• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2019

Started by Churchill, August 15, 2018, 23:44:44 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

krakra

Han spilte litt på topp i starten mens Johnson var skadet. Etter at Johnson ble frisk at han stort sett spilt kant og 8/10 mål har kommet etter dette.

I år har han vært bedre enn de fleste av våre offensive spillere. Han er ikke like rask som Koomson selvfølgelig, men ganske mye mer besluttsom.

Spelaren

Finne løper for lite attogfram til å passe inn i dagens regime. Han kommer for øvrig aldri tilbake hit.
Gå av.

Lasaron

Quote from: gladiporno on November 25, 2018, 15:15:06 PMJeg tror ikke det er bare for old times sake at Victor Grodås ble hentet på trening i Brann. Trenerteamet har vel sett det samme som oss. Thomas Grøgaard har skuffet og i går var han igjen svak. Egentlig både defensivt og offensivt, men mest det siste. Venstresiden ble klart bedre etter pause med rutinerte Kristiansen. Synd at han reiser vekk, for Brann er per i dag svekket på venstrebacken.

Syntes Grøgaard viste en del prov på fin teknikk i går, men totalt sett har han skuffet ut fra forventningene i høst, og forventningene var ikke høye.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Nestspillere som er interessante:

Dang, det meste er kjent om ham. Mye mer enn bare målgjører, godt blikk for/leser spillet, jobber godt, løper utrettelig.

Liseth; meget slepen, teknisk, smart, godt rykk, robust, har lært å lukte mål av Dang.

Nesse Stephensen; en av de mest slepne midtbanespillerne i Bergen, litt Furdalsk.

Svenskene er også interessante, spesielt den utviste, mye mer mat og punch i ham enn Yttergaard.

Lasaron

21 utespillere i A-stallen. Følgende skal med 99-100% sikkerhet ut: Stenevik, Orry, Braaten, Kristiansen. Følgende skal inn: Løfgren, Ari, Løkberg.

Jeg tar gjerne inn Strand og Dang, og ut med Johansen, Marengo og Ordagic, hvis det lar seg gjøre.
Tren på langskudd

Huff

Dersom Strand er et alternativ på venstrekanten løser han mye. Han er vel en god del bedre som kant enn Gilli, som til gjengjeld er mye bedre enn Grøgaard, kanskje og bedre enn Kristiansen. Sistnevnte blir dermed backup for Gilli, som igjen blir backup for førstnevnte.


Og forresten, Aasen er mer enn god nok for Brann, men vi bør ikke hente han med mindre Haugen er på vei ut. Vår neste midtbanespiller bør ha det defensive som sin styrke.

karkarkar

Jeg har gjort et veldig lite vitenskaplig søk på målfarlige, unge spillere i ligaer vi ikke liker å sammenligne oss med.

Andreas Skov Olsen (18, DNK), ving, Nordsjælland (DNK): 152 min/mål             1,87 m, venstrebeint
Tristan Koskor (22, EST), spiss/ving, JK Tammeka (EST): 146 min/mål                  1,91 m, bruker begge bein
Rasmus Karjalainen (22, FIN), spiss/ving, KuPS (FIN): 129 min/mål                      1,85 m, høyrebeint
Adrian Justinussen (20, FRO), spiss/ving, HB Tórshavn (FRO): 113 min/mål         høyrebeint
Ásgeir Sigurgeirsson (21, ISL), spiss/ving, KA Akureyri (ISL): 147 min/mål            høyrebeint
Robert Bozenik (19, SVK), spiss, Zilina (SVK): 131 min/mål                                     1,88 m, høyrebeint
Brayan Rojas (20, CRI), midtbane/spiss, AD Carmelita (CRI): 134 min/mål          1,82 m

