• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2019

Started by Churchill, August 15, 2018, 23:44:44 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Ninja-Bob

Enig med talaren over. Yttergård Jenssen er ein mykje bedre spelar. Me må berre finne ut av det defensive post-SHN, og eh, det offensive sånn generelt.

Gepard

November 13, 2018, 12:57:05 PM #201 Last Edit: November 13, 2018, 13:00:00 PM by Gepard
Yttergård Jenssen er en bedre pasningspiller, men utover det er han 100 mil bak Shn i forhold til å gjøre Brann til en defensiv trygg enhet.

Det er faktisk det viktigste, selv om det er forferdelig usexy. Det var det som bragte oss i en 7 poeng ledelse halveis i sesongen.

Jeg tviler enormt på at man gjennom en vinter nå, skal bygge opp et nytt fundament, som gjør at brann står sterkt til seriestart 19, dersom planen er å bruke en offensiv stopper som Rismark kombinert med en Yttergård Jenssen dypt i midten. Det høres gjerne "gøy" ut (som bla Huseklepp hevder) at brann nå skal spille mye mer offensivt

Som  det har vist seg i høst går denne omleggingen enormt på bekostning av den defensive tryggheten, blottlegger midtstopperne, som går fra å være hyllet i vår til idiotforklart i høst (pga Skjoldet foran dem ikke er der mer dog..)

Jeg tror et offensivt anlagt brannlag kommer til å slite langt mer neste år, om det er planen. Så er spørsmålet om folk likevel vil være fornøyd, fordi det er mer brannsk å være offensivt anlagt, og at man dermed vil være happy med en 6-8 plass

Jeg ville gått for å hentet et rivjern til den dype rollen på midten, finne noe gull i afrika. Kante-esque. For jeg tror Brann er sjanseløse uten en slik type sentralt

ACHTUNG

Problemet med Yttergaard, er at han er for lett å overrumple, samt at han er lett å dytte unna. Han burde da være vant til et høyere tempo internasjonalt, akkurat det forundrer meg.

Gulløl

November 13, 2018, 13:13:43 PM #203 Last Edit: November 13, 2018, 13:18:15 PM by Gulløl
Quote from: Gepard on November 13, 2018, 12:57:05 PMJeg ville gått for å hentet et rivjern til den dype rollen på midten, finne noe gull i afrika. Kante-esque. For jeg tror Brann er sjanseløse uten en slik type sentralt
Tror muligheten for at Vito forsvinner etter sesongen er tilstede og at Acosta og Eggen blir det nye midtstopperparet med Löfgren som utfordrer. Da trenger Brann en ny kaptein som må hentes eksternt, en klar sjef for laget i den dype rollen på midten.
Men hvem skal hentes og bli DM og kaptein ? Noen forslag innenfor fornuftige økonomiske rammer ? Mulig Brann må betale Vito lønn, men selv da er nok ikke så mange av den rette spillertypen disponible som er topp kvalitet slik som Rosenborg har på midten i Mike Jensen og Molde i Magnus Wolff Eikrem. Det er på den hyllen Brann må hente, noe de bør være klar over og godt i gang med sonderingen rundt.  
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Jeg tar heller en sjetteplass med god offensiv fotball, enn at vi forsvarer oss til en ny 2.-5. plass. Det tror jeg også gjelder den jevne supporter. Så lenge det offensive faktisk fungerer, og man ikke prøver å spille offensivt, men mislykkes, samtidig som målene renner inn bak over. Sleng på et par talenter og noen offensive, uferdige profiler så er det bra det.


Brann må begynne å gå vekk ifra den primitive, enkle spillestilen vi har hatt under LAN. Da må vi gamble, og kanskje ofre kortsiktig gevinst. For det er ikke noe uforløst potensiale i det vi driver med nå. Vi kommer ikke til å vinne serien og spille gruppespill i Europa med en så primitiv fotball. Det varer en stund, men har aldri og kommer aldri til å vare lenge nok til at vi vinner serien. Da trenger vi flere strenger å spille på.

