonsberg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2gsP4_9zgAhV966YKHa-pAvkQ_AUIDigB&biw=1536&bih=754#imgdii=NxCT8REaEv2mBM:&imgrc=q9sZwXKCjopPEM:
https://www.google.com/search?q=notodden+stadion&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjV9oifgN3gAhWGE5oKHVSRBWUQ_AUIDigB&biw=1536&bih=754#imgdii=FE7KfUyWFAGHpM:&imgrc=4tf5Sc33Fu3BhM:
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Lasaron

Intim stadion er for meg først og fremst nærhet mellom publikum og bane. Der er den ene langsiden til Sogndal og Fredrikstad veldig god, og viser at reglene til NFF er greie sådan.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Intimt er vel bare et tema for de som foretrekker å sitte nede ved matten, sitter du høyere oppe, så er det revnende likegyldig om man sitter 30 cm nærmere matten. Dette er flisespikkeri og LSK-, SIL--og FFK-fansen hadde nok byttet arena med oss på flekken, om de kunne, for Brann Stadion anno 2019 viser bak til samtlige av arenaene til disse og de fleste i ES, alle i min bok.

Corran

Intim stadion er for meg at det er tribuner nær matten og ikke løpebaner rundt samt at den er lukket. Brann stadion er for meg meget intim.
At det er litt opp i høyden til tribunen spiller ingen rolle for intimitet for min del. Løpebaner og store glipper mellom tribunene eller at en får følelsen av at det er en og en tribune og ikke en tribune rundt matten ødelegger det intime preget for MIN del
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Quote from: David on February 27, 2019, 23:52:58 PMJeg har forstått det slik at ståplassene bare gjøres tilgjengelig ved spesielle anledninger. Jeg håper de etterhvert åpner for dette mer permanent. Det er i alle fall plasser jeg er interessert i. Best overblikk på hele stadion (bortsett fra vip-en), og jeg har ingenting i mot å stå. Det hadde ikke trengt å koste så mye mindre enn sitteplassene heller.

Ja det er drømmeståplasser. Hadde jeg bodd i byen ville de vært foretrukne for partoutkort. Veldig fleksibelt mtp å gå på stadion med variabelt antall venner. Egentlig helt genialt!
Kanskje.

Optimist

Er det bare meg eller er det vanskelig å se hvor muren mot fjordkraft blir høyere? Har de rett og slett laget muren som en bakke istedenfor «trappetrinn»?

http://ogarkitekter.no/nyheter/snart-klart-for-seriestart-og-studiestart.html
Kokende idiot

Norlings Hund 2

Quote from: Optimist on February 28, 2019, 18:12:24 PMEr det bare meg eller er det vanskelig å se hvor muren mot fjordkraft blir høyere? Har de rett og slett laget muren som en bakke istedenfor «trappetrinn»?

http://ogarkitekter.no/nyheter/snart-klart-for-seriestart-og-studiestart.html

Som en vegg, mener du? En bakke er ikke loddrett. Trappetrinn har de nok ikke laget.

Optimist

Dårlig formulert av meg. Mente muren foran første rad.
Fjordkraft sin mur er jo visst nok 20-30cm høyere enn muren foran BOB-tribunen
Kokende idiot

Norlings Hund 2

Tenkte det. Trappetrinn er det nok ei, vi snakker en vegg her. Vi får se hvordan det blir til slutt, håper på en positiv overraskelse.

Negreb

Til info er muren mot Hansa høyere enn muren mot Fjordkraft.

Optimist

Det blir nok mest sannsynlig en liten vegg ja, eller et stort trappetrinn ;)
Er spent på hvordan det tar seg ut!
Kokende idiot

Gulløl

February 28, 2019, 19:26:21 PM #8375 Last Edit: February 28, 2019, 19:57:23 PM by Gulløl
Ut fra dette bildet og det jeg ser av plassering av første stolrad kan jeg ikke se for meg at alle som sitter der skal klare å se over muren, altså se hele banen til nærmeste sidelinjen. Spesielt de som er mellom 130 og 160 cm høyde tror jeg vil slite, normal snitthøyde er f.eks. 130 cm for en 8-åring. Men mulig at det går fint, at bildet gir et synsbedrag (??). Ellers er det bare å finne kutteskiven frem eller fjerne setene på rad 1, kan vel ikke ha en egen seterad for de storvoksne presisert i billettsystemet.