Hjemlige ligaer, mer kjente navn, litt mindre streng på alder:
Sigurd Haugen (21, NOR), spiss, Sogndal: 131 min/mål                                                           høyrebeint
Sindre Mauritz-Hansen (24, NOR), spiss, Strømmen (lån fra Stabæk): 124 min/mål          1,82 m
Kristoffer Normann Hansen (24, NOR), ving, Ull/Kisa: 185 min/mål                                      1,80 m, høyrebeint
Hólmbert Aron Friðjónsson (25, ISL), midtbane/spiss, Aalesund: 133 min/mål                  1,95 m, venstrebeint
Walid Chafouk Idrissi (23, NOR), spiss, Kjelsås (2. div): 99 min/mål
Håkon Bjørdal Leine (20, NOR), spiss, Brattvåg (2. div): 113 min/mål                                   1,90 m, bruker begge bein
Marcus Johnson Mehnert (21, NOR), spiss, Asker (2. div): 139 min/mål

Noen av disse er kanskje fra et for lavt nivå, andre har vi kanskje ikke sjangs på. Noen kunne vurderes som utfordrere, talenter, eller kanskje klare for å gå inn på laget.

karkarkar

Forresten synes jeg vi skal signere både Petter Strand og Simon Strand, og dermed kontrollere ca. 20 % av verdens aktive spillere med Strand til etternavn.

ACHTUNG

Quote from: Lasaron on November 25, 2018, 21:43:25 PM21 utespillere i A-stallen. Følgende skal med 99-100% sikkerhet ut: Stenevik, Orry, Braaten, Kristiansen. Følgende skal inn: Løfgren, Ari, Løkberg.

Jeg tar gjerne inn Strand og Dang, og ut med Johansen, Marengo og Ordagic, hvis det lar seg gjøre.

Hva galt har Marengo gjort? Han er jo milevis bedre enn Komsoon for eksempel. Marengo stikker nok avgårde uansett, for det er neppe aktuelt for ham å spille under en så rigid trener som LAN.

Gulløl

November 26, 2018, 14:19:15 PM #309 Last Edit: November 26, 2018, 14:27:36 PM by Gulløl
Quote from: Gulløl on November 08, 2018, 00:26:31 AMGigantunderskudd og tøffe økonomiske tider for Tromsø. Når kontraktstilbud blir trukket tilbake blant annet til en av årets beste spillere (Wangberg) spørs det vel om Ruben Kristiansen blir tilbudt kontrakt.
Det er lov å snu om Brann fremdeles er interessert. Et år til i Brann er bedre enn arbeidsledig fotballspiller i Tromsø.
Klipp:
Gjermund Åsen skal være salgsobjekt nummer én, samtidig skal både kaptein Simen Wangberg, og Magnar Ødegaard ha fått sine kontraktforslag trukket tilbake. En annen spiller som linkes vekk er den skadde spissen Runar Espejord.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/J18Vrm/gigantunderskudd-for-tromsoe-maa-selge-spillere
Drar mitt eget innlegget frem igjen i forbindelsen med at Bergesen i BA i går er inne på det samme i forbindelse med Ruben Kristiansen. Så vi bør ikke bli overrasket om Ruben nå slår retrett og vil bli hos Brann likevel. Så lenge Brann ikke har signert Grodås eller en annen venstreback er den muligheten absolutt til stede når økonomien er som den er i TIL. Sikkert kjekt for Ruben og familien å komme hjem til familie og venner i Tromsø men han ønsker nok ikke å være der som arbeidsledig fotballspiller.

Klipp fra BA:
I utgangspunktet må de også se etter backer, men jeg har en stadig snikende følelse av at Ruben Kristiansen blir å se i Brann-drakt neste sesong. Den blir ikke mindre av at sportssjef Rune Soltvedt ikke ville snakke om akkurat det etter lørdagens kamp.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Quote from: ACHTUNG on November 26, 2018, 13:58:27 PM
Quote from: Lasaron on November 25, 2018, 21:43:25 PM21 utespillere i A-stallen. Følgende skal med 99-100% sikkerhet ut: Stenevik, Orry, Braaten, Kristiansen. Følgende skal inn: Løfgren, Ari, Løkberg.

