• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Recent Posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Brann / Re: Markus Pettersen
Last post by krakra - Today at 13:19:24
Quote from: Corran on Today at 12:39:53
Quote from: krakra on Today at 10:50:48Også om to år vil Pettersen være ung og mangle erfaring. Det vil fortsatt være en viss risiko, og sannsynlig at han trenger litt tid på å komme i gang. Hvis man ikke er villig til å ta en sjanse, ofre resultater på kort sikt og være tålmodig med unge spillere finnes det ingen realistisk vei inn på Branns førstelag utenom å gå til en konkurrent, storspille der og så bli kjøpt eller gå som bosman til Brann.
Om 2 år vil han gjennom spill for Nest ha mye mer erfaring enn i dag og fra et mye høyere nivå enn spill i 3 div. Han er da også litt mer voksen og kan ha jobbet seg opp mer selvtillit og sterkere psyke (noe han jo har slitt med før)
Dette er også kommentaren til keepertrener og trener i Nest. Dette er den fornuftige måten å få utviklet Pettersen. Og trener og keepertrener i Nest har vel litt mer faglig tyngde for å uttale seg enn de fleste her inne eller de journalister.
Han vil mangle erfaring fra øverste nivå i Norge, men det er lettere å ta små steg en sjumilssteg.
Også et viktig poeng de hadde i artikkel som er linket lengre oppe er at å komme inn slik han gjorde på slutten av sesongen er med innstillingen om at en ikke har noe å tape. Men å være førstevalg fra sesongstart er en helt annen situasjon
veldig lett å skrive fine ord om hvordan talenter skal bygge erfaring som gjør at de kan satse på. Historisk sett er likevel sannsynligheten høyere for at Pettersen, selv med god utvikling og solide prestasjoner i Nest, ikke vil bli satset på. At talenter skal satses på senere har det blitt skrevet fine ord om før. Uten at det har skjedd.

Det er ingen tvil om at det er bra for unge talenter å være i Nest. Det er derimot stor tvil om det er lurt å gå til Brann etter man har vært der.   Det er dette som ignoreres av både Brann og de som på død og liv skal forsvare det mislykkede talentarbeidet vårt. Det er null fokus på hvordan man skal løse det faktum at å være i Brann er lite utviklende for talenter. Man løser ikke det problemet med å sende dem vekk fra klubben en stund. Man bare utsetter det.

Og vi har et titalls talenter på aldersbestemte landslag for tiden. Alle disse kan ikke gå til Nest Sotra.
2
Brann / Re: Talentarbeid
Last post by krakra - Today at 13:15:22
Igjen. Hvis spilleren ikke er god nok til å spille i Eliteserien så bør de ikke tas opp i a-stallen og treneren bør ikke hype dem i media. Man kan ikke ta opp spillere i stallen, hype dem i media og så forvente at de ikke skal forvente å spille i det hele tatt de neste to årene, og skylde på agenten og foreldre fordi de ikke er tålmodige nok.

Det er ingen spillere som "tåler" å få beskjed om at de ikke er gode nok til å spille. Hvor er rantingen over Orry, Skålevik, Vega, Acosta osv. som vil vekk fordi de ikke får spille? Bør ikke de være tålmodige og tåle å få beskjed om at de må løfte seg for å spille fast?
3
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
Last post by Gulløl - Today at 13:14:15
Håper inderlig han forlenger kontrakten og blir, det tror jeg de aller fleste Brann supportere ønsker. Han kommer til å få spille mye i denne sesongen med ca. 40 kamper om han blir.

Klipp 1 fra BA:
Torsdag var Brann-spiss Steffen Lie Skålevik i Sarpsborg og snakket med den sportslige ledelsen der. Brann har akseptert et bud på om lag 3,5 millioner kroner.
Samtidig som Brann altså har sagt ja til å selge fjorårets toppscorer, kjemper de med nebb og klør for å beholde ham.


Klipp 2:
25-åringens nåværende kontrakt går ut etter årets sesong. Fra sommeren av kan han fritt forhandle med andre klubber om en gratisovergang fra 2020. Det ville vært dårlig butikk med tanke på at Brann nå har inne et bud på 3,5 millioner kroner på ham.
- Ja, skal han bli, må han også forlenge. Det har vi vært klare på, sier Branns sportssjef.
For øyeblikket er Skålevik i tenkeboksen. Skal han bli i Brann og Bergen og kjempe med spilletiden med åttemillionersmannen Daouda Bamba, eller skal han flytte til Sarpsborg å bli satset på som en sentral spiller i førsteelleveren?


https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/brann-kjemper-for-a-beholde-skalevik/s/5-8-967850
4
Brann / Re: Markus Pettersen
Last post by krakra - Today at 13:12:23
Quote from: SKBCPH on Today at 11:50:49At Johansen fortsatt har to år igjen av kontrakten om to år er jo bare utelukkende positivt, det betyr jo bare at vi faktisk kan få litt penger for han om Brann da velger å satse på Pettersen. Jeg ser på denne løsningen som vinn-vinn for alle parter.
Det betyr også at man kan velge å ikke satse på Pettersen hvis Johansen gjør det bra.
5
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
Last post by Gulløl - Today at 13:09:54
Quote from: Gepard on Today at 12:57:26Forøvrig nydelig art i Ba om Nest sitt oppgjør med talenthausende BtPamer
Gleder meg til neste Ballspark der de analyser sin rolle oppe i dette.
Eller er Pamer, Bøyum, Huseklepp og Doddo feige og tar skylappene på og ser helt bort fra det som står i artikkelen i BA ??
6
Brann / Re: Markus Pettersen
Last post by Superjack - Today at 13:07:22
Quote from: ostraume on Today at 11:52:19
Quote from: krakra on Today at 10:50:48Å spille to år fast i Nest og så bli satset på som førstekeeper i Brann, forutsatt at han tar noen steg, er kjempebra det. Nærmest ideellt.

Hurra! Alle er enige. Nå er det helg.

:D :D

God helg.
7
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggin...
Last post by Lasaron - Today at 13:04:17
Quote from: Belfort on Today at 11:49:26Kapasiteten er mer enn nok. 12-13 000 hadde vært det beste.

Nei
8
Brann / Re: Markus Pettersen
Last post by Gulløl - Today at 12:58:33
Quote from: Kagain on Today at 12:47:28Jeg ser at i ingressen sier Erlend Johansen at han selv har vært keepertalent i Brann og vet at Brann ødelegger talentene. Sier han noe mer inngående om dette i artikkelen?

https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/oppgitt-keepertrener-forstar-godt-at-brann-vil-vente-med-pettersen/s/5-8-967544

Jeg kan ikke huske navnet hans en gang, men så har jeg ikke fotografisk husk på dette med Brannstall.

Ser ellers at han er fæl til å slenge med leppen, men slik jeg tolker det Corran skriver så er han noe mer reflektert i artikkelen?
Jeg har helt i starten av denne dagen lagt ut et klipp fra den artikkelen litt lenger oppe i denne tråden. Et annet lenge klipp fra artikkelen la jeg ut i tråden Talentarbeid. Synes han var ganske reflekt. Og artikkelen til BA var veldig god som jeg også ser andre mener.
9
Brann / Re: Markus Pettersen
Last post by Gulløl - Today at 12:57:38
.
10
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
Last post by Gepard - Today at 12:57:26
Vil defintivt ha Glesnes foran Carvalho, costa ricaneren svinger voldsomt i prestasjonene.


Forøvrig nydelig art i Ba om Nest sitt oppgjør med talenthausende BtPamer
Pages1 2 3 ... 10