Er muren f.eks. 100 cm høy på innsiden og "trinnet" til toppet av stolen er ca. 35 cm går det vel akkurat for en på 180-185 cm å se nærmeste sidelinje, altså hele banen. Men mulig at det er akkurat samme elendige forholdet på andre langsiden, har aldri prøvd å sitte på rad 1 der.


Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

February 28, 2019, 19:52:09 PM #8376 Last Edit: February 28, 2019, 19:59:10 PM by Gulløl
Quote from: Finfin respons on February 28, 2019, 14:31:19 PMJa det er drømmeståplasser. Hadde jeg bodd i byen ville de vært foretrukne for partoutkort. Veldig fleksibelt mtp å gå på stadion med variabelt antall venner. Egentlig helt genialt!
Vi som er blant de taktisk smarte har sikret oss partoutkort på bakerste seterad, den såkalte gullrekken. Der kan vi stå akkurat så mye vi vil og hoie og skrike og føle oss frigjort uten at noen ber oss sette oss ned ;)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


Spelaren

Foretrekker å sitte mer midt i. Blir så lite lyd om en sitter perifert.
Gå av.

Gulløl

February 28, 2019, 23:02:16 PM #8379 Last Edit: February 28, 2019, 23:05:04 PM by Gulløl
Nye bilder i kveld. Liker at veggen blir så sort som den blir.





Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Quote from: Gulløl on February 28, 2019, 19:26:21 PMUt fra dette bildet og det jeg ser av plassering av første stolrad kan jeg ikke se for meg at alle som sitter der skal klare å se over muren, altså se hele banen til nærmeste sidelinjen. Spesielt de som er mellom 130 og 160 cm høyde tror jeg vil slite, normal snitthøyde er f.eks. 130 cm for en 8-åring. Men mulig at det går fint, at bildet gir et synsbedrag (??). Ellers er det bare å finne kutteskiven frem eller fjerne setene på rad 1, kan vel ikke ha en egen seterad for de storvoksne presisert i billettsystemet.

Er muren f.eks. 100 cm høy på innsiden og "trinnet" til toppet av stolen er ca. 35 cm går det vel akkurat for en på 180-185 cm å se nærmeste sidelinje, altså hele banen. Men mulig at det er akkurat samme elendige forholdet på andre langsiden, har aldri prøvd å sitte på rad 1 der.



Tror du er på bærtur her og konstruerer problemer, men eg kan og ta feil ;-)
Men for meg ser det ut som det er helt grei høyde og de som sitter på første rad vil jo kunne bøye seg litt fram for å se sidelinjen om det skulle være et problem.
Føler enkelte her inne er litt kritiske bare for å være kritiske/skeptiske og litt uten substans
Enkleste er å vente til det er ferdig og en er på staddaen og ser det med sine egne øyne
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Optimist

Ser bra ut dette!
Bortefeltet skal vel være der det ikke er seter nå. Vil tro at de siste setene som er montert helt til venstre er felt C på fjordkraft. Har en liten mistanke om at dette lille feltet kommer til å stå en del tomt i sesongen som kommer
Kokende idiot

Gulløl

Quote from: Optimist on March 01, 2019, 01:20:12 AMSer bra ut dette!
Bortefeltet skal vel være der det ikke er seter nå. Vil tro at de siste setene som er montert helt til venstre er felt C på fjordkraft. Har en liten mistanke om at dette lille feltet kommer til å stå en del tomt i sesongen som kommer
Når det likevel er en del ledig kapasitet som det er i de fleste kamper er det nok helt greit å ha felt C som buffersone mot bortefeltet. Det samme gjelder felt F på BOB. At de to smale feltene kun blir solgt til når det er behov for det tror jeg Brann planlegger. Buffersoner kan også medføre behov for mindre antall vakter og kostnadsreduksjon.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Danny1

1. Ut fra forutsetningene, er jeg veldig fornøyd med utbyggingen. Økonomisk no-brainer, og når resultatet også ser ut til å bli så pass pent, er det bare å hylle ledelsen.

