• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2018

Started by Lasaron, April 09, 2018, 09:49:45 AM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Torvanger kan likevel få oppfylt sin våte drøm om se sine kjære Nest-spillere i den røde drakten. BT skriver at Brann er i dialog med strilene om midtstopper Ståle Steen Sæthre. Noe som garantert betyr at Grønner forsvinner.
Rød makt på Hansa

ACHTUNG

Ja, er det ikke ekkelt? Steen Sæthre, Furdal og Dang, sentrallinjen til Nest! Hehe!

Gulløl

July 02, 2018, 19:41:45 PM #602 Last Edit: July 02, 2018, 19:47:36 PM by Gulløl
Hvor god er Ståle Steen Sæthre ? Egenskaper ? Han er vel omskolert fra angriper til stopper i Nest-Sotra så vidt jeg har fått med meg.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG

Jeg må innrømme at jeg ikke vet for mye om SSS, men han er pasningssikker, robust og ikke minst målfarlig på dødball. Håper han er raskere enn Vito og Bismar.


Gulløl

Klipp fra BA:
Steen Sæthre er på utgående kontrakt og blir ingen dyr mann. Etter det BA kjenner til var Nest-Sotra enige med Aalesund om en overgangssum på om lag 300.000 kroner. I tillegg kommer bonuser knyttet til klubbens og spillerens prestasjoner, samt videresalgsprosenter.
En avtale mellom Brann og Nest-Sotra er ennå ikke ferdigforhandlet, men Brann får tilslaget på spilleren om de legger det samme på bordet som Aalesund.
Dermed kan det ende med at bergenseren kan velge mellom Aalesund og Brann når overgangsvinduet åpner 19. juli.
- Uansett hvor han ender, får klubben i så fall en spiller med ekstreme kvaliteter. Han har en unik fysikk og et hodespill som holder topp eliteseriestandard. Han er utrolig god på offensive dødballer, sier Nest-trener Steffen Landro til BA.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Han erstatter altså både Grønner og Karadas.
Genialt!
Rød makt på Hansa

Superjack

Quote from: Gulløl on July 02, 2018, 19:41:45 PMHvor god er Ståle Steen Sæthre ? Egenskaper ? Han er vel omskolert fra angriper til stopper i Nest-Sotra så vidt jeg har fått med meg.

All Nest sine stoppere er omskollerte angripere. Landro spiller 3 back linje der alle skal være gode ballspillere.

Og jeg tror dette er klokt valg. En spiller som er fornøyd med å være på benken i 85 % av kampene og få ett og annet innhopp. Også trygg i 3-5-2 systemet.

Skal LAN skifte til 3-5-2 også? Kutte ut backproblemet sitt? Kvitte seg meg Vega, inn med en spennende bakromsspiss sammen med Skålevik?
Brannsupporter.

Gulløl

Quote from: Nixon on July 02, 2018, 20:39:27 PMHan erstatter altså både Grønner og Karadas.
Genialt!
Tipper han kan spille back også : )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Var på årets lag i 2 divisjon avdeling 2 i fjor:
Har hatt en omflakkende klubbtilværelse etter at han fikk tre kamper for Stabæk i Tippeligaen 2012. Siden har det blitt spill i Asker, Fyllingsdalen, Førde og Lysekloster før han ble hentet til Nest før sesongen. En potet på banen som har spilt langt framme i banen til nå i karrieren, og scoret hele ti mål sist sesong. I år har han spilt midtstopper, og løst den oppgaven glimrende. En litt annerledes stoppertype med klokskap og kløkt. Spennende spiller å se ett nivå høyere opp.

https://www.nordicbet.com/no/blogg/fotball/ovrig-norsk-fotball/arets-lag-2div2/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gepard

Virker som det absolutt beste man kan få inn som backup. Knallsignering sånn sett. Petter Strand og en klassespiss nå..

Gulløl

July 02, 2018, 22:42:42 PM #611 Last Edit: July 02, 2018, 22:47:33 PM by Gulløl
Tro ikke Molde og Solskjær vil legge store hindringer i veien om Petter Strand får tilbud fra Brann i sommer og klubben får en akseptabel overgangsum for han. Som Solskjær sier til BA vil de satse på de spillerne som skal være i klubben neste år. Vil Brann ha Petter Strand og han vil til Brann får de begynne å signere han fra 01 januar. Så får de ta det videre derfra og forhandle med Molde om den kompensasjon klubben vil ha for de siste månedene av 2018.

