• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Hatleking

51
Brann / Re: Sesongen 2022
January 18, 2022, 14:08:07 PM
Med endeleg omskolering på Myhre har vi Nilsen, Wassberg, Rasmussen, Skaanes og Pedersen som midtbanespelarar p.t. Fem spelarar på tre plassar er ikkje enormt, og Pedersen har som kjent ein del skadeutfordringar. Hadde gjerne sett Sakor inn her. Så kan kanskje folk som Haaland luske i buskene bak der.
52
Brann / Re: Mathias Dyngeland
January 12, 2022, 15:42:04 PM
Quote from: Nixon on January 12, 2022, 15:21:10 PMVelkommen osv. Men hvor positivt er det for en fotballspiller at høydepunktet i karrieren kom som 16-åring? Er ikke helt i skyene, men litt avventende.

Og kan en skadefri Pettersen ha en sjanse til å bevise at han er en bedre keeper?

Etter X antall år med den same problemstillinga vedrørande Pettersen, byrjar vel timeglasset å renne ut for hans del...
53
Brann / Re: Sesongen 2022
January 11, 2022, 11:35:52 AM
Om Taylor forsvinn og det blir vanskeleg å finne ein erstatter, kunne Brann vurdert å spele 3-5-2. Spelarmaterialet burde passe denne formasjonen veldig bra. Gitt det ikkje går fleire ut og ingen inn:

                 Johansen
        Kolskogen - Pallesen - Larsen
Blomberg - Rasmussen - Nilsen - Wassberg - Wolfe
                Finne - Heggebø

I tillegg til denne elleveren her har ein Hove som stopparalternativ. Kristiansen, Nilsen og Pedersen kan nok gjere ein jobb her også. På vingbackane kan Kristiansen, Simba og Skaanes sikkert gjere ein jobb. Kanskje Myhre også, men han kan gjerne primært vere midtbanealternativ saman med Skaanes og Pedersen. Kanskje til og med Haaland kan nokre moglegheiter. Så på topp er Hustad, Simba, Myrild og Delaveris alternativ.
54
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
January 07, 2022, 15:19:12 PM
Quote from: Lasaron on January 07, 2022, 15:13:01 PMAv stoppere har vi nå Japhet, Kolskogen, Pallesen og Hove. Samt at Kristiansen og Sønnen kan vikariere. Vi trenger overhode ikke Vito.

Ja, det er meir enn nok. Å ansette ein gamal helt på høg løn er absolutt det me må unngå no.
55
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
January 07, 2022, 12:48:45 PM
Quote from: gladiporno on January 07, 2022, 10:38:16 AM
Quote from: Lasaron on January 07, 2022, 09:53:37 AMHvis Brann skal betale deler av lønnen, kan vi likesågodt betale hele og la ham bidra på Brann 2. Han kan være kaptein der, og være med på å spille Brann 2 opp.

Slik han spilte i fjor, er det mer nærliggende at han spiller dem ned.

Men klart at han kommer til å gjøre sitt livs kamp mot Brann.

Basert på førre sesong spelar han vel knapt for Kongsvinger heller.

Men Gerson ut er positivt. Om han, Pedersen og Strand forsvinn, skal ikkje Brann vere misfornøgde. Sakor kan gjerne få ny kontrakt òg.
56
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
December 23, 2021, 14:58:34 PM
Quote from: krakra on December 23, 2021, 14:22:39 PMOg det er altså en spiller som noen mener har sin svakhet i å komme til sjanser, og score mål.

Ja, og det seier litt om potensialet hans og nivået han allereie har som 20-åring. Fortset framgangen kan han bli ein veldig, veldig god spiss. Mentaliteten og arbeidsvilligheita er iallfall på plass.
57
Brann / Re: Sesongen 2022
December 22, 2021, 15:14:55 PM
Brann er i ein ypperleg posisjon når det kjem til stallen akkurat no, gitt at ein skal spele i Obos. Laget er rimeleg komplett, og det er mykje ungt der som no kan få fleire sjanser. Det er fleire spelarar her som burde vere interessante for andre lag. Lenken mellom Wolfe og Bodø/Glimt har vore reell før, og med Bjørkan vekke er vår mann ein naturleg (om enn over tid) erstattar.