2. Med det sagt (Alarm, alarm! - flisespikkeri følger):
Når det i fremtiden, si i løpet av 10-20 år, gjøres forbedringer håper jeg det gjøres i mer intim retning. Jeg ønsker en RingSide (som kan dekkes av reklamebanner i lav-interesse kamper), altså rader helt inn til banen, på alle sider. Dette vil hjelpe på proporsjonene til Fjordkrafttribunen, og gjøre hele stadion mer intim.
Fra SPV: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=7f426662-3bae-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Langside1: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=65bb7654-3c01-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Langside2: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=b1b48c22-3bab-11e9-9dba-0edaf8f81e27
BT: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=35785472-3c0a-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Hansa: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=c63479ba-3c09-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Haugen-bildene, som allerede er lengre oppe:
1: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=1e977f46-356e-11e9-9dba-0edaf8f81e27
2: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=71bd09ee-356d-11e9-9dba-0edaf8f81e27


Sånn! Dette er hvordan jeg ønsker jeg neste utbygging. Da får vi Nordens flotteste fotballstadion, i mine øyne, selv med studenthyblene.

Så kan, for min del, hybelveggen heller gjøres noe med om 100 år.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

SKBCPH

March 01, 2019, 11:59:50 AM #8384 Last Edit: March 01, 2019, 12:05:03 PM by SKBCPH
Synd at de to feltene som blir buffersoner også er to av de feltene som er mest på skjermen under sending..

Og angående kritikk, synes det bare er bra at supportere av Brann er kritiske og engasjert under byggingen av ny tribune. Ønsker ikke å heie på en klubb der fansen gir faen i hvordan stadion blir seende ut.
- Vi har den treneren vi har.

SKBCPH

Quote from: Danny1 on March 01, 2019, 11:53:24 AM1. Ut fra forutsetningene, er jeg veldig fornøyd med utbyggingen. Økonomisk no-brainer, og når resultatet også ser ut til å bli så pass pent, er det bare å hylle ledelsen.

2. Med det sagt (Alarm, alarm! - flisespikkeri følger):
Når det i fremtiden, si i løpet av 10-20 år, gjøres forbedringer håper jeg det gjøres i mer intim retning. Jeg ønsker en RingSide (som kan dekkes av reklamebanner i lav-interesse kamper), altså rader helt inn til banen, på alle sider. Dette vil hjelpe på proporsjonene til Fjordkrafttribunen, og gjøre hele stadion mer intim.
Fra SPV: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=7f426662-3bae-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Langside1: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=65bb7654-3c01-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Langside2: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=b1b48c22-3bab-11e9-9dba-0edaf8f81e27
BT: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=35785472-3c0a-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Hansa: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=c63479ba-3c09-11e9-9dba-0edaf8f81e27
Haugen-bildene, som allerede er lengre oppe:
1: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=1e977f46-356e-11e9-9dba-0edaf8f81e27
2: https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=71bd09ee-356d-11e9-9dba-0edaf8f81e27


Sånn! Dette er hvordan jeg ønsker jeg neste utbygging. Da får vi Nordens flotteste fotballstadion, i mine øyne, selv med studenthyblene.

Så kan, for min del, hybelveggen heller gjøres noe med om 100 år.


Er nesten dårlig gjort av deg å gjøre dette. Nå er jo realitetene bare skuffende, når man ser hvordan det potensielt kunne vært. Og det er jo heller ikke urealistisk det du viser her. det KUNNE vært sånn om Brann ville. Men reklame og betong er visst viktigere.
- Vi har den treneren vi har.

Finfin respons

Quote from: Gulløl on February 28, 2019, 19:26:21 PMUt fra dette bildet og det jeg ser av plassering av første stolrad kan jeg ikke se for meg at alle som sitter der skal klare å se over muren, altså se hele banen til nærmeste sidelinjen. Spesielt de som er mellom 130 og 160 cm høyde tror jeg vil slite, normal snitthøyde er f.eks. 130 cm for en 8-åring. Men mulig at det går fint, at bildet gir et synsbedrag (??). Ellers er det bare å finne kutteskiven frem eller fjerne setene på rad 1, kan vel ikke ha en egen seterad for de storvoksne presisert i billettsystemet.

Er muren f.eks. 100 cm høy på innsiden og "trinnet" til toppet av stolen er ca. 35 cm går det vel akkurat for en på 180-185 cm å se nærmeste sidelinje, altså hele banen. Men mulig at det er akkurat samme elendige forholdet på andre langsiden, har aldri prøvd å sitte på rad 1 der.




Dette ser normalt ut når jeg zoomer. Muren kan ikke være lavere mtp veltesikkerhet for de på første rad.