Klipp fra BA:
Strand har mottatt et tilbud fra Molde, men han har svart at han vil avvente situasjonen.
- Frykter du at Brann prøver å snappe ham?
- Det er forståelig om Brann prøver å snappe ham. Jeg håper at vi får behold ham. Så får vi se, sier Solskjær.
- Hvis han ikke forlenger, vil dere da selge ham nå i sommer?
- Det er klart at vi vil satse på de spillerne som skal være her også neste år, svarer Solskjær.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

July 03, 2018, 15:30:06 PM #612 Last Edit: July 03, 2018, 15:32:34 PM by Gulløl
Blir ikke Brann spiller. Ståle Steen Sæthre er i Ålesund for å signere med 1. divisjonsklubben.

Klipp fra BT:
I 15.30-tiden tirsdag landet Sæthre på Vigra lufthavn i Ålesund. Der bekreftet han til Sunnmørsposten at han skal gjennomføre den medisinske sjekken og at overgangen ser ut til å gå i orden.
- Jeg er i en alder der jeg må spille fotball. Å dra til Brann for å sitte på benken, er en risiko å ta. Det er også en risiko å reise til Aalesund, for det er ikke sikkert de rykker opp, sier Sæthre.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Spelaren

Litt irriterende at en lokal type prioriterer et bunnlag framfor gulljakt og konkurranse med det beste stopperparet. Begge to er aldrende og det vil merkes på innsatsen.
Gå av.

Gulløl

Aalesund gjør nok er smart trekk ved å bli enig med Ståle Steen Sæthre før de forhandler videre med Brann om Jonas Grønner. Brann vil neppe signere en ny midtstopper før de vet sikkert at de får solgt Jonas Grønner. Dermed er det nok litt for tidlig for Brann å gi Sæthre et tilbud. Dermed er Aalesund i førersetet. Når det er samme klubb inn i bildet her både på Grønner og Sæthre blir det litt kinkig for Brann kan jeg tenke meg.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Quote from: Spelaren on July 03, 2018, 16:42:39 PMLitt irriterende at en lokal type prioriterer et bunnlag framfor gulljakt og konkurranse med det beste stopperparet. Begge to er aldrende og det vil merkes på innsatsen.
Det handler vel om at konkurransen er mer en "konkurranse". Vito er 29 og Acosta 31. Det er ikke aldre som vil påvirke prestasjonene på minst et par-tre år. Jeg skjønner godt at 25 år gamle Sætre ikke vil sitte på benken og vente på det.

Billy Elliott

Jeg tror generelt sett Brann kommer til å slite med å signere noen som ikke blir lovet mer eller mindre fast plass fra dag 1. Alle som har observert LANs trenertid i Brann vet at når laget først er satt så byttes det ikke på før det blir tvingende nødvendig (alvorlige skader eller karantener). Dårlige prestasjoner, for eksempel, fører jo ikke til benking. Ei heller skader som foretrukne spillere klarer å «spille gjennom smerten» med.

At selv bergenseren Sæthre, som er vokst opp som Brann-supporter og i lengre tid har rotet rundt i andre divisjon før denne sesongen, velger bort et mulig seriegull for klubben i sitt hjerte sier i så måte alt.

Grønner må nok beholdes.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

For Brann må da dette være gode nyheter.
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Quote from: Nixon on July 03, 2018, 19:27:52 PMFor Brann må da dette være gode nyheter.

Kanskje, men ifølge BT/SMP er Grønner fortsatt høyaktuell for AaFK. Kan godt være vi ender med Karadas som enslig midtstopper-backup resten av sesongen, eventuelt at vi må hente inn nok en utlending for å være backup. Særlig siden, som Sæthre-saken viser, vi neppe klarer å overbevise en norsk spiller om ta den rollen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

osoerli

Her får Brann svi for den manglande rulleringa til LAN.  Hadde Grønner, Vega, Ordagic m.fl. fått starta annakvar eller tredjekvar kamp, så hadde nok Sæthre signert for Brann.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

Står valget for Brann å bruke en verdifull plass av utlendigskvoten til en ny midtstopper eller beholde Grønner er jeg ganske sikker på at de velger det sistnevnte for de siste månedene av sesongen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Belfort

Hvorfor alt dette styret med Grønner. Selvsagt blir han her. Han har jo nettopp tegnet ny kontrakt, og han visste hvordan situasjonen er. Nå må Brann bruke energi på å få inn en klassespiss, midtbanespiller og back.

Superjack

LAN meldte tidlig i vårsesongen at det var tynn dekning i forsvaret. Jeg ser ikke for meg at de lar Grønner gå, uten at minst en erstatter er inne som kan spille stopper.

Håpet Petter Strand kan komme i sommer. Gir dekning på indreløper og begge kanter og backer.
Og - en hurtig bakromsspiss. Etter Glimt - kampen er det latterlige 4 uker sommerferie. Eliteserien er rett og slett latterlig satt opp (måtte bare skrive det)
Nye spillere bør vel helst være klar første uken i ferien, slik at de kan komme inn og få oppkjøringen mot høstsesongen sammen med resten av laget.
Brannsupporter.