ACHTUNG

Quote from: krakra on November 13, 2018, 13:18:06 PMJeg tar heller en sjetteplass med god offensiv fotball, enn at vi forsvarer oss til en ny 2.-5. plass. Det tror jeg også gjelder den jevne supporter. Så lenge det offensive faktisk fungerer, og man ikke prøver å spille offensivt, men mislykkes, samtidig som målene renner inn bak over. Sleng på et par talenter og noen offensive, uferdige profiler så er det bra det.


Brann må begynne å gå vekk ifra den primitive, enkle spillestilen vi har hatt under LAN. Da må vi gamble, og kanskje ofre kortsiktig gevinst. For det er ikke noe uforløst potensiale i det vi driver med nå. Vi kommer ikke til å vinne serien og spille gruppespill i Europa med en så primitiv fotball. Det varer en stund, men har aldri og kommer aldri til å vare lenge nok til at vi vinner serien. Da trenger vi flere strenger å spille på.

Krakra, vi er uenige om mye, men her treffer du blink, intet å tilføye annet enn amen.

Tom C

Quote from: ACHTUNG on November 13, 2018, 13:08:15 PMProblemet med Yttergaard, er at han er for lett å overrumple, samt at han er lett å dytte unna. Han burde da være vant til et høyere tempo internasjonalt, akkurat det forundrer meg.

Enig i dette. Pluss at han spiller på litt for høy risiko i forhold til evner innimellom. Har sett han miste ballen i farlig posisjon flere ganger de siste kampene, fordi han ikke finner noen gode pasningsalternativer fremover. Og selv om jeg mang en gang har irritert meg over disse evinnelige støttepasningene som var spesialiteten til SHN, så er det tross alt bedre enn å miste ballen rett framfor de to treige midtstopperne våre... Eller evt bare å klinke den fremover på en av vingene, og satse på at de går på løp. Alt er uansett bedre enn å bli fratatt ballen som anker på midtbanen...
Aldri mer Obos....

pidre

Jeg tar heller medalje og europacup, enn hodeløst offensivt spill og nedrykk til OBOS.
Saludar a los monos!

Gepard

Det er jo en interessant diskusjon og helt essensielt.

Jeg tar heller medalje, og i det kamp om gullet store deler av sesongen, med en fadenivoldsk innstilling og spillere som løper sokkene av seg, enn 5-10 plass hvor man får mye hodeløst forsvarsspill, og daffe spillere som ikke gir jernet. Det verste jeg ser er spill som feks Godset har vist i år, mye klassespillere som ikke henger sammen og dermed fremstår frustrerte og giddalause. Eller Vif for den saks skyld, som under Deila skal spille deilig fotball, men istedenfor fremstår totalt evneveike i en del kamper.


Jeg håper Lan holder på det som har fungert, og dermed innser alvoret av å ikke ha et defensivt anlagt rivjern sentralt. Yttergård Jenssen blir aldri noe sånt, jeg tror heller han kan spille en indreløperrolle, feks om det skulle komme et tilbud på Haugen i vinter

Det beste hadde selvsagt vært om man kunne gjøre begge deler, stor defensiv trygghet kombinert med offensiv gladfotball og jagende spillere. Men om det er mulig å få til i Brann uten et rivjern dypt i midten, tviler jeg mye på

Nixon

Quote from: ACHTUNG on November 13, 2018, 14:12:15 PMKrakra, vi er uenige om mye, men her treffer du blink, intet å tilføye annet enn amen.

Er det litt utidig av meg å nevne ironien i at det er forumets mest kjente sofasupporter og han som lettest gir opp som ønsker at Brann skal tape flere kamper i underholdningens navn?

Spøk til side... Det er litt vanskelig å mene noe veldig sterkt om det. For det blir litt ullent. Hvor mye av den defensive basen som Brann har bygget opp skal det fortsatt fokuseres på? Er det i det hele tatt mulig å få begge deler med en lignende kvalitet på spillerne som vi har i dag? Det vil jo neppe bli en revolusjon i stallen til det bedre. Men kan andre typer gjøre en forskjell?