Ruben Kristiansen har fått ny kontrakt. Det er flott, men Wolfe bør absolutt bli satsa på no. Kristiansen får nok absolutt speletid uansett, og han kan også vere ein mann å ha i nøden på stopparplass. Elles er det ganske mykje stopparmangel i dei norske klubbane no. Bodø/Glimt kan ligge an til å miste Lode. Ser dei etter ein erstattar? Molde har berre Sinyan og Bjørnbak som naturlege stopparar i troppen sin no, i tillegg til Risa som også kan fungere der. Førstnevnte har vore rykta ut. Iallfall trur eg Molde ser etter stopparar. Rosenborg mistar Hovland til Sverige, medan Vålerenga ser ut til å miste Näsberg. Som ein klubb med mange stopparar er det ikkje uventa om det kjem henvendelser til oss, spesielt då på Larsen og Kolskogen. Spesielt sistnevnte har det gått litt sport i nedsnakke i Brann-kretsar, men dette er trass alt ein U21-stoppar med speletid som har ekstremeigenskapar på fart. Ser ikkje bort frå at det kan bli ein stor økonomisk vinst for ein klubb som veit korleis dei skal utvikle han.

Når det kjem til Heggebø bør han absolutt vere spennande for fleire lag. Sjølv om han har vore god for oss, så er det sjølvsagt ein del område han må utvikle seg vidare på. T.d. det å kome seg til sjanser, og også utnytte sjansene. Men feilvendt er han fantastisk. Fysisk er han eit monster. Han er også 10 år yngre enn Lehne Olsen.

SÃ¥ har ein Wassberg som ser ut som eit sjeldent stort midtbanetalent. Her trur eg lite skjer. Ikkje fordi andre ikkje ser potensialet, men timinga tilseier veldig at han blir her no.

Men alle desse unge spelarane bør Brann halde på, og dei bør også satsast på. Eitt år i Obos skal vel gå, men dei bør også få spele på høgast mogleg nivå. Klarar me ikkje å rykke opp neste sesong så er det nok fleire der som bør kome seg til andre klubbar også for personleg sportsleg utvikling.
58
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
December 21, 2021, 20:52:50 PM
Vi treng ikkje hente inn nye til midtbana. Den er allereie overbefolka.
59
Brann / Re: Treneren etter Horneland
December 20, 2021, 16:51:18 PM
Om Knutsen no forlenger med Glimt så betyr det om ikkje anna at Brann, Horneland og supportarane får ro og forutsigbarheit for at Horneland er trenaren vår i 2022. Og når det gjeld Knutsen så er ikkje Glimt-forlenging ikkje dumt med tanke på mogleg Brann-overgang i framtida.

60
Brann / Re: Årsmøte 2021
December 17, 2021, 23:35:11 PM
Det gjenværande Brann-styret og Vibeke fortenar å høyre på det Harald Johannesen har å seie akkurat no.
61
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
December 16, 2021, 13:03:37 PM
Quote from: Lissabon on December 16, 2021, 13:00:07 PM
Quote from: Hatleking on December 16, 2021, 12:53:02 PMaget?
Keeper: Olsen Pettersen, Johansen
Forsvar: Blomberg, Kolskogen, Larsen, Pallesen, Wolfe, Kristiansen (Hove?) (Myhre og Strand kan ta høgreback òg)
Midtbane: Heltne Nilsen, Wassberg, Rasmussen, Horn Myhre, Strand, Skaanes(?)
Angrep: Heggebø, Hustad, Taylor, Finne, Simba, Kvinge (+1?)


Du har jo glemt de beste :

Børsheim, uendelig mye mer potensiale en kjekse-Pettersen

Haaland, landslagsaktuell, Fandino landslagsspiller. De har også 7-8 andre landslagsspillere du ikke nevner.

Haaland er spennande, og hadde vore artig om han kunne fått prøvd seg litt neste år. Men den midtbana byrjar å bli ganske så full allereie. Ser eg ikkje skreiv opp Sakor heller der.
62
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
December 16, 2021, 12:53:02 PM
Tvilar på at det trengs (eller er middel til) særleg av forsterkningar.

På keepersituasjonen er vel både Olsen Pettersen og Eirik Johansen under kontrakt. Det bør kunne halde i Obos.

Av forsvaret bør det halde å kvitte seg med folk. Gerson, Sané og kanskje også Hove. Kolskogen og Wolfe bør satsast på. Om Sery Larsen forsvinn så er det nok lurt å halde på Hove.