Gulløl

July 04, 2018, 10:28:12 AM #623 Last Edit: July 04, 2018, 10:34:58 AM by Gulløl
Blir vi som supportere fornøyde om dette blir fasiten i sommerens overgangsvindu ?
- Kristoffer Løkberg (inn)
- Petter Strand (inn)
- Klassespiss fra utlandet (inn)
- Ari Johanssen (lån eller salg)
- Amer Ordagic (lån eller salg)


Eller blir det fremdeles merkbare hull i stallen i noen posisjoner ?

Er vel en stor sjanse for at det blir Vega som reiser istedenfor Ordagic. Da kan det bli litt for mange indreløpere, men kanskje lurt likevel siden Barmen, Orry Larsen(og Braaten) er og har vært plaget med skader.


Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Billy Elliott

Hvis en spiss skal inn, så bør vel en spiss ut også. Det er ikke noe vits i å ha fire spillere til en posisjon, særlig når LAN aldri rullerer.

Jeg prøvde å advare mot dette da vi signerte HKJ i vinter. Han kommer ikke til å levere, og vil bli vanskelig å bli kvitt. Skålevik selges neppe, som en favoritt både hos Soltvedt og LAN, og Karadas blir uansett ut sesongen. Jeg tror det er svært lite sannsynlig det kommer noen spiss i sommer, med mindre vi kan overtale noen til å ta over HKJ.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

gladiporno

Mildt sagt spesielt oppførsel av Aalesund å signere den spilleren som er utpekt som Grønners erstatter når de selv etter sigende er veldig interessert i Grønner. Håper Brann ikke selger ham til dem nå.

krakra

Var ikke Sætre nesten klar for AaFK før Brann i det hele tatt kom på banen?

Brynjulf

Brann får prøve å selge Grønner til Viking da. De har vel vist interesse før.

gladiporno

Quote from: krakra on July 04, 2018, 12:10:32 PMVar ikke Sætre nesten klar for AaFK før Brann i det hele tatt kom på banen?

Det kan stemme, likevel er det spesielt av dem å signere spilleren som de nå vet muliggjør en annen overgang som de visstnok er veldig interessert i å gjennomføre. Mulig de er ikke så interessert i Grønner likevel. 

Billy Elliott

AaFK skal ha to midtstoppere inn i sommer, har Bohinen uttalt.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Belfort

Quote from: Brynjulf on July 04, 2018, 12:18:46 PMBrann får prøve å selge Grønner til Viking da. De har vel vist interesse før.

Hvorfor skal de selge han?

krakra

Fordi han har vært bunnlojal og supertålmodig og ofret ganske mye av sin karriere for Brann, og nå ønsker han seg vekk for å få spilletid.

gladiporno

Quote from: Billy Elliott on July 04, 2018, 12:41:45 PMAaFK skal ha to midtstoppere inn i sommer, har Bohinen uttalt.

Greit nok det, men litt spesielt at de fullbyrder en overgang som kan torpedere en annen. Men dem om det. Jeg håper uansett at Brann ikke selger til Aalesund ettersom de med signeringen av Steen Sæthre skaper problemer for Brann.

Pelle

Stille her inne , hender vel snart noe nå tenker eg.
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Kagain

Får håpe at det hender noe. Disse sommervinduene føles ofte litt ufullendte. Det hentes inn noe som ingen har hørt om før rett før overgangsfristen stenger, og så er det det. Men i det minste har de ikke gått ut i media og sagt at de er fornøyd med stallen. Eller i mer Brann-aktig drakt: "Noen må ut for noen kommer inn, og vi i Brann trenger i utgangspunktet ikke noen forsterkninger. Full tillit til de som allerede er i klubben"...

Corran

Ser at Odd sitt keeper talent går til godset
https://www.tv2.no/sport/9955111/
Ikke så kjempe spennende i seg selv, men lønnen han får er
"Etter det avisen erfarer vil lønnen ligge et sted mellom 900.000 kroner og 1,2 millioner i året."
Mao et talent som hentes inn som 2 keeper ligger i overkant av (det som på papiret er) maks lønn i Brann

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

marsboer

Hundre elitespillere kan gå gratis etter sesongen:
https://www.vg.no/sport/fotball/i/xRvM88/over-100-eliteserien-spillere-kan-gaa-gratis-etter-sesongen

Petter Strand er selvsagt en av dem. Benjamin Stokke var jo litt snakkis ifjor. Han skåret 10 mål for KBK ifjor, men bare 1 mål i år - mulig pga Demba tok plassen hans? Kanskje han kan blomstre igjen i Brann?