Og viktigst: Er det noe langsiktig fremtid i slik det blir beskrevet over? Greit nok å gamble og ofre kortsiktig gevinst dersom man kan ha troen på noe bedre i nær fremtid. For det må jo være i nær fremtid. Tidvis godt spill er neppe nok for supporterne dersom tabellplasseringene bare forblir helt middels.

Og en siste ting er at dette neppe skjer med Nilsen som trener. I bunn og grunn ønsker man seg her en annen trener i Brann enn Nilsen. Jeg ser ikke for meg at han gjøre noen drastiske endringer.
Rød makt på Hansa

krakra

Det det konkret var snakk om her er at vi har byttet ut en under middels spillende DM med en godt over middels spillende DM som er en god del svakere i duellspillet enn den vi har bytta ut. Et anker som ligger mye nærmere "de vi liker å sammenligne oss med" som noen viste til tidligere. Det klages over dette byttet fordi vi mister skjoldet foran stopperne. Men det er veldig uvanlig at en anker på et topplag bare er en primitiv ryddegutt uten kreative ferdigheter. Da har man iallefall to rimelig kreative og kjappe indreløpere og gjerne noen solide pasningsføtter i forsvar også, som kan sette i gang spillet.

Brann kommer aldri til å kunne konkurrere med RBK og Molde over tid hvis man ikke er villig til å ofre eller risikere noen verdens ting. Da blir medalje det beste man kan håpe på i all overskuelig framtid. For den høytrykksfotballen vi så i vår fungerer en stund, så går lufta ut av ballongen når spillerne blir slitne og skadet. Vi trenger å kunne dominere kamper med ballen. Holde ballen i laget og styre spillet. Da trenger vi en sentrallinje med gode ferdigheter. Aller viktigst sentralt på midten. Skal vi kommet dit må også laget få tid på seg. For det er ikke bare å hente de rette spillerne, så sitter. Selv om man vært vindu kan få inntrykk av at endel tror det, der man roper etter klassesigneringer som skal løfte laget med en gang og skylder på bomkjøp hvis de får en tøff start.

Skal man ikke utvikle det offensive spillet, ikke bytte ut primitive spillere med spillende spillere, ikke gi talenter spilletid, ikke gi individualister spilletid, ikke ofre en centimeter av det defensive for mer offenisvt spill. Da kommer Brann til å bli der de er akkurat nå i lang tid. Og de som mener man verken ofre eller risikere noe som helst bør ikke klage når er på samme plass som i år til neste år.

krakra

Quote from: Gepard on November 13, 2018, 15:38:58 PMDet er jo en interessant diskusjon og helt essensielt.

Jeg tar heller medalje, og i det kamp om gullet store deler av sesongen, med en fadenivoldsk innstilling og spillere som løper sokkene av seg, enn 5-10 plass hvor man får mye hodeløst forsvarsspill, og daffe spillere som ikke gir jernet. Det verste jeg ser er spill som feks Godset har vist i år, mye klassespillere som ikke henger sammen og dermed fremstår frustrerte og giddalause. Eller Vif for den saks skyld, som under Deila skal spille deilig fotball, men istedenfor fremstår totalt evneveike i en del kamper.


Jeg håper Lan holder på det som har fungert, og dermed innser alvoret av å ikke ha et defensivt anlagt rivjern sentralt. Yttergård Jenssen blir aldri noe sånt, jeg tror heller han kan spille en indreløperrolle, feks om det skulle komme et tilbud på Haugen i vinter

Det beste hadde selvsagt vært om man kunne gjøre begge deler, stor defensiv trygghet kombinert med offensiv gladfotball og jagende spillere. Men om det er mulig å få til i Brann uten et rivjern dypt i midten, tviler jeg mye på

Da regner jeg med at du ikke vil klage etter kjedelige 0-0-kamper eller to-tre kamper på rad der vi knapt har skapt sjanser. For den fandeninvolske innstillingen er urealistisk å bygge en hel sesong på. Og ihvertfall naivt å bygge en langsiktig strategi på. Den varer en stund, men det mentale går opp og ned. Vi trenger et solid fundament både i det individuelle og kollektive ferdighetsregisteret som gjør at vi kan styre og vinne kamper også når spillerne har en formsvikt og det mentale ikke er på topp.

gladiporno

Ifølge transfermarkt skal Brann være et av fire skandinaviske klubber som var på besøk til Costa Rica i forrige uke for å kikke nærmere på Luis Diaz, Wilmer Azofeifa og Fabrizio Ramirez.