Jeg tar gjerne inn Strand og Dang, og ut med Johansen, Marengo og Ordagic, hvis det lar seg gjøre.

Hva galt har Marengo gjort? Han er jo milevis bedre enn Komsoon for eksempel. Marengo stikker nok avgårde uansett, for det er neppe aktuelt for ham å spille under en så rigid trener som LAN.

Koomson har faktisk syv målgivende.
Tren på langskudd


Lasaron

Passer inn i profilen Soltvedt ønsker å bygge. Brann skal ha voksne, ikke-lokale spillere, samtidig som vi skal ha et dyrt akademi.

Forøvrig imponerte han meg voldsomt i hjemmekampen vår mot Sandefjord. Det gjorde han.
Tren på langskudd

krakra

Pris, lønn og tidsperspektiv er jo vesentlig her. Det er helt greit å leie ut Pettersen en sesong, men utifra det han har vist i år bør det ligge en plan for at han skal slå igjennom rimelig kjapt. Helst 2019, men ikke noe senere enn 2021. Så kan planen endres hvis han ikke utvikler seg som ønsket.

Og nei. Det er ikke sånn at bare han er god nok så får han spille. Har vi en keeper som fungerer bra så ligger ikke terskelen for utfordren å være bedre på trening for at det skal skje et bytte. Den ligger betydelig høyere. Særlig når utfordreren er et talent. Det vet vi. Og hentes Holmen Johansen på høy lønn så er det jo ikke ideelt at han sitter på benken. Så planen bør jo være at han er her i maks to sesonger. Helst bare en.

krakra

Er kostnadsnivået lavt tar jeg dog heller Holmen Johansen foran Radlinger

Spelaren

Dersom Johansen hentes inn må jo Pettersen ut på leietur, og det overrasker vel ingen at Brann vegrer seg for å satse på noe ungt. Radlinger får i det minste gleden av at hans førstefødte kom til verden på et ordentlig sted... Synd, eg begynte å like tanken om at Pettersen ble vår neste offensive satsing på ungdommen. Det har tatt sin tid siden den forrige.
Gå av.

SK

Keeperplassen er ikke det beste stedet hvis man skal satse ungt. Alt for stor risiko, som kan være veldig avgjørende for poengfangsten. Det er bedre at en spiller som Pettersen spiller på seg erfaring andre steder, så slipper vi å få en gjentagelse av førstesesongen til Opdal.

krakra

Alle plasser kan det satset ungt. Og det er ikke bare Opdal som har hatt en trøblete førstesesong. Både Radlinger og Piotr hadde det. Men det er jo den problematiske holdningen til unge spillere, som trolig er med på å bidra at Brann er blant verstingene i Norge på å utvikle spillere. Gjør en ung spiller feil er det fordi han er ung. Derfor bør ikke unge spillere brukes. Vi ser jo på den korte tiden Pettersen har fått spilletid at det har vært en solid utvikling på tryggheten bare der. Lignende Piotr og større enn Radlinger. Han må gjerne få erfaring et annet sted enn Brann i en sesong, kanskj to, men skal man holde ham unna laget noe lengre enn det bare fordi han er ung så er det ikke noe poeng for ham å være i Brann. Da får man heller ikke høste fruktene dersom han skulle ta store steg og bli en toppkeeper.

Superjack

Johansen inn og Pettersen på lån til Nest for 2019 sesongen er nok vinn-vinn. Nest må ha ny keeper også. Men før Pettersen sendes på lån bør han signeres på lenger kontrakt. Helst 4 eller 5 år. Om det tar 1 eller 2 år på utlån er da ikke så viktig. Johansen kan fort bli eksportartikkel om han presterer på høyr nivå
med Brann neste år. 27 år er nada alder for keeper.
Brannsupporter.

krakra

1-2 sesonger er ikke så nøye, men lenger enn det så bør ikke Pettersen signere en lengre kontrakt. Det bør være en klar plan om at han skal ta over om 1-2 år. Johansen kan fort bli et salgsobjekt. Han kan også fort ikke bli det. Piotr var jo her i sju år. Det er ikke vanlig at keepere i slutten av 20-årene selges for noe særlig. Da skal de dominere. Hvis ikke Brann få mye for Johansen bør planen uansett være at han selges om et par år. Selv om man bare får 1-3 millioner. Så får man justere planen hvis Pettersen ikke tar de rette stegene.