Corran

Vi trenger vel ikke nok en spiller som kanskje kan blomstre?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Spelaren

July 05, 2018, 14:47:13 PM #638 Last Edit: July 05, 2018, 14:49:44 PM by Spelaren
Grønner selges til Aafk, ifølge bt.no (abo-sak).

"BT er kjent med at klubbene er enige om en overgang for midtstopperen. Grønner deltok ikke på Branns trening torsdag. Årsaken til det skal være besøk i Ålesund - for å ferdigstille overgangen."

Ingen kommentar frå Soltvedt i skrivende stund.

Så klubben som snappet Nest-spilleren opp foran snuten på oss sikrer seg også en som nettopp har signert en langtidskontrakt med oss. BT spekulerer ikkje i pris, men litt penger må det være i bildet selv om Grønner har blitt vaksinert mot spilletid av doktor Nilsen. Ironisk nok ender det kanskje med at Sæthre havner på benken til fordel for Grønner, på jakt etter noe langt kjipere enn et seriegull.

Så - én norsk ut. Lokal, atpåtil.
Gå av.

Gepard

Mye rare overganger her. Greit nok at Grønner forsvinner, men hvorfor gå til Aafk når de nettopp henter Sæthre, eller hvorfor gikk Sæthre der om han kunne gått til Brann, må da være gildere å være tredjevalg i brann enn i aafk ? Kaj Ramstein er vel soleklart førstevalg der oppe ?

Soltvedt har å levere noe bra på inn-fronten snart. Et dårlig vindu her betyr fort at man blir sjanseløse i gulljakten


Nixon

Lurer på hva prisen er. To og et halvt år igjen av kontrakten burde objektivt sett tilsi en grei sum, men tipper Brann er snille og slipper han billig etter lang og tro tjeneste på benken.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

krakra

Aalesund spiller med tre stoppere

piotrl

Svært spent på hvilken midtstopper POL og Soltvedt har på lur nå. Må vel være norsk - kanskje Pallesen vender hjem? Kanskje mer sannsynlig at han, i likhet med Grønner, søker spilletid..

SKBCPH

Vi har gått på vår vanlige smell som kommer omtrent halvveis i sesongen og vi mister den spilleren i stallen med kanskje størst hjerte for Brann. At Nilsen har en fobi mot å rullere på laget begynner å sette sine tydelige spor nå...
- Vi har den treneren vi har.

Billy Elliott

Med mindre man har klart å lokke Carvalho over fjellet, så begynner dette å se litt kritisk ut. Jeg tror vi nå er avhengig av å hente et klart førstevalg på stopperplass, for hvem gidder å bli den nye Grønner og sitte i dødens posisjon på benken de neste 2-3 årene. Kanskje vi kan overbevise en utenlandsk spiller som ikke kjenner til LANs manglende vilje til rullere. Eventuelt en tilårskommen norsk stopper, som trives på benken.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

piotrl

Carvalho signerte ny kontrakt med VIF i dag.

piotrl

Marius Høibråten er på utgående kontrakt i Strømsgodset. Født i 1995 - spennende stoppertype. Kan fylle "Grønner-rollen", med mindre han blir for dyr å kjøpe ut av kontrakten nå i sommer.

Ellers nevnes jo Niklas Gunnarson, som vel både kan spille stopper og høyreback. På utgående kontrakt i Djurgården.

Billy Elliott

July 05, 2018, 18:04:11 PM #648 Last Edit: July 05, 2018, 18:07:10 PM by Billy Elliott
Quote from: piotrl on July 05, 2018, 16:25:04 PMMarius Høibråten er på utgående kontrakt i Strømsgodset. Født i 1995 - spennende stoppertype. Kan fylle "Grønner-rollen", med mindre han blir for dyr å kjøpe ut av kontrakten nå i sommer.

Ellers nevnes jo Niklas Gunnarson, som vel både kan spille stopper og høyreback. På utgående kontrakt i Djurgården.

Men disse er henholdsvis 23 og 27 år, jeg tviler sterkt på at noen av dem tror at å dra til Bergen for å sitte på benken er det beste for karrieren deres. Vi klarte jo ikke en gang å overbevise en bergenser som roter rundt i bunnen av OBOS om det.

Men uansett hva som skjer, må erstatteren være klar ganske snart. Er han ikke det, mister jeg all tro på at Soltvedt og co har kontroll på denne situasjonen. Når man slipper Grønner allerede nå må det vel være fordi man har en plan? Eller har Soltvedt reversert til denne gamle Brann-policyen hvor det viktigste er å oppfylle spillernes ønsker, og ikke gjøre det som er best for klubben.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Trist at Grønner er ferdig hos oss. Trist. Tipper erstatteren er eldre og ikke lokal.
Tren på langskudd

Go Up