Gulløl

November 13, 2018, 23:40:15 PM #213 Last Edit: November 13, 2018, 23:58:52 PM by Gulløl
Quote from: gladiporno on November 13, 2018, 22:49:17 PMIfølge transfermarkt skal Brann være et av fire skandinaviske klubber som var på besøk til Costa Rica i forrige uke for å kikke nærmere på Luis Diaz, Wilmer Azofeifa og Fabrizio Ramirez.
Alle midtbanespillere. En høyre midtbane, en sentral midtbane og en venstre midtbane. Er vel sondering der Brann kanskje kanskje havner opp med en av de.

Wilmer Azofeifa som er den sentrale midtbanespilleren er høyest priset av de tre av transfermarkt ser jeg. Debuterte for Costa Rica sitt landslag i mars i år mot Skottland.
Ut fra denne skrytevideoen kan han minne om Fredrik Haugen, hardarbeidende og med god pasning- , frispark- og skuddfot.
https://www.youtube.com/watch?v=JeQCA_MawyE
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Fussball.news melder at Brann tar en beslutning om de vil beholde Samuel Sahin-Radlinger i begynnelsen av desember. Rune Soltvedt sier at Brann enda ikke har snakket med Hannover 96 om de ønsker å ha han med videre.
https://fussball.news/artikel/exklusiv-zukunft-von-sahin-radlinger-offen/

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Ifølge brann.no har vi 24 spillere i A-stallen pr nu. Tre av dem er keepere. I tillegg har vi Ari på utlån, og en rekke juniorer på proffkontrakt.

Av de 25 førstnevnte vet vi med 99-100% sikkerhet at ikke spiller i Brann neste år:

Ruben Kristiansen
Daniel Braaten
Haldor Stenevik

Følgende er uten kontrakt for neste år:

Samuel Radlinger
Peter Orry Larsen

Følgende er kanskje lysten på å prøve lykken andre steder i frykt for lite spilletid hos oss:

Marengo
Ari
Acosta
Ordagic
Vega
Pettersen
Harloff
Skålevik
Johansen
Tren på langskudd

Gulløl

November 15, 2018, 17:22:49 PM #216 Last Edit: November 15, 2018, 17:43:28 PM by Gulløl
Petter Orry Larsen ønsker ikke å spille for Brann lenger, har vel håp om mer spilletid og lønn en annen plass. Kanskje Sogndal som han nesten gikk til forrige gang er interessert ?

Når det gjelder Radlinger tror jeg ikke han er en som er fornøyd med å plasseres innenfor lønnssystemet. Og han er neppe så god i Brann sine øyne at de tilbyr og plasserer han over topplønn i lønnssystemet (der kun Haugen og Vito er i dag etter det jeg har forstått). At Brann er villig til å betale opsjonen på 4 millioner for å løse han ut av siste halvåret med Hannover er jeg ganske sikker på at de ikke er villig til å gjøre, tror maks beløpet fra Brann sin side her er 1 til 1,5 millioner. Jeg tror ut fra en totalvurdering at Radlinger er ferdig i klubben når nåværende kontrakt går ut. Brann tar nok noen runder både med Hannover og Radlinger for å prøve å det til men så er det nok finito når pakken blir for dyr i forhold til det Brann får i kvalitet. Skal Brann betale dyrt for en keeper og som skal være blant de best betalte i stallen bør det være snakk om André Hansen kvalitet, skal Brann hente inn forspranget til Rosenborg er keeperplassen viktig.