Corran

Her kan jo både Brann og Sandefjord gjøre en god deal.
Brann kjøper Johansen og Sandefjord låner Pettersen.
Johansen vil jo sikkert prøve å komme seg inn på landslaget igjen så da er gjerne ikke 1 divisjon stedet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: Corran on November 26, 2018, 23:34:14 PMHer kan jo både Brann og Sandefjord gjøre en god deal.
Brann kjøper Johansen og Sandefjord låner Pettersen.

Eller hvis Brann skal vise at de har troen på Pettersen: En gjensidig låneavtale der ingen bytter klubb kontraktsmessig, men begge lånes ut til hverandres klubber. Ett år i første omgang, men Brann sikrer seg opsjon for Johansen dersom han slår skikkelig til mens Pettersen ikke får forventet utvikling.
Rød makt på Hansa

krakra

Det hadde jo vært den ideelle løsningen, men problemet er at Johansen bare har et år igjen hos SF.

osoerli

November 27, 2018, 03:01:05 AM #323 Last Edit: November 27, 2018, 10:39:00 AM by osoerli
Han derre Cirak hos Nest.  Defensivt anker og midtbanegeneral.  Nokon som har sett han spela?
Kan han ta plassen etter Sivert?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

ostraume

Jeg kjenner ikke til Johansen, men registrerte på Stadion at dette er en keeper som er bra i beina. Det hadde jo vært digg med en sånn type keeper, og der har vel Pettersen enda en god del å hente.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Billy Elliott

Om Soltvedt ønsker oppskriften på hvordan han kan sette sammen et gullag for en rimelig penge, så skal han få den her. Først overtal LAN til å bytte formasjon til 352. Så, tilby Start Skålevik pluss 3-4 millioner for Akinyemi. Hent deretter Holmen Johansen for rundt millionen, og Sondre Liseth for 500k. Til sist signerer man Petter Strand på free transfer. Pettersen lånes ut, mens Marengo, Ari og HKJ selges.

Totalkostnad: ca. 5 millioner

Gullaget blir da seende slik ut:

Johansen
Acosta - Vito - Rismark
Teniste - Haugen - Barmen - RYJ - Strand
Bamba - Akinyemi

Backup
Keeper: Opdal, Harloff
Midstopper: Løfgren, Grøgaard, Marthinussen (Karadas til nøds)
Vingback: Gilli, Koomson, Vega, Grøgaard, Bildøy
Midtbane: Løkberg, Ordagic, Vega
Spiss: Liseth, Karadas, Koomson, Vega, Bildøy

Defensivt bunnsolid, offensivt meget spennende. I enklere kamper kan mer offensive spillere foretrekkes på vingbackene. Om det finnes penger igjen, bør de brukes til å styrke bredden på sentral midtbane.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Kagain

Quote from: osoerli on November 27, 2018, 03:01:05 AMHan derre Cirak hos Nest.  Defensivt anker og midtbanegeneral.  Nokon som har sett han spela?
Kan han ta plassen etter Sivert?

Har ikke sett han spille, men jeg ser han hypes litt i avisene. Brann er jo i den underlige situasjonen at LAN satser på et offensivt defensivt anker i følge artikkelen med hvorfor Barnebarnet ble foretrukket fremfor Acosta for litt siden.