Er ein skada heile tida, og i tillegg lite imponerande når ein er skadefri, så er det ikkje vits i å ha vedkommande i stallen, så kaptein Pedersen vil eg gjerne ha ut. Midtbana har bra med alternativ allereie. Sakor kunne vi gjerne ha forlenga med.

Heggebø bør satsast på vidare som spiss, så det å få Hustad tilbake som backup/utfordrar bør kunne halde der. Viss Delaveris er fullstendig ute av det, så bør han kanskje finne nye beitemarker? Kan Kvinge, som har imponert på Brann 2, vere eit alternativ allereie?

Laget?
Keeper: Olsen Pettersen, Johansen
Forsvar: Blomberg, Kolskogen, Larsen, Pallesen, Wolfe, Kristiansen (Hove?) (Myhre og Strand kan ta høgreback òg)
Midtbane: Heltne Nilsen, Wassberg, Rasmussen, Horn Myhre, Strand, Skaanes(?)
Angrep: Heggebø, Hustad, Taylor, Finne, Simba, Kvinge (+1?)
63
Tidenes sjukaste kamp. Er heilt knust. Var uverkeleg å følgje med på alle vendingane. Vanskeleg å tenkje på framtida, men håpar for all del at ein held fram med å satse på dei unge. Så er det ein del som gjerne kan forlate klubben.
64
Brann / Re: Treneren etter Horneland
December 14, 2021, 16:43:35 PM
Knutsen-soga dreg ut. Ryktast litt av kvart, også at Brann er med i biletet. Men det vil vere nesten utruleg, spesielt med tanke på at Horneland akkurat signerte ny kontrakt. Men kan ein ta seg lov til å håpe om Brann vinn i morgon?
65
Stod vel at Kolskogen var 'lengst framme' av stopparane, så om berre han rekk det kan det bli noko som:

Grill
Strand - Kolskogen - Heltne Nilsen - Wolfe
        Sakor - Rasmussen - Kniklas
        Finne - Heggebø - Taylor

Ikkje det beste laget defensivt, akkurat, men det kan hende at det er ein kamp det likevel kan funke å stille slik?

Så kan Skaanes kome inn for Sakor når han er ferdig og Simba inn for ein av angriparane. Elles er det berre å folde hendene for at det ikkje er andre som òg må ut.
66
Myhre ute og både Kolskogen og Hove usikre til den avgjerande kampen. Akkurat no berre 15 utespelarar i full trening. Blir spennande å sjå korleis me stiller opp på sundag.
67
Brann / Re: Treneren etter Horneland
November 08, 2021, 14:32:10 PM
Det at Knutsen potensielt går til utlandet no var vel ikkje veldig overraskande. På ein meir positiv side så er det vel fort vi som er mest aktuell om opphaldet utanlands ikkje skulle gå så bra (utan at eg ønskjer det for hans del sjølvsagt). Elles einig - la oss gå for Røssland no. Ser ikkje veldig mange opplagte kandidatar gitt at Horneland likevel helst vil vere assistent.
68
Brann / Re: Overganger sommeren 2021
August 26, 2021, 10:29:55 AM
Quote from: Belfort on August 26, 2021, 09:25:07 AMNy midtstopper på vei melder BT. Runar Hove fra Viking. Vet lite om denne spilleren, 195 cm betyr jo at vi blir tunge på dødballer fremover, litt mer usikker på tempoet.
te author=ZsoltKorcsmar link=msg=573215 date=1629966404]
Hvilken midtstopper er det vi er i ferd med å signere? Ref. BA.

Er det ikke nok med Sané, Gerson, Pallesen, Kolskogen, Larsen, Kristiansen, SHN i den posisjonen?

PÃ¥ spiss- og keeperplass er vi godt nok dekket? Hva er dette for noe..

Stakkars Kolskogen blir vel et 5-6 valg når eliteserieplass skal sikres.
[/quote]


Sané er nok på veg ut. Gerson har ikkje figurert noko som helst og er tydelegvis usikker. Kristiansen er ikkje stoppar, og Larsen er vel først og framst høgreback? SHN må me ha på midten.