Klipp fra Tv2:
- Det er slike valg vi må ta. Radlinger er en vi vil ha med videre - men så spørs det hvor mye det koster. Og Orry Larsen har fått et tilbud han har takket nei til, og det er noe vi respekterer. Det spørs hva som skjer her. Det er gode gutter som har gjort en fantastisk jobb for oss. Så kan det være andre som er på vei ut av andre årsaker, svarer Nilsen.
Bismar Acosta, som ble hentet fra Start før 2015-sesongen, og som har spilt en viktig rolle for Brann de siste sesongene, er en spiller Lars Arne Nilsen ikke ønsker å kvitte seg med.
- Nei, han kommer til å ta opp kampen neste år regner jeg med, slår han fast.

https://www.tv2.no/sport/10218390/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Mener LAN på tv2 sporten i dag sa at Radlinger hadde takket nei til første kontraktsforslaget. Mulig jeg hørte feil
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

Quote from: Corran on November 15, 2018, 21:02:33 PMMener LAN på tv2 sporten i dag sa at Radlinger hadde takket nei til første kontraktsforslaget. Mulig jeg hørte feil
Du hørte feil ja. Har sett innslaget opp igjen nettopp. Det er kun Orry Larsen som har sagt nei.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Vill gjett men dette tror jeg er Vito, av familiære årsaker: «Så kan det være andre som er på vei ut av andre årsaker, svarer Nilsen.»

Tror også at neste års stopperpar er Eggen Rismark og Acosta
Brannsupporter.

Giles

Quote from: ACHTUNG on November 13, 2018, 13:08:15 PMProblemet med Yttergaard, er at han er for lett å overrumple, samt at han er lett å dytte unna. Han burde da være vant til et høyere tempo internasjonalt, akkurat det forundrer meg.
Han er noe treg, men er det noen å spille til?

Gepard

November 16, 2018, 15:53:53 PM #221 Last Edit: November 16, 2018, 15:58:25 PM by Gepard
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/jaktes-av-eliteserieklubber-bud-pa-brann-spiss/s/5-8-925922

Skålevik til sarpsborg ville vært et mareritt uten like. Sammen med Mortensen på topp hadde han herjet.

Brann skal gjøre to ting her,

 1. Forsikre Skålevik om at han vil få spille MYE neste år også, i kamper Brann skal presse høyt er han etter min mening fremdeles førstevalget foran Bamba. Jeg mener Skålevik omtrent kan garanteres ca 15 kamper fra start neste sesong, dersom han er i form. Kanskje spesielt om det kunne være aktuelt å bruke han litt på kant i noen kamper, en Koomson som feks fortjener å få endel kamper på benken.

2. Gi klar beskjed til interesserte klubber om at Skålevik ikke skal noen steder. Prisforlangende bør ligge rundt 6-8 millioner, dersom man har planer om, og tror man vil klare å få til, å hente en ny spiss som kan fylle Skåleviks meget viktige rolle i klubben for en pris rundt halvparten av det (3-4 mill inn)

Jeg frykter at Soltvedt og co nok en gang skal fremstå svake og ettergivende. Ergo godta skambud og være "snille" med spilleren

Lasaron

Det er godt muligens riktig å selge seg dyrt her, vil heller beholde Skålevik enn Johansen frzdzn. Men Skålevik er i mine øyne en av de dårligste vingene vi har. Tipper Acosta er en like god ving.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Gepard on November 16, 2018, 15:53:53 PMJeg frykter at Soltvedt og co nok en gang skal fremstå svake og ettergivende. Ergo godta skambud og være "snille" med spilleren

Det blir i alle fall spennende. De var vel litt harde i vår. Kan hende de har brukt opp hardheten?

SK

Soltvedt & Co har vel vært hard med de aller flestne unntatt Heltne?

Gulløl

Quote from: SK on November 16, 2018, 18:18:34 PMSoltvedt & Co har vel vært hard med de aller flestne unntatt Heltne?
Brann var vel hard mot Heltne når han ikke fikk presset opp lønnen sin i Brann med brekkstangen fra Danmark. Heltne ble snurt fordi han følte seg like verdifull som Vito. Forlangte å forlate Brann i fornærmelsens navn. Soltvedt ville ikke være hard to ganger. Så var det goodbye Heltne.