Gulløl

Klipp fra Eurosport:
- Er Brann en klubb som kunne vært aktuell?
- Jeg holder alt åpent, de er en topp tre klubb og skal spille i Europa neste sesong. Men det er vanskelig å se for seg å forlate KBK hvis jeg skal bli i Norge, sier han.
- Har du fått et konkret tilbud fra Brann?
- Det vet jeg ikke, jeg har en agent som styrer disse tingene. Vi må se hvem som vil ha meg som førstekeeper, svarer han.

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2018/na-skal-han-avgjore-fremtiden-et-vanskelig-valg_kbk_sto7028616/story.shtml

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

21 utespillere. Foreløpig er Stenevik, Kristiansen, Orry og Braaten ute, skjønt bare Stenevik har funnet seg ny klubb. Så vet vi så godt som at Ari ikke kommer tilbake. Løkberg og Løfgren kommer. Da er vi foreløpig på 19 utespillere, pluss en rekke ungdommer på proffkontrakt.
Tren på langskudd

Spelaren

November 28, 2018, 09:35:34 AM #329 Last Edit: November 28, 2018, 09:38:05 AM by Spelaren
Er Strand riktig spillertype å få inn, egentlig? Ser han er brukt overalt på Moldes lag i år, begge backene, flere posisjoner på midten og framme. Det at han skarrer er et argument eg har forkastet totalt, nyere tids hendelser tatt i betraktning, det viktigste er om han er den spilleren me trenger til å ta et steg videre i LANs fotballregime. Muligens er 2018 blitt en liten nedtur for ham, med 2 mot 5 målpoeng (2017) og i hvert fall på VG-børsen et godt steg ned. Eg har alltid synes han har vært god mot oss, men det er kanskje mer regelen når kjuagutter skal vise seg fram mot det "egentlige" laget deres.

Det positive er at han ikkje opptar en plass i utlendingskvoten, vil gi oss bredde i stallen og samtidig lokke til seg Lasaronen og sånne som bryr seg om rabarbra-testen i laget vårt. Erfaring med ecup har han også.

En annen ting, når det kommer til angriper trur eg me er godt nok skodd dersom Skålevik blir. Bamba er god, og har vist gode takter der framme. Det å f.eks svi av ørten nye millioner på en spiss som har levert i Eliteserien kan være risikabelt, det er jo ingen garanti at LANballen hadde passet eksempelvis Boli slik den har fungert for ham i Bærum. Stabæk har tradisjonelt sett vært et godt sted for eksotiske angripere.
Gå av.

Lasaron

Spiss har vi, den er grei.

Det er noe jeg har lagt merke til denne sesongen, og kanskje forrige sesong også. Jeg har vært "livredd" for å nevne det jevnlig, i frykt for å jinxe. Det er at ex-brannspillere stort sett, eller bare, har spilt elendig mot oss. Nå er riktignok ikke Strand en ex-brannspiller.
Tren på langskudd

Gulløl

November 28, 2018, 12:50:32 PM #331 Last Edit: November 28, 2018, 13:01:29 PM by Gulløl
Er overrasket over at ikke flere har lansert lynvingen David Akintola som en aktuell offensiv forsterkning for Brann neste år. Hans prestasjoner og ni mål og seks målgivende pasninger har blitt fremhevet at hadde mye å si for at FKH endte helt oppe på fjerdeplass i år. Flere av de såkalte ekspertene som følger norsk fotball har han på årets lag. Han er den FKH spilleren som har flest antall minutter på banen i år gjennom de 30 kampene han har spilt. VG børsen har han på 6-plass med 5,57 poeng.
Nigerianeren kan bekle stort sett alle offensive roller men er kanskje best som venstrekant. Nå er utleieperioden fra Midtjylland over og han forlater Haugesund. FKH ønsker å forlenge men de har ganske tøffe økonomiske tider og har begrensede muligheter for å få det til. Ser ikke bort fra at FC Midtjylland kan være interessert å selge spilleren som de har hatt på utlån de siste to sesongene om budet er bra.
Om Brann eventuelt vurderer å hente Petter Strand som venstreving mener jeg de heller bør vurdere den mye mer produktive og "ikke skarrende" spilleren David Akintola i den posisjonen selv om det blir en overgangsum.
Håper Rune Soltvedt har han helt i toppen på listen sin, han ser vel som alle oss andre at det offensive spillet til Brann ikke har vært bra nok i år. Om Koomson finner tilbake til vårformen neste år kan denne angrepstrioen med mye hurtighet og solid assist og målstatistikk bli dynamitt for Brann:
Akintola(vk) - Bamba - Koomson(hk)
Tenk også om LAN kunne fått kontringsspillet opp å gå med de tre spillerne også, kunne blitt magisk.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Finfin respons