Så Pallesen, Kolskogen og Hove som primærstopparar framover er ikkje nødvendigvis dumt, sjølv om det belyser elendig spelarlogistikk.
69
Kamper / Re: Brann - Sandefjord 15.08.2021 kl 20:00
August 15, 2021, 21:07:57 PM
Denne sigeren er kanskje ein av dei viktigaste nokonsinne. La oss håpe at ein kjem skikkeleg til botns i grumset, og at ein kan snu dette til vidare guts i kampane framover.
70
Kamper / Sv: Sandefjord-BRANN 17.09.2017 18:00
September 17, 2017, 19:42:05 PM
Herleg å sjå Karadas knuse den sinte Seck i dei siste duellane der!
71
Kamper / Sv: Sandefjord-BRANN 17.09.2017 18:00
September 17, 2017, 17:47:57 PM
Viss me no vinn denne kampen og får 40 poeng, så trur eg ikkje me skal frykte å rykke ned.
72
Brann / Sv: Treneren etter LAN
August 22, 2017, 15:19:43 PM
Quote from: Lasaron on August 22, 2017, 14:14:08 PM
LAN har hatt sin første motgangsperiode. Den ble noe lang. Vi var spent på hvordan han kom til å takle det. Når det gjelder dette med humør, måte å være på osv. kan det se ut til at han har taklet det ganske bra.


Eg synst verken det at perioden var lang eller at me var veldig dårlege i den perioden. Det var mange jamne kampar som vippa feil veg - me vart ikkje slått med braksifre som mange lag i stor motgang kan oppleve. Problemet var helst at me fekk ein tydeleg nedsving i ein veldig viktig periode, noko som gjorde at me rauk ut i begge cupane. Då sit det ekstra i. Viss me er tilbake no i betre slag ser det fortsatt lyst ut for medalje. Det er ganske utruleg at me ligg eitt poeng bak sølv etter motgangen.
73
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 16, 2017, 21:03:10 PM
Her skjedde det plutseleg mykje. Kvifor er det slik at ein må vente til siste nikk før ein faktisk gjer noko? Jada, eg forstår at spelarar gjerne vil avvente for å finne det beste tilbodet, men dette er jo ganske villt. Håpar faxen toler dette då.
74
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 16, 2017, 10:03:43 AM
Quote from: gladiporno on August 16, 2017, 10:01:34 AM


Ja, og det er skuffande, for då har me ikkje gjort noko som helst dette vindauget. Teniste kjem først etter sesongen og erstattar Nouri. Me har då ikkje fått ordna ein skikkeleg venstrekant og heller ikkje konkurranse på midtbana. Ein skikkeleg spiss a lá Søderlund hadde sjølvsagt vore artig òg. Det hadde likevel blitt litt av ein ubalansert stall viss me skulle hatt så mange spissar.
75
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 15, 2017, 22:05:05 PM
Søderlund verkar å vere ein direkte oppgradering av Orlov. Han er god på det Orlov er god på, og mykje betre på dei felta svensken slit. Ein slik signering hadde vore topp, men eg tvilar på at det blir noko av. I tillegg blir det då veldig mange spissar med mindre ingen fér.
76
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 02, 2017, 12:26:26 PM
Det er eigentleg ikkje rart at ein hovudtrenar går ut og støttar spelargruppa han har. Det betyr nok ikkje at han ikkje ser manglar med laget. Det er uansett skuffande viss me som Brann ikkje kan gjere noko som helst i eit kritisk sommarvindauge.
77
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
July 27, 2017, 11:29:56 AM
Kva er det eigentleg som skjer med Brann? Har laget frå landets nest største klubb ingenting å rutte med? Ikkje eingong ein innbytar på Haugesund vart ein einig med?
78
Ja, Wormgoor har vore veldig god for oss og er sjølvsagt soleklår i midtforsvaret. Han var sjølvsagt uheldig/klønete på målet i går, men det er vanskeleg med klabb og babb i feltet.
79
Det er ekstra trasig at Vega er skada akkurat no som Braaten er ute. Han har vore frisk i innhoppa sine og hadde nok heilt sikkert fått masse speletid no. Når Vega omsider blir klår igjen manglar han kamptrening og Braaten er sikkert tilbake, så då blir det fort benk...
80
Skikkeleg surt og dei scorar i siste overtidsminutt med eit skikkeleg dritmål. Men me klarar ikkje å skape sjansar lenger. Det er ein formdupp me er inne i no, heilt klårt.
81
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
July 14, 2017, 20:01:57 PM
Azar Karadas knusar folk i duellar om det så er Lysekloster eller Everton. Tenk for ei kjensle om han hadde avgjort på overtid heime!
82
Kamper / Sv: Europa League 2017
July 14, 2017, 12:49:50 PM
Kvar skal me plassere ei eventuell Everton-beseiring i norsk CL/EL-historie?
83
Kamper / Sv: Europa League 2017
July 14, 2017, 12:37:39 PM
Eg trur eit bra organisert Brann kan slå undenfrå mot ein god motstandar. Når me er i siget, så kan me låse kampar. Everton er nok diverre nokre hakk for høgt opp. Så skal me ikkje ta noko for gitt heller. Ikkje må me gløyme at me har ein kamp igjen mot dette laget frå Slovakia.
84
Kamper / Sv: Europa League 2017
July 14, 2017, 12:22:29 PM
Everton er nok det sportsleg verste me kunne ha møtt. Dei har henta spelarar for masse pengar og satsar hardt. Kanskje siktar dei seg ut det same som Manchester United gjorde dette året - å vinne EL. I så fall kjem ein inn i CL.
85
86
Gilli kan fint spele kant, men han bør ikkje vere det einaste alternativet. Han har klare styrker og svakheiter som passar i forskjellige kampbilete og passar mindre i andre. Som andre seier her så hadde ein Huseklepp-type vore noko for å gje han konkurranse.
87
Brann / Sv: Spillerbørs 2017
July 09, 2017, 21:14:14 PM
Leciejewski       3   