Dette er blitt konkludert over noen gulløl i et lite supporterplenum. Så  er det bare å vente til Heltne skriver sin selvbiografi og se om det stemmer ; )

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Selg gjerne Skålevik og hent noe bedre, men får Brann mer enn 3 mill for ham ska eg bøye meg i støvet for Soltvedt og co.
Muligens de kan klare å lure litt mer ut av Start enn 08
 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Spelaren

Gå av.

Lasaron

Quote from: Gulløl on November 16, 2018, 21:05:16 PM
Quote from: SK on November 16, 2018, 18:18:34 PMSoltvedt & Co har vel vært hard med de aller flestne unntatt Heltne?
Brann var vel hard mot Heltne når han ikke fikk presset opp lønnen sin i Brann med brekkstangen fra Danmark. Heltne ble snurt fordi han følte seg like verdifull som Vito. Forlangte å forlate Brann i fornærmelsens navn. Soltvedt ville ikke være hard to ganger. Så var det goodbye Heltne.

Dette er blitt konkludert over noen gulløl i et lite supporterplenum. Så  er det bare å vente til Heltne skriver sin selvbiografi og se om det stemmer ; )



Heltne var jo like verdifull som Wormgoor.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Brann bør selge Steffen og hente inn en seriøs utfordrer til Bamba. Samtidig burde LAN vurdere om det  er mulig å åpne for to mann på topp,, i 4-4-2. 4-3-3 legger store begrensninger.

Kagain

Quote from: ACHTUNG on November 17, 2018, 16:43:36 PMBrann bør selge Steffen og hente inn en seriøs utfordrer til Bamba. Samtidig burde LAN vurdere om det  er mulig å åpne for to mann på topp,, i 4-4-2. 4-3-3 legger store begrensninger.

Interessant nok tror jeg at Krepsefiskeren hadde blomstret om han hadde en partner på topp. Da kunne de utfylle hverandre og han kunne få konse seg om det som han har vist at han kan, lure inn noen mål her og der.

Corran

Tror også Skåle hadde passet bedre inn i 442
Tror han og Bamba i det systemet kunne vært farlige og gode.
I 433 har eg mer tro på Bamba og tror ikke Skåle er den som kommer inn og snur kampene om en ikke samtidig gjør en formasjonsendring.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.



brannl

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2017/dette-er-eliteseriens-bosman-spillere_fot_sto7017443/story.shtml

Her var det mye bra spillere som kunne forsterket oss, og som jeg mener vi bør forsøke å hente:
Petter Strand
Sean McDermott
Fredrik Semb Berge
Simen Wangberg
Herolind Shala

Tom C

Aldri mer Obos....

brannl

Quote from: Tom C on November 19, 2018, 09:42:39 AM"Simen Wangberg"

????
te author=Tom C link=msg=537986 date=1542616959]
"Simen Wangberg"

????
[/quote]

Ja, vært meget god og en leder for TIL. Dersom Vito går er han en solid forsterkning.

Corran

November 19, 2018, 12:03:33 PM #237 Last Edit: November 19, 2018, 12:14:07 PM by Corran
Simen Wangberg er ingen solid forsterkning
Han har vært helt grei for et middels lag og scorer en del selvmål har jeg inntrykk av
Edit: Inntrykket mitt er feil Han har scoret 2 selvmål på 3 sesonger (men på Fantasy er han oppført med 2 selvmål denne sesongen)
Edit2: Han er på 115 plass på vg børsen med 4,96 Er med det 5 beste tromsøspiller. Brann har alle sine 3 stoppere foran ham på børsen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Yngve

Quote from: Corran on November 19, 2018, 12:03:33 PMSimen Wangberg er ingen solid forsterkning
Han har vært helt grei for et middels lag og scorer en del selvmål har jeg inntrykk av
Edit: Inntrykket mitt er feil Han har scoret 2 selvmål på 3 sesonger (men på Fantasy er han oppført med 2 selvmål denne sesongen)
Edit2: Han er på 115 plass på vg børsen med 4,96 Er med det 5 beste tromsøspiller. Brann har alle sine 3 stoppere foran ham på børsen

3: Han har vore i Brann før og vist han ikkje er god nok. Dessutan avskjedstweeten hans i si tid seier vel sitt om kva han meiner om klubben vår.