Det ser heller ut som om høgda fra gresset og opp til fotnivå på rad én er så pass at man kunne pressa inn to ekstra rader, sånn som åpenbart ville vært mulig forran Frydebø. Hvis man i tillegg kan presse inn ekstra rader øverst på bob samt bygge ut det siste hjørnet, ser vi potensialet for kapasitetsøkning. (Åpenbar betingelse: Brann tar en real rosenborg-epoke).
Så man  k a n   ta visse utvidelsesgrep før man må gjøre større utbyggingsinngrep dvs rive for å bygge større. (evt hamstre leiligheter tilbake og bygge tribune-etasje forran Sammen-vinduene noe jeg håper skjer innen 20-30 år).
Kanskje.

Danny1

March 01, 2019, 12:11:47 PM #8387 Last Edit: March 01, 2019, 12:14:04 PM by Danny1
Quote from: SKBCPH on March 01, 2019, 12:04:41 PMEr nesten dårlig gjort av deg å gjøre dette. Nå er jo realitetene bare skuffende, når man ser hvordan det potensielt kunne vært. Og det er jo heller ikke urealistisk det du viser her. det KUNNE vært sånn om Brann ville. Men reklame og betong er visst viktigere.

Hehe - er det en trøst, så er det slik jeg har "sett" stadion hele tiden.
Søk opp en gammel Brann-kamp, og sammelign dagens stadion med den, så er dagens stadion bra igjen!
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Danny1

"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Finfin respons

E ditt
Danny1 får frem det samme som meg på en langt mer grafisk måte. Fabelaktig og forferdelig gjort, det såg jo skikkelig flott ut. Men hvor mange sitteplasser ville slike grep utgjøre, og ville banen måtte krympes for å komme innenfor sikkerhetskravene til nff?
Hva er max hypotetisk kapasitet inkl. siste hjørne, uten å rive for å bygge større?
Kanskje.

SKBCPH

To ekstra rader nedenfor Fjordkraft og Frydenbø pluss to ekstra ovenfor BT + siste hjørnet gir meg, ved hjelp av kjapp hoderegning, 1500 ekstra seter, ish?
- Vi har den treneren vi har.

Billy Elliott

Quote from: SKBCPH on March 01, 2019, 13:08:21 PMTo ekstra rader nedenfor Fjordkraft og Frydenbø pluss to ekstra ovenfor BT + siste hjørnet gir meg, ved hjelp av kjapp hoderegning, 1500 ekstra seter, ish?

Det ser utvilsomt bedre ut, men det siste vi trenger er dessverre flere seter.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Veldig bra, Danny. Trist at Brann ikke vil dette. De grepene hadde gjort Stadion enormt mye bedre, og med større kapasitet.
Tren på langskudd

Danny1

March 01, 2019, 14:25:53 PM #8393 Last Edit: March 01, 2019, 20:05:44 PM by Danny1
Kanskje ved neste korsvei? Eller over et langt tidsrom? Kapasitetsmessig er det jo ingen hast. Og de store utbyggingene er vel ferdig nå med Fjordkraft tribunen.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

Spelaren

Tipper de finner skjeggkre og river alt.
Gå av.

Negreb

Det blir ikke seterader nærmere matten. Det handler om retningslinjer fra NFF.

Finfin respons

Quote from: Negreb on March 01, 2019, 18:40:56 PMDet blir ikke seterader nærmere matten. Det handler om retningslinjer fra NFF.

Hvis FrP får rent flertall så kan man bygge nærmere strandsonen, pluss nærmere linjemannen.

Men det er vel 7 meter, minimum 5 meter til linje(mann) fra publikumsområde? Jeg vil si at alt er mulig. I den fremtiden Danny1 nå har meislet ut.
Kanskje.

Negreb

«Sikkerhetssonen(avstand fra sidelinjen/dødlinjen til nærmeste hindring)bør være 5 m bak mållinjen og 4 m utenfor langsidene.»

Teleskopbomliften du ser på det ene bildet er 2,42m bred. Sleng på en meter til så er det ca 3,5 meter fra mur til sidelinje.

Lasaron

Vel, uansett hvordan vi vrir og vender på det har Brann valgt annerledes enn Fredrikstad og Sogndal, det er dumt.
Tren på langskudd

Negreb

Du vil aldri klare tilfredstille alles ønsker og behov uansett.

Go Up