Nouri                3   
Acosta              3   
Wormgoor         4 
Kristiansen        4   

Barmen             3   
Nilsen                3   
Haugen             4   

Larsen              3   
SkÃ¥levik            3   
Gilli              4
88
Quote from: Belfort on July 09, 2017, 20:50:52 PM


Me må hugse på at det er gjort lite på overgangsfronten foran denne sesongen. Det er flott å utvikle dei me har, men det er også eit visst tak på ein del av dei. Så handlar det om å få inn dei rette typane.
89
Quote from: Torvanger on July 09, 2017, 20:48:16 PM
Offsidemål og tabbe av Piotr, forjævlig!


Ja, typisk, men denne kampen er det berre å gløyme fortast mogleg. No kjem det kampar i fleng. Det er uansett heilt tydeleg at me har ein formdupp no. Stabæk er gode på sitt beste sjølvsagt, og dei har funne formen igjen. No gjeld det å slå tilbake fortast mogleg både i Europa og mot S08.
90
FÃ¥r me Barmen i den gamle spissrolla si, kanskje?
91
Eg er forresten ikkje ueinig med dei som meiner at manglande rullering kan vere ein faktor. Vega t.d synst eg me fint kan sjå frå start i kampar. Kva er status på Børven for tida?
92
Quote from: osoerli on July 02, 2017, 21:26:44 PM
Publikum inviterer til fest, men Brann leverer årets kjedelegaste heimekamp. Blir ikkje 16000 neste gong iallefall. Seriegull blir det heller ikkje.


Det var då ei nerve i kampen med sjansar begge vegar. Men ja, det må nok bli ti 5-0-kampar no før publikum kjem tilbake.

Me er i toppen etter halvspelt serie. Me må ikkje sjå oss blinde på det gullet. Mykje kan skje enno, men det er ikkje gull eller fiaskosesong, dette her.
93
Brann / Sv: Sesongen 2017
June 29, 2017, 12:46:36 PM
Quote from: krakra on June 29, 2017, 12:45:40 PM
Grønner forsvinner fort etter neste sesong. Det er begrenset hvor lenge han er fornøyd med å slite benken og høre at han er "vår neste kaptein". Uttalelsene etter at Brann nektet å engang diskutere et utlån til Viking vitner om at han ikke er helt fornøyd med situasjonen i Brann, selv om han ønsker å lykkes her.


Det vil vise seg. Eg trur ikkje det.
94
Brann / Sv: Sesongen 2017
June 29, 2017, 12:38:39 PM
Quote from: Yngve on June 29, 2017, 11:57:03 AM
Quote from: Nixon on June 29, 2017, 10:13:12 AM
Snakker vi om en reell bekymring for at det nye byggverket står på ustø grunn?

Denne fella har me gått i før og det må lov for klubben å ha to tankar i hovudet samstundes, 1: å bygga ein toppklubb som leverer no og 2: Bygga ein klubb som leverer og spelarar og resultat i eit lenger perspektiv.