Det såkalte Skarrekravet til Lasaronen er uetisk mot sånne som Skaanes. Bare sier det. Men apropos Start, har de noen aktuelle navn for oss?
Kanskje.

Lasaron

Har aldri uttalt meg om skarring, bare lokale.
Tren på langskudd

osoerli

Jatakk til Akintola.
Petter Strand bør hentes som venstre indreløper, eller til og med venstre back.  Grøgaard er ikkje god nok.  P. Strand kunne blitt knallgod venstreback om han hadde blitt dyrka i kun den rolla.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

November 28, 2018, 18:38:42 PM #335 Last Edit: November 28, 2018, 18:45:12 PM by Gulløl
Tro hva planer Brann har i forhold til venstre indreløper inn mot kommende sesong. Barmen sin nakke har vært problematisk i flere år og spesielt i år han har vært ute av trening i flere perioder og også noen kamper. I tillegg har han selv sagt i høst at han må være mer forsiktig enn før i hodedueller. Mye tyder på at nakkeskaden er kronisk og et problem han mer eller mindre blir plaget med fremover. Et førstevalg i denne posisjonen som ikke kan trene for fullt og må holde noe igjen i kampsituasjon er ikke fullgod løsning for et lag som vil kjempe med Rosenborg om gull. Kan være fornuftig å dekke opp denne posisjonen med dobbeltdekning og to omtrent like gode spillere. Her er det godt mulig at Petter Strand kan være den rette, så får de kjempe om plassen seg i mellom. Allerede hentet Kristoffer Løkberg er vel høyre indreløper og mest aktuell i den posisjonen og vil konkurrere med Fredrik Haugen etter det jeg har forstått. Nevnte fire spillere er også noe forskjellige typer indreløpere, noe som kan være gunstig i forskjellige kampsituasjoner og kampforløp. Amer Ordagić som har to år igjen av kontrakten er vel mest sannsynlig forsvinner(?).
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Det er slett ikke sikkert at Jenssen skal fortsette i den defensive midtbanerollen. Nilsen har åpnet opp for at nordlendingen kan flyttes lengre frem på banen, og da mest naturlig som venstre indreløper, og at Brann henter en spiller som ligner mer på Sønnen.
Rød makt på Hansa

Gulløl

November 29, 2018, 16:15:49 PM #337 Last Edit: November 29, 2018, 16:23:46 PM by Gulløl
Quote from: Nixon on November 28, 2018, 20:21:46 PMDet er slett ikke sikkert at Jenssen skal fortsette i den defensive midtbanerollen. Nilsen har åpnet opp for at nordlendingen kan flyttes lengre frem på banen, og da mest naturlig som venstre indreløper, og at Brann henter en spiller som ligner mer på Sønnen.
Det er godt mulig at det blir slik. Da har i tilfelle Brann den dekningen de trenger på indreløperplass med Jenssen, Barmen, Haugen og Løkberg. Ordagic i tillegg om han ikke klarer å finne seg ny klubb, ser i BT at han har fått lov til å finne ny klubb. Han tjener vel såpass bra i Brann at det ikke sikkert at han reiser og heller tar opp kampen om en plass på laget. Da har i tilfelle Brann fem indreløpere.
Ytterligere en indreløper i Petter Strand er det ikke behov for vel, ihvertfall ikke før det er sikkert at Ordagic reiser. Og vurderer Brann Petter Strand som venstrekant bør det vel finnes vel andre bedre alternativer. Å være"potet" er vel ikke interessant for han lenger. At Strand nå "står på vent" er vel ikke usannsynlig med fare for at han forsvinner til en annen klubb.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