Lasaron

Tren på langskudd

Giles

Petter Strand og Sean McDermott er forterkninger. Sander Svendsen også.

pidre

Har sansen for Njie. Kan vel både fungere som venstre back og kant. God offensiv, men usikker på kor god han er bakover. Bosman.
Saludar a los monos!


ACHTUNG

Brann kan få et gedigent keeperproblem, nå som Radlinger virker mer og mer uaktuell for neste sesong og at man da sitter igjen med en fortsatt uferdig og usikker MP og en keeper som jeg krysser alle fingre for ikke ender opp som førstekeeper til neste år, Håkon Opdal. Brann MÅ gå etter en keeper av kaliber og etter min mening bør man sikte seg inn på KBKs McDermott.

Kagain

Ja, de bør kanskje se på en slik løsning. McDermott har jo gått noen grader etterhvert. Men da forutsetter det at de har en plan med Pettersen og mulighet for å gjennomføre denne planen. Jeg ser Nest-Sotra sin keeper får mye skryt for tiden, så da er vel et utlån dertil uaktuelt. Åsane vet jeg ikke nok om...

Gulløl

November 20, 2018, 14:11:22 PM #245 Last Edit: November 20, 2018, 14:22:49 PM by Gulløl
Spillerbørser på RBK, Kristiansund og Brann sin keeper.

Altomfotball
8. Sean McDermott:  5,48
26. André Hansen : 5,21
43. Samuel Sahin-Radlinger: 4,73


VG
8. André Hansen: 5,52
17. Sean McDermott: 5,34
111. Samuel Sahin-Radlinger: 4,73


Er vel liten tvil om Brann får en bedre keeper om de henter Sean McDermott. I tillegg kan han hentes gratis i motsetning til Radlinger som det er en opsjon på 4 millioner på (selv om den muligens kan forhandles litt ned). McDermott er i motsetning bosman og gratis. Lønnsmessig blir neppe McDermott noe dyrere enn Radlinger. Radlinger sin kneskade som han enda sliter med er det også en liten usikkerhet rundt.

Totalt sett bør vel valget være enkelt hvilke keeper Brann bør jobbe inn mot å sikre seg. Men er redd for at Brann de neste dagene og ukene bruker mye tid i forhold til å sikre seg Radlinger og opp til flere runder med å forhandle om opsjonen. Og til slutt når de eventuelt ikke blir enige så har en annen klubb sikret seg McDermott.

Her må Brann jobbe hurtig og effektivt og få avklaring med Radlinger og Hannover. Håper Brann ikke lar seg blende av at Radlinger er god med ballen i bena men heller legger vekt på totalkvaliteten de får ut fra hva og hvor mye de investerer i en keeper.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Husker da Brann slo Ulf 6-1 i 2013 var jeg svært lykkelig over at Brann ikke hadde en så dårlig keeper som Sean McDermott. Fyren var miserabel i den kampen. Fem år senere tror jeg han er Branns førstevalg som ny keeper.

Nå det gjelder Markus Pettersen så står det ikke skrevet i en stein at han nødvendigvis _må_til Nest eller Åsane. Det finnes mange klubber i landets to øverste divisjoner, og vi skal ikke se bort i fra noen av dem kan trenge en keeper som MP.

For øvrig drar vel Nest-keeperen tilbake til Ulf etter endt sesong. Spørsmålet er om de vurderer MP som god nok erstatter.


pidre

Torvanger, har du en mening om denne Cirak i Nest?
Saludar a los monos!

Superjack

Nå tror jeg Nest får juling mot Ålesund, men tror i forhold til Nest så er det greit å vente til divisjonsavklaring.
Brannsupporter.

Go Up