For den bølgedalen me har vore nede i dei siste ti sesongane vil eg ikkje oppleva ein gong til.


Det vil alltid kome bølgjedalar for fotballklubbar. Det er uungåeleg. Så er det sjølvsagt om å gjere å kome best ut av det.

Eg ser ikkje for meg at LAN fér med det første, så det tenkjer eg ikkje på. Spelarmessig har me fått fram eit veldig bra kollektiv. Om ein spelar fér så kan det godt hende at ein annan kjem inn og tek plassen. Til dømes har me Jónsson som fort kan bli Nouri-erstattaren. Grønner er potensiell Brann-kaptein. Olsen Pettersen kan bli vår førstekeeper etter Leciejewski (viss han ikkje fér no med ein gong). Offensivt har me unggutane Stenevik og Bildøy som er gode talent som forhåpentlegvis kan bli Brann-profilar etter kvart.

Det beste for slike unggutar er sjølvsagt å spele. Det som er betre enn å berre få spele, er å kome inn i eit fungerande lag. Det er mange lag som er i evige såkalte utviklingsprosjekt. Kor ofte høyrer ein ikkje unnskuldningar om at ein er eit så ungt lag, men utover hausten/neste sesong skal det verkeleg bli betre? Topplag i dei fleste ligaer har gjerne ganske høg snittalder.

Det er også visse fordelar med å ha 'gamle' norske spelarar - me får gjerne behalde dei sjølv om dei er veldig gode. Det er ikkje snakk om at Braaten kjem til å gå utanlands igjen. Viss han trivst her i Bergen, så blir han nok med vidare. Kontinuitet er utruleg viktig, noko LAN også gir uttrykk for.

Håpet viss det no går bra vidare med Brann, er at me kan ha midlar til å hente dei store, unge talenta. Ein Trondsen, ein Strand etc. Då vil dei styrke laget og snittalderen vil også gå ned for dei som er opptekne av slikt! Då vil me kunne ha ein stamme av spelarar i forskjellige aldre, og me vil heller ikkje kollapse av at alle vil vekk eller blir kjøpt opp.
95
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
June 27, 2017, 22:36:27 PM
Med Gilli sin noko dalande form hadde det ikkje vore så ille å få inn ein som Adegbenro. Roa... uhm Rune?
96
Quote from: Giles on June 25, 2017, 21:46:10 PM
Vel, vel, alle kan ikke beholdes i 5 ventår. Men Skaanes var ikke problemet i dag. Hele midtbanen var under pari og spesielt Heltne som ble solid avslørt. Og det var mye mer bekymringsfullt enn Skaanes sin prestasjon. Kan se ille ut mot Zahid og Fredheim Holm. VIF er minst like gode på det Særp er gode på.


Det er to heilt forskjellige ting. Sarspborg er veldig, veldig gode heime - ganske mykje betre enn VIF. No skal VIF spele mot oss på Stadion der me har ein enorm sjølvtillit og har laga massevis av mål. Det var mange som sleit i vinden i dag. Slik det vart då var det vanskeleg for dei defensive spelarane våre.
97
Quote from: Spelaren on June 25, 2017, 19:20:24 PM
Quote from: Hatleking on June 25, 2017, 19:17:41 PM
I Doddo-chatten leflast det med tanken om eit trenarskifte etter svakt spel i denne kampen. Tankar?


Me bryr oss for mykje om det som skrives på nett, er mine tanker. Kven som helst kan sende inn eit teit spørsmål til doddos chat.


Det er litt moro då!
98
I Doddo-chatten leflast det med tanken om eit trenarskifte etter svakt spel i denne kampen. Tankar?
99
Eitt poeng her er gull verdt. Herleg!
100
Quote from: Billy Elliott on June 25, 2017, 17:55:25 PM
Quote from: Hatleking on June 25, 2017, 17:53:58 PM
Quote from: Billy Elliott on June 25, 2017, 17:52:54 PM
Vi kan slutte å snakke om seriegull. Dette laget er ikke godt nok til å vinne en drit. Vi møter altså et lag som fikk stryk av Sandefjord i forrige runde.


Me er faktisk her allereie, ja.


Du tror vi snur dette? Skjer selvsagt aldri.


Viss vinden held seg kan Sarpsborg få same problem som oss. Tippar LAN er rasande i garderoben no. Elles er eit tap borte på kunstgraset i Sarpsborg ingen krise.