November 29, 2018, 16:27:24 PM #338 Last Edit: November 29, 2018, 16:34:11 PM by Gulløl
Om Brann i tilfelle jakter en ny spiller i den defensive midtbanerollen, altså den såkalte "Sivert-rollen". Hvem er da gode kandidater ? Noen kandidater som kan fylle en slik rolle som er realistisk i forhold til overgangssum og lønn ? Har en følelse av at det kan bli en dyr fornøyelse å få den rette spilleren og midtbanesjefen. En spiller som kan løfte 2019 midtbanen til Brann opp til det nivået som kan måle seg med Rosenborg i totalkvalitet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

pidre

Trenger ikke gå langt. Haris Cirak.

Men da må Soltvedt være handlekraftig før Aafk/andre henter han.
Saludar a los monos!

pidre

Abu, men han blir dyr. Et annet spørsmål er om han vil. Vi kan jo friste med europa.
Saludar a los monos!

osoerli

Quote from: pidre on November 29, 2018, 16:45:31 PMAbu, men han blir dyr.....

Trenger ikkje ein som blir dyr.  Vil ha ein som allereide er eit dyr.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Norlings Hund 2

Hva med Egil Selvik, kan han være noe? Har hatt en kjempesesong i Nest og er god både i feltarbeidet og på streken. Og hva med Rufo på Sandefjord, dersom Haugen mot formodning skulle forsvinne?

pidre

Rufo har virkelig gjort sine saker bra - 7 mål på 10 kamper fra start (ingen på straffe, 2 som innbytter) og 5,17 på tv2 børsen. Han er vel mer spiss enn midtbane? Mulig han også kan spille indreløper eller kant.
Saludar a los monos!

pidre

SHN forsetter på benken i Horsons - eller hva det nå er den klubben heter. Kan vi hente han tilbake?


Legger til grunn at LAN vil bruke RYJ høyere opp i banen, og at vi skal hente et anker.
Saludar a los monos!

ostraume

Vil vi ha SHN tilbake? Nå tenker jeg ikke på "svikeriet." Alle vet jo alle svik blir glemt når man trer i seg den rette drakten igjen. Spørsmålet er om vi ønsker en såpass begrenset rollespesialist som SHN på laget, eller om vi trenger en mer spillende type for å kunne videreutvikle oss. Jeg er usikker.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Tja, på sine beste dager var han god nok offensivt til at om han stabiliserer seg på det nivået, i tillegg til å opprettholde nivået defensivt, hadde holdt godt nok nivå til et gullag.
Tren på langskudd

Corran

Føler at SHN tilbake i sin rolle vil hindre litt videre utvikling.
Vil ha en bedre mer komplett spiller men det er gjerne ikke mulig økonomisk
Tror også at måten overgangen skjedde på så vil hverken Brann eller SHN ha en gjennforening
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Sivert kommer nok ikke tilbake. Men aldri si aldri.
Han er ikke en fantastisk begavelse i form av finesse, men han i vår hadde han veldig lav feilprosent, gjør enkle valg og var viktig.

Han ble mektig upopulær hos meg med at han gikk, men kommer han tilbake er han nok fort tilgitt om han presterer på banen.
Brannsupporter.

gladiporno

Tromsø henter en finsk landslagsspiller i rollen som venstrebeint stopper. Det er interessant grep ettersom TIL kjører 3-backsystem og Kristiansen var sannsynlig tiltenkt rollen som stopper på venstresiden ved en overgang til Tromsø. Det som skjedde nå øker ikke i hvert fall ikke sjansen for Ruben-retur til TIL.

Go Up